Winamp Logo
#dkpol Cover
#dkpol Profile

#dkpol

Danish, News, 47 seasons, 120 episodes, 4 days, 20 hours, 4 minutes
About
Altingets politiske redaktør sætter kaffen over og sammen med en ugentlig gæst sender han lytteren på weekend med de vigtigste pointer fra ugen i #dkpol.
Episode Artwork

Derfor sidder partiledere ikke længere end ti år

Esben og Jakob åbner sommerserien i #dkpol – hvor lytterne stiller spørgsmålene – med at gå i dybden med, hvorfor partiledere sjældent sidder mere end ti år. Og så laver de hver deres top-3 over partiledere, de helst ville være.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/7/202328 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Mette Frederiksen laver 'spis-skovsneglen-politik'

Esben og Jakob ser på kampen om afskaffelsen af Store Bededag, siger farvel til Pernille Vermund som partiformand, og så ser de på, om SVM-regeringen i virkeligheden skal ses som et nationalt kompromis på udlændingepolitikken.Værter: Esben Schjørring, politisk redaktør på Altinget, og Jakob Nielsen, ansvarshavende chefredaktør på Altinget.Producer: Magnus Bøgelund, podcastassistent. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/13/20231 hour, 58 seconds
Episode Artwork

#dkpol med Ove Kaj Pedersen: Konkurrencestaten spiller en stor rolle i unges mistrivsel

Politisk redaktør, Esben Schjørring, har professor Ove Kaj Pedersen i studiet. De taler videre om, hvordan og hvorfor vi står overfor nye vilkår for politik, der kræver nye reformer, og som vil fører til nye konflikter. Og så ser de på de menneskelige konsekvenser ved den konkurrencestat, Ove Kaj Pedersen blev berømt på at udpege og navngive.Vært: Esben Schjørring, politisk redaktør på Altinget,Gæst: Ove Kaj Pedersen, professorProducer: Mads Outzen, videojournalist. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/29/202237 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#dkpol med Ove Kaj Pedersen: Verden forandrer sig, og Mette Frederiksen så det før de andre politikere

Politisk redaktør, Esben Schjørring, har professor Ove Kaj Pedersen i studiet. De taler om velfærd og konkurrencestat, folketingsvalget, og hvorfor vi befinder i en opbruds- og krisetid. Og så fortæller Ove Kaj Pedersen om forbudt benzin i jyske traktorer, da han var barn.Vært: Esben Schjørring, politisk redaktør på Altinget,Gæst: Ove Kaj Pedersen, professorProducer: Mads Outzen, videojournalist. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/27/202237 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#dkpol: Messerschmidt viser, at intet lønner sig for politikere som en god skandale

Esben og Jakob sender lytterne på juleferie og kaster sig ud i at finde ud af, hvem der er oppositionens leder – eller oppositionernes ledere. Og så laver Jakob sammenlignende studier af de to domme mod Messerschmidt.Værter: Esben Schjørring, politisk redaktør på Altinget, og Jakob Nielsen, ansvarshavende chefredaktør på Altinget.Producer: Magnus Ebsen Bøgelund Pedersen, podcastassistent. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/23/202256 minutes, 8 seconds