Winamp Logo
EFFE RELATIVEREN de podcast Cover
EFFE RELATIVEREN de podcast Profile

EFFE RELATIVEREN de podcast

Dutch, Comedy, 2 seasons, 105 episodes, 4 days, 14 hours, 48 minutes
About
Kaj Gorgels (32) gaat in gesprek met boeiende gasten uit alle windstreken. Van sporters tot goeroes, van experts tot Roelvinkjes. Soms serieus en ernstig, soms vrolijke flauwekul. Geen vaste thema's, geen restricties, geen vaste opbouw. Gewoon effe lekker slap relativeren, en voor de rest zien we het allemaal wel, toch?! Geproduceerd door: Tonny Media (http://tonnymedia.nl). Adverteren in deze podcast? Mail naar [email protected]
Episode Artwork

JESSIE JAZZ VUIJK over TOEKOMSTIGE ZOON en OUDERSCHAP met KAJ

In de nieuwste aflevering van Effe Relativeren interviewt Kaj iemand die heel dichtbij staat: Jessie Jazz Vuijk! Samen praten ze over hun toekomst als gezin. Wie wordt de strengste ouder? Wat doen ze met extreem slaaptekort? Welke lessen uit hun jeugd willen ze bijbrengen? Jessie’s zwangerschap loopt voorspoedig en het hoofdje ligt al ‘bij de uitgang’, maar toch kunnen Kaj en Jess nog UREN relativeren. Tja, ‘t is wel je kind...Geproduceerd door Tonny Media.🎞️ Check onze TikTok voor korte fragmenten uit de aflevering!💰 Ook adverteren in deze podcast? Mail dan naar [email protected]. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/16/20231 hour, 6 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

JACK SHIRAK over WIET VERSLAVING, PSYCHOSE en VADER WORDEN

In deze aflevering heb ik Jack Shirak te gast! We hebben het over hoe hij op jonge leeftijd verslaafd raakte aan blowen en hoe dat uiteindelijk heeft geleid tot een psychose. Julien verteld open over het vaderschap en hoe hij zelf vroeger als kind naar zijn ouders was. Luisteren dus!Geproduceerd door: Tonny MediaPowered by Blue : https://www.bluemic.com/nl-nl/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/8/20211 hour, 1 second
Episode Artwork

ONNEDI over SCHADELIJKE BORST PROTHESE, GEPEST WORDEN en MOORDZAKEN

In deze aflevering heb ik Dionne te gast! We hebben het over de schadelijkheid van borst protheses waar te laat pas weet van had, het succes van haar moordcast podcast en over haar verleden waarin ze gepest werd. ​Luisteren dus!Geproduceerd door: Tonny MediaPowered by Blue : https://www.bluemic.com/nl-nl/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/24/20211 hour, 6 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

DYLAN HAEGENS over PSYCHISCHE PROBLEMEN, REGISSEREN en RUIMTE REIZEN

In deze aflevering heb ik Dylan te gast! We hebben het over de psychische problemen waar hij mee kampte, zijn ervaring als regisseur en over de toekomst van ruimtereizen. Luisteren dus!Geproduceerd door: Tonny MediaPowered by Blue : https://www.bluemic.com/nl-nl/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/17/20211 hour, 5 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

KOEN over STUDEREN, BANKZITTERS, TOEKOMST en ONDERNEMEN

In deze aflevering heb ik Koen te gast! We hebben het over de bankzitters, het succes van Kaasje en Koen zijn toekomst plannen.  Luisteren dus!Powered by Blue : https://www.bluemic.com/nl-nl/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/10/20211 hour, 6 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

SERA over DM VAN CRISTIANO RONALDO en ZINGEN MET JUSTIN BIEBER

In deze aflevering heb ik Sera te gast! We hebben het over hoe Justin Bieber in haar Instagram live kwam, hoe zij belandde op de verjaardag van Cristiano Ronaldo, maar ook over de minder leuke periodes in haar leven. Luisteren dus!Geproduceerd door: Tonny MediaPowered by Blue : https://www.bluemic.com/nl-nl/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/3/20211 hour, 8 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

YUKI over VADERSCHAP, AVICII, RELATIE EN PANIEKAANVALLEN

In deze aflevering heb ik Yuki van Kris Kross Amsterdam te gast! We hebben het natuurlijk over zijn avontuur bij Expeditie Robinson, maar gaan ook in op hoe het is om vader te worden én geeft hij een hele mooie primeur weg! Luisteren dus!Geproduceerd door: Tonny Media.Powered by Blue : https://www.bluemic.com/nl-nl/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/27/20211 hour, 10 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

