Winamp Logo
Den Hvide Væg Cover
Den Hvide Væg Profile

Den Hvide Væg

Danish, Comedy, 1 season, 33 episodes, 2 days, 22 minutes
About
Anders Matthesen kaster sig halsbrækkende og frygtløst ud i rollen som podcastvært, og forsøger ad den vej at give kreativiteten og inspirationen et igangsættende spark. Det handler om - for enhver pris - at få kastet nogle farver på "Den hvide væg" På Matthesens website kan du læse mere om kommende projekter, streame shows, etc. Se med her: https://anden.dk
Episode Artwork

April 2024 - The Bossy Bo Tapes - Del 5

Programmet byder både på en update og et par spørgsmål fra lytterne, nye jingler og en snak om "Min store kærlighed"Herefter står den på det sidste afsnit af "The Bossy Bo Tapes" og på afslutningen af min lange samtale med Bossy.Trods alle odds lykkes det mig at finde vej og få os sikkert hjem til Frederiksberg.Det fejrer vi med et par sketches fra gamle dage. God fornøjelse.
4/28/20241 hour, 49 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Marts 2024 - The Bossy Bo Tapes - Del 4

En kort intro-update ender med at blive næsten en halv time lang. Herefter står den så på 4. afsnit af The Bossy Bo tapes.Vi vender næsen hjemad fra Fredericia efter veloverstået show.GPS'en driller og vi nupper en omvej eller tre.Der snakkes videre om især den musik vi i fællesskab og hverisær har frembragt. Masser af understøttende lydklip med musik fra gemmerne.Enjoy.
4/2/20241 hour, 57 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Februar 2024 - The Bossy Bo Tapes - del 3

I dette program får vi 3. del af samtalen med Bossy Bo.Desuden bliver der også tid til en update på hvad der ellers er sket i 2024. Hør nyt om Ternet Ninja 3, om nytårsforsætter og om februars lumske forførende fastalavnsboller..
2/29/20241 hour, 29 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

januar 2024 - The Bossy Bo Tapes - del 2

Vi fortsætter hvor vi slap.Bossy er med på langtur og vi snakker om gamle dage og spiller masser af lydklip fra gemmerne.
1/26/20241 hour, 34 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

December 2023 - The Bossy Bo Tapes - del 1

Første afsnit af den længe ventede samtale med min gamle road dog: Bossy Bo Rasmussen.(Måske også sidste gang jeg optager samtaler i bilen indtil jeg har fået købt noget nyt gear men vi må finde os i den mængde støj som jeg ikke fandt det muligt at sortere fra med mit nye A.I. plugin)Bossy tog med mig på job mens "Jokes"-turnéen stadig var i fuld gang.Vi sludrede hele vejen over til Jylland og hele vejen tilbage igen.Jeg har nu endelig fået klippet den første time sammen. Det kommer efter al sandsynlighed til at blive en hel lille serie af programmer, som jeg har valgt at kalde "The Bossy Bo Tapes" (Meget belejligt for vores podcast - da jeg er så travl for tiden, at det er svært for mig ellers at få lavet noget indhold.)Så nu hygger vi os med Bossy (som man altid gør) og tager på tur til Fredericia og tilbage til starten på 25 års (on/off) minderigt og frugtbart samarbejde.Værsgo og godt nytår - Enjoy
12/28/20231 hour, 17 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

November 2023

Jubilæumsafsnit! Den hvide væg har nu kørt i 2 år. Det fejrer jeg med kasettebånd, reklamespots og godt med mavesyre,Lennart kigger ind. Cemille nedlægger veto og så ringer jeg til Kristin og får opklaret hvor Arne Nougatgrens famøse strikvest i virkeligheden stammer fra.Lyt med !
11/28/20231 hour, 13 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Oktober 2023

Jeg fejrer mit 30 års jubilæum som komiker i dette afsnit. Festen gik dog lidt død, da mit udstyr pludselig gik ned!Afsnittet bringes derfor under parolen: Lidt podcast er bedre end ingen podcast!Vi når dog en tur på Bremen sammen med Christine Felthaus og vi skal også høre et gammelt kasettebånd - er det en gevinst? Bedøm selvEnjoy
11/3/202346 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

September 2023

Septemberafsnittet bliver brugt til at følge op på hvad der er sket siden sommerferien. Vi skal bla.a til Færøerne, Helsinge og Århus og vi skal snakke om turnéfslutning - improvistation og Ternet Ninja 3.
10/10/20231 hour, 4 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

