Winamp Logo
De som bygger det nye Norge med Silvija Seres Cover
De som bygger det nye Norge med Silvija Seres Profile

De som bygger det nye Norge med Silvija Seres

Norwegian, Technology, 5 seasons, 137 episodes, 3 days, 19 hours, 58 minutes
About
I podkasten 'De som bygger det nye Norge' møter du ledere fra norske virksomheter som er i verdensklasse når det gjelder digital transformasjon og digitale nyvinninger. Programleder Silvija Seres og gjestene belyser hvordan de fikk det til og hva vi kan lære av dem. For mer innhold fra Oslo Business Forum sjekk ut: https://www.obforum.no
Episode Artwork

#29 Må du være liten og rask for å lykkes med innovasjon?

Kodak, Compaq og Blockbuster: Historien er full av gigantselskaper som nå bare er en skygge av seg selv eller har forsvunnet helt fra markedet. Og hva skjedde med Platekompaniet egentlig?I disse gründertider sier mange at man må være liten og rask for å lykkes med innovasjon. Store virksomheter stemples ofte som trege, tunggrodde, byråkratiske, har feil kultur – og vil dermed tape i kampen om fremtidens kunder. Men er dette sant?I denne episoden snakker vi om hva det er som gjør virksomheter innovative, og hva som skiller de mest innovative bedriftene fra de som ikke er det. Har egentlig størrelse noe å si for innovasjonskraften, spør vi direktør for digital innovasjon i Posten, Alexander Haneng, og høyskolelektor for entreprenørutdanningen ved Handelshøyskolen BI, Tor Haugnes. Vi dykker også ned i hva Posten, som har over 370 års fartstid, har gjort for å lage tjenester som kundene vil ha.I tillegg avsløres gjestenes digitale vaner. Enjoy :blush: Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/13/201935 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#14 Skal du lykkes med digitalisering, må den være datadrevet (Teknologi. Av og for mennesker)

Hva er big data? Hvorfor er det så aktuelt tema og hvordan brukes dette i praksis? Sigbjørn Høgne og Steinar Holmendahl fra analyseselskapet Sherpa by Atea gir deg svarene i denne ukens podkastepisode sammen med moderator Christian Brosstad. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/6/201929 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#31: Ny sesong! Grethe Helene Viksaas: Hvordan gå fra å være teknolog til å bli leder?

Ny sesong!Hun er en av gründerne bak Norges største It-selskap, liker nerder og har gått fra å være teknolog til å bli leder. Grethe Helene Viksaas mener at teknologer kan bli like bra ledere som andre. I første episode i sesong 2 lærer du mer om teknologer som ledere, oppbygging av store selskaper og digitalisering rettet mot infrastruktur.Her finner du de fem mest populære podkastepisodene fra 'De som bygger det nye Norge'Følg oss på:Facebook, Instagram, Twitter , LinkedIn og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/2/201749 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#30: Vi oppsummerer første sesong – hva har vi lært?

Hva har vært fellestrekkene mellom gjestene av podkastserien og hvem av gjestene har inspirert og motivert Silvija Seres mest? I dagens episode har gründer av Oslo Business Forum Christoffer Omberg tatt over programlederrollen og intervjuer Silvija om hennes erfaringer med første sesong av 'De som bygger det nye Norge'.Her finner du de fem mest populære podkastepisodene fra 'De som bygger det nye Norge'Følg oss på:Facebook, Instagram, Twitter , LinkedIn og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/21/201750 minutes
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #17: Thomas Anglero

Dette er den siste episoden av pocastserien om fremtidens teknologi og ledelse. Vi har snakket med Thomas Anglero i IMB Norge.12. juni kommer første podcast i vår nye serie «De som bygger det nye Norge» i samarbeid med teknologileder og investor Silvija Seres. Lurer du på noe? Kontakt oss på:[email protected] finner oss på Facebook: www.facebook.com/Obforum/www.obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/7/201723 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #16: Are Traasdahl

– Få på plass de riktige folkene.Oslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Are Traasdahl.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/15/201717 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #15: Eirik Norman Hansen

– Roboter har kommet for å bli, helt klart!Oslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Eirik Norman Hansen.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/13/201729 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #14: Berit Svendsen

– Vi må være transparente med kundenOslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Berit Svendsen.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/9/201728 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #13: Michael Jacobs

– Det skjer så mye nå med måten ungdommen vokser opp på.Oslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Michael Jacobs.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/6/201724 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #12: Ingvild Moen og Olav Mellingsæter

– Kjøleskapet er på vei til å ta over rollen til butikkenOslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Ingvild Moen og Olav Mellingsæter.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/1/201725 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #11: Hans-Petter Nygård-Hansen

– Mediehusene valgte å ignorere Internett i nesten 20 årOslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Hans-Petter Nygård-Hansen.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/26/201731 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #10: Isabelle Ringnes

– Vi er nødt til å kvele janteloven som vi alle vet at fortsatt eksisterer.Oslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Isabelle Ringnes.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/22/201726 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #9: Anniken Fjelberg

– Teknologien er nøytral og et verktøy som alle kan brukeOslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Anniken Fjelberg.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/20/201722 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #8: Christoffer Hernæs

– Det er en del områder der teknologi er veldig mye bedre enn ossOslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Christoffer Hernæs.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/15/201721 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #7: Preben Carlsen

– Verden kommer til å endre seg totalt.Oslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Preben Carlsen.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/14/201724 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #6: Christoffer Omberg og Marius Wang

– Som gründer er det ikke lange prosesser rundt avgjørelser.Oslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Christoffer Omberg og Marius Wang, gründerne bak det hele.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/9/201718 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #5: Unn Elin Hatlelid

– Vi får en helt annen verden enn det vi har i dag.Oslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Unn Elin Hatlelid.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/7/201721 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #1: Silvija Seres

 – Det er ikke det at vi har hatt et gjennombrudd de siste 50 årene. Teknologien har vært der lenge.Oslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og først ut er Silvija Seres.Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/2/201731 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: : #4: Henrik Høst

– Teknologi, det må vi ha et forhold til.Oslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Henrik Høst.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/1/201721 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #3. Ida Faldbakken

– Vi må forstå at det går veldig, veldig fort.Oslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Ida Faldbakken.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/30/201727 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Fremtidens teknologi og ledelse: #2. Rolf Assev

– Vi må få flere kvinner i tech.Oslo Business Forum publiserer podcast ukentlig fram mot neste konferanse 22. mars. Tema er fremtidens teknologi og ledelse, og vi har snakket med Rolf Assev.Lurer du på noe? Kontakt oss på: [email protected] finner oss på Facebook og obforum.no Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/26/201725 minutes, 40 seconds