Winamp Logo
De Stijn, Tobi en Jeppe Show Cover
De Stijn, Tobi en Jeppe Show Profile

De Stijn, Tobi en Jeppe Show

Dutch, Comedy, 2 seasons, 54 episodes, 19 hours 13 minutes
About
Wij zijn je favoriete trio om het weekend mee te starten! Iedere vrijdag bespreken we de belangrijkste vragen des levens. Trendwatcher Stijn van Vliet neemt de laatste trends mee, Jasper Demollin voorziet de podcast van een inspirerende quote en Tobias Camman topt het af met een bijpassend culinair versnaperingetje. En natuurlijk betrekken we jou er ook bij: we helpen je met al je levens- of seksvragen! Dus stuur die vooral in via Instagram (https://www.instagram.com/destijntobienjeppeshow/)!  Luister zelf maar! Elke vrijdag knallend het weekend in met de Stijn, Tobi en Jeppe Show. 
Episode Artwork

Pakjesavond, gagball en André van Duin

🎁Het is pakjesavond! De jongens hebben lootjes getrokken en vieren Sinterklaas. Stijn krijgt een pikant cadeau, waar vooral zijn buurman heel blij mee is. Tobi trakteert op iets lekkers en het schijnt dat Jeppe nog steeds bezig is met het voorlezen van zijn gedicht... Je luistert en KIJKT exclusief op Podimo 💜Via podimo.nl/Stijn krijg je de eerste maand gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
01/12/20233 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Gadgets, geurzuiger en Halina Reijn

🤖Deze aflevering gaat over gadgets! Stijn is een echte koopjesjager, door Tobi zijn favoriete gadget kun je een aangebroken fles wijn nog jaren bewaren en Jeppe doet een bijzondere openbaring, al wil hij dit eigenlijk helemaal niet vertellen...Je luistert en KIJKT exclusief op Podimo 💜Via podimo.nl/Stijn krijg je de eerste maand gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
24/11/20231 minute 4 seconds
Episode Artwork

Politiek, bekken en Rob Geus

✏️Jeppe ziet Esther Ouwehand wel zitten, Tobi geeft 10.000 euro per jaar uit aan taxi's en je hoort het verhaal over de bizarre ontmoeting tussen Superman en Rob Geus. Oja, het thema is politiek. Dus daar gaat het af en toe ook over. Je luistert en KIJKT exclusief op Podimo 💜Via podimo.nl/Stijn krijg je de eerste maand gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
17/11/20233 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Bijgeloof, regelhemd en Megan Fox

🪜Niet onder een ladder lopen, het ongeluksgetal 13 en afkloppen op hout. Allemaal bijgeloof! En daar gaat het over in deze aflevering. Verder hoor je het tweede geile geheimpje en Jeppe heeft de ouders van Stijn ooit betrapt...Je luistert en KIJKT exclusief op Podimo 💜Via podimo.nl/Stijn krijg je de eerste maand gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/11/20232 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Verjaardagen, groene pannenkoeken en El Fuente

🎉Het is feest! De Stijn, Tobi en Jeppe Show bestaat 1 jaar. Stijn laat de taart vallen, Tobi onthult eindelijk zijn eerste dj-naam en de jongens trakteren je op een nieuwe rubriek. Met een nieuwe jingle gemaakt door Jeppe. Je luistert De Stijn, Tobi en Jeppe Show exclusief op Podimo 💜 Vanwege ons jubileum nu de eerste twee maanden gratis. En je maakt kans op een jaar lang gratis Podimo + een De Stijn, Tobi en Jeppe Show verrassingsbox. En die wil je hebben! Deze actie loopt tot 5 november. Check: podimo.nl/Stijn Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
03/11/20231 minute 22 seconds
Episode Artwork

Dj’s, natte droom en Milli Vanilli

🎧 De jongens hebben gedanst op ADE. Jeppe blijkt een geboren MC, Tobi onthult zijn oude dj namen en Stijn is de ontdekker van Boney M.Je luistert en KIJKT exclusief op Podimo 💜Via podimo.nl/Stijn krijg je de eerste maand gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
27/10/20231 minute 3 seconds
Episode Artwork

IKEA, Heimscheißer, Justin Timberlake

🇸🇪Hej! De jongens gaan op een zondag naar een plek waar je dan niet wil zijn: de IKEA. Jeppe koopt alleen een plantje, Tobi neemt culinaire versnaperingen mee en Stijn wordt afgezet in Småland. Je luistert en KIJKT exclusief op Podimo 💜Via podimo.nl/Stijn krijg je de eerste maand gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
20/10/20231 minute 5 seconds
Episode Artwork

Honden, muffe truffel en Boeddha

🐶Tekkels, labradors, boxers, chihuahua's, Franse buldogs... alle honden zijn leuk! Het is net Dierendag geweest en daarom staat onze trouwe viervoeter centraal in deze aflevering. Je luistert en KIJKT exclusief op Podimo 💜 Via podimo.nl/Stijn krijg je de eerste maand gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
06/10/20231 minute 41 seconds
Episode Artwork

Datelocaties, OV-fiets en publiek!

