Winamp Logo
Den Friska Wargen - Warg och Frisk Cover
Den Friska Wargen - Warg och Frisk Profile

Den Friska Wargen - Warg och Frisk

Swedish, Arts, 1 season, 77 episodes, 2 days, 4 hours, 57 minutes
About
En podcast om livet och alla dess frågor av Ida Warg och Viktor Frisk.
Episode Artwork

75. Tankens kraft

Denna veckans podd pratar vi om veckan som varit. Vi går även in på djupet och pratar om meditation och hur man kan nå dit man vill genom bara tankens krafter. The Secret! Sen svävar vi iväg haha! Bra podd Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/19/201737 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

74. Back to school

Det vi pratar om den här veckan är vad som hänt i veckan. Samt våran skolgång. Viktor berättar om åren då han kände att han inte passade in i skolan och gick sin egen väg. I en liten stad är det ofta svårt och man inte hur man ska ibland handskas med kommentarer och allt vad folk säger. Men vi hjälper däremot er som lyssnar att höja er egen självkänsla och se till att man kan lyckas med precis vad man vill! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/12/201742 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

73. #METOO part two

Hur har Viktor haft det i Sri Lanka på sin surfresa, varför kommer han hem till en iskall lägenhet och hur taggad är egentligen Ida på sin dansshow med MTV, det får ni höra i veckans podd! Dessutom slår vi ett starkt slag för #METOO kampanjen och att man aldrig ska vika sig. Ett otroligt viktigt ämne som måste belysas. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/5/201733 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

72. #METOO

Denna veckan poddar vi från 2 olika håll då Viktor är på Sri Lanka och surfar ovh Ida är kvar i kalla Sverige. VI pratar om #metoo och våra erfarenheter. Så viktigt initiativ som vi verkligen tycker alla borde lyfta. Hoppas ni gillar podden! Puss, Ida och Viktor. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/29/201736 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

72. Döden

Vi pratar om en sak som många tycker är rätt jobbig att prata om nämligen döden. Men ibland måste man kunna fejsa sina egna känslor och även prata om det som är jobbigt! Fast däremot är avsnittet väldigt roligt ocksånär Ida kommer in och pratar om sina grannar haha! Ett helt klart intressant avsnitt.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/22/201733 minutes
Episode Artwork

71. Meningen med livet

I veckans podd avsnitt pratar vi om vad meningen egentligen är med livet. Varför går vi upp varje dag och skapar oss ett liv? Vilka förutsättningar utgår man ifrån och hur har vi gjort för att kunna maximera våra liv och fortfarande kunna njuta. Eller kan man ens njuta av det livet vi lever i och med stressen och att ständigt vara överallt på tusen ställen.Att bygga ett kreativt spännande liv för någon annan. Vad är det egentligen? Och kommer man ihåg sina minnen lika bra även fast man utgår ifrån en kameralins? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/16/201741 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

70. Kroppskomplex och mer musik

I veckans avsnitt pratar vi om Idas nya musik och att det är mer på gång. Vi pratar även om kroppskomplex och att det hänger ihop med mycket som varit jobbiga i våra liv. Ett extremt viktigt avsnitt! Kram Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/8/201732 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

69. Idas låt och övernaturligheter

Äntligen en ny podd! Vi pratar om allt och inget, Idas nya låt som är så jävla bra! Samt vad som hänt under veckan och övernaturligheter. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/1/201752 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

68. Singel!

I veckans podd pratar vi om vad som hänt i veckan! Ida berättar om sin nya singel som faktiskt släpps idag. Gå in och kolla på Spotify och sök på Ida Warg - Set sailsI slutet får ni även höra en sant eller falskt där vi drar sanna eller falska påståenden om varann 😃Riktigt underhållande! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/24/201736 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

67. Face:a sina rädslor!

Hej!Denna veckans podd handlar om att man ska våga face:a sina rädslor och hur man gör det!Lyssna på Idas renoverings kaos och hur man kan få livet att förändras och förbättras i olika steg! 😃🙌🏽 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/17/201740 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

