Winamp Logo
De Grote Vooroordelen Show Cover
De Grote Vooroordelen Show Profile

De Grote Vooroordelen Show

Dutch, Comedy, 3 seasons, 88 episodes, 2 days, 9 hours, 24 minutes
About
Gwen van Poorten en Geraldine Kemper nemen elke week een in de maatschappij vastgeroest vooroordeel onder de loep. Ze praten over hun eigen ervaringen en onderzoeken hoe ze zelf kijken naar het vooroordeel. Aan de hand van keiharde feiten bepalen Gwen en Geraldine of het vooroordeel eigenlijk wel recht van bestaan heeft.
Episode Artwork

Digital Nomads, vieze term eigenlijk

Geraldine vindt het maar een domme term en Gwen hoorde in Thailand iemand deze term juist promoten - Digital Nomads. Het schiet als onkruid uit de grond en Gwen en Geraldine zullen het aankomende jaar tot de groep behoren. Gwen geeft een update uit Thailand en Geraldine betrapte iemand op heterdaad in haar tuin.📱 BlueMovement steekt huishoudelijke hulp in een nieuw en duurzaam jasje. Maak het jezelf gemakkelijk en ga voor een abonnement op premium Bosch en Siemens apparaten voor een vast bedrag per maand. Inclusief service. Zo heb jij meer tijd voor de leuke dingen in het leven. Gebruik kortingscode GWENGERALDINE in je winkelmandje op www.bluemovement.nl en ontvang 10% korting op je abonnement.🍹 Zorg voor meer balans en gun jezelf 5 minuten vakantie met Fuze Tea!🎬 Geproduceerd door Tonny Media🍿 Check hier het YouTube-kanaal van De Grote Gwen & Geraldine Show.👯 Volg ons op Instagram & TikTok  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/18/202444 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Moed doet goed

We zijn er een extra dag! Samen met de Rijksoverheid, want voor dit onderwerp maken we graag tijd vrij. Het gaat namelijk over 'moedig zijn' en 'opkomen voor mensen bij wie je huiselijk geweld vermoedt'. Gwen en Geraldine hebben vanuit hun werk verhalen over mensen die in nare situaties belanden. Ze spreken met Jessica, van de organisatie 'Veilig Thuis', en komen meer te weten over wat je als moedige omstander kan doen. Vermoed je huiselijk geweld en wil je weten wat je kan doen? Bezoek de website: ikvermoedhuiselijkgeweld.nl.🎬 Geproduceerd door Tonny Media.🍿 Check hier het YouTube-kanaal van De Grote Gwen en Geraldine Show.👯‍♀️ Volg ons op Instagram & TikTok. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/13/202338 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Festivals zijn de nieuwe vakanties

De zomer is eindelijk daar en Geraldine neemt een onderwerp mee wat haar dicht aan het hart staat: FESTIVALS. De twee zijn het er onbeduidend mee eens dat het de nieuwe vakanties zijn. Gwen gaat dit jaar naar Burning Man, het festival der festivals. Geraldine gaat naar BOOM en neemt haar altijd vrolijke Kees met zich mee. Ze kunnen allebei huilen van blijdschap wanneer alles op een festival samenkomt. Maar ze kunnen ook huilen van ellende, wanneer het slaaptekort en de bergen poep in de Dixi's toeslaan.In deze aflevering zit een betaalde samenwerking met Nationale Postcode Loterij. Dankzij de deelnemers van de Postcode Loterij kan Rutgers een groot verschil maken in de verbetering van de seksuele gezondheid en rechten van jongeren in Nederland en in landen in Afrika en Azië. De Postcode Loterij steunt goede doelen die zich inzetten voor een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. *18+ speel bewustDe beste sitcoms zie je elke werkdag vanaf 18:00 op Comedy Central op kanaal Ziggo #15 en KPN #12Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Gwen en Geraldine Show.Volg ons op Instagram & TikTok. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/8/202336 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Nieuwe skills leren is goed voor je

Geraldine heeft iets nieuws geprobeerd: ze heeft zich ondergedompeld in een Japanse kunstvorm en wil daar alles over kwijt! Gwen is wat minder enthousiast. Hoe is het om nieuwe dingen te proberen en moet je wel buiten je comfort zone stappen als je dat niet helemaal voelt? Gwen en Ger zijn zoals altijd weer open en eerlijk, dus tune in voor de nieuwste aflevering! Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Gwen en Geraldine Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/15/202326 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Dit is mijn fetisj, pathetic loser!

