Winamp Logo
Doj se prosi! Cover
Doj se prosi! Profile

Doj se prosi!

Slovenian, Sports, 1 season, 84 episodes, 2 days, 23 hours, 17 minutes
About
Podcast by NŠ Mura
Episode Artwork

Epizoda 84: Prvenstveno (pokalna) zmaga

V 84. epizodi podcasta Doj se prosi sta se Smiljan in Robert dotaknila tekme s Koprom in različnih situacij, ki so se dogajale na tekmi. Zakaj takšne odločitve sodniške trojice? Je bila izključitev Žige Kousa upravičena? Na drugi strani pa dober primer, kako lahko mlad sodnik odsodi derbi Maribora in Olimpije. Zakaj lahko Mura pokalni naslov "osvoji" na prvenstveni tekmi z Radomljami? Kako po vseh težavah sestaviti udarno enajsterico? Ustavimo se tudi pri mladinskem nogometu in nogometašicah ŽNK Mura Nona. Poker lovorik? Še vedno je v igri. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi.
4/20/202437 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Epizoda 83: "Ubijalska" levica

V 83. epizodi podcasta Jernej in Smiljan gostita nekdanjega Muraša Tomija Horvata, ki odlično igra v graškem Sturmu. Kako gleda na čas, ko je bil nekoliko odrinjen v ozadje? Kako pomembno je, da verjameš vase, da se ne predaš? Kakšne so reprezentančne želje in ali se še vedno vidi v Sturmu? Dotaknil se je tudi svojega časa v Muri, poslal sporočilo igralcem in navijačem ter čarno-bejlim zaželel vse dobro v prvenstvu in osvojitev naslova pokalnih prvakov. Beseda seveda nanese tudi na prihajajočo tekmo s Koprom. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
4/13/202430 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Epizoda 82: Prebujenje

V 82. epizodi podcasta Doj se prosi se Matjaž, Robert, Smiljan in tokratni gost Andrej Bedek dotaknejo tekme z Domžalami. Kako pomembna je bila ta zmaga? Je bila to ena najboljših partij Amadeja Maroše v Murinem dresu? Kaj je najbolj fasciniralo Roberta pri Maroševi predstavi (ne, ni podaja in ne zadetek)? Govora je seveda tudi o pokalnem dvoboju s Koprom in tekmi s Celjem. Beseda nanese tudi na turškega milijonarja, ki se ga povezuje s čarno-bejlimi, Robert postreže s kar nekaj zanimivimi informacijami. Vse to in še veliko zanimivega v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
4/2/202447 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Epizoda 81: To je "ta tekma"!

V 81. epizodi podcasta smo se Smiljan, Robert, Matjaž in tokratni gost Simon Horvat pogovarjali o tekmi Mure in Kopra, o tem, kaj manjka čarno-bejlim in kako malo je verjetno potrebno, da bi ta ekipa izgledala drugače. Zakaj je tekma z Domžalami "ta tekma"? Kakšna so pričakovanja pred zaključnim delom sezone, kako se izogniti temu, da bi trepetali do konca? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
3/29/202435 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Epizoda 80: Viking

V 80. epizodi podcasta Doj se prosi sta Smiljan in Robert gostila nekdanjega nogometaša Mure Srđana Kuzmića, ki se bo v petek vrnil v Fazanerijo, kjer bo s Slovenijo zaigral proti Bosni. Dotaknili smo se njegovega časa v Muri, odhoda na Dansko in kaj priporoča Murašem, da se rešijo iz trenutne situacije. Kako pomembna bo tekma s Koprom, kaj je bilo dobrega na tekmi z Rogaško in še kaj v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
3/20/202431 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Epizoda 79: Boj za preživetje

V 79. epizodi podcasta Doj se prosi je govora o tekma Mure proti Bravu in Olimpiji, Smiljan in Matjaž pa pokomentirata tudi žreb četrtfinalnih parov Pokala Pivovarna Union. Kako obrniti krivuljo, kako ustaviti padec čarno-bejlih? Kje iskati motivacijo, od kod črpati optimizem? Zakaj je zdaj čas, da se stopi skupaj bolj kot kdaj koli? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi.
3/14/202435 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Epizoda 78: Martjanski Muraš (in Čardaš)

V 78. epizodi podcasta Doj se prosi sta Smiljan in Robert gostila Štefana Harija - Pičoja, ki je eden tistih, ki v Fazaneriji skrbijo za zelenico in vse ostalo. Pičo, ki velja za nogometno enciklopedijo, poda svoje mnenje o četrtkovi tekmi s Čardo, seveda pa je govora tudi o tekmi z Aluminijem in prihajajoči tekmi z Olimpijo. Kako pomembna je tekma s Čardo, kako se lotiti četrtoligaša, ki je po mnenju mnogih morda celo boljši od večine tretjeligašev, ki so ostali v tekmovanju Pokal Pivovarna Union? Kakšen bo odziv Murašev po zadnjih tekmah? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
3/5/202436 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Epizoda 77: Delo in še enkrat delo

V 77. epizodi podcasta Doj se prosi sta Smiljan in Robert gostila Matjaža Keka mlajšega, ki je postal pomočnik glavnega trenerja Antona Žlogarja. Uvodoma je tema tekla o epilogu tekme med Muro in Mariborom, nato smo se dotaknili še tekme z Radomljami. Izvemo, kaj lahko pričakujemo od novega trenerja, kako sta sodelovala v preteklosti, prav tako beseda nanese na njegovega očeta. Matjaž verjame, da se bo Jaka Domjan vrnil še močnejši in dodaja, da "šminkerji" težko uspejo, sploh v Murski Soboti, kjer se ceni delo in borbenost. Kakšno novo dimenzijo v napadu je dobila Mura z Robertom Čakšem? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
2/29/202442 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Epizoda 76: Zakaj?

V novi epizodi podcasta Doj se prosi je žal govora veliko več o nenogometnih zadevah, ki odmevajo ne le v svetu športa, ampak tudi širše. Tekma med Muro in Mariborom je bila prekinjena zaradi objestnega dejanja enega od gostujočih navijačev, ki je med nogometaše Mure vrgel eksplozivno telo. Kakšen bo epilog te tekme? Kako jasno sporočilo mora poslati Nogometna zveza Slovenije? Kako bo to nadalje vplivalo na nogomet? Vse to so vprašanja, ki čakajo na svoj odgovor. Ob tem pa se ustavimo tudi o govoricah in namigovanjih, da naj bi čarno-bejli dobili novega trenerja. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
2/20/202441 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Epizoda 75: "Gospodje, samo eno Muro imate"

V 75. epizodi podcasta Doj se prosi so Jernej, Robert, Matjaž in Smiljan gostili Zlatka Zahovića. Ta je uvodoma pohvalil čarno-bejle, ki so po njegovem mnenju dobro prestali obdobje po največjih uspehih, opozoril pa je tudi na pasti, ki se lahko pojavijo v tem času. Dodaja, da je zdaj potreben čas in potrpežljivost, za katera velikokrat ni dovolj razumevanja. Dotaknil se je tudi Maribora, Anteja Šimundže in Celja. Za slednje pravi, da ne bi dominirali, če bi v Mariboru znali povleči dve ali tri prave poteze. V podcastu so se dotaknili tudi specifike okolij, kot je Murska Sobota in Maribor ter kaj to pomeni pri novačenju nogometašev in trenerjev. Zaupa nam tudi, kako je preko medijev nagovarjal nogometaše, da z njimi ni bilo potrebno "iti v konflikt 1 na 1". Vse to in še več zanimivega v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
2/14/20241 hour, 16 seconds
Episode Artwork

