Winamp Logo
Dnji Radio Cover
Dnji Radio Profile

Dnji Radio

Dutch, Music, 1 season, 16 episodes, 13 hours, 51 minutes
About
De weekelijkse afleveringen van Dnji Radio gepresenteerd door Tom Schepers, Bram Scholten en Bart Snijders.
Episode Artwork

Kampdip Radio

3 weken na zomerkamp, 1 dag voor de reünie. Bart en Richard bellen iedereen op.
8/30/201450 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

DNJI Radio Seizoen 2 Uitzending 11

Tom Schepers presenteerd de eerste DNJI radiouitzending van 2014! In deze uitzending wordt gesproken over de drie hoogtepunten van deze maanden, winterkamp, DNJI conventie en het bedankdiner! Het winterkamp was van 1 tot 5 januari, en waarschijnlijk wel het hoogtepunt van deze winter. We hebben zelfs de krant gehaald! Op 15 februari is de conventie. Tijdens de conventie gaan we het hebben over twee belangrijke resoluties, waarover meer informatie op de site te vinden is. Die dag zullen we ook afsluiten met een bedankdiner voor alle mensen die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor de DNJI. We lezen ook een stukje uit Lucas 13, waar Jezus laat zien hoe het vaderhart van God eruit ziet, en hoe we dat kunnen uitdragen. We hebben ook veel nieuwe nummers van nieuwe artiesten, dus ga zitten en geniet!
1/25/201447 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

DNJI Radio Seizoen 2 Uitzending 10

Joy to the world, the lord has come! De lekkerste kerstnummers worden in deze adventsuitzending gedraait door Tom Schepers! Ook hebben we het over de posterwedstrijd, het blend event, waterputten in Afrika en natuurlijk niet te vergeten, het winterkamp!  Jesaja 9 verteld ons dat we mogen onthouden dat God naar de is gekomen! Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven, de heerschappij rust op zijn schouders! Pak je chocomelk, trek oma's zelfgebreide sokken aan en geniet!
12/14/201340 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

DNJI Radio Seizoen 2 Uitzending 9

Soms heb ik van die uitzendingen, die ik dan achteraf beluister en zeg: ja! Dit is een goede uitzending! En bij deze uitzending is dit helemaal het geval! Luisteren dus! Tijdens het nieuwsblok hebben we het over het winterkamp. Ook komt de waterputboor terug waar we bijna een jaar geleden heel veel geld voor hebben ingezameld. Verder komt ook nog het tafeltennistournooi, de jeugddienst en de preek van Dennis Mohn voorbij! Tijdens het serieuze gedeelte behandelen we de bekering van Paulus, waarbij hij bekeerde van een leven waarin hij dacht het goede te doen tot een leven waar hij daadwerkelijk het goede doet. Wij mogen ook naar onszelf kijken en toetsen of wij het goede doen. Onze hoofdkampleiding Chantalle wordt ook nog even overvallen met de vraag waarom je je zou moeten opgeven voor winterkamp. Ze kon geen rede bedenken om het niet te doen! Natuurlijk is er ook nog heel veel muziek! Enjoy!
11/2/20131 hour, 8 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

DNJI Radio Seizoen 2 Uitzending 8

Tom Schepers presenteert de achtste uitzending van de DNJI radio seizoen 2! In deze uitzending geeft hij alle relevante nieuwtjes als het liedje van de olifant en niet relevante nieuwtjes als kampen en andere dingen die binnen en buiten de DNJI om worden georganiseerd. Tijdens het serieuze gedeelte leest Tom marcus 16 waarin de opstanding van Jezus wordt besproken. Hij geeft ons de opdracht om uit te gaan en het goede nieuws aan alle volkeren te verkondigen. Dit mogen wij ook doen! Ook zijn er nog wat geluidsopnamen van het zomerkamp bij elkaar gestopt en kunnen we genieten van het wakker worden om 5 uur, de zangkunsten van Levi en de liefdesverhalen rondom het zomerkamp. Natuurlijk is er ook veel muziek!
10/12/20131 hour, 1 minute, 7 seconds
Episode Artwork

