Winamp Logo
Den Nye Standard Cover
Den Nye Standard Profile

Den Nye Standard

Danish, Finance, 1 season, 46 episodes, 1 day, 10 hours, 49 minutes
About
Den Nye Standard er et medieunivers som vil udforske, udvikle og udfordre den tilgang, som vi i dagens Danmark leder og driver virksomheder på.Vi dykker ned i traditionelle og nytænkende perspektiver for at finde frem til de historier, som skaber fremdrift og former fremtiden.Vores vision er at skabe et talerør, hvor inspirerende mennesker kan influere og belyse interessante områder inden for gæstens arbejds- og/eller interesseområde. Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

Ole Bornedal om filmbanchen og det at skabe succes

I episode 41 fortæller Ole Bornedal om sin karriere, hvordan han skabte sin egen uddannelse inden for film og hvordan ønsket om hævn var en drivkraft for at demonstrere sit talent. Vi diskuterer også hans gennembrud med filmen "Nattevagten", de erfaringer han gjorde sig i Hollywood, og hvad disse år har bidraget med, samt grunden til, at han valgte at vende hjem. Til sidst taler vi om de mål, Ole sætter sig, når han begynder en ny film, og hvorfor han mener, at frihed ikke fungerer.Filminstruktør og manuskriptforfatterI denne episode har vi besøg af filminstruktør og manuskriptforfatter, Ole Bornedal, der står bag filmsucceser som “Så længe jeg lever”, “Nattevagten” og “Skyggen i mit øje”. Ole er inviteret i studiet til en samtale om filmbranchen, hans målrettede kreative mål, Hollywood, AI og det at skabe succes.Ole starter samtalen med at beskrive sig selv som værende professionel i arbejdsregi og en mand, der piner sig selv til det yderste, så langt hans talent rækker. Privat har han en stor overfølsomhed over for, hvordan andre har det, og han har svært ved at være sammen med dovne og uprofessionelle mennesker, der ikke går op i det, de laver. Læs mere om Ole her: www.dennyestandard.dk/ole-bornedalTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/5/202456 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Mads Nissen - om at vinde World Press Photo og det at navigere i kaos

I episode 40 tager Mads Nissen os med på en fortælling om hans virke som fotojournalist. Vi taler om, hvordan Mads’ interesse for fotografi startede, og hvorfor han mener, at fotografiet har en unik evne. Vi får også indblik i, hvordan det føles at vinde World Press Photo tre gange som den eneste person i verden, og hvordan man sikrer, at man bevarer sin menneskelighed, når man navigerer gennem kaos.En af verdens bedste fotojournalisterI denne episode har vi besøg af Mads Nissen, der er en af verdens førende fotojournalister. Mads er blevet inviteret i studiet for at diskutere fotografiets potentiale, oplevelsen af at vinde World Press Photo og hvordan man navigerer i kaos samt uvirkelige scenarier som fotojournalist.Mads indleder samtalen med at beskrive sig selv som intens, nysgerrig og passioneret, egenskaber der driver ham til at udnytte livet til fulde, hvilket også afspejles i hans profession. Dog medfører erhvervet som fotojournalist også et savn af familien, idet han rejser verden rundt for at dokumentere kaotiske og ekstraordinære begivenheder.Læs mere om Mads her: www.dennyestandard.dk/mads-nissenTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/27/202452 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Marianne Dahl - om ledelse, AI og Tech

I episode 39 tager vi på en rejse gennem den teknologiske udvikling og diskuterer Marianne Dahls erfaringer med ledelse. Marianne har gennem sin karriere arbejdet med topledelse i forskellige brancher og mener, at uanset hvilken branche man er leder i, er det vigtigt at få en forståelse for teknologi. Derudover taler vi om AI, AGI, rollemodeller, samt giver et forecast på, hvilke professioner der vil blive attraktive i fremtidens samfund i takt med den teknologiske udvikling.Managing Director og Partner i Boston Consulting GroupI denne episode har vi besøg af Marianne Dahl, der er Managing Director og Partner hos Boston Consulting Group. Hun er, ifølge Berlingske, en af Danmarks mest markante erhvervskvinder, med en lang karriere i erhvervslivet og topstillinger hos virksomheder som Microsoft, Codan og TDC. Vi har inviteret Marianne til en samtale i studiet om ledelse, den teknologiske udvikling og fremtidens teknologier.Marianne indleder samtalen med at beskrive sig selv som et holdningsmenneske, der er nysgerrig på mange forskellige emner og samtidig er meget impulsiv. Hun fortæller, at hun er god til at starte projekter og har viden om mange forskellige områder, men at hun ikke altid er den person, der afslutter dem.Læs mere om Marianne her: www.dennyestandard.dk/marianne-dahlTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/20/202447 minutes
Episode Artwork

Søren Pape Poulsen - om hans politiske karriere og bagsiden af medaljen i politik

I episode 38 fortæller Søren Pape Poulsen om sin politiske karriere samt de op- og nedture, der følger med i politik. Vi diskuterer, hvordan Sørens interesse for politik begyndte, hvordan hans opvækst har formet ham, det at være tryghedsnarkoman og hvilket politisk embede, der har været det mest udfordrende. Vi får også indblik i "formandsklubben" på Christiansborg, den daglige jargon mellem de forskellige partier og det mindset, der kræves for at være politiker.Politiker og partileder for Det Konservative FolkepartiI denne episode har vi besøg af Søren Pape Poulsen, der er medlem af Folketinget og partileder for Det Konservative Folkeparti. Søren er blevet inviteret i studiet til en samtale om hans politiske karriere, bagsiden af medaljen i politik og mindsettet bag en politiker.Søren indleder samtalen med at beskrive sig selv som en stille og rolig mand med et positivt sind, der mener, at det er vigtigt at opføre sig ordentligt. Han fortæller, at nogle måske vil sige, at han mangler noget kynisme, og at han er meget eftertænksom. Alle disse egenskaber har været med til at forme Sørens politiske karriere, hans ledelsesfilosofi og værdigrundlaget i Det Konservative Folkeparti.Læs mere om Søren Pape Poulsen her: www.dennyestandard.dk/søren-pape-poulsenTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/13/202452 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Julespecial - et tilbageblik på de seneste 4 måneders episoder

