Winamp Logo
Cheers to Ugly Me Cover
Cheers to Ugly Me Profile

Cheers to Ugly Me

Finnish, Arts, 1 season, 86 episodes, 3 days, 18 minutes
About
Cheers to Ugly Me on podcast, jossa rumakin on kaunista. Sini Sabotage ja Sergey Hilman jakavat kuuntelijoiden kanssa rakastetut, vihatut, ihanat, hirveät ja naurettavat puolet elämästä. Joka torstai studion seinät tapetoidaan totuuksilla ja kuuntelijoiden korvat valellaan paljastuksilla, jotka saavat herkimmät meistä punastumaan ja loput villiintymään. Tässä podcastissa käännetään nurja puoli esille ja näytetään keskaria täydellisyydelle. Nosta malja ja liity seuraan, Cheers to Ugly Me! Seuraa @cheerstouglyme Instagramissa ja TikTokissa
Episode Artwork

85. Anteeksianto, klubikiertuekuume ja hortonomi Hilman!

Sini on löytänyt keinon piristymiseen ja Sergey on rikkonut Internetin pyykinpesullaan! Sini on vasta päässyt vauhtiin keikkojen kanssa, kun ne jo päättyvät. Sergey on ollut vapaaehtoisesti karaokebaarissa ja käynyt tanssitunnilla itse Beyoncén kutsumana. Sini pyytää anteeksi nenältään ja Sergey puolestaan mormoneilta! Voiko anteeksianto todella parantaa syviä haavoja? Sergey jakaa parhaat vinkit kukkien hengissä pitämiseen ja Sini antaa kehitysehdotuksen Instagramille. Sergey on käynyt treffeillä ja jännittänyt niitä ensimmäistä kertaa neljään vuoteen.
4/10/202452 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

84. Rukalta Dallasiin, parhaat terassit ja julma kirje!

Sini ja Sergey ovat palanneet studioon! Sinin elämä on ollut kiertuetäyteistä ja Sergey on suunnittelut omat hautajaisensa. Sergey on viettänyt pääsiäisen Dallasissa, jossa rivitanssi ja Ozempic ovat olleet suuresti esillä. Kaksikko sukeltaa myös kiehtovien kulttien maailmaan ja Jenkkien kirkkojen verotukseen. Mitkä ovat Sinin ja Sergeyn lemppari terassit Helsingissä? Sergeyn äiti on saanut todella julman kirjeen koskien poikaansa.
4/3/202454 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

83. Pariisin matka, Harmaa Rinne ja luova tauko!

Sinillä starttaa kiertue, joka on vaatinut erilaista valmistautumista, kuin aiemmat keikat. Sergey kertoo Pariisin matkastaan, jonne lento on ollut a trip from hell. Sergey on saanut osansa Pariisin huonosta asiakaspalvelusta ja Rasputin -yökerho on ollut täynnä draamaa. Paluumatkalla Sergey on poikennut Kööpenhaminaan, joka on tehnyt suuren vaikutuksen, erityisesti voileipien osalta. Kaksikko odottaa Rukan Harmaa Rinne -tapahtumaa, jossa he tulevat olemaan irti! CTUM:n ensimmäinen pitkä kausi tulee päätökseensä, kun Sini ja Sergey jäävät luovalle tauolle hiomaan uusia ideoita!
3/13/202446 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

82. Karmivat tappouhkaukset, TTK ja Malminkartano! Vieraana näyttelijä ja tanssija Tiia Elg

Sini ja Sergey saavat pitkästä aikaa vieraita, kun studioon on saapunut upea näyttelijä, tanssija, tanssinopettaja ja äiti Tiia Elg. Sini ja Tiia kertovat, kuinka heidän ystävyytensä on saanut alkunsa. Miten Malminkartano yhdistää kolmikkoa? Miten Tiian tanssiura sai alkunsa? Miten Tiia päätyi näyttelemään Salatut elämät -sarjaan ja kuinka paljon hän saa vihaa osakseen roolihahmostaan? Millainen oli Tiian TTK-kokemus ja oliko Jorma Uotinen pelottava? Sergeyn tavoitteena on opetella countrytanssia ja tehdä lapsia Madison Beerin uuden eroottisen biisin tahtiin.
3/6/202454 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

81. Fashion corner, fritsu ja tukkakriisi!

Sinillä ja Sergeyllä on tänään paljon asiaa! Sini kaipaa vanhaa tukkaansa ja Sergey saa ristiriitaista palautetta siitä, tulisiko hänen pitäytyä brunessa vai palata takaisin blondiin. Miten ravintola Sea Horse ja Sergeyn kaulaan ilmestynyt fritsu liittyvät toisiinsa? Miten Sergeyn vierailu Huomenta Suomessa sujui? Sini ja Sergey kertovat mitä vaatekaapista tulisi löytyä vuonna 2024 ja mikä on tällä hetkellä in muodin saralla. Sini jakaa myös parhaat diy-vinkit! Mikä on Shrek Rave ja miksi Coco Chanel oli niin problemaattinen? Lisäksi saamme updaten Jonagold-omenoiden tilanteesta sekä Sinin syntymäpäivistä.
2/28/202455 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

80. Sielufarmi,takaisin Rayaan sekä Emma-gaalan red carpet!

Sini ja Sergey käyvät läpi viimeimmät käänteet: Sini on liittynyt takaisin Rayaan, ja Sergey on puolestaan pitänyt puolensa Emma-gaalan punaisella matolla! Lisäksi kaksikko käy läpi mehukkaimpia salaliittoja. Illuminati on trollausta, 9/11 johti Ellen DeGeneresin potkuihin, ihmiset ovat vain ufojen sielufarmausta varten ja nykytaiteella pestään rahaa.i Sini kertoo myös kaikkien aikojen nerokkaimman pretty me:n!
2/21/202451 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

