Winamp Logo
De Snobcast Cover
De Snobcast Profile

De Snobcast

Dutch, Social, 1 season, 59 episodes, 1 day, 9 hours, 24 minutes
About
Welkom aan boord bij de avonturen van Jort Kelder en Yvo van Regteren Altena, waarin zij het grauwe heden verwisselen voor het nostalgische toen. Stoorzender tegen het egalitaire, geste aan de exuberantie en ode aan mannen die de bocht uitvliegen. ❤️ Insta: @desnobcast (https://www.instagram.com/desnobcast/) ? YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCCbwfyr3TLpC_VQodr7eMbw) ? [email protected] Geproduceerd door: Tonny Media.
Episode Artwork

Keihard aan de cognac

We verkeren aan de vooravond van de verkiezingen van 22 november en dan dwalen de snobbelijke gedachten natuurlijk af naar hun held John F. Kennedy, die op die dag precies 60 jaar geleden een kogel in zijn goed gestrikte das kreeg. Met zijn veelwijverij, ijdelheid en stijl scoort hij niet onverdienstelijk op de snobladder. Yvo doet een trucje met een krokodil en Jort bukt niet voor een tientje. Daar een snob het ambiëren vreemd is, pullen ze up in Hoogvliet om hun podcastawuard af te staan aan Hef. De les van deze aflevering? Het maakt niet uit wie je bent, maar wie mensen dénken dat je bent.Geproduceerd door Tonny Media.❤️ Insta: @desnobcast🛏️ Check mattsleeps.com voor exclusieve kortingen.🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/20/202338 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Zomerserie: Snobs-sur-Mer

Luister onze 8-delige zomerserie 'Snobs-sur-Mer-' op Podimo.2 maanden gratis Podimo via deze link. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/8/202344 seconds
Episode Artwork

Niet studeren maar sabreren

In de wetenschap dat de Belastingdienst, schuldeisers en een handvol handhavers er waarschijnlijk anders over denken, geven de snobs deze aflevering het podium aan een snob met een goede Leidse bek: Victor Muller. De snobs oreren over de ontstaansgeschiedenis van het kledingstuk met kraagje. Hoe de polo te dragen, als je ‘niet bang’ bent? Jort doet onthullende uitspraken over die ene keer dat hij werd aangeduwd bij het Amstel Hotel. Het valt Yvo op dat peperdure uurwerkjes steeds vaker worden ingeruild voor een plastieken klokje. En de snobs durven het bijna niet te zeggen, maar er blijkt een behoorlijk snobwaardige sleurhut te bestaan. Verder betreuren ze de Nederlandse gewoonte van vouwers én proppers. Ze zijn het roerend eens over de enige hygiënisch aanvaardbare aanpak voor een waardig wc-bezoek. Al met al een aflevering met klasse, dus.🤵 Bezoek onze Snobcollectie van Suitsupply☎️ Ben jij klantje van Vodafone of Ziggo? Bekijk dan hier alle exclusieve deals!❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube🌰Stage lopen bij Tonny Media📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny Media🤵 Bezoek onze Snobcollectie van Suitsupply☎️ Ben jij klantje van Vodafone of Ziggo? Bekijk dan hier alle exclusieve deals!❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube🌰Stage lopen bij Tonny Media📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny Media Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/5/202337 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

De knikkers van de koning

Alles erodeert. Maar de snobs volharden erin: een hotel met honderd kamers is massatoerisme, de echte snob gaat voor een private guesthouse met maximaal drie verblijven. De bijbehorende verhouding tussen personeel en gasten is vier op één, minimaal. Wegens financiële malaise bij de Tonny’s drinken de snobs deze maandagochtend water in plaats van wijn. Jort vindt dat het corps een middelmatige weg is ingeslagen met haar gevoeligheid voor burgerlijke meninkjes, Yvo meent dat een krakend schedeltje op zijn tijd erbij hoort. Verder: een hete zomer is onderweg, de Global Style Director weet hoe men zich daarop kleedt. Yvo presenteert bescheiden het snobject, dat Jort, diplomatiek als hij is, klasseert als accessoire voor een Arabier. Afsluitend een momentje stilte voor stijlloos Schiphol.🤵 Bezoek onze Snobcollectie van Suitsupply❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/24/202342 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Pruilen om Privéjets

