Winamp Logo
Chit Chat med Helle Cover
Chit Chat med Helle Profile

Chit Chat med Helle

Norwegian, News media, 1 seasons, 113 episodes, 3 days 6 hours 37 minutes
About
CHIT CHAT med Helle er kort fortalt sassy biografier i podcastformat. Her hører du Helle snakke med kjente personer om deres liv fra a-å. Du vil få høre first hand hva som gikk for seg, bak de store overskriftene. Helle går i dybden og snakker om spektakulære hendelser, skandaler og traumatiserende opplevelser. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for privacy and opt-out information.
Episode Artwork

Oskar Westerlin Del 2 - Tanker om barn, unødvendig pengebruk og var forholdet et PR- stunt?

I del 2 med Oskar snakker vi om dating, tanker om fremtiden, pengebruk i Dubai og hva han tenker om fremtiden mtp barn. Vi snakker om fremtidige planer og jeg spør om forholdet mellom Oskar W og SSS egentlig var et PR-stunt? Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/02/202438 minutes 32 seconds
Episode Artwork

MINI - Hvor finner man seg en kjæreste?!

Dere har skrevet utallige meldinger om dette temaet, og jeg skal prøve å hjelpe til! Jeg har ingen fasit, men mye erfaring og en kanskje litt for høy selvtillit på området…så la oss snakke dating! Hvor møter man noen? Hvordan sjekke opp noen? Hva gjør man hvis man hater datingapper? Når er man klar for et nytt forhold? Alt dette og MYE MER snakker jeg om i dagens episode.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/02/202432 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Oskar Westerlin Del 1 - jobb-fails, hva var grunnen til bruddet og er merkevaren OW den du egentlig er?

I del 1 med Oskar snakker vi om oppveksten i Porsgrunn, familiedynamikken og hvordan det var å bli offentlig på kort tid. Oskar forteller også om utfordringer i sitt forrige forhold, alt han har gjort før han endelig slo gjennom og hvordan han er bak kameraene +++Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/02/202438 minutes 44 seconds
Episode Artwork

MINI - Hvordan få venner i voksen alder?

Jeg har mottatt en rekke meldinger av dere som ønsker at jeg skal snakke om det å få seg venner i voksen alder. Jeg deler mine tips, hva jeg tenker er viktig i en relasjon og hvordan man kan gå frem +++. Deler også av egne erfaringer på godt og vondt! Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/02/202427 minutes 32 seconds
Episode Artwork

TIX/ Andreas Haukeland Del 3 - Lojalitet, ekskjærester og det å ikke ha en bestevenn

I denne tredje og siste delen med Andreas forteller han videre om hva har ser for seg i en potensiell ny relasjon, hans egne red flags og tanker rundt ekskjærestene. Andreas forteller også åpnet om vennskap, og det å ikke har en bestevenn. Vi får høre historier fra virkeligheten og ærlige meninger i denne tredje og siste delen av intervjuet med TIX <3 Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/02/202430 minutes 16 seconds
Episode Artwork

MINI - Nedfrysing av egg. Når burde man gjøre det? pris? prosessen og potensielle komplikasjoner

I dagens mini snakker jeg om det å fryse ned eggene sine. Jeg har lest meg opp og deler all info med dere. For hva er nedfrysing av egg - såkalt eggfrys? Hva koster det? I hvilken alder burde man gjøre det? Er man garantert å bli gravid? Og er det noen komplikasjoner? Alt dette og mye mer snakker jeg om i dagens mini!Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/02/202423 minutes
Episode Artwork

TIX/ Andreas Haukeland Del 2 - Penger, kjærlighet og tanker rundt dating

I del 2 med Andreas snakker vi om penger, økonomi, inntekt, fremtiden og tanker rundt det å få seg kjæreste igjen. Andreas deler mye fra eget liv og forteller om hva som er viktig for han i en potensiell ny relasjon. Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/02/202438 minutes 46 seconds
Episode Artwork

MINI - Når man ikke trives i jobben/på studiene

Det å ikke trives på jobb eller i studiene kan mange kjenne seg igjen i. Jeg deler av egne erfaringer og tar opp 5 grunner til at du kanskje ikke trives. I dagens episode får du tips til hvordan å fikse på situasjonen! Håper episoden kan hjelpe noen i riktig retning <3 Har du forslag til tema, eller ukes dilemma? Send det til meg på Instagram: helle_nordby Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60Vil du også prøve air up? Da kan du bruke rabattkoden helle, som gir 10% rabatt på kjøpet. Rabattkoden er gyldig til 11. februar og kan ikke kombineres med andre tilbud. Les mer på intl.air-up.com  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/02/202429 minutes 47 seconds
Episode Artwork

TIX / Andreas Haukeland del 1 - misoppfattelser, munnkurv i samfunnet og «kan vi ta vekk hore»

I denne første av 3(!) deler forteller Andreas om oppveksten sin, hvordan han føler seg misoppfattet til tider og veien inn i musikkbransjen. Dette ble et intervju utenom det vanlige og vi begge deler mye av synet vårt på bransjen vi er i, krenkekulturen og mye mer. Det kommer også noen rants, så dere vet!Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60Vil du også prøve air up? Da kan du bruke rabattkoden helle, som gir 10% rabatt på kjøpet. Rabattkoden er gyldig til 11. februar og kan ikke kombineres med andre tilbud. Les mer på intl.air-up.com  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/02/202447 minutes 49 seconds
Episode Artwork

MINI - De fem kjærlighetsspråkene og hvordan de påvirker dating/forhold

Noen viser kjærlighet ved nærkontakt og sex, mens andre synes det er viktigere med med gaver eller det å sette av tid til hverandre i en hektisk hverdag. Jeg går gjennom de fem kjærlighetsspråkene, drøfter og deler av egne erfaringer. Hvilket kjærlighetsspråk snakker du? Og vet du hva kjæresten din setter mest pris på?Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60Vil du også prøve air up? Da kan du bruke rabattkoden helle, som gir 10% rabatt på kjøpet. Rabattkoden er gyldig til 11. februar og kan ikke kombineres med andre tilbud. Les mer på intl.air-up.com  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/01/202430 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Maria Stavang del 2 - Magnus, hvordan håndtere sjalusi og utfordringer i humorbransjen

I dagens episode får vi høre om hvordan romansen mellom Maria og Magnus Devold startet, og hvordan de takler utfordringer i forholdet. Vi snakker også om sjalusi og hvordan kommunisere seg gjennom det. Maria forteller om utfordringer ved det å være kvinne i humorbransjen, planer om liveshow og hvordan det perfekte liv ser ut om 3-5 år. Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60Vil du også prøve air up? Da kan du bruke rabattkoden helle, som gir 10% rabatt på kjøpet. Rabattkoden er gyldig til 11. februar og kan ikke kombineres med andre tilbud. Les mer på intl.air-up.com  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/01/202436 minutes 42 seconds
Episode Artwork

MINI - Aldersangst

Mine venninner og jeg fyller 30 i år. Vi er unge, men maaaange har aldersangst. Jeg har derfor laget en episode som kanskje kan hjelpe aldersangsten! Ukens dilemma er også med, og omhandler i dag: venninne som luker svette. Har du forslag til tema eller et dilemma? Send meg en DM på Instagram: helle_nordby. Takk!Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60Vil du også prøve air up? Da kan du bruke rabattkoden helle, som gir 10% rabatt på kjøpet. Rabattkoden er gyldig til 11. februar og kan ikke kombineres med andre tilbud. Les mer på intl.air-up.com  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/01/202423 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Maria Stavang del 1 - Piateed, bikini på bybanen og hvordan komme inn i humorbransjen

I dag forteller Maria om oppveksten i Bergen, utfordringer på skolen og hvordan hun kom seg inn i humorbransjen. Vi får høre morsome historier og Maria deler av både oppturer og nedturer. Del 2 hvor vi snakker om Magnus, livet i dag, kvinner i humorbransjen og mye mer kommer neste torsdag!Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60Vil du også prøve air up? Da kan du bruke rabattkoden helle, som gir 10% rabatt på kjøpet. Rabattkoden er gyldig til 11. februar og kan ikke kombineres med andre tilbud. Les mer på intl.air-up.com  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/01/202443 minutes 43 seconds
Episode Artwork

MINI - Ensomhet og hvordan takle det?