66. Vi är tillbaka!

Veckans podd! Vi är tillbaka Ida Warg & Viktor Frisk! Vi berättar om våran sommar, tar upp allt runt turnen, Idas sommarsemester runt om i Sverige med pärlan! Vi ger våra följare höstpepp och hur vi tycker att dom ska leva i höst och hitta sin egen höstinspiration. Näthat och politik är något vi avslutar med, men kör igång podden nu så blir det kanon! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/10/201741 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

65. Vårt sista avsnitt innan sommaren

Hej vänner! Här kommer sista avsnittet innan vi går på ett väldigt välbehövligt sommarlov. Hoppas att ni fortsätter lyssna till hösten igen. Vi önskar er en magisk sommar! Kramar, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/25/201722 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

64. Sexavsnittet med tjejerna från Alla Våra Ligg

Hej vänner! Idag kommer ett mycket speciellt avsnitt då vi har Anna och Amanda från succepodden Alla Våra Ligg på besök. Vi ställer massa frågor om sex som ni skickat in och de handlar om allt från onani, kärlek, sexleksaker, relationer, sexställningar mm. Ni får inte missa veckans avsnitt och glöm inte lyssna på podden Alla Våra Ligg. Hoppas ni gillar avsnittet! Puss, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/18/201730 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

63. Samtal

Hej älsklingar! Här kommer ett nytt avsnitt av podden som innehåller ett helt vanligt telefonsamtal mellan oss. Ni får lite uppdatering om våra liv och Viktor berättar om hans lilla pinsamma tal till drottning Silvia. Haha. Hoppas ni gillar podden. Puss & kram, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/11/201732 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

62. Frågepodden

Hej älsklingar! Denna veckan kommer ett helt avsnitt där vi svarar på era frågor ni skickat in till oss. Vi pratar om allt från morgontrötthet till instagram, gymnasieval, självskadebeteende och kroppshets. Har ni frågor så skicka dem till [email protected] ni gillar podden! Älskar er! Puss, I Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/4/201739 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

61. Tantrasex och sommarplaner

Hej älsklingar! Äntligen kommer ett nytt avsnitt upp och vi ber så mycket om ursäkt för förra veckans uteblivna avsnitt. Vi hade lite teknikstrul och tappade bort ett avsnitt i cyberspace. I dagsen avsnitt pratar vi om sommarlanerna, tantrasex och öppna relationer. Hoppas ni gillar det! Puss, Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/28/201741 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

60. Motivation och glädje i livet

Hej älsklingar! I dagens avsnitt så är jag och Viktor under tidspress men shit vad vi snackar på och håller glad stämning. Vi båda är inne i ett bra flow i livet och vi pratar lite om hur man hittar motivationen och glädjet i livet och hur viktigt det är att sätta mål. En energisk podd som vi hoppas att ni kommer gilla.Puss, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/14/201735 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

59. Träning-, LA- och alkoholsnack med världens bästa Oskar

Hej vänner! Idag kommer här ett riktigt härligt avsnitt då vi bjöd in Viktors kära vän Oskar Niklasson att snacka med oss. Vi brukar ju alltid snacka om Oskar så lika bra att bjuda in honom. Vi glömde flera gånger i podden bort att vi poddade då vi hade så trevligt. Vi pratar om allt mellan träning, muskivideos, LA och alkohol. Hoppas ni gillar avsnittet och säg gärna till om ni vill att vi bjuder in Oskar igen :)Puss, Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/7/201739 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

58. Hur du blir en stjärna på sociala medier

Hej älsklingar! Hoppas ni mår bra och är taggade på ett nytt avsnitt av podden där vi snackar och sociala medier. Hur framstår vi i sociala medier? Hur gör man för att undvika negativ energi och hur lyckas man med sociala medier? Hoppas ni gillar avsnittet! Puss, Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/30/201746 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

57. Jag spydde 20 gånger!

Hej vänner och välkomna tillbaka! Vi tog lite påskledigt förra veckan som ni kanske märkte men nu är vi tillbaka med ny energi. Dagens avsnitt handlar om att bryta mönster. Vilka ovanor har jag och Viktor och hur gör vi för att bryt dem?Hoppas ni gillar dagens avsnitt och glöm inte följa oss på instagram: denfriskawargenpoddPuss och Kram, Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/23/201738 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