DNJI Radio Seizoen 2 Uitzending 7

Tom Schepers presenteert de DNJI Radio vanuit België!  In deze uitzending halen we al het nieuws in van wat er de afgelopen weken is gebeurt, waaronder winterkamp, zomerkamp en gestolen fietsen. Ook wordt er uitgelegd waarom er drie weken "radio silence" is geweest. In het serieuze gedeelte laat Tom het nieuwe testament in een jaar programma even los en leest een psalm voor.  Ook gaat hij door de gangen heen om mensen te vragen over pindarotsjes. Na wat droge antwoorden kwam er toch langzaam een discussie opgang, de emoties stegen op en de conclusie was dat ze toch lekker waren. De nummers zijn door Bram uitgekozen, geniet ervan!
9/29/20131 hour, 3 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

DNJI Radio Seizoen 2 Uitzending 6

Tom Schepers presenteerd de zesde uitzending van de DNJI Radio! In deze uitzending praat hij over alle dingen die de afgelopen week binnen de DNJI gebeurt zijn, waaronder een nieuw record aantal uitzendingen! Tijdens het serieuzere gedeelte gaat het over de manier waarop God ons roept, en dat we hem zelfs daarin mogen volgen als het helemaal ons op een hele rare manier word verteld. Ook is er nog leuk nieuws over het winterkamp en hebben we nog heel veel muziek!
9/8/201355 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

DNJI Radio Themashow Seizoen 1 Uitzending 1

Tom Schepers presenteert de Aller Eerste Themauitzending van de DNJI Radio. Het thema voor alle liefhebbers is rock! Voor alle liefhebbers, geniet ervan!
9/5/201328 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

DNJI Radio Woensdagshow Seizoen 1 Uitzending 2

Bart Snijders presenteerd de woensdagshow van de DNJI Radio! In deze uitzending feliciteerd Bart alle jarigen van de afgelopen weken! Ook praat hij met Anna Snijders over kampliefdes! In de famelygroup time praat hij over de getuigenis van Jezus. Hierin praat hij over de taak die Jezus ons heeft meegegeeft, dat wij alle volkeren tot zijn dicipelen moeten maken, en hoe lastig dit daadwerkelijk wel niet is in deze wereld. Hoe we bang kunnen zijn voor afwijzing en pijn. Hij vraagt ons om buiten onze comfort zone te stappen. Hij doet dit om zijn plan op deze aarde te vervullen. Natuurlijk is er ook heel veel heerlijke muziek!
9/3/201339 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

DNJI Radio Seizoen 2 Uitzending 5

Tom Schepers en Bram Scholten presenteren de vijfde uitzending van de DNJI Radio seizoen 2! Facebook komt natuurlijk weer naar voren in deze uitzending waarbij alle relevante, soort van relevante en totaal nutteloze DNJI nieuwtjes worden genoemt, waaronder ook een voorproefje van wat de geweldige plannen van winterkamp zijn. In het serieuze gedeelte hebben we het over Jezus die stief aan het kruis en de genade die God daardoor schonk, en dat die genade meer is dan alleen maar je zonden. Aangezien het een gloednieuwe computer is waarop deze uitzending is opgenomen wilden de skypegesprekken niet lukken vandaag. Daarom spelen we gezellig zelf een nummertje op de gitaar. Uiteraard hebben we weer ons best gedaan om een geweldige lijst aan nummers in een uurtje te proppen!
9/1/20131 hour, 36 seconds
Episode Artwork

