Winamp Logo
Echte Leiders Dansen Podcast Cover
Echte Leiders Dansen Podcast Profile

Echte Leiders Dansen Podcast

Dutch, Finance, 1 season, 6 episodes, 2 hours, 55 minutes
About
Hoe beweeg je mee met wat je pad kruist in plaats van je te verzetten en jezelf uit te putten? Hoe draag je bij aan de geboorte van dit nieuwe tijdperk waarin vertrouwen en verbondenheid hun plek innemen naast de oude focus op winst en groei? Het is dé uitdaging waar we in 2020 collectief voor zijn komen te staan. Ontdek in deze podcast hoe jouw persoonlijke keuzes meer dan ooit van invloed zijn op de wereldwijde omwenteling.  Ontdek hoe jij zo vanuit een krachtige flow het leven danst waarvoor je bestemd bent.
Episode Artwork

Het nieuwe verhaal

Wetenschap en spiritualiteit groeien meer dan ooit naar elkaar toe: alles raakt elkaar aan. Een vlinderslag veroorzaakt een tropische storm; een wet-market in Wuhan ontketent een wereldwijde lock-down. Ook elk van jóuw keuzes heeft een directe weerslag op het grotere geheel. Ontdek in deze podcast de kracht van een holistische visie. Ontdek hoe jij in samenwerking met de realiteit die je omringt, creëert vanuit vertrouwen en flow. En hoe je tegelijk bijdraagt aan een duurzamer, nieuw verhaal.
6/6/202138 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Het jaar van de man

Het aanboren van feminiene kwaliteiten staat voor vele mannen en jongens gelijk aan ‘minder man zijn’. Hierdoor mist de wereld een enorm potentieel. In een samenleving die steeds meer gericht is op communicatie en verbinding, legt de man een moeizame weg af. Ontdek in deze podcast hoe je je bewust wordt van diep ingesleten stereotypen die zowel de blik van mannen als vrouwen kleuren. Ontdek hoe we verantwoordelijkheid nemen voor de polarisering waarin we onszelf en elkaar gevangen houden. Ontdek bovenal hoe we het wij-zij denken heel concreet overstijgen en stappen in een duurzaam, gemeenschappelijk verhaal.
5/26/202139 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Wakker Wachten

Hoe schakel jij moeiteloos van ‘achter de dingen aanhollen’ naar ‘de zaken op je af laten komen’? Hoe creëer jij een ruimte in jezelf waarin je feilloos aanvoelt wat jouw volgende stap is? Ontdek in een half uurtje hoe jij heel concreet leert afstemmen op wat je echt te doen hebt. Én hoe je de moed verzamelt om er daadwerkelijk naar te handelen. 
5/19/202130 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

De Kracht van Kwetsbaarheid

Kwetsbaarheid is dé kwaliteit waarmee jij als coach, ondernemer of leidinggevende het verschil maakt en impact genereert in deze veranderende tijd. Het vraagt van jou dat je tegelijk controle kan loslaten en knopen durft doorhakken; dat je twijfel durft tonen én vertrouwen kan uitstralen. Ontdek in deze podcast wat het precies betekent om ‘kwetsbaar krachtig’ te zijn én wat het jou oplevert. Ervaar bovendien aan den lijve hoe jij je deze vaardigheid van de toekomst heel concreet eigen maakt.
5/12/202132 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

De Mondiale Bevalling

Een nieuw tijdperk wil geboren worden en het ziet ernaar uit dat de corona-crisis de weeën in gang heeft gezet. Zowel op persoonlijk als op collectief vlak. Het komt er nu op aan om tegelijk moedig én moeiteloos onze verantwoordelijkheid te nemen. Om onze persoonlijke keuzes af te stemmen op wat er collectief wil doorbreken en zo ten volle vanuit flow te leven en te werken. In deze aflevering vertel ik je heel concreet hoe je dat doet, en wat dat jou oplevert.
5/5/202133 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Echte Leiders Dansen-podcast, trailer

Hoe beweeg je mee met wat je pad kruist in plaats van je te verzetten en jezelf uit te putten? Hoe draag je bij aan de geboorte van dit nieuwe tijdperk waarin vertrouwen en verbondenheid hun plek innemen naast de oude focus op winst en groei? Het is dé uitdaging waar we in 2020 collectief voor zijn komen te staan. Ontdek in deze podcast hoe jouw persoonlijke keuzes meer dan ooit van invloed zijn op de wereldwijde omwenteling.  Ontdek hoe jij vanuit een krachtige flow het leven danst waarvoor je bestemd bent.
4/26/20211 minute, 21 seconds