Het zijn geen gemakkelijke dagen voor snobs, daarom ditmaal een stemmige aflevering. De snobs pruilen om de privéjets die op Schiphol straks verleden tijd zijn. Daarnaast treuren de snobs om eenieder die moet trouwen, en missen ze het parfum van petroleum in de morgen. Om zich te bevrijden van opgekropt verdriet gaat Jort schedelklieren met schepjes en legt Yvo zijn ballen op tafel. De slicke stijldirecteur kan rekenen op een stukje feedback regarding his Engels. Uit wanhoop proberen ze er een eind aan te maken op de golfbaan met een dubbelloops.🤵 Bezoek onze Snobcollectie van Suitsupply❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/10/202343 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Alcoholische aanslag

Niet alleen Michelinsterren kunnen koks fataal worden: ook recensenten. Deze week in Top of the Snobs In deze aflevering de unieke en gevreesde restaurantcriticus en schrijver Michael Winner. Hij wist weinig van gastronomie maar liet zich dat niet hinderen in zijn column in de Sunday Times. Jort herinnert zich nog goed hoe hij zelf met een opgerolde krant van de pagina’s geslagen werd. Yvo brengt wat sterkers dan normaal te berde. Wat is een snobwaardige bijbaan? De snobs weten raad. En in deze agriculturele tijden maken ze een klein beetje ruimte voor de politieke boer die verder nooit geen beurt kreeg. Verder wacht de snobs een zware taak: een keuze maken uit vijftig tinten wit. Tot slot nemen de snobs wat feedback van luisteraars voor kennisgeving aan.🤵 Bezoek onze Snobcollectie van Suitsupply❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/27/202343 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Duitse deugniet

Hoe schaak je een juffrouw? Yvo is toevallig expert op het gebied en helpt een verliefde jongeman op weg. De etiquette van het servet wordt uit de doeken gedaan. Verder vooral ruim baan voor de man met de anjer: de u welbekende, gewetenloze Duitser die zéér trouw vreemdging. De snobs worden uitgekleed door een global style director en vertellen waarom het juist des snobs is om er af en toe nét een beetje naast te zitten.🤵 Bezoek onze Snobcollectie van Suitsupply❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/13/202347 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Romantische rietblazers

Hoe uit je als multimiljonair je liefde voor de lage landen? Zeg het met auto’s - Bugatti’s, bij voorkeur. Indiscreet as ever deelt Jort het geluid van de stem waar hij elke ochtend mee wakker werd. En dan verliezen de snobs zich in de sonore stemgeluiden van hun helden: Van Hans van Mierlo tot Frank Sinatra. Een ode aan de onverstaanbaarheid. Jort zegt het wel eens over Yvo’s kasjmier garderobe: ‘een mot kost jou een ton.’ Yvo ontdekte een speciaal ontwikkelde zeep voor zijn kleine kapitaal, met in de bijlage een balletje dat motten mot weren. Op Taaltour maken de snobs hun tweede stop: Groningen. En de snobs gaan voor goud met bellen. Net als de rappers: met zijn recente bubbel-businessdeal bewees Jay-zet eens te meer zijn snobwaardigheid.🔴  Meer weten over champagne? Luister naar de podcast van Bob Bron!❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/27/202333 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Vrij van je vrouw

De snobs verwerpen Valentijnsdag en verzoeken vriendelijk om een aangenamer alternatief: een nationale dag voor Vreemdgaan. Wat volgt, een aantal tips voor privé-hotels die bij uitstek geschikt zijn voor scabreuze afspraakjes. De snobs spreken een voorkeur uit voor meegaande meisjes. Voor de gelegenheid bespreken Jort en Yvo eens een vrouwelijke snob en haar iconische deux-pièces. Ze gaan op taaltour door Nederland, de eerste stop is Friesland. Tot slot verklaren zij de kliklijn voor grensoverschrijdend tekstueel misbruik voor geopend.🔴  Meer weten over champagne? Luister naar de podcast van Bob Bron!❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/13/202338 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Dictatoriale dresscode

Jort doet verslag van zijn reis en verklaart zijn voorkeur voor de Indische oceaan boven Caribisch slootwater. De sjofele confectiekledij van alleenheersers anno nu doet de snobs terugverlangen naar de tijd dat dictators nog personalities waren. Zoals de verre van onberispelijke (understatement) maar altijd goedgeklede bedoeïenenbaas die met veertig maagden ging kamperen in de achtertuin van de Franse vorst. De snobs voegen ‘barkie’ toe aan hun lijst van nog te ontcijferen banlieuebegrippen. En hoewel de sleutel naar Yvo’s hart nog altijd onvindbaar is, weet je na het luisteren in ieder geval waar we het sleutelgat zit. 🔴  Meer weten over champagne? Luister naar de podcast van Bob Bron!❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/30/202337 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Cashmere in de Concorde

