Winamp Logo
De Stijn, Tobi en Jeppe Show Cover
De Stijn, Tobi en Jeppe Show Profile

De Stijn, Tobi en Jeppe Show

Dutch, Comedy, 2 seasons, 82 episodes, 21 hours, 9 minutes
About
Wij zijn je favoriete trio om het weekend mee te starten! Iedere vrijdag bespreken we de belangrijkste vragen des levens. Trendwatcher Stijn van Vliet neemt de laatste trends mee, Jasper Demollin voorziet de podcast van een inspirerende quote en Tobias Camman topt het af met een bijpassend culinair versnaperingetje. En natuurlijk betrekken we jou er ook bij: we helpen je met al je levens- of seksvragen! Dus stuur die vooral in via Instagram (https://www.instagram.com/destijntobienjeppeshow/)!  Luister zelf maar! Elke vrijdag knallend het weekend in met de Stijn, Tobi en Jeppe Show. 
Episode Artwork

Voetballe, classic mop en Gert Verhulst

⚽️ Oranje boven! Het Nederlands elftal komt bijna in actie op het EK in Duitsland, dus een goed moment om het eens over voetbal te hebben. Wees niet bang dat de podcast over allerlei tactieken gaat, want wij begrijpen ook dat het wel leuk moet blijven. De jongens hebben trouwens meer met voetbal dan je denkt. Tobi verkocht ooit hamburgers met joppiesaus in het stadion van FC Utrecht, Jeppe had een soort Cristiano Ronaldo kunnen zijn, met twee gebroken benen, dat dan weer wel. En Stijn kent bijna alle nummers van het spel FIFA uit zijn hoofd.Verder is in deze aflevering een glansrol weggelegd voor de vriendin van Stijn. Haar doel in het leven is een classic mop bedenken, zo eentje die je altijd op een kringverjaardag kunt vertellen. Alvast een kleine disclaimer: er wordt nog gewerkt aan alle moppen die je gaat horen. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳 Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/14/20241 minute, 19 seconds
Episode Artwork

Citytrips, bouquetromannetje en Ushi van Dijk

We gaan trippen zonder drugs, want we gaan op citytrip! Het is zomer en Jeppe is net terug van een reisje, dus het lijkt ons een goed moment om het er eens over te hebben. De laatste weken is er veel gelachen om Jeppe die zijn vriendin meenam naar een stilte retraite voor hun eerste vakantie, maar nu blijkt dat de andere jongens geen haar beter zijn. Iets met urenlange autoritten en döner kebab eten op een stoep. Ook verwelkomen we deze week een speciale gast, want de moeder van Tobi is weer van de partij. Zij denkt dat ze in een vorig leven misschien Japans was. Hoe dit precies zit hoor je in de aflevering, dus veel luisterplezier! Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳 Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/7/20241 minute, 13 seconds
Episode Artwork

Dirty talk, partnerruil en Carmen Electra

🛌 Vorige week ging het over schoonmaken, maar de studio is nu alweer goor want we hebben het over dirty talk. Een van de jongens houdt er heel erg van en gebruikt een hele waslijst aan vieze woordjes in bed. Wie zou dat nou Stijn? In de trends deelt deze ervaringsdeskundige wat tips. Handig voor Tobi, want die hoor je tijdens de seks net zoveel als Jeppe op een weekje stilteretraite.Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳 Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/31/20241 minute, 27 seconds
Episode Artwork

Schoonmaken, Vakantieveilingen en Master Oh

🧹De bezem gaat door de studio, want we hebben het over schoonmaken. Tobi is een luxepoes en heeft niet één, maar twee schoonmakers bij hem thuis. Jeppe zit op de praatstoel, want hij heeft heel lang niet kunnen praten. En ook deze week leer je de jongens weer wat beter kennen. Deze keer komt dat door de uitstekende interviewtechniek van Stijn. Hij stelt de anderen de Sonja Barend Award-waardige vraag: ‘wat is jouw favoriete huishoudelijke apparaat?' Wees niet bang dat deze aflevering lijkt op een artikel in het favoriete tijdschrift van je moeder, want door het Geile Geheimpje van deze week gaan je oren klapperen.Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳 Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/24/20241 minute, 53 seconds
Episode Artwork

