Winamp Logo
Det brændte bordel Cover
Det brændte bordel Profile

Det brændte bordel

Danish, Social, 2 seasons, 13 episodes, 6 hours, 23 minutes
About
På villavejen i Aalborg står flammerne ud af vinduerne og strækker sig flere meter op i luften. Imens kæmper en ung prostitueret for sit liv inde i huset. Udenfor står flere maskerede gerningsmænd. De er kørt helt fra Polen for at brænde bordellet ned. "Det brændte bordel" er en podcastserie fra P1 Dokumentar. Ved hjælpe af de prostitueredes egne online-annoncer, rekrutteringsopslag på polske erotik-sider og beretninger fra prostitutionskunder forsøger P1 Dokumentar at kortlægge mulige bordelnetværk i Danmark. Serien borer sig ned i en kynisk underverden i jagten på bagmænd, der tjener penge på prostituerede. Og søger svaret på, hvorfor et bordel med polske prostituerede i Aalborg skulle brændes ned. Hvorfor skulle en ung kvinde dø en januarnat i 2017.
Episode Artwork

6:6 - Happy ending?

Hvordan sørger prostitutionskunder som Dennis for, at han ikke ender med at have sex med en handlet kvinde, der er her mod sin vilje? Indsatsen mod menneskehandel får nu international kritik. Jeg forsøger ihærdigt at få lov til at konfrontere politiet med de ting, jeg har fundet ud af. Det skal vise sig ikke at være en nem opgave.
12/11/202226 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

5:6 - Kvinden i den pink jakke

En ellers stille dag på kontoret udvikler sig, da jeg får kendskab til en igangværende retssag. Det skal vise sig at blive den første menneskehandelsdom i 3 år. Den dømte er kvinden i den pink jakkes bagmand. Men hvis han kan stilles for retten, hvorfor er der så ikke sket noget i sagen med Anongs bagkvinde?
12/11/202228 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

4:6 - Hvad laver politiet?

Anong vælger ikke kun at fortælle sin historie til mig. Hun fortæller den også til politiet. Hun håber nemlig på, at det danske retssystem vil retsforfølge klinikejeren.
12/11/202227 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

3:6 - De ubehagelige detaljer

En sexkunde kontakter mig. Han har hørt første sæson, og med årelang erfaring fra de danske bordeller tilbyder han mig nu indsigt i sine oplevelser i miljøet.
12/11/202232 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

2:6 - Massører søges!

Thailandske Massører rekrutteres til arbejde rundt i hele verden, og Facebook bugner af den slags jobopslag. Et af dem bliver første skridt mod en rejse fuld af frygtelige overraskelser, som mange thailandske kvinder udsættes for.
12/11/202226 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

1:6 - "Police - help me"

Et ægtepar skal på en hyggelig skovtur, men planerne tager en markant drejning, da en kvinde kommer løbende med et vildt udtryk i øjnene og flår bildøren op. Jeg er tilbage på sporet af prostitutionens skyggesider, og Sæson 1 har fået folk til tasterne. Særligt ét tip vækker min interesse for et prostitutionsmiljø, der ellers er omgærdet af velvære og spiritualitet.
12/11/202225 minutes, 28 seconds