I dagens mini snakker jeg om ensomhet. Følelsen jeg tror de aller fleste kjenner på i perioder i livet. Jeg snakker om ensomhet når det kommer til venner, nære relasjoner, kjærlighetssorg, ensomhet i tosomhet og mye mer. Håper denne episoden kan hjelpe noen som føler seg ensom. Vi er mange i samme situasjon. Har du forslag til tema eller et dilemma? Send meg en DM på Instagram: helle_nordby <3Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60Vil du også prøve air up? Da kan du bruke rabattkoden helle, som gir 10% rabatt på kjøpet. Rabattkoden er gyldig til 11. februar og kan ikke kombineres med andre tilbud. Les mer på intl.air-up.com  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/01/202432 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Benjamin Baarli Silseth Del 2 - Niklas, utfordringer i parforholdet og hets

I del 2 får vi høre mye om Benjamin sin mann - Niklas Silseth Baarli. Vi får høre om hvordan de møttes, utfordringer i parforholdet, hvordan de jobber seg gjennom vanskeligheter sammen og generelle samlivstips fra psykolog Benjamin. Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/01/202439 minutes 30 seconds
Episode Artwork

MINI - Hvordan deale med mean girls

Jeg tror de aller fleste har hatt en person i livet sitt som ikke liker deg, uten grunn. Jeg har selv opplevd dette, og deler av egene erfaringer og anbefalinger. Hvordan deale med en mean girl…jeg har ingen fasit men håper jeg kan gi deg selvtilliten til å gi faen!Har du forslag til MINItemaer, eller et dilemma du ønsker jeg skal svare på? Send meg en DM på insta: helle_nordby <3 TAKK!Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/01/202428 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Benjamin Baarli Silseth Del 1 - det å komme ut som homofil, emo-periode og trekant

I dag får vi høre om oppveksten til Benjamin i Bærum rett utenfor Oslo. Han forteller om en utfordrende tenåringsperiode preget av utestenging og det å komme ut av skapet til venner og familie. Vi får også høre om hans «rebelske» emo-periode, blitz og hvordan han ble programleder for trekant +++Prøv Bookbeat gratis: https://www.bookbeat.com/no/helle60 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/01/202442 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Nyttårsvors med Alex Joner og Helle Nordby

Denne nyttårsspesialen blir noe utenom det vanlige her i Chit Chat! Vi snakker om året som har gått og du blir med på jentevors <3 Her er det 0 filter og et høyt energinivå!  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/12/202346 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Q&A - Helle Nordby svarer: penger, sex, anger, onanering, frykt, tatoveringer +++

Svarer på deres spørsmål jeg har fått inn på snap! Noen av temaene som blir tatt opp i denne julespesialen er sex, bransjen, sminke, legning, seksualitet, penger, røyking, anger, tatoveringer, onanering, frykt og mye mer!Takk for alle spørsmål! God jul <3Snap, tik tok og IG: helle.nordby / helle_nordby Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/12/202341 minutes 27 seconds
Episode Artwork

MINI - Hvordan få bedre selvtillit?

Ukens mini er basert på et lytterspørsmål! Jeg drodler rundt temaet selvtillit, og deler av egen reise. Ukens dilemma er også med! Og jeg prøver så godt jeg kan å hjelpe til i et forlover/bryllups-dilemma. Har du forslag til ukens tema eller har du et diemma du ønsker hjelp med? Send meg en DM på Instagram: helle_nordby! <3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/12/202326 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Tomine Harket del 2 - Paranoid i LA, overkjøring av menn og er SOME fake(?!)

I del 2 deler Tomine av den utfordrende tiden i LA, og hvordan det gikk til at hun bodde hos Durek og Martha. Vi snakker også mye om dating, forskjellene mellom å date jenter og gutter, preferanser og hva vi har lært gjennom årene som har gått. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/12/202339 minutes 54 seconds
Episode Artwork

MINI - X Payback

I dagens mini går vi gjennom de sjuke ideene og planene til dere der ute når det kommer til revenge ovenfor en x! Ukens mini har tatt inspo fra kommentarfeltet til Anniken Lauritzen sin Tik Tok: x payback. Denne episoden er kun for underholdning og jeg oppfordrer ingen til å gjennomføre det som blir snakket om.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/12/202324 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Tomine Harket del 1 - Oppvekst i rampelyset, janteloven og tanker rundt den norske musikkbransjen

Tomine tar oss i dag gjennom oppveksten sin - som skiller seg betraktelig ut fra mine tidligere gjester. Hun forteller om hvordan det har vært å vokse opp i rampelyset, tanker rundt egen karriere, press, psykisk helse og hvordan dette har formet henne til den personen hun er i dag. Vi får også høre om den norske musikkbransjen og ny selvtillit etter 30-årene inntraff.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/12/202342 minutes 52 seconds
Episode Artwork

MINI - Tanker rundt SOME..Fake eller ekte?!

I dagens mini snakker jeg om mine tanker rundt sosiale medier. Hvorfor har vi et så stort behov for å publisere kun de positive sidene av livet vårt? Og er sosiale medier fake? Ukens dilemma er også selvfølgelig med <3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/12/202323 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Sebastian Solberg del 2 - Utfordringer i parforhold, hate på Tik tok og hvorfor må man sette en merkelapp på seksualitet?

I del 2 med Sebastian får vi høre mer om hvordan det var for han og samboeren å finne tilbake til hverandre etter et brudd som varte i 5-6 mnd. Han forteller om hvordan de har bygget tillit til hverandre igjen etter begge utforsket singeltilværelsen. Vi snakker også om temaer som hatkommentarer på tik tok, barn, seksualitet, legning og planer for framtiden.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/11/202336 minutes 38 seconds
Episode Artwork

MINI - Ting folk har puttet i fiffi og stussen

Jeg har fått tilsendt en haug med historier fra dere om alt mulig rart dere har puttet oppi både fiffi og ratata! Så det er bare å spenne seg fast, for dette er en ærlig og ufiltrert episode! Ukens dilemma er også med selvfølgelig :))Har du et dilemma eller forlag til ukes tema, send meg en meld på IG: helle_nordby <3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/11/202327 minutes 55 seconds
Episode Artwork

Sebastian Solberg del 1 - Adopsjon, onanering til Big Brother og det å finne sammen igjen etter et brudd

I del 1 med Sebastian Solberg får vi høre om oppveksten ved Kolbotn/Tusenfryd. Han tar oss gjennom barndommen og tanker rundt egen adopsjon. Vi før også høre om hvordan han kom inn i tv/influencer bransjen, ble kjent med David Eriksen og hans single år i utlandet. I siste halvdel av episoden forteller Sebastian mer om livet i dag. Han deler av utfordringer i parforholdet, og hvordan det har vært for han og Nikoline å finne tilbake etter et brudd. Vi er også innom temaer som barn og seksualitet, parterapi og eksponering.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/11/202342 minutes 10 seconds
Episode Artwork

MINI - er vi ment for monogami? Og hvorfor er folk utro?

