Winamp Logo
Dick Voormekaar Podcast Cover
Dick Voormekaar Podcast Profile

Dick Voormekaar Podcast

Dutch, Sports, 1 season, 169 episodes, 3 days, 17 hours, 6 minutes
About
De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken schrijver en Feyenoord-volger Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord.
Episode Artwork

S04E37: 'We zijn radeloos, maar het leven gaat door'

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/dvoormekaar Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Martijn Krabbendam en Michel van Egmond kijken terug op het tijdperk van Arend Martijn. Ze hebben het over zijn afscheid en hoe andere trainers vertrokken, bijvoorbeeld met een legendarische persconferentie zoals Leo Beenhakker. Ook bespreken ze Kevin, die goud in handen heeft en hangt de toekomst van de podcast af van wie de nieuwe trainer wordt?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/21/2024 • 1 hour, 44 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

S04E36: 'Nu al zin om Slot te volgen voor Arend Martijn nieuws!'

Nu ook op YouTube: https://youtu.be/C8xMMmUKOtM🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal op → https://nordvpn.com/dvoormekaar: Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie en profiteer van een hoge korting + vier maanden gratis!Martijn Krabbendam en Michel van Egmond bespreken wie de nieuwe trainer moet worden. Martijn zocht de ploeg van Dick op in Curaçao, Michel vertelt een anekdote over Louis van Gaal, de mannen genoten van Gary in het boerenland en daarnaast rijst de vraag: Hoe snel vergeet Arne Slot Martijn?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/17/2024 • 1 hour, 53 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

De Grote Arne Slot Special: 'Zijn voetbal is een hele aparte remix'

Martijn Krabbendam en Michel van Egmond zijn op vakantie. Maar de miljoenen luisteraars worden toch bediend! Hoofdredacteur Pieter Zwart en buitenlandsvoetbalexpert Süleyman Öztürk kijken terug op drie jaar Arne Slot-voetbal bij Feyenoord en schetsen wat de succescoach te wachten staat in Liverpool.Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Etos. Ga voor Moederdag naar de winkel of Etos.nl!🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/dvoormekaar Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/7/2024 • 1 hour, 18 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

S04E34: The Last Dance van Arend Martijn Slot

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal op → https://nordvpn.com/dvoormekaar: Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie en profiteer van een hoge korting + vier maanden gratis!Martijn en Michel hebben het over Arne Slot zijn vertrek naar Liverpool, Gary Cotterhill, de opvolger van Slot, bellen met Mario en bespreken wat er nog het spel staat in het restant van de competitie. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/30/2024 • 1 hour, 46 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

🏆 Bekerwinsteditie: Ciao Tutti, Buongiorno!

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal op → https://nordvpn.com/dvoormekaar: Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie en profiteer van een hoge korting + vier maanden gratis!Martijn en Michel hebben het over de bekerwinst, Arne Slot en Liverpool en over Justin Bijlow. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/23/2024 • 1 hour, 50 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

S04E32: 'Het is tijd voor een reallifesoap'

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal op → https://nordvpn.com/dvoormekaar: Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! Martijn en Michel worden gevolgd door een camera, hebben het over de bekerfinale met Mario Been en denken aan een eigen reallifesoap.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/16/2024 • 1 hour, 45 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

6️⃣-0️⃣ special: zes appelbollen voor de prijs van vier

6-0! Martijn Krabbendam en Michel van Egmond hebben het uiteraard onder meer over de 6-0 overwinning van Feyenoord tegen Ajax.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/9/2024 • 1 hour, 57 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

S04E30: Wat nou als...

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal op → https://nordvpn.com/dvoormekaar: Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! Je vindt de link in de beschrijving ✌️Martijn en Michel zijn terug! Ze bespreken onder meer de blessure van Hartman, de hoop in de harten van de Feyenoord-supporters, maar ook hoe Feyenoord er verder voorstaat richting De Klassieker, de slotfase van de competitie en de bekerfinale.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/2/2024 • 1 hour, 44 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

S04E29: 'Ik heb last van mijn linker chakra'

Martijn en Michel praten bij na overwinning op Heerenveen. Van ayurveda tot De Kraaien en Feyenoord: alles wordt besproken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/19/2024 • 1 hour, 47 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

S04E28: Minteh is een Westlander

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/dvoormekaar Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! En geef jezelf of een vriend nog eens 3 maanden gratis NordVPN...Michel en Martijn praten onder bij over de overwinning op Heracles en over het interview van Martijn met Minteh...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/12/2024 • 1 hour, 35 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

S04E27: 'Ik krijg zo’n pijn aan mijn k*t van dit verhaal'

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/dvoormekaar Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! En geef jezelf of een vriend nog eens 3 maanden gratis NordVPN...Martijn en Michel hebben het over de topper tegen PSV en de bekeroverwinning op Groningen, bellen met Mario Been en bespreken allerlei andere grote zaken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/6/2024 • 1 hour, 44 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

S04E26: Geen paniek: Arend Martijn is weer fit!

🌏  Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/dvoormekaar Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! En geef jezelf of een vriend nog eens 3 maanden gratis NordVPN...Martijn en Michel bespreken de uitschakeling in Europa, de overwinning in Almere en blikken vooruit op het bekertreffen met FC Groningen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/27/2024 • 1 hour, 50 minutes
Episode Artwork

S04E25: ‘Giménez heeft behoefte aan de Obiku-methode’

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/dvoormekaar Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Michel en Martijn hebben het over de moeizame overwinning van Feyenoord op RKC en kijken vooruit op het treffen met AS Roma. Ook hebben zet het over Santiago Giménez: 'Hij moet zo snel mogelijk met Obiku gaan zitten.'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/20/2024 • 1 hour, 39 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

S04E24: 'City doet het precies zoals Arend Martijn'

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/dvoormekaar Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Martijn en Michel bespreken de overwinning tegen Sparta, blikken vooruit op AS Roma en hebben het met Mario Been natuurlijk over de Feyenoord-week. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/13/2024 • 1 hour, 36 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

S04E23: 'Slot vindt het allemaal geen probleem'

Martijn Krabbendam en Michel van Egmond hebben het o.a. over Arne Slot, de documentaire Grande Mario, de overwinning op AZ, de vormcrisis van Santiago Giménez en Yankuba Minteh. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/6/2024 • 1 hour, 36 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

S04E22: Kiprich-watcher maakt 40 foto's van Obiku

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/dvoormekaar Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Martijn en Michel hebben het over de terugkeer van Kiprich in De Kuip, het bezoek aan Johan Derksen en over de mogelijke transfers die er bij Feyenoord nog aan zitten te komen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/30/2024 • 1 hour, 38 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

S04E21: 'Feyenoord kan seizoen nog glans geven'

🌏 Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal (vier maanden gratis) op → https://nordvpn.com/dvoormekaar Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie! Martijn en Michel bespreken de docu-opnames in Pisa, Feyenoord's moeizame zege op Vitesse en blikken vooruit op de week van de waarheid voor Feyenoord. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/23/2024 • 1 hour, 40 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

S04E20: The Special (G)one

Martijn en Michel bespreken hun trip met Mario Been naar Pisa, het ontslag van José Mourinho bij EL-tegenstander AS Roma en natuurlijk ook het gelijkspel tegen NEC.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/16/2024 • 1 hour, 35 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

S04E19: Gernot Trauner in een badjas 🧖‍♂️

Martijn en Michel beginnen 2024 met een podcast over onder meer het trainingskamp van Feyenoord en nieuws over een mooie trip naar Pisa met Mario.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/9/2024 • 1 hour, 34 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

'Het niveau van Feyenoord ligt heel hoog in Marbella'

Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar nordvpn.com/dvoormekaar en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Martijn geeft vanuit Marbella een update over het trainingskamp van Feyenoord.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/5/2024 • 18 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

S04E18: Jongens van de Road naar het Glazen Huis

De mannen waren maandag op dinsdagnacht te gast in het Glazen Huis van 3FM, waar dj's geld ophalen in de strijd tegen ALS. Barend van Deelen is als dj opgesloten in het huis en kan daardoor zijn favoriete podcast niet luisteren. Daarom werd de podcast naar hém gehaald. En dat terwijl hij eigenlijk voor Ajax is...Luister her de uitgebreide Dick Voormekaar Podcast rondom het avontuur naar het Glazen Huis.Doneer: https://www.npo3fm.nl/thema/serious-requestExclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar nordvpn.com/dvoormekaar en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/19/2023 • 1 hour, 55 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

S04E17: Feyenoord is als een monnik

Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar nordvpn.com/dvoormekaar en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Michel en Martijn bespreken de wedstrijden tegen Volendam en Celtic en stellen samen met Mario Been de luisteraars gerust: het komt goed. Sterker nog, het is al goed.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/15/2023 • 1 hour, 33 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

S04E16: Ghostbusters bieden hoop: 'Blijf geloven'

Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar nordvpn.com/dvoormekaar en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Michel en Martijn blikken terug op de wedstrijden tegen Atlético en PSV. De mannen willen samen met Mario Been vooral wat realiteitszin en hoop meegeven aan de luisteraars. En ze ontvangen een mooi kaal cadeau. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/5/2023 • 1 hour, 42 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

S04E15: Moreel appèl van landsbelang

Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar nordvpn.com/dvoormekaar en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Michel en Martijn blikken vooruit op de twee toppers tegen Atlético en PSV. En Harry Hamer schuift even aan om over zijn Feyenoord-scheurkalender te praten.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/28/2023 • 1 hour, 39 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

S04E14: 'Hou elkaar maar even stevig vast' 🫂

Exclusieve, tijdelijke deal tot 9 januari: Ga naar nordvpn.com/dvoormekaar en krijg 4 extra maanden bij een 2-jaarabonnement + een Amazon.nl-cadeaubon tot € 30!Martijn, Michel en Sjoerd duiden de politieke situatie in Nederland, krijgen een verrassing van een luisteraar en Kevin heeft twee hits gemaakt. Eentje voor Hartman en eentje voor Sjoerd... En Mario is nog in Spanje.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/23/2023 • 1 hour, 42 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

S04E13: 'Hoeveel rek zit er nog in dit Feyenoord?!'

Michel van Egmond en Martijn Krabbendam waren vanwege boekpromotie en Oranje allebei in Zeist, dus werd er opgenomen bij Hotel Figi in Zeist. De mannen hebben het over Feyenoord - AZ, Oranje, het boek van de bestsellerauteur en over politieke voorkeur. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/14/2023 • 1 hour, 21 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

S04E12: 'Je komt bij Feyenoord binnen via het krachthonk'

Bij Staatsloterij maak je tijdens de 10 november trekking kans op het winnen van de Jackpot, die staat op 8,1 miljoen euro netto. Als je wint, luister je onze podcast misschien dan wel vanaf een tropische vakantiebestemming of vanuit je nieuwe auto of je nieuwe vakantiehuis!Voor meer informatie kijk op staatsloterij.nl Speel bewust 18+--Pak je EXCLUSIEVE NordVPN Deal door naar nordvpn.com/dvoormekaar te gaan en krijg een enorme korting op je NordVPN Plan + 4 extra maanden gratis! Het is volledig risicovrij met Nord's 30 dagen geld-terug-garantie!--Martijn is in Italië voor de wedstrijd tegen Lazio. Michel en Sjoerd bellen hem en praten elkaar bij over Feyenoord.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/7/2023 • 1 hour, 37 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

S04E11: 'The General komt er weer aan'

Pak je EXCLUSIEVE NordVPN Deal door naar nordvpn.com/dvoormekaar te gaan en krijg een enorme korting op je NordVPN Plan + 4 extra maanden gratis! Het is volledig risicovrij met Nord's 30 dagen geld-terug-garantie!Michel van Egmond en Martijn Krabbendam trekken vanwege de boekpromotie van de grote schrijver naar Skiete Sjoerd, waar zij de nederlaag tegen Twente en de overwinning op Lazio bespreken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/31/2023 • 1 hour, 28 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

S04E10: 'Niks gaat bij Feyenoord nog met het onderbuikie'

Pak je EXCLUSIEVE NordVPN Deal door naar nordvpn.com/dvoormekaar te gaan en krijg een enorme korting op je NordVPN Plan + 4 extra maanden gratis! Het is volledig risicovrij met Nord's 30 dagen geld-terug-garantie!Michel en Martijn hebben het over de gemakkelijke overwinning van Feyenoord en blikken vooruit op het treffen met Lazio en FC Twente. Hitkanon Kevin Stageline schuift ook even aan en natuurlijk wordt Mario Been weer aan de tand gevoeld.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/24/2023 • 1 hour, 41 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

S04E09: Giménez, Pellè of Guidetti?