LAURA & ISABELLE HOF over MEDITATIE, opvoeding WIM HOF, INTUÏTIE en OVERLEDEN MOEDER

In deze aflevering heb ik niet één maar zelfs twee gasten! Na de succesvolle podcast met Wim Hof leek het mij leuk om ook zijn dochters uit te nodigen! We praten onder andere over meditatie, hoe zij tegen de opvoeding aankijken en hoe ze altijd uitgaan van hun intuïtie. Ook stellen ze zich kwetsbaar op en zijn ze open over de tijd wanneer hun moeder overleed.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/29/20211 hour, 4 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

TOUZANI over SCOLIOSE, FC STRAAT, UFC, COMPETITIEF ZIJN en FEYENOORD

In deze aflevering heb ik Touzani te gast! Hij vertelt over hoe zijn profvoetbal-droom in duigen viel en hoe hij heeft doorgepakt met freestylen. Welke lessen hij van zijn opa heeft geleerd. Waarom het gezond is om competitief te zijn én over hoe hij nu kijkt naar de toekomst van Feyenoord.Geproduceerd door: Tonny Media.Powered by BlueDeze podcast bevat een betaalde samenwerking met HelloFresh!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/22/20211 hour, 9 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

RAOUL (BANKZITTERS) over DETOX, MEDITEREN, ANTIDEPRESSIVA en NEXT GEN YOUTUBE?

In deze aflevering praat ik met Raoul van de Bankzitters! We hebben het onder andere over het verbeteren van je leefstijl door middel van een detox, meditatie of therapie. Raoul vertelt dat hij de diagnose kreeg voor clusterhoofdpijn en daardoor aan antidepressiva moest geloven. En wat is zijn perspectief op de toekomst van YouTube?Geproduceerd door: Tonny Media.Powered by BlueDeze podcast bevat een betaalde samenwerking met HelloFresh!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/15/20211 hour, 2 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

DO over JEZELF RESETTEN, OER-INSTINCT, WERELDHIT scoren en THERAPIE

In deze aflevering komt Do even relativeren na haar avontuur op Expeditie Robinson! Ook vertelt ze over hoe ze zichzelf vaker zou willen resetten, hoe het oer-instinct bij haar naar boven kwam én wat voor impact een wereldhit op je mentale gezondheid kan hebben!Geproduceerd door: Tonny Media.Powered by BlueDeze podcast bevat een betaalde samenwerking met HelloFresh!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/8/20211 hour, 10 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

DÉFANO HOLWIJN over EXPEDITIE ROBINSON, FC AVONDKLOK en SURINAME

In deze aflevering praat ik met Défano over zijn deelname aan Expeditie Robinson, hoe hij in coronatijd initiatief nam met FC Avondklok én hebben we het over reizen! Japan, Suriname, Défano wilt het liefst overal naartoe!Geproduceerd door: Tonny Media.Powered by BlueDeze podcast bevat een betaalde samenwerking met HelloFresh!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/1/20211 hour, 2 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

LAUREN VERSTER over VOGUE, EERLIJK ZIJN, EGOÏSME en PADDO'S

In deze aflevering hebben we Lauren Verster weer te gast! We spraken haar natuurlijk een jaar geleden al over haar challenge om niet te liggen en vandaag praten we nog even lekker verder over haar laatste reportages en over hoe ze kijkt tegen egoïsme.Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/4/20211 hour, 7 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

YUNG FELIX over JEUGD, SCHEIDING, APPEN met DIPLO en NFT’s

In deze aflevering praat ik met Yung Felix over hoe hij hits scoorde, hoe zijn jeugd was én over hoe het is om te appen met mensen als Diplo of Carnage. Zit er een toekomst in NFT's voor zijn muziek? Felix denkt van wel! Geproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/28/202156 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

MADELON VOS over BITCOINS, KOOPKRACHT, NEGATIEVE RENTE en CONJUNCTUUR

In deze aflevering praat ik met Madelon Vos! We bespreken alle hectiek rondom cryptocurrency, hoe banken het systeem beïnvloeden en waarom negatieve rente een hele heftige stap de verkeerde kant op is!Geproduceerd door: Tonny Media. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/21/20211 hour, 1 minute, 24 seconds
Episode Artwork

