Winamp Logo
Det kan ikke gå galt Cover
Det kan ikke gå galt Profile

Det kan ikke gå galt

Danish, Comedy, 1 season, 51 episodes, 2 days, 7 hours, 55 minutes
About
Mads de Krak og Phillip Devantier sætter sig ned og snakker om hverdagens små og store problemer. I podcasten inviterer de lytteren med ind til mikrofonerne, ved at præsenterer lytterhistorier fra et udvalgt emne. Alt sammen bliver bragt med højt humør og giver god stemning i øregangen.
Episode Artwork

#51 Far-jokes

Mads har været forbi Phillips hjemmebane i Slagelse, mens Phillip skal afsted lige om lidt. Phillip har tilgengæld været i Esbjerg, og underholdt 100 glade, samt en beruset mand. Imellemtiden er Mads fodbold sæson begyndt- fremragende med mål i støvlerne. Spørgerunden byder på en snak om hækleri og taknemlighed. Ugens emne byder på jokes, der både for værterne til at smile og rynke på næsen
4/16/20241 hour, 13 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#50 Naturen

Phillip har haft sin premiere og første shows i det jyske. Mads har været i Herning og bowlet mere end hvad normalt er. Af Spørgerunden udspringer en snak om hvor drenge finder ro Lytterhistorier er mange, og både folk som Balthazar og Gandhi har budt ind, med deres skøre naturoplevelser.
4/9/20241 hour, 7 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#49 Mærkesager

Mads er rasende i denne episode af Det kan ikke gå galt, grundet en stor mængde gule sedler i sin forrude. Phillip er ved at være klar til sin Tour, med sit bedste show nogensinde! Et urimeligt ringe skuespil finder ligeledes sted direkte i studiet. Spørgerunden byder på lidt let sang, og en kort snak om vennegrupper. Emnet i denne uge var mærkesager, hvilket starter en spændene samtale, om en ny, meget kreativ, strafferamme.
4/2/20241 hour, 1 minute, 9 seconds
Episode Artwork

#48 Skiferie

Mads har fået optaget sit show, det fortæller han glædeligt om, efter Phillip Selvfølgelig har snakket om hans manglende søvn. Der bliver i denne episode også delt skideballer ud til aktivister og igen får folk der gnasker pærer en røffel af Mads. Ugens emne er skiferie, Phillip har aldrig været afsted på skiferie, men nyder at høre om Mads absurde skiferie. Lytterne har ligeså været afsted på skiferier, og deler glædeligt ud af deres historier
3/26/20241 hour, 24 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#47 Frieri

Episoden ligger ud med det store spørgsmål, har Phillip måske en diagnose, og ender ud i en snak om Mads er lad? Der bliver snakker Tour, Alex Vanopslagh og dates. I spørgerunden bliver der diskuteret superkræfter og hvad tiden bruges på, når vi kun har 1 dag tilbage. Sidst men ikke mindst bliver der delt, vældig gode, lytterhistorier om ugens emne: “Frieri”
3/19/20241 hour, 18 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#46 Bedrag

Denne episode byder blandt andet på, at Mads modtager gaver fra lytteren Victor, som er en fryd for Phillip. Mads fortæller også om at han har overstået to gode shows i Odense, med kummerlige backstageforhold. Phillip har været på job med Lars Hjortshøj og Peter Werner, og er flygtet derfra ud gennem et vindue. Spørgerunden byder på et følsomt spørgsmål. Sidst men ikke mindst bliver der delt vanvittige historier om snyd og bedrag fra lytterne
3/12/20241 hour, 13 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#45 gode gerninger

Det kan ikke gå galt er TILBAGE! Efter en uges fravær grundet sygdom, vender Phillip og Mads tilbage I studiet. Mads har haft en vellykkede premiere i Århus. Phillip har brugt tid på at være syg, eller det havde han faktisk Ikke tid til! Spørgerunden byder på en tur ned af et jokes memory lane, og en snak om behagelig beklædning. Gode gerninger er der nok af både hos lytterne Phillip, Mads og en sød billetkontrollør.
3/5/20241 hour, 15 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#44 Seksualundervisningen

i denne episode fortæller Phillip om besøg fra sin kære Mor fra Slagelse, mens Mads fortæller om en tur hjem til far i Taastrup. I spørgerunden bliver der vendt store emner som abort, krop og sind- men der til sidst bliver snakket om de bedste minder fra seksualundervisningen.
2/21/20241 hour, 9 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#43 Fastelavn