Epizoda 74: Vojska te utrdi

V 74. epizodi podcasta Doj se prosi sta Robert in Smiljan gostila nekdanjega nogometaša Mure Vladimirja Kokola, ki je pred kratkim prevzel vodenje ŽNK Mura Nona. Ta je postregel z zanimivim razmišljanjem o primerjavi moškega in ženskega nogometa, izpostavil vlogo Roberta Korena v mlajših selekcijah, z nami delil anekdote iz nogometne kariere in še marsikaj več. Zakaj je tudi obvezno služenje vojaškega roka pripomoglo nogometašem? Kakšne so možnosti Mure v Celju? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi.
2/7/202439 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Epizoda 73: Kadrovanje za naprej

V 73. epizodi podcasta Doj se prosi sta se Robert in Smiljan dotaknila priprav čarno-bejlih, rezultatov, rekordnega prestopa in novih okrepitev. Po mnenju Roberta v klubu z okrepitvami, ki so prišle, več kot očitno razmišljajo dolgoročno in ne gre za okrepitve v smislu "paničnega" zapolnjevanja nastalih lukenj. Kaj imajo trenutne okrepitve skupnega? Kako se krepijo tekmeci čarno-bejlih, kdo je najbolj razočaral? Robert in Smiljan pa se dotakneta tudi zanimivega razmišljanja Darija Srne, ki se je v Turčiji Murašem pridružil pri večerji. Vse to in še več v novi epizodi Doj se prosi.
2/1/202433 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Epizoda 72: Stari znanec

V 72. epizodi podcasta Doj se prosi, se je Smiljan v Turčiji pogovarjal s starim znancem Mure, Klemnom Šturmom. Spomnila sta se časov v Murski Soboti in se sprehodila skozi njegovo pot po slovesu od čarno-bejlih. Kakšne so njegove želje za naprej, kaj mu je dala tujina in še marsikaj v pogovoru z nekdanjim levim bočnim branilcem Mure.
1/24/202428 minutes
Episode Artwork

Epizoda 71: Nov izziv

V 71. epizodi so Jernej, Matjaž in Smiljan gostili novopečenega športnega direktorja Mure, Roberta Korena. Slednji je postregel z marsikaterim zanimivim razmišljanjem in anekdotami, ob tem pa, kot pravi sam, prvič tudi javno povedal zakaj se je odločil za konec reprezentančne kariere. Po tem, ko je s sodelavci uspel na višji nivo dvigniti nogometno šolo, si zdaj za to prizadeva tudi kot športni direktor. Sprehodili so se tudi skozi njegovo bogato nogometno kariero, govora je bilo tudi o "spodletelem" prestopu v Manchester United. Kakšne bodo aktivnosti v prestopnem roku, kakšne so želje? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
1/16/202450 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Epizoda 70: Pomembno se je imenovati Robi

V 70. epizodi podcasta Doj se prosi so se Jernej, Robert in Smiljan dotaknili imenovanja novega športnega direktorja v NŠ Mura. Kaj lahko pričakujemo od Roberta Korena in kako lahko pomaga s svojimi izkušnjami? Kakše so želje, predvidevanja za zimsko nogometno tržnico? Govora pa je tudi o dogajanju v drugih slovenskih klubih, ki so v tem času bolj ali manj aktivni. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
1/10/202438 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Epizoda 69: Spremembe

V 69. epizodi podcasta je govora o spremembah v Muri, ki so se zgodile pred zaključkom leta 2023. Jernej, Matjaž in Smiljan gremo po "sledi govoric", ki so zaokrožile v zadnjih dneh. Kaj je res in kaj ni? Kako si želimo, da bi Mura izgledala v spomladanskem delu prvenstva? Vse to in še več v prvi epizodi podcasta Doj se prosi v letu 2024.
1/3/202439 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Epizoda 68: Šest točk? Še več!

V 68. epizodi podcasta Doj se prosi so se Jernej, Robert in Smiljan dotaknili zadnjih dveh tekem Mure, ki sta prinesli več kot prepotrebnih šest točk. Toda ni le točkovni izkupiček ta, ki ga je dobila Mura. Dobili smo tudi Ščernjaviča, Raduho, Jovićevića. So prav oni "zmagovalci" zadnjih dveh tekem? Navijači so znali nagraditi borbenost nogometašev, zakaj bo v Fazaneriji večinoma večjega aplavza deležna "klizačka" kot "dobro preigravanje"? Še nekaj krogov nazaj je bilo tretje mesto kot znanstvena fantastika, zdaj so Muraši zadaj zgolj pet točk. Kakšna so pričakovanja pred zadnjim krogom v Celju? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
12/13/202341 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Epizoda 67: Zaključiti doma

V 67. epizodi podcasta Doj se prosi je bila tokrat okrnjena zasedba, a zaradi tega toliko bolj zanimiv sogovornik. Smiljan se je namreč pogovarjal z Erikom Janžo, ki se je s slovensko reprezentanco uvrstil na evropsko prvenstvo. Erik ne skriva želje, da bi kariero končal v Murski Soboti, a nekaj časa bo njegova kariera bržkone še potekala v tujini. Levi bočni branilec poda tudi svoje videnje trenutne situacije pri čarno-bejlih in se spominja časov, ko je še sam igral v Fazaneriji. Govora je tudi o njegovi nogometni poti, o primerjavi Gornika in Mure in o tem, s kom od Murašev se sliši največkrat. Dotakne pa se tudi nekdanjih soigralcev Amadeja Maroše in Damjana Boharja.
12/5/202327 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Epizoda 66: Derbi sredine (žal)

V 66. epizodi podcasta Doj se prosi so Matjaž, Jernej, Robert, Smiljan in tokratni gost Žiga Kos, največ pozornosti namenili prekmursko-štajerskemu derbiju med Muro in Mariborom, ki se je končal z delitvijo točk. Zakaj je bil to derbi sredine in ne derbi vrha lestvice, kot smo bili vajeni? Kaj je potrebno spremeniti in kako pomemben bo prihajajoči prestopni rok? Dotaknemo se tudi Murinega napredovanja v pokalu Pivovarna Union, mladinskega derbija Mure in Nafte in nedeljske tekme z Bravom. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi.
11/28/202341 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Epizoda 65: Slovenija gre naprej

V 65. epizodi podcasta Doj se prosi smo gostili Simona Šparavca, športnega novinarja RTV Slovenija, ki podrobno spremlja dogajanje v slovenskem nogometu. Uvodoma smo se dotaknili uvrstitve Slovenije na evropsko prvenstvo in ugibali zakaj ni evforije v tolikšni meri, kot je bilo to pred prejšnjimi uvrstitvami na velika tekmovanja. Beseda je tekla tudi o pokalnem tekmovanju, v katerem se Mura podaja v Šenčur in gostovanju Maribora v Fazaneriji, kamor se prvič po odhodu v vlogi gostujočega trenerja vrača Ante Šimundža. Kako pomembno vlogo lahko igrajo čustva in zakaj je lažje, če jih je možno "izklopiti"? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
11/22/202342 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Epizoda 64: Zadnje minute

