Winamp Logo
De 169 piger Cover
De 169 piger Profile

De 169 piger

Danish, Social, 1 seasons, 5 episodes, 2 hours 27 minutes
About
En helt tilfældig chat mellem 16-årige Anna og en fyr, hun ikke kender, er starten på det hele. Han skal vise sig at blive Danmarks største serieafpresser, mens hendes råb om hjælp vil blive afvist af politiet. Først er han er sød og roser Annas udseende. Tonen er flirtende. Lige indtil hun sender ham det første undertøjsbillede. Så skifter stemningen totalt. I stedet for at give hende komplimenter, begynder manden at afpresse hende til at sende flere, og mere grænseoverskridende, billeder af sige selv. Han truer hende. Hvis ikke hun adlyder hans krav, så vil han dele det billede, han allerede har af hende, på nettet. Anna går i panik, og sender ham flere billeder. Men det afføder bare nye krav fra afpresseren. Hun er fanget i hans spind. Og det kommer til at vare flere år. Anna er den første af 169 piger ned til 11-års alderen, som bliver jagtet af den samme gerningsmand, som forsøger at tvinge dem til at sende ydmygende billeder og videoer til ham. Men selvom de mange andre piger melder afpresseren til Politiet, ender der med at gå tre år, før de får ham stoppet. Og i mellemtiden bliver mandens metoder og krav mere og mere systematiske og brutale.
Episode Artwork

5:5 - Grænseløs

Politiet beklager nu, at de var for langsomme til at indse, at der var en serieforbryder på spil, og få ham stoppet. Anna, som var det første offer, er lettet over, at hendes afpresser er bag tremmer. Men hun føler samtidig, at han stadig påvirker hende den dag i dag. Han har gjort hende grænseløs, fortæller hun.
04/06/202123 minutes 43 seconds
Episode Artwork

4:5 - Pigen der løber i mørket

Det er aften. En 16-årig pige, som er blevet afpresset i to uger, bliver kontaktet af afpresseren igen. Men denne gang skal hun ikke sende grænseoverskridende billeder af sig selv. Han vil mødes. Og han truer hende. Hvis ikke hun møder op i et skovområde i den anden ende af byen inden der er gået 15 minutter, vil alle hendes intime billeder bliver lagt på nettet. Pigen går i panik. Hun har ikke tid til at få overtøj og sko på. Hun hopper ud ad vinduet på sit værelse. Hun løber på bare tæer, iført en nattrøje, ud af haven og ud på vejen.
04/06/202130 minutes 25 seconds
Episode Artwork

3:5 - Dennis fra Varde

På politistationen i Esbjerg er efterforskningen af Danmarks største serieafpresser i gang. Selvom politikredse i hele landet har modtaget anmeldelser på samme afpresser, er det den her politikreds, der tager affære. De finder frem til hvem serieafpresseren er. Og den 3. april 2019 anholder de ham på hans arbejdsplads. Så kører politiet hen til hans bopæl. Et hus på en villavej i Varde. Det er serieafpresserens forældre, der åbner døren.
04/06/202137 minutes 2 seconds
Episode Artwork

2:5 - Det halve ansigt

Efter flere års digital afpresning og lang tids overvindelse, sætter Anna sig ned og skriver en anmeldelse af hendes afpresser til Fyns Politi. Hun medsender billeder af hans profilnavne, falske identiteter og trusler. Men et andet sted på Fyn har en anden teenager, Joachim, allerede sendt en udførlig anmeldelse på præcis samme afpresser, endda med et foto af halvdelen af hans ansigt. Men Fyns Politi reagerer ikke som de to unge havde håbet på.
04/06/202129 minutes 56 seconds
Episode Artwork

1:5 - Jeg var jo hans slave

Et sted på Fyn sidder Anna, 16 år gammel, på sit teenageværelse og chatter på en såkaldt chatroulette. Pludselig popper en ukendt fyr op. Anna kan ikke se hans ansigt, men han ser rimelig trænet ud. De skriver frem og tilbage, Anna synes han er sød. Hvad hun ikke ved, er, at den her fyr, med den trænede overkrop, kommer til at tage magten over hendes liv i de næste mange år. Og at hun langt fra er den eneste.
04/06/202126 minutes 9 seconds