Winamp Logo
Drømmeklubben Cover
Drømmeklubben Profile

Drømmeklubben

Danish, Comedy, 3 seasons, 25 episodes, 1 day, 13 hours, 56 minutes
About
I Drømmeklubben spoler Victor Lander og Anders Morgenstierne tiden tilbage, og giver dagens gæst den fodboldkarriere de altid gik og drømte om. Vi fortsætter deres ungdomskarriere hvor de selv slap den, for at se om de med terningernes kraft kan begå sig i en benhård fodboldverden. Og hvem ved? Måske ende i deres drømmeklub.
Episode Artwork

Afsnit 20 - Oliver Stanescu

Sæson 3 'Drøm Stort' Selvom Oliver Stanescu har trænet mest tennis, så vil skæbnen at han bliver opdaget som et kæmpe talent på den offensive midtbane i Solrød FC. Men selvom man er en brilliant fodboldspiller, kan det være svært at passe ind på hold. Specielt når man helst vil gå selv, og man ved mere om sine holdkamerater end de bryder sig om. Alligevel lykkes det Oliver Stanescu at gå sin egen vej i en kaotisk fodboldverden og ikke bare spille europæiske finaler, men også repræsentere sit ene hjemland til en VM-slutrunde.
11/24/20231 hour, 43 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Episode 6 - Masoud Vahedi

Sæson 1 - 'Drømmen Begynder' Masoud Vahedi er ikke det største talent hverken Aggersund eller Løgstør nogensinde har set. Men med en vilje af stål og en bilforhandler af en agent beslutter den unge Masoud sig for at droppe Roskilde Festival, og i stedet forfølge drømmen om at nå til Premier League.
7/6/20221 hour, 12 minutes, 47 seconds