Winamp Logo
Det forkerte barn Cover
Det forkerte barn Profile

Det forkerte barn

Danish, Social, 1 season, 4 episodes, 1 hour, 38 minutes
About
Marcus kan ikke lide sit eget spejlbillede. Han bliver mobbet i skolen, og derhjemme føler han sig ikke på bølgelængde med sin mor og far. Han fornemmer, noget holdes hemmeligt, og en dag afslører hans forældre, hvad det er. Det sender Marcus ud på en voldsom rejse, hvor han jagter oplysninger om sig selv i håb om at finde ud af, hvem han i virkeligheden er. Tilrettelæggelse og klip: Sara Røjkjær Knudsen. Redaktører: Hanne Barslund og Jesper Langballe.
Episode Artwork

4:4 - En som mig

En sen sommeraften er Marcus på vej til et specielt møde på Islands Brygge. Endelig har han fået gennembrud i sin jagt på flere oplysninger om sig selv, og mødet, kommer til at ændre hans liv. Medvirkende: Marcus Vestergaard Pedersen, Marianne Sørensen, Henrik Thulstrup Pedersen og John Kennedy. Tilrettelæggelse og klip: Sara Røjkjær Knudsen. Redaktører: Hanne Barslund og Jesper Langballe. Sang: Sært besvær. Skrevet og fremført af MVP - Marcus Vestergaard Pedersen. Sang: Et stykke af mig. Skrevet og fremført af MVP - Marcus Vestergaard Pedersen.
5/1/202225 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

3:4 - Jagten

Drømmen om at finde ud af mere om sig selv bliver til et mareridt for Marcus. Han sover nærmest ikke og bruger al sin tid på at finde spor. Men forgæves. På et tidspunkt har Marcus så mange nederlag i rygsækken, at det ender i et sammenbrud. Medvirkende: Marcus Vestergaard Pedersen, Marianne Sørensen og Henrik Thulstrup Pedersen. Tilrettelæggelse og klip: Sara Røjkjær Knudsen. Redaktører: Hanne Barslund og Jesper Langballe. Sang: Sært besvær. Skrevet og fremført af MVP - Marcus Vestergaard Pedersen.
5/1/202225 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

2:4 - Hemmeligheden

En dag bliver Marcus kaldt ind til køkkenbordet. Hans forældre har tårer i øjnene, da de begynder at fortælle. Endelig får han svar på, hvorfor han er anderledes. Først er han lettet, men lettelsen bliver afløst af en stærk indre trang til at finde flere oplysninger om sig selv. Det sender ham ud på en følelsesmæssig, voldsom rejse. Medvirkende: Marcus Vestergaard Pedersen, Marianne Sørensen og Henrik Thulstrup Pedersen. Tilrettelæggelse og klip: Sara Røjkjær Knudsen. Redaktører: Hanne Barslund og Jesper Langballe.
5/1/202223 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

1:4 - En ælling i skolegården

Marcus ser ikke ud som de andre i klassen, og han bliver mobbet. Selv derhjemme føler han sig forkert og er ikke på bølgelængde med sine forældre. De vil gerne have ham til at spille fodbold og håndbold, men han vil hellere gå på stregerne i hallen. Marcus fornemmer, der er en hemmelighed omkring ham. Men hans forældre tør ikke sige sandheden. Medvirkende: Marcus Vestergaard Pedersen, Marianne Sørensen og Henrik Thulstrup Pedersen Tilrettelæggelse og klip: Sara Røjkjær Knudsen. Redaktører: Hanne Barslund og Jesper Langballe. Sang: En som mig. Skrevet og fremført af MVP - Marcus Vestergaard Pedersen.
5/1/202224 minutes, 58 seconds