Zweten, rouwrandje en Freek Vonk

💧De druppels komen deze week dwars door je speakers of oortjes heen, want de jongens werken zich in het zweet. Een thema dat Jeppe op het lijf geschreven is. Vroeger hadden veel mensen moeite met zijn lichaamsgeur en het erge is… hij is er ooit eens op aangesproken. Awkward! Heb je last van gele vlekken in je kleding, zweetdruppels op je voorhoofd of stinkende voeten? Niet alleen oma, maar ook trendwatcher Stijn weet raad. Met zijn tips ben je er zo vanaf. En Tobi biecht tussen neus en lippen door iets op wat je niet van hem verwacht. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳 Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/17/20241 minute, 2 seconds
Episode Artwork

Snackbar, stoephoerenschotel en Tarkan

🍟 Het stinkt naar dampende friet in de studio, want we gaan het hebben over de snackbar. En ja, zelfs Tobi, de meest culinaire van de drie komt er weleens. En hij heeft een hele onverwachte guilty pleasure… iets met een ingedroogde staaf die zo in je keel glijdt. Voor Jeppe is het DE favoriete plek na een avondje stappen, want vroeger pikte hij er veel meer op dan alleen een dönerbox kip. En Stijn heeft vooral last van een heleboel frietschaamte.Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳 Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/11/20241 minute, 25 seconds
Episode Artwork

Bodycount, cordon bleu en Jeroen Pauw

🍆 We gaan optellen en aftrekken, want het onderwerp is bodycount! Oftewel het aantal bedpartners van de jongens. Jeppe is bang dat Tobi hem framed als ‘vieze neuker’, dus deze aflevering mocht alleen gemaakt worden op één voorwaarde: Tobi mag hem niet voor de tram gooien. Er is alleen niks afgesproken over een bus…Verder gaan we in den vleze zonder vlees in Tobi’s culinaire blokje, weet Stijn hoeveel Nederland er op los sekst en Jeppe heeft twee keer groot nieuws! Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳 Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/8/20241 minute, 56 seconds
Episode Artwork

Nederlandse tradities, rivierkreeftman en Tropical Danny

🇳🇱 Sinterklaas, beschuit met muisjes, schaatsen… allemaal typisch Nederlandse tradities. Koningsdag is misschien wel de grootste van allemaal, want heel het land viert dan feest en maakt herinneringen. Jeppe ook! Je leert in deze aflevering een baldadige kant van hem kennen, want hij is op Koningsnacht een keer in de cel beland. Een klein voordeel: je hebt dan wel alle tijd om na te denken en songteksten te schrijven.En pak jij je notitieblokje er ook alvast maar bij, want Tobi geeft een workshop over het oer-Hollandse product jenever. En alvast onze excuses voor het geile geheimpje van Stijn, want die is niet alleen geil, maar ook een beetje smerig…Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳 Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/26/20241 minute, 9 seconds
Episode Artwork

Groepsapps, manke stalknecht en Arie Boomsma

💬 Deze aflevering gaat over de schrik van iedereen met een telefoon… groepsapps!Dus bereid je voor op een gesprek over ongevraagde foto’s van kopjes koffie, blauwe vinkjes en het negeren van familie-apps. Stijn heeft de laatste trends meegenomen en wat blijkt; hoe meer groepsapps, hoe meer stress. Herkenbaar? De jongens vertellen hoe zij hiermee omgaan. Verder gaan we down under deze aflevering. Voor het geile geheimpje reizen we af naar de boerderij van Matthew en Kate in Australië en de temperatuur loopt daar hoog op, en dat komt niet alleen door het lekkere weer 😏Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳 Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/19/20242 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Kinderen (krijgen), kaasbad en Al Pacino

🍼 Slapeloze nachten, poepluiers en huilende baby's… klinkt dit de jongens als muziek in de oren of wachten ze liever nog even? Jasper heeft klapperende teelballen en kijkt nu al uit naar het moment dat hij met kleine Jeppe door het Vondelpark een wandeling kan maken. Tobi schommelt nog een beetje. Soms zwijmelt hij weg bij de kids van vrienden en een andere keer ziet hij een kind en denkt: ''jij bent gewoon een lul''.Stijn heeft voor de trends uitgezocht hoeveel kinderen er elk jaar bij komen en dat zijn er best veel. Kunnen we daar over 9 maanden een mini Stijn bij optellen?Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳 Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/12/20241 minute, 48 seconds
Episode Artwork