Vi er gået på juleferie, men derfor skal I ikke snydes for en episode. Vi vender stærkt tilbage i det nye år med nye samtaler med nogle af Danmarks mest inspirerende mennesker.I denne julespecial ser Nicolai tilbage på de seneste 4 måneders samtaler, og reflekterer over emnerne motivation og drivkraft, work-life balance, succes, mindset og bagsiden af medaljen.Motivation og drivkraftKom med på en rejse, hvor vi dykker ned i episode 34 med Tobias Dybvad og taler om, hvilken kraft der driver ham til at udvikle sig og skabe nye ideer.Vi besøger også episode 31 med Ida Tin for at reflektere over følelsen man får i maven som iværksætter, og hvordan man holder sin motivation og drivkraft stabil i både medgang og modgang.Work-life balanceRefleksionsrejsen fører os videre til emnet work-life balance, og direkte ind i episode 32 med Alex Vanopslagh. Her taler vi om, hvor vigtigt det er at finde balancen, og hvordan Alex's sygemelding med stress var en øjenåbning for prioriteringen af tid. Vi besøger også episode 35 for at høre, hvordan planlægning og struktur er altafgørende for  Soeren Le Schmidts work-life balance, og hvordan hans indstilling til at arbejde har ændret sig siden han er blevet far.Work-life balanceRefleksionsrejsen fører os videre til emnet work-life balance, og direkte ind i episode 32 med Alex Vanopslagh. Her taler vi om, hvor vigtigt det er at finde balancen, og hvordan Alex's sygemelding med stress var en øjenåbning for prioriteringen af tid. Vi besøger også episode 35 for at høre, hvordan planlægning og struktur er altafgørende for  Soeren Le Schmidts work-life balance, og hvordan hans indstilling til at arbejde har ændret sig siden han er blevet far.SuccesEt fællestræk for alle vores gæster er, at de har skabt succes i deres respektive brancher. I vores julespecial tager vi på genbesøg i episode 36, hvor Jussi Adler-Olsen fortæller sine bedste råd til at skabe succes som international forfatter.Vi tager også et smut forbi episode 37 med René Holten Poulsen for at høre, hvornår han har følt sig mest succesfuld i sin karriere som elitesports roer, og hvilket mindset han har skulle holde for at skabe denne succes.MindsetVi springer direkte ind i episode 33 med Sarah Mahfoud. Her reflekterer vi over, hvordan hun som professionel bokser altid skal have et bundniveau, der er så højt, at hun godt kan tåle at have en dårlig dag, og hvilket mindset det kræver.Vi bliver i sportsverdenen og dykker ned i episode 30, med Hermann Haraldsson, for at høre, hvilket mindset han som dreng tillært sig gennem fodbold, og som han stadig benytter i sit daglige virke som CEO for Boozt.comBagsiden af medaljenVi runder denne julespecial af med en stor refleksion over bagsiden af medaljen. Her skal vi både vende det at være heldig i ulykken, hvordan man tilpasser sig forandringer, hvordan man håndtere modvind og hvilke personlige ofringer der følger med succes.Igen tak fordi du lytter med! God jul og godt nytår! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/20/202341 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

René Holten Poulsen - om motivation og virkeligheden bag elitesport

I episode 37 går vi på opdagelse i René Holten Poulsens karriere, fra den spæde start med roning i Maribo Kajakklub til jagten på OL-guldmedaljen. Vi undersøger virkeligheden bag elitesporten og ser på, hvilken motivation, mindset og drivkraft det har krævet at nå dertil, hvor René er i dag.Elite kajakroerI denne episode har vi besøg af René Holten Poulsen, som er elite kajakroer, som har vundet 3x VM, 6x EM og olympisk sølv. René er inviteret ind i studiet til en samtale om sin karriere, den motivation og drivkraft, der kræves for at nå dertil, hvor han er i dag, samt virkeligheden bag elitesporten.René indleder samtalen med at beskrive sig selv som hårdtarbejdende, stædig og omsorgsfuld. Hvis hans konkurrenter skulle beskrive ham, mener han, at de ville sige, at de har stor respekt for ham, men naturligvis også at han kan være irriterende i konkurrencesituationer.Læs mere om René her: www.dennyestandard.dk/rene-holten-poulsenTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/15/202352 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Jussi Adler-Olsen - om succes og det at være heldig

I episode 36 tager vi på en rejse gennem Jussi Adler-Olsens liv og undersøger, hvordan han har formået at sælge over 30 millioner eksemplarer af sine bøger. Jussi selv mener, at held har været en vigtig faktor for hans succes gennem livet. Derudover fortæller han om, hvorfor han blev forfatter, tankerne bag Afdeling Q, hans bedste råd, som han selv ville have ønsket at vide, da han startede som forfatter, og hvad der skal ske nu, hvor den sidste bog i Afdeling Q-serien er udkommet.International forfatter med over 30 millioner solgte eksemplarerI denne episode har vi besøg af Jussi Adler-Olsen, forfatteren der har solgt over 30 millioner eksemplarer på mere end 40 sprog i over 125 lande. Vi har inviteret Jussi ind i studiet til en samtale om, hvordan man skaber succes på både den danske og den internationale forfatterscene, om starten på hans egen karriere, hans følelser omkring afslutningen på Afdeling Q-serien, og hvad fremtiden nu bringer.Jussi indleder samtalen med at beskrive sig selv som en kreativ praktiker, der er reflekterende og søger lykken, hvor den kan findes. Han er nysgerrig, god til at formidle og altid udfordrer sig selv. Desuden beskriver han sig selv som loyal og en ven blandt venner, men understreger, at det ikke er hvem som helst, der får lov til at komme tæt på ham personligt.Læs mere om Jussi her: www.dennyestandard.dk/jussi-adler-olsenTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/8/202347 minutes
Episode Artwork

