Winamp Logo
Den grusomme mand Cover
Den grusomme mand Profile

Den grusomme mand

Danish, Social, 1 season, 5 episodes, 2 hours, 15 minutes
About
Det er mænd der fylder fængslerne. Det er mænd der slår, slås og voldtager. Det er mænd der hærger i trafikken og på internettet, Det er mænd der er diktatorer, det er mænd som starter og udkæmper krige, og det er mænd der dræber. Listen kunne være meget meget længere. Hvad er der galt med de MÆND? Velkommen til serien Den Grusomme Mand, der afsøger mandens mørke væsen og brutalitet. Fra dyrplagere til massemordere. Tilrettelagt af Georg Larsen.
Episode Artwork

5:5 - Den forkrøblede mand

Om psykisk vold og smuldrende mandeidealer. Medvirkende: Christian Legind, Mikkel Thorup, og Maia Kahlke Lorentzen. Tilrettelagt af Georg Larsen.
6/23/202027 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

4:5 - Fra dyrplagere til drabsmænd

Om Hemingway og mænds evne til at slå dyr og mennesker ihjel. Medvirkende Sebastian Klein, Mickey Gjerris, Christian Legind. Tilrettelagt af Georg Larsen.
6/23/202027 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

3:5 - Den voldelige mand

Om filmens og virkelighedens vold, med beretninger fra bandernes baghave, hvor volden er hverdagen. Medvirkende Christian Legind, Ignazio Howaniak, Mikkel Thorup. Tilrettelagt af Georg Larsen.
6/23/202026 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

2:5 - De små mordere

Hvordan almindelige mænd drives mod massemordet, og om livet som civilist og kvinde i myrderiernes spor. Medvirkende. Mikkel Thorup, Christian Legind og Zulay Magazieva. Tilrettelagt af Georg Larsen.
6/23/202027 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

1:5 - Den politiske massemorder

Magt og myrderi i ideologiernes navn. Medvirkende. Mikkel Thorup og Christian Legind. Tilrettelagt af Georg Larsen.
6/23/202027 minutes, 11 seconds