Winamp Logo
Dansk Reptil Radio Cover
Dansk Reptil Radio Profile

Dansk Reptil Radio

Danish, Children-Kids, 1 season, 31 episodes, 1 day, 14 hours, 20 minutes
About
A danish reptile radio show, with new guest that talks about their experiences and how they care for different species.
Episode Artwork

SCANDINAVIAN HERPETOLOGICAL SYMPOSIUM

Kasper snakker om sit nyeste skud på stammen, nemlig Scnadinavian Herpetological Symposium (S.H.S). Et symposium i København KUN tilegnet sig for os NØRDER der elsker Alt i den herpetologiske verden, om man er til feltherpetologi, naturbevarelse eller hold i fangeskab!  kun 150 biletter ialt! Næsten halvdelen er allerede solgt!  
2/16/201829 minutes
Episode Artwork

Episode 31 - Christian Raavig og Nicholas Palm vol.2

andet show med drengene! 
12/5/20171 hour
Episode Artwork

Episode 30 - Christian Raavig & Nicholas Palm i huset part.1

Idag sidder vi hos johan og hyggesnakker med Christian Raavig og Nicholas Palm!  Der bliver snakket omkring en masse forskellige ting, uden egenligt rigtigt at have nogen råd tråd. Hør lidt om hvad drengene holder af skildpadder og andet godt!   
11/22/201757 minutes
Episode Artwork

Episode 29 - Late Night Show Vol. 4

Et Kort Late Night Show der handler om Kaspers tur til Nordamerikas Største Reptil Messe Tinley Park, samt endnu et nyt foretagende på den danske Reptil Scene - Nemlig Scandinavian Herpetological Symposium! LYT MED!
11/7/201741 minutes
Episode Artwork

Episode 28 - Late Night Show Volume. 3 - En Kort opdatering og Nyhed!

Kasper snakker kort om sin tur til Tinley Park messen denne weekend.
10/4/201724 minutes
Episode Artwork

Johan og Kasper tilbage i studiet - dagens portion af nørderi!

Idag har vi johan tilbage i studiet sammen med Kasper. Der bliver nørdesnakket om alt fra sydsjællands reptilmesse, til hamm turen og alverdens underlige reptil arter! God lytte-lyst derude! 
8/27/20171 hour, 4 minutes
Episode Artwork

Episode 26 - The Late Night Show vol.2

Kasper hyggesnakker endnu engang
8/24/201739 minutes
Episode Artwork

Episode 25 - Dansk Reptil Radio - The Late Night show med Kasper !

Kasper tester den nye mikrofon og hyggesnakker en smule om Sydsjællands Reptilmesse der blev afholdt sidste søndag i herlufsholmhallerne i næstved!
8/10/201745 minutes
Episode Artwork

Episode 24 - Tim Majkner fra Sydsjællands Reptilmesse !

johan og kasper snakker med Tim Majkner fra Sydsjællands Reptilmesse
7/4/201754 minutes
Episode Artwork

Episode 23 - Bioaktivt bundlag og hyggesnak med Thomas Grochalski

Idag tager vi en hurtige 40minutter omkring bioaktivt bundlag og opstart af dette, med os i studiet er Thomas Grochalski der udover at have danmarks største kornsnoge samling samt ekspert på genetik området, også nu er begyndt at opstarte bioaktive terrarier med stor succes! Hør mere om hvordan man starter et sådan terrarie op i dette afsnit!
6/5/201741 minutes
Episode Artwork

Episode 22 - Tyresnoge med Thomas Grochalski

Johan, Thomas og Kasper sidder i Johans hybel og nørder Tyresnoge etc. imens de kolde øl flyder i en let strøm! Rigtig god aften med en masse nørdesnak, håber i høre med Derude! 
5/23/201757 minutes
Episode Artwork

Episode 21 - Opdræt af Apodora papuana

Johan og Kasper hyggesnakker lidt om hvordan det lykkedes Kasper at opdrætte den ultra svære art Apodora papuana som første gang i Danmark, og tredje gang i europa nogensinde. Mange har prøvet men det er lykkedes så få, vi vil kigge lidt nærmere om de tanker Kasper gjorde sig da han i 2016 fik 15 fertile æg fra sin store hun på 11år. 
4/18/201758 minutes
Episode Artwork

Episode 20 - Vi besøger Niks Frost! Blue Ghost, Chondros og High Yellow Jungles!