Soeren Le Schmidt - om modebranchen og udfordre kreativiteten

I episode 35 tager vi på en rejse gennem Soeren Le Schmidts karriere, og undersøger modebranchen med Soerens øjne. Han fortæller om det tidlige møde med kreativitet, alle de bagvedliggende udfordringer ved at være selvstændig og starte sit eget brand, hans holdning til Copenhagen Fashion Week, og hvordan arbejdslivet har ændret sig, efter at han er blevet far.Skrædder og designerDen Nye Standard har i denne episode besøg af Soeren Le Schmidt, der er skrædder, designer samt founder af brandet med samme navn. Soeren er blevet inviteret i studiet til en samtale om modebranchen, det at udfordre kreativiteten, work-life balance og hvordan man skaber succes som designer i Danmark. Soeren fortæller, at han er meget målrettet og dedikeret, og altid arbejder hurtigt og udnytter alle timer i døgnet. For Soeren er hans arbejde også en passion og hobby, og netop derfor bliver han aldrig træt af det han laver. For ham er det vigtigt, at kunderne føler sig hørt og set, og han nyder at skabe designs, der er skræddersyet til den specifikke kunde. For Soeren har det vigtigste altid været at skabe en unik oplevelse for kunden frem for at masseproducere sit design. Læs mere om Soeren her: www.dennyestandard.dk/soeren-le-schmidtTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/18/202344 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Tobias Dybvad - om personlig udvikling og karriere

I episode 34 tager vi på en rejse gennem Tobias Dybvads karriere. Tobias dykker ned i branchen, fortæller om sin personlige udvikling og åbner op for, hvilket mindset det har krævet for at nå dertil, hvor han er i dag. Vi snakker også om, hvad der driver ham til at udvikle sig, og hvordan han har udviklet sin karriere på et forretningsmæssigt plan.Komiker og producerDen Nye Standard har i denne episode besøg af Tobias Dybvad, som er komiker og producer. Tobias er inviteret i studiet for at tale om sin karriere som komiker, den medfølgende personlige udvikling, det mindset hans rejse har krævet, og hvordan en drøm blev til en succesfuld forretning.Tobias starter med at præsentere sig selv som far og ægtemand, men også som en introvert og genert mand, der tager sit arbejde alvorligt – hvilket står i kontrast til hans profession som komiker. Hvis branchen skulle beskrive Tobias, tror han, at de ville sige, at han er generøs og en stor idiot, men på den bedste mulige måde.Læs mere om Tobias her: www.dennyestandard.dk/tobias-dybvadTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/27/20231 hour, 2 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Sarah Mahfoud - om mindset, succes og mental sundhed

I episode 33 tager vi på en rejse gennem Sarah Mahfouds karriere som professionel bokser og tidligere verdensmester. Sarah dykker ned i spændende fortællinger om sin kulturelle påvirkning fra barndommen, overgangen fra amatørbokser til professionel, hvordan corona ødelagde alt, og hvorfor selvtillid, selvværd og mindset er vigtige faktorer for at skabe succes i branchen.Professionel bokser og tidligere verdensmesterI denne episode har vi besøg af Sarah Mahfoud, der er professionel bokser og tidligere verdensmester i fjervægt. Vi har inviteret Sarah i studiet for at tale om, hvordan man skaber en succesfuld boksekarriere, det mindset der kræves for at nå toppen, samt vigtigheden af selvtillid og selvværd.Sarah indleder samtalen med at præsentere sig selv som en kvinde, der har travlt og altid har mange bolde i luften. Spørger man hendes modstandere, ville de nok beskrive hende som teknisk dygtig, skarp til at aflæse kampens situation og som en bokser, der kontinuerligt forbedrer sig hver gang hun betræder ringen.Læs mere om Sarah her: www.dennyestandard.dk/sarah-mahfoudTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/18/202344 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Alex Vanopslagh - om hans politiske karriere og det at være partileder for Liberal Alliance

I episode 32 tager vi på en rejse gennem Alex Vanopslaghs politiske karriere. I denne episode deler Alex sin unikke livshistorie, fra barndommens tidlige politiske interesse til hans virke i dag som partileder for Liberal Alliance. Hør, hvordan Alexs passion har formet hans utrolige rejse. Få et indblik i de personlige udfordringer, han har mødt, den læring han har draget som leder, og oplev den forrygende energi fra valgkampen i 2023.Politiker og partileder for Liberal AllianceI denne episode har vi besøg af Alex Vanopslagh, der er medlem af Folketinget og partileder for Liberal Alliance. Alex er blevet inviteret i studiet til en samtale om hans politiske karriere, det at være syg med stress, hans udvikling som leder, og partiets vækst ved folketingsvalget i 2023.Alex indleder samtalen med at beskrive sig selv som humoristisk, selvironisk, ustruktureret og passioneret. Alle disse egenskaber har været med til at forme Alexs politiske karriere samt den virksomhedskultur, der i dag hersker i Liberal Alliance.Læs mere om Alex her: www.dennyestandard.dk/alex-vanopslaghTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/30/202350 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Ida Tin - om at skabe en app med over 11 mio. brugere, og om at være ophavskvinde til industrien Femtech