GOVERT SWEEP over AREA51, IGLO BOUWEN, WEERSTAND en TSJERNOBYL

In deze aflevering praat ik met Govert Sweep! Als echte avonturier maakt hij prachtige series over bijzondere plekken op deze aardkloot en deze verhalen deelt hij met ons. Van het bouwen van een iglo tot zijn reis naar Area51. Geproduceerd door: Tonny Media. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/14/20211 hour, 50 seconds
Episode Artwork

ELISE BOERS over NEW YORK, MAAKBAARHEID, RELATIE, TWEELING en MOEDERMAFFIA

In deze aflevering spreek ik Elise Boers die vorig jaar is bevallen van een tweeling! Ze vertelt ons over alle struggles en onzekerheden die bij haar zwangerschap kwamen kijken, de relatie met Wouter én vertelt ze hoe ze omgaat met de moedermaffia!Geproduceerd door: Tonny Media. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/7/202158 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

TIBOR OLGERS over het SYSTEEM, DOPAMINE VERSLAVING, VERBINDING en VRIJHEID

In deze aflevering praat ik met business coach Tibor Olgers over hoe je loskomt van het huidige systeem, hoe je ongemerkt een dopamine verslaving oploopt én over hoe wij als samenleving meer kunnen verbinden. Ohja, nog een beetje toe aan meer vrijheid? Tibor vertelt alles over hoe je meer vrijheid kunt creëren voor jezelf!Geproduceerd door: Tonny Media. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/30/20211 hour, 16 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

TALISIA MISIEDJAN over VOORBEELDFUNCTIE, ONLINE VERDEELDHEID en MANAGEMENT

In deze aflevering praat ik met Talisia Misiedjan! A.k.a. mijn manager. We hebben het over de voorbeeldfunctie van influencers, hoe online verdeeldheid steeds groter wordt én hoe het er achter de schermen bij managementbureaus aan toe gaat!Geproduceerd door: Tonny Media. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/9/20211 hour, 10 seconds
Episode Artwork

THOMAS VAN DER VLUGT over ALCOHOL, PRESTATIEDRUK, VROUWEN en EIGEN BOEK!

In deze aflevering heb ik Thomas van StukTV te gast! Hij vertelt over hoe hij vroeger omging met prestatiedruk, wat voor impact alcohol en vrouwen op zijn leven hebben gehad én over zijn nieuwe boek!Geproduceerd door: Tonny Media. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/2/202158 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

JOHNNY DE MOL over OPVOEDING, JEUGD en JOHAN CRUIJFF

In deze aflevering praat ik met Johnny de Mol! Hij vertelt alles over zijn jeugd, hoe hij met vrienden van Ibiza naar Lesbos vloog om vluchtelingen te helpen én zijn bewondering voor Johan Cruijff!Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/26/202151 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

ESTELLE CRUIJFF over VERLEDEN, WONEN in BUITENLAND, OPVOEDING en DATEN | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering praat ik met Estelle Cruijff! Ze vertelt me alles over hoe het is om bekend te staan als 'voetbalvrouw', hoe ze haar kinderen heeft opgevoed én over of ze opzoek is naar een nieuwe liefde!Geproduceerd door: Tonny Media. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/19/202158 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

ARNO WELLENS over VRIJE PERS, DEMOCRATIE, EUROPA EN BANKEN | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering praat ik met Arno Wellens! We praten onder andere over persvrijheid, hoe de democratie steeds meer onder druk komt te staan én over of Europese banken gered moeten worden.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/12/202158 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

HERMAN DEN BLIJKER over HORECA-AVONTUREN, HEFTIGE PERIODE en JEUGD | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering spreek ik Herman den Blijker over zijn relatie, het werken in de horeca én over zijn jeugd!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/5/20211 hour, 3 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

MILAN KNOL over MIEREN, BURN-OUT en KIJKERS AAN DE DEUR! | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering praat ik met Milan Knol over zijn fanatisme voor mieren, hoe hij bijna in een burn-out terecht kwam en hij vertelt een hilarische anekdote over kijkers aan de deur!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/28/20211 hour, 12 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