56. Utmattningssyndrom och prestationsångest

Hej vänner! Denna veckan pratar vi om det här med stess, utmattningssyndrom och att gå in i väggen. Ett viktigt ämne som tyvärr allt fler och fler drabbas av. Vi tar även upp det här med prestationsångest och pratar runt det då vi båda lider av det. Hoppas ni gillar podden. Har ni frågor så skicka dem till [email protected] och kram Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/9/201746 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

55. Vad är egentligen viktigt?

Hej älsklingar! Här kommer ett nytt poddavsnitt som vi blev så nöjda med. Vi pratar om att komma till insikt med vad som egentligen är viktigt i livet och vilken inverkan sociala medier har på livet. Ett fint och känslosamt avsnitt som vi hoppas att ni kommer gilla. Älskar er! Puss, Ida och ViktorFrågor: [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/2/201741 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

54. Pollenallergi och vårkänslor

Hej älsklingar! Här kommer ett nytt avsnitt med massa vår och sommarkänslor. Lite tidigt kanske men ändå är det inte så långt kvar. Vi får även höra om Idas renoveringskaos och Viktors katastrofresa. Hoppas ni gillar avsnittet! Glöm heller inte lyssna på vår låt Faller på Spotify! Har ni frågor så maila oss på [email protected] och kram Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/26/201738 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

53. Att våga gå utanför boxen

Hej älsklingar! Här kommer en härlig ny podd där vi pratar om att våga kasta sig ut i livet. Hur vågar man ta steget mot sin dröm? Hur bryter man gamla vanliga mönster för att hitta nya vägar? Vi ger våra bästa tips och tankar. Glöm heller inte gå in på spotify och lyssna på vår nya singel "Faller"!Älskar er! Puss och kram, Ida Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/19/201741 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

52. Finns spöken?

Hej vänner! Många är nyfikna på mediala förmågor och andlighet. I dagens avsnitt tänkte vi fokusera lite mer på dessa spännande ämnena. Vi berättar lite mer om våra besök hos Marisol och upplevelser vi varit med om. Vågar ni lyssna?Har ni frågor så maila oss på [email protected] och kram Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/11/201746 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

51. Åldersnoja!

Hej vänner! Denna veckan så poddar Viktor från Miami och vi pratar om att bli äldre och om åldersnoja. Har ni frågor så maila gärna [email protected] ni gillade podden trots lite dåligt wi-fi :) Kramis Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/5/201743 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

50. Lev ditt drömliv

Hej vänner! Tänk att det är avsnitt 50 idag!Hur coolt och vad tiden går snabbt när man har kul! I dagens avsnitt pratar vi om våra drömliv. Hur vet man vad ens drömliv är, hu sätter man mål och hur kommer man dit? Hoppas ni gillar avsnittet och har ni frågor så skicka dem till [email protected] och kram Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/26/201745 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

49. Dagens ideal

Hej hjärtan! I dagens avsnitt får ni uppföljningen på vad som hände med Viktors resa förra veckan. Kom han iväg eller inte? Sedan pratar vi om dagers ideal och förebilder. Hoppas ni gillar podden :)Har ni frågor så ställ dem på [email protected] och kram, Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/19/201743 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

48. KOAS! Viktor lämnar inspelningen!

Hej vänner! I veckans avsnitt så svarar vi på några av era frågor som ni ställt på vår mail. Det handlar om ätstörningar, ångest, dålig energi av vänner och mycket mer. Unders inspelningen händer något väldigt dramatiskt och Viktor måste lämna inspelningen i panik. Hur det gick för Viktor får ni reda på i nästa avsnitt. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/12/201739 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

47. Tvångstankar och OCD

Hej vänner! I veckans avsnitt så har vi den stora äran att få ha Madeleine Möller som gäst. Hon har sedan en tid tillbaka haft OCD och tvångstankar vilket hon delar med sig av i dagens podd. Hur är det att leva med det och hur hanterar man det. Vilka situationer är det som kan uppstå? Trots att Madde lider av sina tvångstankar så har hon en härlig inställning och skämtar gärna om det. Hon berättar bla. om en period då hon ringde polisen 10-15 gånger varje dag. Riktigt roligt avsnitt som vi hoppas ni kommer gilla och ett viktigt ämne att ta upp då många lider av det men ingen pratar om det.Vill ni komma i kontakt med Madde så maila henne på [email protected] och kram, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/5/201746 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

