Winamp Logo
#dedication Cover
#dedication Profile

#dedication

Romanian, Education, 2 seasons, 20 episodes, 16 hours 48 minutes
About
Sa te dedici unui proiect poate insemna sfarsitul celorlalte idei bune sau sfarsitul timpului tau liber. Oricum ar fi, trebuie sa te dedici unui proiect ca el sa continue sa creasca. In acest podcast invit oameni care s-au dedicat proiectelor lor si ne povesteste despre ce este vorba in business-urile lor si cum au reusit sa le construiasca. Enjoy!
Episode Artwork

#020 Mai mult de 67 000 ore de continut video, cu Constantin Paraschiv

Costi este fondatorul si realizator la BiziLive.TV, fondator BiziHub si antreprenor in eCommerce intarnational.
11/03/202152 minutes 49 seconds
Episode Artwork

#019 Despre internet si cum faci bani, intr-o discutie libera cu Ovidiu Matei (Prima Parte)

Ovidiu este la curent cu tot ce inseamna afaceri pe internet si cum sa faci bani pe net, dar cea mai mare expertiza o are pe partea de video (Youtube si LinkedIn). L-am invitat cu gandul de a discuta despre proiectul lui www.SuccesOnline.ro dar am sfarsit sa vorbim despre cu totul altceva, tocmai d-asta am sectionat podcastul in 2 parti. Aceasta prima parte unde am pastrat o discutie libera si o a doua putin mai la subiect. Enjoy!
15/02/20211 hour 14 minutes 37 seconds
Episode Artwork

#018 Cum iti organizezi banii cand calatoresti, cu Andreia si Ion a.k.a. HaiHuiIn2

Sunt calatori full-time si au mai bine de un an de cand nu au mai trecut pe acasa. Andreia si Ion sunt doi Romani, clasici corporatisti care au ales papucii in detrimentul pantofilor. Multi ar spune ca nu sunt lafel de eleganti, dar ce mai conteaza? plus ca in pantofi nu poti sa te plimbi pe plaja. I-am invitat pe Andreia si Ion la Podcast pentru ca imi doream sa aflu cum este posibil sa calatoresti atat de mult fara sa ramai fara bani. Ei au raspunsul la intrebarea asta dar si la altele pe care le veti descoperi in episodul acesta. Enjoy!
07/02/202146 minutes 15 seconds