Toevalligerwijze kon Yvo ruimte vrij maken in zijn vliegschema, en staat er weer een ter zake dienende editie voor u klaar. De snobs maken zich hard voor de postuum geplaagde politicus Joseph Luns, die niet voor niets op hun snobwand is vereeuwigd. Ze souperen in een 16e-eeuws restaurant, waar de omvangrijke wijnkaart met een trolley wordt binnengereden. De eenvoud en bereikbaarheid van het nieuwe Rolls Royce zij geprezen, daar zij geheel in lijn ligt met de vermeende Zeitgeist. Verder reageren de snobs op aantijgingen aangaande het bedrijven van journalistiek, en stellen zij zich de vraag: wie is Wollah?🔴  Meer weten over champagne? Luister naar de podcast van Bob Bron!❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/16/202334 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Snobs op ski's

In het altijd zonnige en bovendien Opel Astra-luwe St. Moritz stappen de snobs even van de latten en ín de rol van verslaggever, daar het hen ontgaan was zich te moeten melden voor dienst bij de Tonny’s. Vanaf de plek waar wereldsnobs komen skiën (lees: lunchen, paraderen en flaneren) halen ze herinneringen op en worden zich gewaar van een verwaterde ballotage. Daarnaast fantaseren de snobs over een nieuwe studiowijn. Via honeytraps en het spionerende, schonere geslacht, belanden ze bij een slechts met een viool bewapende gentlemen spy. Een man zo buitensporig flamboyant en mysterieus dat je je afvraagt hoe kan dat hij Nederlands is.🔴  Meer weten over champagne? Luister naar de podcast van Bob Bron!🎻Luister naar Edmond Fokker.❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/2/202337 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Onverhoopt met het OV (Kerstbonus)

Elk jaar weer eist kerst vele relaties en familiebanden - de lieve luisteraar van de Snobcast kan ongetwijfeld een snobpeppertje gebruiken. De snobs tonen zich welwillend met deze kerstbonus. Ze verlossen luisteraars met antwoorden op prangende snobvoedingsproblematiek. Titus de Trui kan, mits hij goed oplet, in deze aflevering een verscholen boodschap ontwaren met daarin een hint over een acceptabel eindejaarscadeau. En de snobs blijken onverhoopt in het OV te zijn beland.❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/26/202222 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Kerst uit blik

De snobs serveren u kerst uit blik. Hoe feestelijk wil je het hebben? Ze houden een boerenlunch met steur en truffels. Onze ridder Yvo laat zijn diploma zien. Het café is weer geopend en ditmaal mishandelen de snobs niet langer een kat voor een kopje koffie: Yvo’s oog is gevallen op het zwarte goud uit Jamaica. Verder geeft Jort een eerste reactie op de commotie rond zijn grasgroene kersttrui annex jas. Ten slotte een vrolijke proost op kersemus, met Tiny en Lau.🔴  Meer weten over champagne? Luister naar de podcast van Bob Bron!❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/19/202243 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Antiek autootje

Snobwaardig scheren kun je leren - maar welk mes moet mee op reis? En passant behandelen de snobs de oprukkende snor, die merkwaardig genoeg weer helemaal en vogue is. Jort was onverhoopt onder de indruk van een ritje dat hij recent maakte in een elektrische Porsche, maar verloor zijn hart niet. Wel zag hij aanleiding om nostalgisch te worden over een heden ten dage antiek, maar op het moment van verschijnen flagrant futuristisch autootje. De Lagonda, een elektrische Aston Martin, gelanceerd in de jaren '70. Die mocht wat kosten, met name het ontwerp van het dashboard, dat het viervoudige budget voor de ontwikkeling van de gehele auto opslorpte. De lancering werd een bescheiden anticlimax op het landgoed van een gevatte snob: de 13th Duke of Bedford, waar Jort letterlijk nog een boekje over open doet. Verder behandelt Yvo de vette haren van Jort met een grondig shampootje en kijken de heren TeeVee, alwaar zij meegluren bij de prille liefdesperikelen van Jona en zijn teerbeminde Jolijn.🔴  Meer weten over champagne? Luister naar de podcast van Bob Bron!❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/5/202235 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Blanker dan blank