V 64. epizodi podcasta Doj se prosi se Jernej, Matjaž in Smiljan dotaknemo tekme v Stožicah, kjer bi Muraši ponovno lahko dobili več kot so. Zakaj so bile ponovno usodne zadnje minute, kako odpraviti to težavo? Je Olimpija slavila zaradi izkušenj, ali Mura izgubila zaradi pomanjkanja izkušenj? Kako pametno izkoristiti reprezentančno pavzo in čemu dati poudarek? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi.
11/15/202337 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Epizoda 63: 175 dni

V 63. epizodi podcasta Doj se prosi so Jernej, Robert in Smiljan gostili Žigo Kosa, soustvarjalca nogometnega podcasta Ofsajd in velikega nogometnega entuziasta, ki ga boste s svojimi analizami lahko poslušali še večkrat. Ta je podal svoj pogled in razmišljanje na trenutno situacijo v Muri in kako pomembna je ta zmaga ter zakaj se čarno-bejli ne bi smeli preveč ozirati v preteklost, ob tem pa je potegnil tudi določene vzporednice z Mariborom. Jernej postreže z zanimivim razmišjanjem, kako lahko različni igralci napake na igrišču dojemajo drugače in zakaj jih nekateri lahko zapakirajo v "profesionalni oblak". Govora je tudi o tekmi z Olimpijo in zakaj je tokrat priložnost za prvo zmago v Stožicah. Seveda pa ni šlo niti mimo spornih sodniških odločitev. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
11/8/202341 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Epizoda 62: Ura, ki daje upanje

V 62. epizodi podcasta Doj se prosi, sta se Robert in Smiljan podrobneje dotaknila tekme med Muro in Koprom ter posrednih sporočil, ki jih je tako igralcem, kot gledalcem poslal trener Vladimir Vermezović, katerega rokopis se že vidi v igri čarno-bejlih. Zakaj je bilo to najboljših 60. minut igre Mure v letošnji sezoni? Je nova formacija prilagajanje nasprotniku ali način kako Mura želi igrati? Zakaj je Filippo Tripi eden ključnih nogometašev v novi formaciji in koliko je ta prilagojena tudi čim boljšemu izkoriščanju Dardana Shabanhaxhaja? Je izenačenju botrovala neizkušenost na strani čarno-bejlih ali izkušnje na strani Kopra? Govora pa je tudi o ostalih srečanjih PLT, ki so ponudila debi Damirja Krznarja na klopi Celja in Zorana Zeljkovića na klopi Olimpije. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
10/25/202336 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Epizoda 61: Vrniti trdnjavo

V 61. epizodi podcasta Doj se prosi je bil gost novinar Vestnika in navijač čarno-bejlih Andrej Bedek. Beseda je tekla o reprezentančni pavzi, o prihajajoči tekmi s Koprom, o pričakovanju prve domače zmage v Fazaneriji, prav tako pa smo se dotaknili trenerskih menjav med prvoligaši in nastopih Slovenije v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi.
10/17/202336 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Epizoda 60: "Belgijski" Muraš

V 60. epizodi podcasta Doj se prosi smo gostili Roka Grilca, novinarja Šport TV, ki je v preteklosti z nekdanjim članom Mure Nikom Lorbkom sodeloval v belgijskem Royale Union Saint-Gilloise. Rok nam je zaupal nekaj zanimivosti in vzporednice z belgijskim nogometom in tamkajšnjim delovanjem klubov. Je eden tistih, ki je vzljubil Muro, pa čeprav ne prihaja iz naših krajev. Kaj pričakovati od reprezentančne pavze, kako prekiniti "urok Fazanerije" in še marsikaj zanimivega.
10/10/202350 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Epizoda 59: Derbi sredine

V 59. epizodi podcasta Doj se prosi so se Robert, Jernej in Smiljan dotaknili tekme s Celjani. Prvi polčas je pokazal pot, po kateri morajo hoditi čarno-bejli. Kaj pričakovati na sobotni tekmi z Mariborom, kako prav bo prišla reprezentančna pavza? S kom na klopi se bo Maribor podal proti Muri? Vse to in še več v novi epizodi Doj se prosi!
10/3/202338 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Epizoda 58: Gostovanja

V 58. epizodi podcasta Doj se prosi so se Jernej, Matjaž in Smiljan dotaknili zadnje tekme z Rogaško, kjer so Muraši prišli do tretje zaporedne zmage v gosteh. So prve tri preizkušnje že dale rezultate pod delom novega trenerja, zakaj Mura izgleda bolje, kot na preteklih tekmah? Zakaj smo tako veseli zadetkov Amadeja Maroše in Matica Maruška ter zakaj si slednji počasi že prisluži, kot pravi Jernej, "levi prilastek - legenda"? Kakšne odgovore je trenerju lahko dala pokalna preizkušnja v Dokležovju in ali tudi v tem tiči razlog za "zgolj" dve menjavi na tekmi z Rogaško? Govora je tudi o prihajajoči tekmi v Domžalah, kjer se čarno-bejli že nekaj časa mučijo, bodisi proti Domžalam, bodisi proti Radomljam. Se želite preizkusiti v Čarno-bejlon studii? Naslednja priložnost je proti Celju.
9/26/202342 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Epizoda 57: Iz igrišča v pisarno

V 57. epizodi podcasta Doj se prosi smo gostili tehničnega direktorja kluba Gregorja Balažica, ki ima za sabo bogato nogometno kariero, po koncu katere se je preselil v pisarne Fazanerije. Kako pomembno je, da domači nogometaši tudi po kareiri ostanejo v klubu? Kakšne karakteristike ima nov trener Vladimir Vermezović in zakaj je prava izbira za Muro? Kako motivirati nogometaše za manjše tekme in kako pomembne so za dokazovanje? Zakaj nogometaša ne sme biti strah napake? Vse to in še več zanimivega razmišljanja v novi epizodi Doj se prosi.
9/20/202349 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Epizoda 56: Iz Mure niti v Real Madrid

V 56. epizodi podcasta Doj se prosi se nam je tokrat kot gost pridružil nekdanji nogometaš Mure Mirsad Granov, ki je postregel z obilico zanimivih izkušenj in anekdot iz igralske kariere. Zakaj je moral enkrat iz slačilnice namesto na igrišče na komentatorsko mesto, zakaj ga trenerski poklic, po tem ko je postal prvak s takratnimi ŽNK Pomurje ni nikoli več zanimal in še in še. Dotaknemo se tudi izbire novega trenerja, tekme z Bravom in še marsičesa zanimivega.
9/12/202351 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Epizoda 55: Izgubljen DNK