Er vi mennesker monogame? Hvorfor er så mange utro? Hva har gener med utroskap å gjøre? Og hvem er mest utro, kvinner eller menn? Dette blir det snakket om i dagens mini! Jeg har funnet frem en hel del statistikk og jeg ble mildt sagt overrasket over svarene jeg fikk! Har du forlag til ukens tema eller har du et diemma du vil dele med meg? Send meg en DM på Instagram: Helle_nordby <3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/11/202323 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Pengesnakk Lise Kristoffersen Del 2 - side hustles, renter og økonomi Q&A

Lise forteller i dag om sine side hustles, og forklarer hvordan hvem som helst kan tjene litt ekstra på siden. I tillegg forteller hun hva renter er, og hvordan det påvirker samfunnet vårt og privatøkonomien. Vi avslutter episoden med en økonomi Q&A med spørsmål fra lytterne! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/11/202335 minutes 41 seconds
Episode Artwork

MINI - Airbnb DRAMA! Hore, innbrudd og Politi

I dagens mini forteller jeg om en hendelsen som skjedde natt til tirsdag forrige uke. Vi leier ut den ene leiligheten på Airbnb, og det gikk ikke akkurat som planlagt….hold deg fast. Det blir snakket om prostitusjon, innbrudd, voldtekt og politi i dagens mini. Det blir også mye banning, så vet du det !:)Har du forslag til ukes tema, eller har du et dilemma? Send det til meg på Instagram: Helle_nordby Tusen takk <3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/11/202332 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Pengesnakk Lise Kristoffersen Del 1 - økonomitips, fondsinvestering for nybegynnere og hvordan be om høyere lønn?

I del 1 og 2 med Lise blir det fokus på penger, privatøkonomi, sparing og investering. I del 1 snakker vi blant annet om hvordan man får en sunn privatøkonomi, sparetips, fondsinvestering for nybegynnere og hvordan man på best mulig måte går frem for å be om høyere lønn! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/11/202343 minutes 32 seconds
Episode Artwork

MINI - Det juridiske aspektet i et parforhold

I dagens mini snakker jeg om juridiske aspekter i et parforhold som samboerkontrakt, ektepakt, hva man har rettigheter til etter et brudd, testament osv…. Alexandra Joner og jeg hadde advokat John Christian Elden på besøk i podcasten vår - NOT YOUR BABE. Han lærte oss MASSE, og dette blir som en miniversjon av den episoden. Ønsker du høre episoden med Elden, sjekk ut NOT YOUR BABE hos Podimo. Har du forslag til ukens tema eller diemma? Send det til meg på Instagram DM - helle_nordby <3 takk! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/11/202329 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Oda Rikheim Del 2 - Kevin Lauren, svertekampanje og ghosting

I del 2 med Oda får du høre mer om drama som har foregått på TIK TOK og i sosiale medier. I tilegg til dette prøver jeg å komme til bunns i forholdet mellom Oda og Kevin Lauren…er det kun et PR stunt?Dette og mye mer som blant annet dating, ghosting og fremtidige planer snakker vi om i dagens episode. Lytt til Nextory gratis i 6 uker: nextory.no/helle Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/11/202328 minutes 9 seconds
Episode Artwork

MINI - Herpes

I dagens mini BJUDAR jeg på! Det blir snakket om Herpes genitalis - hvordan det er å leve med, behandlingsformer, førstegangsutbrudd, dating, singel med herpes, sex og mye mye mer. Nb! Veldig ærlig episode. RIP - mitt privatliv. Ukens dilemma er også med selvfølgelig! Har du forslag til ukes dilemma eller tema, send meg en DM på Instagram: helle_nordby <3 Lytt til Nextory gratis i 6 uker: nextory.no/helle Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
31/10/202333 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Oda Rikheim Del 1 - Tik Tik-DRAMA, Mobbeoffer og rykter som snur livet opp ned

Oda forteller om en vanskelig tenåringsperiode preget av mye mobbing. Det gikk såpass langt at hun endte opp med å ta med mobbesaken til Fykesmannen. Vi får høre om dette i tillegg til Tik Tok drama, hva som har skjedd med Baddies, rykter, Kevin Lauren og dating. Lytt til Nextory gratis i 6 uker: nextory.no/helle Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/10/202338 minutes 29 seconds
Episode Artwork

MINI - Slide inn i DM?! Yes or No??

Skal man slide inn i DM?! Hva skal man skrive? Og hva skal man gjøre hvis man får avslag?I dagens MINI diskuterer jeg de fleste aspektene med dating over DM. Håper dette gir noen et lite dytt ut i den skumle datingverdenen! <3Ukens diemma er seff også med! Har du forlag til ukens diemma eller tema? Send meg en DM på IG: helle_nordbyLytt til Nextory gratis i 6 uker: nextory.no/helle Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/10/202324 minutes 57 seconds
Episode Artwork

GK Nyland Del 2 - Stamcellebehandling, korrupsjon i Oslo kommune og hvordan ulykken har påvirket sexlivet

I del 2 med GK hører vi om tiden etter ulykken. Geir Kåre forteller om stamcellebehandligen han har gjennomgått, Neuralink og planer for fremtidige behandlinger. Tidligere i år vant GK saken mot Oslo kommune som gjør at de holdes ansvarlig for stupeulykken som førte til at han ble lam for livet. Oslo kommune har valgt å anke saken, og vi får høre om en kultur i kommunen jeg ikke var klar over at eksistere. Dagens episode avsluttes med spørsmål rundt seksualitet, og hvordan sexlivet har blitt påvirket av ulykken.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/10/202338 minutes 35 seconds
Episode Artwork

MINI - Spontanabort

I dagens mini deler jeg av egne erfaringer fra tidligere spontanaborter + fakta fra Helse Norge. Dette ble en ærlig prat hvor jeg deler følelser og erfaringer fra mine egne spontanaborter. TW! Det blir snakket grafisk om et tema som kan være vanskelig for enkelte.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/10/202334 minutes 3 seconds
Episode Artwork

GK Nyland - MMA, selvbilde og ulykken - lam fra brystet og ned

Geir Kåre forteller om en hektisk oppvekst fylt av action og høyt tempo. Vi får i dag høre om tanker rundt eget selvbilde, det å føle at man ikke strekker til på skolen og veien inn i MMA-sporten. I mai 2021 stupte GK ut fra Munch brygge i Oslo. Ulykken gjorde han lam fra brystet og ned. Han forteller grafisk om ulykkesdagen og tiden etter i dagens episode. Lytt til Nextory gratis i 6 uker: nextory.no/helle Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/10/202342 minutes 25 seconds
Episode Artwork

MINI - Fått meg kjæreste!

I denne kjærlighets-episoden får du høre om hva som har skjedd i livet mitt de siste 4-5 mnd. Håper du ikke kaster opp, for her kommer det mye klissete detaljer! Ukens dilemma er også selvfølgelig med. Har du et dilemma du vil dele eller forslag til ukes tema? Send meg en DM på insta: helle_nordbyLytt til Nextory gratis i 6 uker: nextory.no/helle Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/10/202327 minutes 1 second
Episode Artwork

Iselin Guttormsen Del 2 - Sjalusi, mikro-utroskap og sex Q&A

Once a cheater, always a cheater? Dette er blant temaene vi tar opp i del 2 med Iselin. I tillegg snakker vi om problematikken rundt sjalusi, micro-utroskap, home-wreckers og grensesetting. Episoden avsluttes med en sex Q&A i god Iselin Guttormsen-stil. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/10/202328 minutes 46 seconds
Episode Artwork

MINI - Mobbing

I dagens mini snakker jeg om mobbing, og hvordan det kan påvirke psyken. Jeg deler av egne erfaringer, og forteller om hendelser jeg har blitt fortalt. Har du forlag til ukens tema, eller vil sende inn et dilemma? Slide in i DM på Instagram - helle_nordby.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/10/202327 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Iselin Guttormsen Del 1 - tenåringsforelskelse og det å leve i et psykisk og fysisk voldelig forhold

Iselin forteller i del 1 om hvordan det var å vokse opp i et travelt hjem i Drammen, med en stor søskenflokk. Etter videregående kom det noen ekstremt utfordrende år, og Iselin forteller om en både psykisk og fysisk voldelig relasjon som varte i 3 år. Vi snakker også om utdannelse, kjærlighet, utroskap, graviditet og forventninger til livet i dagens episode. Trigger warning - psykisk og fysisk vold i nære relasjoner.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/09/202347 minutes 32 seconds
Episode Artwork

MINI - Situationships og hookup culture

I dagens mini drodler jeg rundt temaene situationships og hookup culture. Hva er et situationships? Og var datingkulturen bedre før? Kanskje vi blir klokere sammen…Ukens dilemma er også selvfølgelig med! Har du forlag på temaer, eller et dilemma du vil dele med meg? Slide inn i DM: helle_nordby på IG <3 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/09/202324 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Martine Halvorsen Del 2 - overfall, giftemål og kritikk rundt 16 ukers helvete

I del 2 får vi høre en følsom Martine fortelle om livets oppturer og nedturer. Blandt annet giftemålet til Christian og hvorfor de valgte å holde det hemmelig. Nb! I dagens episode blir det snakket om overgrep og voldtekt.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/09/202342 minutes 42 seconds
Episode Artwork

MINI - Hvordan deale med kjærlighetssorg?