Hij gaf zijn geld uit aan booze, birds, horses, casino’s en fast cars. De rest smeet deze Britse voetbalheld over de balk - al zegt ‘ie het zelf. De snobs memoreren hem terwijl zij zich vergrijpen aan een Blanc de Blanc van Ruinart. Terwijl Yvo zijn eigen voetbalverleden deemoedig opbiecht, verliest Jort onverhoopt zijn hart aan een boer die bedankte voor de bak. En alsof dat nog niet voldoende begrip is voor het volk, presenteert Yvo een waardig alternatief voor het vermaledijde vanilleboompje in de auto.❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/21/202234 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Verbaal verdriet

Terwijl de helden van de marechaussee daadkrachtig en rechtvaardig optreden tegen het met fiets bewapende tuig dat dat nodeloos privé-jets hindert op Schiphol, zoeken Jort en Yvo afleiding bij een megalomane maharadja die in plaats van ontbijt een maagd verschalkte. Daarin vinden zij meteen aanleiding om die ándere maharadja te feliciteren met zijn nieuwe nevenfunctie als prime minister van het Verenigd Koninkrijk. Ongetwijfeld hét startsein voor de zo zeer verlangde verheffing van het arme, Britse volk. Verder: aangifte wegens grensoverschrijdend tekstueel misbruik.🔴  Investeren In Wijn?❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/7/202231 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Indrukwekkend veel impact

De snobs beginnen nu écht impact te maken. Met Land Rover als sponsor wisten zij op vernuftige wijze nieuwe bronnen voor footprint-groei aan te boren, en daar klinken zij op. Met? De ideale schoonzoon van moeders, en met Napoleon. Met al heel wat afleveringen snobkennis op zak is het tijd om onderscheid te leren maken tussen de gecultiveerde en geboren snobs. Deswege plaatsen zij naast de opgekweekte Lapo van laatstleden aflevering een heerschap bij wie de snobberigheid door de aderen stroomt: Paul Veenhuizen. Waar de een speelt met autootjes heeft de ander een landingsbaan in zijn Schotse kasteeltuin - verschil môt er wezen.🔴 Hoe Investeer je In wijn?❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/24/202232 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Klappertandende Kasteelheren

Terwijl de matige man rilt in zijn rijtjeshuis sympathiseren de snobs met de kleumende kasteelheren, die kou lijden in hun tochtige, overmaatse optrekjes. Daar kan geen heldhaftig stuk haardhout tegenop. Desalniettemin brengt Yvo stoutmoedig een prijzig pakje lucifers-met-een-luchtje ten tonele. In een ander ijdel waagstuk pogen de heren recht te doen aan de grootste Italiaanse playboy aller tijden, die zijn modelletjes (in de breedste zin van het woord) op maat liet maken. Dit alles onder het genot van een kopje koffie uit een kattenkont.🔴 Waarom Investeren In Wijn? ❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/11/202237 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Potsierlijk pochet

Ben je nu een Windsors of een Willem-Alexander, niemand ontkomt aan de aandachtige analyse van de snobs: van het potsierlijke pochet van Charles tot de kledingkeuze van onze koning. Om de bittere nasmaak weg te spoelen gebruikt Jort een radiante gin van Hollandse bodem. De snobs strijken neer tussen volvette tycoons en afgetrainde svetlanas voor een aangename lunch bij de beste beachclub ter wereld, en herdenken de tijd dat Bond zich nog mocht laven aan de girls die hem toekwamen. Mogelijk is er sprake van een (al dan niet kortstondige) terugkeer van een rubriek van weleer. Ze sluiten de royale aflevering af met een knus klapstuk: een koninklijke onthoofding.🔴Kijk voor meer informatie over Bit Academy hier❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/26/202235 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Pitspoezen

Terwijl de snobs een aan hun gin & tonic nippen mijmeren ze over gentlemen coureurs die stijlvol de kist in slipten, en het race-team dat geen reserve-auto had (maar wel een reserve-jacht).Yvo verheerlijkt de vierwieler die een kind had kunnen ontwerpen om vervolgens zijn schoenen te poetsen met bloed en een oude damesslip. De heren sluiten af met een zieke date met de Broers van Tim H.🔴Kijk voor meer informatie over Bit Academy hier❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/12/202234 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Stijlvol CO2 slurpen

