Winamp Logo
DRÅBEN - Hip Hop Podcast Cover
DRÅBEN - Hip Hop Podcast Profile

DRÅBEN - Hip Hop Podcast

Danish, Music, 4 seasons, 230 episodes, 8 hours 40 minutes
About
DRÅBEN er Danmarks varmeste og mest ærlige hip hop podcast, som hver søndag giver dig de skarpeste anmeldelser og meninger om alt i kulturen. DRÅBEN er præsenteret i samarbejde med GAFFA.
Episode Artwork

Festival recap + AiaSound 2023

I dette afsnit gennemgår vi de to festivaler vi har hygget os på; Roskilde og Musik i Lejet! Der har været et par gode og et par mindre gode koncerter. Derudover får vi snakket om årets AiaSound, som vi glæder os utroligt meget til!
09/08/20231 hour 15 minutes 5 seconds
Episode Artwork

DRÅBENs Festivalprogram 2023

Vi er tilbage med et afsnit om de festivaler som vi skal på i år - og vi glæder os helt vildt! Det er noget tid siden vi har udgivet, men lyt med for at finde ud af hvorfor og hvordan fremtiden ser ud for os.
23/06/20231 hour 8 minutes 15 seconds
Episode Artwork

GOBS & MIKE LOWREY | DRÅBEN TALER MED

I denne udgave af DRÅBEN TALER MED, har vi den album-aktuelle artist Gobs og hans go-to producer Mike Lowrey med.   Med en halv million månedlige lyttere og de fleste af hans nyeste numre på top 50, kan man roligt sige at Gobs er en af landets største artister lige nu. Han har enormt meget på hjerte, og vi taler med ham om alt fra de hårde oplevelser, som hans følgere fortæller ham om, til hans relation til det danske hiphop miljø.    Mike Lowrey er en af de dygtigste producere vi har herhjemme i landet, og med en udgivelse akkompagneret af Gobs og Thomas Helmig, udgav han sin første single som producer-artist, "Stupid Man" sidste år - som vi mildt sagt havde nogle kritiske ord til da den kom ud.. :-)  Vi taler lidt om deres holdning til kritik og anmeldelser generelt - og rigtig meget mere.   Tak til Gobs & Mike Lowrey!
22/02/20231 hour 13 minutes 58 seconds
Episode Artwork

DANIJEL "DRUX" | DRÅBEN TALER MED

Vi er bæerede over at kunne præsentere vores første gæst i det nye format vi kalder “DRÅBEN TALER MED” - den kæmpe inspiration Danijel “Drux” Deletic.    Han er et menneske som vi har set op til i rigtig mange år, og han har en stor andel i at vi overhovedet eksisterer den dag i dag. Drux er en person der ser sine medmennesker som ligeværdige, og gør altid sit ypperste for at hjælpe og inspirere - alt sammen imens han er helt sig selv   Vi taler med Danijel om alt fra dansk rap & fodbold, til livets glæder & karrierevalg 
15/01/20231 hour 49 minutes 2 seconds