79. Traumatisoiva kokemus ja Jonagoldin mysteeri

Sini avautuu traumoja auki repivästä UMK-kokemuksestaan. Sergey kokee olevansa muutoksen keskellä, kun lempi omenalajike on poistunut kauppojen valikoimasta. Ketä kuuluisuuksia kaksikko arvostaa? Mitkä kappaleet Sini ja Sergey omistaisivat toisilleen?
2/14/202427 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

78. Small talk, turhasta valittajat ja lumi – kuuljoita v****ttaa!

Sini ja Sergey pureutuvat kuuljoiden v*****ksen aiheisiin! Kuljetusfirmat, small talk, turhasta valittajat, lumi ja siivoaminen – kaikki hyvin yleisiä v*****ksen aiheita. UMK-viikko on täällä! Mitkä ovat Sinin fiilikset ennen viikonlopun h-hetkeä? Sergey ei koe, että kukaan olisi hänelle velkaa, kun hän ei pääse juhlimaan esimerkiksi isänpäivää muiden tapaan. Sini huomaa toimineensa oikein lähtiessään baarista ilmoittamatta, tieteellisin perustein.
2/7/202439 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

77. Omatuntovaaka, satuttamisen pelko & paluu lapsuuteen

Sini ja Sergey sukeltavat lapsuusmuistojensa pariin! Sini on tehnyt suuren työpaikkaruokalavertailun ja kohdannut vaa'an, joka mittaa ihmisen omatuntoa. Sergeyllä on satuttamisen pelko ja hän pelkää, että ystävyys voisi mennä pilalle yhteisen työn kautta. Sini ja Sergey pohtivat, milloin uusia ihmisiä tulisi halata ja milloin kätellä, vaivaannuttavien tilanteiden välttämiseksi. Kaksikko on myös suuren kysymyksen äärellä: miksi juuri Mona Lisa joutuu aktivismin kohteeksi? Lapsuuskuvien myötä palataan lapsuuden muistoihin, lookkeihin sekä koulunpenkille.
1/31/202450 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

76. Ystävien menetys, real life Karen ja nolot unelmat

Sini vastaa kysymyksiin hänen ikoniseen UMK-lookkiinsa liittyen. Sini on ollut ahdistunut somesta ja onkin herkistynyt hänelle tulleiden kommenttien myötä. Sini ja Sergey keskustelevat ystävistä, joita on tippunut pois elämästä menestyksen myötä. Kaksikko on ollut juhlimassa ystävänsä syntymäpäiviä, jossa he ovat tavanneet oikean elämän Karenin. On aika sukeltaa myös nolojen unelmien maailmaan! Sergey on haaveillut lapsesta saakka mallin ja artistin urasta, kun Sini taas haaveilee muotisuunnittelijan urasta, pääsystä avaruuteen sekä talosta kasvihuoneen sisällä. Sergey järjestää studiossa manifestointi workshopin, jossa manifestoidaan täydellinen matka.
1/24/202452 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

75. Kuori mua, presidenttiraati ja apua ufoilta!

Sini Sabotagen UMK-kappale Kuori mua on nyt ulkona! Sini kertoo lisää UMK-matkastaan, mutta miten ufot liittyvät asiaan? Sergey ja Sini käyvät läpi myös presidenttiehdokkaita, kenellä on paras tyyli ja kenen harrastus on mielenkiintoisin! Sergey on syventynyt TikTokissa luksusristeilyjen maailmaan.
1/17/20241 hour, 54 seconds
Episode Artwork

74. UMK, viestejä isälle sekä rahalahjoja!

Vihdoin salaisuus on julki: Sini Sabotage kisaa UMK:ssa paikasta kevään Euroviisuedustajana! Sergey ja Sini käyvät perusteellisesti läpi Sinin matkan UMK-kisaan: kaikki alkoi huolettomasta heitosta podcastissa, mutta loppu on nyt historiaa! UMK-matkan lisäksi kaksikko käy läpi vuodenvaihteen vietot, ja Sergey on ollut yhteydessä isäänsä, mutta vastaanotto ei ollut erityisen lämmin.
1/10/202445 minutes
Episode Artwork

73. Q&A 2: OG Insta-filtterit, ikimuistoiset deitit ja naimisiin 2024!

Sini ja Sergey jatkavat kuulijoiden kysymysten läpikäyntiä! Millaiset ovat kaksikon ikimuistoisimmat deitit tai mieleenpainuvimmat pretty me -tuotteet? Sini parittaisi Sergeyn Cheekin kanssa, mutta kuka poliitikko olisi Sinille Sergeyn mielestä sopiva kumppani? Jaksossa vastataan kysymyksiin rakkauselämästä, kauneudenhoidosta ja deittiappeista aina parhaisiin pistoshoitopaikkoihin!
1/3/202442 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

72. Kuuhun asumaan, ensitreffeillä terapiaan ja 2023 wrapped!

Sini ja Sergey tekevät tilinpäätöksen vuodesta 2023 ChatGPT:n koostamien kysymysten avulla. Pitivätkö ennustukset paikkansa ja miltä tuleva vuosi tulee näyttämään? Kaksikkoa vaivaa akuutti losikuume, sillä Drake on ostanut huvipuiston! Olisivatko Sini ja Sergey valmiita muuttamaan kuuhun? Cheers to Ugly Me -podcast suosittelee kostoa motivaattoriksi ja pariterapiaa ensitreffien aktiviteetiksi!
12/27/202345 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

71. Konvehtigallup, trendaavat milfit sekä Tinder-loma!

Sini ja Sergey virittäytyvät joulutunnelmaan! Kaksikolla on suunnitelmia yhteiseen joulunviettoon, jolloin saakin pukea parasta päälle! Joulutunnelmoinnin lisäksi Sini kertoo tunnelmia biisileiriltä, tulevasta karvahattukokoelmastaan, sekä moonbootsien uudesta tulemisesta. Sergey on puolestaan lukenut Kama Sutraa uuden tuttavuuden kanssa, illallistanut toisen kanssa ja selvittänyt PornHubin trendaavimmat hakusanat.
12/20/202342 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

