Winamp Logo
Den som skrattar förlorar podcast Cover
Den som skrattar förlorar podcast Profile

Den som skrattar förlorar podcast

Swedish, Comedy, 1 seasons, 269 episodes, 1 day 23 hours 6 minutes
About
En podcast från gänget bakom succén "Den som skrattar förlorar" - din oas i hjärndödhet.
Episode Artwork

Frågeklådan #8: Vilka 5 personer tar man med sig till Mars?

I det här hjärndöda avsnittet av Frågeklådan diskuterar Niclas & Jonatan vilket brott man skulle begå om det därefter omöjligen kunde ske igen, okända detaljen om deras relation, vilken kändis de varit lite kära i, den absoluta favoritölen, hur man gör kassapersonal så obekväm som möjligt, vilken tecknad figur man helst legat med, konspirationsteorierna värda att tro på, varför ordet ”tvål” bara stavas med ett L, personerna som hade fått följa med en till Mars vid jordens undergång – och mycket mer! Haka på!
11/06/202332 minutes 40 seconds
Episode Artwork

178. Smällkåta dyslektikers Persbrandt-hysteri

Niclas har fastnat för en gubbe som har världshistoriens kanske märkligaste slutledningsförmåga. Att bränna sig på en tomat gav honom, i alla fall, en idé som skapade megakaos i badrummet och skulle kunna kasta om elförsörjningen i hela Sverige. Jonatan har infiltrerat en Facebook-grupp för personer som högaktar Mikael Persbrandt. Här skapar dyslexi och kåtslag helt obegripliga utspel som bara måste upp till ytan! Vi djupdyker dessutom i en fullproppad skräppost-inkorg och roas av de fullkomligt bisarra ämnesraderna som diverse lurendrejare lyckats författa. Det blir galet dåliga bedrägeriförsök, extremt udda sexmöten och mycket annat! Vi öser även på med en lista över fenomen som var heta förr, men numera försvunnit. Vad hände, till exempel, med att kort avmagnetiserades? Hjärndött och irrelevant – haka på!
07/06/202357 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Frågeklådan #7: Varför är det pinsamt att panta?

I det här oerhört hjärndöda avsnittet av Frågeklådan diskuterar Niclas & Jonatan var ens G-punkt helst skulle sitta, att gå i sömnen, vem av dem som passat bäst som transvestit, vad man behövt tjäna för att ta jobb som elefantinseminatör, om det får skämtas om allt, vad som händer om Pinocchio säger ”nu kommer min näsa växa”, vem man velat ge en rak höger, vilka kroppsdelar de hade bytt plats på, vem som vunnit ett partiledarslagsmål till döden – och mycket mer!
04/06/202333 minutes 25 seconds
Episode Artwork

177. Att missbruka bankbesök

Välkomna på en storslagen vernissage i poddens värld! Det är nämligen så att grabbarna, som en pik mot svindyr konst, nu skapat sina helt egna verk! Tavlorna är varken billiga eller vackra, men vem tusan vet vart det här tar vägen? Vi kikar därefter, i skenet av världsartisten Tina Turners bortgång, på en dundercomeback från Sverige värsta mytoman! Från en sunkig pizzeria med billig öl och slitna spelmaskiner drar han en glammig och vrålkryddad anekdot som sannerligen inte går av för hackor! Jonatan har dissekerat ett bråk i Umeås kommunfullmäktige. Det må låta osexigt, men en politiker trycker gasen i botten på ett så pass klumpigt sätt att det blir otroligt underhållande! Det har dessutom – äntligen – blivit dags för en ny fördomslista från Niclas! Den här handlar om män som har, eller haft, en infekterad grannfejd. Det spårar ur rejält när man landar i vart de orimligt ofta beger sig efter att ha vrålat något ilsket över häcken. Hjärndött och irrelevant – precis som alltid! Häng med
31/05/202348 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Frågeklådan #6: Hur ser det optimala alkoholschemat ut?