August 2023

Resten af Japanrejsen kommer her. Det tog en evighed at klippe materialet. Så selvom ferien for længst er slut, vanker der hermed endnu et sommerferieprogram.Et program fuld af oplevelser og en lille smule arbejde. Og så bliver min fødselsdag fejret i ugevis. Hvis du vil se billeder fra resjen og opdateres på hvad der sker, så tilmeld dig nyhedsbrevet på anden.dk
9/7/20231 hour, 38 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Juli 2023

Den Hvide Væg - Sommerferie-edition.Kom med til Japan hvor arbejdet umiddelbart må vige pladsen for ferie og afslapning.Eller ?Mit slid med at klippe programmet blev pludselig indhentet af August.Derfor får du i dette program kun de ti første dage af ferien hvor vi besøger Tokyo og Shikoko.Mere følger forhåbentlig i næste program.
7/31/20231 hour, 20 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Juni 2023 - samtale med Thomas Hartmann.

Langt om længe gik det hele lige op og jeg fik optaget den lovede podcast med min gode ven og komiker kollega Thomas Hartmann.Jeg har valgt at bringe det hele, uden at forsøge at klippe det fra som eventuelt bliver for internt eller ligegyldigt. Det må du kære lytter selv afgøre og sluk-knappen er jo altid en mulighed.Det var ikke ambitionen at lave et interview, men bringe en snak melem to komikere.
7/5/20232 hours, 12 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Maj 2023

Med nød og næppe fik jeg endelig lavet et afsnit færdigt. Vi skal bl.a. møde komikeren Mikkel Sand som ønsker sig at undergå en "masterclass" i stand-up- Vi følger Mikkel i 10 måneder frem mod hans opvarmning for mig i Aalborg.Så er der også månedens demo og opdateringer på T.N. 3God fornøjelse.
6/13/20231 hour, 38 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

April 2023

Så lykkedes det sgu alligevel at få uploadet et april-afsnit.Denne gang bliver du inviteret med på påskeferie i Japan. Efter en lang drøj tid med lukkede grænser, er det nu omsider atter muligt at rejse rundt i det kære land.Hele programmet er optaget on location med mit applewatch. Det gennemgående tema er støj og lyde (som der er rigeligt af i Japan)Derudover besvares der spørgsmål fra lytterne - og som altid når jeg bevæger mig ud i virkeligheden med tændt mikrofon, får det hele lov at stikke lidt af tidsmæssigt. Måske derfor ikke det strammeste program. Men hyggeligt for mig at forsøge at udbrede min kærlighed og begejstring for Japan. Håber det smitter lidt.
5/8/20231 hour, 47 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Ekstra afsnit 3 - En sygt lang køretur til Viborg (Del 2)

Fortsættelsen af den intetsigende reportage fra en køretur til Viborg.Vi er nu efter showet - hygge backstage, og så går det ellers hjemad.Fuldstændig latterligt ligegyldigt.
4/24/20231 hour, 7 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Ekstra afsnit 3 - En sygt lang køretur til Viborg (Del1)

Første del af endnu et af de efterspurgte køreafsnit.Fuldstændigt håbløst tidsspilde.Aldeles blottet for seriøst og relevant indhold. Til gengæld langt og velegnet til folk der lider af søvnløshed.
4/24/20231 hour, 21 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Marts 2023

Demosnak, arbejdsmøde og spørgsmål fra lytterne.Et afsnit der pludselig måtte afsluttes og forlades da alverdens arbejde kom væltende ned over mig. Det er virkelig ved at være alvor med de forestående projekter. Det får også en betydning for "Den Hvide Væg" i den næste tid, i forhold til regelmæssighed og punktlighed. Men vi kører videre i det omfang der bliver muligt!Tak til alle der lytter med. Meld jer til nyhedsbrevet på anden.dk - for updates om fremtidige afsnit.Skriv til podcasten på [email protected]
3/30/202340 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Februar 2023

I denne epsiode skal vi jamme blinde-jokes på bestilling far en lytter. Det bliver til den lægste jam indtil nu, krydret med masser af live stand-up klip.Afsnittet byder også på en rap-sang der aldrig blev til noget, Fun-facts om "Anden Paa Coke", spørgsmål fra publikum og meget mere. Gode løjer til en billig pris.
2/27/20231 hour, 51 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

August 2022

I gang igen med arbejdet efter sommerferien. Masser af reportage fra bla.a. Smukfest, morgen-tv og Falkoner. Jeg udfordres også på min podcast-stemme af irriterende manager/hustru der synes jeg lyder som Kim Schumacher.
8/30/20221 hour, 7 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Juli 2022