Pak je EXCLUSIEVE NordVPN Deal door naar nordvpn.com/dickvoormekaar te gaan en krijg een enorme korting op je NordVPN Plan + 4 extra maanden gratis! Het is volledig risicovrij met Nord's 30 dagen geld-terug-garantie!De bestsellerauteur geniet van zijn vakantie, maar natuurlijk maakt hij even tijd om met de international football writer en Skiete Sjoerd te bellen. In de podcast gaat het onder anderen over Santiago Giménez. Is hij beter dan Graziano Pellè en John Guidetti?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/11/2023 • 1 hour, 8 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

S04E08: 'Je mond valt steeds verder open van Feyenoord'

Martijn Krabbendam en Michel van Egmond bespreken onder meer Atlético - Feyenoord en nemen ook met Mario Been het komende weekend door.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/6/2023 • 1 hour, 46 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

S04E07: 'Feyenoord went aan succes'

Een gestaakte Klassieker met een 3-0 voorsprong zonder goed te spelen, een overwinning op Celtic. De wereld ziet er zonnig uit voor de Feyenoorder. Martijn Krabbendam en Michel van Egmond nemen de week door en bellen Mario Been in vanuit zijn tuin. 'Normaal gesproken schiet Feyenoord er nog twee bij.'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/26/2023 • 1 hour, 42 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

S04E06: 'Een absurde galavoorstelling'

Martijn Krabbendam en Michel van Egmond blikken terug op de galavoorstelling tegen Heerenveen en vooruit op de Champions League-ontmoeting met Celtic en De Klassieker tegen Ajax. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/19/2023 • 1 hour, 30 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

S04E05: Iedereen mag zijn wie hij wil

Ondanks interlandperiode hebben Martijn Krabbendam en Michel van Egmond (uiteraard) weer genoeg te bespreken. Van de avonturen van Martijn in Dublin tot een boektip van Michel en alvast een stiekeme vooruitblik op De Klassieker. Uiteraard is Mario Been weer in zijn tuin bezig...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/12/2023 • 1 hour, 51 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S04E04: 'Zijn we al in oorlog met Argentinië?'

Martijn en Michel hebben het over de Fidel Castro-achtige speech van Louis van Gaal bij de Eredivisie-awards en zijn geruchtmakende interview na afloop, de galavoorstelling van Feyenoord in Utrecht, de loting in de Champions League en Gernot Trauner die bijna de oude lijkt.SponsorPak je EXCLUSIEVE NordVPN Deal door naarnordvpn.com/dvoormekaar te gaan en krijg een enorme korting op je NordVPN Plan + 4 extra maanden gratis! Het is volledig risicovrij met Nord's 30 dagen geld-terug-garantie!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/5/2023 • 1 hour, 54 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

S04E03: 'Slot is met explosief materiaal aan het experimenteren'

Een kletsnatte 6-1 overwinning op Almere, nieuwe spelers, de komst van een keeper en de naamgever van de podcast die mogelijk terugkeert in de Eredivisie. Genoeg te bespreken in De Huismeester. Uiteraard ook met Mario Been.Pak je EXCLUSIEVE NordVPN Deal door naarnordvpn.com/dvoormekaar te gaan en krijg een enorme korting op je NordVPN Plan + 4 extra maanden gratis! Het is volledig risicovrij met Nord's 30 dagen geld-terug-garantie!Oproep Martijn: https://jointheplan.nl/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/29/2023 • 1 hour, 43 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

S04E02: 'Slot moet snel uit het rommelhok'

Twee gelijke spelen, maar wel wat spelers op komst. Martijn Krabbendam en Michel van Egmond manen de miljoenen luisteraars tot rust in deze nieuwe aflevering, waar uiteraard Mario Been ook gebeld wordt. Pak je EXCLUSIEVE NordVPN Deal door naarnordvpn.com/dvoormekaarte gaan en krijg een enorme korting op je NordVPN Plan + 4 extra maanden gratis! Het is volledig risicovrij met Nord's 30 dagen geld-terug-garantie!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/22/2023 • 1 hour, 52 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

S04E01: 'Slot roert straks in de pot en vindt de winnende formule'

Het nieuwe seizoen is begonnen voor Feyenoord en dus is er in De Huismeester genoeg te bespreken. Voor een update over de transfers bij Feyenoord, de avonturen van de grote schrijver en hoe de puzzel van Arne Slot gaat vallen, ben je aan het goede adres. Pak je EXCLUSIEVE NordVPN Deal door naar nordvpn.com/dvoormekaar te gaan en krijg een enorme korting op je NordVPN Plan + 4 extra maanden gratis! Het is volledig risicovrij met Nord's 30 dagen geld-terug-garantie!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/15/2023 • 1 hour, 35 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Instapcursus Dick Voormekaar Seizoen 4 van FC Mediacircus

Dick Voormekaar vroeg de mannen van FC Mediacircus om een instapcursus voor nieuwe luisteraars op te nemen, zodat we van miljoenen naar miljarden gaan in seizoen 4! Bas Hakker en Jos Govaart vertellen je wat je moet weten van de Dick Voormekaar Podcast om het te begrijpen!Volg de mannen van FC Mediacircus (met Magic Robert Maaskant in de crew) op Spotify! https://open.spotify.com/show/3k38M3nGobxn3vv97fCU1R?si=e917bda36d07446b of Apple: https://podcasts.apple.com/nl/podcast/fc-mediacircus/id1564594484Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/18/2023 • 57 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

🏝️ Vakantiespecial: 'Slot zou Rutte moeiteloos vervangen als minister-president'

Speciaal voor de vakantiebedjes trokken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond naar de bloedhete Huismeester om seizoen vier officieus af te trappen. Uiteraard gaat het over de voorbereiding, geeft Martijn een transferupdate, vertelt Michel dat hij een nieuw boek gaat schrijven en is uiteraard Mario Been weer van de partij.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/11/2023 • 1 hour, 44 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Move The Product #3: De Broedende Arend Legt Een Gouden Ei

De compilatie van seizoen drie, gemaakt van jullie inzendingen, miljoenen luisteraars. Geniet ervan en tot volgend seizoen! Bedankt voor het luisteren!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/20/2023 • 4 hours, 18 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

De Seizoensfinale: 'Er breken hele andere tijden aan bij Feyenoord'

🌎 Krijg hier de exclusieve NordVPN deal ↣ https://nordvpn.com/dvoormekaar Het is zonder risico met Nord's 30 dagen geld terug garantie!    KRIJG DE KAMPIOENSSPECIAL bij VI PRO: vi.nl/dickvoormekaarBESTEL DE KAMPIOENSSPECIAL: Ga naar vi.nl/feyenoordkampioen voor de VI PRO kampioensdeal en naar vi.nl/feyenoordspecial voor de losse Feyenoord Kampioensspecial.---De laatste van dit seizoen. Martijn Krabbendam en Michel van Egmond blikken terug op dit seizoen en kijken alvast vooruit op het volgende seizoen van Feyenoord.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/30/2023 • 1 hour, 38 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Dick Voormekaar in Donner: Leve Arend Martijn!

Een extra show in Donner vanwege de kampioenseditie van Lourdes aan de Maas! Natuurlijk ging het vooral over het nieuws dat Arne Slot bij Feyenoord blijft.VI PRO voor €8,- per maand MET gratis Feyenoord kampioensspecial (t.w.v. €9,99)! ---> vi.nl/dickvoormekaarZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/26/2023 • 1 hour, 24 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

S03E33: 'Te Kloese is al bezig met het post-Slot tijdperk'

🌎 Krijg hier de exclusieve NordVPN deal ↣ https://nordvpn.com/dvoormekaar Het is zonder risico met Nord's 30 dagen geld terug garantie!    BESTEL DE KAMPIOENSSPECIAL: Ga naar vi.nl/feyenoordkampioen voor de VI PRO kampioensdeal en naar vi.nl/feyenoordspecial voor de losse Feyenoord Kampioensspecial.------Michel en Martijn zijn te gast bij Schmidt Zeevis! Daar hebben ze het onder meer over het naderende vertrek van trainer Arne Slot en de mogelijke opvolgers...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/23/2023 • 1 hour, 39 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

KAMPIOENSSPECIAL: 'Bevrijdingsdag, Efteling en Woodstock tegelijk'

🌎 Krijg hier de exclusieve NordVPN deal ↣ https://nordvpn.com/dvoormekaar Het is zonder risico met Nord's 30 dagen geld terug garantie!    BESTEL DE KAMPIOENSSPECIAL: Ga naar vi.nl/feyenoordkampioen voor de VI PRO kampioensdeal en naar vi.nl/feyenoordspecial voor de losse Feyenoord Kampioensspecial.----Welkom bij de podcast van de landskampioen met: kampioenstaart, kampioenshits, een kampioensjingle en natuurlijk kampioensverhalen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/16/2023 • 2 hours, 4 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

S03E31: 'Koning Arne kondigt op het bordes aan dat hij blijft'

Martijn Krabbendam en Michel van Egmond leven toe naar de kampioenswedstrijd van Feyenoord tegen Go Ahead Eagles. Studio Sport is erbij voor een item in het sportjournaal van dinsdag, Cocora kwam een Martini-set langsbrengen en er werden Koning Arne-shirts uitgedeeld. Een kampioenswaardige podcast met uiteraard ook een nieuwe Ja Hallo Met Mario én de nieuwe Arne-hit van Kevin Stageline: https://open.spotify.com/track/0mtiSddHDBoityRijXdU8V?si=58e61c15b36e4eb4Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/9/2023 • 1 hour, 35 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

S03E30 MET EDDY POELMANN: 'Feyenoord heeft voor een mirakel gezorgd'

Michel van Egmond vroeg er al maanden om, maar daar was hij, bij het scheiden van de markt: Eddy Poelmann! Michel werd verrast met zijn komst en Martijn zat in het complot. De voormalig commentator vertelt in de 30ste aflevering mooie verhalen over het verleden, maar geeft ook het huidige Feyenoord (en vooral Arend Martijn) veel complimenten.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/2/2023 • 1 hour, 40 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

S03E29: De zoen van Frits

Lourdes aan de Maas is Sportboek van het Jaar van Helden Magazine. Bedankt voor het stemmen allemaal! Frits Barend kwam de felbegeerde zoenen uitdelen. Daarnaast gaat het onder meer uiteraard over AS Roma en de winst tegen FC Utrecht. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/25/2023 • 1 hour, 40 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

S03E28: Kampioenskaas 🧀

🌎 Krijg hier de exclusieve NordVPN deal ↣ nordvpn.com/dvoormekaar Het is zonder risico met Nord's 30 dagen geld terug garantie!Martijn Krabbendam en Michel van Egmond merken op dat Rotterdam langzaam gek aan het worden is en hebben een scout in Italië: Mario Been. Verder gaat het onder meer over de komst van Ramiz Zerrouki en of Arne Slot aanblijft als trainer van Feyenoord.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/18/2023 • 1 hour, 49 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

S03E27: 'Ik ben verliefd geworden op Kökcü'

🌎 Krijg hier de exclusieve NordVPN deal ↣ nordvpn.com/dvoormekaar Het is zonder risico met Nord's 30 dagen geld terug garantie!Michel van Egmond en Martijn Krabbendam bespreken de bizarre bekerklassieker en de overwinning op RKC. De witte Tiger Woods Mario Been is aan het golven en spreekt zijn afkeuring af over de incidenten tijdens De Klassieker. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/11/2023 • 1 hour, 35 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