I det här hjärndöda avsnittet av Frågeklådan diskuterar Niclas & Jonatan vad som kom först av hönan och ägget, det optimala alkoholschemat, vilka idrotter som bör kombineras, vilken absolut sanning man vill känna till, djuren vi hade passat som, skämt på varandras bekostnad, hur vi skapat den sämsta grundskolan – och mycket mer! Udda frågor, dumma svar – och total irrelevans! Häng med!
28/05/202333 minutes 16 seconds
Episode Artwork

176. Det rekorddumma avsnittet

Den kanske hittills mest hjärndöda turen med glädjetåget, som dessutom är en lång sådan, tar avstamp i att diskutera en hel rad obekväma situationer. Vilka är de jobbigaste man kan hamna i, hur bör de hanteras – och varför kan de faktiskt innebära viss lycka? Vi kör också en ny vända med tabbar i TV – och det blir inte svindålig stämning när ett nyhetsankare förväxlar homosexualitet med att vara blind. Niclas har gjort en djupdykning i de roligaste och rejälaste fisarna som nått nätet. Vi tar oss, bland annat, an en gubbe med makalös tillit till sin tarm, megaprutten som skapade sjukhuskaos och tanten som nästan fjärtade sönder en kyrka. Det blir även åter en kavalkad av de helt bisarrt korkade kommentarerna till Marcus Oscarssons inlägg på sociala medier. Håller mannen rentav på att skapa en livsfarlig sekt? Gränslöst dumt och oviktigt! Haka på!
24/05/20231 hour 5 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Frågeklådan #5: Tror krabbor att fiskar flyger?

Ny vecka betyder nya frågor, nya svar – och ny hjärndödhet! I det här avsnittet av Frågeklådan diskuterar Niclas & Jonatan vilken kändis som hade gjort det sämsta jobbet som Sveriges nästa kung, ångesten i att jagas av en intelligent skräcksnigel, att ha vrålbånge eller impotens livet ut, om krabbor tror att fiskar flyger, vad som händer om man försöker äta upp sig själv, den tredje sämsta egenskapen en person kan ha – och mycket mer! Häng med!
21/05/202331 minutes 53 seconds
Episode Artwork

175. Kremering Platinum+

Rekordfart direkt när glädjetåget dundrar iväg från perrongen den här veckan! Niclas har golvats av att man nyligen hade ”öppet hus” för barnfamiljer på krematoriet i Borås. Vilka är ungjävlarna som föredrar info om den stundande uppbränningen av mormor framför en späckad lördag på ett lekland? Det blir även en rejäl dissekering av vilka tilltugg och drycker Sveriges partiledare väljer när det vankas TV-kväll. Vem somnar i soffan efter att ha tömt en låda rödtjut – och vem försöker locka röster genom lättsaltade chips? Vi djupdyker dessutom i diagnosen BIID som innebär att man har en vrålstark önskan, eller ett skrikande behov, av att ha en fysisk funktionsnedsättning. En dåre har tagit till avloppsrengörning för att kunna bli blind och en annan vill betala 250 000 kr för att få bli förlamad. Det hela landar i en urspårad diskussion om vad man kan identifiera sig som år 2023. Hjärndött och irrelevant! Häng med!
17/05/202354 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Frågeklådan #4: Vem av Snövits dvärgar man vill nita?

Ny vecka betyder nya frågor, nya svar – och ny hjärndödhet! I det här avsnittet av Frågeklådan diskuterar Niclas & Jonatan vilka människor den förstnämnde ser ner på mest, vilken ”sida" som hade vunnit ett amerikanskt inbördeskrig, hur många fiskmåsar det krävs i ens lägenhet innan man misstänker att någon placerat dem där, vad vi tycker om ”kosmos” egentligen, vilket namn man absolut inte velat ha, hur ett ”till döden”-slagsmål mot ett lodjur hade artat sig – och mycket mer! Lyssna nu!
14/05/202334 minutes 1 second
Episode Artwork

174. Sveriges mest felskickade SMS

Niclas har stött på en konstnyhet som fick hans topplock att gå! Hur vansinnigt knäpp är den där världen egentligen? Det försöker vi reda ut med ett quiz angående om en rad skitmärkliga konstverk finns på riktigt eller är påhittade. Det blir allt från deppig sängrökning till köttdräkter för albino-anorektiker och färgglada spyor från katter. Jonatan har tagit ett bastant grepp kring homonymer. Vad är ens en sådan – och varför är de fenomenala som skämtmaterial? Diskussionen landar, bland annat, i en trekant innefattande både Bert Karlsson och Brad Pitt. Det blir även en djupdykning i gränslöst onödiga Google-recensioner från en småländsk kärring – och en genomgång av extremt felskickade SMS. Det bjuds på skolboksexempel på vad man inte bör skriva till sambon, chefen eller mormor. Lika hjärndött och irrelevant som alltid! Häng med på en ny vända med glädjetåget!
10/05/202354 minutes 1 second
Episode Artwork

Frågeklådan #3: Vilken färg får en smurf som stryps?

