Winamp Logo
Domme Vragen Bestaan Wel Cover
Domme Vragen Bestaan Wel Profile

Domme Vragen Bestaan Wel

Dutch, Social, 3 seasons, 18 episodes, 8 hours, 33 minutes
About
Domme vragen bestaan niet??? Wij, One’sy Muller en Vinny Tailor, zijn erachter gekomen dat dat wel zo is! In de podcast Domme Vragen Bestaan Wel onderzoeken we samen met een gast wat ongemakkelijke, pijnlijke, directe, grappig bedoelde of kwetsende vragen en opmerkingen met iemand doen. Dus wil je weten wat je niet moet vragen aan iemand die net gehoord heeft dat ‘ie kanker heeft? Waarom iemand die dik is niet op jouw dieetadvies zit te wachten? En ben je benieuwd wat een homo wél wil horen? Luister dan naar Domme Vragen Bestaan Wel!
Episode Artwork

De 'Domme Vragen Bestaan Wel' liveshow!

Een paar weken geleden verscheen de laatste aflevering van seizoen 3 van Domme Vragen Bestaan Wel. Heb je ze allemaal al gehoord en baal je ervan dat je nu weer moet wachten op een nieuw seizoen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want we gaan een extra aflevering opnemen en jij kan erbij zijn! Meer info hoor je als je klikt op play en lees je hier: podcastevent.npo.nl (https://podcast.npo.nl/admin/feed/296/feeditem/podcastevent.npo.nl).
5/31/202253 seconds
Episode Artwork

Seizoen 3 vanaf maandag 4 april 2022!

In het derde seizoen van Domme Vragen Bestaan Wel duiken One'sy en Vinny in lifestyles en subculturen. Ze spreken onder andere met een veganist, een gamer en een woonwagenbewoner. Met welke domme vragen krijgen zij te maken en welke vooroordelen hebben mensen over hen?
3/29/20221 minute, 35 seconds
Episode Artwork

Trailer - Domme Vragen Bestaan Wel

Vanaf 15 april: Domme Vragen Bestaan... Wel! In deze podcast onderzoeken wij, One’sy Muller en Vinny Tailor, samen met een gast wat ongemakkelijke, pijnlijke, directe, grappig bedoelde of kwetsende vragen en opmerkingen met iemand doen. Dus wil je weten wat je niet moet vragen aan iemand die net gehoord heeft dat ‘ie kanker heeft? Waarom iemand die dik is niet op jouw dieetadvies zit te wachten? En ben je benieuwd wat een homo wél wil horen? Luister dan naar Domme Vragen Bestaan Wel!
4/8/201927 seconds