De aller fleste av oss har hatt kjærlighetssorg </3. I dag deler jeg av egne erfaringer og forteller om hva som har hjulpet meg gjennom tunge tider. Jeg sitter ikke på en fasit, men noen ganger kan det kanskje være godt å høre noen snakke om sin hjertesorg, så man ikke føler seg så alene. Dagens dilemma er selvfølgelig også med. Har du forslag på tema, eller et diemma du vil dele - send meg en DM på IG: helle_nordby Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/09/202326 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Martine Halvorsen del 1 - Flink pike-syndrom, kjærligheten og livet på flyttefot

I dag får vi høre om oppveksten på Nesodden, tanker rundt eget selvbilde og en tenåringsperiode preget av «flink pike mentaliteten». Martine forteller også om hvordan hun møtte sin utkårede - Christian. De to lever et litt annerledes’ liv, mye på flyttefot så vi får høre om hvordan de har taklet avstandsforhold, det å flytte mye, tanker rundt økonomi og fremtiden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/09/202340 minutes 54 seconds
Episode Artwork

MINI - Silikonpupper

I dagens mini deler jeg av egne erfaringer! Dette blir ikke akkurat en reklame for silikonpupper kan man si… Du får høre om de positive og negative sidene ved å operere brystene. Kanskje mest negative Hehe… men det skal sies at dette er informasjonen jeg selv skulle ønske jeg hadde før jeg valgte å operere meg.  Må også neve at det blir snakket grafisk om brystforstørrelse og kirurgiske inngrep i denne episoden.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/09/202326 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Kristin Gjelsvik Del 2 - trøblete brudd, komplikasjoner under graviditeten og kjærligheten i dag

I del 2 med Kristin får vi høre om bruddet med Dennis, tidligere tanker om frivillig barnløshet, komplikasjoner under graviditeten, dating og kjærlighetslivet i dag.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/09/202342 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Kristin Gjelsvik Del 1 - feil miljø, narkotika og Paradise Hotel

I dag får vi høre om oppveksten i Bergen og veien inn i tenårene. Kristin kom i ung alder inn i et trøblete miljø, og ble eksponert for mye rus. Hun forteller om veien ut, Paradise Hotel og hvordan det var å bli kjent over natten.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
31/08/202340 minutes 58 seconds
Episode Artwork

MINI - Imposter syndrome

I dagens mini tar jeg for meg begrepet og følelsen - imposter syndrome. Tanken om at man ikke er så dyktig som andre mener er noe mange kan kjenne seg igjen. Jeg drøfter og deler egne meninger om bedragersyndromet, i tillegg til å ta opp dagens dilemma. Send inn dagens dilemma på IG: helle_nordby Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/08/202322 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Ragnhild Margrethe del 2 - Psykisk helse, hvordan deale med folk som ikke liker en og gravid Q&A

I del 2 med Ragnhild snakker vi blant annet om psykisk helse og kunsten å gi faen. Ragnhild deler av egne erfaringer fra en ganske kald og hard industri. Vi snakker om hvordan vi best dealer med folk som ikke liker en, og avslutter podcasten med en ordentlig ufiltrert gravid Q&A.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/08/202341 minutes 16 seconds
Episode Artwork

MINI - FOMO

I dagens episode drodler jeg rundt tema - FOMO. Hvorfor får vi det? Og har sosiale medier gjort dette til et større problem en det var før?Jeg deler egne erfaringer og FOMOfakta fra forskning.no i dagens mini. Ukens dilemma er også selvfølgelig med! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/08/202323 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Ragnhild Margrethe Del 1 - rmabeauty, bulimi og hvordan bygge tillit etter break-up

I dag får vi høre om oppveksten i Rakkestad, popstjernedrømmen og om veien inn i medianorge. Ragnhild forteller også om hvordan hun møtte sin kjære mann, Erlend. Hun tar oss gjennom deres oppturer, nedturer og forteller om hvordan de sammen har jobbet seg gjennom brakups, bulimi og andre utfordringer. NB! I dagens episode blir det snakket om spiseforstyrrelser og det å ha et anstrengt forhold til mat. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/08/202343 minutes 18 seconds
Episode Artwork

MINI - Hvordan får man et sunt forhold til mat?

I dagens mini reflekterer jeg rundt mitt eget forhold til mat, forteller om egne erfaringer og snakker om anbefalinger jeg selv har fått av Ernæringsfysiolog. NB! I dagens episode blir det snakket om spiseforstyrrelser og det å ha et anstrengt forhold til mat.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/08/202321 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Johanne Massey - humortalent, studie-dropout x2 og hvordan SOME påvirker psyken

I dag får vi høre fra TikToker og humortalent Johanne Massey. Hun forteller om oppveksten i Drøbak, en humoristisk tennåringsperiode og om hvorfor hun valgte å droppe ut fra både Westerdals og BI. Vi snakker også om hvordan SOME påvirker psyken, dating, selvbilde og om hvordan Johanne har brukt humor for å takle utfordringer gjennom livet.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/08/202345 minutes 59 seconds
Episode Artwork

MINI - Dating og red flags

I dagens mini har jeg samlet inn røde flagg fra eget liv og vennene mine. Vi går gjennom de typiske fallgruvene i datinglivet som de aller fleste av oss kan kjenne seg igjen i, dessverre haha Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/08/202320 minutes 47 seconds
Episode Artwork

MINI introduksjon - Traumatiserende flytting og singelsommer

Fremover kommer det episoder på både tirsdager og torsdager her i Chit Chat! I mini-episodene som slippes hver tirsdag vil du høre meg snakke om temaer de fleste kan relatere til som FOMO, dating, flytting, kjønnssykdommer, økonomi, kroppspress ++++. Obs! I disse miniepisodene kommer det til å gå høyt og lavt uten mye filter Det blir også tatt opp ukens dilemma sendt inn av dere DETTE BLIR EN BRA HØST Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/08/202317 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Martha Leivestad Del 2 - flauser, kritikk og casual sex

I del 2 blir vi mer personlige og snakker blant annet om dating, kritikk, flauser, singellivet, casual sex og planer for fremtiden.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/07/202331 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Martha Leivestad Del 1 - HumorNorge, nrk-exit og kan man kødde med alt?