I episode 31 tager vi på en inspirerende rejse med Ida Tin, som er co-founder af Clue, en banebrydende menstruations- og fertilitets tracking-app. I denne episode deler Ida sin unikke livshistorie, fra barndomsrejser på motorcykel til at blive en visionær iværksætter. Hun udforsker sin passion for innovation inden for kvinders sundhed og reflekterer over Clues succes, samt de udfordringer hun har mødt undervejs. Med over 11 millioner aktive brugere og en investering på over en kvart milliard danske kroner, er Clue et strålende eksempel på, hvad stædighed og vision kan opnå.Co-founder og chairwoman i ClueDen Nye Standard har i denne episode besøg af Ida Tin, der er medstifter og chairwoman i Clue. Ida er blevet inviteret i studiet til en samtale om at skabe Clue, en app til tracking af menstruation og fertilitet med over 11 millioner aktive brugere, og om det at være ophavskvinde til industrien Femtech. Ida åbner samtalen op med at præsentere sig selv som en stædig, visionær og vedholdende kvinde. Hun har altid godt kunnet lide at gøre tingene på sin egen unikke måde og besidder en urokkelig drivkraft. Dette skyldes hendes overbevisning om, at produktet er en nødvendig innovation for samfundet.Læs mere om Ida her: www.dennyestandard.dk/ida-tinTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/16/202349 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Hermann Haraldsson - om at skabe Boozt, Nordens mest profitable e-commerce

I episode 30 har vi besøgt Hermann Haraldsson, som er co-founder og CEO i Boozt. Hermann er blevet inviteret i studiet til en samtale om at skabe Boozt.com, Nordens mest profitable e-commerce.Co-founder og CEO i Boozt.comDen Nye Standard har i denne episode besøg af Hermann Haraldsson, der er medstifter og direktør i Boozt.com. Hermann er blevet inviteret ind i studiet til en samtale om at skabe Nordens mest profitable e-commerce og virksomhedens teknologiske investeringer, samt hvordan man leder og skaber en virksomhedskultur med frihed under ansvar.Hermann indleder samtalen med at præsentere sig selv som en venlig og anstændig mand, der går op i at opføre sig ordentligt og passe på sine nærmeste. Yderligere beskriver Hermann sig selv som værende disciplineret, ambitiøs og konkurrencedrevet, hvilket alle er kompetencer som han har taget med sig videre i erhvervslivet og skabelsen af Boozt.com.Læs mere om Hermann her: www.dennyestandard.dk/hermann-haraldssonTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/2/202350 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Sommer special - et tilbageblik på de sidste 6 måneders episoder

Vi er gået på sommerferie, men derfor skal I ikke snydes for en episode. Vi vender stærkt tilbage i august med nye samtaler med nogle af Danmarks mest inspirerende mennesker.I episode 30 ser Nicolai tilbage på de seneste 6 måneders samtaler og reflekterer over emnerne iværksætteri, ledelse, mindset, virksomhedskultur og motivation. LedelseKom med på en rejse, hvor vi dykker ned i episode 20 med Kasper Brandi og hans erfaringer som leder, samt hvordan han har udviklet sig fra at være en uerfaren og umoden leder til i dag at kende sine styrker og svagheder.Vi besøger også episode 17 med Pernille Lotus, der giver os indsigt i de styrker og svagheder, hun har erfaret er nødvendige i hendes rolle som leder i medgang og modgang, samt hvor vigtigt transparens i virkeligheden er.På vores tur rundt i ledelsesverdenen besøger vi også episode 27 og reflekterer over Mikkel Severins erfaringer med emotionel intelligens samt hvilken ændring der er nødvendig for at blive en exceptionel leder.Til sidst afrunder vi dette emne med et udsnit fra episode 21 med Jan Lehrmann, som reflekterer over, hvorfor det er vigtigt at sejre som et team frem for at sejre alene.VirksomhedskulturRefleksionsrejsen fører os videre til emnet virksomhedskultur, og direkte ind i episode 16 med Andreas von der Heide. Her taler vi om at skabe en virksomhedskultur, hvor medarbejderne er så engagerede i virksomheden, at de ender med at få virksomhedens logo tatoveret på deres krop.Vi vender også det at give plads til fejltagelser i en virksomhedskultur samt vigtigheden i at lære af sine fejl og kunne udvikle sig. Dette gør vi ved at kigge tilbage på episode 24 med Jeppe Christiansen.MotivationHvordan holder man egentlig et team motiveret? Vi dykker ned i episode 18 med Rasmus Bagger for at finde ud af, hvorfor det er så vigtigt at skabe en arbejdsplads med motiverede medarbejdere, og hvordan man faktisk gør dette.Vi skal også besøge episode 26 med Heini Zachariassen for at undersøge, om der er en forskel mellem motivation og passion, og hvorfor disciplin er en vigtig faktor.MindsetRefleksionen over emnet motivation fører os direkte videre til det næste emne, mindset. På denne del af rejsen besøger vi episode 25 med Rasmus Brohave for at høre om, hvordan Rasmus genfandt sin sande passion og bevarede dette mindset. Vi besøger også episode 19 med Mette Skjærbæk for at reflektere over, hvordan hun holder sit sind oppe i modgang.Vi afrunder dette emne med et besøg i episode 29 med Mads Nørgaard. Her skal vi undersøge, hvilket mindset det kræver at arbejde i en branche, der konstant ændrer sig, og hvordan man kan blive ved med at skabe reel værdi for sine kunder.IværksætteriIværksætteri er det sidste emne i denne omgangs refleksionsrejse. Her skal vi blandt andet dykke ned i episode 22 med Brian Mikkelsen og høre om hans holdninger til iværksætteri i Danmark, og hvad han som direktør for Dansk Erhverv mener, der er galt. Vi tager også forbi vores første live-episode, nr. 28 med Anne Stampe, for at reflektere over, hvilke ændringer, der skal til for at fremme iværksætteri i Danmark. I et møde med episode 23 og Louise Herping Ellegaard ser vi tilbage på, hvilket skifte Louise har oplevet blandt nye iværksættere, og hvorfor hun mener at der er mere prestige i at være en Gazelle frem for en Unicorn. Igen, tak fordi du lytter med! God sommer! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/28/202338 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Mads Nørgaard - om det at have et kreativt sind og modebranchen