S03E26: De Coolsingel wordt alvast geveegd... 🧹

Een bijzonder aflevering deze dinsdag. Michel van Egmond geniet van een vakantie, maar op afstand is hij er toch bij én Ja Hallo Met Mario Been komt zomaar even langs De Huismeester! De mannen hebben het over de stadsderby, het naderende kampioenschap en de totale luxe in Rotterdam-Zuid: 'Het zijn verwarrende tijden.'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/4/2023 • 1 hour, 18 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

S03E25: 'Thijs leefde op dubbel tempo'

Martijn Krabbendam en Michel van Egmond halen herinneringen op aan hun vriend en collega Thijs Slegers en hebben het onder meer over Oranje en Feyenoord. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/28/2023 • 1 hour, 44 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

S03E24: 'Alsof Aboutaleb XTC in de waterleidingen heeft gegooid'

Een historische zege in Amsterdam, stevig aan kop, naar de kwartfinale in de Europa League en de halve finale in de beker tegen Ajax komt eraan. 'Rotterdam zweeft', zegt Michel van Egmond vanuit Wolly aan de Waterkant tegenMartijn Krabbendam. En uiteraard heeft Mario Been het ook zeer naar zijn zin. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/21/2023 • 1 hour, 28 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

EXTRA: 2-3 in Amsterdam: 'Slot is de Dalai Lama van Bergentheim'

Een extra podcast na afloop van de met 2-3 gewonnen Klassieker in Amsterdam.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/19/2023 • 26 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

EXTRA: Martijn en Michel onderweg naar de Klassieker

Onderweg naar de Klassieker een extra podcast van Martijn Krabbendam en Michel van Egmond.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/19/2023 • 10 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

S03E23 MET MARIO BEEN: 'Feyenoord laat zich niet gek maken in Amsterdam'

Mario Been schuift na de opening van de podcast aan naast Martijn en Michel. De drie mannen bespreken de Europese wedstrijd die donderdag op het programma staat, maar natuurlijk ook De Klassieker. En Schmidt Zeevis komt met een hele grote verrassing voor Mario....Vrije trap tegen Ajax (1-3): https://youtube.com/watch?v=m3SIykIW5_I&t=7s&ab_channel=FR1908Nieuws…Wereldgoal in Italië: https://www.facebook.com/Pisa1909FootballMuseum/videos/-29-ottobre-1989-pisa-sporting-club-messina-2-1-perfezione-balistica-mario-been-/216252416673092/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/14/2023 • 1 hour, 26 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

S03E22: Een podcast vol 'Oeh Ah-momenten'

Arend Martijn Slot had het over 'Oeh Ah-momenten'. Iets waar Martijn en Michel naar eigen zeggen te weinig nog van in hun leven hebben. Dat geldt niet voor Feyenoord-supporters: hun club is nog in de race voor drie prijzen. In de nieuwe aflevering gaat het het kampioenschap en over de matige optredens tegen Heerenveen en Groningen, maar wordt ook Mario Been ingebeld. Hij is overstag: 'Feyenoord wordt kampioen.'Extra editie op VI PRO: https://www.vi.nl/pro/john-de-jong-werd-genoemd-bij-feyenoordTip van Michel: Doordekken Compilatie met Johan Derksen en Wilfred Genee:Deel 1: https://youtube.com/watch?v=pu9TnnZ-LpY&ab_channel=MaikelRonaldinho…Deel 2: https://youtube.com/watch?v=ohcMVv4CM7M&ab_channel=MaikelRonaldinhoZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/7/2023 • 1 hour, 41 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

S03E21: 'General Gernot doet voor tien minuten geen pleister op' 🩹❌

Michel van Egmond en Martijn Krabbendam bespreken de overwinning op Fortuna Sittard, de rentree van Gernot Trauner en het gaat natuurlijk over de stormachtige ontwikkeling van Mats Wieffer, die niet gek te krijgen is.Aanbieding Staatsloterij: 10 maart wordt een hele bijzondere trekking! Staatsloterij voegt alleen deze maand bovenop het prijzenpakket een extra geldprijs toe, namelijk 10 jaar lang, €100.000 per jaar.Ga naar: staatsloterij.nl/10-maartZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/28/2023 • 1 hour, 24 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

S03E20: 'Slot is de schaker die iedereen twee stappen voor is'

VI PRO voor minder? vi.nl/dickvoormekaarRotterdam heeft koorts, kampioenskoorts. Martijn Krabbendam en Michel van Egmond bespreken de overwinning op AZ, of Gernot Trauner terug in de basis moet en meesterbrein Arend Martijn Slot. Verder is Mario Been (uiteraard) zeer opgewekt. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/21/2023 • 1 hour, 32 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

S03E19: Kampioenskriebels

Als Feyenoord van AZ wint slaat de kampioenskoorts volledig toe, voorspelt Michel van Egmond. Mario Been begint ook kampioenskriebels te ontwikkelen. Waar gaat het heen met Feyenoord dit seizoen?Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/14/2023 • 1 hour, 31 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

S03E18: 'Slot wordt nu al genoemd bij Leeds'

Martijn Krabbendam en Michel van Egmond bespreken de topper tegen PSV (2-2), de kritiek op Arne Slot en Martijn, maar wensen vooral Thijs Slegers en zijn dierbaren veel sterkte.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/7/2023 • 1 hour, 30 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

S03E17: ‘Het K-woord is al ingeburgerd in Rotterdam’

Martijn Krabbendam en Michel van Egmond bespreken de transferdeadline die dichterbij komt, het 1-1 gelijkspel tegen FC Twente en Mario Been is in Spanje. Profiteren van VI PRO-deal? vi.nl/dickvoormekaarZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/31/2023 • 1 hour, 29 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

S03E16: 'Feyenoord was Ajax en Ajax was Feyenoord'

Martijn Krabbendam en Michel van Egmond hebben het over De Klassieker en ontvangen een onverwachte maar zeer gewilde gast, waar het in de podcast vaak over ging. De leermeester van Michel Jan D. Swart...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/24/2023 • 1 hour, 55 minutes, 1 second
Episode Artwork

S03E15: 'Feyenoord moet nú van dat fatalistische af'

Nu speciaal voor jou als podcast luisteraar: het Dick Voormekaar-abonnement op VI PRO voor maar €8,- per maand. Krijg onbeperkt toegang tot VI PRO, luister mee met exclusieve podcasts en vind al het nieuws van jouw favoriete club op één plek!Scoor nu jouw Dick Voormekaar deal: vi.nl/dickvoormekaarMartijn Krabbendam en Michel van Egmond bespreken in de week van De Klassieker de koorts in Rotterdam, het koploperschap en hebben het over welke spelers er wel of niet naar De Kuip komen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/17/2023 • 1 hour, 36 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

S03E14: Podcast van de KOPLOPER

🌎 Krijg hier een exclusieve NordVPN deal à nordvpn.com/dvoormekaar, het is risicovrij met Nord's 30-dagen geld terug garantie! 👍Dick Voormekaar is terug! In 2023 is Feyenoord nog steeds de koploper van de Eredivisie. En dat maken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond extra duidelijk in deze podcast. De mannen hebben het over de eventuele komst van Ramiz Zerrouki, de geruisloze coupe van Arne Slot en Mario Been wordt gebeld: 'Rasmussen is bambi on ice.'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/10/2023 • 1 hour, 31 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

🎄 Homecoming Kerstspecial: 'Bijlow heeft zich geweldig opgesteld'

De watcher is terug uit Qatar, dus tijd voor een Homecoming Kerstspecial. Natuurlijk over de belevenissen in Qatar, Bijlow, Van Gaal en de toekomst met Ronald Koeman. Maar ook over Arend Martijn Slot, die zich met koploper Feyenoord aan het voorbereiden is op de tweede seizoenshelft.Joep Schreuder in de TV-kantine: https://www.youtube.com/watch?v=zP-LlPxjQuo&t=2s&ab_channel=JipD%C3%BCckersMessi-tattoo: https://www.vi.nl/nieuws/zien-om-te-geloven-fan-tatoeeert-boodschap-van-messi-aan-van-gaalZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/13/2022 • 1 hour, 38 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Ondertussen in Qatar...

Na de opname van de VI Oranje Podcast praten de clubwatcher en Sjoerd nog even na over de photoshopskills van de miljoenen luisteraars.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/22/2022 • 2 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

S03E12: De Uitzwaaipodcast

De laatste voor het WK! En wat voor één? Michel van Egmond en Martijn Krabbendam waarschuwde iedereen vorige week al voor een totale ommekeer. Alleen moest Arne Slot met rust gelaten worden: 'Een Broedende Arend moet je niet storen.' En dat bleek. De wereld ziet er voor Feyenoord plots totaal anders uit na één week. De ploeg van Slot werd in eerste in de Europa League-poule en staan er goed voor in de Eredivisie. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/8/2022 • 1 hour, 34 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#100! 'Je moet een broedende Arend niet storen'

Stem op de podcast via: https://podcastawards.nl/stem#sportFeest want de honderdste aflevering! In die aflevering gaat het over het vele wisselen van Arne Slot, de resultaten die wat tegenvallen en wordt Mario ingebeld. Ook is er een nieuwe jingle en dito rubriek...Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/1/2022 • 1 hour, 38 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

S03E10: 'Feyenoord wordt Herbstmeister!'

Stem op de podcast: podcastawards.nl/stem#sportStem op Lourdes aan de Maas: nspublieksprijs.nlEindelijk weer terug in De Huismeester! Feyenoord versloeg zondag AZ en Michel van Egmond concludeert tegenover Martijn Krabbendam dat de Rotterdammers weleens herbstmeister kunnen worden. Verder komt Eus Roovers langs met een kunstwerk met verantwoording en bellen we uiteraard Mario Been weer in.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/18/2022 • 1 hour, 22 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Jongens van de road in Donner #2

De tweede editie in boekhandel Donner, waar Martijn Krabbendam en Michel van Egmond de actualiteit rondom Feyenoord combineren met de boekpresentatie van Lourdes aan de Maas!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/15/2022 • 1 hour, 13 minutes
Episode Artwork

Jongens van de road in Donner: boekpresentatie Lourdes aan de Maas

Disclaimer: het geluid is minder vanwege de liveopname in boekhandel Donner.De boekpresentatie en podcast is hier terug te zien: https://www.vi.nl/pro/dick-voormekaar-podcast-live-vanuit-donnerZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/8/2022 • 1 hour, 31 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

S03E07: 'Interlandperiode is goed geweest voor Feyenoord'

Een week zonder Feyenoord, maar er is genoeg te bespreken. Hoe was de vakantie van Michel, hoe beleefde recensent Martijn de show in Amsterdam en er is taart! Want de naamgever van de podcast is jarig: Dick Advocaat is 75 jaar geworden.Tips:https://www.youtube.com/watch?v=qOGB77lK71A&ab_channel=deStentorhttps://www.youtube.com/watch?v=paUNHDXSS14&ab_channel=SVPSmildeZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/27/2022 • 1 hour, 48 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

S03E06: 'Feyenoord gaat veel plezier beleven aan de oorwassing bij Lazio'

Feyenoord ging kansloos onderuit bij Lazio in de Europa League, maar won ook overtuigend van Sparta. Michel van Egmond en Martijn Krabbendam hebben het in de zesde aflevering onder andere over het incident tussen Orkun Kökcü en Santiago Gimenez, maar ook over de entree van Igor Paixão. En natuurlijk is er verder ook genoeg te bespreken vanuit de Huismeester. WIN 1x2 kaarten voor de EL-wedstrijd tegen Midtjylland via. Thuisbezorgd.nl! Wie heeft jouw deze weekwat bezorgd? Gebruik #bezorgmoment, tag Dick Voormekaar en Thuisbezorgd.nl en koppel je verhaal aan Thuisbezorgd.nl! En WIN!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/13/2022 • 1 hour, 41 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

S03E05: 'Slot is de Rugter Bregman van de voetbalwereld: alle spelers deugen'

Een bijzondere 3-4 overwinning bij Go Ahead Eeagles en een prachtige Europese uitwedstrijd in het vooruitzicht: Michel van Egmond en Martijn Krabbendam hebben genoeg te bespreken. Dat doen zij uiteraard ook met Mario Been, die met gezonde tegenzin op een terras zit en de mannen te woord staat.WIN 250 euro tegoed bij Thuisbezorgd.nl! Wie heeft jouw deze week wat bezorgd? Gebruik #bezorgmoment, tag @Dickvoormekaar2 en @thuisbezorgd.nl en koppel je verhaal aan Thuisbezorgd.nl!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/6/2022 • 1 hour, 32 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