V 55. epizodi podcasta Doj se prosi so Jernej, Robert in Smiljan iskali vzroke za tretji domači poraz v letošnji sezoni. Se je Murin DNK izgubil in kako ga vrniti? Kako pomembna bo pri tem izbira novega trenerja in kakšne naj bi bile njegove karakteristike? Kakšno vlogo pri "izgubi" DNK nosijo privrženci Mure? Govora pa je tudi o kvalifikacijskem turnirju Murašic, ki jutri začenjajo pot proti Ligi prvakinj.
9/5/202340 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Epizoda 54: Ne vüpate (napuniti Fazanerije)

V 54. epizodi podcasta Doj se prosi se je Zvonku, Robertu in Smiljanu pridružil "vršilec dolžnosti" glavnega trenerja Darjan Slavic, ki je postregel z veliko zanimivimi razmišljanji. Zakaj Mura trenutno bolje igra na tujem, kako se znajde v vlogi glavnega trenerja, koliko mu pomagajo izkušnje iz igralske kariere? Kako pomembno je, da se zaveda, kakšen pritisk prinaša Fazanerije ter še in še. Na koncu pa še "vržena rokavica" vsem pristašem Mure. Kakšen bo odgovor? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
8/29/202335 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Epizoda 53: Iskanje rešitev

V 53. epizodi podcasta Doj se prosi, se Smiljan skupaj z Robertom Balantičem in Simonom Horvatom dotakne zadnje tekme proti Radomljam. Kaj se dogaja z Muraši, zakaj je kondicijska pripravljenost igralcev praktično najslabša v eri, odkar sta klub prevzela Robert Kuzmič in Denis Rajbar? Debata teče tudi o tem, kakšen trener bi bil primeren za čarno-bejle v tem trenutku in kako neugodna tekma čaka Muro v petek proti Aluminiju. Robert postreže z zanimivim razmišljanjem in rešitvijo o tem, kako bi igralci bili vseskozi fokusirani na Muro. Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
8/23/202343 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Epizoda 52: Povratek odpisanih

V 52. epizodi podcasta Doj se prosi, se Matjaž, Robert in Smiljan dotaknemo zadnjega dogajanja pri čarno-bejlih. Uvodoma začnemo z odhodom Dejana Grabića, nato pa seciramo tekmo v Kopru in se dotaknemo tekme z Domžalami. Kdaj bi Mura lahko dobila novega trenerja in kdo bo vodil tekmo v soboto? Kaj lahko Muri ponudi Ben Cottrell? Zakaj so igralci Mure izžarevali povsem drugačno energijo? Si lahko obetamo še kakšne prihode? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
8/16/202344 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Epizoda 51: Prekratki avion

V 51. epizodi podcasta Doj se prosi smo gostili nekdanjega ekonoma Marjana Matjašeca, ki je postregel s kar nekaj anekdotami iz časov, ko je opravljal delo v Fazaneriji. Zakaj je bil avion prekratek? Kaj je bilo potrebno storiti, da si lahko šel iz treninga, ko je bil trener Čiro Blažević? Dotaknemo se tudi zadnje tekme s Celjem in prihajajoče tekme z Mariborom in ob tem pokomentiramo še marsikaj zanimivega.
8/3/202350 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Epizoda 50: Abraham

V 50. epizodi podcast Doj se prosi se najprej ustavimo pri tekmi z Domžalami, ki je ponovno ponudila triler, ki se je tokrat razpletel v obratni smeri kot lansko sezono. Debata teče tudi o tem, kaj so ponudili novinci, o poškodbi Kaija Cipota in o tem, kaj je klubu prinesel Amadej Maroša. Zvonko in Robert diskutirata o depresiji in čarno-bejli zvestobi. Govora je tudi o prihajajoči tekmi s Celjem in še marsikaj zanimivega.
7/25/202352 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Epizoda 49: A-ma-dej Ma-ro-ša

Pred vami je 49. epizoda podcasta Doj se prosi, v kateri je bil gost Amadej Maroša. Sprehodili smo se skozi njegove najzanimivejše trenutke v čarno-bejlon, obenem pa pogledovali proti prihajajoči sezoni. Kateri gol je bil tisti, ki mu je kot prvi največ pomenil, ga je Harry Kane res prosil za dres in še več. Dotaknemo se tudi evropskih preizkušenj slovenskih predstavnikov v Evropi in še marsičesa zanimivega.
7/18/202342 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Epizoda 48: Drseči štart

Nogometaši Mure so se vrnili za priprave na novo sezono, vrača pa se tudi podcast Doj se prosi. V 48. epizodi se Zvonko, Robert in Smiljan dotaknemo aktualnega dogajanja na nogometni tržnici v Muri in v Sloveniji. Odgovarjamo tudi na vaša vprašanja glede dinamike aktualnega prestopnega roka v Muri, kaj čarno-bejli potrebujejo pred prihajajočo sezono in še kaj. Zakaj bo po mnenju Roberta to sezona Mihaela Klepača in kdo bo po mnenju Zvonka prijetno presenečenje te sezone? Ustavimo se tudi pri obeh novincih v čarno-bejlon ter Aluminiju in Rogaški, novincih v sezoni 2023/24. Je bil žreb za novo tekmovalno sezono za čarno-bejle ugoden ali ne? Vse to in še več v novi epizodi podcast Doj se prosi.
6/27/202337 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Epizoda 47: Pozdravite prvakinje!

V 47. epizodi podcasta Doj se prosi se Zvonko, Tomo, Matjaž in Smiljan dotaknemo tekme z Gorico in zapravljenih priložnosti za Evropo v letošnji sezoni. Sprašujemo se, kakšno bo življenje Mure po Mirlindu Dakuju in kaj nas čaka v prihodnji sezoni. Večji del podcasta pa je namenjen Murašicam, saj se nam je pridružila Lucija Kos, ki je kot prva pred časom podpisala profesionalno pogodbo z ŽNK Mura Nona. Kakšna je njena karierna pot, zakaj bi se lahko končala še preden se je zares začela, kaj ji pomeni igranje za Muro in podpora Black Gringosov? Vse to in še več. Pa ne pozabite, v nedeljo pridite pozdravit državne in pokalne prvakinje!
5/17/202358 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Epizoda 46: Kikiriki

V 46. epizodi podcasta Doj se prosi Zvonko, Tomo in Smiljan preračunavamo možnosti za preboj v Evropo in zakaj bi bilo dobro, oziroma ne bi bilo dobro, da čarno-bejli izborijo mesto v Evropi. Bolj kot tekmi z Mariborom in Bravom je v ospredju analiza doslej videnega, ustavimo pa se tudi pri Murini nouči, ki nas čaka prihodnjo soboto.
5/5/202336 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Epizoda 45: En, dva, tri, šut!