NESIM EL AHMADI over SPIJT van VERLEDEN, SUPERGAANDE en NEGATIEVE GEDACHTES | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering spreek ik Nesim el Ahmadi! Nadat zijn theatertour gecancelled werd kwam zijn leven tot stilstand. Een echte realitycheck volgde. Hij vertelt alles over hoe hij in deze tijd meer ruimte voor zijn gedachte laat en hoe hij sinds kort op gesprek gaat bij een psycholoog. Ook vertelt hij over hoe het was om nu met Qucee door te pakken op Supergaande!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/21/20211 hour, 1 minute, 47 seconds
Episode Artwork

NATHAN MOSZKOWICZ over LIL' KLEINE, HEROPENING EVENEMENTEN en NIEUW TALENT | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering praat ik met Nathan Moszkowicz. We praten over het inzakken van de evenementenbranche, hoe hij nieuwe artiesten scout én over zijn toekomstplannen met zijn managementbureau!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/14/20211 hour, 3 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

TIM VAN DER WIEL (GOSPOOKY) over SOCIALSTRATEGIE, MACHT van BIG TECH en PRIVACY | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering heb ik Tim van der Wiel te gast! Als jonge ondernemer breekt hij de laatste jaren door met zijn bedrijf GoSpooky waarmee hij veel social media strategieën voor grote merken uitvoert. Ik vraag hem naar zijn kijk op de macht van grote social media platformen en hoe we vandaag de dag omgaan met privacy! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/7/20211 hour, 1 minute, 41 seconds
Episode Artwork

KRAANTJE PAPPIE over PANIEKAANVALLEN, BLOWEN en NEDERLANDSE RAPSCÈNE | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering praat ik met Kraantje Pappie over zijn carrière en liefdesleven! Hij vertelt hoe hij vroeger door alle druk van artiesten om hem heen last had van paniekaanvallen, hoe hij in zijn twintigste jaren genoot van drank en drugs én over hoe hij nu kijkt naar de Nederlandse rapscène! Ohja, hij is ook recent vader geworden. Daar wilden we natuurlijk ook nog vanalles over weten!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/31/20211 hour, 4 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

LIEKE VAN LEXMOND over KRACHT van de MAAN, INTUÏTIE en ‘NUCHTER’ ZIJN | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering praat ik met Lieke van Lexmond over haar leven in de spirituele wereld! Ze vertelt me alles over de kracht van de maan, hoe ze vertrouwt op haar intuïtie én hoe ze ondanks alles toch 'nuchter' is.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/24/20211 hour, 3 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

FRANK LAMMERS over UNDERCOVER, STUDENTENTIJD EN ROCK&ROLL LEVEN | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering spreek ik Frank Lammers! De meesten zullen hem kennen als Ferry uit de populaire serie 'Undercover'. Hij vertelt over hoe hij is opgevoed en hoe hij afterparty's organiseerde in Amsterdam. Hoe was zijn studententijd in Groningen en hoe blijf je hangen in een Rock&Roll mindset?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/17/20211 hour, 1 minute, 32 seconds
Episode Artwork

SUNNERY JAMES vertelt ANEKDOTE BEYONCÉ, DOUTZEN, MINDSET en AVONTUREN | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering spreek ik Sunnery James van Ryan Marciano! Al jarenlang draait hij als DJ op de grootste festivals en in de heetste clubs. Van Ibiza tot Miami, hij was overal te vinden. Het vertelt over hoe hij Beyoncé ontmoette en hoe hij Dr. Dre tegen het lijf liep. Een podcast vol met mooie verhalen én een stukje spiritualiteit!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/10/20211 hour, 2 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

RENZE KLAMER over WOKE-CULTUUR, GELOOF EN ANTI-PRETENTIEUS ZIJN? | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering praat ik met Renze Klamer! Nu het nieuwe seizoen van de Vooravond is begonnen bespreken we alles wat hem op dit moment bezig houdt. Zo praten we over hoe hij kijkt tegen de golf van mensen die 'woke' willen zijn. Ik vraag hem naar zijn geloof én hij vertelt na zijn jeugd juist anti-pretentieus te zijn geworden! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/3/202156 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

DON DE JONG over ACHTERVOLGD WORDEN, AUTO-ONGELUK en RELATIESTATUS! | EFFE RELATIVEREN

Deze podcast bevat een betaalde samenwerking met Hello Fresh. Wil jij dit jaar ook fris van start gaan met betere eetgewoonten? Ga naar https://www.hellofresh.nl/plans/?c=HELLOKAJ en bestel je eerste drie boxen met 45 euro korting. Nu ook gratis bezorging op je eerste box. Ik zeg: eet smakelijk!In deze aflevering praat ik met Don de Jong over hoe hij achtervolgt werd door zijn fans, hoe hij door oververmoeidheid een auto-ongeluk meemaakte én over zijn relatiestatus!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/24/20211 hour, 3 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

