Winamp Logo
Crashen in de Keuken - de Podcast Cover
Crashen in de Keuken - de Podcast Profile

Crashen in de Keuken - de Podcast

Dutch, Sports, 1 season, 4 episodes, 2 hours, 55 minutes
About
Crashen in de Keuken is terug, maar nu als podcast! Rob Kamphues & Robert Doornbos blikken als vanouds terug op de afgelopen race vanuit Restaurant Goud in Rotterdam. Met elke week vaste rubrieken als Robert’s rapportcijfers, het hapje van Herman en het prentje van Peter. Elke maandag om vijf uur na de Grand Prix in jouw favoriete podcast app. Crashen in de Keuken - de Podcast is een productie van Corti Media, Rob Kamphues & Robert Doornbos, met medewerking van Herman den Blijker & Peter van Egmond.
Episode Artwork

#4 Het jaar van Max en proosten op Vettel! - GP van Abu Dhabi

De smakelijkste podcast van Nederland staat weer voor je klaar! Rob en Robert worden getrakteerd op het heerlijke sjeik voer van Herman den Blijker. De mannen bespreken de dominantie van Max, de verschillende coureurwissels binnen de Formule 1 en de carrière van Sebastiaan Vettel. Ook hebben we weer het Prentje van Peter, de rapportcijfers van Robert en Jack komt zijn gelijk halen. We hopen dat jullie genieten van een hele fijne aflevering en tot volgend jaar allemaal! Powered by Jack’s Casino & SportsZie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/21/202239 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#3 Russell schittert & Max verrekent openstaand bonnetje met Perez - GP van Brazilië

Een nieuwe aflevering van Crashen in de Keuken staat weer klaar. Rob en Robert worden verrast door een Braziliaanse verassing uit de koker van Herman. Verder bespreken de heren het schitteren van George Russell en het openstaande bonnetje dat Max verrekkend met Perez. Natuurlijk genieten de mannen weer van het Prentje van Peter, hebben we de rapportcijfers van Robert en krijgen ze wat inside information van de mysterieuze Jack…Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
11/14/202242 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#2 Bandenfluisteraar Max pakt record van Schumacher - GP van Mexico

Aflevering twee van Crashen in de Keuken - de Podcast staat nu online! Met de eerste aflevering reden we meteen in de punten maar nu willen we door naar het podium. Onder het genot van Hermans Mexicaanse kookkunsten bespreken Rob & Robert de record brekende overwinning in Maxico, de motorproblemen bij Ferrari en de bandenstrategie bij de verschillende teams. Verder blijft er nog meer dan genoeg tijd over voor Roberts rapportcijfers, het hapje van Herman en het prentje van Peter.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/31/202241 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#1 Ricciardo krijgt een 1 - GP van Verenigde Staten

Onder het genot van een heerlijke steak sandwich en een glas Jack Daniels bespreken Rob en Robert ondermeer de 13e overwinning van het seizoen van Max Verstappen, de wereldtitel bij de constructeurs van RedBull en de straf van Fernando Alonso. Natuurlijk is er ook nog genoeg tijd voor Robert’s rapportcijfers, het hapje van Herman en het prentje van Peter. Crashen in de Keuken - de Podcast is een productie van Corti Media, Rob Kamphues & Robert Doornbos, met medewerking van Herman den Blijker & Peter van Egmond.Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
10/24/202252 minutes, 6 seconds