Winamp Logo
Dobro jutro, mila Cover
Dobro jutro, mila Profile

Dobro jutro, mila

Croatian, Social, 2 seasons, 16 episodes, 7 hours 21 minutes
About
Pod broj jedan: u selfi kameru poželi sebi "Dobro jutro, mila”! A sada da počnemo: Ja sam Erna Saljević, novinarka i komunikologinja, na Instagramu @divaisback. Ovaj podcast snimam jer toliko strastveno želim da ti budem od pomoći da kreneš prije nego si spremna (ili spreman). Pokrivam teme od poduzetništva, izgradnje brenda, pokretanja pokreta, ranjivosti, #ženaježenidrug i #sebinajbitnija mantri, kreativnosti, balansa u životu, do nezaobilazne ljubavi i mode i to donosim svježe nasjeckano, škakljivo, sirovo i stvarno. O svemu imam stav. Poneki mi je ispravan, poneki posve pogrešan, o ispravnim ću iz svog iskustva, pogrešne ispravljamo sa genijalnim sagovornicima, stručnjacima u svojoj oblasti. Iako nećemo uvijek imati odgovor na sve, radoznalost će nam biti kompas. Pa dokle doguramo, jel važi?
Episode Artwork

#2 Zašto smo anksiozni na društvenim mrežama? Šta našem mozgu treba?

Ne, zaista, lijek protiv anksioznosti na društvenim mrežama je u našim rukama i vrlo se jednostavno koristi. Kako tačno – otkriva nam Dalibor Šumiga. Dado je moj prijatelj, a ja sam njegova omiljena influenserka :) mimo toga, Dalibor je specijalista za bihevioralni marketing i potrošačku psihologiju. Osnivač je i direktor agencije Promosapiens – prve agencije za bihevioralni marketing u Adria regiji. Službeni je Google Growth Engine ambasador za Adria regiju i član svjetskog neuromarketinškog društva, NMSBA. Lik je prejak, vjerujte mi :) Pratite ga na Linkedinu – tu je najaktivniji. I nećete se pokajati. 
27/12/202117 minutes 50 seconds
Episode Artwork

And just like that ... Pokrenula sam svoj Podcast

Ono što je prije 8 godina počelo kao obično objavljivanje fotki i ličnih misli na platformi poput Instagrama, procvjetalo je u brend, ili bolje reći pokret, koji inspiriše na desetine hiljada žena da nepokolebljivo budu ono što jesu. @divaisback #ženaježenidrug #sebinajbitnija je napokon dobila i novi oblik!  Ne umijem ni da opišem ushićenost što ću vas imati kraj sebe u najluđoj vožnji koja slijedi u 2022.! Vežite se... voljećemo! :)
23/12/20211 minute 9 seconds