Winamp Logo
Echo Dox: Sidney Lee - min historie Cover
Echo Dox: Sidney Lee - min historie Profile

Echo Dox: Sidney Lee - min historie

Danish, Cultural, 1 season, 5 episodes, 2 hours, 6 minutes
About
Kom helt tæt på reality-stjernen Sidney Lee, når hans nærmeste for første gang frem og fortæller om Sidneys vej til berømmelse og om faldet fra tinderne.  Podcast-serien går i fire afsnit bagom berømmelsen, bandanaen og den selvbrunede hud og fortæller historien om en mand, der oplevede store op- og nedture, en Peter Pan-figur, der aldrig ønskede at blive voksen. Fortællerstemmen i podcasten er genereret af kunstig intelligens baseret på Sidney Lees stemme. Hans familie er sikker på, han ville have elsket det. Sidneys genskabte stemme er baseret på gennemgribende research, udtalelser fra personer helt tæt på ham og Sidneys egne ord, fra da han levede.   De første to afsnit af podcast-serien 'Sidney – min historie’ har premiere 11. april og episode tre og fire kommer d. 18. april.  Se også TV-dokumentaren ’Sidney’ i 3 afsnit, der har premiere 11. april på TV 2 Play og TV 2 Echo. Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

Den evige teenager (4:4)

Da corona lukker Danmark ned, er det et hårdt slag for Sidney. Han har det bedst blandt andre folk på barerne og i spillehallerne, og han trives ikke i isolationen hos Mary-Ann. Han begynder at interessere sig for konspirationsteorier om corona-pandemien, samtidig med at kroppen begynder at vise tegn på de mange år med fester og alkohol.Fortællerstemmen i podcasten er genereret af kunstig intelligens baseret på Sidney Lees stemme. Hans familie er sikker på, han ville have elsket det. Sidneys genskabte stemme er baseret på gennemgribende research, udtalelser fra personer helt tæt på ham og Sidneys egne ord, fra da han levede.Tilrettelægger, klip og lyddesign: Ole FuglInterviews: Emily Mai Allen og Marcus CalifanoResearch: Nikolaj Pors og Andreas Bach FrederiksenIndtaling: Andreas Bach FrederiksenRedaktør: Rune Sparre GeertsenTV 2-redaktører: Stefan Le Quellec Knudsen og Thomas BreinholdtProduceret for TV 2 af MonoMono i samarbejde med Pipeline Production Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/18/202329 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Divaen (3:4)

Da Sidney får sit eget tv-show, går det for alvor op for ham, at det også er hårdt arbejde at være kendt. Og hårdt arbejde er bare ikke noget for ham. En hændelse i realityshowet 'Divaer i junglen' får tv-branchen til at lægge ham på is, og han skal nu finde andre måder at få opmærksomhed på. Samtidig lukker han sig inde i en boble med sin nye kæreste Mary-Ann, der er en helt anden type end ham selv, og her viser han sin følsomme side.Fortællerstemmen i podcasten er genereret af kunstig intelligens baseret på Sidney Lees stemme. Hans familie er sikker på, han ville have elsket det. Sidneys genskabte stemme er baseret på gennemgribende research, udtalelser fra personer helt tæt på ham og Sidneys egne ord, fra da han levede.Tilrettelægger, klip og lyddesign: Ole FuglInterviews: Emily Mai Allen og Marcus CalifanoResearch: Nikolaj Pors og Andreas Bach FrederiksenIndtaling: Andreas Bach FrederiksenRedaktør: Rune Sparre GeertsenTV 2-redaktører: Stefan Le Quellec Knudsen og Thomas BreinholdtProduceret for TV 2 af MonoMono i samarbejde med Pipeline Production  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/18/202331 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Det kulørte får (1:4)

Sidney vokser op i Indre København i 80'erne. Hans forældre er lærere, han er det mellemste af tre børn, og alt omkring ham er normalt. Men Sidney - eller Søren som han er døbt - er et anderledes barn. Der skal ske noget hele tiden. I skolen kan han ikke sidde stille, og til familiefesterne gør han alt for at få opmærksomhed. Lillebroren Troels fortæller, at storebror Sidneys teenageværelse var et magisk sted med gaming, horrorfilm, wrestling og heavymusik. Sidney finder ud af, at han ikke er i stand til at have et arbejde, men alt hvad han interesserer sig for, dyrker han til ekstremerne. En dag beslutter han sig for, at han vil på TV.  Fortællerstemmen i podcasten er genereret af kunstig intelligens baseret på Sidney Lees stemme. Hans familie er sikker på, han ville have elsket det. Sidneys genskabte stemme er baseret på gennemgribende research, udtalelser fra personer helt tæt på ham og Sidneys egne ord, fra da han levede.Tilrettelægger, klip og lyddesign: Ole FuglInterviews: Emily Mai Allen og Marcus CalifanoResearch: Nikolaj Pors og Andreas Bach FrederiksenIndtaling: Andreas Bach FrederiksenRedaktør: Rune Sparre GeertsenTV 2-redaktører: Stefan Le Quellec Knudsen og Thomas BreinholdtProduceret for TV 2 af MonoMono i samarbejde med Pipeline Production Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/11/202330 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Realitykongen (2:4)

Til et wrestlingstævne i Randers bliver Sidney opdaget af en tv-tilrettelægger. Han kommer med i 'Blod, Sved og Springskaller' om wrestling i Danmark, og så tager det fart. Reality-tv er eksploderet, og Sidney kender koderne til fingerspidserne. Han dukker op overalt og er pludselig en af de mest kendte mennesker i Danmark. Rock’n’roll-livet med TV, sprut og damer tager fart. Det går dog så stærkt, at en tomhed også begynder at melde sig.  Fortællerstemmen i podcasten er genereret af kunstig intelligens baseret på Sidney Lees stemme. Hans familie er sikker på, han ville have elsket det. Sidneys genskabte stemme er baseret på gennemgribende research, udtalelser fra personer helt tæt på ham og Sidneys egne ord, fra da han levede.Tilrettelægger, klip og lyddesign: Ole FuglInterviews: Emily Mai Allen og Marcus CalifanoResearch: Nikolaj Pors og Andreas Bach FrederiksenIndtaling: Andreas Bach FrederiksenRedaktør: Rune Sparre GeertsenTV 2-redaktører: Stefan Le Quellec Knudsen og Thomas BreinholdtProduceret for TV 2 af MonoMono i samarbejde med Pipeline Production Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/11/202333 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Trailer: Sidney Lee - min historie

Kom helt tæt på reality-stjernen Sidney Lee, når hans nærmeste for første gang står frem og fortæller om Sidneys vej til berømmelse og om faldet fra tinderne. Podcast-serien går i fire afsnit bagom berømmelsen, bandanaen og den selvbrunede hud og fortæller historien om en mand, der oplevede både store op- og nedture. En Peter Pan-figur, der aldrig ønskede at blive voksen.Sidney Lees stemme er genskabt ved hjælp af kunstig intelligens, og bruges til at fortælle hans egen historie. Hans familie er sikker på, han ville have elsket det. Sidneys genskabte stemme er baseret på gennemgribende research, udtalelser fra personer helt tæt på ham og Sidneys egne ord, fra da han levede. De første to afsnit af podcast-serien 'Sidney – min historie’ har premiere 11. april og episode tre og fire kommer d. 18. april. Du kan også se også TV-dokumentaren ’Sidney’ på TV 2 Play. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/4/20232 minutes, 1 second