I del 1 med Martha får du høre om oppveksten på Stord, tenårene og veien inn i humorNorge. Martha forteller om hvorfor hun valgte å gå fra nrk til VG, hva hun mener det er greit å kødde med og hvordan det er å være kvinne i et mannsdominert yrke. I denne episoden er det mye latter, og god stemning! I del 2 som kommer neste torsdag blir vi mer personlige og snakker blant annet om dating, singellivet, flauser og casual sex.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/07/202340 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Helle Nordby - gift som 23-åring, singellivet og Q&A med Alexandra Joner

I dagens episode blir dere bedre kjent med meg, programlederen for Chit Chat - Helle Nordby. Alexandra Joner stiller som programleder og jeg forteller om oppveksten min, en utfordrende tenåringsperiode, tanker om egen kropp, giftemålet, skilsmissen og mye mer. Det blir også en juicyyyy Q&A i dagens episode.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/07/202351 minutes 55 seconds
Episode Artwork

Amalie Olsen Del 2 - Destruktivt forhold, dating og sex

I del 2 får du en ærlig samtale om singellivet, og Amalie forteller om en tidligere destruktiv relasjon som fortsatt påvirker tankene hennes rundt dating.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/07/202337 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Amalie Olsen Del 1 - Veien inn i SOME, tanker om egen kropp og singellivet

I dag får vi høre om oppveksten i Vestfold, hvordan Amalie kom seg inn i YouTube-miljøet og planer for fremtiden. Det skal sies at det blir også mye snakk om det å være singel, red flags, dating og hvordan vi på best mulig måte prøver å navigere oss rundt i livet. Del 2 kommer neste torsdag - 6.7 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/06/202338 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Morgan Sulele - økonomi, kjærlighetslivet og tanker om fremtiden/barn

Magnus Hagen Clausen/ Morgan Sulele forteller i dag om oppveksten i Bærum, musikkbransjen og om den økonomiske siden av det å være artist og låtskriver. Vi kommer også inn på et mer personlig plan. Vi snakker om det å gå gjennom et brudd, dating og hva vi ønsker for fremtiden mtp barn og familie. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/06/202344 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Linnéa Myhre Del 2 - Emil, bryllup og graviditet med tidligere spiseforstyrrelse

I dagens episode blir det mye snakk om Emil, Linnea sin utkårede. Vi får høre om hvordan de møttes, datingperioden, bryllupet og planene for fremtiden. Vi snakker også om tanker rundt det å få barn. Linnéa har tidligere slitt med spiseforstyrrelser og forteller om hvordan sykdommen kan påvirke en graviditet.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/06/202340 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Linnéa Myhre Del 1 - Spiseforstyrrelse, lønn som forfatter og eks-kjæreste

De fleste av oss har enten sett Linnéa på tv, i sosiale medier eller lest bøkene hennes. I dag får vi høre om livet fra oppvekst til nåtid. Vi snakker om tiden i Molde, sosialt press, mental helse, spiseforstyrrelser, karriere og lønn som forfatter. I 7 år var Linnéa i et forhold med en av Norges største musikere. Vi snakker om hvordan det var å gå ut av forholdet og det å finne set selv igjen etter et brudd. I del 2 som kommer neste uke blir det snakk om Emil, bryllupet og planene for fremtiden. Del 2 kommer neste torsdag - 15.6.23 Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/06/202344 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Linnea Lotvedt - Baddies, emetofobi og pause i forholdet etter 6 år

Linnea har hatt brak-suksess på sosiale medier de siste årene. I dag forteller hun om oppveksten i Spania og SOME-eventyret. I en periode var Linnea med i jentegruppen Baddies. Hun forteller om hvorfor hun valgte å forlate gruppen, og om stemningen mellom de tidligere medlemmene i dag. Under covid slet Linnea med angst og fobien emetofobi. Vi snakker om dette i dagens episode, i tillegg til kjærlighetslivet og om hvordan det er å ta en pause i forholdet etter 6 år sammen.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/06/202344 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Katarina Flatland del 2 - Harald, parforhold og sex etter fødsel

I dagens episode får vi høre mye om Harald, Katarina sin utkårede. Hun forteller om hvordan de møttes og om dynamikken mellom de to, og veien deres frem til i dag som småbarnsforeldre. Vi snakker også om graviditet, fødsel og tiden etter mtp sex, samliv og utfordringer som følger med småbarnsperioden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/05/202329 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Katarina Flatland Del 1 - Nesøya, media-norge og diabetes

I del 1 med Katarina Flatland får vi høre om oppveksten på Nesøya, og en litt rebelsks tenåringsperiode. Hun tar oss gjennom ungdomstiden, og forteller om hvordan hun kom seg inn i media-Norge, og hvordan det har vært å sjonglere jobb med medisinstudiet. Når Katarina var 24 år gammel fikk hun påvist diabetes type 1. Hun forteller om dagen hun fikk diagnosen, og om hvor utfordrende denne sykdommen kan være å leve med. Del 2 kommer neste torsdag.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/05/202348 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Sandra Lyng Del 2 - seksuell trakassering, fødselsdepresjon og kjærligheten

I del 2 med Sandra Lyng får du høre om sangkarrieren i LA, seksuell trakassering i jobbsammenheng og hvordan det var å komme tilbake til Norge. Sandra forteller også om hvordan hun møtte sin kjære, og om deres kjærlighetshistorie. Det skal sies at alt har ikke gått på skinner. Hun tar oss igjennom om en vanskelig og utfordrende graviditet og fødselsdepresjonen som fulgte. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/05/202346 minutes 6 seconds
Episode Artwork

SANDRA LYNG Del 1 - Seksualisert som 16-åring, utfordrende forhold og psykisk helse

Sandra har hatt et anneldes liv en de aller fleste. I dag forteller hun om en utfordrende oppvekst i Mosjøen og hvordan det var å bli kjent som 16 åring. Sandra nøt idol-tiden, men hun forteller også om hvor utfordrende det var å bli seksualisert i ung alder. Vi får også høre om noen av Sandra sine tidligere mannlige relasjoner. Hun forteller om psykisk vold og manipulasjon. Dagens episode er en ærlig og sterk. Del 2 kommer torsdag 10.5.23. Trigger Warning - det blir snakket om overgrep, det å ta sitt eget liv og spiseforstyrrelser i dagens episode.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/05/202340 minutes 21 seconds
Episode Artwork

AGNETE HUSEBYE - RealityTV, management-problematikk og tanker rundt det å ikke ville ha barn

Youtuber og influenser Agnete/Agnetesh er fortiden aktuell i Kompani Lauritzen, som du kanskje har fått med deg. I dagens episode dypdykker vi i Agnetes liv, og hun forteller åpent og ærlig. Vi snakker blant annet om oppveksten, kjærlighetslivet, management-problematikk, dating og tanker rundt det å ikke ville ha barn.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/04/20231 hour 8 minutes 18 seconds
Episode Artwork

JENNIE SOFIE Del 2 - kjærligheten, Disney og mental helse

I del 2 med Jennie Sofie får du blant annet høre om hvordan det var å bli headhuntet av Disney, kjærlighetslivet, Skal vi Danse, sjalusi og mental helse. Har du ikke hørt del 1, vil jeg anbefale deg å lytte til denne først.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/04/202346 minutes 37 seconds
Episode Artwork

JENNIE SOFIE Del 1 - barnestjerne, trusler og sjalusi

Du kjenner henne kanskje igjen fra NRK-serien Jenter, Disney eller SOME? Jennie Sofie har hatt en barndom litt utenom det vanlig. Hun forteller i dag om oppveksten på Nesodden, og om hvordan det var å bli kjent som barn. Jennie Sofie tar oss igjennom en ungdomstid preget av tv-innspilling, meet-and-greets, kjærlighet, trusler, sjalusi og drittslenging. Del 2 kommer neste torsdag.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/04/202338 minutes 2 seconds
Episode Artwork

ADRIAN SELLEVOLL - alkoholfri, rusavhengig biologisk far og artistkarrieren

I dagens episode får du masse energi og positive vibber! Adrian forteller blant annet om artistkarrieren, hvordan det har vært for han å slutte å drikke, dating og planer for fremtiden. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/03/202353 minutes 12 seconds
Episode Artwork

HANNA-MARTINE BALLER DEL 2 - overgrepet, det å miste troen på menn og business/planer for fremtiden

NB! I denne episoden blir det snakket grafisk om et seksuelt overgrep Hanna-Martine selv har opplevd. Dette kan være vanskelig for enkelte å lytte til. Det skal sies at vi også snakker om mye hyggelig og positivt i dagens episode. Hanna-Martine forteller om hvordan familien hennes har det i dag, kjæresten, planer for fremtiden og om hvordan det er å jobbe tett med sin beste venninne.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/03/202348 minutes 20 seconds
Episode Artwork