Mads har været på en date, der mindede om en tur i fængsel, og Phillip har haft en hård arbejdsdag på en folkeskole. Spørgerunden byder på farlige spørgsmål om giftige snegle og førstehåndsindtryk. Sidst men ikke mindst bliver der delt Lytterhistorier om ugens Emne fastelavn
2/14/20241 hour, 5 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#42 Facebook opslag

Phillip og Mads går begge i studiet i et vældigt humør. De får hurtigt en diskussion de er enige i. Phillip er begyndt sin prætour, mens Mads har haft dårlig samvittighed efter et show i Korsør. I spørgerunden kommer snakken ind på Phillips kysselege i børnehaven. Ugens emne var Facebook Opslag, her deler Mads og lytterne nogle af deres pinligheder.
2/6/20241 hour, 6 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#41 Red/Green flags

Phillip har bagt banankage og forventer en form for stående applaus. Mads har besluttet sig for at podcasten skal være bedre forberedt, hvilket resulterer i en skør snak i spørgerunden. Sidst men ikke mindst bliver der delt red og green flags fra lytterene.
1/30/20241 hour, 15 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#40 Slogan

Mads starter med en lille suprise til Phillip og lytterne, som han virkelig har glæder sig til at vise. Phillip har måske underbevidst skiftet køn, mens Mads har drukket for mange bajere. Spørgerunden byder på en snak om karrierehøjdepunkter samt hvad værterne finder attraktivt I et forhold. Sidst men ikke mindst kommer lytterne med bud på slogans til podcasten.
1/23/202457 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#39 Byturen

Phillip har vundet en reality Awards! Det har han fejret med manér i en skør kulisse. Mads har været hårdt presset under sit snus stop. Spørgrunden er undladt i denne omgang, da lytterne har sendt urimeligt mange gode historier ind, som der grines højlydt af hele vejen igennem.
1/17/20241 hour, 21 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#38 Nytårsforsæt

I denne episode får Mads fortalt at han er abdiceret ligesom dronningen, Phillip fortæller om en optræden for nogle tidligere kokke, der har skiftet erhverv. Der bliver stillet alvorlige spørgsmål i spørgerunden - sidst men ikke mindst bliver der delt nytårsforsæt fra lyttere og værterne.
1/9/20241 hour, 4 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#37 Nytårsaften

Det er 2. Januar, Mads lider af andendags tømmermænd mens Phillip morer sig på den bekostning. Afsnit 37 er et festligt afsnit uden så meget fest, hvor vi bl.a. finder ud af hvordan man trøster Phillip bedst og hvad Mads er mest spændt på i det nye år.
1/2/202451 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#36 Spørgsmål

Phillip og Mads er endelig tilbage!! De får snakket om alt det, de ikke har fået snakket om imens Phillip har været syg. I spørgerunden inviterer de lytterne med ind, således at de får lov til at stille deres spørgsmål til værterne. Sidst men ikke mindst bliver juleventyret smukt afsluttet.
12/27/20231 hour, 19 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#35 Råd

Mads har haft en uhyggelig besværlig vej til dagens optagelse. Phillip har overstået sine julefrokostjobs, og fortæller om en vellykket højsæson. Juleventyret kapitel 3 bliver læst højt, men Mads sætter både Phillip og ham selv på prøve med sit spørgsmål. Sidst men ikke mindst bliver der delt historier fra lytterne om ‘gode’ råd
12/12/202350 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#34 Julefrokost

I denne episode er Mads lidt sløj og Phillip er en smule tipsy, hvilket giver en dynamisk stemning. Spændingen stiger og dramaet spidser til i Juleeventyret. Spørgerunden byder på et super kliché og et super underligt spørgsmål. Sidst men ikke mindst bliver der delt lytterhistorier om Julefrokoster
12/6/202352 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#33 Juletraditioner

