Winamp Logo
De Taxioorlog | BNR Cover
De Taxioorlog | BNR Profile

De Taxioorlog | BNR

Dutch, News, 1 season, 9 episodes, 3 hours, 26 minutes
About
Als het monopolie van de Taxi Centrale Amsterdam door Den Haag doorbroken wordt, breken er rellen uit in de hoofdstad. Boze taxichauffeurs gaan de strijd aan met wethouders, ministers en uit eindelijk… elkaar. Geld, geweld en geen enkele genade. Twintig jaar later durven de betrokkenen het échte verhaal te onthullen. 
Episode Artwork

Stem op De Taxioorlog voor een Dutch Podcast Award

Beste luisteraar, Goed nieuws: De Taxioorlog is genomineerd voor een Dutch Podcast Award! Op 6 november worden de awards uitgereikt en de serie maakt kans op een juryprijs in de categorie 'beste nieuwkomer'. Naast de verschillende juryprijzen is er ook een publieksprijs te winnen, en daarvoor hebben we jou nodig. Wil jij dat De Taxioorlog de Dutch Podcast Award publieksprijs wint? Stem dan nu HIER. Stemmen kan tot en met 27 oktober, dus doe het nu!See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/23/202322 seconds
Episode Artwork

Trailer De Taxioorlog

Als het monopolie van de Taxi Centrale Amsterdam door Den Haag doorbroken wordt, breken er rellen uit in de hoofdstad. Boze taxichauffeurs gaan de strijd aan met wethouders, ministers en uit eindelijk… elkaar. Geld, geweld en geen enkele genade. Twintig jaar later durven de betrokkenen het échte verhaal te onthullen.  Vanaf 22 maart in je podcastapp, abonneer je alvast en mis niets! Over de maker:  ‘De Taxioorlog’ is gemaakt door Sander ’t Sas in samenwerking met BNR. Sander is als jonge verslaggever bij de taxirellen en verzamelde zo een enorm geluidsarchief. Hij onderhield al die jaren contact met twee hoofdrolspelers uit het taxidossier, en die doen nu hun verhaal. 't Sas is momenteel verslaggever van EenVandaag.  Foto: © ANP / Jörgen CarisSee omnystudio.com/listener for privacy information.
3/20/20232 minutes, 20 seconds