I episode 29 har vi besøg af Mads Nørgaard, som er founder og chefdesigner af Mads Nørgaard Copenhagen. Mads er blevet inviteret i studiet til en samtale om det at have et kreativt sind og modebranchen.Founder og chefdesigner hos Mads Nørgaard Copenhagen I denne episode af Den Nye Standard har vi besøg af Mads Nørgaard, der er founder og chefdesigner hos Mads Nørgaard Copenhagen. Mads er blevet inviteret i studiet for at tale om modebranchen, forbrugerisme og det at have et kreativt sind.Mads indleder samtalen med at beskrive sin livshistorie i overskrifter og lukker lytterne ind i en fortælling om hans opvækst, ungdom og privatliv. Til spørgsmålet om, hvordan Mads’ kollegaer vil beskrive ham fortæller han, at de vil sige, at han er en sød og mild mand, der lægger stor vægt på at skabe en arbejdsplads, hvor alle anerkender hinanden og taler pænt til alle de møder på deres vej. Mads fortæller også, at han er enormt stædig, hvilket har været et effektivt karaktertræk i visse situationer gennem livet. Det at skabe en arbejdsplads og butik, der inkluderer alle, blev grundstenene for Mads Nørgaard Copenhagen, som vi kender det i dag.Læs mere om Mads her: https://dennyestandard.dk/mads-nørgaardTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform.Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/7/202351 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Anne Stampe - om mindset og iværksætteri

I episode 28 har vi besøg af co-founder af Nordic Female Founders og professionel investor, Anne Stampe. Anne er blevet inviteret i studiet til en samtale om mindet og iværksætteri.Professionel investor og co-founder af Nordic Female FoundersI denne episode af Den Nye Standard har vi besøg af Anne Stampe, som er medstifter af Nordic Female Founders og professionel investor. Anne er blevet inviteret i studiet for at tale om mindset og iværksætteri i Danmark.Anne begynder med at fortælle, at hun hader at beskrive sig selv, men at hun generelt lever et ganske almindeligt liv ligesom andre kvinder på 39 år med mand og børn. Senere i episoden uddyber Anne, at hvis hendes investeringsportefølje skulle beskrive hende, ville de fremhæve, at hun er ekstremt struktureret og har indgående kendskab til alle Nordic Female Founders' cases. Strukturen og familielivet er gennemgående vigtige faktorer i Annes personlige og professionelle liv og påvirker hendes syn på kvindeligt iværksætteri.Læs mere om Anne her: https://dennyestandard.dk/anne-stampeTak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform. Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/24/202348 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Mikkel Severin - om ledelse og emotionel intelligens

I episode 27 har vi besøg af foredragsholder og Mind Control ekspert, Mikkel Severin. Mikkel er blevet inviteret i studiet til en samtale om ledelse og emotionel intelligens.Foredragsholder og Mind Control ekspertDen Nye Standard har i denne episode besøg af Mikkel Severin, som er foredragsholder og Mind Control ekspert. Mikkel er blevet inviteret ind i studiet for at tale om, hvorfor emotionel intelligens skal være en strategisk prioritet og hvilke konsekvenser, der kan forekomme ved ikke at prioritere emotionel intelligens.Mikkel indleder samtalen med at præsentere sig selv som en smilende og forstående mand, der skaber exceptionelle resultater og hjælper virksomheder med at finde ud af, hvad de vil og hvordan de kommer derhen.Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform. Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/17/202353 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Heini Zachariassen - om at skabe Vivino, verdens største online vinmarked

I episode 26 har vi besøg af grundlæggeren af Vivino, Heini Zachariassen. Heini er blevet inviteret i studiet til en samtale om at skabe verdens største online vinmarked, og det at have et internationalt mindset.Founder af VivinoDen Nye Standard har i denne episode besøg af Heini Zachariassen, der er founder af Vivino. Heini er blevet inviteret ind i studiet for at tale om skabelsen af verdens største online vinmarked og erobringen af det internationale marked.Heini starter interviewet med at beskrive sig selv som en passioneret iværksætter, der er opvokset på Færøerne og elsker at bygge ting. Han beskriver desuden sig selv som energisk, optimistisk og positiv. Alle disse egenskaber har lagt grundlaget for den store internationale succes, som Heini har opnået.Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform. Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder.Du kan lære mange flere tips og tricks fra Heini lige her: https://youtube.com/c/rawstartup Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/3/202340 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Rasmus Brohave - om at opnå succes i en ung alder og personlig branding

I episode 25 har vi besøg af YouTuber og TV-vært, Rasmus Brohave. Rasmus er blevet inviteret i studiet til en samtale om at opnå succes i en ung alder og personlig branding.YouTuber og TV-værtDen Nye Standard har i denne episode besøg af Rasmus Brohave, som er YouTuber og TV-vært. Rasmus er blevet inviteret ind i studiet til en samtale om det at gå imod strømmen og skabe succes i en ung alder samt udvikle sit personlige brand.Rasmus indleder interviewet med at præsentere sig selv som en stille og rolig fynbo, der er introvert i privaten, men ekstrovert i arbejdsrelationer. Han hader at komme for sent og er meget perfektionistisk og passioneret. Alle disse egenskaber benytter Rasmus i sit daglige virke, hvor han producerer indhold med seertal så høje, at de konkurrerer med DR.Tak fordi du lytter med! Det vil betyde en verden til forskel, hvis du har to minutter til at anmelde os på din foretrukne podcast-platform. Husk, at du kan følge os for at modtage notifikationer, når vi udgiver nye episoder. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/19/202354 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Jeppe Christiansen - om ledelse og samfundsforhold