Denne episode af Det kan ikke gå galt ligger ud med lidt anspændt stemning, da Phillip er kommet forsent. Humøret bliver dog hurtigt løftet i en snak om en fællestur for værterne til en 20 års fødselsdag, hvor Phillip bl.a. Mødte Mads’ brutale roomie Andreas. Afsnittet byder også på er helt nyt segment, omhandlende et vaskeægte juleeventyr, og så får Mads langt om længe historien om Phillips fald fra en scene i Viborg ud af ham i spørgerunden. Som om det ikke var nok, bliver der også delt skøre juletraditioner fra lytterne.
11/28/20231 hour, 4 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#32 Brok

Phillip har fødselsdag og det lader han gerne alle vide, der bliver spist kage og sunget, og når ja så får lytterene lov til at komme ud med alle deres frustrationer og brokke sig
11/21/20231 hour, 13 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#31 Trends

I denne episode snakker værterne, om at Mads har en identitetskrise, er han for glad? en løgner? eller Donald Trump? Phillip har været en tur i Sverige, hvilket også bliver vendt. Spørgerunden bliver til en absurd snak om døden. Sidst men ikke mindst bliver der delt lytterhistorier om ugens emne; “Trends”
11/15/20231 hour, 12 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#30 Dilemma 2.0

I dette afsnit har Phillip og Mads byttet lidt roller, Phillip er frisk, glad og veludhvilet, mens Mads er klar på at brokke sig over flere ting. Der bliver uddelt en ugens hyldest til en random fyr, der pludselig gjorde Phillips dag bedre. I spørgerunden ligger Phillip op til skænderi, samtidig med Mads forsøger at fastslå sig som Danmarks DiCaprio. Sidst men ikke mindst bliver der snakket dilemmaer fra lytter og værterne selv.
11/7/20231 hour, 28 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#29 blevet væk

I denne episode kan du høre Mads fortælle lidt om BJ-arné’s bryllup, mens Phillip fortæller om en dårlig start på dagen med opkast og søm i bildækket. Ugens hyldest deles i denne uge af Tina og skaterne fra Skive. Sidst men ikke mindst bliver der delt massevis af lytterhistorier om ugens emne.
11/1/20231 hour, 7 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#28 Nærdødsoplevelse

I denne episode beretter Phillip og Mads om en fælles bytur. De uddeler ugens hyldest til ildsjæle bag Up Comedy Festival. I ugens spørgerunden, forsøger Phillip at sætte Mads på glatis, men ender i stedet med at erklærer sin kærlighed til Gullaschsuppe. Sidst men ikke mindst bliver der delt et hav, af VANVITTIG spændene lytterhistorier om ugens emne: “Nærdødsoplevelser”
10/24/20231 hour, 21 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#27 15 minuts of fame

I denne episode fortæller Phillip og Mads om hver deres uge på stand-up scenerne. I spørgerunden får Mads fortalt hvad han, ønsker at spise, når han en dag får sin dødsdom, ydermere er Mads ved at presse en tåre ud af Phillip, med en personlig anekdote. Ugens hyldest bliver givet til den glade, smørebrødsserverende, pensionist Tove. Sidst men ikke mindst bliver der delt massere af lytterhistorier omhandlende ugens emne.
10/17/20231 hour, 13 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#26 Udklædning

I dette afsnit bliver der præsenteret et helt nyt spændene segment. Ugens hyldest bliver uddelt til den tå spisende britiske hund Harley. Sidt men ikke mindst bliver der delt historier fra lyttere og værterne om diverse udklædnings fester og former.
10/11/202355 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#25 Kørekort

I denne uge snakker Mads og Phillip lidt om det nye FIfa-spil, som Mads har prøvet kræfter med. Derudover kommer Phillip med en uopfordret undskyldning til Mads. Ugens hyldest bliver uddelt til modige Jey fra Sydjylland. Sidst men ikke mindst bliver der delt et hav af historier om ugens emne: “kørekort”
10/4/20231 hour, 10 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#24 Zombierne kommer