V 45. epizodo podcasta Doj se prosi tokrat vstopimo nekoliko drugače, in sicer s Tomojovimi zdravstvenimi nasveti. Tomo, Matjaž in Smiljan se ustavijo pri tekmi s Tabor Sežano, kjer je za zmago z dvema zadetkoma poskrbel Mihael Klepač, ki je kar nekaj časa iskal priložnost za strel pri prvem zadetku. Sledi nostolgično-zgodovinski kotiček, vabilo na Murino nouč, ki se vrača po skoraj tridesetih letih in Tomojeva "žuta minuta".
4/25/202338 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Epizoda 44: Zadnji kupe zadnjega vagona

V 44. epizodi podcasta Doj se prosi je govora o zadnji tekmi z Radomljami. Matjaž, Tomo, Smiljan in Robert Balantič, ki se nam je tokrat pridružil, diskutirajo o odločni izjavi trenerja Dejana Grabića po zadnji tekmi z Radomljami, o razlogih za takšno podobo, o pomanjkanju konstante, o prihajajočem prestopnem roku in še o marsičem zanimivem. Jernej Šavel, ki ga tokrat ni bilo z nami, je dal nekaj zanimivih iztočnic o katerih je tokratna četverica predebatirala, med drugim tudi o načinu igre, sestavi ekipe in podobno. Govora je tudi o prihajajoči tekmi s Tabor Sežano, ne manjka pa niti nekaj Tomojovih minut o dogajanju izven slovenskih meja.
4/19/202356 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Epizoda 43: Zadnji vlak za Evropo?

V 43. epizodi podcasta Doj se prosi, ki je do vas prišel nekoliko kasneje, se ustavimo pri tekmi Mure in Celja ter podebatiramo o čarno-bejlih možnostih za nastop v evropskih tekmovanjih. Je tekma z Radomljami zadnji vlak, ki nikakor "ne sme odpeljati"? Kako težka tekma Muraše čaka jutri, kaj je krivo, da Mura ne uspe dobiti tekem, ko je na kocki nekaj več kot samo tri točke? Vse to in še več v novi epizodi Doj se prosi.
4/14/202346 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Epizoda 42: Zamujena priložnost

V 42. epizodi podcasta Doj se prosi se Tomo, Matjaž in Smiljan dotaknejo tekme v Domžalah, kjer Muri navkljub igri z igralcem več ni uspelo priti do zmage. Kaj so razlogi in kako spremeniti tok tekem v gosteh, kjer so čarno-bejli letos slavili vsega dve zmagi? Kako pomembna bo tekma s Celjem in zakaj se v prihodnjem krogu lahko karte ponovno povsem premešajo? Tudi tokrat ne manjka Tomojeva žuta minuta in napoved rezultatov prihodnjega kroga.
4/4/202340 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Epizoda 41: Srce, fanatizem, borba

V 41. epizodi podcasta Doj se prosi je govora o tekmi z Olimpijo, kjer se dotaknemo fanatične borbe čarno-bejlih, premiernega zadetka Nika Kasaloja, sodniških odločitev gospoda iz Spodnjega Dupleka, obnašanja gostujočega trenerja po tekmi in tega, da je Mura pod Dejanom Grabićem dobila dva derbija zapored. Kako pomembna je reprezentančna pavza, ki prihaja? Zakaj so po mnenju Roberta Balantiča Domžale ravno pravšnji naslednji nasprotnik? Vse to in še več v novi epizodi Doj se prosi.
3/21/202353 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Epizoda 40: Remiji

V 40. epizodi podcasta se Tomo, Matjaž, Jernej in Smiljan dotaknemo remija v Gorici. Govora je o tem, da se remi od remija razlikuje, kaj je manjkalo Murašem, da bi prišli do druge zaporedne zmage in koliko pomeni Evropa. Bodo slovenski klubi tam konkurenčni? Dotaknemo se še tekme s Koprom in Olimpijo ter nekaterih drugih tem. Vaša vprašanja in predlogi so dobrodošli.
3/14/202343 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Epizoda 39: Šok terapija

V 39. epizodi podcasta vas pričaka polna zasedba Doj se prosi, nekoliko kasneje je sredi snemanja "uletel" še Jernej Šavel. Govora je seveda o zmagi Mure nad Mariborom, o tem, kaj se je spremenilo od zadnje tekme, o pričakovanjih v naslednji tekmi. Zvonko, Tomo in Jernej so za to oddajo vklopili "nostalgija kotiček", kjer se spominjajo klubov, ki so igrali v 1. SNL tekom zgodovine. Najbolj zanimiva imena, klubi? Vse to! Zakaj bo tekma z Gorico težja kot tekma z Mariborom in še kaj.
3/7/202356 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Epizoda 38: Grabić je čarno-bejli

V 38. epizodi podcasta Doj se prosi je govora predvsem o menjavi na stolčku čarno-bejlih, kar je tudi razlog, da podcast poslušate v četrtek, namesto v torek. Tomo, Zvonko, Jernej in Smiljan pokomentiramo ustoličenje novega trenerja, Jernej pa odpre debato tudi o Damirju Čontali in o pritiskih, ki so bili prisotni od prvega dne. Dotaknemo se tudi prihajajoče tekme z Mariborom, vmes pa zaplavamo še v druge vode.
3/2/202355 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Epizoda 37: Imperativ zmage

V 37. epizodi podcasta Doj se prosi je bilo govora o tekmi v Radomljah, ki je prinesla precej razočaranja med čarno-bejlimi. Kaj je šlo narobe, kako spremeniti tok prvenstva, kje iskati rešitev? Je premalo zavedanja o tem, kaj dejansko Mura pomeni ljudem v Prekmurju, premalo borbe za sveti dres? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi.
2/21/202343 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Epizoda 36: Lejko bi, pa nejsmo

V 36. epizodi podcasta Doj se prosi smo se zbrali skoraj v popolni zasedbi - Tomo, Zvonko, Matjaž in Smiljan smo se dotaknili najbolj pričakovane tekme 21. kroga PLT med Muro in Celjem. Kaj čarno-bejlin manjka v "velikih tekmah", ki se letos kot po pravilu končajo v korist nasprotnika? Optimizem iščemo v sicer dobri predstavi Mure, ki sta jo pokvarila dva naivna zadetka. Ne zamudite Tomojevega monologa na začetku, po povratku pred mikrofon je njemu pripadla uvodna beseda. Govora je tudi o prihajajoči tekmi z Radomljami in še o marsičem.
2/14/202356 minutes
Episode Artwork

Epizoda 35: Celje sigdar čarno-bejlo je!

Tako, spomladanski del sezone je pred vrati, z njim pa dvoboj Mure in Celja, ki je požel ogromno zanimanja, tudi zaradi zadnjih dogodkov na relaciji med obema kluboma. Da bomo Muraši tam v večini se strinjamo Zvonko, Matjaž in Smiljan, ki smo sobotni tekmi namenili kar nekaj pozornosti, ob tem pa se dotaknili tudi okrepitev Mure, pripravljalnih tekem in ostalih klubov. Kdo v boj za prvaka, kdo je po mnenju sogovornikov najbližje izpadu in še kaj.
2/9/20231 hour, 6 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Epizoda 34: Bosna calling

V 34. epizodi podcasta Doj se prosi, smo se Jernej, Zvonko in Smiljan pogovarjali z desnim bočnim branilcem čarno-bejlih Amarjem Beganovićem. "Bega", ki so ga navijači v Prekmurju hitro vzeli za svojega, se je dotaknil različnih zanimivih tem povezanih z njegovim igranjem v Bosni in v Sloveniji, dotaknil se je utripa v slačilnici, novih soigralcev, navijačev, ob tem pa nam je razkril, ali ga je katera od Prekmurk že uspela omrežiti.
1/20/202346 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Epizoda 33: Srečno pa zdravo

