Winamp Logo
Dybt Godnat med Peter Falktoft Cover
Dybt Godnat med Peter Falktoft Profile

Dybt Godnat med Peter Falktoft

Danish, Education, 1 season, 5 episodes, 1 hour, 57 minutes
About
Med podcasten “Dybt Godnat” vil Peter Falktoft sammen med en række eksperter hjælpe danskerne til at prioritere søvnen. Undervejs får han blandt andet besøg af Birgitte Rahbek Kornum, ph.d. og søvnforsker ved Københavns Universitet. Podcasten, der udkommer i fire afsnit, er lavet i samarbejde med Bedre Nætter. Det første afsnit har premiere søndag den 1. august.
Episode Artwork

Dybt Godnat med Peter Falktoft - den vestlige verdens pandemi

Episode 4. Hvorfor er søvn så umådeligt underprioriteret et emne? Hvilke astronomiske udgifter har søvnrelaterede sygdomme? Og hvordan og hvor starter man, hvis man har svært ved sove? Vi besøger blandt andet ScanSleep og er med til en for konsultation, for at finde hoved og hale i, søvnløshed kan starte. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/22/202130 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Dybt Godnat med Peter Falktoft - elite sportsudøveren

Episode 3. Vi tager en snak med Danmarks mest vindende sportsudøver Jeanette Ottesen, kort før afrejse mod hendes sidste OL i Tokyo 2021. Søvn er på mange måder er et af de problemer, vi har sat på pause i den vestlige verden. Det er egentlig ikke er ulig rygning, overvægt og inaktivitet, hvilket ikke er en ret udbredt sandhed. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/15/202126 minutes, 1 second
Episode Artwork

Dybt Godnat med Peter Falktoft - ungdommens sløvsind

Episode 2. I dagens afsnit besøger podcasten blandt andet True North Efterskole i Snaptun ved Horsens. Efterskolen har sat sig for at undersøge og afprøve, hvilke rammer der skal til, for at efterskoleeleverne får en bedre søvn. Et af tiltagene er tilpasning af sove- og skoletider til unges døgnrytme.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/8/202132 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Dybt Godnat med Peter Falktoft

Episode 1. Da Peter Falktoft første gang hørte søvn beskrevet som livets eliksir, var hans første indtryk, at det lød hysterisk. Siden er han blevet radikalt klogere. Med podcasten “Dybt godnat” vil Peter Falktoft nu hjælpe danskerne til at prioritere søvnen. Undervejs får han blandt andet besøg af Birgitte Rahbek Kornum, ph.d. og søvnforsker ved Københavns Universitet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/1/202126 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Dybt Godnat med Peter Falktoft

I en ny podcastserie, der får premiere den 1. august 2021, vil Peter Falktoft gøre danskerne klogere på søvn. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/29/20211 minute, 26 seconds