HANNA-MARTINE BALLER Del 1 - oppveksten, vold i hjemmet og rettssaken

I del 1 får du høre om Hanna-Martine sin oppvekst i Sarpsborg og om familiedynamikken mellom henne og de to søskenene. Når Hanna-Martine gikk på barneskolen skilte foreldrene hennes seg, og moren fikk etter hvert en ny kjæreste.Denne nye mannen ble starten på noen tøffe år for moren hennes og søskenflokken på tre. Den tidligere stefaren utsatte familien for grov mishandling og psykisk vold. Nb! I denne episoden blir det snakket om hendelse som kan være vanskelig for enkelte å høre om. Hanna-Martine forteller i dag om de vanskelig årene, og om hvordan familien klarte å rømme fra den ulevelige hjemmesituasjon. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/03/202345 minutes 51 seconds
Episode Artwork

SARA HØYDAHL - Truecrime, det å føle seg utenfor og privatøkonomi

Du kjenner kanskje Sara igjen fra YouTube eller podcasten Forsvinningsfredag der hun snakker om truecrime og skrekkhistorier fra virkeligheten. I dag får vi hører om Sara sin oppvekst og om veien frem til i dag som en av norske største YouTubere. Oppveksten var ikke helt lett for Sara, hun slet med å få venner og følte seg mye utenfor. Mye forandret seg når hun flyttet til Oslo i slutten av tenårene, og hun tar oss gjennom den vanskelige tiden med både kjærlighetssorg og ensomhet. I dag er livssituasjonen til Sara hele annerledes. Hun forteller om YT-miljøet, privatøkonomi og vi snakker en hel del om Truecrime. Nb! Vi omtaler ekte hendelser som kan være vanskelig eller støtende for enkelte å høre om.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/03/20231 hour 42 seconds
Episode Artwork

MADS CLEMMETSEN - madspusseropp, bryllup og -24 kg på 16 uker

Mads har du helt sikkert kommet over på instagram under oppussingsprofilen - madspusseropp, eller kanskje du har sett i tvseriene 16 Ukers Helvete eller Eventyrlig Oppussing. I dag forteller han om oppveksten på hestegård i Kragerø, og om veien frem til i dag. Det er ikke mange håndtverkere som jobber fulltid som influencere her til lands. Mads forteller om veien inn i SOME, og om målene for fremtiden innen TV. Vi kommer oss ikke unna litt kjærlighetsprat i dagens episode. Sommern 2023 skal Mads gifte seg med sin kjære Helene. Han forteller om planene for både bryllupet og utdrikningslaget. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/03/202351 minutes 13 seconds
Episode Artwork

ABU HUSSAIN - Arrangert ekteskap, depresjon og dø i 40 sekunder

Du kjenner han sikkert igjen fra Sofa, Abu og Mayoos Norge, eller du har kanskje hørt han i podcasten Med All Respekt. I dag får vi høre om livet til Abu helt fra barndommen og frem til i dag. Abu er født i Pakistan, men er oppvokst på Lørenskog i Oslo. I starten av tyveårene gikk han med på et arrangert ekteskap. Han forteller i dag om de positivitet og negative sidene ved ekteskapet, og om presset han følte fra familien. Han tar oss også gjennom mørke perioder av livet. Abu forteller om depresjoner og om hjertesvikten han opplevde i 2015. I 2020 kom vendepunktet da han gjennomgikk en fedmeoperasjon, og fikk livet tilbake.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/02/202357 minutes 42 seconds
Episode Artwork

ØYUNN KROGH - danser, utroskapsrykter og red flags

Øyunn tar oss i dag gjennom livet - fra oppveksten på Ås og frem til i dag. Det har skjedd spesielt mye for Øyunn de siste 3 årene, og på denne tiden har også vi blitt godt kjent med henne gjennom blant annet Farmen kjendis, Sommerhytta og SOME. Øyunn ble singel i fjor, så vi kommer oss ikke unna litt kjærlighetsprat i dagens episode. Vi snakker om redflags, tidligere erfaringer, datinglivet og utroskapsrykter. Det kommer mye positivt ut av det å være en offentlig person, men det kan også by på utfordringer som rykter, kritikk og drittslenging. Øyunn forteller i dag om hvordan det er å stå i det når det stormer som verst og om planene for fremtiden.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
16/02/202353 minutes 36 seconds
Episode Artwork

JULIANNE NYGÅRD - Pilotfrue, IVF og barn i SOME

Dagens gjest, best kjent som Pilotfrue forteller i dag om oppveksten i Fredrikstad og livet frem til i dag. Hun tar oss gjennom IVF-reisen hun har gått igjennom sammen med mannen sin Ulrik Nygård, og forteller om sine tanker og erfaringer med assistert befruktning. I tillegg snakker vi om temaer som barn i sosiale medier, personlig eksponering og om hvordan hun takler kritikk og rykter.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
09/02/202339 minutes 37 seconds
Episode Artwork

CHRISTINE DANCKE - Radiolegende, mammarollen og selvfølelse

Radiohost - Christine Dancke startet faktisk som rapper, og hadde sitt gjennombrudd i 2003 med sangen Jenteinvasjon. Etter den gang har Christine vært gjennom utallige bransjer, og hun tar oss i dag gjennom livet fra oppveksten på Kolbotn og frem til i dag. Du kjenner henne kanskje best som programleder og musikkeksperter, men i dag får du høre en litt mer følsom side en du kanskje vanligvis gjør. Vi snakker om privatlivet, selvfølelse, mammarollen, panikkangst og selvfølgelig musikk og artister.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
02/02/20231 hour 2 minutes 52 seconds
Episode Artwork

VICTORIA SKAU - Traumer, impostor syndrome og management-splitt

Victoria er i dag en av Norges største Youtubere, men veien dit har ikke bare vært lett. Hun forteller i dag om barndommen på Nesodden som var preget av mye mobbing og utestengning. Vi snakker også om svik og traumer i dagens episode. Victoria åpner opp om utfordringer i kjærlighetsrelasjoner, utroskap og at hun har slitt med impostor syndrome. For ikke lenge siden valgte Victoria å si opp sitt tidligere management, Splay. Hun forteller i dag om hvorfor hun valgte å gå, og om planene for fremtiden.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
26/01/202354 minutes 28 seconds
Episode Artwork

MAYOO INDIRAN - Kroppspress, saksøker staten og kjærlighetssorg-tips

Mayoo forteller i dag om oppveksten på Stovner i Oslo. Han tar oss gjennom en ungdomstid preget av kroppspress, og forteller om hvordan Paradise Hotell forandret livet hans. 2 dager før julaften i 2016 ble han pågrep av politiet for en grov narkotikaforbrytelse, og varetektsfengslet i syv uker. Etter nesten 4 år ble saken henlagt. Mayoo forteller om hvorfor han har valgt å saksøke staten, og om erstatningen han ønsker. Vi kommer oss inn unna litt kjærlighetsprat. Mayoo ble singel sommeren 2022. Han forteller i dag om hans beste kjærlighetssorg-tips og om tankene rundt forhold og fremtiden.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
19/01/202353 minutes 55 seconds
Episode Artwork

ISABELLE ERIKSEN - mobbing, fengselsopphold og kjærlighetslivet

Første gang jeg så Isabelle var på Paradise Hotell i 2017. Vi snakker selvfølgelig om realityprogrammet og fordelingen av pengepremien, men i dagens episode får vi også et innblikk i Isabelle sin barndom. Hun forteller om en oppvekst preget av mobbing og utestengning. På tross av motstanden har Isabelle i dag blitt en av Norges største influencere. Hun tar oss i dag gjennom livet sitt, og forteller om voldsdommene, fengselsoppholdet, kjærlighetslivet og om planene for fremtiden/barn.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/01/202341 minutes 37 seconds
Episode Artwork