Ny vecka betyder nya frågor, nya svar – och ny hjärndödhet! I det här avsnittet av Frågeklådan diskuterar Niclas & Jonatan vilket sommarprat 2023 som skulle skapa mest kaos, huruvida överviktiga brinner lite extra för analsex eller inte, om man helst blir blind eller döv, vilket som är det sexigaste djuret, vem av Hitler och Stalin man helst skedat – och mycket mer! Haka på!
07/05/202328 minutes 21 seconds
Episode Artwork

173. Partiledarens offentliga tarmsköljning

Ingen tid att ödsla – glädjetåget gasar rakt in i hjärndödhetens värld! Jonatan har trillat över en 84-årig gubbe som är helt besatt av att pinka revir för att hålla vildsvin på avstånd. Det landar i en urspårad diskussion om att den urin-älskande pensionären snart kan få ligga med kateter, agera oljekälla och leva som en kung på Saudiarabiens landsbygd. Niclas har noterat att en stad i Italien har ett kreativt och förnedrande sätt att straffa sina klantigaste politiker på. Hur hade vi kunnat anamma det i Sverige? Bisarra förslag utlovas! Vad hade hänt om våra mest kända partiledare och ministrar exempelvis fick offentliga tarmsköljningar, tvingades leva som uteliggare eller tvingades lämna barnen för en dekadent ensam-resa till Amsterdam över jul? Ena poddmakaren har märkt att det finns slående många sjöar med snuskiga namn i vårt land. Det blir därför, så klart, ett quiz kring vilka som finns på riktigt eller är påhittade. Vi dissekerar dessutom fallet med en kvinna som är fullkomlig
03/05/202353 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Frågeklådan #2: Vem av oss har högst IQ?

Ny måndag innebär nya frågor, nya svar – och ny hjärndödhet! I det här avsnittet av Frågeklådan diskuterar Niclas & Jonatan den förstnämndes bedrövliga syn, vem i duon som har högst IQ eller skulle vinna en fight till döden, matsituationen på en öde ö, härligaste sexställningen, vilket djur som hade varit drygast som människa – och mycket mer! Häng med!
30/04/202331 minutes 44 seconds
Episode Artwork

172. Att fisa ihjäl sig i ett meth-labb

Full gas direkt när glädjetåget avgår! Jonatan har snubblat över ett märkligt och aningen äckligt världsrekord som nyligen slogs i en svensk håla, men vilka är de mest bisarra som folk världen över ansträngt sig för att sätta? Det blir allt från tandpetare i skägg till en gigantisk kondom! Niclas har nåtts av en nyhetshändelse i södra USA som är något av det galnaste man hört – eller är det rimligt att förväxla sin flickvän med ett vildsvin? Vi kikar vidare på andra rubriker som, med glädje i sinnet, får en att tappa hoppet om mänskligheten. Extremt starka exempel utlovas! Grabbarna slår dessutom en signal till Robert som i förra veckans podd gjorde rejäl succé när han i lokalradio var oerhört frispråkig med sitt ”pökande” och sin sterilisering. Det blir inte direkt sansat eller milt nu heller. Den älskvärda dårens definition av ”paradiset” är, bland annat, något alldeles extra. Vi djupdyker även i det brutala smärtkaoset hos en idiot som är besatt av skräckinjagande insekter och i syn
26/04/202358 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Frågeklådan #1: Hur många hål har ett sugrör?

Vår nya extrapodd är äntligen här! I Frågeklådan, som nu släpps varje måndag, kommer Niclas & Jonatan att besvara lyssnarnas frågor – som kan handla om precis vad som helst! Det blir högt och lågt, hjärndött och irrelevant – och förhoppningsvis en förbannat härlig start på veckan! I det här avsnittet berörs kungens straffrättsliga immunitet, en ölturné genom landet, urusla Tinder-beskrivningar, Babben Larsson som riksbankschef, att vara tjej under ett dygn – och mycket mer! Häng med!
23/04/202331 minutes 35 seconds
Episode Artwork