70. Q&A: Stadin parhaat baarit, 2023 TOP 3, sekä Instagram-kiristys!

Sini ja Sergey vastaavat jälleen kuulijoiden kysymyksiin! Miltä kaksikon tulevaisuus näyttää? Millaisia ystäviä he ovat 10 vuoden kuluttua? Kuinka heillä on varaa käydä hienoissa ravintoloissa syömässä? Sini ja Sergey muistelevat podcastinsa ensiaskeleitaan, kertovat vaikuttajia piinaavasta Instagram-kiristäjästä sekä summaavat kuluneen vuoden parhaimmat asiat!
12/13/202339 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

69. Kaikki, mitä olet halunnut tietää plastiikkakirurgiasta! Vieraana plastiikkakirurgian erikoislääkäri Antti Mikkola

Sinin ja Sergeyn vieraana on plastiikkakirurgian erikoislääkäri Antti Mikkola, joka vastaa kuulijoiden kysymyksiin plastiikkakirurgiaan liittyen! Millaisia riskejä leikkauksiin liittyy? Mikä on suosituin toimenpide? Mikä on vaarallisin leikkaus? Onko arvettomia leikkauksia olemassa? Jaksossa Sini ja Sergey kertovat myös, millaisia toimenpiteitä kaksikolle on tehty, ja millaisista toimenpiteistä he vielä mahdollisesti haaveilevat.
12/6/202358 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

68. Old Money, joulu ja BBL, eli eniten v****aa kaikki!

Sini ja Sergey iskevät pöytään v*****ksen aiheesa, ja niitä löytyy laidasta laitaan! Miehet, joulu, sähköpostien allekirjoitukset, sähköiset allekirjoitukset, pienet määrät seurattavia, BBL, liian käsikirjoitetut realityt! Löytyykö listalta oman v*****s käyrän nostaja vai saako kenties jokin muu veresi kiehumaan?
11/29/202345 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

67. Vaalirahat Botoxiin, Hyvästi Y2K ja tervetuloa Carrie-tyyli!

Yhdysvaltalainen poliitikko George Santos puhututtaa Siniä ja Sergeytä, sillä herran kontolta löytyy valhe jos toinenkin, ja hän on myös tuhlannut vaalirahansa ylellisiin laukkuihin ja Botoxiin. Sergeyllä on vinkkejä jaettavaksi Black Friday -ostoksille, ja Sinin muotikornerista selviää, että Carrie Bradshaw'n tyyli on pian täällä! Kaksikko vastaa jaksossa liutaan kinkkisiä kysymyksiä.
11/22/202348 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

66. Sleeping Beauties, 2024 Terms & Conditions sekä lähes IG official!

Sergey on käynyt Ranskiksen luona Pariisissa, ja heidän suhteensa on jo lähes IG official!! Matkan lisäksi Sergey on ehtinyt suunnittelemaan näyttelijän uran niin itselleen kuin Sinillekin. Sini puolestaan tunnustaa sortuvansa ajoittain rattiraivoon. Kaksikko keskustelee myös tärkeästä aiheesta, nimittäin 2000-luvun naisvihasta, jolloin etenkin nuoria naisia kohdeltiin julmasti ja ivallisesti mediassa.
11/15/202345 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

65. Helsingin kummitukset, Ranskis-update ja Maunon kuulumiset

Mitä kuuluu Sinin kissalle Maunolle? Entä Ranskikselle? Kuulumisten lisäksi Sini ja Sergey käyvät läpi viimeaikoina julkisuudessa puidun plastiikkakirurgia-kohun sekä kertovat omista yliluonnollisista kokemuksistaan. Kaksikolla on myös selvät sävelet siitä, missä he haluaisivat viettää yönsä!
11/8/202344 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

64. Parhaat Japani-tarinat: Vahinkovaraus bordelliin, yllätyscasting ja muutama miinus!

Sergey on viettänyt pitkän loman Japanissa, joten hänellä on kerrottavanaan tuhat tarinaa matkakohteestaan ja matkalla tapahtuneista vastoinkäymisistä. Hotellin sisustus vihjaili hotellin toimineen aivan toisenlaiseen tarkoitukseen kuin koko perheen lomamatkailuun ja kotiinlähtö on saanut tuskanhien pintaan, kun vastoinkäymiset seurasivat toistaan! Sini on puolestaan valmis ufojen saapumiseen: ehkäpä sopiva kumppani löytyisikin ulkoavaruudesta! Kaksikko kertoo myös vierailustaan Vain elämää -televisio-ohjelman kuvauksissa.
11/1/202352 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

63. Treenimyytit feat. Linda Manuella: lisäravinteet, hiilarit ja salitreenin kesto!

Sini ja Sergey käyvät treenimyyttien kimppuun yhdessä Linda Manuellan kanssa. Kuinka pitkä salitreenin pitää olla? Ovatko lisäravinteet turhia vai ehdoton treenin jatke? Kannattaako hiilarit jättää pois ruokavaliosta? Jaksossa murretaan yleisimmät myytit ja kerrotaan parhaat vinkit salille, keittiöön ja hyvinvointiin.
10/25/202347 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

62. Paljastuksia eduskunnasta feat. Fatim Diarra: Paras ravintola, huikein etuus ja pukukoodi!

Sinin ja Sergeyn kanssa studioon istuu kansanedustaja Fatim Diarra, jolla on kerrottavanaan mehukkaimmat tarinat eduskunnasta ja politiikan kulisseista! Miksi Fatim lähti politiikkaan? Mikä on paras etuus kansanedustajan työssä? Missä eduskunnan ravintoloista on paras ruoka ja miksi eduskunnan pukukoodi on olemassa?
10/18/202353 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