JESSIE JAZZ VUIJK over AANVARING POLITIE, OPVOEDING KINDEREN en BALANS | EFFE RELATIVEREN

Deze podcast bevat een betaalde samenwerking met Hello Fresh. Wil jij dit jaar ook fris van start gaan met betere eetgewoonten? Ga naar https://www.hellofresh.nl/plans/?c=HELLOKAJ en bestel je eerste drie boxen met 45 euro korting. Nu ook gratis bezorging op je eerste box. Ik zeg: eet smakelijk!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/17/20211 hour, 8 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

WILLEM MIDDELKOOP over GREAT RESET, BITCOINS, DOLLAR en GOUD | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering heb ik Willem Middelkoop te gast! Hij brengt nieuwe perspectieven mee op het huidige financiële systeem, vertelt hoe je het beste kunt beleggen in cryptocurrency én praten we over hoe de economie in de komende 10 jaar zal veranderen!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/10/20211 hour, 28 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

YVES GIJRATH over RUZIE BELASTINGDIENST, het SYSTEEM en AVONTUREN BUITENLAND | EFFE RELATIVEREN

In deze podcast praat ik met Yves Gijrath! Hij is bekend geworden met zijn ondernemingen en evenementen zoals Masters of Luxury. Hij houdt ervan om een beetje tegen de gevestigde orde te aan te trappen en zo stapt hij ook deze podcast in! Zo komt hij met mooie anekdotes en nieuwe perspectieven!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/3/20211 hour, 30 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

DAVINA MICHELLE over RELATIE met MANAGER, VRIENDSCHAPPEN en OPTREDEN met P!NK! | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering praat ik met Davina Michelle! Ze vertelt alles over hoe ze begon met YouTube-covers opnemen, hoe ze in het voorprogramma van P!NK terecht kwam én hoe het is om een relatie te hebben met je manager/producer!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/27/20211 hour, 6 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

SYLVANA over DUMPERT, DICKPICS EN AUTO-ONGELUK | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering praat ik met Sylvana Ijsselmuiden! Je kunt haar kennen van Dumpert of andere programma's die ze heeft gepresenteerd. We praten over hoe ze omgaat met 93% mannelijke aanhang, hoe ze bij Dumpert terecht is gekomen en vertelt ze een mooie anekdote over haar auto-ongeluk!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/20/202152 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

DEMY DE ZEEUW over LOUIS VAN GAAL, 33 MILJOEN VOLGERS OPBOUWEN en BALR. | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering praat ik met Demy de Zeeuw! Hij vertelt over zijn lessen van Louis van Gaal, hoe hij 33 miljoen volgers op Instagram heeft weten te halen en hoe BALR. het bekendste kledingmerk werd in de voetbalwereld.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/13/20211 hour, 4 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

JOHN VAN DEN HEUVEL over 24/7 BEVEILIGING, LEGALISERING en BAND met CRIMINELEN | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering spreek ik John van den Heuvel! Hij vertelt dat hij door zijn werk 24/7 wordt bewaakt. We gaan lekker discussiëren over de legalisering van verdovende middelen en ik vraag hem naar zijn band met de criminelen waar hij over schrijft!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/23/202041 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

REMY BONJASKY over HELD zijn in JAPAN, K1, HUIDIG NIVEAU en VOETBALDROOM | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering praat ik met Remy Bonjasky over zijn heldenstatus in Japan! Waarom wordt hij in Nederland niet meer zo snel herkend als vroeger. Ook vraag ik hem naar zijn mening over het huidige niveau van Nederland!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/16/20201 hour, 53 seconds
Episode Artwork

ROBIN VAN PERSIE over JEUGD, ARSENAL, MAN UNITED EN WK 2010 | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering praat ik met Robin van Persie over zijn tijd in Rotterdam! Hoe hij is opgegroeid en over zijn eerste stappen naar het profvoetbal. Hij vertelt een aantal anekdotes over zijn tijd bij Arsenal en hoe hij met Manchester United kampioen werd. Ook blikken we terug op het WK 2010 en natuurlijk zijn werelddoelpunt tegen Spanje in 2014. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/9/20201 hour, 22 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