Een echte snob sneuvelt niet aan een courante ziekte als K, en tóch steekt Jort een sigaartje op. Om alsnog aan een snobwaardig einde te komen, dagen de viervoudig wereldkampioen kickboxen uit voor een duelletje. Jort doet uit de katoenen doeken door welk stofje hij hevig bedwelmd is. En wie maakte er in de privé-jet rechtsomkeert, omdat het in Afrika toch wel wat warm was?🔴Kijk voor meer informatie over Bit Academy hier❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected].🎫  Snobs in de saleGeproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/29/202231 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Dubben over doelen

Jort gaat nat met een biertje in zijn knuist. Voor eerherstel doet hij een drankje met Dries. Yvo smeert salie en majoraan tegen de verzengende zon. De snobs schepen in met Slavische hulpverloofdes in st. Tropez, en leren manifesteren met Selfhelp Sanny. Desondanks blijft Yvo dubben over zijn doelen.🔴GiG Hard Seltzer - te bestellen bij FLINK #GiGHardSeltzer #KickstartAStory❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected].🎫  Snobs in de saleGeproduceerd door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/15/202235 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Diamanten drinken

De snobs worden bedreigd en kunnen daardoor nog meer begrip tonen voor de banlieue. Op veler verzoek beantwoorden ze vragen over hun polshorloges, Jort heeft er voor de gelegenheid eentje uitgekozen waar zelfs een blinde nog de tijd van kan aflezen. Ze gaan op huizenjacht in de Hamptons en Yvo verklaart hoe een kappersbezoekje John F. Kennedy en zijn vrouw fataal werd. Verder verdiepen de snobs zich in de wereld van de online coach en leren ze doelen stellen om rappo klappo 10 K te pakken.🔴GiG Hard Seltzer - te bestellen bij FLINK #GiGHardSeltzer #KickstartAStory❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
8/1/202233 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Zakenlui in zwembroek

Een diepere duik in de bouwstenen van een klassieke Negroni met een gin van Nederlandse bodem. Jort vertelt hoe Yvo 25 zakenlui in zijn eigen zwembroeken wist te hijsen voor een lunch in Ramatuelle. Om verdere verwijten van misogynie te voorkomen eten de snobs een vermetele woestijnheldin die sneuvelde in de Sahara. Ze laten de hondjes happen in Hermes en schrikken van de opgespoten lippen van een tweeling. Verder plugt Yvo schaamteloos zijn kokende vrind Big, tevens de eerste en laatste baas onder wie Jort ooit functioneerde.🔴 GiG Hard Seltzer - te bestellen bij Getir #GiGHardSeltzer #KickstartAStory❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/18/202233 minutes, 1 second
Episode Artwork

Scrotums scratchen

Wat draag je op een begrafenis? Jort gaat jasje-dasje naar de groeve. Yvo oreert uit zijn vakantieboek ‘Reizen zonder trekhaak’. De snobs een graslanding op het estate van een vierdubbele duke en rijden vervolgens met 250 km/u over zijn tuinpad. Daarnaast leren ze scrotumscratchen in een nieuwe rubriek, waarbij licht emotioneel moet worden opgemerkt dat die lieve rappers nu al gemist worden. Dit alles onder begeleiding an een 19e-eeuwse Vermout. Al kauwgomkauwend, met dank aan het bescheiden budget van de Tonnies.🔴GiG Hard Seltzer - te bestellen bij FLINK #GiGHardSeltzer #KickstartAStory❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
7/4/202230 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Witte weemoed

Hoe kon de witte sneaker de mannengarderobe insluipen? Yvo legt het uit terwijl Jort u het wit van weleer serveert: Wimbledon. Ze memoreren het helden als René Lacoste en Fred Perry (die geschiedenis schreven met hun tenniskleding) en de onaangepaste Nick Kyrgios (die geschiedenis schreef met een body shot). Jort gaat vissen met een gedeprimeerde bro. De snobs staan voor de onmogelijke taak ‘grote’ uitgaven voortaan van te voren aan te kondigen. Yvo bedwelmt Jort met een glas rosé van Brad Pitt en brengt een geparfumeerde kaars in.❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📦 Krijg nu €75,- korting op de eerste vier boxen bij HelloFresh met de code HELLOSNOBCAST75📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/20/202229 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