61. Miksi Karen on Karen, Sergeyn anteeksipyyntö ja bannatut Skittlesit!

Sinillä on tuotavanaan studioon aimo annos juoruja ja pohdintoja: Kanye on musiikillinen nero, mutta täysin bannattava ihmisenä, Drake dissaa Rihannaa uudella albumillaan, mistä Kimin ja Kourtneyn riidassa todella on kyse? Skittles-karkit on kielletty Kaliforniassa. Sini on myös pohtinut, miksi Karenit ovat sellaisia kuin ovat. Sergeyllä on puolestaan anteeksipyydettävää, eikä vain yhdestä, vaan kahdesta asiasta!
10/11/202342 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

60. Year Book-kohu, pahikset eivät käytä iPhonea ja uusi uusivuosi

Sini joutui pienimuotoisen kohun keskelle julkaistuaan itsestään tekoälyn tekemiä kuvia, joten nyt on aika puhua tekoälystä, sen tulevaisuudesta, sekä medialukutaidosta! Varastaako tekoäly pian ihmisten äänet ja olisiko kaksikko valmis asentamaan itseensä mikrosirun? Sergey kertoo, millaisia puhelimia elokuvien pahikset käyttävät. Olisiko aika lanseerata uusi vuoden aloitus?
10/4/202353 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

59. Halloween-asut 2023: Motomami, Mr. Bean ja Jyrki 69!

Halloween-asu hukassa? Ei hätää, apu on käsillä! Sini ja Sergey antavat vinkkejä vuoden näyttävimpiin naamiaisasuihin. Kaksikko onkin koonnut yhteen vuoden ajankohtaisimmat ideat aina Jyrki 69:stä julkkisten anteeksipyyntöihin. Sini ja Sergey käyvät läpi myös Milanon muotiviikon kohokohdat sekä viikonlopun syntymäpäiväjuhlat, joihin kuului alastonmalli-maalausta.
9/27/202343 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

58. Studiossa Antonio Flores: Rakkaustarina, postikortteja Suomesta ja ikimuistoisimmat realityt!

Sinin ja Sergeyn kanssa studioon istuutuu useista realityista tuttu, juuri oman kampaamon avannut Antonio Flores, joka tunnetaan myös poliitikko Pekka Haaviston puolisona. Sini ja Sergey eivät päästä vierastaan helpolla, vaan haluavat tietää kaiken Antonion ja Pekan rakkaustarinasta, Antonion realitykokemuksista, millaista on kiertää vaalikiertueella, sekä tietenkin tämän suosikkihiustuotteet!
9/20/202356 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

57. Muotikorneri: New Yorkin freakshow, balloon jeans ja Lululemon lifestyle!

Sini pitää pitkästä aikaa muotikornerin: nyt siis parhaat vinkit talteen! Mistä löytää isot farkut ja etsintäkuulutus virkkaustaitoisesta tekijästä! Onko feikkiperijätär Anna Delvey tehnyt paluun? Kyllä vain, New Yorkin muotiviikolla nimittäin! Sergey haaveilee tennistyylistä ja Sini jakaa vinkkejä kuntosalille.
9/13/202351 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

56. JEAN-PAUL GAULTIER, verotraumat sekä Red Flaf or Shag

Sergey on kohdannut itse Jean Paul Gaultierin, joka halusi yhteiskuvaan Sergeyn kanssa! Mykonokselta on myös liuta muita tarinoita kerrottavana, muun muassa yöllinen "älä tee näin" vierailu tuntemattoman luona. Sini kertoo verotraumoistaan, kun mätkyjen määrä on päässyt järkyttämään pahemman kerran. Kissavideot, laskun jakaminen, suu auki syöminen: Red Flag or Shag?
9/6/202351 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

55. Unpopular opinions part 2: Kainalokarvat, kaljut ja Cha Cha Cha riittää jo!

Sini ja Sergey vastaavat kuulijoiden toiveisiin palaamalla epäsuosittujen mielipiteidensä pariin! Kaljut, kainalokarvat ja ananaslonkero saavat täyslaidallisen kun Sini ja Sergey pääsevät ränttäämään. Cha Cha Cha on epäilemättä vuoden puheenaihe, mutta olisiko aika siirtyä eteenpäin? Kaikki huonot tapasi eivät johdu ADHD:sta!
8/30/20231 hour, 1 minute
Episode Artwork

54. Nepobabyt, Spirit Animal sekä vankilakundi

Sini ja Sergey ovat viettäneet viikonlopun illallistaen ja bilettäen, joten Sergeyllä on kerrottavanaan huikeita tarinoita (kuten kohtaaminen juuri vapautuneen vankilakundin kanssa) viikonlopulta. Nepobabyt kuumentavat tunteita, mutta Sini ja Sergey rekrytoisivat yhden sellaisen mielellään kaveriporukkaansa! Sini on löytänyt spirit animalinsa Mariah Careysta.
8/23/202347 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

53. Tulinen riita Lontoossa, Olympiastadionin bäkkäri ja Sinin muotikorneri

Sini on esiintynyt täydelle Olympiastadionille ja bäkkäriltä on löytynyt toinen toistaan tunnetumpia kasvoja, kuka bäkkärivieraista oli Sinin star-struck? Sergey on lomaillut Lontoossa ja tuliaisina hänellä on kerrottavaan spicysta riidasta, Sergeyta ei kannata suututtaa! Sinin muotikornerissa kerrotaan tämän hetken trendaavin asuste, johon kaikilla on varaa.
8/16/202352 minutes
Episode Artwork

52. Tarinoita Santorinilta: 600 euron beach club, muulien pelastusoperaatio sekä kammottavat naapurimuistot

Sergey on käynyt lomailemassa Kreikan Santorinilla, ja matkalla Sergey on ehtinyt kiivastumaan paikallisen beach clubin hämärästä hinnoittelusta ja muulien hyvinvoinnista. Sergey onkin tehnyt voitavansa edistääkseen turistien kuljettamiseen käytettyjen muulien asemaa. Sinin naapurustossa on sattunut ja tapahtunut vuosien mittaan kaikenlaista, näitä tarinoita et halua missata!
8/9/202356 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