I dette afsnit evaluerer Phillip og Mads på deres fælleshow på Christiania Comedy Club og så får de hver især fortalt hvad de har lavet siden sidste uge. Derudover bliver ugens hyldest uddelt til den rullende købmand fra Brønderslev. Sidst men ikke mindst bliver der læst planer fra lytterne, om hvad de havde gjort under en zombie invasion.
9/26/202356 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#23 Dårlige undskyldninger

I dette afsnit fortæller Mads om sin fars polterabend, mens Phillip snakker om hvordan han i trives i, at der er blevet skruet ned for temperaturen. Drengene tager hul på en spændene snak om deres respektive planer for overlevelse under en Zombie invasion. Sidst men ikke mindst, bliver der delt lytterhistorier om de bedste, dårligste undskyldninger.
9/19/20231 hour, 15 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#22 Skole-hjem samtaler

Dette afsnit er et ekstra langt, men godt afsnit af det kan ikke gå galt. Efter en uges pause vender Phillip og Mads tilbage, og fortæller bl.a. om stor travlhed, et sløjt Mark Normand show og et job foran den bl.a. fulde tømrer Henrik. Ydermere bliver Ugens hyldest givet til en chokolade uddelende taxachauffør. Sidst men ikke mindst bliver der delt sjove lytterhistorier om ugens emne; Skole-hjem samtaler
9/12/20231 hour, 25 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#21 Studiestart

I denne episode fortæller Mads om sin først uge som fuldtidskomiker, men Phillip snakker om at han været lidt halvsløj. Ugens hyldest bliver givet Til Kjeld Bajer og de unge i Hvidovre og Albertslund kommune. Sidst men ikke mindst bliver der delt lytterhistorier om studiestarter.
8/30/20231 hour, 10 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#20 Sexdebut

Afsnit 20 starter med at Phillip opfordrer katteejere om at lade hans indbakke være. Mads fortæller om hvordan han er gået all in på stand-up, og derudover kommer Phillip med en undskyldning til Mads’ far BJ-Arne. Sidst men ikke mindst, bliver der delt vilde historier fra både værterne og lytterne om at miste sin mødom.
8/22/20231 hour, 7 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#19 Droppet

i afsnit 19 af: “det kan ikke gå galt”, fortæller Mads og Phillip om deres ferier. Phillip har holdt igen og ikke slået nogen tyrkisk gadesælger ned, mens Mads nød sin ferie til Mallorca uden for meget børnepasning. Ydermere kommer Mads med en stor undskyldning til Phillip, og ugens hyldest bliver uddelt til 92-årige Jonna. Sidst men ikke mindst, bliver der delt historier fra værterne samt lytterne om ugens emne: at blive droppet
8/15/20231 hour, 14 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#18 Dumme penge

Dette afsnit begynder med at Phillip overrasker Mads. Phillip og Mads snakker lidt om hvad de har lavet siden sidst, de har bl.a. været på tur til Horsens kræmmermarked. Ugens hyldest bliver uddelt til manden med den gule paraply. Sidst men ikke mindst bliver der delt lytterhistorier fra ugens emne; dumme penge.
8/2/20231 hour, 6 minutes, 1 second
Episode Artwork

#17 Barndomsminder

I dette afsnit af: Det kan ikke gå galt, kan du høre Phillip fortælle om sin succes på Tik Tok, mens Mads snakker om sin fejring af Aabs sejr på Østerbro. For sidste gang bliver ugens hyldest uddelt til cykelrytteren fra Glyngøre. Sidst men ikke mindst bliver der delt lytterhistorier fra barndommen.
7/26/202358 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#16 Lægebesøg

I dette afsnit af; Det kan ikke gå galt snakker Mads om hektisk tur i Zoologisk Have, mens Phillip fortæller om en tur i sommerhus hvor han har prøvet at været ung med de unge. Derudover bliver ugens hyldest uddelt til en dansk cykel stjerne i gult. Afsnittet rundes af med en lange perlerække af lytterhistorier fra diverse mærkværdige lægebesøg.
7/19/20231 hour, 7 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#15 Hemmeligheder