JESSE KLAVER over VERLIES VAN MOEDER, HET VADERSCHAP en CORONA VRAGEN VAN KIJKERS | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering praten we met Jesse Klaver over zijn leven achter de politiek! Hoe gaat het er thuis aan toe? Ook heb ik wat kijkersvragen verzameld die ik tegen het einde van de podcast op hem af heb gevuurd!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/2/20201 hour, 30 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

MONICA GEUZE over TEMPTATION ISLAND, RELATIE en KOOPGEDRAG | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we 'effe relativeren' met mijn broer zonder snoer! Oftewel: Monica Geuze! We hebben samen het nieuwe seizoen van Temptation Island mogen presenteren dat vanaf morgen (26 november) te zien is. Ik vraag haar hoe het voelt om zo'n groot programma te presenteren en ze vertelt hoe het nu in haar relatie gaat!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/25/20201 hour, 5 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

VICTORIA KOBLENKO over RELATIETHERAPIE, HERSENEN HERPROGRAMMEREN en BIOHACKEN | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Victoria Koblenko! We spreken haar over wat zij geprobeerd heeft om haar hersenen te herprogrammeren, wat voor rol 'biohacken' in haar leven speelt en over relatietherapie!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/18/20201 hour, 6 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

KALVIJN over WERKVERSLAVING, EIGENWIJSHEID en GOEDKOPE CONTENT | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering praten we met Kelvin Boerma a.k.a. Kalvijn! Met een YouTube-kanaal van meer dan 1 miljoen abonnees staat hij in het bovenste rijtje van de beste YouTubers van Nederland. Hij vertelt onder andere over zijn werkverslaving en hoe hij eigenwijs door blijft werken wanneer hem vertelt wordt rustiger aan te doen. Ook praten we over hoe hij is doorgebroken en wat zijn plannen zijn om dit nog jaren vol te kunnen houden!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/11/20201 hour, 4 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

NINA WARINK over ANGSTSTOORNIS, BEWIJSDRANG en RELATIE | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Nina Warink! Ze vertelt over haar leven achter social media en gaat in op onderwerpen waar ze vaak mee worstelt zoals haar angststoornis, een continue bewijsdrang en doet ze een boekje open over haar relatie! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/4/20201 hour, 2 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

DUTCH PERFORMANTE over 40 MILJOEN OMZET, CARRIÈRE, ROLEX WEGGEVEN en TOEKOMST

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Chahid Charrak! Beter bekend als Dutch Performante. Op Instagram zien we veel voorbij komen van zijn Lamborghini, maar wat heeft hij daar allemaal voor moeten doen? Hij vertelt er uitgebreid over in deze podcast. Hoe ga je van 0 naar 100? Met je auto, maar ook in je business. Luisteren dus!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/28/202058 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

BIRGIT SCHUURMAN over SCHEIDING, KIND, de ERNST VAN SMETVREES en PUBERTIJD | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering van gaan we 'effe relativeren' met Birgit Schuurman! We praten over haar scheiding en haar kind, hoe ze opgroeide met smetvrees en doet ze een boekje open over haar pubertijd!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/21/20201 hour, 10 minutes
Episode Artwork

JOSÉ WOLDRING over TOEKOMST EVENEMENTENBRANCHE & ARTIESTEN in tijden van CORONA | EFFE RELATIVEREN

Deze week is José Woldring, ofwel The Media Nanny te gast. Zij is met haar bedrijf verantwoordelijk voor de PR van de grootste talenten als David Guetta, Oliver Heldens en Memphis Depay. We praten over het ontstaan van The Media Nanny, de fusie met Sports Entertainment Group en de toekomst van de evenementen industrie.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/14/20201 hour, 8 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

DENNIS SCHOUTEN over FAMKE LOUISE, JOHAN DERKSEN, POLITIEK EN ONLINE DISCUSSIES | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Dennis Schouten. We praten over zijn 'interview' met Famke Louise, zijn perspectief op het gedrag van Johan Derksen en hebben we het over politiek en online discussies!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/7/20201 hour, 53 seconds
Episode Artwork

MO BICEP over VOOROORDELEN, NEP VRIENDEN, HAAT, VADERSCHAP en ONDERNEMEN | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Mo Bicep! We praten onder andere over de vooroordelen die mensen over hem hebben, zijn ervaring met nep vrienden, omgaan met haat, zijn rol als vader en zijn onderneming MB Nutrition!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/30/202058 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