46. Att hitta lugnet

Hej vänner! Här kommer ett nytt avsnitt som vi blev väldigt nöjda med! Vi pratar om det här med mindfulness och att hitta lugnet och meningen med livet. Viktor berättar om sitt meditationsläger och vi ger våra bästa tips på hur man hittar lugnet i vardagen. Vill ni ställa frågor till nästa veckas gäst så maila [email protected] eller ställ dem på vår FaceBook sidan eller instagram. Puss, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/29/201739 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

45. Träninings- & kostavsnittet

Hej vänner! Denna veckan så pratar vi om kost och träning och våra mål för 2017. Passande nog så sitter Viktor med världens träningsvärk och Ida med jedtlag så om ni tycker vi verkar konstiga så är det därför. Haha. Har n frågor om kost och träning så ställ dem på vår instagram: denfriskawargenpodd eller maila [email protected] Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/22/201746 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

44. Fyllehistorier och skam

Hej vänner! Här kommer ett nytt avsnitt med ett telefonsamtal mellan Miami och Stockholm. Vi bjuder på en hel del fyllehistorier och annat smaskigt. Vill ni höra vår egna låt så kan ni höra den i slutet av podden. Hoppas ni gillar avsnittet! Puss, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/15/201742 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

43. Ett telefonsamtal mellan värme och kyla

Hej älsklingar! Här kommer ett nytt poddavsnitt med ett telefonsamtal mellan Aruba och Sverige. Det blir prat om allt mellan himmel och jord. Hoppas ni gillar det och glöm inte följa oss på instagram: denfriskawargenpoddPuss och kram, Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/8/201735 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

42. Otrohet, oskuld och skam!

Hej älsklingar och GOTT NYTT ÅR! Här kommer en podd i extra flummighet då vi pratar om nystart och allt annat. Viktor avslöjar vem han blir av med oskulden med och Ida avslöjar namnet på en kille som varit otrogen mot henne. Hoppas ni gillar årets första podd och glöm inte följa oss på instagram: denfriskawargenpodd Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/1/201740 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

41. Årets sista podd

Hej älsklingar! Här kommer årets sista podd. Vi pratar om julstämning och galna nyårsfiranden. Kolla gärna in vår nya instagram: denfriskawargenpoddHoppas ni gillar avsnittet och GOD JUL & GOTT NYTT ÅR på er! Kramar Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/25/201638 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

40. Vad har hänt 2016? En årsresume!

Hej vänner! Här kommer det lovade årsresumen av 2016. Vårt minne sattes verkligen på prov här när vi skulle försöka komma ihåg vad som hänt under 2016. Ett riktigt bra år och vi berättar även våra mål och planer för 2017. 2017 har vi tänkt att göra podden ännu lite bättre så vi vill höra alla era tips och tankar vad ni vill höra av oss i podden. Skicka mail till [email protected] eller på vår Face Book sida ”Den Friska Wargen”. Hoppas ni gillar podden :) Puss, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/18/201641 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

39. Om jag och Viktor gifter oss...

Hej vänner! I dagens avsnitt kör vi en spontanare och bara pratar om livet just nu. Vi kände verkligen att vi behövde prata av oss och vi vet inte om det är kul att lyssna på men vi hade i alla fall väldigt kul när vi pratade. Hoppas ni gillar avsnittet! Puss och kram Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/11/201641 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

38. Therese Lindgren

Hej vänner! Denna veckan har vi vår första gäst i podden och det blev ingen mindre än Therese Lindgren. Vi pratar om kärlek, jobb, alkohol, ångest, veganism. Tror ni hon lyckas omvandla Viktor till vegan under programmet? Haha. Hoppas ni gillar det! Puss, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/4/201659 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