Jeg forsøger i brudstykker at sammensætte denne episode af "Den Hvide Væg" mens jeg holder sommerferie. Måske ikke den allerbedste lyd-oplevelse. Men forhåbentlig en stemning af af sommer, bølger og sand mellem tæerne. Der bliver slappet af, foldet traner, trænet, spist og drukket, og så skal naboerne prankes, ungerne underholdes, og der skal hates på de andre turister. Frem for alt skal der arbejdes - i smug!Kort sagt: Ferie når den er bedst!
7/26/20221 hour, 28 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Juni 2022

Sidste afsnit inden sommerferien og klart det bedste hidtil (efter min mening).Kom med på turné til bla. Bornholm. Følg Helenes modige forsøg på at springe ud som stand-up komiker. Hør historien om sangen Pesto.Masser af spas og hygge - lige til at tage opvasken til (hvis du vasket op på en meget stor kaserne)Tilmeld dig mit nyhedsbrev på anden.dk
6/30/20221 hour, 45 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Ekstra afsnit 1 - En meget lang køretur til Århus

For at imødekomme den store efterspørgsel på mere strukturløst indhold, følger her et forsøg: Dette er IKKE et sædvanligt afsnit af Den Hvide Væg - men derimod een lang reportage fra premieredagen på "Jokes fra en hvis straight mand". Tankerne flyver og munden løber på køreturen til Århus. Optagelsen byder også på lidt "improklip" fra selve showet (noget med et hul i hovedet) - Enjoy! - Eller spring over ;-)
6/1/20221 hour, 21 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Maj 2022

Det er forår og en ny stand-up turné står for døren. Vi vender også premieren på "Toscana" og så skal vi både jamme, besvare spørgsmål og snakke om tilblivelsen af nummeret "Badboy"Kort sagt: Nujh, hvor skal vi hygge!
5/27/20221 hour, 3 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

April 2022

Det hidtil længste afsnit.Den står bla.a. på: Updates på diverse projekter, improviseret live stand-up, spørgsmål fra lytterne, hilsen fra Sverige og en ekstra lang madlavnings-session - for dem der ikke kan få nok af ligegyldig lytning.JOKES – FRA EN HVID, STRAIGHT MANDJeg er tilbage med spritny stand-up som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes.Jeg kommer rundt i hele Danmark, se alle spillesteder og køb billetter her: https://anden.dk/jokes/
4/28/20222 hours, 28 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Marts 2022

I denne episode blæser jeg (på opfordring) på tiden og det stramme format. En noget løsere og længere udgave af Den Hvide Væg. Om det er bedre ? - Det er op til dig.JOKES – FRA EN HVID, STRAIGHT MANDJeg er tilbage med spritny stand-up som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes.Jeg kommer rundt i hele Danmark, se alle spillesteder og køb billetter her: https://anden.dk/jokes/
4/2/20221 hour, 55 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Februar 2022

Nerd-alert!! I dette afsnit går jeg mere i dybden med udviklingen af jokes og sange. Jeg bladrer i diktafonen og spiller gamle demoer. Derudover skrives et helt lille stand-up show på bestilling fra en lytter. Og så skal der ædes fastelavnsboller så vi aldrig glemmer det.JOKES – FRA EN HVID, STRAIGHT MANDJeg er tilbage med spritny stand-up som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes.Jeg kommer rundt i hele Danmark, se alle spillesteder og køb billetter her: https://anden.dk/jokes/
3/1/20221 hour, 5 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Januar 2022

2022 er skudt i gang og jeg fortsætter hvor jeg slap."Den Hvide Væg" kom super fra start og med lytternes hjælp lægger jeg mig i selen, i forsøget på at gøre podcasten endnu bedre og skarpere. Den står bla.a. på arbejdsmøde med Cemille, vegetarisk madjagt i Sverige, og så selvfølgelig jam. - masser af jam!JOKES – FRA EN HVID, STRAIGHT MANDJeg er tilbage med spritny stand-up som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes.Jeg kommer rundt i hele Danmark, se alle spillesteder og køb billetter her: https://anden.dk/jokes/
1/28/20221 hour, 2 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

December 2021

Jeg kaster mig ud i den svære kunst at lave podcast under parolen: "We learn as we go!"tænk at man kan bruge en hel december på at lave én time og fem minutters lyd. JOKES – FRA EN HVID, STRAIGHT MANDJeg er tilbage med spritny stand-up som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes.Jeg kommer rundt i hele Danmark, se alle spillesteder og køb billetter her: https://anden.dk/jokes/
12/31/20211 hour, 7 minutes, 7 seconds