171. Oskyldig – på grund av analklåda?

Grabbarna har en stor nyhet att berätta om, men dyker sedan rakt ner i hjärndödhetens härliga värld! Jonatan har fastnat för hundar som sjunger. Kan låta märkligt, men ackompanjerat av musik blir det något alldeles extra. Varför känns det dock som att eventuella turnéer i Asien kan bli exceptionellt struliga? Niclas har trillat över en artikel som bjuder på både vidrigt mörker och en bortförklaring av det unika slaget! Att rycka i skinnbanjon på en lokalbuss är helt enkelt inget som rekommenderas! Vi kikar vidare på bisarra ursäkter som folk slängt sig med när de gjort bort sig i trafiken! Det blir dessutom ett rejält radiosvep för att undersöka vad som hänt den senaste tiden runtom i Sverige. Vi stöter på allt från färgglada dildos i skogen till fantastisk ärlighet om sterilisering och kåtslag av gårdsförsäljning. Svindumt och irrelevant – precis som alltid! Haka på!
19/04/202350 minutes 27 seconds
Episode Artwork

40. Jonatan VS Aschberg

Jonatan väcker en björn som sover genom att hoppa på Robert Aschbergs hat mot elsparkcyklar. Och Niclas minns tillbaka på de smeknamn som florerade runt i hans barndom.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/10/202047 minutes 57 seconds
Episode Artwork

39. He died like a dog, a beautiful dog, a talented dog

Blippa biljetten till glädjetåget tack! På veckans avgång blir det konstigt nog en slags Trump-hyllning, hemska saker man vill uppleva och den den dummaste challengen på internet hittills. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/10/202047 minutes 55 seconds
Episode Artwork

38. 345 000 tvättade kondomer

Säkerhetsbältet på för det äckligast avsnittet någonsin? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/09/202045 minutes 29 seconds
Episode Artwork

37. Grosshandlarns borttappade paket

Som rubriken lyder; vi har fått tag på Jakob Grosshandlarn Ugurlu från förra avsnittet och reder ut ett och annat!Det blir även en historia om de utrotningsshotade lamorna i Holmssveden OCH så listar Niclas de konstigaste lagarna i Usas historia. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/09/202043 minutes 15 seconds
Episode Artwork

36. Livrädd för ett rådjurs-knull

Jonatan ger oss en liverapport från vildmarken och Niclas listar saker som är billigare än nya Karolinska sjukhuset. Sen så ger vi er: Youtubes mest underskattade klipp just nu.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/09/202045 minutes 33 seconds
Episode Artwork

35. En gravid kines

''Vilken fucking värld vi lever i'' får vara ledordet för denna veckas podcast. Vi lyssnar på John Andreas Gentlemenscoach nya banger och listar saker man ALDRIG ser. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/09/202032 minutes 9 seconds
Episode Artwork

34. Osexiga sjukdomar med Soldoktorn

Ett alldeles unikt avsnitt för vi har vår första gäst! Den som hoppar på glädjetåget den här veckan är ingen mindre än *trumvirvel* Mikael Soldoktorn Sandström! Vi snackar de osexiga sjukdomar, de bästa imitationerna och skeva prissättningar.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/09/202047 minutes 45 seconds
Episode Artwork

33. De skamlösa flörtarnas skamlösa flört

Niclas går genom veckans roligaste nyheter och så gör våra ständiga favoritkillar Anders Tegnell och Marcus Oscarsson ÄNTLIGEN comeback i podden!! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/08/202036 minutes 50 seconds
Episode Artwork

32. Lysekils Pavarotti

Kort och gott: Idols genom tiderna värsta (eller bästa?!) auditions och dåraktiga diktaturer!! Utlovas skrattattack. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/08/202033 minutes 54 seconds
Episode Artwork

31. Myttarens myttare

Ny vecka och Niklas står inte ut en dag till med den fucking värmen...TUR att man då kan svalka sig i skuggan med ett sprillans nytt avsnitt av DSSF!! Det blir dåliga lögner, mindfuck-ljud och Johan Gieseckes fyllemejl. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/08/202046 minutes 25 seconds
Episode Artwork

30. Alkistanten, Vegasgubben och Blocketmannen

Glädjetåget fortsätter tuffa sig igenom vårt aslånga land och pyser in på stationen DINA ÖRON. Och du blir inte besviken! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/08/202054 minutes 29 seconds
Episode Artwork