S03E04: 'Diep in zijn hart wilde Arnesen verder'

In de vierde aflevering hebben Martijn Krabbendam en Michel van Egmond het over het naderende vertrek van Frank Arnesen, de vele nationaliteiten in de selectie, de 4-0 overwinning op Emmen en over de transfers die nog in de lucht hangen.En er valt weer wat te winnen:WIN 250 euro tegoed bij Thuisbezorgd.nl! Wie heeft jouw deze week wat bezorgd? Gebruik #bezorgmoment, tag Dick Voormekaar en Thuisbezorgd.nl en koppel je verhaal aan Thuisbezorgd.nl! En WIN!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/30/2022 • 1 hour, 52 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

S03E03: 'Slot ziet er moe uit'

In de derde aflevering van het seizoen gaat het o.a. over het vertrek van Jens Toornstra en Frederik Aursnes, de hoofdbrekens van trainer Arne Slot en over de voortgang die Feyenoord heeft geboekt dit seizoen.Pre-order met korting oh oh oh: https://www.donner.nl/lourdes-aan-de-maas/michel-van-egmond/9789048864386Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/23/2022 • 1 hour, 38 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

S03E02: 'Er zit een hoop voetbal in dit Feyenoord'

EXTRA PODCAST OP VIDEO: https://www.vi.nl/pro/dick-voormekaar-podcast-extra-waarom-zou-slot-geen-bondscoach-kunnen-wordenIn deze aflevering van de Dick Voormekaar Podcast word je uiteraard weer bijgepraat over de laatste ontwikkelingen bij Feyenoord. De International Football Writer (Martijn Krabbendam) en de Bestseller Writer (Michel van Egmond) bespreken het nodige transfernieuws én de laatste wedstrijd tegen Heerenveen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/16/2022 • 1 hour, 36 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

S03E01: 'Slot heeft heel veel te kiezen straks'

EXTRA PODCAST: https://www.vi.nl/pro/dick-voormekaar-podcast-extra-kans-dat-kokcu-nog-vertrekt-is-5050Een nieuw seizoen Dick Voormekaar. Michel van Egmond en Martijn Krabbendam bespreken de nieuwe situatie in Rotterdam-Zuid. Veel spelers vertrokken, maar dat hoeft volgens de mannen niet per se een probleem te zijn. 'Het lijkt echt alsof Feyenoord weet wat het aan het doen is'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/9/2022 • 1 hour, 38 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Vakantiespecial: 'De eerste paniek in Rotterdam-Zuid is al verdwenen'

Voor je vakantie toch nog een aflevering Dick Voormekaar met Martijn Krabbendam en Michel van Egmond! De mannen hebben het over de transfers, de voorbereiding, maar vooral over andere dingen natuurlijk. Mario Been wordt ingebeld vanuit de Efteling en wordt Steeds Hooger overgenomen door Michel en Martijn? Je hoort het in de vakantiespecial van seizoen drie.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/12/2022 • 1 hour, 57 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Move The Product #2: Arend Martijn Slot wekt Feyenoord tot leven

Seizoen twee zit er nu echt op. Maar door jullie vele inzendingen toch nog een aflevering, een compilatie. Bedankt voor het insturen en de winnaar van het mini-shirt wordt snel bekend. Tot volgend seizoen!Win via Thuisbezorgd.nl een voucher van 100 euro. Gebruik #OnvergetelijkeAvond, tag Thuisbezorgd.nl en de Dick Voormekaar Podcast en vertel over jouw voorbereiding op een onvergetelijke avond.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/14/2022 • 3 hours, 10 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

S02E44: Tiranazorg en transferupdate: ‘Smiling Frank moet keihard aan de slag’

Nog even wat Tiranazorg, maar dan gaat de blik alweer richting volgende seizoen en de Nations League. Frank Arnesen krijgt een drukke zomer in De Kuip. Wat gebeurt er met Cyriel Dessers, vertrekken Tyrell Malacia en Orkun Kökcü uit De Kuip? Martijn Krabbendam en Michel van Egmond bespreken het. Eus Roovers flikt het ook in Rotterdam: hij omzeilde de beveiliging en schoof tijdens de podcast even aan voor een bedankje. Één van de 27 hoofdredacteuren, Freek Jansen, kwam ook langs om een (Amsterdams) presentje te brengen. BEDANKT VOOR HET LUISTEREN MILJOENEN LUISTERAARS, TOT VOLGEND SEIZOEN!Win via Thuisbezorgd.nl een voucher van 100 euro. Gebruik #OnvergetelijkeAvond, tag Thuisbezorgd.nl en de Dick Voormekaar Podcast en vertel over jouw voorbereiding op een onvergetelijke avond.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/31/2022 • 1 hour, 49 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Tirana Tapes #3: 'Dit is alles wat je niet wilde'

The Bold One werd toch verslagen door The Special One, maar niet getreurd. Martijn Krabbendam en Michel van Egmond praten je weer uit de put. Maar deze finale was natuurlijk: 'alles wat je niet wilde.' Maar C'est La Foot en volgend jaar kampioen. Bedankt voor het luisteren naar de Tirana Tapes!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/26/2022 • 47 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Tirana Tapes #1: Der Apotheker, 'niet-voetbaljonguh' Geert-Jan Jakobs & de ESPN-express

De bestsellerauteur en de clubwatcher zijn dankzij de 'ESPN-express' aangekomen in Tirana. Zij bezochten de training en de persconferentie met Gernot Trauner, Arne Slot en 'The Special One' José Mourinho. 'Niet-voetbaljonguh' Geert-Jan Jakobs schuift aan. Kortom, nieuw luistervoer!Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/24/2022 • 1 hour, 15 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

S02E41: 'Het gevoel is héél goed... Tirana, we komen!'

Het is één dag voor vertrek naar Tirana en dus nemen Martijn Krabbendam en Michel van Egmond nog een extra aflevering op in De Huismeester. The International Footballwriter vertelt uitgebreid over het trainingskamp van Feyenoord in Portugal terwijl de bestsellerauteur zich opmaakt voor de eerste keer in de vakjes van ESPN. Ook zoeken we natuurlijk even contact met Skiete Sjoerd vanuit Wenen én bellen we Mario Been.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/23/2022 • 1 hour, 50 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

S02E40: 'Arnesen gaat er alles aan doen om Sinisterra te behouden'

Tirana komt steeds dichterbij! Ook al werd er van FC Twente verloren is de stemming daarom opperbest in Rotterdam. Michel van Egmond en Martijn Krabbendam bespreken o.a. de week van Feyenoord, het trainingskamp wat eraan komt en de komende transferperiode van Feyenoord: 'Arnesen gaat er alles aan doen om Sinisterra te behouden.' Uiteraard is Ja Hallo Met Mario Been ook weer van de partij. Win via Thuisbezorgd.nl een voucher van 100 euro. Gebruik #OnvergetelijkeAvond, tag Thuisbezorgd.nl en de Dick Voormekaar Podcast en vertel over jouw voorbereiding op een onvergetelijke avond.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/17/2022 • 1 hour, 43 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

S02E39: 'Feyenoord is net Woodstock'

Tirana komt eraan en PSV werd op 2-2 gehouden. Martijn Krabbendam en Michel van Egmond hebben genoeg te bespreken. Uiteraard met Ja Hallo Met Mario en ook André van Kats is te gast om over zijn boek over Gerard Meijer te praten. En een primeur voor Kevin Stageline.... Hij mag in De Kuip optreden!Win via Thuisbezorgd.nl een voucher van 100 euro. Gebruik #OnvergetelijkeAvond, tag Thuisbezorgd.nl en de Dick Voormekaar Podcast en vertel over jouw voorbereiding op een onvergetelijke avond. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/10/2022 • 2 hours, 8 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

S02E38: 'Het leek wel alsof De Kuip aan de Bosporus stond'

De bestsellerauteur trok naar headquaters, de clubwatcher belt in vanuit zijn vakantievilla. Want Feyenoord kan geschiedenis schrijven. Het won van Marseille en staat met één been in de finale en won ondertussen van Fortuna Sittard. Haalt Feyenoord Tirana? En een primeur: de nieuwe hit van Kevin Stageline: 'Tirana, oohooo!'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/3/2022 • 1 hour, 6 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

S02E37: 'Feyenoord gaat vol vertrouwen richting tweeluik met Marseille'

Met een historische wedstrijd tegen Marseille in het vooruitzicht is er natuurlijk genoeg te bespreken voor Martijn Krabbendam en Michel van Egmond. En ook met Mario Been die veel paralellen ziet met de UEFA Cup van 2002. De podcast heeft ook een mooie nieuwe sponsor: thuisbezorgd.nl! Je kunt kaarten winnen voor de Champions League-finale in Stade de France....Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/26/2022 • 1 hour, 35 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

S02E36: 'Deze halve finale moet dé ommezwaai voor Feyenoord worden'

Een halve finale in Europa (!), een welgemeende felicitatie aan PSV en de Skiete Willy Podcast en uiteraard het fenomeen Cyriel Dessers. Dat en nog veel meer wordt besproken in aflevering 36: 'Feyenoord zou met een goede investering volgend seizoen het gat kunnen dichten met Ajax en PSV'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/19/2022 • 1 hour, 39 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

S02E35: ‘Slot leek tegen Slavia op een polder Simeone’

De marathon, Heracles-uit en dé wedstrijd van het jaar tegen Slavia Praag. Genoeg te bespreken voor Martijn Krabbendam en Michel van Egmond. Kan Feyenoord de halve finale van de Conference League halen? 'Het is de wedstrijd van het jaar!' De mannen verbazen zich verder over Arne Slot, die tegen Slavia Praag zich niet kon inhouden richting de arbitrage: 'Hij leek op een soort polder Simeone.'Er is ook een gast: Lars Mulders. Hij heeft een aantal verrassingen voor Dizzy. Hij houdt daarmee keurig rekening met haar dieet. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/12/2022 • 1 hour, 19 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

S02E34: 'Als Feyenoord Slavia verslaat, breekt de gekte los'

De spanning voor de kwartfinale in Europa neemt toe en ondertussen werd Willem II verslagen in de Eredivisie. Maar ook de marathon is zondag een feit. Michel van Egmond en Martijn Krabbendam trokken mét Dizzy naar De Huismeester om dit alles te bespreken.Geld doneren voor de marathon van Sjoerd? • https://www.doneeractie.nl/marathon-van-rotterdam-voor-robert-smits/-62439UEFA Cup-podcast van Rijnmond: • https://open.spotify.com/episode/7cF8SHgda3eYqXRLoqgqdW?si=b59600fe06344c04Nieuw boek bestsellerauteur 'Lourdes aan de Maas': • https://www.bol.com/nl/nl/p/lourdes-aan-de-maas/9300000080305858/• https://www.bruna.nl/boeken/lourdes-aan-de-maas-9789048864379Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/5/2022 • 1 hour, 32 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

S02E33 MET NICO DIJKSHOORN: 'Iedereen loopt hier straks met een Trauner-pleister'

De bestsellerauteur is terug van corona en heeft meteen mooi nieuws: er komt een nieuw boek: Lourdes aan de Maas! Nico Dijkshoorn is te gast en met hem gaat het over zijn Jordanese single over Rotterdam en hoe kaal Arne Slot eigenlijk is. En, is de Conference League gekte al op zijn hoogtepunt? En natuurlijk komt bondscoach Louis van Gaal ter sprake. 'Het systeem van Van Gaal lijkt een telefoonnummer...'Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/29/2022 • 2 hours, 5 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

S02E32: 'Na afloop was het 10-0 voor Slot tegen Ten Hag'