Harsen, monnik-kont en Mufasa

🍑 Bereid je voor op een aflevering met extra veel positieve energie! De vraag is alleen: voor hoe lang? We hebben namelijk een pijnlijk thema, we gaan het hebben over harsen. Kosten noch moeite zijn gespaard, er is zelfs professionele apparatuur aangeschaft om een van de jongens te harsen. Maar wie is de gelukkige? Tobi heeft haar op z’n rug, Stijn een paar haartjes op z’n schouders en Jeppe een hele pruik tussen z’n billen. Verder hebben we een hele speciale gast die alles weet over het verwijderen van haar. En dat van Tobi in het bijzonder…Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳 Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/5/20241 minute, 48 seconds
Episode Artwork

Vreemdgaan, Baldur's Gate 3 en Desmond Tutu

💞 Volgens het woordenboek is vreemdgaan ‘seks hebben met een ander dan de vaste partner’. En wat blijkt? Stijn heeft met het schaamrood op de kaken iets op te biechten. Hij heeft seks gehad met iemand anders dan zijn vriendin. Iemand die precies weet hoe zij zich nu voelt is Jeppe, want hij is er onlangs achtergekomen dat hij is bedrogen. Verder gebeurt er iets unieks deze aflevering, want Tobi gaat vreemd... IN deze podcast!Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳 Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/29/20242 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Natuur, rijpe vrouwen en Aart Staartjes

🌳Deze week trekken de jongens de natuur in! Komt goed uit voor Tobi, die wil van wat overtollige kilo's af, dus hij wandelt veel voor de bossen en duinen. Hij wil in deze aflevering zelfs wel verklappen hoe zwaar hij was, al valt hem dat ook een beetje zwaar. Stijn speurt naar trends die Moeder Natuur ons geeft en dat maakt veel los in de studio. Iets met blote voeten en punaises. Verder heeft Jeppe als vegan een grote liefde voor dier en natuur, maar hij doet nu wel een hele schokkende onthulling.Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/22/20242 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Zoenen, Duitsers en Mickey Mouse

Tongworstelen, amandelhockey, huigtikken… het betekent allemaal hetzelfde: zoenen! Daar gaat deze aflevering over. Tobi was er heel vroeg bij, maar zijn verkering maakte het uit omdat ze liever met een rijke jongen wilde zoenen. We krijgen ook een update van Jeppe zijn huidige relatiestatus. Zou er al veel getongd zijn? En Stijn heeft een Geil Geheimpje meegenomen met een hitsige Mickey Mouse in de hoofdrol. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/15/20241 minute, 26 seconds
Episode Artwork

Wellness, zoutkroket en Erica Terpstra

🛀Schenk jezelf wat lekkers in en geniet van deze heerlijk ontspannen aflevering. De jongens zijn helemaal zen, want ze zijn net terug van een floatsessie. Zelfs Tobi is tot rust gekomen, alleen de opname zorgt toch weer voor de nodige frustratie en stress. Zeg je ontspanning, dan zeg je seks. Jeppe beweert dat hij het meestal niet doet na de eerste date, maar dat geloven we niet. En een luisteraar heeft de gouden tip om het hoogtepunt tijdens de daad zo lang mogelijk uit te stellen. Daar heeft Stijn ook zo z’n maniertjes voor… Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/8/20241 minute, 56 seconds
Episode Artwork

Online shoppen, herdersstaf en Dalai Lama

🛍️Online shoppen! Iedereen doet het, maar de een wat meer dan de ander. Alleen er is niemand die zoveel bestelt als Stijn, terwijl Tobi liever naar een winkeltje gaat voor zijn keukengerei. Al die messen, potjes, pannetjes en spateltjes bij elkaar doen iets bijzonders met hem. We denken dat hij daar stiekem zelf een hard spateltje van krijgt.In deze aflevering hebben de jongens een cadeautje voor elkaar gekocht. Online uiteraard. En zonder al te veel te verklappen… Stijn gaat niet blij zijn! Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/1/20245 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Mannengeheimpjes, double dragon en De Augurkenkoning