Geraldine krijgt in haar dm’s een verzoek waar ze voor de verandering eens op ingaat en het levert haar nog geld op ook. Gwen heeft ook de nodige ervaring met bijzondere verzoeken en heeft er bij BNN zelfs een heel programma aan gewijd. We hebben het over: fetisjen! Ballonnen, bloed, of piemels in kooitjes, de gekste verhalen komen voorbij. Een heerlijke aflevering over fetisjen met een smeuïge spill the tea! Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Gwen en Geraldine Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/8/202337 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Dit is de voicemail van...

Hallo, ben je daar? Gwen vertelt dat ze een maand offline gaat omdat ze het niet prettig vindt om altijd bereikbaar te moeten zijn. Geraldine kijkt tegen Gwen op, omdat ze ook wel zo'n 'detox' zou willen, maar echt niet zonder zou telefoon kunnen leven. Het tweetal is soms bang voor de toekomst, omdat we misschien over een paar jaar allemaal rondlopen met VR-brillen waarmee we onze afspraken regelen. Kun je dan nog wel offline gaan? Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
4/1/202341 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

De innerlijke Karen komt naar buiten als je je met elkaar bemoeit

Eddie, de hond van Gwen, is jippig, gruizig, bronstig of gewoon botergeil en dat zorgt voor heel wat ongemakkelijke situaties. Dit gespreksonderwerp opent een deur van schaamte bij Geraldine, die tijdens een vlucht vol ongemak naar seksscènes op haar telefoon zat te kijken. Daarnaast bespreken Gwen en Geraldine de do’s en dont’s van bemoeien. Ze vinden advies krijgen bloedirritant, ook is al het vaak met de allerbeste bedoelingen. Toch maken ook zij zich er schuldig aan, vooral als het om zwerfafval gaat. In dat geval ontpoppen de twee zich tot ware Karens: ‘A clean street starts with yourself, verdomme!'Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Gwen en Geraldine Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/25/202338 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Kringloopwinkels zijn fantastisch

Gwen en Geraldine gaan praten over kringloopwinkels, maar op de weg daarnaartoe raken ze afgeleid door VanMoof fietsers, en dan met name de bestuurders van het mannelijke geslacht. Geraldine reist stad en land door om een goeie kringloopwinkel mee te pakken en voelt zich daar een kind in een snoepwinkel. Gwen daarentegen voelt zich er juist een behoorlijke yup. De twee kopen én verkopen ook fanatiek online, maar daar komen af en toe rare verzoeken bij kijken: foto’s van je blote voeten alsjeblieft!Geproduceerd door: Tonny Media.Kruidvat heeft alles in petto om jou fit, fris en fluitend de lente in te laten gaan!Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Gwen en Geraldine Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/18/202341 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Brutale vragen over een kinderwens

Geheel in het teken van International Women's Day bespreken Gwen en Geraldine een voor veel vrouwen bekend fenomeen. Zodra je als vrouw de dertig passeert, lijkt een eventuele kinderwens een algemeen goed. Dat vinden Gwen en Geraldine erg oneerlijk. Gwen waarschuwt alvast de moedermaffia, want die lust Gwen rauw. En Geraldine heeft het over hoe intens het is om deze vraag als vrouw steeds te krijgen. Luister de hele aflevering over vrouwen in de dertig en een kinderwens.Geproduceerd door: Tonny Media.Op 15 maart zijn de verkiezingen van de Provinciale Staten en Waterschappen. Neem je beide stempassen en ID mee en laat je stem horen bij het stembureau bij jou in de buurt!Kruidvat heeft alles in petto om jou fit, fris en fluitend de lente in te laten gaan!Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Gwen en Geraldine Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/11/202330 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Wintersport is vetter dan zomervakantie