De bestsellerauteur is geveld door corona, maar er is toch een podcast. De clubwatcher trok naar de redactie van Voetbal International, om de miljoenen luisteraars niet te teleurstellen. De mannen bespreken uiteraard de wedstrijd bij Ajax, maar ook het artikel over Aad de Mos in de VI, de snor van Gertjan Verbeek en hoe Bennie Wijnstekers Antony had aangepakt. En natuurlijk: de trailer van de film van Louis van Gaal. Laatstgenoemde vindt dat de clubwatcher geen goede leerling is...Filmtip/Nu Even Niet: https://www.youtube.com/watch?v=NhT3MEOLR8oZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/22/2022 • 1 hour, 37 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

S02E31: 'Sinisterra belangrijkste troef voor De Klassieker'

Een knappe overwinning in Europa en een benauwde in Zwolle, het was een mooie week voor Feyenoord. Toch was er aardig wat frustratie bij Arend Martijn Slot te ontdekken. Een dag eerder dan normaal trokken de clubwatcher en de bestsellerauteur naar De Huismeester om dit alles te bespreken.Linkjes:Nu Even Niet: Q&A Louis van Gaal: https://www.youtube.com/watch?v=uNU34kNxHzY&t=291s&ab_channel=OnsOranjeSerie-tip: After Life: https://www.netflix.com/watch/80998497?source=35&trackId=254743534Hans van Vliet-compilatie: https://www.youtube.com/watch?v=yVlju4s1AII&ab_channel=RijnmondZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/14/2022 • 1 hour, 48 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

S02E30: 'Langzamerhand vallen er Feyenoorders van de roze wolk af'

Disclaimer: de podcast werd opgenomen voor het nieuws over Frank Arnesen.De bestsellerauteur is terug van zijn vakantie. Hij bespreekt met de clubwatcher het puntverlies van Feyenoord tegen AZ en FC Groningen, maar ook wat de komende zomer de Rotterdammers zal brengen. Hoeveel spelers moeten er verkocht worden? En: wat kunnen we verwachten van Partizan in de Conference League? Je hoort het allemaal in aflevering dertig van seizoen twee.Linkjes:Nu Even Niet: https://www.youtube.com/watch?v=R7vN0rWDvyEFilmtip: https://www.youtube.com/watch?v=-jB2INTtJcoZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/8/2022 • 1 hour, 28 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

S02E29: Update over Arnesen-contract: 'Er volgt nog één gesprek'

Een overwinning tegen SC Cambuur, een reis van de clubwatcher naar Ridgeciano Haps in Venetië en hoe zit het met het contract van Frank Arnesen? Dat hoor je in de 29ste aflevering van de Dick Voormekaar Podcast. Natuurlijk wordt ook Mario Been ingebeld en gaat het over wie de geschorste Frederik Aursnes moet vervangen: Jens Toornstra of Jorrit Hendrix? Spoiler: het lijkt de laatste te worden. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/24/2022 • 1 hour, 34 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Super Surprise Show: 'Het duurt nu wel erg lang met Arnesen'

De Super Suprise Show.... Spoiler alert: we hebben een prijs gewonnen, het marathonshirt van Skiete Selassie wordt onthuld en Michel van Egmond regelt een hotline met een topatleet. Verder natuurlijk ook genoeg over RKC - Feyenoord, de contractperikelen van Frank Arnesen en over de normaalste voetballer ter wereld: Fredrik Aursnes.Check de website van René Bleaunus, die het marathonshirt ontwierp: foreverrunning.nlRooney-docu op Prime: https://www.primevideo.com/detail/Rooney/0R845PKJCA4X1QEYEEVG4FYX2SDocu Sinisterra 'hunkering naar de bal': https://www.youtube.com/watch?v=HCp_g4jQvncZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/15/2022 • 1 hour, 26 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

S02E27: 'Plek twee en de Conference League kunnen we aftikken'

De clubwatcher én de bestsellerauteur zijn gelukkig weer herenigd in De Huismeester. Martijn Krabbendam en Michel van Egmond blikken natuurlijk uitgebreid terug op de door Feyenoord gewonnen stadsderby. Bovendien wordt er niet alleen gebeld met Mario Been, maar ook met Skiete Sjoerd. Hij geniet van een welverdiende vakantie. Verder komt Krabby weer met een filmtip en wordt de deal met de mogelijk nieuwe kledingsponsor van Feyenoord besproken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/8/2022 • 1 hour, 34 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Covid Edition: 'Er zullen in de toekomst minder Teixeira's zijn'

De clubwatcher is geveld door het virus, dus daarom moest er een verbinding gelegd worden tussen De Huismeester en Maassluis. Dat ging op zijn zachts gezegd niet soepel. We hebben ons best gedaan, maar de techniek zat nogal tegen. En de stroom viel ook nog eens uit. Toch 45 minuten Dick Voormekaar voor de miljoenen luisteraars. Onder andere over de transferperiode en het bijtekenen van Frank Arnesen en natuurlijk Wim Jansen.Stem op Dick Voormekaar: https://t.co/kP2nBFW5o7Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/1/2022 • 48 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

S02E25: 'Zonder Wim Jansen had Feyenoord misschien niet eens meer bestaan'

Vanaf een bijzondere locatie nemen Martijn Krabbendam en Michel van Egmond deze week de podcast op: het huis van Sjoerd. Daar ging het over de wedstrijd bij NEC (1-4) en de eventuele aankoop Jorrit Hendrix, maar kwam het belangrijkste en trieste nieuws live in de podcast binnen: Feyenoord-icoon Wim Jansen is op 75-jarige leeftijd overleden. Krabbendam en Van Egmond staan er op het einde van de podcast uitgebreid bij stil.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/25/2022 • 1 hour, 38 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

S02E24: 'Smiling Arnesen slaat weer toe'

Stem voor de Gouden Radioring: https://rr2021.avrotros.nl/#/categorie/podcastGeen fantastische week voor Feyenoord: een 0-1 nederlaag bij Vitesse. Toch zal Het Legioen hoopvol kijken naar de twee jonge aanwinsten die Frank Arnesen naar De Kuip haalde: Patrik Wålemark en Cole Bassett. Wat denken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond van de aanwinsten en hoe goed is Feyenoord nu daadwerkelijk? Zijn Ajax en PSV de concurrenten of zijn Vitesse en AZ dat? Martin Stoker maakte en geweldige nieuwe jingle voor de filmrubriek van Martijn en natuurlijk wordt de herstelde Mario Been weer aan de tand gevoeld.Filmtip: https://www.imdb.com/title/tt0118715/Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/18/2022 • 1 hour, 42 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

S02E23: 'Deze week 'do or die' voor Feyenoord en Bazoer'

Stem voor Gouden Radioring: https://rr2021.avrotros.nl/#/categorie/podcastDe laatste week van de winterstop is aangebroken. Clubwatcher Martijn Krabbendam stapte net uit het vliegtuig in Spanje en las toen het bericht dat Feyenoord niet meer zou afreizen naar het trainingskamp. 'Ik denk dat het met de beeldvorming te maken had', zegt Krabbendam. Ook de eventuele overgang van Riechedly Bazoer van Vitesse naar Feyenoord wordt besproken met Michel van Egmond. Deze week rolt er een 'ja' of 'nee' uit wat betreft die transfer. Natuurlijk is er verder genoeg te besproken. Van filmtips tot aan de tweede naam van Arne Slot: Martijn.Nu Even Niet: https://www.imdb.com/title/tt7888964/Lang Leven De Liefde: https://twitter.com/HowcanImakethi1/status/1475419623776567301Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/11/2022 • 1 hour, 38 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

S02E22: 'Joey Veerman, wat een soap was dat!'

Geen trainingskamp in Spanje voor clubwatcher Martijn Krabbendam, dus toch maar naar De Huismeester met de bestsellerauteur Michel van Egmond. De mannen bespreken de soap rondom Joey Veerman en hebben het over Frank Arnesen. Michel Koreman (ex-Feyenoord TV) is ook te gast, om herinneringen op te halen aan de op 29 december overleden Christian Gyan. Daarnaast wordt Mario Been natuurlijk weer gebeld. Dit keer zit hij in het zonovergoten Spanje en maakt hij de mannen jaloers met een ijskoud drankje...Nu Even Niet: https://www.youtube.com/watch?v=A1aTU5QITpk&ab_channel=VTBLZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/4/2022 • 1 hour, 43 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

S02E21 MET NICO DIJKSHOORN: ‘Ik begin een Feyenoord-hart te krijgen’

Na een goede overwinning bij sc Heerenveen is het winterstop voor Feyenoord. Met gast Nico Dijkshoorn bespreken Martijn Krabbendam en Michel van Egmond de eerste seizoenshelft van Feyenoord. Maar gaat ook deze aflevering van hot naar her. Zo geeft Dijkshoorn toe dat hij een beetje van Feyenoord begint te houden, dat hij ‘verliefd is’ op Jens Toornstra en dat hij zich voordeed als Vitesse-fan voor een tv-item van Marcel van Roosmalen. Het gaat ook over Jan Wolkers in Zomergasten en de boekenclub van profvoetballers. En natuurlijk wordt Mario Been gebeld. Een gelukkig 2022, miljoenen luisteraars! En alle linkjes vind je hieronder: Nico doet zich voor als Vitesse-fan: https://www.youtube.com/watch?v=uVvy7OZx8sg&ab_channel=RicardovandenBragt Nu Even Niet: Boeddha in de polder met Gertjan Verbeek: https://www.npostart.nl/boeddha-in-de-polder/27-12-2021/KN_1727753 Jan Wolkers bij Zomergasten https://www.youtube.com/watch?v=lQ-1ewliNhI&ab_channel=UncleRemus DJ Aardappelboer: https://twitter.com/dijkshoorn/status/1287691694612381696 See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/28/2021 • 2 hours, 33 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

S02E20: 'Mét de apotheker hadden we hier heel anders gezeten'

Feyenoord verloor De Klassieker van Ajax met 0-2 in een tegenvallende wedstrijd. Michel van Egmond en Martijn Krabbendam hebben het over die wedstrijd en blikken alvast vooruit op de doordeweekse wedstrijd tegen sc Heerenveen. Ook komt het akkefietje tussen Steven Berghuis en Cor Pot voorbij en het gemis van 'De Apotheker' Gernot Trauner wordt besproken. En: krijgt Frank Arnesen het nog voor elkaar Marcos Senesi ergens te slijten? Bestel de Extra Dikke Eindejaarseditie 2021: vi.nl/kerst Nu Even Niet:https://www.youtube.com/watch?v=9GGXp4_yW7U&t=29s&ab_channel=melanievp09 Kersthit:https://open.spotify.com/track/3rE1av1Zj9pTsmiwOKXjLp?si=d5e8c5c12d724d7a   See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/21/2021 • 1 hour, 34 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Klassiekerspecial: 'Het wordt schaken tussen de kaalste mannen van Nederland'

De klassiekerspecial! Natuurlijk hebben Michel van Egmond en Martijn Krabbendam het over de Klassieker van komende zondag, maar het gaat ook over de bekerwedstrijd van woensdag tegen FC Twente. Maar ook over Formule 1 in combinatie met Feyenoord. Jos Verstappen had ooit bijna in een Feyenoord-auto gereden... In Nu Even Niet gaan de mannen terug naar de 6-2 tegen Ajax en wordt Ja Hallo Met Mario uiteraard weer om zijn mening gevraagd. En wat is hij nu aan het doen? Dat is de vraag die de miljoenen luisteraars elke week bezighoudt.  Nu Even Niet:https://www.rijnmond.nl/media/87289/Alle-goals-van-De-Klassieker-Feyenoord-Ajax-6-2-op-Radio-Rijnmond See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/14/2021 • 1 hour, 38 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

S02E18: ‘Feyenoord is het levende bewijs hoe belangrijk scouting is’