🤐Dit is de aflevering die je moet horen! De jongens gooien al hun geheimen op tafel. We komen erachter hoeveel de poep van Tobi weegt, Jeppe leert ons hoe je scheten het beste kunt maskeren en Stijn schaamt zich soms als hij uit eten gaat met zijn vriendin.Ook is er weer een geil geheimpje ingestuurd. Een luisteraar is naar een Chinese massagesalon geweest, dus eindigen we de podcast met een happy end of niet? Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/23/20241 minute, 54 seconds
Episode Artwork

Valentijnsdag, visvocht en Jason Mraz

❤️Het was Valentijnsdag! Daarom verspreiden de jongens hun liefde in deze aflevering. Tobi vertelt iets wat hij eigenlijk niet mag vertellen, Stijn blijkt een echte romanticus te zijn en Jeppe heeft niet alleen een vlinder op zijn arm, maar nu ook in zijn buik. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/16/20242 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Kotsen, paardenkut en Rico Verhoeven

🤢Alvast een waarschuwing: luister deze aflevering niet als je aan het eten bent, want de jongens hebben het over spugen, braken en vomeren… oftewel kotsen.Tobi heeft het goorste gerecht ter wereld meegenomen. Door de enorme stank heeft de studio na deze opname nog dagen moeten luchten. Sterkte met luisteren! Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/2/20244 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Slapen, gouden pik en Terminator

💤Deze week krijgen we een exclusief inkijkje in de slaapkamer van de jongens, want we gaan het hebben over slapen. En het is zeker geen slaapverwekkende aflevering. We komen erachter dat Tobi vroeger een gouden pik had en Jeppe heeft een goed verhaal over een vriend die tijdens een onenightstand nodig moest plassen, maar geen zin had om naar de wc te lopen. Spoiler: hij deed het in een fles. Ben je een man en wil je dit ook een keer doen? Stijn weet precies welke fles je moet hebben! Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/26/20243 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Voorbehoedsmiddelen, aarsspiraal en Drake

💜Houd je vast, want er wordt geschiedenis geschreven. Over tien jaar weet je nog precies waar je was toen je deze aflevering hoorde, want Tobi doet een onthulling die je niet ziet aankomen. Verder gaat het over voorbehoedsmiddelen, dus Jeppe vertelt over de eerste keer dat hij condooms kocht. AWKWARD! En het Geile Geheimpje van Stijn zorgt voor een prikkelbare sfeer in de studio. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo. Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/19/20241 minute, 39 seconds
Episode Artwork

Pijntjes, bef dj en Tante Sidonia

💊 Hoofdpijn, rugklachten of stijve kuiten. De jongens hebben regelmatig last van pijntjes, dus het is tijd om daar een aflevering over te maken. Ook leren we de mannen nog wat beter kennen; we komen erachter dat Jeppe heel wat spannende trucjes kan met zijn tong, Stijn zou een woest aantrekkelijke vrouw zijn en Tobi ontploft omdat zijn huisarts er nooit is. Oja, en Gargamel uit De Smurfen komt even langs.Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜 Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/12/20242 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Ouder worden, seksgrot en de lekkere Guus Meeuwis

👴🏻 De jongens zien er nog steeds uit als drie jonge goden, maar ook zij moeten eraan geloven: ouder worden. En dat is het thema van deze aflevering. Stijn kijkt met weemoed terug naar zijn jonge jaren, Jeppe geniet van het ouder worden en Tobi laat zich op een zekere leeftijd helemaal verbouwen. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜 Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.🤳Volg ons op Instagram en TikTok om helemaal op de hoogte te blijven. Je geile geheimpjes zijn welkom in onze DM: @destijntobienjeppeshowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/5/20242 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Oud & Nieuw, wonderzalf en Kylie Minogue

🎆De oliebollen staan op tafel, want de jongens hebben het over Oud en Nieuw. In deze aflevering heeft Tobi een mening over daten zonder seks, Jeppe beleeft spannende avonturen met een paaldanseres en dankzij Stijn houd jij je goede voornemens nu wel een keer vol. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜 Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/29/20231 minute, 28 seconds
Episode Artwork