51. Manifestointia, moderneja tuhkimotarinoita ja ällöttäviä aamupaloja altaassa!

Kaksikko pureutuu jaksossa manifestointiin. Miten Sini ja Sergey siihen suhtautuvat? Toimiiko se? Miten? Sergey on lähdössä Santorinille ja Sini fiilistelee tulevaa stadionkeikkaa ja valmisti aivan hirveän vegaanisalaatin . Miksi kukaan ei tee Sergeylle biisiä? Onko Sini naimisissa ensi jouluna? Treffipyyntöjä on tullut… Miksi KUKAAN söisi aamupalaa altaassa? Modernissa tuhkimotarinassa ei sovitella lasikenkää vaan G-kupin rintsikoita. Mitä tekisivät Sini ja Sergey jos heillä olisi enää 24 h elinaikaa?
8/2/202337 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

50. Politiikkaa, Barbeja ja uusia biiffejä!

Cheers to Ugly Me-podcastin jaksossa mennään syvään päätyyn. Luvassa puhetta politiikasta! Mistä kaksikolle syntyy nyt tarve tarttua aiheeseen? Entä lähtisikö kumpikaan itse politiikkaan? Minne kaksikko suuntaa ensi jouluna? Mitä löytyy Keltaisen ruusun uumenista? Mikä on uusi hyvin outo TikTok trendi? Mikä Seiskan otsikko saa kaksikolta aplodit? Entä mikä on maailman anteeksipyytelevin makkara? “If you can convince the lowest white man he's better than the best colored man, he won't notice you're picking his pocket. Hell, give him somebody to look down on, and he'll empty his pockets for you.” ― Lyndon B. Johnson
7/26/202344 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

49. Kenkäsekoilua, Zombielootaa ja suuri Vogue-kysely!

Mitä kummaa tapahtui Sergeyn synttäreillä? Miten Skimsit voivat pelastaa hengen? Miksi kaikki räppärit on hyviä panemaan? Sini miettii kun lehtijutuissa usein jää tietyt faktat huomioimatta kun haetaan klikkejä… Kaksikko tekee jaksossa hyvin kattavan, ja paljon paljastavan Vogue-kyselyn!
7/19/202356 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

48. Laiskuus, ahneus, sometähteys, eli deittailun red flagit!

Sini ja Sergey käyvät läpi viime viikonlopun kuumimman tapahtuman, eli Ruisrockin ja Sinin esiintymisen festareilla! Kaksikko pureutuu myös deittailun red flageihinsa: millaiset piirteet deittikumppanissa saavat Sinin ja Sergeyn varpailleen? Entä mitä ovat yellow flagit tai beige flagit?
7/12/202351 minutes
Episode Artwork

47. New Yorkin deittailuraportti, case Ranskanperuna ja Levikset Ruisrockissa!

Sergey on käynyt matkalla New Yorkissa ja kertoo parhaimmat ja kamalimmat kokemukset matkaltaan. Mitä kuuluu Ranskanperunalle ja miten kävi Pariisin tapamisessa? Sini juhlistaa Levikset repee -biisin 10-vuotispäivää Ruisrockissa!
7/5/202348 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

46. Unpopular opinions: ananas kuuluu pizzaan, pienet koirat isoja parempia ja UFO:t ovat täällä!

Sini ja Sergey paljastavat omat, epäsuositut mielipiteensä: ananas kuuluu pitsaan, kirjat saavat jäädä hyllyyn, UFO:t ovat täällä, pienet koirat ovat parempia kuin suuret ja paljon muita, ei-niin-suosittuja mielipiteitä on kuunneltavissa jakson verran! Kaksikko pelaa myös tuttua Kumman kaa -peliä. Jethro vai Hjallis, Robin vai Isac Elliott, Pete Parkkonen vai Leo Stillman?
6/28/202357 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

45. Totuus Adam Lambertin jatkoista, Samu Haberin unelmatreffit ja Elastisen quilty pleasure!

Sini ja Sergey ovat viettäneet kostean viikonlopun Radio Novan festivaaleilla, ja lopputuloksena on kuumia juoruja ja spicyja haastatteluita! Millaiset ovat Samu Haberin täydelliset treffit? Mikä on Elastisen quilty pleasure? Tykkäävätkö Apulannan Toni ja Sipe voileipäkakusta? Mikä oli Esko Eerikäisen ensimmäinen työpaikka? Entä Abreun lempidrinkki? Sergey kertoo myös lööppeihin päätyneistä Adam Lambertin jatkoista, joissa myös muuan Sergey vieraili.
6/21/202350 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

44. Matkavinkit Rodokselle, muotiuutiset ja Ranskanperunan paluu

Sergey on käynyt lomalla Rodoksella ja jakaa parhaat vinkkinsä Kreikan auringon alle halajaville. Sergey myös paljastaa, että paljon puhuttu Ranskanperuna tehnyt paluun hänen elämäänsä, uhka vai mahdollisuus? Sinin muotiuutisissa kuullaan katsaus kuumimpiin trendeihin, mitä muodin edelläkävijät pukevat nyt päälleen?
6/14/202358 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

43. Matka suosikkitubettajaksi, kaikki hiuksista ja kosmetiikan top 3 feat. Henny Harjusola

Sinin ja Sergeyn vieraana studiossa on suosittu tubettaja ja somevaikuttaja Henny Harjusola, joka tunnetaan myös taitavana kampaajana ja meikkaajana. Henny kertoo uransa alkuvaiheista, kuinka hän päätyi tubettajaksi. Henny vastaa myös kuulijoiden kysymyksiin hiustenhoidosta ja paljastaa parhaat kosmetiikkatuotteet!
6/7/20231 hour, 2 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