De schnaps vlogen Geraldine om de oren tijdens haar wintersportvakantie en dat levert ordinaire verhalen op voor de podcast! Gwen geniet van de sneeuw, maar dan zonder sport en mét een lekkere braadworst. Ook was er seks, ver boven de grond. Wat hangt er toch in de lucht daar in de bergen? Smul van een nieuwe aflevering over sleeën, schnaps, seks en natuurlijk Tea! Geproduceerd door: Tonny Media.Op 15 maart zijn de verkiezingen van de Provinciale Staten en Waterschappen. Neem je beide stempassen en ID mee en laat je stem horen bij het stembureau bij jou in de buurt!Kruidvat heeft alles in petto om jou fit, fris en fluitend de lente in te laten gaan!Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
3/4/202336 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Een glimlach maakt je dag

Gwen leeft voor stand-up comedy en maak je niet blijer met een doodsimpele glimlach. Geraldine heeft daarentegen wat moeite met gezamenlijk lachen. Maar zodra de favoriete Instagram video's op tafel komen, is het hek van de dam. Gwen en Geraldine zouden zichzelf niet zijn als drugs ook nog even ter sprake komt. Luister de hele aflevering over lachen.Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/25/202336 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Kort pittig kapsel

Ze kunnen het zich niet voorstellen maar er zijn genoeg vrouwen die zweren bij een kort kapsel. Het meest avontuurlijke kapsel van Gwen is een pony die continu rechtop staat. En Geraldine grijpt soms naar de roze verfkwast. Ze zullen in ieder geval nooit de schaar in het haar zetten. Luister de hele aflevering over haar en een sappige Spill The Tea.Geproduceerd door: Tonny Media.Ook een Lubaship volgen? Schrijf je dan nu in op de website! Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/18/202331 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Slaap is overrated

Is slaap overrated? Veel slapen betekent dat je niet genoeg leeft toch? In deze aflevering kom je erachter of Gwen en Geraldine schone slaapsters zijn. Ze delen hun bedgeheimen en slaaproutine’s. Wie is er compleet uitgerust met slaapmaskers, oordoppen en een diamond pillow? En wie heeft er last paralyzed sleeping? Wat een nachtmerrie! Je hoort het in deze aflevering!Geproduceerd door: Tonny Media.Meer informatie over de Overlijdensrisicoverzekering van Interpolis vind je door hier te klikken.Ook een Lubaship volgen? Schrijf je dan nu in op de website! Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/11/202345 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Ouder worden is een feestje

Het is feest! Geraldine is jarig, er is taart én De Grote Vooroordelen Show trakteert: de komende afleveringen zullen Gwen en Geraldine de luisteraar verwennen met allerlei nieuwe ideeën en rubriekjes voor de podcast! Langzaam tasten we af hoe de podcast nog leuker kan. We spillen tea en slingeren met feiten, maar ook jij kan altijd jouw input met ons delen. Deze aflevering wordt één grote surpriseparty.Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
2/4/202343 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Daten met de ex van een vriend is verboden terrein

Je zou maar zoenen met de ex van iemand waar je een podcast mee opneemt… Zo hing de carrière van Gwen aan een zijden draadje toen ze tongde met de ex van Geraldine. In deze aflevering wordt Gwens actie voor eens en voor altijd uitgepraat. Alvast een trigger warning: je hoort een miljoen keer ‘ex’ en enorm veel weggebliepte namen. Veel luisterplezier! Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/28/202342 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Vrouwen roddelen meer dan mannen