Idag tog Johan og Kasper turen til Niks frost fra NF Reptiles der har en lille men meget velovervejet samling af dyr med meget høj kvalitet! Selektiv avl af Aru Chondro, High Yellow Jungle, Blue Ghost Kongepython og Mørke Vildtfanget Irian Jaya tæppepythons er de projekter Niks koncentrere sig om! Husk at lyt med!
4/8/20171 hour
Episode Artwork

Episode 19 - Dansk Reptil Radio - Candoia sp. MADNESS med Johan!

I dag spørger Kasper lidt ind til Johans Candoia samling, hvilke arter ser man oftest i hobbyen samt hvordan holder man dem i terrariet
3/31/201759 minutes
Episode Artwork

Epiode 18 - Hjemme hos Claus de Haas

Claus er en kendt personen i hobbyen gennem mange år, og har blandt andet stået for Hammbussen / Hammturen som er den mest vellykkede bustur til hamm gennem de sidste mange år. Derudover har han også kørt Foderdyr.dk, men fokusere nu på kornsnogen og alle dens mutationer.
3/26/20171 hour
Episode Artwork

Episode 17 - Hjemme fra hamm turen!

Johan og Kasper snakker lidt om hvad der kom med hjem fra hamm turen, de får også kommet igennem lidt mere seriøse emner og nogle anbefalinger til dokumetare man bare skal se, hvis man er pjattet med det der dyr og natur! 
3/19/201759 minutes
Episode Artwork

Episode 16 - Dansk Reptil Radio er tilbage!

Kasper og Johan catcher op på hvad der er sket i deres liv siden sidst. Det er efterhånden 1,5 år siden at det sidste Dansk Reptil Radio var i luften. Der er kommet nye boller på suppen og drengene må indse at det bliver lidt svært at holde et show engang om ugen. Så fremover bliver det mere sporadisk, men ikke dårligere tværtimod! 
3/6/201758 minutes
Episode Artwork

Episode 15 - Genetik med Thomas G. Vol 2

I aften skal vi snakke genetik med Thomas G.
11/23/20151 hour, 58 minutes
Episode Artwork

Episode 14 - Kongepythons med Jens Thrane

D. 9 November er Dansk reptil radio tilbage igen! Denne gang med det længe ventede show om kongepython - Python Regius. Vi har fat i Jens Thrane, der vil gennemgå hans hold og opdræt af denne art, samt snakke lidt om hvordan markedet har ændret sit de sidste par år.  Johan & Kasper vil også snakke lidt om hvad der er sket siden sidst, og hvordan tingene ser ud i deres samlinger.  
11/9/20152 hours, 11 minutes
Episode Artwork

Episode 12 - Corallus Hortulanus med Christian Vestergaard

I aften skal vi snakke med Christian Vestergaard om hans dyrehold. Christian gør sig mest i Corallus hortulanus og vi vil derfor grave nærmere i hvordan han holder og opdrætter denne art.
8/13/20151 hour, 9 minutes
Episode Artwork

Epiode 11 - Blåtunge skink etc. Med Julie Rose Nielsen

Sådan! Vi undskylder for den korte periode uden Dansk Reptil Radio, men man bliver jo nødt til at nyde det gode vejr - og vi har haft en smule svært ved at finde nye radiodeltagere !  Vi har dog planlagt et show på Søndag - d.12 Juli !  Vi skal snakke med Julie Vienberg Rose Nielsen om diverse krybdyrsrelateret emner og specifik Blåtungeskinker - Tiliqua sp. Da hun har på første år fået unger på hendes Northern Blåtunge skinker - Tiliqua scincoides intermedia. En gruppe der desværre er lidt overset i danmark, men som så småt begynder at vinde hjerter. Julie er forholds ny i vores hobby, men hun har formået at være seriøs fra start hvilke mange godt kunne lærer noget af. Vi skal også snakke lidt om hvordan hun har båret sig afsted, og om de forskellige projekter og dyr hun har pt.
7/12/20151 hour, 41 minutes
Episode Artwork

Episode 10 - Thomas Irwin fra FionaReptiles

Idag skal vi snakke med Thomas fra FionaReptiles.  Thomas har en stor samling med mange forskellige reptiler. Alt fra kongepython og trynesnoge mutationer til ny kaledoniske gekko'er og malakit leguaner.  Vi glæder os til endnu en spændende episode, og håber også i gør!  
5/26/20152 hours
Episode Artwork

Episode 9 - Random chat og hygge!