Kerst, het Wijnglazen Huis en Nina Warink, Bram Krikke, Daan Boom en Tim Senders

🎄 Ho ho ho! Het is kerst, daarom trakteren Stijn, Tobi en Jeppe op een kerstcadeautje. Een extra lange kerstaflevering. De eerste helft luister je in alle podcast-apps. En voor het tweede deel ga je naar Podimo. Een kerstcadeautje van ons, voor jou! 💜De jongens verwelkomen je graag in het Wijnglazen Huis. En ze zijn niet alleen. Vrienden van de show Nina Warink, Bram Krikke, Daan Boom en Tim Senders komen gezellig langs. Schenk jezelf een heerlijk wijntje in, ga lekker zitten en geniet! Ook in 2024 luister je exclusief naar De Stijn, Tobi en Jeppe Show op Podimo. Via podimo.nl/stijn luister je nu de eerste 45 dagen gratis. Wees er snel bij, want deze actie loopt tot het einde van dit jaar. Fijne kerst.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/22/202358 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Klussen, sekstent en Snollebollekes

🛠️👷‍♀️Verven, boren, timmeren... de jongens gaan klussen!  Al is het wel even geleden dat Jeppe iets van gereedschap vast heeft gehad. Trendwatcher Stijn weet wat je vooral niet in huis moet halen. En vergeet de esma. Tobi heeft dé uitvinding van het jaar gedaan, waar menig klusser ongelofelijk blij mee zal zijn. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜 Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/15/20231 minute, 57 seconds
Episode Artwork

Reizen, lasbril en Paris Hilton

✈️Mind your step! De jongens hebben het over reizen. Stijn zat ooit een maand in Málaga en dronk toen ELKE dag alcohol, Tobi neemt iets heel exclusiefs mee en Jeppe heeft nog steeds geen trio gehad.Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜 Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/8/20232 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

De Nummer 1 Aller Tijden: onze Stijn gaat vreemd met Bram Krikke

Onze Stijn slaat zijn vleugels uit en heeft sinds vandaag een podcast met niemand minder dan Bram Krikke! De Nummer Eén Aller Tijden is vanaf nu exclusief op Podimo te beluisteren. Via podimo.nl/bramenstijn kun je altijd 30 dagen gratis luisteren maar speciaal om de geboorte van onze podcast te vieren geven we nu tijdelijk 60 dagen gratis (t/m 10 dec)! Dus waar wacht je nog op? Oh en hier luister je natuurlijk ook naar ons, xoxo je boys.Maak je dus klaar voor de strijd tussen de historische feitenfanaat Bram Krikke en obsessievelijstjes-man Stijn van Vliet. De geschiedenis zit vol met grote gebeurtenissen en wereldveranderende figuren. Aangevuld met kleine spelers en vergeten voorvallen. Maar wie of wat zijn de échte hoogtepunten? Bram Krikke en Stijn van Vliet schieten te hulp! Iedere aflevering kiezen ze een categorie en strijden ze tegen elkaar om de nummer één. Denk aan uit de nummer één sekteleider, uitgestorven dier, complot of ongelukkigste dood. Het resultaat? Een overzicht van alle belangrijke momenten uit het verleden. Volgens Krikke en Van Vliet, in ieder geval.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/6/20232 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Pakjesavond, gagball en André van Duin

🎁Het is pakjesavond! De jongens hebben lootjes getrokken en vieren Sinterklaas. Stijn krijgt een pikant cadeau, waar vooral zijn buurman heel blij mee is. Tobi trakteert op iets lekkers en het schijnt dat Jeppe nog steeds bezig is met het voorlezen van zijn gedicht... Je luistert en KIJKT exclusief op Podimo 💜Via podimo.nl/Stijn krijg je de eerste maand gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/1/20233 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Gadgets, geurzuiger en Halina Reijn

🤖Deze aflevering gaat over gadgets! Stijn is een echte koopjesjager, door Tobi zijn favoriete gadget kun je een aangebroken fles wijn nog jaren bewaren en Jeppe doet een bijzondere openbaring, al wil hij dit eigenlijk helemaal niet vertellen...Je luistert en KIJKT exclusief op Podimo 💜Via podimo.nl/Stijn krijg je de eerste maand gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/24/20231 minute, 4 seconds
Episode Artwork