PETTER KATASTROFE - turnélivet, låtskriver og tanker om fremtiden/barn

Petter Bjørklund Kristiansen, mest kjent som Petter Katastrofe tar oss i dag gjennom oppveksten i Fredrikstad og frem til i dag. Han forteller om hvordan han ble kjent med Stian «Staysman» Thorbjørnsen, og om hvordan livet på turné. Vi får også høre rølpehistorier fra scenen, og om hvordan man får betalt som låtskriver. Petter har god kontroll på karrieren, men vi snakker også om hans pritvatliv. Han forteller ærlig om hvordan han ser på livet, og om hans tanker rundt fremtiden og barn.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
05/01/202349 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Nyttårsspesial med Fetisha Williams

I denne nyttårsspesialen snakker vi om året som har gått og nyttårsforsetter. Dette er en  annerledes episode med mye latter og ufiltrert prat. Fetisha forteller ærlig om årets opp- og nedturer. Her får du deg garantert en latter! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
30/12/20221 hour 12 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Julespesial med Alexandra Joner

I dagens episode snakker vi om juletradisjoner, året som har gått og nyttårsforsetter. En annerledes episode hvor Alexandra blant annet forteller om de spesielle julegavene hun har gitt sin kjære gjennom årene. Denne julespesialen byr på latter, kos og en hel del ufiltrert snakk om livets utfordringer og gleder.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/12/202258 minutes 17 seconds
Episode Artwork

Julespesial med Caroline Nitter

I dagens episode snakker vi om juletradisjoner, året som har gått og nyttårsforsetter. En annerledes episode med mye latter, og gullkort fra reality-dronningen Nitter.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
15/12/20221 hour 7 minutes 18 seconds
Episode Artwork

VINNI - Paperboys, alkohol og terapi

Vinni hadde store deler av barndommen sin i Tanzania. I dag forteller han om hvordan denne tiden har påvirket hans musikkarriere, og selvbilde. I 2002 fikk de fleste øynene opp for rapperen. Paperboys slo gjennom, og vi fikk blant annet hits som «Barcelona» ft. Madcon. Vinni forteller i dag om hvordan han ble kjent med Tshawe og Yosef, turnélivet og hans tanker rundt rus og alkohol. I 2008 ble Vinni pappa. Dette fikk han til å se annerledes på livet. Han forteller åpent og ærlig om hans relasjon til sønnen, ekskonen og om hvordan de har klart å holde en god og sterk relasjon etter bruddet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/12/20221 hour 1 minute 16 seconds
Episode Artwork

TONJE FRIGSTAD - Forsvaret, datinglivet og kritikk i SOME

Vi ble for første gang godt kjent med Tonje på Farmen i 2021. I dag får vi høre om oppveksten på Birkeland, veien hennes inn i reality-tv, og om hvordan hun klarer å kapre drømmejobbene i medianorge. Vi kommer også inn på temaer som kritikk i SOME og om hvordan det påvirker henne i hverdagen. Tonje er i dag singel, og vi kommer oss derfor ikke unna litt snakk om datinglivet. Hun forteller i dag om tindererfaringer, dating og om hvordan det er å flørte på tv.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/12/202245 minutes 19 seconds
Episode Artwork

JOHN CHRISTIAN ELDEN - Forsvarer, justismord og rettssystemet

John Christian er en av Norges mest kjente advokater, og har vært forsvarer i noen av de største rettssakene her til lands. I dag forteller han om oppveksten sin, frimurerlosjen og hans vei inn i jussen. I løpet av sin karriere har John Christian vært delaktig i oppklaringen av justismord. Vi snakket selvfølgelig om dette, i tillegg til flere profilerte saker han har vært involvert i som Eirik Jensen, Laila Bertheussen og Birgitte Tengs. NB! I dagens episode blir det snakket om drap og voldtekt.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
24/11/202238 minutes 48 seconds
Episode Artwork

HEDDA SKOUG - fashioncherry, leilighetssalg og rykter som påvirker hverdagen

Hedda er en av de som har vært lengst i blogg/some gamet. I dag forteller hun om oppveksten på Jar i Bærum og om hvordan hun kom seg inn i blogg-verdenen. Hedda i dag singel trebarnsmor, og vi får høre om datinglivet, tidligere forhold, rykter og leilighetssalg. Hedda har tidligere vært i et psykisk voldelig forhold. Hun forteller om hvordan hun fikk hjelp til å komme seg ut av det, livet i dag og planene for fremtiden.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
17/11/202247 minutes 51 seconds
Episode Artwork

JOAKIM KLEVEN - Porno, filmskaper og liggeliste

Joakim er oppvokst på Lambertseter i Oslo. I dag forteller han om tenårene, og om første gang han ble tiltrukket av en mann. Han snakker også ut om tankene rundt spiseforstyrrelsen han slet med, og hvordan den ble forverret av forventninger rundt kropp og sex. I dag er Joakim en av Norges mest kjente influencere og filmskaper. I dagens episode snakker vi i tillegg om datinglivet, porno-dokumentaren, liggelister og kjendismiljører +++ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/11/20221 hour 7 minutes 6 seconds
Episode Artwork

CRISTIAN BRENNHOVD - Adopsjon, reality-tv og rettssak

Cristian ble adoptert fra Colombia når han var bare 6 mnd gammel. I dag forteller han om adopsjonen, oppveksten i Asker, og om hvorfor han valgte å droppe ut av videregående. Vi kjenner Cristian gjennom reality-shows som Ex On The Beach og 71° nord. I dag får vi et innblikk i hva som gikk for seg bak kameraene og han forteller om hvorfor han ønsker å være reality-kjendis.I 2021 ble Cristian banket opp på vei hjem fra et utested. Han forteller i dag om rettssaken og detaljene rundt hendelsen. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
03/11/20221 hour 2 minutes 40 seconds
Episode Artwork

JOHN ARNE RIISE - fotballproff, giftemålene og dårlig selvtillit

John Arne tar oss i dag gjennom en barndom preget av utestengelse og dårlig selvtillit. Som 17-åring begynte John Arne sin proffkarriere for fullt, og han ble på kort tid en verdenskjent fotballspiller. Han forteller i dag om opp og nedturene, giftemålene, psykisk helse og utfordringer han sliter med den dag i dag.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
27/10/20221 hour 8 seconds
Episode Artwork

SANDRA THOEN - Mobbing, slankeoperasjon og forelskelse

Sandra er i dag kjent som en av Norges største YouTubestjerner, men veien dit har ikke vært lett. Sandra forteller i dag om en barndom preget av mye mobbing, og om slankeoperasjonen hun valgt å gjennomføre i tenårene. Tidligere i år fikk Sandra sin første kjæreste. Hun tar oss i dag gjennom forvirringen rundt seksualitet, plagene hennes med migrene og planene videre. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
20/10/20221 hour 2 minutes 14 seconds
Episode Artwork

CAROLINE NITTER - Dødsfall, operasjoner og onlyfans

Caroline tar oss gjennom oppveksten i Tromsø, og forteller om farens bortgang. Under Ex On The Beach Afterski i 2021 ble vi for første gang godt kjent med henne. Inne på Ex fant hun også sin kjæreste Cristian Brennhovd. I dagens episode forteller Caroline om drama rundt Cristian sin x-kjæreste, operasjoner og onlyfans. Obs! Episoden reklamerer ikke for onlyfans eller kirurgiske inngrep. Caroline Nitter forteller om sine opplevelser, og sin side av saken. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
13/10/20221 hour 6 minutes 32 seconds
Episode Artwork