Så er vi igang igen. Denne gang skal vi snakke med vores nyester sponser - nemlig Peter Emanuelsen der har Dreamhallreptiles.com Peter vi for nogle år siden været udsat for den værst tænklige situation med hensyn til hans højt elskede samling - nemlig et angreb med IBD hvor han mistede næsten hele hans kongeboa samling og lidt til.  Vi skal hører om hvordan han kom igennem episode, lidt infor han har samlet omkring IBD samt hvordan det står til nu. Peter har som en af de få ikke lagt skjul på hele dette triste forløb, og vi kan alle være ldit stolte over at have en så ærlig mand i den danske slangehobby! Peter arbejder idag med en masse fede kornsnoge og trynesnoge morfer, og har stadig et par få kongeboa projekter som vi self også skal snakke om så det hele ikke bliver lidt for trist. Vi takker endnu engang peter for at sponsorere os og glæder os vildt meget til at have ham på radio'en imorgen.
5/12/20151 hour, 53 minutes
Episode Artwork

Episode 8 - Lidt hygge nørderi med Johan & Kasper

Så rykker vi igen, en hurtig lille time med lidt nørderi og nye planlagte shows! God onsdag formiddag! 
4/29/20151 hour
Episode Artwork

Episode 7 - Kongeboa snak med Johan & Kasper

I dette afsnit vil kasper stille Johan en række spørgsmål omkring kongeboa'erne.  Her vil vi blandt andet belyse, hold, opdræt, fodring, lokaliteter / underarter og selfølgeligt også komme ind på morpherne.
3/30/20151 hour, 56 minutes
Episode Artwork

Episode 6 - Insulære Chilabothrus med Martin Søndergård

I aften får vi Martin Søndergård på besøg - han har arbejdet og opdrættet forskellige arter af de fede Chilabothrus (førhen Epicrates).  Vi vil komme ind på hold af arten men også grave lidt nærmere i, hvordan Martin har lykkedes at opdrætte de forskellige arter de sidste par år. Lyt med i aften til endnu et spændende afsnit af Dansk Reptil Radio I kan som altid finde os på Itunes hvor i kan genhører aftenens afsnit! 
3/16/20152 hours
Episode Artwork

Episode 5 - Kasper & Johan snakker tæppepythons

I denne episode, får vi ikke nogen gæst på besøg. Så Johan stiller kasper en række spørgsmål om tæppepythons. Så tag og lyt med! Specielt hvis du har intresse for Morelia og tæppepythons generelt. 
3/2/20151 hour, 55 minutes
Episode Artwork

Episode 4 - Leopardgekkoer med Emil Dyring

I dette show får vi Lasse Dyring fra ColoredReptiles på besøg. Han vil snakke en masse om Leopardgekko'er. Vi vil både komme ind på leopardgekkoens naturlige historie, terrariehold samt morfer og avl! Håber du vil nyde afsnittet! Vi glæder os rigtig meget!
2/16/20151 hour, 57 minutes
Episode Artwork

Episode 3 - Kornsnoge & genetik med Thomas Grochalski

Så er det blevet januar, og vi skyder det nye år igang med et spændende show der vil omhandle både kornsnoge men også genetik i krybdyr generelt. Her har vi nok den mest erfarende kornsnoge avler med interesse inden for genetik - Thomas Grochalski. Vi siger velkommen til, og glæder os til en masse spændende episoder i det nye år. 
1/5/20151 hour, 42 minutes
Episode Artwork

Episode 2 - Vestlige Trynesnoge med Lasse Carlsen

I denne Episode vil vi snakke Vestlige Trynesnoge med den mest erfarende i danmark inde for avl af denne art - Lasse Carlsen.  Vi vil komme ind på optimale forhold i fangeskab, og hvilken fremgangsmetode man skal gå, hvis man ønsker at prøve kræfter med opdræt.
12/8/20141 hour, 30 minutes
Episode Artwork

Episode 1 - Hvem er vi ?

Vores første Episode ! Her vil vi snakke lidt om hvorfor vi startede dette projekt, og også give en introduktion til hvem vi er.
11/18/20141 hour, 3 minutes