HORMOONCOACH RALPH MOORMAN over SEKSTABOES MANNEN, LIBIDO EN TESTOSTERON | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we weer effe relativeren met dit keer Ralph Moorman. Deze 'hormoondokter' vertelt ons alles over de bekendste sekstaboes bij mannen, het verhelpen van een laag libido en alles wat invloed kan hebben op je testosteron! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/23/202059 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

RENS KROES over GEZOND en BEWUST LEVEN, ZWANGERSCHAP en ONDERNEMEN | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Rens Kroes. Ze vertelt over haar zwangerschap, het scheve beleid rondom de voedselexport en hoe je bewuster zou kunnen leven! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/16/20201 hour, 7 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

VERONICA VAN HOOGDALEM OVER RAPPERS, TANTRA en DATEN MET VROUWEN | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Veronica Hoogdalem! Deze bekende presentatrice vertelt ons over het leven van beroemde rappers, tantra en over daten met vrouwen!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/9/20201 hour, 9 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

IGOR BEUKER: van STRAATSCHOFFIE naar MILJONAIR en VERLEDEN als PROFVOETBALLER | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Igor Beuker. Deze expert op het gebied van marketing en ondernemen vertelt ons alles over hoe hij meerdere start-ups verkocht aan grote bedrijven. Hier heeft hij miljoenen mee verdient en reist hij nu de hele wereld over om zijn inspirerende verhalen en visies te vertellen. Ook doet hij een boekje open over zijn verleden als profvoetballer! Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/2/20201 hour, 10 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

LAUREN VERSTER over PADDO'S, AYAHUASCA, TRAUMA'S en reizen naar de MAAN | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Lauren Verster. Deze televisietopper vertelt ons alles over haar nieuwe platform, hoe ze een 'niet-liegen-challenge' doet op instagram én filosoferen we over het heelal!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/26/20201 hour, 13 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

FREDDY over JEUGD VAN TEGENWOORDIG, ALCOHOLVERSLAVING, LOWLANDS en OPVOEDING | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Freddy Tratlehner a.k.a. Vjèze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig. We hebben het onder andere over zijn alcoholverslaving, Lowlands en zijn opvoeding!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/19/20201 hour, 9 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

WIM HOF ''THE ICEMAN'' over GELUK, GEZONDHEID, STRESS, DE TOEKOMST en DE DOOD | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met een bijzondere gast! Wim Hof a.k.a. The Iceman vertelt ons alles over zijn methodes voor optimale gezondheid en geluk. Ook praten we over het loslaten van stress en speculeren we over de dood.Voor meer informatie over Wim Hof of de Wim Hof methode: www.wimhofmethod.comZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/12/20201 hour, 9 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

JAYJAY BOSKE over CANCELCULTUUR, FOUTE GRAPPEN EN DOORSLAAN in WERK | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met JayJay Boske! Hij vertelt ons over de cancelcultuur op social media, reacties op foute grappen én over hoe hij soms kan doorslaan in zijn werk!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/5/20201 hour, 13 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

GABY BLAASER over ontknoping BACHELORETTE (SPOILER), DATEN en INSTAGRAM | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Gaby Blaaser! Ze vertelt ons alle ins en outs over 'The Bachelorette', met wie ze aan het daten is en over haar pikante foto's op Instagram.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/29/202049 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

JOEL BEUKERS over positief testen op DOPING, JEUGD en ONDERNEMEN | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Joel Beukers. Hij vertelt hoe hij zijn onderneming heeft opgestart, over zijn jeugd én vertelt hij dat hij gepakt is op doping.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/22/20201 hour, 2 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

KEES VAN DER SPEK over DRUGS, het HEELAL en BUITENAARDS LEVEN | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we weer effe relativeren met Kees van der Spek. Hij vertelt over drugsgebruik in het buitenland en we filosoferen wat los over het ontstaan van het heelal. Ook delen we paranormale ervaringen en praten we over de kans dat er buitenaards leven ontstaat. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/15/202048 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

ROMY MONTEIRO over jeugd zonder VADER, pittige BURN-OUT en LIEFDE | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Romy Monteiro! Ze vertelt o.a. over haar jeugd zonder vader, hoe ze een burn-out overleefde en doet ze een boekje open over haar liefdesleven!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/8/20201 hour, 1 minute, 34 seconds
Episode Artwork