Kot obljubljeno, še zadnja epizoda podcasta Doj se prosi v letošnjem letu. Tem nikakor ni zmanjkalo, saj smo se Zvonko, Tomo, Matjaž in Smiljan najprej dotaknili novincev v čarno-bejlon in morebitnega odhoda Tia Cipota. Govora je bilo tudi o ukvarjanju Celja s čarno-bejlimi in o tem, kdo je v jesenskem delu presenetil in kdo razočaral. Vse to in še več zanimivega razmišljanja v zadnji letošnji epizodi. Ob tej priložnosti pa vsem navijačem in podpornikom Mure želimo srečno, zdravo in uspešno 2023 ter veliko čarno-bejlih zmag.
12/30/20221 hour, 18 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Epizoda 32: Idemo na pavzo

V 32. epizodi podcasta Doj se prosi, se Jernej, Matjaž, Tomo in Smiljan dotaknejo tekme z Domžalami in Olimpijo. Sledi tudi ocena jesenskega dela prvenstva, kaj za čarno-bejle pomeni šesto mesto in kaj se bo dogajalo v prestopnem roku. Ne zamudite še veliko ostalega zanimivega razmišljanja.
12/14/202258 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Epizoda 31: Šunka pa zaseka

V 31. epizodi podcasta Doj se prosi se na kratko ustavimo pri tekmi Mura : Koper, nato pa imata glavno besedo brata Kai in Tio Cipot, s katerima v sproščenem vzdušju predebatiramo marsikaj zanimivega. Kako gledata en na drugega, kako sta doživela zapravljeni enajstmetrovki proti St. Patricku in Bravu, kdo je boljši v igranju igric in kateri je večji Casanova? Govorimo tudi o tem, kakšno vlogo ima oče Fabijan, kako bosta “živela” en brez drugega, ko se bodo njune nogometne poti razšle. Tio Cipot nam iz prve roke pove, kaj si misli o zimskem prestopnem roku in ali si želi ostati ali oditi? Vabljeni k poslušanju.
12/2/202251 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Epizoda 30: Sendvič za 200 evrov

Za dobro vzdušje v 30. epizodi podcasta Doj se prosi je s številko 30 zmago potrdil Martin Šroler, še pred tem smo se razveselili drugega zadetka Luke Bobičanca v letošnji sezoni. Zvonko, Matjaž in Smiljan se v tokratni epizodi dotaknejo tekme z Gorico, govora pa je tudi o terminih tekem, o pokalnem tekmovanju in prihajajočih tekmah s Koprom, Olimpijo in Domžalami. Dotaknemo se tudi "sendviča za 200 evrov", ki ga sodniške napake lahko odnesejo. Zvonko nadomesti Tomoja v "žuti minuti", beseda pa nanese tudi na prihajajoče svetovno prvenstvo.
11/15/202254 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Epizoda 29: Več "jokanja"?

Nova epizoda podcasta Doj se prosi prinaša debato o tekmi v Mariboru. So bili čarno-bejli v določenih situacijah oškodovani? Bo res potrebno več "jokati" na igrišču? Zakaj je Mura tekmo izgubila že v četrtek? Z zanimivim razmišljanjem postreže Zvonko. Katere tri stvari po tekmi v Mariboru predlaga Tomo in zakaj? Najbolj ziritiran zaradi tekme v Mariboru je bil Matjaž, ki mu pripada uvod v tokratni podcast. Dotaknemo se tudi prihajajoče pokalne tekme in tekme z Gorico - katera je pomembnejša?
11/8/202250 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Epizoda 28: Poker zmag

Namesto torka, v četrtek. Megla je odnesla tekmo v nedeljo in Doj se prosi v torek in vsi skupaj smo morali na četrto zaporedno zmago počakati do srede, na poslušanje nove epizode podcasta pa še en dan dlje. Tokrat smo se tekme z Bravom "lotili" Matjaž, Robert in Smiljan, vsak pa je predstavil tudi svoje mnenje glede prostega vstopa na tekmo v sredo. Dotaknili smo se tudi prihajajoče tekme z Mariborom, iger Mihaela Klepača in zaplavali še v druge zanimive teme. Koliko nas bo v Mariboru? Smiljan napoveduje 1500.
11/3/20221 hour, 5 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Epizoda 27: Gringosi!

Nova epizoda podcasta Doj se prosi prinaša novega gosta, z nami je bil Ali, ki ga vsi poznate kot enega glavnih obrazov navijaške skupine Black Gringos. Zakaj tako masovno gostovanje v Sežani? Kaj lahko od Black Gringosov pričakujemo v prihodnje? Kaj se je spremenilo, da tribuna izgleda vse bolje? So spori, ki so se pred časom pojavili dokončno pozabljeni? Na vsa ta vprašanja dobite odgovore iz prve roke. Seveda pa se dotaknemo tudi gostovanja v Sežani in zakaj je podaja Mirlinda Dakuja do Mihaela Klepača vredna dveh zadetkov. Gančani? Dobro opozorilo za v prihodnje. Vse to in še več, v novi epizodi podcasta Doj se prosi.
10/25/202255 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Epizoda 26: Pogled s klopi

V 26. epizodi podcasta Doj se prosi imamo kar dva gosta - natančneje gosta in gostjo. Na začetku se nam pridruži pomočnik trenerja Andrej Kvas, ki se dotakne stvari, ki so se dogajale v zadnjih tednih. Pravi, da razume obisk navijačev in da v tem ni nič slabega ter pojasni, zakaj se nekaj takšnega ne more zgoditi v nekaterih drugih klubih. Dotakne se tudi razvoja Tia Cipota, forme Mirlinda Dakuja in nove energije, ki je zavladala v klubu, prav tako pa postreže z nekaj zanimivostmi in časov, ko je še sam igral nogomet. Kasneje se nam preko telefona pridruži še Špela Kolbl, nogometašica ŽNK Nona Pomurje Beltinci, s katero se dotaknemo prihajajočega derbija med Pomurkami in nogometašicami Olimpije, ki bo odigran v soboški Fazaneriji. Tokrat bomo poleg gostov z vami Jernej, Matjaž in Smiljan.
10/18/20221 hour, 1 minute, 14 seconds
Episode Artwork

Epizoda 25: Nije u šoldima sve

Pred vami je 25. epizoda podcasta Doj se prosi, v kateri je zasedba skoraj kompletna, manjka samo Jernej. Prvi besedo dobi Zvonko, ki je tarča svojih sodelavcev. Zakaj? Preverite v začetku podcasta, kjer se dotaknemo zadnje tekme med Muro in Celjem, ki jo podrobno pokomentiramo iz različnih vidikov. Dotaknemo se energije, ki je vidna na igrišču, Tomo pa po sledeh govoric in zapisov sprašuje o statusu Luke Bobičanca. Je lahko Klemen Mihelak naslednik Matka Obradovića? Kako ste vi doživeli vrnitev Nina Koutra v vlogi nasprotnika? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
10/11/202257 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Epizoda 24: Na mladih svet stoji

