Winamp Logo
Donkerslag Cover
Donkerslag Profile

Donkerslag

Dutch, Cultural, 1 season, 5 episodes, 1 hour, 45 minutes
About
De bijna blinde conservatoriumstudente Noor raakt ervan overtuigd dat haar plotseling verdwenen vriend Kai in gevaar is. In haar reis om hem te vinden, komt ze erachter dat schijn bedriegt.
Episode Artwork

#05 Zien is meer dan kijken

In het ziekenhuis ontdekt Noor dat ze het allemaal verkeerd begrepen heeft. Door haar angst heeft ze niet gezien wat er werkelijk aan de hand was en ze moet leren omgaan met een ongemakkelijke waarheid en een nieuwe realiteit.
12/21/202224 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#04 Gevallen engel

Noor gaat alleen de mergelgroeve in die ze kent van vroeger. Daar vindt ze uiteindelij Kai, zwaar gewond. Hij kan nog net vertellen over zijn turbulente verleden voordat hij buiten bewustzijn raakt. Vrijwel tegelijkertijd komt Noor erachter dat al het licht is verdwenen.
12/21/202220 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#03 Nachtdieren

Noor reist over de grens naar Kai’s moeder en een oude vriend van hem. Maar wat zij te vertellen hebben, is niet hoopgevend. Samen met een huisgenoot ontrafelt ze het broekzaktelefoontje. Zo komt ze erachter dat Kai maar op één plek kan zijn, de groeves buiten de stad en ze gaat erheen.
12/21/202221 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#02 Mosaico

Noor probeert gewoon door te gaan met haar leven maar gaat ook op zoek naar meer informatie over Kai. Ze realiseert zich dat ze weinig weet van zijn achtergrond. Beetje bij beetje puzzelt ze informatie bij elkaar en wordt ze steeds meer uitgedaagd om buiten haar comfortzone te treden.
12/21/202221 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#01 Nachtzwemmen

Kort geleden is de 20-jarige conservatoriumstudente Noor vrijwel blind geworden. Als haar beste vriend Kai, op wie ze eerder smoorverliefd was, nergens te vinden is en ze ook nog een niet te bevatten broekzaktelefoontje ontvangt, weet ze zeker dat Kai in gevaar is.
12/21/202218 minutes