Winamp Logo
Efter Suzanne Cover
Efter Suzanne Profile

Efter Suzanne

Danish, Personal stories, 1 season, 3 episodes, 1 hour, 24 minutes
About
Suzanne Ibstrup var Danmarks første kvindelige slagtøjsspiller og en rollemodel for dem, der kom efter. Mens hendes elever så op til hende, kæmpede hun selv for at blive anerkendt af andre. Historien handler om at stå på skuldrene af en pioner, om at have et forbillede - og om at være ét.
Episode Artwork

Skyggerne 3:3

Ulla Schmidt kæmper videre, selvom Ibstrup er død. Tineke Noordhoeks bliver ramt af en voldsom sorg. De følger begge efter Suzanne. Medvirkende: Musikere Ulla Schmidt og Tineke Noordhoek og Ibstrups niece, Anette Fürst. Vært og tilrettelægger: Linnea Albinus Lande. Redaktører: Astrid Louise Jensen og Kasper Christensen.
7/4/202227 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Kælderen 2:3

Ulla Schmidt ser, hvor svært det er at være kvinde i musikbranchen. Tineke Noordhoek overvejer at droppe musikken. De opdager begge, at der gemmer sig en stor ensomhed i Ibstrup. Medvirkende: Musikere Ulla Schmidt, Tineke Noordhoek og Jakob Weber. Vært og tilrettelægger: Linnea Albinus Lande. Redaktører: Astrid Louise Jensen og Kasper Christensen.
7/4/202229 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Februar 1:3

Tineke Noordhoek begynder at spille, mens hun er så lille, at hun skal stå på en skammel. Ulla Schmidt må ikke spille forkert. De får begge en trist nyhed. Medvirkende: Musikere Tineke Noordhoek, Ingolf Olsen og Ulla Schmidt. Vært og tilrettelægger: Linnea Albinus Lande. Redaktører: Astrid Louise Jensen og Kasper Christensen.
7/4/202227 minutes, 38 seconds