42. Fuckboy-Island, ASMR-hetki ja eroon kateudesta

Cheers to Ugly Me on oodi epätäydellisyydelle, joten Sini ja Sergey tunnustavat omat kateuden kohteensa ja kertovat, kuinka helpottaa kateuden tunnetta. Kaksikko myös maistelee Sergeyn tuomia tuliaisia maailmalta, jotka ovat ei-niin-suunmyötäisiä kaloja, mustekaloja sekä marjoja. Nam!
5/31/202354 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

41. Deittailua New Yorkissa, iloinen jälleennäkeminen ja kirje kummilapselta

Sergey on palannut viidakosta, joten Sini ja Sergey istuvat yhdessä studioon kevään mittaisen tauon jälkeen. Kuulumisia riittääkin laidasta laitaan: Sinin manifestointi on tuottanut tulosta, ja hän on myös saanut kirjeen kummilapsensa kuulumisista. Sergey on keksinyt suunnitelman, kuinka löytää itselleen parasta mahdollista seuraa tulevalla New Yorkin matkallaan.
5/24/202349 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

40. Alkyylinitriitti a.k.a Poppers, Zeppelin, pessaari ja Marie Antoinetten rinnat feat. Jarno Nykänen

Tässä jaksossa Sini ja Sergey joutuvat piinapenkkiin, kun heidät istutetaan peruskoulun tenttiin apulaisrehtori Jarno Nykäsen johdolla. Kaksikko muistelee omaa koulumatkaansa: Sini on opiskellut pienessä koulussa ja Sergey on tehnyt ryhtiliikkeen yläasteen loppupuolella. Pääseekö kaksikko läpi peruskoulun aihealueita käsittelevästä tentistä vai jäävätkö he luokalle?
5/17/202356 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

39. Tatuointien dos and don'ts feat. Ella Toivainen

Tatuoinnit koristavat ihoa ja tuottavat iloa, mutta ne saattavat myös kaduttaa! Sinin ja Sergeyn kanssa tatuoinneista on keskustelemassa tatuointisuunnittelija ja tosi-tv-tähti Ella Toivainen, joka tietää, mitä kannattaa välttää tatuointia ottaessa. Kannattaako kumppanin nimeä ikuistaa ihoaan? Mitkä kehonosat ovat kivuliaimpia ottaa tatuointi ja mitkä eivät tunnu missään?
5/10/202339 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

38. Kaikki esteettisistä hoidoista! Feat. Klinik Linnea

Sini ja Sergey tietävät paljon esteettisistä hoidoista, mutta vielä enemmän niistä tietää Klinik Linnealla työskentelevä sairaanhoitaja Vilma. Jaksossa käydäänkin läpi kaikki ihonhoitoon ja esteettisiin hoitoihin liittyen. Millainen on esteettisen sairaanhoitajan oma kasvojenhoitorutiini? Miten asiakkaan toiveet toteutetaan? Täytyykö asiakkaan toiveista joskus kieltäytyä?
5/3/20231 hour, 3 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

37. Samppanjaa, spendausta ja bulldog-chain feat. William ja Linda Manuella

Sinin ja Sergeyn kanssa studiossa keskustelemassa ovat räppäri William ja hyvinvointivalmentaja ja somevaikuttaja Linda Manuella. William kertoo uransa alkuvaiheista ja millaista oli nousta suuren yleisön tietoisuuteen yhdessä yössä. Hän myös kertoo, millaisia ennakkoluuloja ihmisillä on hänestä.
4/26/202342 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

36. LEVIKSET REPEE 10v! Feat. Ville-Galle ja Perttu Mäkelä

10 vuotta sitten julkaistiin yksi suomiräpin ikivihreistä helmistä, nimittäin Sini Sabotagen Levikset repee! Hittibiisin taustoista on Sinin ja Sergeyn kanssa keskustelemassa JVG:stä tuttu Ville-Galle sekä muusikko-tuottaja Perttu Mäkelä.
4/19/202345 minutes, 1 second
Episode Artwork

35. CTUM BONUS: S.E.X

Let's Talk About Sex! Sini ja Sergey paneutuvat kutkuttavaan aiheeseen, nimittäin tässä jaksossa suunnataan vällyjen väliin! Tässä jaksossa kaksikko jakaa mietteitään seksistä: aamulla vai illalla, nopeaa vai hidasta, spontaania vai aikataulutettua? Kaksikko jakaa vinkkejä petipuuhiin ja käy läpi Sinfulin teettämän kyselyn tuloksia: mitä suomalaiset ajattelevat seksistä? Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sinfulin kanssa.
4/13/202357 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

34. Q&A osa 2: Quilty pleasuret, paras kosto ja kamalimmat seksikokemukset

Sini ja Sergey vastaavat jälleen kuulijoiden kysymyksiin. Kaksikko kertoo vastauksensa muun muassa kamalimpiin seksikokemuksiin, paljastaa omat quilty pleasurensa, paljastavat omat deittikanavansa ja paljon muuta!
4/12/202354 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

33. Rakkaus, tunteet ja I Choose Me feat. Rakkaustohtori Emilia Vuorisalmi

Sini ja Sergey keskustelevat jaksossa rakkaustohtorina tunnetun doc Emilian, eli Emilia Vuorisalmen kanssa rakkaudesta ja rakkaudenkaipuusta. Emilia on kirjoittanut aiheeseen liittyen useita kirjoja, joten hän todellakin tietää mistä puhuu. Mistä rakkauden voi löytää, mitä rakkauden kielet ovat ja miksi tunteista puhuminen on niin kovin vaikeaa?
4/5/20231 hour, 1 minute, 30 seconds
Episode Artwork

32. Verifioitu Sergey, nudejahti ja kuolemattomuusruiske

Sergey on palannut lomamatkaltaan Los Angelesista ja Meksikosta, joten maailmanmatkaajalla riitää tarinoita jaettavaksi Ozempic-villityksestä kärsivistä ravintoloitsijoista sekä nuderisteilystä, joka päättyi kymmenien alastomien miesten merihätään. Sini kertoo kuulleensa, että muutaman vuoden päästä ikuinen nuoruus ja kuolemattomuus saattaa olla vain ruiskun mitan päässä.
3/29/202349 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

31: QA: myrkylliset suhteet, etäromanssit ja epämiellyttävin julkkis!