29. Arga leken i Nässjö

Dåååå tänjer vi på skrattmusklerna denna veckan med!! Marcus Oscarsson råflörtar återigen skamlöst med det äldre entouraget på Facebook OCH Jonatan listar de bästa skratten genom tiderna. Lyssnar ni? bra, håll i er. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/07/202040 minutes 55 seconds
Episode Artwork

28. De magsjuka kineserna från Målilla

I veckans avsnitt snackar Jonatan och Niclas om klassikerglassen Sitting Bull, hur Gotland och Öland hanterar turismen under sommaren och varför det är så jäkla gött när det går åt helvete för andra. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/07/202041 minutes 6 seconds
Episode Artwork

27. Ultras mega monster fan club

I veckans avsnitt tar Jonatan och Niclas upp saker som gör oväntat ont, partiska sportkommentatorer, en galen tysk och testar även världens starkaste salami. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/07/202039 minutes 6 seconds
Episode Artwork

26. Give me the comb, för fan!

Veckans extra matiga avsnitt handlar om klassiska vredesutbrott och odödliga nervsammanbrott. Sen smular vi sönder och analyserar tio-i-topp-listan över vilka svenskarna helst tar en kall öl med. Skål! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/07/202050 minutes 27 seconds
Episode Artwork

25. Innan jag dör

Veckans avsnitt avhandlar: människor som vill förbjuda ALLT som är kul. Och om att vara kapabel att dra ett skämt precis innan man blir dödad. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/07/202026 minutes 38 seconds
Episode Artwork

24. Här luktar det RONK!

Ett riktigt psykbryt bryter ut i veckans program när Nicklas spelar upp ÅRETS STARKASTE låt. Sen blir det en djupdykning i de mörkaste rösterna som GARANTERAT kommer få det att mullra i prostatan. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/06/202034 minutes 14 seconds
Episode Artwork

23. Olof Palmes powerpoint

Veckans maxade avsnitt tar oss genom vår älskade Tegnells sommarprat i P1, Olofs Palmes haveri till mordutredning och till sist Sveriges bästa felsägningar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/06/202038 minutes 48 seconds
Episode Artwork

22. Pizzaterroristen

Vi brinner även denna vecka för frågan: Hur överlever man en björnattack?! Det snackas även om ett brott som de flesta skulle drömma om att bli utsatta för.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/06/202033 minutes 24 seconds
Episode Artwork

21. Ett rimjob med Anders Tegnell

Anders Tegnell gör ÄNTLIGEN comeback i podden...Men främst blir det en djurattacks-fest! Stay safe! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/06/202034 minutes 53 seconds
Episode Artwork

20. Inte utan min korvstroganoff!

Dagens avsnitt är mer eller mindre ett konstant psykbryt! Det snackas om något som TILL OCH MED skulle kunna få Niclas att gå i terapi, och så får vi en snabbkurs i 16 weeks of hell med Måns Möller. Vi älskar er som lyssnar, SPECIELLT ni i ASKERSUND <3 shoutout!! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/05/202035 minutes 15 seconds
Episode Artwork

19. Hantverkarens budord

De bästa videosamtalen som gått fel under corona, så botar vi bostadskrisen OCH Dr Albans dunderhit gör succé IGEN!!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/05/202032 minutes 10 seconds
Episode Artwork

18. Gunilla Perssons dödsångest

I veckans smockfulla avsnitt: Vi klarar inte av 1 sekund mer av Telias nya reklam, en exklusiv journalistisk djupdykning i Anders Tegnells och Anders Wallenstams privatliv (ja vi tänker fortsätta prata om Anders Tegnell) och Gunilla Perssons nära döden upplevelse i Fångarna på fortet.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/05/202042 minutes 49 seconds
Episode Artwork

17. Mannen som har ALLT

Robert Gustafssons comeback, Nationalsångs-bonanza och den sjuka sexualiseringen av mannen som har allt: Anders Tegnell.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/05/202028 minutes 6 seconds
Episode Artwork

16. Krypkör autobahn

I veckans hjärndöda avsnitt: Anders Tegnells grövsta brott, videohälsningar från ''kändisar'' och Marcus Oscarssons ofattbara kärlek till Bridgeblandning.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/04/202032 minutes 54 seconds
Episode Artwork

15. Fetish: limerick

Denna vecka har vi hittat: framtidens halloweendräkter, det osexigaste som finns och ÄNTLIGEN lösningen på coronakrisen! Häng med denna vecka också! Din oas i hjärndödhet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/04/202027 minutes 40 seconds
Episode Artwork