Het gaat zo goed met Feyenoord, dat het bijna saai is. Dat concluderen Michel van Egmond en Martijn Krabbendam vanaf De Huismeester in Rotterdam. In aflevering achttien gaat het over kopwonder Bryan Linssen, Frederik Aursnes en Orkun Kökcü. Maar ook over het werk van Frank Arnesen. Wat heeft hij allemaal bewerkstelligd in De Kuip? Natuurlijk wordt ook Mario Been weer ingebeld en maakte Kevin Stageline een Kersthit voor de podcast! Die is in zijn geheel te beluisteren op het einde van de podcast. Bestel de Klassiekerspecial via: shop.vi.nl Linkjes: Bored Couples van Martin Parr: https://thoughtcatalog.com/matthew-newton/2011/03/bored-couples-wasting-away-in-public-places/ Nu Even Niet – Sogno Azzurro op Netflix: https://www.netflix.com/watch/81503558?trackId=255824129&tctx=0%2C0%2CNAPA%40%40%7C_titles%2F1%2F%2Fsogno%2F0%2F0%2CNAPA%40%40%7C_titles%2F1%2F%2Fsogno%2F0%2F0%2Cunknown%2C%2C Henk Spaan bij Maestro: https://www.npostart.nl/maestro/05-12-2021/AT_300001203 Mart Smeets bij Nooit Meer Slapen: https://open.spotify.com/episode/2SyZRiZjpYQzVQEDYUpttP?si=ca217f82475a4c80 See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/7/2021 • 1 hour, 31 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

S02E17: 'Arnesen wil pas in de winterstop over contract praten'

Europese overwintering, een punt in Enschede en Heracles werd met 2-1 verslagen. Martijn Krabbendam en Michel van Egmond bespreken de week die achter Feyenoord ligt, maar er zijn natuurlijk ook weer duizend andere dingen te bespreken. Het contract van Frank Arnesen bijvoorbeeld of de eerste echte fout van Arne Slot. En uiteraard vallen de miljoenen luisteraars weer in de prijzen en wordt Ja Hallo Met Mario gebeld. Er is ook speciale aandacht voor Christian Gyan, die ongeneeslijk ziek is.  Links Dick Voormekaar-recensie van Marcel van Roosmalen in Krokante Leesmap: https://open.spotify.com/episode/4kz0kCbCKuCW1fTeMMHYHz?si=147dd966aa9c4d02 Kerstkaart: https://studiosoph.nl/product/dick-voormekaar-podcast/ Lee Towers - Kerst in Rotterdam https://open.spotify.com/track/7vyfbI5ljWhCNgKUzNYgTS?si=d640f2f49c214fd3 Oh Arne (introtune): https://open.spotify.com/track/01Ks5UXwiHAI6Rc5uz1lih?si=aa0b5f62e627424c ------- Volg ons op Twitter en Instagram.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/2/2021 • 1 hour, 28 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

S02E16 MET NICO DIJKSHOORN: 'Denk dat Feyenoord kampioen wordt'

Blok 4 werd aangevangen met een 4-0 overwinning op PEC. Langzaamaan wordt er in Rotterdam aan de titel gedacht. Arne Slot versprak zich op de persconferentie en had het over 'medetitelkandidaten'. Of deed hij dit bewust? Michel van Egmond denkt van wel. Nico Dijkshoorn schoof deze week aan naast Van Egmond en Martijn Krabbendam. 'Ik denk dat Feyenoord kampioen wordt', zei Dijkshoorn met overtuiging.  Prijzen De winnaars van de Seemy-brillen worden bekend gemaakt, net als de winnaar van de Disney-docu-quiz. En win een boek van Nico Dijkshoorn door een mooi gedicht te schrijven over de podcast! Specials Bestel de Klassiekerspecial via shop.vi.nl! Andere specials zijn nu afgeprijsd naar drie euro. Zoals bijvoorbeeld de special over 1970, De Eerste. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/23/2021 • 2 hours, 18 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

S02E15: 'Heel professioneel van Bijlow dat hij het zelf aangeeft'

Geen wedstrijden van Feyenoord, maar uiteraard genoeg te bespreken. Onder andere over Oranje en Justin Bijlow, die moest afhaken. Robert Smits, die in de favela's van Rio de Janeiro kinderen helpt, schuift ook aan naast Martijn Krabbendam en Michel van Egmond. Smits is Feyenoord-supporter en bleef in Brazilië na een wereldreis. Daar zag hij de ellende op straat en wilde hij helpen. En dat doet hij nog steeds, met gevaar voor eigen leven. Ook krijgen de mannen de beloofde 'Pedersen-brillen' van Seemy. We geven er twee weg! Houd de socials van de Dick Voormekaar Podcast in de gaten! Linkjes: Stichting Help Mij Leven van Robert Smits: helpmijleven.org/over-robert-smits Nu Even Niet: https://www.youtube.com/watch?v=_W8GhkPcMBg&ab_channel=JoopMolendijk Dick Voormekaar Kerstkaart van Studio Soph: studiosoph.nl/product/dick-voormekaar-podcast/ Seemy-brillen van Tim Ruigrok: seemy.online/collections/all See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/16/2021 • 1 hour, 32 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

S02E14: 'Het K-woord is gevallen'

Een prachtige week voor Feyenoord en natuurlijk vooral voor 'mister 90+2 Cyriel Dessers'. De jongens van de road Martijn Krabbendam en Michel van Egmond zijn terug in De Huismeester na hun avontuur in Berlijn. Het gaat deze week over het ‘K-woord’ dat gevallen is, de stadionproblematiek, de Noren van Feyenoord en Wilfried de Jong die in juli al een kampioenschap voorspelde. Wilfried sluit in het laatste deel ook aan naast de mannen, al kwam hij eigenlijk alleen voor de koffie. Linkjes: Nu Even Niet: nos.nl/artikel/2237558-te-kloese-tempert-mexicaanse-emotie-met-hollandse-nuchterheid Engelse internationals doen interviews in songteksten: youtube.com/watch?v=6C9NxPkyVsU&ab_channel=JamesSmith See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/9/2021 • 1 hour, 36 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Jongens Van De Road naar Berlijn #3: knappe overwinning op een vochtige dag

Deel drie van de jongens van de road. Feyenoord won met 1-2 bij Union. De bestsellerauteur en de clubwatcher bespreken de overwinning in de Conference League. Maar ook de gehele dag met Feyenoord-supporters, regen, regen en nog eens regen. En het ging over Arne Slot: 'Hij doet echt alles goed!' See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/5/2021 • 59 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Jongens Van De Road naar Berlijn #2: historische grond

Der bestsellerautor und der vereinsbeobachter zijn in Berlijn! Martijn Krabbendam en Michel van Egmond bespreken in deel twee de persconferentie en de training van Feyenoord in Berlijn, maar ook hoe het met de supporters gaat. Houd je podcastfeed en de socials van Dick Voormekaar Podcast in de gaten voor nieuwe afleveringen! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/4/2021 • 58 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Jongens Van De Road Naar Berlijn #1: ‘Het stikt hier van de Feyenoorders’

Der bestsellerautor und der vereinsbeobachter zijn onderweg naar Berlijn voor de Conference League-ontmoeting met Union! Dit is deel één van een serie mini-podcasts rondom de trip naar Duitsland. Deze aflevering werd opgenomen vanuit de auto. Houd je podcastfeed en de socials van Dick Voormekaar Podcast in de gaten voor nieuwe afleveringen! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/3/2021 • 12 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

S02E12: ‘Te Kloese van het ene Hollywood naar het andere’ 🌴

De bestsellerauteur (Bestsellerautor) en de clubwatcher (Clubbeobachter) zagen Feyenoord bij Sparta in extra tijd winnen. Ze zaten in de box met een aantal grote namen uit het verleden van Feyenoord. In De Huismeester gaat het over die gewonnen derby, maar ook over de reis naar Berlijn, die voor ons ligt. Wat gaan de Bestsellerautor en Clubbeobachter doen in de Duitse hoofdstad? Natuurlijk wordt Mario Been weer gebeld en is er een nieuwe quiz, gebaseerd op de Feyenoord-docu van Disney! En zelfs de bestsellerauteur is enthousiast.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/2/2021 • 1 hour, 35 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

S02E11: 'Ik denk dat Feyenoord de Klassieker wint'

Terug van weggeweest. Er is veel te bespreken in De Huismeester, die aan werd gevallen door hooligans. Natuurlijk komen de overwinningen in Europa en in de Eredivisie aan bod. Maar er is ook weer een nieuwe hit van Kevin Stageline! Deze keer wordt een muzikale ode gebracht aan Mario Been! We vragen hem in Ja Hallo Met Mario om zijn mening. Het gaat verder over Steven Berghuis, die respect krijgt van Martijn en Michel. Maar ook over 19 december, de Klassieker: 'Ik denk dat Feyenoord de Klassieker wint', zei Martijn.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/26/2021 • 1 hour, 44 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

S02E10: 'Kuyt heeft gelijk, Feyenoord is net een politieke partij'

Deze week bespreken de clubwatcher en de bestsellerauteur de trip van Martijn Krabbendam naar Dubai. Hij was bij de wedstrijd tussen bondscoaches Bert van Marwijk en Dick Advocaat. De Feyenoord-documentaire wordt ook besproken. Daar deed Dirk Kuyt een opvallende uitspraak. Michel van Egmond is het met hem eens: ‘Feyenoord is een net een politieke partij’. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/14/2021 • 1 hour, 34 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

NUMMER VIJFTIG! 'Als Feyenoord gaat rummikuppen komen er ook 2000 mensen'

Stem op ons voor de podcastawards van BNR: podcastawards.nl/stem. De vijftigste aflevering, dus is er taart! Het was week met een dubbel gevoel voor Feyenoord: drie punten in Europa, maar een nederlaag bij Vitesse. Michel werd enthousiast van de Feyenoord Vrouwen die Ajax versloegen in de allereerste Klassieker en in Nu Even Niet werd een reportage van Rijnmond over een bijzondere vriendschap van Tyrell Malacia besproken. Er is natuurlijk weer een quiz! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/5/2021 • 1 hour, 38 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

S02E08: 'Dankzij Slot is het elke dag rokjesdag'

Stem op ons voor de podcastawards van BNR: podcastawards.nl/stem. Een mooie week voor Feyenoord: drie punten tegen sc Heerenveen en na een knotsgek duel ook tegen NEC. Clubwatcher Martijn Krabbendam en bestellerauteur Michel van Egmond hebben het over het wonderdoelpunt van Bryan Linssen en hoe nuchter de aanvaller onder zijn succes blijft en het optimisme in Rotterdam. 'Het is elke dag rokjesdag door Arne Slot', zegt Michel. En natuurlijk ook Guus Til: 'Het is een blij fenomeen.' Uiteraard komen alle rubrieken weer voorbij, al neemt Mario Been niet op.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/28/2021 • 1 hour, 29 minutes, 1 second
Episode Artwork

S02E07 Roze Wolkeditie: 'Nu ben ik ook om hoor'

Stem op ons voor de podcastawards van BNR: podcastawards.nl/stem. Natuurlijk gaat het deze week over de 0-4 overwinning in Eindhoven, bespreken we hoe de theatershow was en zijn alle rubrieken weer in ere hersteld. Kortom: een bomvolle topshow van Radio Oranje in coronatijd of de vuurtoren in dichte mist. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/21/2021 • 1 hour, 32 minutes
Episode Artwork

THEATERSHOW MET O.A. WIM KIEFT, MARCEL VAN ROOSMALEN EN MARIO BEEN

De Dick Voormekaar Podcast LIVE in het Rotterdamse De Doelen. Hier kun je luisteren naar een liveregistratie van de theatershow. Uiteraard met de bestsellerauteur Michel van Egmond en de clubwatcher Martijn Krabbendam, maar ook met een aantal topgasten: Wim Kieft, Marcel van Roosmalen en ‘Ja Hallo Met Mario’ Been! Ook de niet zo bekende kunstenaar Eus Roovers is weer binnengekomen en Peter Houtman is onze theaterspeaker.. Veel luisterplezier, en wees er de volgende keer bij! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/14/2021 • 1 hour, 54 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

S02E05: 'Louis van Gaal doet goed werk voor Feyenoord'

De internationals van Feyenoord lieten zich deze week zien voor hun land. Daar hebben Michel van Egmond en Martijn Krabbendam het dan ook over in de vijfde aflevering van seizoen twee. Mario Been wordt uiteraard ook opgebeld. Vandaag is hij op de golfbaan met twee ex-internationals. Een daarvan werd als trainer kampioen van Nederland met Feyenoord... En heb je al kaartjes voor de theatershow? Bestel ze HIER.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/9/2021 • 1 hour, 6 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