Roddelen. Het lijkt geen goede eigenschap, maar doet niet iedereen het? Of zijn het echt alleen de vrouwen? Geraldine durft het maar moeilijk toe te geven, maar voelt zich af en toe net Yvonne. Gwen lijkt weinig te roddelen, maar heeft gelukkig genoeg juicy verhalen over zichzelf. Één ding is zeker: vrouwen kunnen roddelen. Maar hoe zit het met de mannen? En is roddelen niet ook goed voor de mens? Geraldine hoopt van wel! Hoe dan ook, maak je klaar voor een aflevering vol sappige verhalen en verrassende feiten.Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Meer eerlijke en inspirerende verhalen ontdek je op het vernieuwde Flair.nlZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/21/202341 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Gelovigen zijn gelukkiger dan niet-gelovigen

Beiden moeten ze er niet aan denken dat er een pastoor naast hun bed staat zodra ze gaan hemelen. Maar Gwen als Geraldine zijn met religie opgevoed en hebben daar veel aan gehad. Zo heeft Gwen een bizarre situatie meegemaakt waarbij ze ervaarde dat er een andere kracht meespeelde. En heeft Geraldine door religie leren omgaan met angst. Uiteraard kunnen ze het niet over religie hebben zonder te denken aan hoe je goede technofeestjes organiseert in de kerk. Maar hoe kijken ze nu naar religie en denken ze dat gelovigen gelukkiger zijn dan niet-gelovigen? Luister de hele aflevering.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/14/202337 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

De beste Nederlandse muziek komt uit Volendam

Geraldine neemt ons al vis-etend en in traditionele klederdracht mee op Volendamtour. Gwen komt tijdens de tour achter een hele nieuwe betekenis van jassen en bodywarmers, ontdekt dat Geraldines tante meedeed aan Eurovisie Songfestival en valt bijna van haar stoel door alle Volendamse liedjes die Geraldine om haar oren smijt. Geraldine kan alleen maar kippenvel krijgen van alle nostalgie en blijkt over een gouden keel te beschikken. En God, die was wat minder scherp. Luister nu de hele aflevering.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
1/7/202344 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Een leven zonder alcohol is saai

Niets is ongezelliger dan iemand die een drankje afslaat terwijl jij er net een opentrekt. Een leven zonder alcohol is voor veel mensen onvoorstelbaar. Maar Gwen zweert erbij. Gwen en Ger delen hun ergste dronkemansverhalen (iets met broodjes knakworst en bloed in club Air) en komen tot de conclusie dat dronken zijn niet altijd zo leuk is. Daarom nemen Gwen en Geraldine het leven zonder alcohol eens goed onder de loep en pakken ze de feiten erbij.Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Probeer nu 4 nummers van Flair voor €4. Ga naar flair.nl/vooroordelen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/31/202233 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Goede voornemens zijn gedoemd om te mislukken

Op 1 januari met duizenden Nederlanders het water in Scheveningen trotseren… Gwen en Geraldine hebben liever NIKS te maken met dit soort nieuwjaarstaferelen. Maar hebben zij dan wel goede voornemens? Goede voornemen guru Gwen geeft wijze lessen over hoe je überhaupt een voornemen volhoudt. En Geraldine komt daardoor op ideeën. Gaan ze de voornemens volhouden of vertellen de feiten en cijfers toch dat deze gedoemd zijn te mislukken?Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Probeer nu 4 nummers van Flair voor €4. Ga naar flair.nl/vooroordelen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/24/202242 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Kerstmis is alleen nog maar een commercieel feest

Gwen is de belichaming van kerst, althans, dat vindt ze zelf. Het is bijna Kerstmis en er is één iemand die niet meer kan wachten! Inderdaad: Gwen van Poorten. Sinds 31 oktober staat haar kitscherige kerstboom al in de woonkamer en geniet ze met volle teugen van de voorbereidingen. Ook Geraldine kijkt enorm uit naar haar kerstdagen vol Volendamse sliptongen en cadeaus. Maar trappen de dames daarmee niet veel te veel in alle commerciële trucs? En wat is volgens hen de kerstgedachte? Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Probeer nu 4 nummers van Flair voor €4. Ga naar flair.nl/vooroordelen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/17/202234 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Een brutaal mens heeft de halve wereld