DNJI Radio Seizoen 2 Uitzending 4

Tom Schepers en Bram Scholten Presenteren de vierdui uitzending van de DNJI Radio! In deze uitzending praten ze over de vele posts die zijn geplaatst deze week op facebook, onder ander de boterham/broodje discussie en een fietsverzoek. Tijdens het Lets Get Serious blok hebben ze het over de rijke man die in het koningkrijk der hemelen wilde komen, en wat hij daarvoor moest doen. Zijn wij wel gered? Of moeten wij ook al onze bezittingen verkopen? Of moeten we ons gewoon als een kameel gedragen? Na het verzoek van John vorige week proberen we deze uitzending Kees Moeiliker te berijken en praat Matthijs Boor over het winterkamp en wat allemaal wel, of juist misschien niet gaat gebeuren. En Uitereaard hebben we weer heel veel muziek!
8/25/20131 hour, 7 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

DNJI Radio Woensdagshow Seizoen 1 Uitzending 1

Bart Snijders presenteert de eerste woensdagshow van de DNJI Radio. Hierin praat hij over het komende seizoen en wat daar bij de lokale NJIen gaat gebeuren. Ook praat hij over het levende water dat Jezus jou kan geven. Zet em aan! Zit achterover en geniet!
8/22/201332 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

DNJI Radio seizoen 2 uitzending 3

Tom Schepers en Bram Scholten presenteren de derde uitzending van de DNJI Radio seizoen 2! In deze uitzending klagen en vragen ze naar het district over het gebrek aan spreekstof. Dus het je maar ook iets leuks te vertellen? Post het, mail het, deel het or whatever! Het gaat er allemaal in! Bij het serieuze gedeelte praten Tom en Bram over de storm die Jezus tot rust bracht, en de stormen in ons eigen leven en hoe Jezus ook die stormen tot rust kan brengen. Verder hebben we natuurlijk heel veel muziek en bellen we ook wat mensen uit het district random op!
8/17/20131 hour, 6 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

DNJI Radio seizoen 2 uitzending 2

Tom Schepers presenteerd de tweede uitzending van seizoen twee van de DNJI Radio! In deze uitzending is een nieuwsblokje waardoor je volledig up to date zal zijn van alles wat speeld binnen de DNJI! Ook praten we over het serieuze gedeelte van de radio. De afgelopen week hebben we Mattheus hoofdstuk 1 tot hoofdstuk 7 gelezen. We hebben het over beproevingen die we kunnen ondergaan tijdens het houden van stille tijd, en hoe we ons op God kunnen richten. Ook spreken we met Martijn over het fenomeen badeend! En natuurlijk is er nog heel veel muziek!
8/11/20131 hour, 11 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

DNJI Radio seizoen 2 uitzending 1

Tom Schepers en Bart Snijders presenteren de eerste uitzending van seizoen twee van de DNJI Radio! In dit progamma ontmoeten we de nieuwe DJ van de DNJI radio. Bart komt uit Veenendaal en staat op het punt om te verhuizen. Hij is bekend van het zomerkamp, waar hij leiding van famelygroup 9! We hebben ook heel leuk districtnieuws over Matthijs en Henrike. Ook praten we over het serieuze gedeelte van de radio. We gaan het nieuwe testament dit jaar doorlezen. De komende week lezen we Mattheus Hoofdstuk één tot hoofdstuk zeven. We bespreken ook met twee hele leuke tieners over Skype wat zij van het zomerkamp vonden! En natuurlijk draaien we nog heel veel muziek!
8/5/20131 hour, 8 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Seizoen twee van de DNJI Radio is begonnen

Met dank aan Tom Schepers en Bram Scholten presenteert de DNJI seizoen twee van de DNJI radio! Na een jaar lang te hebben gezocht naar een goede manier om de radio te presenteren, gaan we nu een jaar lang met een vast programma knallen! Elke uitzending weer iets anders, stukje diepgang, stukje comedie, stukje van alles! Ook hebben we nieuwe apparatuur aangeschaft en zit er meer voorbereiding in de uitzendingen! Volg ons het hele jaar door! Zoals jullie gewend zijn zal er elke zondag weer een nieuwe uitzending online komen. Beluister hem door op de play knop te drukken of download hem door op download te drukken, zodat je hem kan luisteren op de telefoon of mp3/ipod etc.! We zien uit naar een mooi muziekjaar!!
7/27/20138 minutes, 54 seconds