Winamp Logo
Degeekculturepodcast's Podcast Cover
Degeekculturepodcast's Podcast Profile

Degeekculturepodcast's Podcast

Dutch, Cultural, 1 seasons, 3 episodes, 2 hours 21 minutes
About
De Geek Culture Podcast: een Nederlandstalige podcast waarin Roderick Leeuwenhart en Gert-Jan van Oosten maandelijks een gesprek hebben met mensen uit de Nederlandstalige Geekscene.
Episode Artwork

Episode 3

ZAVOROZHYE!! Welkom bij de derde aflevering van de Geek Culture Podcast. Deze maand te gast Marissa Delbressine om te praten over de Manga scene in Nederland en de toekomst van Manga in Nederland. En omdat Marissa een fanatiek speler is van het spel hatoful boyfriend. Een dating game met duiven. En een nieuwtje over Fullhouse.
16/09/201446 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Episode 2

De tweede aflevering van de Geek Culture Podcast, dit keer met Sytse Algera! Over de Dutch Comic Con, zijn nieuwe strip Lemuria en wat je nodig hebt om succesvol te worden als striptekenaar.
17/07/201444 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Geek Culture Podcast 001 - Men of Mega Chiptune

De Geek Culture Podcast: een Nederlandstalige podcast waarin Roderick Leeuwenhart en Gert-Jan van Oosten maandelijks een gesprek hebben met mensen uit de Nederlandstalige Geekscene. De eerste gasten zijn de helden van Men of Mega, 's-Neerlands grootste Chiptuneband. Via Robocop, John Stamos, Nintendo en meth krijgen we een kijkje in de wereld van de Chiptune. Ontdek Rodericks nieuwe queeste om de Men of Mega op festivals te krijgen en voor welk futuristisch gebruiksvoorwerp Gert-Jan nú al aan het sparen is.
06/06/201450 minutes 32 seconds