Gwen en Geraldine vinden zichzelf erg brutaal. Maar of je daarmee ook de halve wereld hebt, is nog maar de vraag. Geraldine probeert het in ieder geval door haar paspoort te laten zien zodat ze business class kan vliegen. Gwen heeft daadwerkelijk bewijs dat brutaal zijn ervoor kan zorgen dat er deuren voor je openen. Ze doet een schokkende mededeling over haar allergrootste bluf ooit. Samen buigen ze zich over het vooroordeel een brutaal mens heeft de halve wereld. Luisteren dus.Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Probeer nu 4 nummers van Flair voor €4. Ga naar flair.nl/vooroordelen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/10/202228 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Mannen hebben een lagere pijngrens

Bij een gemiddelde voetbalwedstrijd ligt de ene na de andere mannelijke voetballer kermend van de pijn op het voetbalveld terwijl vrouwen gewoon doorspelen. En dan worden mannen ook nog eens hard geveld door de mannengriep! Wat hebben ze het eigenlijk zwaar, althans, als we het vooroordeel moeten geloven. Gwen en Geraldine denken dat mannen een heel lage pijngrens hebben en daar goed gebruik van maken om liefde en aandacht te krijgen. Vrouwen daarentegen kunnen pas echt goed tegen pijn, denk maar aan alle bevallingen die vrouwen moeten doorstaan. Maar hoe zit het nou precies? Hebben mannen een lagere pijngrens? Gwen en Geraldine zoeken het uit.Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Probeer nu 4 nummers van Flair voor €4. Ga naar flair.nl/vooroordelen.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
12/3/202225 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Niet monogame relaties zijn onsuccesvol

Wie groeit er niet op met het idee dat een relatie alleen succesvol is als die monogaam is? In deze aflevering ontleden Gwen en Geraldine dit vooroordeel. Geraldine vertelt openhartig over haar zoektocht naar niet monogame relaties. Gwen moet er niet aan denken en krijgt bij het idee alleen al een woedeaanval. Ze denken dat opvoeding doorslaggevend is, maar misschien zitten Gwens ouders wel af en toe in een parenclub. Deze aflevering kijkt naar cijfers terwijl taboes doorbroken worden.Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Probeer nu 4 nummers van Flair voor €4. Ga naar flair.nl/vooroordelen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/26/202231 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Honden lijken op hun baasje

Lijken honden op hun baasje? Of juist andersom? Gwen weet hier als hondeneigenaar in ieder geval genoeg over te vertellen en Geraldine zit met verbazing te kijken hoe Gwen steeds weer een nieuw blik aan verhalen opentrekt. Maar ook Geraldine heeft weer bizarre Fuze Tea te spillen. Gaat Ruud Feltkamp nog op hen reageren? En heeft Geraldine hondenpoep in iemands gezicht geduwd?Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Meer informatie over de Overlijdensrisicoverzekering van Interpolis vind je door hier te klikken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/19/202241 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Vroeger was alles beter

Sommige mensen blijven een beetje in het verleden hangen, aldus Gwen. Terwijl we leven in het NU! Toch kreeg je vroeger nog gewoon stufi en bestond de club Trouw nog. Als Gwen en Geraldine aan vroeger denken, denken ze vooral terug aan al die mooie feestjes in Trouw en hoe ze via MSN de wijde wereld van het internet ontdekten. Gwen duikt in ieder geval in haar eigen verleden en vertelt in Spill the Fuze Tea over haar slipje en de brandweer. Genoeg te luisteren dus!Geproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Meer informatie over de Overlijdensrisicoverzekering van Interpolis vind je door hier te klikken.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/12/202227 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Brabanders zijn gezelliger dan de rest van Nederland