37. Hur ser vår framtid ut?

Hej vänner! Här kommer ett nytt avsnitt som vi hoppas att ni kommer gilla! Idag är Idas födelsedag så passa på att hälsa grattis till henne :) I dagens avsnitt så pratar vi om framtiden. Hur tror vi våra liv ser ut om 5 år? Kommer instagram fortfarande finnas kvar? Äter vi fortfarande kött eller odlar vi fram det?Dessutom så får ni en stor överraskning i slutet av podden då vi gästas av den grymma artisten James TW som sjunger sin nya låt "When You Love Someone" live i podden. Helt magiskt vackert så missa inte slutet!Ha en fin första advent! Puss, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/27/201650 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

36. Ett telefonsamtal mellan 2 olika världar

Hej vänner! I dagens podd så poddar vi från 2 olika delar av världen. Viktor från soliga LA och jag från snöstormen i Sverige. Vi få veta allt om Viktors resa + massa annat. Sedan går det falska rykten om Ida. Stämmer verkligen ryktena? Är Ida en av rösterna i ...? Hoppas ni gillar veckans avsnitt! Puss och kram, Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/20/201642 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

35. Vi bara kör!

Hej vänner! I veckans avsnitt får ni en blandad kompott av allt. haha. Vi spelade in det innan Viktor åkte till LA så att ni inte skulle vara utan podd när Viktor är och roar sig i värmen medan vi är hemma och fryser i snökaoset. Hoppas ni gillar avsnittet och glöm inte följa oss på FaceBook. Sök bara på Den Friska Wargen. Puss & Kram Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/13/201633 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

34. Ensamhet

Hej vänner! Denna veckan hade vi väldigt struligt att få ihop podden Tekniken var inte på vår sida men vi kämpade och fick till det tillslut. Vad gör vi inte för er :) Veckans avsnitt handlar i alla fall om ensamhet. Hoppas ni gillar avsnittet :) Puss och kram Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/6/201639 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

33. När livet suger!

Hej vänner! I denna veckans avsnitt så berättar Viktor om varför han inte mår så bra just nu. Vi pratar även om vad vi har på våra bucket lists och vad vi redan checkat av. Glöm inte kolla in instagramtävlingen om att vinna en vloggkamre Canon Legria Mini på Idas instegarm: @idawargHoppas ni gillade avsnittet! Puss och Kram Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/30/201636 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

32. STRESSAVSNITTET!

Hej vänner! I veckans avsnitt pratar vi sjukdomar och stress. När känner vi oss stressade? Vad gör vi i de situationerna och vad är våra bästa tips för att motverka stress i vardagen? Hoppas ni gillar veckans avsnitt och glöm inte följa vår FaceBook sida: Den Friska Wargen. Puss och kram, Ida Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/23/201635 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

31. Svåra val i livet

Hej vänner! I veckans avsnitt så tar vi upp och berättar om de svåraste valen vi har gjort i livet. Det blir allt från att välja gymnasium, göra slut med partner, säga upp sig från jobb mm. Dela gärna av er om era svåraste val i livet på vår Face Book sida: Den Friska WargenHoppas ni gillar avsnittet! Puss, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/16/201640 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

30. Social fobi

Hej vänner! Dagens avsnitt handlar om social fobi och diskuterar om när, hur och var vi upplever det. Vi vill även säga stort tack till alla sm röstade fram oss till årets podcast 2016. WOW säger vi bara! Vi är så tacksamma. Massa kärlek, Ida & ViktorGlöm heller inte följa vår FaceBook sida: Den Friska WargenDär lägger vi en länk till testet om ni också vill testa om ni har social fobier. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/9/201641 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

29. Frågepoddis + vegandebatt

Hej älsklingar! Vi vann årets podcast 2016 igår. Vi visste inte det när vi spelade in podden men TACK till alla som har röstat och alla ni som lyssnar. Vi är så otroligt glada och stolta!I veckans avsnitt svarar vi på massa frågor som vi fått in från er. Det blir allt från ätstörningar, träningstips, favoritdjur och en het vegandebatt mellan mig och Viktor. haha. Hoppas ni gillar podden och STORT TACK fina ni för alla röster! Vi älskar er! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/2/201644 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

28. Att starta eget - Våra bästa tips!

Hej vänner! Här kommer ett nytt avsnitt där jag och Viktor pratar om hur det är att starta eget. Hur går man till väga? Hur vågar man ta steget? Lön? Hur hanterar men upp och nedgångar?Glöm inte följa våran FaceBook kanal Den Friska Wargen. Ha en fin vecka! Puss, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/25/201650 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