I episode 24 har vi besøg af CEO og founder af Maj Invest, Jeppe Christiansen. Jeppe er blevet inviteret i studiet til en samtale om ledelse og samfundsforhold.CEO og founder af Maj InvestDen Nye Standard har i denne episode besøg af Jeppe Christiansen, som er CEO og founder af Maj Invest. Jeppe er blevet inviteret i studiet til en samtale om ledelse, Maj Invests investeringer og samfundsforholdene i Danmark.Jeppe indleder interviewet med at beskrive sig selv som en fagnørd, der godt kan lide at drive virksomhed og som er tålmodig. Han har fra barnsben haft lysten til at skabe sin egen virksomhed. Efter 10 år i finanssektoren havde Jeppe et ønske om at skabe en virksomhed, der satte 100 procent fokus på analyse og faglighed. Han syntes, at der manglede en virksomhed med fokus på det langsigtede og det analytiske - det kombineret med interessen for økonomi og samfundsforhold blev starten på Maj Invest.Husk at du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder ved at følge os der, hvor du lytter til podcast! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/5/202346 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Louise Herping Ellegaard - om ledelse og det at lave et succesfuldt exit

I episode 23 har vi besøg af Business Angel og co-founder af Clio, Louise Herping. Louise er blevet inviteret i studiet til en samtale om ledelse og det at lave et succesfuldt exit.Business Angel og co-founder af ClioDen Nye Standard har i denne episode besøg af Louise Herping, der er Business Angel og co-founder af Clio. Louise er blevet inviteret i studiet til en samtale om salget af Clio til den svenske koncern Bonnier, hendes drivkraft til at blive iværksætter og hendes daglige erhverv som Business Angel.Louise indleder interviewet med at beskrive sig selv som værende resultatorienteret og med til at digitalisere folkeskolerne. Hvis hendes iværksættere skulle beskrive hende tror hun, at de ville sige, at hun er festlig, men samtidig en seriøs kvinde, der sætter hårde krav. Louise var med til at starte et af de første ED-tech startups i Danmark, der udelukkende blev finansieret af egen lomme. En tur på smukfest og drømmen om at være digital nomade blev startskuddet til den revolutionerende digitaliseringsbølge, der ramte folkeskolerne i 2007 - bedre kendt som Clio. Du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder ved at følge os der, hvor du lytter til podcast! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/29/202343 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Brian Mikkelsen - om ledelse og skiftet fra politik til Dansk Erhverv

I episode #22 har vi besøg af tidligere minister og nuværende direktør i Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen. Brian er blevet inviteret i studiet til en samtale om ledelse og skiftet fra politik til Dansk Erhverv.Tidligere minister og nuværende direktør i Dansk ErhvervDen Nye Standard har i denne episode besøg af Brian Mikkelsen, der er tidligere minister og nuværende direktør i Dansk Erhverv. Brian er blevet inviteret ind i studiet til en samtale om ledelse, skiftet fra politik til Dansk Erhverv og forudsætningerne for iværksætteri i Danmark.Brian indleder interviewet med at præsentere sig selv som en nysgerrig, energisk, glad og initiativrig mand, der går op i at involvere sine medarbejdere i alle dele af virksomheden. Da Brian overtog posten som adm. direktør i Dansk Erhverv overtog han ifølge ham selv en velfungerende organisation med succes, hvor fokuspunktet har været at højne kvaliteten og synligheden af Dansk Erhverv. Brians vigtigste mål er at være en god leder og sikre at det er sjovt og rart at komme på arbejde, og så har han taget redskaber med fra sin tid i politik som han bruger i sin ledelse af Dansk Erhverv.Du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder ved at følge os der, hvor du lytter til podcast! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/15/202342 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Jan Dal Lehrmann - om succes og hans mange erfaringer

I episode #21 har vi besøg af serieiværksætter og investor i LoveMondays, Jan Dal Lehrmann. Jan er blevet inviteret i studiet til en samtale om succes, og hans mange erfaringer.Serieiværksætter og investor i LoveMondaysDen Nye Standard har i denne episode besøgt Jan Dal Lehrmann, der er serieiværksætter og investor i LoveMondays. Jan er blevet inviteret ind i studiet til en samtale om det at skabe en succesfuld virksomhed, hvilken metodik han benytter som investor samt hvilke erfaringer han har taget med fra sin egen iværksætterrejse. Jan indleder interviewet med at beskrive sig selv som en ordentlig mand, der tænker strategisk og har mere ild i røven end gennemsnittet. Han fortæller også, at han hver dag står op med en mentalitet om at være et godt menneske, og netop disse kvaliteter har været med til at forme Jans karriere og succes. Du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder ved at følge os der, hvor du lytter til podcast! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/1/202350 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Kasper Brandi Petersen - om Labfresh's nanoteknologi og crowdfunding

I episode #20 har vi besøg af Co-founder og CEO i Labfresh, Kasper Brandi Petersen, i studiet, til en samtale om  deres nanoteknologi og crowdfunding.Du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder ved at følge os der, hvor du lytter til podcast! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/15/202342 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Mette Skjærbæk - om hendes personlige udvikling, og om at sætte sig selv fri

I episode #19 har vi besøg af founder og tidligere direktør i Karmameju, Mette Skjærbæk. Mette er blevet inviteret i studiet til en samtale om hendes personlige udvikling, og om at sætte sig selv fri.Vi laver alle vores episoder som video, du kan finde dem på YouTube ved at søge efter Den Nye Standard.Du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder ved at følge os der, hvor du lytter til podcast! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/2/202354 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Rasmus Bagger - om at turde drømme og fokusere på dine personlige styrker

