Winamp Logo
Circular Design Cover
Circular Design Profile

Circular Design

Finnish, Finance, 1 seasons, 8 episodes, 6 hours 31 minutes
About
Circular Design podcast-sarjassa kiertotalouden ja muotoilun asiantuntijat keskustelevat aikamme suurimmasta markkinamurroksesta ja siitä mitä se tarkoittaa yrityksille. Podcastit ovat osa Circular Design – kehityspolku kohti kiertotaloutta valmennusohjelmaa, joka on ympäristöministeriön strategisen Kiertotalousohjelman toimenpide. Ohjelman toteutuksesta vastaavat Design Forum Finland ja Ethica Oy kumppaneinaan VTT, SYKE, Sitra, Frankly Partners, Miltton ja Alice Labs. Lue lisää valmennusohjelmasta: circulardesignsuomi.fi
Episode Artwork

Tulevaisuuskestävä visio ja tarinankerronta

Ovatko yrityksesi merkitys ja strategia varmasti tulevaisuuskestäviä? Kuinka tulevaisuuden näkymät tulisi pukea tarinoiksi, jotta ne kiinnostavat, houkuttavat ja sitouttavat henkilökuntaa, sidosryhmiä ja kumppaneita? Jotta kiertotalouden mukaiset tuotteet ja palvelut yleistyvät, tarvitaan myös visioita siitä, miltä kestävä liiketoiminta ja hyvä elämä näyttävät. Aiheesta keskustelevat Olli Kuismanen / Tamturbo, Erik Bäckman / Miltton ja Saija Malila / Design Forum Finland.
04/09/202345 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Viherpesun vaara ja vihreät väittämät

Jaksossa keskustellaan tulevasta EU:n Green Claims-lainsäädännöstä ja siitä millaiset vaikutukset sillä voi olla yrityksien markkinointiin ja viestintään. Lisäksi kuulemme hyviä näkökulmia ja vinkkejä viherpesun välttämiseen jo nyt ja kiristyvän lainsäädännön myötä. Studiossa Kati Ihamäki / Fiskars Group, Tiina Vyyryläinen / Kuluttajaliitto sekä Eeva Taimisto / Miltton. Keskustelua johdattaa Saija Malila Design Forum Finlandista.
31/07/202340 minutes 19 seconds