🎪 Stijn, Tobi en Jeppe staan dit keer live in park Lepelenburg in Utrecht bij Podimo at the Park. Met honderden toekijkende mensen leggen ze hun hart op tafel. Want, wat is nu de perfecte datelocatie? En hebben ze weleens gehuild toen ze klaar kwamen? Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜 Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
29/09/20231 minute 3 seconds
Episode Artwork

Geloof, rotte eieren en Albert Einstein

🍃We staan op Podimo at the Park! Check het hele schema op www.podimo.nl/festival💫Hallelujah!💫 Deze aflevering gaat over het geloof. Jeppe komt het woord van God verkondigen en wordt daarom misschien verbannen uit Amsterdam. Stijn heeft de laatst toegevoegde geloven op een rijtje gezet. En na maanden wachten krijgen we eindelijk het grote seksverhaal van Tobi te horen. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜 Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-in
14/09/20231 minute 43 seconds
Episode Artwork

Verslavingen, kreunen en de moeder van Zonne

🚬 Verslavingen, wie heeft ze niet. Stijn, Tobi en Jeppe in ieder geval wel. En veel ook. Jasper laat zijn nieuwe nummer horen. Tobi geeft een update over zijn klimaatkast, en de dringende seksvraag komt deze keer van Lisa: Hoe klinken Stijn, Tobi en Jeppe in bed? Stijn belt zijn buurman om het na te vragen...  Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
08/09/20231 minute 31 seconds
Episode Artwork

Comments, rond in de mond en Jade Anna

🗣️ Dagelijks slingeren de 'comments' de jongens om de oren. Hier een liefdesverklaring, daar een zure reactie. Je krijgt het allemaal te verduren op de socials. Maar wat doet dat eigenlijk met je? Daarom het thema van deze week: comments! Ennuh, vergeet de ✂️ niet... Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
04/09/20231 minute 41 seconds
Episode Artwork

Lowlands, vibjes en Ray Charles

🎪 Wat is 'ie brak die Jeppe. Hij is naar Lowlands geweest hoor. En de hele aflevering moet het er gelijk over gaan. Gelukkig zijn Stijn en Tobi nuchter genoeg om objectief te oordelen hoe gaaf dat festival is. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
25/08/20231 minute 8 seconds
Episode Artwork

Studentenverenigingen, horizontaaltje en Job Cohen

🍻 Luisteraar Wiesje en haar jaargenoten vroegen of het thema 'studentenverenigingen' aan bod mocht komen. U vraagt wij draaien. Tobi blijkt een knor te zijn, Jasper een gediplomeerd MBO'er en Stijn had achteraf gezien toch wél wat aan zijn studie. Ook bellen we even met Daan Boom, want Jasper heeft een prangende seks-gerelateerde vraag. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste maand is gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
22/08/20232 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Fruit, no pain no gain en Giel de Winter

Deze week bespreken Stijn, Tobi & Jeppe de wondere wereld van fruit! Want zeg nou eerlijk wie houdt er nou niet van een vruchtje op zijn tijd?! Zo zijn er een hele hoop verschillende vruchten, zoals bekende, maar ook onbekende vruchten, verboden vruchten, maar ook creatief met fruit en favoriete vruchtenbommetjes! Wie had gedacht? Dat er zoveel te praten valt over fruit! Wij niet? Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste twee maanden zijn gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/07/20231 minute 32 seconds
Episode Artwork

Kappers, Bumble upgrade en Halle Barry

✂️ Haar is toch wel een belangrijke rode draad bij de Stijn, Tobi en Jeppe Show. Want hoe gaat het met Tobi's haartransplantatie? En hoe bevalt de blonde coupe van Stijn? Wordt dit permanent? En wat zijn eigenlijk de haartrends voor deze zomer? Daarvoor bellen we met de oude kapper van Stijn en Jeppe. Ook horen we met welk idee de jongens naar rechts zouden swipen op de dating-apps. Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste twee maanden zijn gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
30/06/20231 minute 24 seconds
Episode Artwork

Break-ups, 5 tegen 1 en te gast: Tim Senders!

❤️‍🩹 Deze keer doen Stijn, Tobi, Jeppe en Tim Senders een boekje open over hun liefdesleven en vertellen ze over hun liefdesverdriet dat ze hebben (gehad). Zo kwetsbaar heb je de heren nog nooit gehoord. Ook vertellen ze of ze wel eens betrapt zijn tijdens de daad of '5 tegen 1'. Dit en meer hoor je nu éxclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste twee maanden zijn gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
21/06/202349 seconds
Episode Artwork

Tweedehands, vaste relaties en schilder Harry

📬Er is een postpakketje binnen gekomen, luisteraar Jochem legt een dilemma voor en Tobi heeft het uiteraard over zijn kookboek. Dit en meer hoor je nu éxclusief op Podimo 💜Je luistert en KIJKT via podimo.nl/Stijn, de eerste twee maanden zijn gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
09/06/202349 seconds
Episode Artwork

De eerste keer, squirten en clown Bassie

✨Benieuwd wat Jasper vlak voor zijn ontmaagding zei? Dit en meer hoor je nu exclusief op Podimo 💜En goed nieuws: je luistert en KIJKT via www.podimo.nl/Stijn, de eerste twee maanden zijn gratis.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
02/06/202359 seconds