I episode #18 har vi besøg af mentaltræner og performance coach, Rasmus Bagger, i studiet, til en samtale om at turde drømme, og fokusere på ens personlige styrker, frem for svagheder.Vi laver alle vores episoder som video, du kan finde dem på YouTube ved at søge efter Den Nye Standard.Du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder ved at abonnere lige der, hvor du lytter til podcast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/27/202247 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Pernille Lotus - om personligt drive og om at finde balance i livet

I episode #17 har vi besøg af co-founder og direktør i WeAreCube Danmark, Pernille Lotus, i studiet til en samtale om hendes personlige drive og om at finde balance i livet.Vi laver alle vores episoder som video, du kan finde dem på YouTube ved at søge efter Den Nye Standard.Du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder ved at abonnere lige der, hvor du lytter til podcast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/15/202246 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Andreas von der Heide - om virksomhedskultur og Les Deuxs internationalisering

I episode #16 har vi besøg af medstifter og direktør af Les Deux, Andreas von der Heide. Andreas er blevet inviteret ind i studiet til en samtale om at skabe et brand med et koncept, der fungerer på et internationalt marked.Vi laver alle vores episoder som video, du kan finde dem på YouTube ved at søge efter Den Nye Standard.Du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder ved at abonnere lige der, hvor du lytter til podcast. Tak fordi du lytter med! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/7/202242 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Sophie Bohr Grønbæk - Om at tænke forsikring på en innovativ måde

I episode #15 har vi besøg af CEO og CO-founder i forsikringsselskabet Undo, Sophie Bohr Grønbæk. Sophie gæster i denne episode studiet til en samtale om springet fra hjerneforsker til leder af en tech-startup i forsikringsbranchen, og om skabelsen af Undos unikke virksomhedskultur.Du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder, ved at følge os lige der, hvor du lytter til podcast!Læs mere om Sophie her: https://dennyestandard.dk/sophie-bohr-gronbaek/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/9/202241 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Klaus Veile – optimering af individets præstation

I episode #14 gæster adj. professor i præstationspsykologi og CEO af Sapiens Performance Klaus Veile studiet til en snak om, hvordan mennesket optimerer sin performance gennem et high performance mindset. I samtalen sætter Klaus ord på, hvordan kultur og miljø danner grundlag for et teams præstation.Du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder, ved at følge os lige der, hvor du lytter til podcast! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/28/202248 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Lars Tvede – om det fremtidsklare menneske

I episode #13 besøger investor, iværksætter og forfatter Lars Tvede studiet til en samtale om at kunne forberede sig på fremtiden, samt hvordan et mindset kan påvirke individets mulighed for udvikling. I podcasten sonderer Lars over teorier og overvejelser, som han gerne ville give sit yngre jeg.Du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder, ved at følge os lige der, hvor du lytter til podcast! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/14/202250 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Jeppe Christensen - skabertrang og ambitioner om at skabe en milliard virksomhed med Reform

I episode #12 har vi besøg af CO-Founder og CEO i Reform, Jeppe Christensen. Jeppe gæster i denne episode studiet til en samtale om den skabertrang, som er grobunden for iværksætteri samt ambitionen om at skabe en milliard virksomhed. Du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder, ved at følge os lige der, hvor du lytter til podcast! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/31/202245 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Henrik Lund - om Naturli's innovation og at udfordre det konventionelle

I episode #11 har vi inviteret direktør i NATURLI’, Henrik Lund, ind i studiet til en snak om NATURLI’s innovation, og dét at skulle udfordre det konventionelle madmarked. Gennem episoden, krydser vi mange broer og snakken går på alt fra fødevarerevolutionen og grøn innovation til virksomhedskultur, empatisk ledelse og om Henrik har fundet den gyldne vej uden om medaljens skyggeside. Du kan få en notifikation, når vi poster nye episoder, ved at følge os lige der, hvor du lytter til podcast! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/18/202246 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Jon Andersen - fra start up til scale up og brand partnerskaber

I episode #10, gæster Co-Founder og Direktør i STATE Drinks, Jon Andersen. Vi har inviteret Jon i studiet, til en snak om brand partnerskaber og at tage sin virksomhed fra start up til scale up.Samtalen går på at turde at tage chancer, rejse kapital uden et færdigt produkt og at følge sin mavefornemmelse, når man ikke rigtigt har nogen tidligere erfaring med virksomhedsdrift.Du kan altid kan se vores episoder på YouTube, og du kan abonnere lige der hvor du lytter til Podcast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/7/202241 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Forbes special – 30 under 30 Summit

Vi har i dag en special episode til jer, Nicolai var inviteret til ‘Forbes 30 under 30 Summit’ i Israel.Omgivet af spændende netværk og anerkendte erhvervsfolk, skulle Den Nye Standard selvfølgelig også defineres globalt.Vi har fået os en snak med Global CMO hos Mindler, Amalie Angelskår, serieentreprenør Maziar Nohedi og Senior Executive hos Forbes, Seth Cohen.Interviewene foregår på engelsk, og de kan alle også ses på YouTube. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/16/202225 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Le Gammeltoft - om kulturformidling og work-life balance

I episode #09 har vi inviteret founder og CEO af Heartbeats, Le Gammeltoft, ind i studiet, til en samtale om kulturformidling og ønsket om at gøre verden bare lidt bedre.Le fortæller om sit syn på det danske samfund, og hvilke udfordringer der følger med at starte en medievirksomhed uden mediestøtte.Vi hører om Le’s plads i den offentlige debat, hvor hun i mange år har været en aktiv stemme i debatten om mediestøtte, og snakken om Le’s personlige brand sættes i spænd med Heartbeats brand.Som altid vender vi bagsiden af medaljen, hvor en dialog om stress og work-life balance kommer på banen.Du kan altid kan se vores episoder på YouTube, og du kan abonnere lige der hvor du lytter til Podcast. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/10/202248 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Alexander Kragh - om fremtidens rekruttering og iværksætteri