I dette afsnit er en tømmermænds ramt Mads og en glad Phillip klar på at dele hemmeligheder. Mads har fundet frem til at han ikke har mange hemmeligheder, mens Phillip har haft svært ved at vælge i mellem sine hemmeligheder. Lytternes hemmeligheder bliver også delt, mens ugens hyldest bliver givet til en strålende dansk etape vinder.
7/11/202347 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#14 Ferier

I dette afsnit deler Phillip og Mads deres fælles glæde ved starten på Tour de France. Derudover bliver ugens hyldest givet til folket bag Roskilde Festival. Sidst men ikke mindst bliver der delt historier fra Mads, Phillip og lytternes sommerferier
7/5/20231 hour, 11 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#12 Festival

I denne episoder jammer Phillip og Mads på forskellige Ideer til, hvordan man kan lave reklame. Derudover fortæller Phillip at næsten har impulskøbt er sommerhus på Vestsjælland. Ugens hyldest bliver uddelt til folk der slukkede klimaanlægget på en Porschefabrik. Sidst men ikke mindst bliver der læst en masse lytterhistorier fra festivaller højt.
6/20/20231 hour, 12 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#11 Studentervogn

I dette afsnit vælger Phillip at sløjfe sin opsang, da han er i for godt humør. Opsangen bliver dog alligevel holdt, da Phillips temperament kommer i kog, da snakken handler om journalistik. Derudover bliver Ugens hyldest uddelt til en flink politimand og lytterhistorier om vognkørsel bliver delt.
6/13/20231 hour, 2 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#10 Møgdag

I dette afsnit snakker Mads om sin nyligt afholdt fødselsdag, mens Phillip taler om en travl hverdag med bl.a. Tv-optagelser. Ugens hyldest bliver uddelt til verdens sejeste Gunnar fra Asnæs, mens ugens nedtur går til Mads elskede Aab der er rykket ned. Sidst men ikke mindst bliver lytterenes historier delt om et par rigtig møgdage.
6/6/202352 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#9 Gaver

I dette afsnit af podcasten: “det kan ikke gå galt”, går det rent faktisk lidt galt for drengene. Phillip og Mads har tekniske problemer fra morgenstunden. Alligevel får værterne uddelt ugens hyldest til en hurtig fyr fra køen i netto, og sidst men ikke mindst bliver der helt historier fra lytterene om specielle gaver de har modtaget. God lytter!
5/31/202348 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#8 Starstrucked

I dette afsnit af: “Det kan ikke gå galt“ snakker Phillip og Mads om deres meget travle Kristi Himmelfartsferie. Derudover bliver ugen hyldeste inddelt til en smart fyr på Tik Tok, alt i mens Phillip får indført et nyt segment; “Ugens tag dig sammen” Sidst men ikke mindst bliver der talt om ugens emne: “Starstrucked”, Mads fortæller om en forbandelse han har hver gang han møder en kendt, mens Phillip deler en historie om at have spildt en drink på en af hans store idoler, og så bliver lytterens historie naturligvis også delt.
5/23/202357 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#7 Eksamen

I denne episode af: “Det kan ikke gå galt”, snakker Phillip og Mads om et job de har været på sammen, derudover har Mads spillet en fodboldkamp, mens Phillip har spillet håndbold, og så har Mads været på date. Der bliver ydermere sat rekord for antal af lytterhistorier, de bliver delt med stor fornøjelse af de to værter.
5/16/202356 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#5 Konfirmation

I afsnit 5 af: “Det kan ikke gå galt” snakker Phillip om et vildt stand-up job på sin gamle handelskole, mens Mads fortæller om en ny joke han er kommet på. Derudover bliver ugens hyldest givet til den livsreddende skolelærer Rebecca. Sidst men ikke mindst bliver der delt underholdende lytterhistorier fra konfirmationer.
5/2/202345 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#4 ungarbejder

I dette afsnit: “Det kan ikke gå galt, vender Phillip og Mads blikket tilbage mod deres stand-up debuter. Derudover bliver ugens hyldest uddelt til en fodboldklub fra Wales. Sidst men ikke mindst bliver de sjove lytterhistorier delt om dagens emne: Ungarbejderjobs
4/26/202354 minutes, 48 seconds