Sini ja Sergey vastaavat kuulijoiden kysymyksiin! Mitä mieltä kaksikko on, toimiiko etäsuhde, millaisia realityja he lanseeraisivat ja kuka on epämiellyttävin julkkis, jonka he ovat tavanneet? Sini ja Sergey puhuvat myös läheisen menettämisestä, myrkyllisistä suhteista ja parhaista kauneudenhoitotuotteista.
3/22/202345 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

30. HIV-vaara, nettihuijarit ja fan girl -moment

Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää, joten Sini ja Sergey kertovat vinkkejä feikin Instagram-tilin tunnistamiseen. Sini muistelee pilattua ihmissuhdetta ja hehkuttaa fan girl -momentia, kun hänen nuoruutensa esikuva ryhtyi seuraamaan Siniä somessa. Sergey paljastaa saaneensa kuulla jonkun haluavan tartuttaa hänen HI-viruksen.
3/15/202342 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

29. Someahdistus, naisten pilkkaaminen ja kaikkien aikojen koskettavin kuulijapalaute

Sini ja Sergey keskustelevat sosiaaliseen mediaan liittyvästä ristiriidasta: toisaalta somessa on tärkeää olla läsnä, mutta samalla se ahdistaa. Kaksikko tarttuu myös ajankohtaiseen aiheeseen, kun somessa on kuohuttanut suomalaisen toimittajan tekemä somepäivitys, joka tulkittiin naisia halventavaksi. Vieläkö vuonna 2023 naisia saa pilkata? Sini ja Sergey ovat saaneet kaikkien aikojen koskettavimman kuulijapalautteen: kaksikko kertoo kannustavia neuvoja koulukiusatuksi joutuneelle kuulijalle arjen haasteisiin.
3/8/202353 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

28. Riettaat pariisilaiset ja hot girl -siivousvinkit feat. Bonia-siivous

Sini ja Sergey puhuvat tänään inhotusta ja rakastetusta aiheesta, eli siivouksesta! Kukapa olisikaan oikeampi henkilö keskustelemaan aiheesta kaksikon kanssa, kuin somesta tuttu Boniasiivous, eli Sonia Lindholm. Sonia on tehnyt itselleen sattumalta uran siivouksesta, ja sometähti kertoo urakehityksestään avoimesti. Jaksossa kuullaan myös siivousvinkkejä hot girleille: miten selättää meikkitahrat ja kuinka korjata itseruskettavan aiheuttamat ikitahrat? Sergey kertoo myös matkastaan Pariisiin, jolla ei ole ollut pulaa viinistä ja viehättävistä seuralaisista!
3/1/202352 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

27. Sinin syntymäpäivä-special: kamalimmat juhlat ja ihanimmat lahjat!

Studiossa ollaan juhlatunnelmissa, sillä Sini viettää syntymäpäiviään! Juhlan kunniaksi Sini ja Sergey muistelevat kamalimpia ja ihanimpia syntymäpäiväjuhliaan. Toivooko kaksikko saavansa lahjoja merkkipäivänään? Sergey on saavuttanut virstanpylvään: hän on päässyt yökerhoon sisään julkkisstatuksen voimalla.
2/22/202348 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

26. Laseroinnilla posliiniksi, tankki tyhjänä motarilla ja vinkkejä omaan kotiin

Sergey on käynyt poistattamassa kaikki ihokarvansa laserilla ja kertoo rehellisen kokemuksensa hoidosta. Sini puolestaan muistelee, kuinka jäi Palefacen kanssa tienvarteen, eikä tilannetta pelastanut muu kuin taksimatka lähimmälle bensa-asemalle! Kaksikko keskustelee lisäksi itselleen tärkeistä albumeista.
2/15/202350 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

25. Ystävänpäivä-special: totuus tulee ystävien suusta

Sinin ja Sergeyn kanssa studiossa ovat heidän parhaat ystävänsä Carita ja Mikko. Ystävät vastaavat kiperiin kysymyksiin ja paljastavat totuuden podcastaajista! Totuuksien lisäksi ystävillä on vinkkejä kuulijoille: mitä kannattaa sanoa realitysarjan casting-tilaisuudessa ja mitkä ovat sisustuksen tämän hetkiset trendit?
2/8/20231 hour, 1 minute, 24 seconds
Episode Artwork

24. Uusi otsa, leikkausmatka ja soittolista helvetistä

Sini ja Sergey piipahtivat Istanbulissa hakemassa Sergeylle uuden otsan ja kaksikko vastaa rehellisesti kuulijoiden kysymyksiin leikkausmatkasta. Kuinka paljon leikkaus maksoi ja kannattaako plastiikkakirurgisia leikkauksia tehdä ulkomailla? Sini on saanut selville, millainen soittolista helvetissä soi.
2/1/202358 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

23. Aamutreeni, luova hetki ja ilta-telkkari: Sinin ja Sergeyn MyDay!

Sini ja Sergey käyvät läpi omat päivärutiininsa, eli luvassa on herkullinen MyDay-jakso. Milloin Sini kirjoittaa biisiensä sanoja? Entä mistä aamurutiinista Sergey ei voisi luopua? Jaksossa paljastetaan myös Helsingin herkullisin konditorio sekä tutustumisen arvoinen sisustusliike.
1/25/202345 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

22. Hautajaisissa soiva puhelin, tansiaisissa repeävä hame ja tatuointikatumus

Kukaan ei välty elämässään hävettäviltä hetkiltä, eivät edes Sini ja Sergey. Kaksikko muisteleekin hetkiä, jolloin he olisivat toivoneet voivansa vajota maan alle. Lisäksi Sini ja Sergey käyvät läpi tatuointinsa: toiselta löytyy ihoonsa ikuistettuna kuvia, joita ei todellakaan olisi halunnut ottaa.
1/18/20231 hour, 59 seconds
Episode Artwork