Politiek, bekken en Rob Geus

✏️Jeppe ziet Esther Ouwehand wel zitten, Tobi geeft 10.000 euro per jaar uit aan taxi's en je hoort het verhaal over de bizarre ontmoeting tussen Superman en Rob Geus. Oja, het thema is politiek. Dus daar gaat het af en toe ook over. Je luistert en KIJKT exclusief op Podimo 💜Via podimo.nl/Stijn krijg je de eerste maand gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/17/20233 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Bijgeloof, regelhemd en Megan Fox

🪜Niet onder een ladder lopen, het ongeluksgetal 13 en afkloppen op hout. Allemaal bijgeloof! En daar gaat het over in deze aflevering. Verder hoor je het tweede geile geheimpje en Jeppe heeft de ouders van Stijn ooit betrapt...Je luistert en KIJKT exclusief op Podimo 💜Via podimo.nl/Stijn krijg je de eerste maand gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/10/20232 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Verjaardagen, groene pannenkoeken en El Fuente

🎉Het is feest! De Stijn, Tobi en Jeppe Show bestaat 1 jaar. Stijn laat de taart vallen, Tobi onthult eindelijk zijn eerste dj-naam en de jongens trakteren je op een nieuwe rubriek. Met een nieuwe jingle gemaakt door Jeppe. Je luistert De Stijn, Tobi en Jeppe Show exclusief op Podimo 💜 Vanwege ons jubileum nu de eerste twee maanden gratis. En je maakt kans op een jaar lang gratis Podimo + een De Stijn, Tobi en Jeppe Show verrassingsbox. En die wil je hebben! Deze actie loopt tot 5 november. Check: podimo.nl/Stijn Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/3/20231 minute, 22 seconds
Episode Artwork

Dj’s, natte droom en Milli Vanilli

🎧 De jongens hebben gedanst op ADE. Jeppe blijkt een geboren MC, Tobi onthult zijn oude dj namen en Stijn is de ontdekker van Boney M.Je luistert en KIJKT exclusief op Podimo 💜Via podimo.nl/Stijn krijg je de eerste maand gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/27/20231 minute, 3 seconds
Episode Artwork

IKEA, Heimscheißer, Justin Timberlake

🇸🇪Hej! De jongens gaan op een zondag naar een plek waar je dan niet wil zijn: de IKEA. Jeppe koopt alleen een plantje, Tobi neemt culinaire versnaperingen mee en Stijn wordt afgezet in Småland. Je luistert en KIJKT exclusief op Podimo 💜Via podimo.nl/Stijn krijg je de eerste maand gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/20/20231 minute, 5 seconds
Episode Artwork

Honden, muffe truffel en Boeddha

🐶Tekkels, labradors, boxers, chihuahua's, Franse buldogs... alle honden zijn leuk! Het is net Dierendag geweest en daarom staat onze trouwe viervoeter centraal in deze aflevering. Je luistert en KIJKT exclusief op Podimo 💜 Via podimo.nl/Stijn krijg je de eerste maand gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/6/20231 minute, 41 seconds
Episode Artwork

Datelocaties, OV-fiets en publiek!

🎪 Stijn, Tobi en Jeppe staan dit keer live in park Lepelenburg in Utrecht bij Podimo at the Park. Met honderden toekijkende mensen leggen ze hun hart op tafel. Want, wat is nu de perfecte datelocatie? En hebben ze weleens gehuild toen ze klaar kwamen? Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜 Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/29/20231 minute, 3 seconds
Episode Artwork

Geloof, rotte eieren en Albert Einstein

🍃We staan op Podimo at the Park! Check het hele schema op www.podimo.nl/festival💫Hallelujah!💫 Deze aflevering gaat over het geloof. Jeppe komt het woord van God verkondigen en wordt daarom misschien verbannen uit Amsterdam. Stijn heeft de laatst toegevoegde geloven op een rijtje gezet. En na maanden wachten krijgen we eindelijk het grote seksverhaal van Tobi te horen. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜 Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/14/20231 minute, 43 seconds
Episode Artwork

