Winamp Logo
DVOJNA DOZA POZITIVE Cover
DVOJNA DOZA POZITIVE Profile

DVOJNA DOZA POZITIVE

Slovenian, Personal/Lifestyle/Family, 2 seasons, 26 episodes, 13 hours, 30 minutes
About
Dobrodošli na podcastu Dvojna doza pozitive. Sva Alja in Eva, dve sestri, ki imata veliko skupnih hobijev, predvsem tistih, ki so povezani z zdravim načinom življenja in širjenjem pozitive. Najin podcast bo temeljil predvsem na tematiki osebne rasti, zdrave prehrane, ljubezni do sebe, zakaj je telesna aktivnost pomembna, potovanjih, kako se postaviti na prvo mesto... Če imate kakšno vprašanje o tej tematiki, nama piši na Instagram dobro_počutje in z veseljem odgovoriva.
Episode Artwork

Sledi svojemu fokusu z mlado fotografinjo Tiso Gudzulić

Danes v podcastu gostiva Tiso Gudzulić, obetavno mlado fotografinjo. Razpravljale smo o njenih začetkih v fotografiji, o tem, kaj jo je navdušilo, ter poudarile pomembnost ohranjanja pristnosti in optimizma.  Vabljeni, da se nama pridružite na Instagramu  https://www.instagram.com/dobro_pocutje/ @dobro_pocutje. Se slišimo v naslednji epizodi, Alja in Eva.   Tiso pa lahko odkrijete na njenem Instagram profilu: https://www.instagram.com/tisazaobjektivom/  @tisazaobjektivom. Uživajte v poslušanju!
11/29/202322 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Kaj bi povedala svoji mlajši sebi?

#21 Po dolgem premoru sva nazaj!! In tokrat z zelo zanimivo tematiko ... V današnji epizodi sva govorili o pomembnih lekcijah, ki bi jih radi delili s svojim mlajšim jazom. Govoriva o tem, kako je pomembno poslušati svoj notranji občutek, slediti svojim sanjam in početi stvari, ki te zares osrečujejo. Predvsem pa to, da ni treba preveč skrbeti za to, kaj si drugi ljudje mislijo, ter se namesto tega osredotočiti nase in na stvari, ki te veselijo. Kaj pa bi ti povedal/a svoji mlajši verziji? Pridruži se nama na Instagramu:  https://www.instagram.com/dobro_pocutje/   Se slišimo v naslednji epizodi, Alja in Eva :) 
8/15/202324 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Bi se preselila na Tajsko?

#16 V današnjem podcastu sva govorili o Aljinem potovanju na Tajsko, kako si organizirati potovanje, kakšna je hrana, kaj se je Alja naučila iz tega potovanja, kaj ji je bilo najbolj všeč in kaj najmanj. Na koncu odgovarjava tudi na vaša vprašanja v zvezi s potovanjem. Pridruži se nama na Instagramu:  https://www.instagram.com/dobro_pocutje/   Se slišimo v naslednji epizodi, Alja in Eva :) 
4/18/202332 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Vse o najinem prvem produktu

V današnjem podcastu vam razkrijeva kaj sva pripravljali zadnjih par mesecev. Nekaj novega, svežega in unikatnega... Nekaj kar vam bo pomagalo na poti do boljšega počutja. Za več informacij nama lahko pišete na Instagram, kjer lahko najin produkt tudi naročite. Pridruži se nama na Instagramu:  https://www.instagram.com/dobro_pocutje/  Se slišimo v naslednji epizodi, Alja in Eva :)
4/7/202324 minutes, 53 seconds