Nova epizoda podcasta Doj se prosi prinaša debato o zadnji tekmi med Muro in Domžalami, kjer smo se Tomo, Matjaž, Smiljan in ponovno tudi Robert Balantič pogovarjali tudi o "mlajši" Muri in njenih izvoznih artiklih. Je pomembneje igrati v Evropi ali prodati katerega izmed mladih nogometašev, v kolikor se ne zgodi oboje? Je točka v Domžalah brez "prtljage" preteklih tekem uspeh ali neuspeh in ali lahko zadnji dogodki poskrbijo za to, da trener in igralci dobijo bolj trdo kožo? Vse to in še več v Doj se prosi!
10/4/202255 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Epizoda 23: Obiski in parole

Pred vami je 23. epizoda podcasta Doj se prosi, kjer se še zadnjič spomnimo tekme med Muro in Olimpijo, nato pa Tomo, Matjaž in Smiljan odgovarjajo tudi na vaša vprašanja o Matku Obradoviću, o menjavi trenerja ali podpori trenerju in o tem, ali je v Muri preveč tujcev, da se ustvari kemija, ki jo je Mura imela pred leti. Govora je tudi o navijaški skupini Black Gringos in njenem obisku treninga, seveda pa ne pozabimo tudi na pokal Pivovarna Union, kjer se bo Mura pomeril z Gančani, omenimo pa tudi naslednjega nasprotnika čarno-bejlih, Domžale. Za konec pa tudi odziv na govorice o različnih "boksarskih dvobojih" znotraj slačilnice.
9/27/20221 hour, 21 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Epizoda 22: Napadalni branilci

V novi epizodi podcasta Doj se prosi je govora o trilerju Mure in Kopra. Zvonko se ob tem sprašuje, če je Fazanerija morda izgubila nekaj energije, ki je bila prisotna v preteklih letih in kako jo povrniti. Govora je tudi o tem, da bo tekma z Olimpijo pravi pokazatelj, če se vrača "prava" Mura. Tokratni gost preko telefona pa je nekdanji vratar Mure in Kopra Robert Volk, ki je povedal marsikaj zanimivega in se z veseljem spominjal časov, ki jih je preživel v Fazaneriji.
9/13/20221 hour, 9 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Epizoda 21: Menjava?

V 21. epizodi podcasta je bilo govora o tekmi z Gorico in zanimivih primerjavah o tem, kako lahko ambient vpliva na igro in če lahko vpliva. Tokratni gost novinar Ekipe Robert Balantič skupaj z Jernejom Šavlom poskrbi za zanimiva razmišljanja, seveda ne manjkajo niti Tomojovi komentarji, Smiljan tokrat bolj v vlogi povezovalca. Odgovorili smo na vaša vprašanja v zvezi s tem ali bi čarno-bejli morali menjati trenerja. Vse to in še več.
9/6/202254 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Epizoda 20: Stara zgodba, isti rezultat

V 20. epizodi podcasta Doj se prosi je fokus na tekmi med Muro in Mariborom. Čarno-bejlim se je ponovno ponovila stara zgodba, ko je bilo zapravljenih preveč priložnosti, končni rezultat pa je bil isti kot v preteklosti - zadetek nasprotnika. V razpravi so se Tomo, Matjaž in Smiljan dotaknili tudi utripa s tribune in postregli z nekaj zanimivimi primerjavami. Govora je tudi o prihajajoči tekmi z Gorico, ne manjka pa niti Tomojeva minuta, kje tokrat ni bil preveč uspešen.
8/30/20221 hour, 4 seconds
Episode Artwork

Epizoda 19: Nula, končno!

V novi epizodi podcasta Doj se prosi se najprej ustavimo v Šiški, kjer je Mura v gosteh še drugič zapored ugnala Bravo in prvič po aprilu v prvenstvu svojo mrežo ohranili mrežo nedotaknjeno. Tomo, Matjaž in Smiljan se dotaknemo tudi, za naše pojme, sporne enajstmetrovke, pokomentiramo VAR in nekatere druge sporne situacije na ostalih tekmah. Ne manjka niti napovedi tekme z Mariborom in Tomojove žute minute. Zakaj se Mura pod vodstvom Damirja Čontale dobro znajde na pregovorno težkih gostovanjih za Muro v preteklosti? Vse to in še več v Doj se prosi!
8/23/202251 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Epizoda 18: Rakičanski čundraš

Osemnajsta epizoda podcasta Doj se prosi prinaša novega gosta. Tokrat se nam je pridružil David Kreslin, ki je v družbi Tomoja, Matjaža in Smiljana pokomentiral zadnjo tekmo v Domžalah, veliko pa je bilo govora tudi o navijaških pesmih, o tem, da je Tomo avtor znanega navijaškega napeva "Od Diane pa do Grleca...". Tomo ob tem zaupa, kako so kitice komada nastale in če se je res podajal na pot od Diane do Grleca, pa seveda naprej do Klemenčiča. Debata vmes zaide tudi onstran meja, v ZDA in ima postanke v Mariboru, Ljubljani in drugih krajih po Sloveniji.
8/9/20221 hour, 20 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Epizoda 17: Celjska sol na irske rane

Sedemnajsta epizoda podcasta Doj se prosi prinaša malo manj prijetne teme, saj bo govora o izpadu iz evropskih tekmovanj in nekoliko nepremišljeno zapravljeni prednosti 3 : 0 v Celju. Tekma, ki je dodala sol na rane. Tomo in Smiljan pokomentirava tudi žreb parov predkroga pokala Union, Tomo pa poskrbi tudi za marsikatero zanimivost.
8/3/202244 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Epizoda 16: Srečna sedmica

Šestnajsta epizoda podcasta Doj se prosi prinaša komentar tekme z Domžalami in St. Patrick's Athletic. Zvonko, Matjaž, Tomo in Smiljan smo tokrat debatirali tudi z Damirjem Čontalo, ki se nam je takoj po tekmi pridružil pri snemanju podcasta in predstavil svoja videnja zadnjih dveh tekem. Ne manjka niti napovedi obeh tekem, ki sledita v tem tednu, preverili pa smo, kako se je Tomo odrezal pri napovedi rezultatov 2. kroga PLT. V podcastu se spomnimo in poklonimo tudi našemu preminulemu prijatelju in navijaču Mure Gorazdu Giderju, ki nas je veliko prezgodaj zapustil minuli konec tedna.
7/26/20221 hour, 6 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Epizoda 15: Zakunjene Stožice

V petnajsti epizodi podcasta Doj se prosi se Tomo, Matjaž in Smiljan najprej ustavimo pri tekmi med Muro in Olimpijo, ki je odprla stare rane. Stožice še naprej ostajajo zaklete za čarno-bejle, ki so tam nazadnje slavili 21.8.2004. Ko "predelamo" tekmo z Olimpijo je na vrsti komentar zadnje evropske tekme, govora je o gostovanja v Dublinu, Tomo pa vmes postreže z marsikatero zanimivostjo.
7/19/202258 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Epizoda 14: Luka "Sobočanec"