Verslavingen, kreunen en de moeder van Zonne

🚬 Verslavingen, wie heeft ze niet. Stijn, Tobi en Jeppe in ieder geval wel. En veel ook. Jasper laat zijn nieuwe nummer horen. Tobi geeft een update over zijn klimaatkast, en de dringende seksvraag komt deze keer van Lisa: Hoe klinken Stijn, Tobi en Jeppe in bed? Stijn belt zijn buurman om het na te vragen...  Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/8/20231 minute, 31 seconds
Episode Artwork

Comments, rond in de mond en Jade Anna

🗣️ Dagelijks slingeren de 'comments' de jongens om de oren. Hier een liefdesverklaring, daar een zure reactie. Je krijgt het allemaal te verduren op de socials. Maar wat doet dat eigenlijk met je? Daarom het thema van deze week: comments! Ennuh, vergeet de ✂️ niet... Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/4/20231 minute, 41 seconds
Episode Artwork

Lowlands, vibjes en Ray Charles

🎪 Wat is 'ie brak die Jeppe. Hij is naar Lowlands geweest hoor. En de hele aflevering moet het er gelijk over gaan. Gelukkig zijn Stijn en Tobi nuchter genoeg om objectief te oordelen hoe gaaf dat festival is. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/25/20231 minute, 8 seconds
Episode Artwork

Studentenverenigingen, horizontaaltje en Job Cohen

🍻 Luisteraar Wiesje en haar jaargenoten vroegen of het thema 'studentenverenigingen' aan bod mocht komen. U vraagt wij draaien. Tobi blijkt een knor te zijn, Jasper een gediplomeerd MBO'er en Stijn had achteraf gezien toch wél wat aan zijn studie. Ook bellen we even met Daan Boom, want Jasper heeft een prangende seks-gerelateerde vraag. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/22/20232 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Fruit, no pain no gain en Giel de Winter

Deze week bespreken Stijn, Tobi & Jeppe de wondere wereld van fruit! Want zeg nou eerlijk wie houdt er nou niet van een vruchtje op zijn tijd?! Zo zijn er een hele hoop verschillende vruchten, zoals bekende, maar ook onbekende vruchten, verboden vruchten, maar ook creatief met fruit en favoriete vruchtenbommetjes! Wie had gedacht? Dat er zoveel te praten valt over fruit! Wij niet? Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste twee maanden zijn gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/10/20231 minute, 32 seconds
Episode Artwork

Kappers, Bumble upgrade en Halle Barry

✂️ Haar is toch wel een belangrijke rode draad bij de Stijn, Tobi en Jeppe Show. Want hoe gaat het met Tobi's haartransplantatie? En hoe bevalt de blonde coupe van Stijn? Wordt dit permanent? En wat zijn eigenlijk de haartrends voor deze zomer? Daarvoor bellen we met de oude kapper van Stijn en Jeppe. Ook horen we met welk idee de jongens naar rechts zouden swipen op de dating-apps. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste twee maanden zijn gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/30/20231 minute, 24 seconds
Episode Artwork

Break-ups, 5 tegen 1 en te gast: Tim Senders!

❤️‍🩹 Deze keer doen Stijn, Tobi, Jeppe en Tim Senders een boekje open over hun liefdesleven en vertellen ze over hun liefdesverdriet dat ze hebben (gehad). Zo kwetsbaar heb je de heren nog nooit gehoord. Ook vertellen ze of ze wel eens betrapt zijn tijdens de daad of '5 tegen 1'. Dit en meer hoor je nu éxclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste twee maanden zijn gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/21/202349 seconds
Episode Artwork

Tweedehands, vaste relaties en schilder Harry

📬Er is een postpakketje binnen gekomen, luisteraar Jochem legt een dilemma voor en Tobi heeft het uiteraard over zijn kookboek. Dit en meer hoor je nu éxclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste twee maanden zijn gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/9/202349 seconds
Episode Artwork

De eerste keer, squirten en clown Bassie

✨Benieuwd wat Jasper vlak voor zijn ontmaagding zei? Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜En goed nieuws: je luistert en KIJKT via www.podimo.nl/Stijn, de eerste twee maanden zijn gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/2/202359 seconds