De knoop van kabinetsleden

Deze aflevering betreuren de snobs de sobere en vaak ronduit knullige kledingstijl van ’s Neerlands politici. Maar ze beginnen de week met een glas Pimm’s: het drankje dat de bodem legt voor Britse bacchanalen. De sigaar van Zlatan wordt beoordeeld op snobwaardigheid. Yvo gaat naar de Mille Miglia met een racewagen zonder remmen en we leren waarom échte golddiggers met oranje tasjes lopen.❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📦 Krijg nu €75,- korting op de eerste vier boxen bij HelloFresh met de code HELLOSNOBCAST75📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny MediaZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
6/6/202235 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Zeveren over zegelringen

Het is al de tiende aflevering maar gelukkig heeft Yvo hét medicijn tegen alles wat op werk begint te lijken: kajsjmieren stressballen. De tegelring is in trek en dat is aanleiding voor de snobs om het te hebben over de zegelringdragende snob van de week: Willem Oltmans. Een volstrekt eigenzinnig en ijdel journalist die het ondanks zijn ooit failliete zelf het toch presteerde met acht miljoen te sterven. Verder verdiepen de snobs zich in seat-bezitters en doen ze een modeshowtje met de bro’s.❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📦 Krijg nu €75,- korting op de eerste vier boxen bij HelloFresh met de code HELLOSNOBCAST75📧 Adverteren? [email protected].🎫 Koop je ticket voor het Snobs In De Sale evenement hier.Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/23/202234 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Potje polo met een slurf

Omdat Jort niet met Fleur de Sel heeft gespoeld zit hij met een ontstoken keeltje, maar hij zit desalniettemin paraat om een stel bekakte Britten uit de jaren '80 te memoreren. Yvo vertelt hoe hij de maharadja inmaakte met een wel heel bijzonder potje polo. In een poging Yvo te overtroeven passeert Jort hem per Range Rover. Yvo vertelt hoe hij in Slovenië de hippe natuurwijn niet langs zijn huig kreeg. Verder ontleden ze de lines van een Afrikaanse vorst en kondigen tot slot het eerste snobfuifje aan - en daar kun je bij zijn.❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📦 Krijg nu €75,- korting op de eerste vier boxen bij HelloFresh met de code HELLOSNOBCAST75📧 Adverteren? [email protected].🎫 Koop je ticket voor het Snobs In De Sale evenement hier.Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
5/9/202232 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Garderobe de la guerre

Deze aflevering gaan de snobs op zoek naar de invloed van oorlog op het mannelijke plunje. De cardigan, de trenchcoat, de horloges. Jort memoreert een oorlogsheld die slechts in douchemuts ten strijde trok, en Yvo vraagt zich af of Zelensky een voltreffer scoort met zijn groene t-shirt. Ook in deze aflevering: waaraan ontlenen wij het woord ‘snob’, en hoe ga je in stijl ten onder wanneer je Titanic zinkt? As always tonen de snobs zich wederom begripvol en buigen zij diep voor de dikke billen van de bitches. Dit alles onder het genot van een Bellini zoals bedacht in Harry’s Bar.❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]🛏️ Gebruik code snobcast voor 10% korting op het hele Matt Sleeps assortiment!📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/25/202233 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Een eigen eiland

Terwijl de gemiddelde millennial nog geen eigen huis kan betalen, fantaseren de heren over de aankoop van een eigen eiland. Zoals Necker Island, van sir Richard Branson, waar Yvo ooit onverhoopt in de armen van een groteske Germaanse Gravin dreef. Of Mustique, het tropische eiland dat bekende Britten als Bowie en princess Margaret frequenteerden. Wie zich op andere wijze wil isoleren van de samenleving kan het vers uitgebrachte parfum van YvRA aanschaffen. Yvo ontwikkelde een stankje waar zelfs stinkdieren voor wegrennen. De truien van Tonny-baasje Titus geven aanleiding voor een stukje snobvoeding. Als douceurtje matsen ze hem met de bonnetjes.❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/11/202233 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Bellen met de banlieue

De temperaturen lopen op en nu je er eindelijk een beetje warmpjes bij zit, bereiden de heren je vast voor op de komende winters van Poetin - en hoe je die met klasse kunt doorkomen. Mochten er dan onverhoopt toch een vinger of drie doodvriezen, geen nood: ook daar zijn stijlvolle oplossingen voor. Yvo onthult de kudde kasjmier in zijn kast, en verder ruim baan voor de bro’s uit de banlieue. De heren bellen met Trobi en bevragen hem over terminologische kwesties als shorty’s en lil’ mama’s.❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]🛏️ Gebruik code snobcast voor 10% korting op het hele Matt Sleeps assortiment!📧 Adverteren? [email protected] door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/25/202231 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