V 14. epizodi podcasta Doj se prosi se nam je pridružil Luka Bobičanec, ki je postregel z veliko zanimivimi zgodbami. O tem, da ga je pot do profesionalizma vodila preko zidarstva, da mu ravnanje s "švas aparatom" ni tuje in da je vsak trening zanj enak tekmi. Zaupal nam je kakšne so kazni znotraj slačilnice, se dotaknil igranja za slovensko ali hrvaško reprezentanco, ob tem pa povedal, kako vidi svojo vlogo v klubu in kako pomaga novincem. Seveda ne manjka niti komentar zadnje tekme v Moldaviji in napoved četrtkovega obračuna pred, upamo, polno Fazanerijo. Vse to in še več ne zamudite v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
7/12/20221 hour, 12 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Epizoda 13: Prek Moldavije do Irske

V 13. epizodi podcasta Doj se prosi smo Jernej, Tomo in Smiljan "nakladali" o prvi evropski tekmi, ki čarno-bejle čaka v četrtek, govora je bilo o okrepitvah Mure, o pripravljalnih tekmah, generalki in o prvem nasprotniku v prvenstvu - ljubljanski Olimpiji. Ob tem smo tudi pokomentirali dogajanje v glavnem mestu države in o tem, kako je bil Jose Mourinho pred leti "v pogovorih" da prevzame Muro. To in še več nakladanja v novi epizodi podcasta Doj se prosi!
7/5/20221 hour, 3 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Epizoda 12: Čarno-bejla debata

Nova epizoda podcasta Doj se prosi prihaja v nekoliko drugačni obliki, tokrat je pred vami čarno-bejla debata, v kateri je sodelovalo pet gostov, ki so odgovarjali na vprašanja, ki ste nam jih poslali navijači Mure. Med drugim je bilo govora o tem, kakšna je prestopna logika Mure, kaj vse so bili čarno-bejli pripravljeni storiti, da vrnejo Nina Koutra, manjkalo pa ni niti provokativnih vprašanj, kot je bilo tisto, kdo sestavlja enajsterico Mure. Vse to in še več v Doj se prosi v družbi Roberta Kuzmiča, Damirja Čontale, Nika Lorbka, Žige Kousa in Amarja Beganovića!
6/28/202255 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Epizoda 11: Mura skozi čas in preko Moldavije do Irske

Nova epizoda podcasta Doj se prosi prinaša dva gosta. Z nami sta bila Simon Horvat in Aleš Cipot, ki sta zaslužna, da je znane čedalje več zgodovine Mure. Govora bo o “projektu” NK Mura skozi čas, dotaknili smo se žreba kvalifikacij za Konferenčno ligo in se spominjali preteklosti, prav tako pa bo govora o prvi pripravljalni tekmi, okrepitvah in sagi okoli prestopa Nina Koutra.
6/17/20221 hour, 8 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Epizoda 10: Rekordna desetka

V deseti epizodi podcasta Doj se prosi se sprehodimo skozi letošnjo sezono v prvenstvu in Konferenčni ligi. Beseda bo tekla tudi o doslej najbolj donosnem poslu čarno-bejlih, v graški Sturm se seli Tomi Horvat. Navijačica Trejza ima posebno sporočilo za Nina Koutra, sami pa odgovarjamo na vprašanja, ki se prav tako tičejo nekdanje čarno-bejle desetke. No, na začetku ne manjka niti popkulturni kotiček in "fektanje" kart za koncert Dubioze Kolektiv na Soboških dnevih.
6/2/20221 hour, 9 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Epizoda 9: Obisk predsednika

V deveti epizodi podcasta Doj se prosi se nam je kot gost pridružil predsednik kluba Robert Kuzmič, ki je pojasnil vse aktualne zadeve - zakaj so bili mariborski navijači po tekmi na terenu, kaj se je dogajalo s Šturmom in Zalokarjem, kakšne bodo aktivnosti Mure na poletni nogometni tržnici in še marsikaj zanimivega.
5/27/20221 hour, 8 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Epizoda 8: Desna špura

V osmi epizodi podcasta Doj se prosi smo gostili Žigo Kousa, ki nam je zaupal, zakaj tako zelo pogreša Žana Karničnika in se sprehodili skozi njegovo kariero, ki se je začela v Muri, nadaljevala v Domžalah in Celju ter se vrnila v Mursko Soboto. Seveda ne pozabimo pokomentirati zadnje tekme z Olimpijo in prihajajoče tekme proti Mariboru. Posebna zahvala pa Denisu Kozarju, ki nam je izdelal šparavček, v katerega smo včeraj že prispevali nekaj kovancev.
5/17/202253 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Epizoda 7: Vsi v Ljubljano!

Sedma epizoda podcasta Doj se prosi prinaša celotno zasedbo, ki pokomentira dogajanje tekme med Muro in Domžalami, zajadra v mednarodne športne vode in se ob koncu razveseli hitrega obiska nenapovedanega gosta.
5/10/202254 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Epizoda 6: Čošak

V šesti epizodi podcasta Doj se prosi bo govora o tekmi Mure in Celja, kjer so čarno-bejli prišli do pomembnih treh točk. Dotaknemo se tudi rdečega kartona, ki so ga prejeli Celjani, reakcije Mure po zaostanku in prihajajoče tekme z Domžalami.
5/3/20221 hour, 6 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Epizoda 5: Gastarbajter

Peta epizoda podcasta prinaša novega gosta, z nami je bil otrok čarno-bejlih Mitja Mörec. Mičo se po končani igralski karieri dokazuje in prebija kot trener avstrijskega drugoligaša Floridsdorfer AC, ki se trenutno bori za preboj med avstrijsko nogometno elito. Skupaj z njim smo pokomentirali zadnjo tekmo Mure z Radomljami in se dotaknili njegove igralske in trenerske kariere, ki je polna zanimivih zgodb.
4/26/20221 hour, 27 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Epizoda 4: Vüzenska trojka

V četrti epizodi podcasta Doj se prosi bo govora predvsem o tekmi Mure in Aluminija, kjer se dotaknemo prvenca Tia Cipota, prebujenja Mihaela Klepača, pokomentiramo pa tudi prihajajočo tekmo Mure in Radomelj. Seveda se ob tem ne pozabimo "ustaviti" tudi na ostalih srečanjih Prve lige Telemach.
4/19/20221 hour, 2 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Epizoda 3: (Čarno)-bejla snežinka

Tretja epizoda podcasta prinaša pogovor z nekdanjim trenerjem Mure Čirom Blaževićem, ki si je utrgal nekaj časa za čarno-bejle. Dotaknili se bomo "snežene" tekme v Šiški, kjer je Mura storila pomemben korak v boju za evropske vstopnice in ima na četrtem mestu pet točk prednosti pred prvim zasledovalcem. Doj se prosi!
4/12/20221 hour, 10 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Epizoda 2: Ancug za 357 gezero mark

Druga epizoda podcasta Doj se prosi prinaša analizo tekme med Muro in Koprom, pogled na lestvico in zanimive anekdote iz kariere Dejana Nemca - Dike! Doj se prosi!
4/5/20221 hour, 3 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Epizoda 1: Te pa začajmo!

Premierna epizoda novega podcasta Doj se prosi, kjer bomo vsak teden debatirali o Muri. Za začetek se predstavimo tisti, ki bomo podcast soustvarjali. Podebatirali smo o tem, kdaj in kako se je začela ljubezen do čarno-bejlih.
3/29/202249 minutes, 49 seconds