S02E04: De Vierhoek Oslo - Bordeaux - Barendrecht - De Meern

Deze week een zeer speciale aflevering. De bestsellerauteur (Michel van Egmond) zit in Frankrijk, VI-verslaggever Martijn Krabbendam is in Oslo om het Nederlands Elftal te volgen en Mario Been wordt opgebeld in Barendrecht. Dat samen, opgenomen in De Meern, vormt een bijzondere vierhoek. In de aflevering gaat het over de transferperiode van Feyenoord, het verlies in Utrecht en natuurlijk: wie won de nieuwe quiz van Michel? See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/1/2021 • 1 hour
Episode Artwork

S02E03: 'In Rotterdam loopt iedereen op veren'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! In de derde aflevering krijgt Arne Slot de complimenten van Michel van Egmond en Martijn Krabbendam. De mannen zien de euforie in Rotterdam: ‘In Rotterdam wil iedereen het over niets anders hebben dan Feyenoord!’ Verder wordt Wim Kieft gebeld om toe te geven dat we het theater ingaan en is er weer een nieuwe quiz. EN: Kevin maakte een geweldig Arne Slot-hit…. Klasse Kevin! Op het einde van de podcast is hij in zijn geheel te beluisteren, net als op Instagram! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/24/2021 • 1 hour, 16 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

S02E02: Speciale Feyenoord Quiz & Bellen met Michel vanuit Italië

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen moeten we improviseren, want Michel van Egmond geniet van een welverdiende vakantie in Italië. Clubwatcher Martijn Krabbendam ontvangt vandaag Hans-Jörgen Nicolaï van de NK Voetbalquiz, die speciaal voor deze aflevering een Feyenoord Quiz heeft gemaakt. Dus pak pen en papier erbij en doe gezellig mee. Tussendoor bellen we natuurlijk nog even met de bestseller-writer én Mario Been... See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/11/2021 • 1 hour, 14 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

S02E01: 'We zijn nu echt officieel begonnen aan seizoen twee'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week beginnen we officieel aan ons tweede seizoen! We hebben het natuurlijk over de voortgang van Feyenoord in de voorronde van de Conference League, we bellen natuurlijk met Mario Been én we introduceren een nieuwe quiz. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/3/2021 • 1 hour, 23 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Vakantiespecial: ‘We hebben het niet over Diego Armando of Lionel Berghuis, hoor!'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week een vakantie-editie voor de miljoenen luisteraars! Natuurlijk gaat het over de overstap van Steven Berghuis naar Ajax, Slot zijn werkwijze en alles wat verder rondom de club speelt. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/12/2021 • 1 hour, 17 minutes
Episode Artwork

S01E40: 'MOVE THE PRODUCT!'

Luister naar een overzicht van de hoogtepunten uit seizoen 1, ingezonden door jullie zelf via Twitter en Instagram! Toch nog luisteren naar Dick Voormekaar deze week, miljoenen luisteraars. Nogmaals een fijne zomer en tot snel! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/8/2021 • 1 hour, 14 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

S01E39 Goodbye Dick Special MET O.A. COR POT: 'Dick had zijn koffers al gepakt'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Vandaag de Goodbye Dick Special met Cor Pot en TWEE DICK ADVOCAAT HITS. Blijf luisteren, op het einde zijn ze in geheel te luisteren. De maker van de 'strandversie' is te gast. Uiteraard ook Mario Been in de show en meer duidelijkheid over de naam volgend seizoen. Tot volgend seizoen, want we gaan gewoon door!  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/25/2021 • 1 hour, 49 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

S01E38: Slot neemt macht over: ‘Guus Til-achtige middenvelder’ is binnen!

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week gaat het over aanwinst Guus Til, John de Pater, is de NK Voetbalquiz te gast en wordt Michel gevolgd door een journalist van Panorama: ‘Vanaf nu ga ik alleen nog maar met een journalist op pad!’  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/18/2021 • 1 hour, 49 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

S01E37: ‘Van den Herik zegt op voorhand geen nee tegen terugkeer, als iedereen weg is’

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week gaat het over de verloren Klassieker, zijn de makers van de autogeurtjes te gast, schuift Mario Been toevallig even aan en gaat het over de mogelijke terugkeer van Jorien van den Herik. Uiteraard weer een nieuwe quiz en we geven een boek weg! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/11/2021 • 1 hour, 29 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

S01E36: 'Advocaat gaat volgens iedereen van Match Made In Heaven naar De Brandstapel’

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Uiteraard gaat het deze week over de roerige week die achter Feyenoord ligt. Had de leiding moeten ingrijpen of is Advocaat nog de juiste man? Of moet Frank Arnesen zelf op de bank gaan zitten? Uiteraard weer een kijktip in Nu Even Niet en ster van de show Mario Been wordt gebeld in zijn eigen rubriek. En wie kraakt de Feyenoordcode? Oh nee, er is een andere rubriek… See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/4/2021 • 1 hour, 27 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

S01E35: 'Advocaat moet een noodknop krijgen voor Berghuis'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week nemen de mannen op in Zeeland, omdat Martijn met de familie in een ‘blokhut’ zit. Het gaat over de rode kaart van Steven Berghuis, Mario Been en Marcel van Roosmalen worden ingebeld en uiteraard gaat het weer over de toekomst. Is er geen weg meer terug wat betreft het nieuwe stadion? Verder uiteraard weer de gebruikelijke kijktip in ‘Nu Even Niet’ en ‘Kraak De Feyenoordcode!’ See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/29/2021 • 1 hour, 43 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

S01E34: 'Bernard Schuiteman als scout is een goede zaak'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Geen wedstrijd van Feyenoord deze week, maar toch presteren Martijn en Michel het om meer dan anderhalf uur over de club te praten. In de podcast gaat het over de nieuwe scouts van Feyenoord, de heldenstatus van Leo Verheul en natuurlijk wordt Mario Been gebeld en is er een nieuwe jingle voor ‘Kraak De Feyenoord-code’. Ook is er een live unboxing-event van het Lee Towers-pakket, waar Michel natuurlijk niet op zit te wachten. Hij geeft 'Skiete Sjoerd' ook een mooi cadeau... See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/20/2021 • 1 hour, 45 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

S01E33: 'Boženík wordt de lakmoesproef voor Slot'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week gaat het over de benauwde overwinning bij FC Utrecht, Robert Bozenik en wordt er meer bekend over de prachtige merchandise. Uiteraard wordt Mario Been gebeld, heeft een luisteraar een kijktip en natuurlijk is er een Lee Towers afsluiter.   See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/13/2021 • 1 hour, 29 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

S01E32 MET HUGO BORST: 'Zeg gewoon: we worden zesde en zetten in op jeugd!'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week is Rotterdammer Hugo Borst te gast. Hij vertelt over zijn tijd bij Voetbal International, toen hij Feyenoord op de voet volgde en gaat in op het huidige Feyenoord: ‘Zeg nou gewoon: we worden zesde en gaan inzetten op jeugd!’, zegt hij. Natuurlijk wordt Mario Been weer ingebeld en er is een nieuwe quiz: ‘Kraak de Feyenoord-code.’ See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/6/2021 • 1 hour, 46 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

S01E31: 'De laatste renovatie van De Kuip was echt indrukwekkend'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week was er geen wedstrijd van Feyenoord, toch weten de heren weer anderhalf uur vol te praten, over andere de kracht van De Kuip. Maar natuurlijk is er ook een nieuwe quiz en bellen we met Mario! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/30/2021 • 1 hour, 35 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

S01E30: ‘Alle zeven plagen komen voorbij bij Feyenoord’

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week bespreken de clubwatcher en de bestsellerauteur de ellende bij Feyenoord. Het stadion, het filmpje van Mark Koevermans en de sportieve prestaties: het is kommer en kwel in Rotterdam-Zuid. Toch proberen Martijn en Michel de mensen op geheel karakteristieke wijze op te beuren met de gebruikelijke toon en rubrieken.    See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/23/2021 • 1 hour, 26 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

S01E29 MET MARIO BEEN: 'Tijd heelt alles'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week is 'Ja Hallo Met Mario' Mario Been te gast. Met hem gaat het over het huidige Feyenoord, maar ook zijn avonturen in Italië, Willem van Hanegem en Johan Cruijff! Meer over Cruijff lees je in onze Cruijff-special! vi.nl/nummer14 See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/16/2021 • 1 hour, 36 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

S01E28B MET WIM KIEFT: 'Rotterdam is ook best mooi'

Een bonusaflevering voor de miljoenen luisteraars. Wim Kieft vertelt over Rotterdam en Amsterdam en over hoe het was om tegen Feyenoord te spelen. Hoe zit het met de haat tussen de twee clubs? Luister ook de 'A-aflevering' in je podcastapp, onder 'S01E28A'.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/9/2021 • 46 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

S01E28A: 'Slot is al in beweging gekomen voor volgend seizoen'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week bespreken de mannen de 6-0 overwinning op VVV-Venlo, maar het gaat ook over Arne Slot, die in beweging is gekomen met het oog op volgend seizoen. Wie wint de quiz, hoe staat het met Tinder en zag Michel nog wat Feyenoord terug in de politiek? Ook maken de mannen de mystery guest bekend van de BONUSAFLEVERING: Wim Kieft! Luister hem in je podcastapp onder de naam 'S01E28B MET WIM KIEFT'. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/9/2021 • 1 hour, 23 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

S01E27: 'Naam veranderen in Het Was Dickvoormekaar?'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Zelfs Michel en Martijn vinden het niet meer Dickvoormekaar na weer een belabberde week voor Feyenoord. Mario Been probeert de mannen weer op te vrolijken en er gaan TWEE mokken uit voor een recensie en het Feyenoordweetje. Ook de politiekliefhebber komt aan zijn trekken in de politieke rubriek. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/2/2021 • 1 hour, 24 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

S01E26 VERLENGING AVONDKLOKSPECIAL XL: ‘Berghuis en Feyenoord zijn tot elkaar veroordeeld’

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week hebben de mannen het over de roerige week die achter Feyenoord ligt, met wel of geen loonoffer, een krankzinnige bekernederlaag in Heerenveen en een gelijkspel in Enschede. Ook gaat het over Steven Berghuis: zijn de speler en de club tot elkaar veroordeel? Mario Been wordt ingebeld in zijn eigen rubriek en deze week transformeert ‘Nu Even Niet’ tot een politieke rubriek. Uiteraard is er ook een ‘onmogelijk te raden’ Feyenoordweetje. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/23/2021 • 1 hour, 37 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

S01E25: Financieel is het code rood in De Kuip

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week gaat het over de precaire financiële situatie in De Kuip, 'Willem II-thuis' en wordt Mario Been gebeld vanwege het jubileum (25e aflevering). Er is natuurlijk weer een aangepast Feyenoordweetje en een mooie tip in Nu Even Niet! See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/16/2021 • 1 hour, 23 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

S01E24: 'De belangrijkste wedstrijd van het jaar komt eraan'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week werd er helaas door een afgelasting niet gevoetbald bij FC Groningen. Toch trekken Martijn en Michel weer naar De Huismeester om te praten over Feyenoord. Chris Woerts wordt gebeld of er al een sponsor is, het Feyenoordweetje gaat op de schop en uiteraard krijgen de miljoenen luisteraars weer een kijktip in Nu Even Niet! Maar uiteraard gaat het vooral over de belangrijkste wedstrijd van het jaar: sc Heerenveen-uit voor de beker.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/9/2021 • 1 hour, 24 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

S01E23: 'Is dit een coup van de spelers of een generatiekloof?'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Met deze week: was de onrust binnen Feyenoord een coupe van de spelersgroep of een generatiekloof met Dick Advocaat en zijn staf? Jan Boskamp wordt ingebeld en Michel heeft mooie lees- en kijktips! En wie weet Het Feyenoordweetje?  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/2/2021 • 1 hour, 31 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

S01E22 XXL AVONDKLOKSPECIAL: 'Soms moet je ook gewoon applaudisseren voor een geweldige pass’