Brabanders zijn gezelliger dan de rest van Nederland. Brandt er onder rivieren langer licht en wat is nou échte gezelligheid? Geraldine heeft in ieder geval niet zo veel met de Brabantse carnavalssteden zoals Grobbendonk, uh… Oeteldonk. Maar hoe trots is Gwen op haar provincie? Ze brengt Geraldine in ieder geval veel bij over de gezellige taal en cultuur.Met onze code ‘grotevooroordelenshow’ kun je 50 dagen gratis gebruik maken van Nextory via deze link! www.nextory.nl/grotevooroordelenshowGeproduceerd door: Tonny Media.Check hier het Youtube Kanaal van De Grote Vooroordelen Show.Volg ons op Instagram & TikTok.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/5/202229 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Seks op de eerste date verkleint de kans op een relatie

Seks op de eerste date, de een zweert erbij, ander zegt dat het afbreuk doet aan een succesvolle relatie. Geraldine vindt dat klinkklare onzin, Gwen is het eigenlijk wel eens met die stelling. Maar ja, Gwen heeft dan ook een keer een relatie gekregen met iemand tijdens de eerste date. Binnen 24 uur dus.Geproduceerd door: Tonny Media.Volg de Instagram & TikTok van De Grote Vooroordelen ShowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/29/202229 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Liever een goede buur dan een verre vriend

In deze aflevering bespreken Gwen en Geraldine of ze liever een goede buur of een verre vriend hebben. Geraldine zet zich in ieder geval hard in voor de buurt en Gwen weet inmiddels bij wie ze kan aanbellen wanneer er weer een man in de bosjes voor de deur zit. In de rubriek Spill the tea deelt Geraldine een extreem pikant Volendams verhaal. Tot overmaat van ramp vertelt Gwen hoe ze per ongeluk chloor in de ogen van de buurman gooide. Maar of ze nou liever een goede buur dan een verre vriend hebben, dat hoor je in de aflevering. Geproduceerd door: Tonny Media.Volg de Instagram & TikTok van De Grote Vooroordelen ShowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/22/202232 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Vrouwen kunnen niet autorijden

In deze aflevering onderzoeken Gwen en Geraldine of vrouwen kunnen autorijden. Wat vinden ze van de Frauenparkplatz? Wie van de twee werd door Britt Dekker aangereden? En wie van de twee reed met een monstertruck? Luister en oordeel zelf: Kunnen vrouwen autorijden?Met onze code 'grotevooroordelenshow' kun je 50 dagen gratis gebruik maken van Nextory via deze link!www.nextory.nl/grotevooroordelenshowGeproduceerd door: Tonny Media.Volg de Instagram & TikTok van De Grote Vooroordelen ShowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/15/202228 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Nederlanders zijn gierig

In deze aflevering onderzoeken Gwen en Geraldine of Nederlanders echt zo gierig zijn. Wie van de twee stuurt gerust een Tikkie? En wie deelt geen eten met anderen? Luister en oordeel zelf: Zijn Nederlanders gierig?Met onze code 'grotevooroordelenshow' kun je 50 dagen gratis gebruik maken van Nextory via deze link!www.nextory.nl/grotevooroordelenshowGeproduceerd door: Tonny Media.Volg de Instagram & TikTok van De Grote Vooroordelen ShowZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/8/202230 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Proloog - Wat zijn de vooroordelen over Gwen en Geraldine?

Wat zijn de vooroordelen die mensen over Gwen en Geraldine hebben? Zijn ze het er mee eens? Hoe denken ze over elkaar? Je hoort het allemaal in de proloog Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/7/202211 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

De Grote Vooroordelen Show - Trailer

Gwen van Poorten en Geraldine Kemper nemen elke week een in de maatschappij vastgeroest vooroordeel onder de loep. Geproduceerd door: Tonny Media.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
9/27/202222 seconds