De pijpen van Poetin

De heren verkeren in grote vertwijfeling. Niet om 's mans gasleidingen, maar om de harmonica-trekzakken om zijn benen. Waarom danst de wereld naar die afzichtelijke pijpen van Poetin? Overvallen door nostalgie verlangen zij terug naar de hoogtijdagen van Savile Row, dé kleermakersstraat van Londen. Ze betreuren de teloorgang van de bespoke suit, wijzen de Quote-knulletjes op hun taalgebruik, kiezen M. over B. naar goed voorbeeld van Tupac en bejubelen het kruidenbitter Underberg - althans, de kleur van ’t flesje.❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]🗞Interview QuoteGeproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/11/202224 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Sannie in de sale

Het is eurlog en dat maakt een nieuwe shitload aan trivialiteit totaal ongepast en overbodig. Daarom, juist nu: een kersverse aflevering van De Snobcast. Yvo klimt aan boord bij Hef Bezos, terwijl Jort de koning vriendelijk doch dringend verzoekt éindelijk eens een echte boot te kopen. Daarnaast trotseren de Snobs de freule Eunice met een plu van gespannen zijde. Jort (featuring Mula B) gooit de sannie in de sale, om te eindigen met een weldadige onderdompeling in Rotterdams Goud van de Anti-Snob.❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected] door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/25/202225 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Sterven in de spits

Al en kwart eeuw spannen we ons vergeefs in de lagelanders gevoel voor verfijning en aandacht voor detail bij te brengen. Met hernieuwde hoop zetten we die heilloze missie voort. Echter, ditmaal knallen we het rechtstreeks je gehoorgang in. Om een comeback van het kantoorleven te bezweren, maken we in deze aflevering een diepe buiging voor een Italiaanse playboy die nog vóór de ochtendspits sneuvelde op het stuur van zijn Ferrari. Als tegemoetkoming luisteren we braaf naar de beats van Boef en zijn matties uit de banlieue. Het snobject in deze aflevering betreft een Bentley-ski van steen, in de rubriek Snobvoeding vraagt Yvo zich af wat een weekend is. We staken de aflevering met een verlossende zucht.❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]👚 Kortingslink Best Secret (tot 80%)Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/11/202229 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Sporten zonder zweten

Dat de Nederlander wat snobvoeding kan gebruiken werd al spoedig weer pijnlijk duidelijk: er is weinig zo verenbrakend burgerlijk als 'op wintersport' zijn. Terwijl Nederlanders zich druk maken om een medaillespiegel op de Spelen bejubelen wij bevroren Britten die op een dienblad de berg afblazen. Hoeveel botten hoort een beetje gentleman te breken bij skeleton? We trekken weer goedgemutst en blij van zin de banlieue in om te hosselen met de bro's, Jort geeft snobvoeding over PC-Hofttrekkers en autowasserettes, en Yvo sluit af met een antwoord op de vraag of een nette man wel aan kan komen met een piccolootje. ❤️ Insta: @desnobcast🎥 YouTube📧 [email protected]👚 Kortingslink Best Secret (tot 80%)Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/11/202228 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Trailer: De Snobcast

Waarom inclusief als het ook exclusief kan? Terwijl het land weer horig bumperkleeft in de spits, vrezen polderdandy Jort Kelder en boezemvrind Yvo van Regteren Altena de terugkeer naar het oude normaal. Hun nieuwe Snobcast is een strijdbijl tegen een gedwee leven. Kelder en Van Regteren Altena spannen zich al een kwart eeuw vergeefs in om de lagelanders gevoel voor verfijning en aandacht voor detail bij te brengen. In een bijna wanhopige poging het rauwe heden te verwisselen voor het nostalgische toen, eert de Snobcast helden van weleer. Verder verwonderen Jort en Yvo zich over provinciale faux pas’. In de rubriek ‘de Snobvoeding’ staan zij de middelmatige man terzijde met, wederom, adviezen tegen beter weten in. Et voilà, iedere uitzending wordt afgesloten met een crashcourse grande marques de champagne.De Snobcast, uw onmisbare stoorzender tegen middelmaat.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/8/20221 minute, 40 seconds