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week is er een extra lange en bomvolle avondklokspecial! Natuurlijk over de ‘topper’ tegen AZ, maar ook over Leo Beenhakker en Craig Bellamy, Evert ten Napel, Fritz Korbach en Eddy Poelmann. Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: wat nu? Mario Been probeert het te beantwoorden in zijn rubriek Ja Hallo Met Mario. Uiteraard is er weer een kijktip in Nu Even Niet en een onmogelijk Feyenoordweetje, die toch weer een winnaar heeft. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/26/2021 • 1 hour, 47 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

S01E21: 'Behalve de uitvoering is er geen reden tot blijdschap na De Klassieker'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week gaat het uiteraard over de wedstrijd van het seizoen: De Klassieker, waar Feyenoord niet slecht voor de dag kwam maar wel weer verloor in Amsterdam. Verder natuurlijk Ja Hallo met Mario met Mario, Nu Even Niet en een Feyenoordweetje.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/19/2021 • 1 hour, 26 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

S01E20 Klassiekerspecial: 'Advocaat moet net als Koeman met de borst vooruit naar Amsterdam'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week gaat het over de gewonnen derby tegen Sparta, 'De Beer' en de Klassieker die eraan komt. Mario Been wordt gebeld in zijn eigen rubriek en er is weer een Nu Even Niet en uiteraard een veel te moeilijk Feyenoordweetje.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/11/2021 • 1 hour, 17 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

S01E19: 'We hebben zin in De Beer'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week hebben de mannen het over de rivaliteit tussen Feyenoord en Sparta, wordt Henk van Stee gebeld in 'Ja Hallo Met Mario' en verwachten Martijn en Michel veel van El Oso a.k.a Lucas Pratto. En uiteraard komen de gebruikelijke rubrieken 'Nu Even Niet' en het 'Feyenoordweetje' weer terug.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/5/2021 • 1 hour, 21 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

S01E18 MET COR POT: 'Komst Pratto is een goed signaal van Feyenoord'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week is Dick Advocaat's assistent Cor Pot te gast en gaat het over de nieuwe Argentijnse spits die naar Feyenoord komt: Lucas Pratto. Pot vindt het een goed signaal van Feyenoord dat hij gehaald wordt: 'We hebben nog veel om voor te spelen!' Verder hebben de mannen het over de avonturen van Pot in het buitenland, zijn imago als rokkenjager en gaat het over de kritiek die de trainerstaf te verwerken kreeg.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/29/2020 • 1 hour, 24 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

S01E17: 'Kan me niet voorstellen dat Feyenoord niet aan Pellè denkt'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestseller auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. In de nieuwe aflevering gaat het over de doorbroken reeks van Dick Advocaat, geeft Chris Woerts een update over de sponsor van de podcast en de investeerders bij Feyenoord, komt Peter Houtman met een Kerstgroet en wordt Mario Been gebeld in zijn eigen rubriek! Uiteraard is er ook weer een onmogelijk Feyenoordweetje.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/22/2020 • 1 hour, 25 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

S01E16: 'Arne Slot: veel succes!'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestseller auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week een bomvolle show! De mannen bellen in Ja Hallo Met Mario met Vitesse-supporter Marcel van Roosmalen over de volgende tegenstander van Feyenoord, uiteraard wordt het nieuws van Arne Slot besproken en komen de rubrieken Nu Even Niet en het Feyenoordweetje weer terug. En er zijn nieuwe jingles!  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/15/2020 • 1 hour, 16 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

S01E15: 'Niemand bij AZ raakt na drie nederlagen in paniek, bij Feyenoord is dat anders'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit De Huismeester in Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week bespreken de mannen het 0-0 gelijkspel tegen Heracles, de eventuele komst van Arne Slot en wordt Jan Everse gebeld in 'Ja Hallo Met Mario?' Er is uiteraard ook weer een Feyenoordweetje en Michel heeft weer een mooie kijktip, die iets te maken heeft met een andere rubriek... See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/7/2020 • 1 hour, 14 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

S01E14 MET RAEMON SLUITER: Wat moet Feyenoord na het Dick Advocaat-tijdperk?

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestseller auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week is voormalig proftennisser, tenniscoach en bovenal Feyenoorder Raemon Sluiter te gast. Met hem gaat het erover of hij het ziet zitten ooit iets voor Feyenoord te betekenen als coach en wie Dick Advocaat moet opvolgen. Uiteraard ook deze week de rubrieken 'Nu Even Niet', 'Ja Hallo Met Mario' en 'Dit Feyenoordweetje, weet je niet!' See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/1/2020 • 1 hour, 31 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

S01E13: 'Feyenoord moet meer Zuid-Amerikanen halen!'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestseller auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week gaat het in de podcast over de wereldgoal van Marcos Senesi en bellen de mannen in de rubriek ‘Ja Hallo Met Marioo?!’ met Henk Timmer, die hem hoogstpersoonlijk naar Feyenoord bracht. Natuurlijk is er ook weer een ‘Nu Even Niet’ van Michel en een nieuw Feyenoord-weetje. Met een eigen jingle! En Christian Gyan sluit af met een boodschap voor de Feyenoord-supporters.   See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/24/2020 • 1 hour, 12 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

S01E12: 'Dick gaat in de winter weer aankloppen voor een spits'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestseller auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. In de elfde aflevering gaat het over wel of niet Oranje kijken, over 'gekke keepers' wordt 'Feyenoorder' Hans Kraay jr. gebeld, wordt de uitslag bekend van de prijsvraag en geeft Michel uiteraard een tip in 'Nu Even Niet!' FRAGMENT PIET STEVENS: RIJNMOND/FRANK STOUT See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/17/2020 • 1 hour, 15 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

S01E11: ‘Er lopen gesprekken met investeerders’

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestseller auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. In de elfde aflevering vertelt Martijn over de gesprekken die de club heeft met investeerders, gaat het over het topsportklimaat wat er al twintig jaar is, spreken de mannen Peter Houtman in Ja Hallo Met Mario?! en geeft Michel weer een tip in de rubriek 'NU EVEN NIET!' See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/10/2020 • 1 hour, 8 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

S01E10: JUBILEUM! 'Je houdt zoveel van Feyenoord als dat je het haat...'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestseller auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week een speciale aflevering, namelijk de tiende, dus een jubileumeditie. Daar hoort een speciale gast bij en die is gevonden in niemand minder dan Wilfried de Jong. Dankzij de vele anekdotes is de aflevering langer dan normaal. De liefde voor Feyenoord komt naar boven,  maar ook de actualiteit rondom spelers als Bannis, Berghuis en Bijlow en de wedstrijden tegen FC Emmen en CSKA Moskou wordt gesproken. En dan gaat het ook nog over de eeuwige vraag: zit het kampioenschap er in dit seizoen? Daarnaast de rubrieken 'Nu Even Niet!' en 'Ja, hallo, met Marioooo'.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/3/2020 • 1 hour, 18 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

S01E09: 'Raar dat Haps niet bij Oranje zit en Sinkgraven wel'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestseller auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. In deze aflevering gaan de mannen in op de goed spelende Ridgeciano Haps, het gebrekkige spel van de andere Feyenoorders, de vormdip van Steven Berghuis en wordt oud-Feyenoorder Frenk Schinkels gebeld over de tegenstander van donderdag in de Europa League: Wolfsberger AC.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/27/2020 • 1 hour, 8 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

S01E08: ‘Henk Fraser is de ideale nieuwe trainer van Feyenoord'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestseller auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week komen veel anekdotes voorbij over onder andere de ontvoering van Regi Blinker en een gekrompen fiets van Peter Bosz. En is Henk Fraser de ideale opvolger van Dick Advocaat? Michel en Martijn vinden van wel. Verder wordt voormalig Feyenoorder Matthew Steenvoorden gebeld over de tegenstander van donderdag: Dinamo Zagreb, en Michel geeft een kijktip in ‘Nu Even Niet’.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/20/2020 • 1 hour, 3 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

S01E07: ‘Feyenoord gaat door corona een nog grotere rol spelen in het leven van supporters'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestseller auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. In deze aflevering geeft Michel een aantal boekentips wordt oer-Rotterdammer Gerard Cox gebeld en hebben de mannen het erover waarom Feyenoord en Oranje niet klikken. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/13/2020 • 50 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

S01E06: 'Advocaat momenteel beste trainer van de topdrie’

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit De Huismeester in Rotterdam bespreken bestseller auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord.  De zesde aflevering is een bijzondere. De ‘niet zo bekende kunstenaar’ Eus Roovers (@EusRoovers) heeft speciaal voor de podcast een schilderij gemaakt en overhandigt deze aan Martijn en Michel. Verder is er taart omdat Feyenoord koploper is, wordt aankoop Teixeira vergeleken met Ono en appt Martijn met Arnesen of Feyenoord nog wat gaat doen op de transfermarkt. Het antwoord werd: ‘Nee, er gaat niks meer gebeuren.’ Als klap op de vuurpijl wordt UEFA Cup-winnaar Pierre van Hooijdonk ingebeld die het onder meer heeft over de band met zijn zoon en de kansen van Feyenoord op de landstitel.  See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/6/2020 • 55 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

S01E05: ‘Dick was zondag echt bloedchagrijnig’

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze week gaat het over de strijd tussen de spelersgroep en Dick Advocaat over het spel dat gespeeld moet worden, een dansende Guidetti, het probleem van Jørgensen en de charme van twee andere spitsen: Graziano Pellè en Mike Obiku. Daarnaast worden zowel Mario Been en Casper van Eijck gebeld. Laatstgenoemde geeft een update over zijn onderzoek rondom corona en stadionbezoek. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/29/2020 • 1 hour, 10 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

S01E04: ‘Er wordt vanuit de markt geïnformeerd naar Berghuis'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit vakantiebestemming Zierikzee bespreken bestseller auteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. In deze aflevering bespreken ze de harde woorden van Steven Berghuis na afloop van 'Twente-thuis', de naderende storm op de transfermarkt, de titelaspiraties van Feyenoord en dat de Rotterdammers eigenlijk nog nooit goed positiespel hebben gespeeld. Alleen heel even onder Fred Rutten dan. Maar moet men dat dan wel van Feyenoord verwachten? De goede vorm van Justin Bijlow komt ook aan bod. Oud-top-keeper Joop Hiele wordt ingebeld om zijn mening te geven over de jonge keeper.  Vragen en opmerkingen: twitter.com/Dickvoormekaar2 of instagram.com/dickvoormekaar_ See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/22/2020 • 57 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

S01E03: ‘Feyenoord heeft een mijter opgezet voor dat contract van Berghuis’

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit café De Huismeester in Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. Deze aflevering bespreken de mannen de overwinning bij PEC Zwolle, de clausule in het contract van uitblinker Steven Berghuis en de nieuwe huurling Uroš Spajić. Er komen ook een aantal Feyenoord-clichés naar boven en Chris Woerts wordt gebeld in de rubriek ‘Jaa hallooo met Mariooo’ over de serie die Disney+ bij de Rotterdamse club gaat opnemen. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/15/2020 • 44 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

S01E02: 'Iedereen mag de altijd vrolijke Arnesen, die veel veranderd heeft'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit café De Huismeester in Rotterdam bespreken bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. In deze aflevering wordt de nieuwe aankoop João Carlos Teixeira besproken, die volgens Michel de uitstraling van een hockeyer heeft en de eerste ‘good looking’ speler is sinds Graziano Pellè. De mannen hebben het verder over het verfrissende beleid van technisch directeur Frank Arnesen, Mario Been wordt spontaan opgebeld en er komen smeuïge verhalen boven tafel over de trainingskampen van Feyenoord. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/8/2020 • 47 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

S01E01: 'Een Podcast over Feyenoord nemen we gewoon op in Rotterdam'

De Dick Voormekaar Podcast is dé podcast over Feyenoord! Vanuit Rotterdam bespreken schrijver en Feyenoord-volger Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam de meest belangrijke en onbelangrijke zaken rondom Feyenoord. In deze aflevering het ontstaan van de Dick Voormekaar Podcast, de eerste training, de hunkering naar De Kuip en de liefde voor de club. See omnystudio.com/listener for privacy information. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/26/2020 • 38 minutes, 43 seconds