KATJA SCHUURMAN over HEFTIGE BNN-TIJD, GRENZEN AANGEVEN en GELUKSMOMENTEN | EFFE RELATIVEREN

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Katja Schuurman. Ondanks dat ze al 7 maanden zwanger is kon ze ons vertellen over de heftige producties die ze voor BNN heeft gedraaid, hoe ze de balans terug heeft gevonden en geeft ze advies over het uitzoeken van geluksmomenten!De link naar de website van Katja: http://www.returntosender.nl/nl/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/1/20201 hour, 8 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

DANNY FROGER over eerste KIND, GEZONDER LEVEN en CRISIS | EFFE RELATIVEREN

Vandaag gaan we effe relativeren met Danny Froger! Hij vertelt hoe zijn leven veranderd is na de geboorte van zijn eerste kind, hoe hij bewuster en gezonder is gaan leven en hoe hij omgaat met de crisis van nu!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/24/20201 hour, 42 seconds
Episode Artwork

DAVE ROELVINK over PSYCHISCHE KLACHTEN, ONZEKERHEDEN en omgaan met KRITIEK

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Dave Roelvink! Hij vertelt ons over hoe het is om jong bekend te worden en wat voor psychische klachten hij daar aan over heeft gehouden. Ook vragen we hem hoe hij omgaat met de ongezouten kritiek die hij dagelijks krijgt.Geproduceerd door: Tonny Media. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/17/202058 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

KEES VAN DER SPEK over CRIMINELEN, OPLICHTERS, PETER R. DE VRIES en OPVOEDING

In deze aflevering gaan we EFFE RELATIVEREN met Kees van der Spek! Een man met onwijs veel verhalen over oplichters in het buitenland. Ook vertelt hij over zijn band met Peter R. de Vries en zijn perspectief op de hedendaagse opvoeding in Nederland! Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/10/20201 hour, 5 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

ROB JETTEN over HOMODISCRIMINATIE, werk als BARMAN en carrière na POLITIEK

In deze aflevering gaan we effe relativeren met Rob Jetten. We zoomen in op de mens achter de politicus. Zo vragen we hem hoe hij omgaat met homodiscriminatie en vertelt hij over zijn plannen ná zijn politieke carrière! Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/3/202057 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

SANDER SCHIMMELPENNINCK over VOOROORDELEN, HAAT, MILJONAIRS en ZWEEDSE VROUW

In deze aflevering gaan we 'EFFE RELATIVEREN' met Sander Schimmelpenninck. We bespreken de vooroordelen die mensen over hem hebben, zijn favoriete Nederlandse miljonairs, hoe hij omgaat met de haat die hij te verduren krijgt én hij vertelt over zijn relatie met een Zweedse vrouw! Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/27/202054 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

RICO VERHOEVEN over MIKE TYSON, JOE ROGAN, LAW OF ATTRACTION EN HOLLYWOOD

In deze podcast gaan we effe relativeren met Rico Verhoeven! We praten over Mike Tyson, Joe Rogan, The Law Of Attraction en Hollywood!Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/20/20201 hour, 8 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

GERALDINE KEMPER over zomer zonder FESTIVALS, grootste IRRITATIES en PROBLEMEN

We gaan deze week eens lekker relativeren met Geraldine Kemper. De hele zomer, zonder onze geliefde festivals, de grootste irritaties in het leven en problemen onder ogen durven komen. Lekker een uurtje slap ouwehoeren!Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/13/202059 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

MONICA GEUZE over KRITIEK op REALITYSHOW, DRUK van volgers, ONDERNEMEN en MEDITEREN

In deze podcast gaat Kaj eens even lekker relativeren met Monica Geuze. Kritiek op haar realityshow, gaan we haar ooit op een onbewoond eiland zien, druk vanuit volgers, ondernemen, een stukje spiritualiteit en meditatie! Luisteren maar met je flaporen!Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/6/20201 hour, 9 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

BEAU VAN ERVEN DORENS over STUDENTENTIJD, DESTRUCTIEF zijn en omgaan met KRITIEK

In deze aflevering gaat Kaj EFFE relativeren met Beau van Erven Dorens! Destructief zijn, omgaan met kritische Twitteraars, de studententijd en het einde van een televisiecarrière komen voorbij in deze podcast.Geproduceerd door: Tonny Media. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/29/202056 minutes, 33 seconds