I Episode #08 har vi inviteret CMO hos Ofir.dk og tidligere medstifter af rekrutteringsbureauet Statum, Alexander Kragh, med i Den Nye Standard til en snak om fremtidens rekruttering og iværksætteri.Alexander tager os med på en rejse – fra dengang han stiftede og satsede alt på Statum til virksomhedens konkurs, en depression og hans stilling i dag, hvor han sidder som CMO i en af Danmarks største jobportaler. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/21/202248 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Jesper Theil Thomsen - om ledelse og SOUNDBOKS’ kultur

I episode #7 har vi besøg af co-founder og CEO af Soundboks, Jesper Theil Thomsen.Vi har inviteret Jesper ind i studiet til en snak om ledelse og kultur i en virksomhed under hastig udvikling. Sammen taler vi om Soundboks’ historie med rivende op og nedture, og hvad Jesper som leder har erfaret gennem årene i en kulturdrevet virksomhed – både internt i virksomheden og i samfundet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/31/202233 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Mette Østergaard - om ledelse og digital transformation

I episode #06 gæster chefredaktør hos Berlingske Media, Mette Østergaard. Vi har inviteret Mette ind i studiet, til en samtale om ledelse og digital transformation. Sammen taler vi om, hvad det kræver at være en god leder, gennem skabelse af egen kultur og psykologisk tryghed. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/15/202253 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Hardeep Dhanjal - om personligt mindset og performance

I episode #05 har vi den internationale og nationale inspirational speaker, Hardeep Dhanjal med i studiet. Vi har inviteret Hardeep ind i studiet til en samtale om mindset og high performance.  Vi har en samtale om hvordan og hvad der har drevet Hardeep dertil hvor han er i dag - hvor han inspirerer og skaber fremdrift i store virksomheder verden over. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/24/202249 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Ditte Julie Jensen - om mental sundhed og personlig branding

I episode #04 gæster Ditte Julie Jensen, forretningskvinden og iværksætter bag kage-imperiet, by Ditte Julie. Vi har inviteret Ditte Julie, ind i studiet til en samtale om mental sundhed og personlig branding. Vi har en samtale om hvordan hun har brugt Den store bagedyst som springbræt til at udfolde sig som forretningskvinde. www.dennyestandard.dk/ditte-julie-jensen Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/9/202146 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Nikolaj Koppel - om mindset og podcast som et kommercielt medie

I episode #03 gæster co-founder og CCO i Podimo, Nikolaj Koppel.  Vi har inviteret Nikolaj ind til en samtale om mindset og podcast som et kommercielt medie.  Sammen taler vi om, hvordan holdet bag Podimo har formået at opdyrke et internationalt betalingsmarked, for podcast. www.dennyestandard.dk/nikolaj-koppel Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/26/202155 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Michala Svane - om livet som CMO og digitaliseringen af Tivoli

I Episode #02 gæster CMO og Senior Vice President I Tivoli, Michala Svane. Vi har inviteret Michala ind til en samtale om livet som CMO, samt hvad det kræver. Sammen taler vi om, hvordan det er at drive og udvikle digitaliseringen i Danmarks største turistattraktion, samt hvad hun har gjort for at skabe synergi mellem salg- og marketingafdelingen. www.dennyestandard.dk/michala-svane Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/12/202146 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Christina Barré - om at være selvstændig og at definere influencer marketing

I Episode #1 gæster kvinden bag agenturet Confetti CPH, Christina Barré. Vi har inviteret Christina ind til en samtale om Influencer marketing og livet som selvstændig. Vi taler om, at turde tage springet ud i det uvisse som selvstændig, samtidig med, at man elsker trygheden i at være lønmodtager. Christina driver sin virksomhed med et positivt mindset og livssyn, og leder sine medarbejdere ved at: “være den chef, man godt selv ville have haft”. www.dennyestandard.dk/christina-barre Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/29/202148 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Introduktion af vært Nicolai Vittrup

Nicolai Vittrup er founder og direktør i Webamp, investor i Beepr og vært hos Den Nye Standard. Gennem sin rejse som ung iværksætter og leder har Nicolai fundet sin egen nøgle til succes: At finde mennesker med enestående drivkraft og lidenskab, som ikke bare nøjes med at udføre et ‘godt stykke arbejde’ – men som er modige nok til at udfordre status quo og overgå forventningerne.Nicolais mantra om at udforske, udvikle og udfordre måden vi leder og driver virksomhed er da heller ikke gået ubemærket hen – han er blandt andet anerkendt af Berlingske, der placerede ham på listen over Talent 100 i 2021 i kategorien ledelse, ligesom han er finde på Forbes 30 under 30 2021 i kategorien Media & Marketing.Formålet med dette univers er derfor at inspirere andre til at turde at sætte den nye standard inden for dét, de er gode til. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/25/20213 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Den Nye Standard - Trailer

Velkommen til Den Nye Standard!Podcasten hvor vi dykker ned i de historier, som former og driver Danmarks ildsjæle, ledere og iværksættere. Vi taler med anerkendte mennesker om deres rejse mod at skabe noget nyt, og hvordan de har formået at etablere sig som en stærk profil på markedet.I fællesskab vender vi livets op- og nedture og udfordre både de traditionelle og nytænkende perspektiver, som har skabt fremdrift og udfordringer på deres veje.Lyt med og find inspiration i hvordan Danmarks iværksættere har banet vej for nye måder at drive forretning på. 🎧Find os lige der hvor du lytter til Podcast, eller her på Youtube!www.dennyestandard.dk Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/1/202122 seconds