ATLE PETTERSEN - barnestjerne, frieri og fødsel

Atle hadde sitt store gjennombrudd under X factor i 2010. I dag får vi høre om hvordan det var å ta Norge med storm, og om den sinnsyke karrieren i både tv og teater. Alte letter også på sløret ang. tidligere datingliv, frieriet og om hvordan det var å bli sjekket opp av Tone Damli. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
06/10/20221 hour 7 minutes 59 seconds
Episode Artwork

CARINA DAHL - Hells Angels, artistlivet og reality TV

Carina tar oss gjennom en barndom preget av brorens bortgang, og pappa «Diesel» Dahl sin karriere. I dagens episode får vi høre om hvordan det var å bli årets gatebilbabe i 2005, deltagelsen i Big Brother, og om hvordan det var å slippe debutalbum. I 2012 var Carina med i episke Tigerstaden på Tv 2 Bliss. Hun forteller i dag om alle realitydeltakelsene, ryktene og om artistlivet ++ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
29/09/202246 minutes 8 seconds
Episode Artwork

KATHRINE SØRLAND - Spiseforsyrrelser, fødselsdepresjon og hårtransplantasjon

Kathrine forteller i dag om en helt sinnsykt modellkarriere, og om møte med Donald Trump under Miss Universe. I 2006 giftet Kathrine seg med sin Andreas, og ikke lenge etter kom sønnen Leon til verden. Hun forteller ærlig om en tung tid med fødselsdepresjon, og om hvordan det slet på ekteskapet. Under denne vanskelige tiden ble Kathrine også avhenge av morfin-piller. Hun forteller i dag om hvordan hun taklet avhengigheten, og tok kontroll over sitt eget liv.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
22/09/20221 hour 17 minutes 55 seconds
Episode Artwork

FETISHA WILLIAMS - Miami, utroskap og sugardaddys

Fra Miami til Fredrikstad. I dagens episode får vi høre om Fetishas oppvekst i plankebyen, og hvordan det var å flytte til Oslo som 18-åring. Vi har gjennom flere sesonger av Sophie Elises verden sett henne på skjermen, men vi får i dag høre hvordan det var bak kameraene. Fetisha forteller om utroskap, hvordan det var å vinne Camp Kulinaris og sine tidligere sugardaddys. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
08/09/202255 minutes 11 seconds
Episode Artwork

FRANK LØKE - håndballproff, realitystjerne og provokatør

Frank forteller om en god oppvekst i Tønsberg med seks søsken, og to hærførere til foreldre. Han skilte seg tidlig ut på håndballbanen, og spilte sin første landskamp for Norge som 21-åring. Etter en lang proffkarriere legger han opp i 2016, og inntrer på samme tid realityverdenen. Vi får høre om hva som egentlig skjedde under Skal Vi Danse drama, Farmen kjendis og Se og Hør gallaen. Frank besteg i 2021 og 2022 både Mount Everest og K2. Han forteller om motivasjonen bak bestigningene og målene fremover. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
01/09/20221 hour 5 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Alias: ANNIE YORK - BDSMmiljøet, kinkfester og polyamorøst forhold

Dagens gjest ønsker å være anonym, og går derfor under aliaset: Annie York. Annie har en aktiv posisjon i den norske BDSMmiljøet, og skal i dag fortelle oss om hvordan hun ble introdusert til BDSM, kinkfester og fetisjer. Annie forteller også om hvordan det er å leve i et polyamorøst forhold, de positive og negative sidene ved det, og om hvordan dette fungerer i hverdagslivet.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
25/08/202248 minutes 53 seconds
Episode Artwork

NORA HAUKLAND - rasisme i Australia, brudd og narkoman nabo

Nora forteller i dag om oppveksten i Alta, og en spesiell familiesituasjon. Som tenåring flyttet Nora til Australia for å jobbe som eiendomsmegler. Der fikk kun kjenne på rasisme, fordommer og kjærlighetssorg. Vi ble godt kjent med henne gjennom Love Island i 2020. I dag forteller hun om hvordan det var å stå i et offentlig brudd etter reality-suksessen. Vi får også høre om en narkoman leieboer som nektet å flytte og redselen rundt det + datinglivet og sommerfugler i magen.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
18/08/202245 minutes 48 seconds
Episode Artwork

DAVID ERIKSEN - Rockestjerne, kjendismanager og singellivet

I dagens episode forteller David Eriksen om oppveksten i Argentina, og om hvordan det var å vokse opp i et misjonærhjem. David har alltid elsket musikk, og tar oss gjennom tiden som rockestjerne i Oslo, produsent i utlandet, og hvordan har har vært å jobbe med stjerner som Lindsey Lohan, Jessica Simpson og Nick Lachey. Vi får også høre om singeltilværelsen, datinglivet og planene fremover.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/08/202238 minutes 9 seconds
Episode Artwork

LENE ALEXANDRA - Overgrep, rus og Robinson

Lene forteller i dag om en fin oppvekst ødelagt av et overgrep som 12-åring. Hvordan hun ikke fikk hjelpen hun trengte, og en vanskelig tenåringsperiode. Lene tar oss gjennom tiden som stripper i Oslo, hvordan det var å bli kjent gjennom Robinson, megahitten «My boobs are ok» og Robbie Williams skandalen. Lene har i dag snudd livet sitt på hodet, og er en kjent PT og coatch. Hun forteller om hvordan hun fikk livet på rett vei, og målene videre. - Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
04/08/202258 minutes 11 seconds
Episode Artwork

ALEXANDRA JONER - Dansefeber, Justin Bieber og stemor som 23-åring.

Alexandra slo gjennom i 2007, og ble hele Norges dansedronning som 16-åring. I dag forteller hun om oppveksten, dansefebersuksessen og hvordan der var å bli lagt an på av Justin Bieber under musikkvideoinnspilling i LA. Vi får også høre om hvordan hun møtte sin store kjærlighet, en av Norges rikeste menn, Runar Vatne, og hvordan det var å bli stemor som 23-åring. - Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
28/07/202258 minutes 54 seconds
Episode Artwork

HEDVIG SOPHIE GLESTAD - barnevernet, gift i Vegas og David Eriksen

Du kjenner kanskje Hedvig gjennom forholdet hennes til kjendismanager David Eriksen, men i dag skal handle om hennes liv. I dagens episode blir vi bedre kjent med gledessprederen fra Oslo vest. Hedvig forteller om en vanskelig oppvekst, foreldresvikt, forholdet til barnevernet og psykisk vold i hjemmet. Vi får høre mer om hvordan det var å flytte alene som 16-åring, giftemålet i Vegas og forholdet til David. - Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
21/07/202257 minutes 59 seconds
Episode Artwork

SOPHIE ELISE - DEL 2. Underlivsoperasjon, Henrik T og utroskap

I dag fortsetter chatten med influenser Sophie Elise, og vi får høre mer om jentesex, self awareness og underlivsoperasjon. Sophie forteller også om forholdet til komiker Henrik Thodesen, hvordan der var å bli forelsket på Farmen, utroskapen, tiden etter og hat på SOME. - Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
14/07/202227 minutes 10 seconds
Episode Artwork

SOPHIE ELISE - DEL 1. Oppvekst, hevnporno og jentesex

Mye har skjedd i livet til Sophie Elise, og i dag skal vi bli enda bedre kjent med en av Norges største influencere. SE tar oss gjennom livet sitt, og forteller om oppveksten i Harstad, ungdomstiden, blogg-perioden, puppe-flashing på Vixen, hevnporno og jentesex. - Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
07/07/202242 minutes 47 seconds
Episode Artwork

CHIT CHAT med Helle Teaser

7. Juli slippes første episode av CHIT CHAT med Helle! CHIT CHAT er kort fortalt sassy biografier i podcastformat. Her hører du Helle snakke med kjente personer om deres liv fra a-å. Du vil få høre first hand hva som gikk for seg, bak de store overskriftene. Helle går i dybden og snakker om spektakulære hendelser, skandaler og traumatiserende opplevelser. Første episode kommer snart til Apple, Spotify og flere podcastplattformer. Tune in! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
23/06/202229 seconds