14. Norlindhs torpedservice

I veckans avsnitt: Otroliga Corona-konspirationsteorier, Nazist söker fru och de sämsta torpednamnen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/04/202026 minutes 45 seconds
Episode Artwork

13. Anders Tegnell har piercat pungen

Ett minst sagt känslosamt möte med naturen, kungens nya fräscha tal, det roligaste namnet någonsin och ALLA VI SOM VILL HA MED ANDERS TEGNELL I LET'S DANCE 2021. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/04/202048 minutes 26 seconds
Episode Artwork

12. Coronasmittade på fortet

I veckans avsnitt: Coronaprogram i TV, en kontaktannons från Östermalmshallen och ett potpurri av personer som talar usel engelska. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/04/202049 minutes 6 seconds
Episode Artwork

11. Karantänfest

Niclas har köpt en ny säng och i samband med köpet lyckades han göra något som man inte trodde var möjligt på svensk mark. Jonatan vill mygga av partytricken och har även med sig en gedigen spellista man kan sätta på om man vill anordna en coronafest. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/03/202033 minutes 6 seconds
Episode Artwork

10. Bamse och orgien

I veckans avsnitt av Den som skrattar förlorar podcast: Bamseparodier, en busringning, Sveriges fyndigaste företagsnamn och så listar Niclas fem stycken plagg/accessoarer som han tycker ska förbjudas. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/03/202036 minutes 45 seconds
Episode Artwork

9. Joel min Joel

För några avsnitt sen pratade killarna om roliga namn och idag har Niclas hittat ytterligare ett som han delar med sig av. Jonatan bjuder dessutom på några riktigt härliga gåshudsögonblick. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/03/202033 minutes 35 seconds
Episode Artwork

8. GUNVALD

Varför vill Niclas vara en "måltavla" för Jehovas Vittnen? Är Peter Haber det finaste Sverige har? Och vad är det pinsammaste grabbarna gjort i en bar? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/03/202031 minutes 29 seconds
Episode Artwork

7. Från grogg till jogg

I veckans avsnitt har Niclas och Jonatan med sig Andreas Granfors, som just nu genomför träningsresan "Från grogg till jogg". Vi får också en inblick i hur det skulle kunna låta om Niclas sökte till Paradise Hotel. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/02/202032 minutes 38 seconds
Episode Artwork

6. Antal Bajor

Det omåttligt populära gänget bakom succéprogrammet "Den som skrattar förlorar" är tillbaka med ett nytt avsnitt.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/02/202028 minutes 55 seconds
Episode Artwork

5. Bisarra världsrekord

Din nya humorfavorit i podd-djungeln! Det omåttligt populära gänget bakom succéprogrammet "Den som skrattar förlorar" är tillbaka med ett nytt avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/02/202023 minutes 46 seconds
Episode Artwork

4. Godnatt, Hallick Åberg

Humorgenierna bakom "Den som skrattar förlorar" är tillbaka med ett nytt avsnitt! Den här veckan pratar de bland annat om varför Motala är bättre än Stockholm, Frank Anderssons nya kärlek och så blir det en busringning på danska. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/02/202025 minutes 27 seconds
Episode Artwork

3. En ebola och två sars, tack!

Din nya humorfavorit i podd-djungeln! Det omåttligt populära gänget bakom succéprogrammet "Den som skrattar förlorar" släpper äntligen podd. Sist på bollen? Kolla in Den som skrattar förlorar – officiell Facebooksida  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/01/202026 minutes 53 seconds
Episode Artwork

2. Personen i Nacka

 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/01/202035 minutes 53 seconds
Episode Artwork

1. Din oas av hjärndödhet

Premiär av din nya humorfavorit i podd-djungeln! Det omåttligt populära gänget bakom succéprogrammet "Den som skrattar förlorar" släpper äntligen podd. Sist på bollen? Kolla in Den som skrattar förlorar – officiell FacebooksidaPremiäravsnittet levereras av den klassiska duon bestående av Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/01/202030 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Trailer

En podcast av Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson – som du kanske känner igen från succén Den som skrattar förlorar. Torra skämt, fantastiska ljudklipp, roliga listor och dumma spaningar ur vår knasiga samtid bildar podden som är din oas i hjärndödhet.
15/01/20201 minute 24 seconds
Episode Artwork

Kommer snart!

 See acast.com/privacy for privacy and opt-out information. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/01/20201 minute 36 seconds