27. ADHD-avsnittet

Hej vänner! Denna veckan kommer äntligen ADHD-avsnittet där Viktor svarar på alla era frågon om ADHD. När fick han diagnosen? Hur är det att leva med ADHD? Vad är Viktors syn på medicinering?Hoppas ni gillar avsnittet och glöm inte följa våran FaceBook-sida Den Friska Wargen.Puss, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/18/201645 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

26. Att komma ut...

Hej vänner! Hoppas ni mår toppen! Denna veckan är Viktor tillbaka och berättar om varför han varit borta och även om hur det var att komma ut. Vi tar avsnittet om adhd nästa vecka igen så ställ era frågor på vår FaceBook sida Den Friska Wargen i kommentarerna eller som meddeande om ni vill vara anonyma. Kram Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/11/201650 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

25. Så blir du framgångsrik!

Hej vänner! Denna veckan så kunde inte Viktor vara med pga. persoliga orsaker så jag bjöd in min pojkvän Alexander Pärleros och pratade framgång istället. Vad är egentlige framgång och hur blir man framgångsrik? Vi delar med oss av våra tankar och tips och måste säga att avsnittet blev toppen och värt att lyssna på! Hoppas ni gillar det! Kram, IdaGlöm heller inte följa får FaceBook sida Den Friska Wargen Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/4/201654 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

24. Vänner som sviker!

Hej vänner! dagens avsnitt blir lite annorlunda då vi pratar om vänskap och vänner som sviker. Hur gör man slut med en vän egentligen? Glöm inte gå in och följ vår FaceBook grupp Den Friska Wargen. Där kan ni även ställa frågor till VIktor om ADHD som han svarar på i nästa avsnitt :)Ha en bra vecka! Puss, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/28/201649 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

23. Våra mål hösten 2016 - Hur sätter man upp mål?

Hej vänner! Här kommer ett nytt avsnitt där vi pratar om hur man sätter upp mål och vad våra mål är för hösten 2016.Glöm inte följa vår FaceBook sida Den Friska Wragen.Kram, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/21/201651 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

22. Ångesten inför jobb- och skolstart

Hej vänner! Vi är nu tillbaka efter lite semester och så taggade på en höst tillsammans med er. För många dock så är hösten förknippad med ångest och det är vad vi pratar om i dagens avsnitt. Hoppas ni gillar det och glöm inte följa vår nya FaceBook sida Den Friska Wargen.Där kan ni ställa frågor och önska ämnen.Kramar, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/14/201646 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

21. Kost- & träningsavsnitt med Wargen

Hej vänner! Denna veckan är det bara Ida här då Viktor har ett väldigt hektiskt schema just nu. Därför passar det bra med ett kost- och träningsavsnitt där Ida svarar på massa frågor om just kost och träning. Hoppas ni gillar avsnittet och glöm inte skicka in era önskemål och frågor till [email protected] och kram Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/24/201619 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

20. Ekonomiavsnittet - Hur tjänar vi pengar?

Hej vänner! Här kommer ett avsnitt där vi pratar om ekonomi, pengar och jobb. Hur tjänar vi egentligen pengar och på vad? Hoppas ni gillar avsnittet och glöm inte skicka in era frågor och önskemål till [email protected], Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/17/201652 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

19. Dejting och kärlek - Vi blir grillade

Hej vänner! I dagens avsnitt så pratar vi om kärlek och dejtng. Vi svarar på era frågor som ni skickat in och det blir riktigt jobbigt ibland. Hoppas ni gillar avsnittet och glöm inte skicka in era frågor till [email protected], Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/10/201655 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

18. Så raggar du på Viktor?

Hej vänner! I dagens avsnitt så ratar vi om hälsa och ger våra bästa tips på hur man håller sig frisk. Väldigt flummigt avsnitt men det är ju bara så vi är! Hoppas ni gillar det och glöm inte skicka in massa frågor om dedjting och kärlek till nästa vecka. Maila oss dem på [email protected] ni någon minut över får ni mer än gärna ge oss betyg och lämna en kommentar här på iTunes. Ha en fin vecka vänner! Kram Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/3/201640 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

17. Livet alltså

Hej vänner! Här kommer ännu ett avsnitt av podden och i dagens avsnitt pratar vi ikapp om livet och om högtider. Det blir lite allt möjligt + att vi ringer upp vår spådam live :)Vi vill även tacka alla er som lyssnar och för alla fina mail och kommentarer vi får. Har ni önskemål och frågor så skicka dem till [email protected] Puss på er! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/26/201645 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

16. Våga satsa på din dröm

Hej vänner! Denna veckan poddar Ida från Thailand och Viktor från Frankrike så ha överseende med kvalitén. Vi pratar om alla olika jobb vi haft och våra bästa tips på hur man vågar satsa på sin dröm. Hoppas ni gillar avsnittet! Kram, Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/19/201642 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

15. Stress och utbrändhet

Hej vänner! I dagens avsnitt pratar vi om stress och utbrändhet. Vi får även världens skrattattack då Viktor råkar nocka sig själv under inspelningen så han börjat blöda. Haha. Hoppas ni gillar avsnittet! Kram ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/12/201644 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

14. Så lyckas du med dina sociala medier

Hej bästa vänner! Här kommer en podd där vi delar med oss av våra bästa tips för att lyckas med sociala medier. Hoppas ni uppskattar den! Kram, Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/5/201643 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

13. Det övernaturliga

Hej vänner! Här kommer ett nytt flummigt avsnitt med sommarkänslor och övernaturligheter. Hoppas ni gillar det. Puss, Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/29/201644 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

12. Kärlek kärlek kärlek

Hej vänner! I veckans avsnitt svarar vi på era frågor om kärlek. Hoppas ni gillar det :) Kram Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/23/201639 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

12. Kärlek kärlek kärlek

Hej vänner! I veckans avsnitt svarar vi på era frågor om kärlek. Hoppas ni gillar det :) Kram Ida och Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/22/201639 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

11. Frågor och svar om alkohol

Hej vänner! I dagens avsnitt så svarar vi på några av alla frågor vi fått in om alkohol. Hoppas ni gillar avsnittet. Kramar Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/15/201636 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

10. Det här med alkohol?

Hej vänner! I dagens avsnitt pratar vi om vår relation till alkohol. Ett viktigt ämne som är känsligt för många. Har ni frågor om detta så skicka dem till [email protected] så gör vi ett avsnitt om det. Kram Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/8/201647 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

9. Mordhotad och uthängd på nätet

Hej vänner! I dagens avsnitt pratar vi om näthat och mobbning. Viktigt avsnitt som vi hoppas att ni gillar. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/1/201642 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

8. Är vi lyckliga på riktigt?

Hej bästa ni! Här kommer ett nytt avsnitt som vi hoppas ni kommer gilla. Vi pratar om lycka och försöker reda ut vad lycka egentligen är? Puss, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/24/201641 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

7. Ångest, prestation & energier.

Hej vänner! I detta avsnitt pratar vi om ångest, prestationer och hur energier kan påverka. Hoppas ni gillar avsnittet. Puss, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/17/201639 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

6. Självförtroende & självkänsla

I det här avsnittet pratar vi om självkänsla och självförtroende. Våra tankar om det + massa tips. Hoppas ni gillar avsnittet! / Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/10/201638 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

5. Kost & träning

Det här avsnittet pratar vi om kost och träning. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/3/201641 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

4. Sexuell läggning

I detta avsnittet pratar vi om HSP (High Sensitive person), sexuell läggning och hur man tacklar negativ energi. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/27/201639 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

3. Oskuld och ångest

I dagens avsnitt pratar vi om oskulden, adhd och ångest. Hoppas ni gillar avsnittet! Kram, Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/20/201639 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

2. Kalsongbråk och mobbning

I veckans avsnitt har vi tema mobbning och vi pratar även mycket om Melodifestivalen och om det stora kalsongbråket! Vi svarar även på lyssnarfrågor. Hoppas ni gillar det! / Ida & Viktor Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/13/201635 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

1. Kroppsideal

I detta avsnittet så pratar vi om kroppsideal och melodifestivalen. En podcast om livet av Ida Warg och Viktor Frisk. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/6/201625 minutes, 11 seconds