21. Munapaasto, not interested -nappi ja henkinen hyvinvointi

Tällä viikolla Sini ja Sergey keskustelevat henkisesta hyvinvoinnista ja kuinka ponnistivat takaisin jaloilleen koronan jälkeen. Kaksikko puhuu avoimesti kohtaamistaan haasteista ja terapiakokemuksistaan, sekä kertovat omat vinkkinsä henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.
1/11/202350 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

20. Kasvuhormonit, kasvisruokavalio ja hyvinvoinnin dos and don'ts

Sini ja Sergey vastaavat tällä viikolla kuulijoilta tiuhaan kuultuun toiveeseen ja käyvät läpi omat treenivinkkinsä sekä ruokavalionsa. Sini kertoo, mikä sai hänet innostumaan treenaamisesta ja Sergeylla on sanansa sanottavana huolestuttavasta trendistä, nimittäin kasvuhormoneista.
1/4/202349 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

19. Sinin ja Sergeyn 2022 Wrapped!

Mitä kaikkea on mahtunut näiden kahden "rikollisen" tapahtumarikkaaseen vuoteen? Podcastin spesiaalissa 2022 wrapped -jaksossa saadaan kattava läpileikkaus näiden intohimoisten podcastaajien koko kuluneesta vuodesta. Ilojen, surujen, kokemuksien, sattumusten ja kommelluksien siivittämänä. Yhdestä kohokohdasta Sini ja Sergey ovat ehdottomasti samaa mieltä: Cheers to Ugly Me Podcast. Paljon on vuoden aikana myös opittu. Kuten se, että ei saa syöttää joutsenia...
12/28/20221 hour, 3 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

18. Joulu koronassa, ötökkäyllätys Argentiinasta sekä tuntemattomia joulupöydässä!

Joulutunnelma on saapunut Cheers to Ugly Me -studioon, kun Sini ja Sergey kertovat omista jouluperinteistään. Oletko team ruma joulukuusi vai viimeisen päälle koristeltu luomus? Mikä on Sinin ikävin joulumuisto ja miksi Sergey ei saa enää koristella joulukuusia?
12/21/202248 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

17. Kadonneita lapsuusmuistoja ja särkyneitä unelmia

Sini ja Sergey paljastavat jaksossa suurimmat unelmansa: ne särkyneet ja saavutetut. Sergey kertoo, mihin romuttuivat unelmat mallintöistä ja Sini jakaa traagisen tarinan kadonneista lapsuusmuistoista. Millaisesta tulevaisuudesta parivaljakko unelmoi?
12/14/202254 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

16. Heteromiesten guilty pleasure ja itsetuntoboost

Itsevarman oloiset Sini ja Sergey ovat kamppailleet heikon itsetunnon kanssa, mutta miten kaksikko on onnistunut pärjäämään mediassa? Miten Sini boostaa omaa itsetuntoaan ja miten Sergey löysi oman tyylinsä? CTUM on heteromiesten guilty pleasure, ainakin snapin katoavien viestien mukaan.
12/7/202255 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

15. Haastattelussa syntisen upea Erika Vikman

Sinin ja Sergeyn kanssa studiossa on Erika Vikman, eli koko kansan rakastama ja syntisen upea tangokuningatar. Vikman kertoo muun muassa, kuinka suhtautuu somessa saamiinsa törkykommentteihin. Vanhemmat miehet ovat Vikmanin makuun, mutta miksi?
11/30/202249 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

14. Helvetillinen luksusloma ja valehtelemalla lentoliput kotiin

Sini ja Sergey jakavat ihanimmat ja kamalimmat lomakokemuksensa. Toinen on päässyt yksityislentokoneella auringon lämpöön, kun toiselta taas evättiin pääsy yökerhoon sandaalien takia. Kaksikko jakaa vinkkinsä, minne kannattaa lomalla suunnatta ja minne ei todellakaan kannata mennä.
11/23/20221 hour, 2 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

13. Tyrmäystippoja ja elämän tarkoitus

Q&A osa kaksi, eli Sini ja Sergey vastaavat jälleen kuulijoiden kysymyksiin! Kaksikko ei arkaile vastatessaan kysymyksiin elämän tarkoituksesta, urasuunnitelmista ja pieleen kaduttavista esteettisistä operaatioista.
11/16/202242 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

12. Miltä tuntuu olla cancellattu?

Sini ja Sergey kertovat rehellisesti aiheellisesta sekä aiheettomasta kritiikistä, jota he ovat saaneet.
11/9/20221 hour, 1 minute, 36 seconds
Episode Artwork

11. Special: Terveiset plastiikkakirurgin pöydältä ja kollageenisota

Yllätyyyys! Tällä kertaa kuulijoita hemmotellaan ylimääräisen erikoisjakson merkeissä! Spesiaalijaksossa Sergey kertoo kaunistelemattoman totuuden hiljattain teettämästään hiustensiirrosta ja samalla reissulla ystävälle tehdystä koko kehon rasvaimusta. Lisäksi jaksossa keskustellaan lisäravinteista, joista Sinillä on rutkasti tietoa ja kokemusta jaettavaksi. Varoitus: sisältää sensuroimatonta puhetta leikkauspöydän tapahtumista.
11/3/202248 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

10. Pahimmat seksimokat ja kuumimmat suomalaisjulkkikset

Sini ja Sergey vastaavat kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin. Hiki virtaa ja posket helottavat, kun kaksikko vastaa kiperiin kysymyksiin kamalimmista seksimokista ja paljastaa petikumppaneiden määrän.
11/2/202243 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

9. Viivi Huuska ja saatanallinen Saimaa

Sini ja Sergey saavat vieraakseen Vitun Viivin, eli valokuvaajana ja ohjaajana tunnetun Viivi Huuskan. Viivi on tehnyt omannäköistään uraa muiden mielipiteistä huolimatta, ja se on kannattanut. Sini ja Viivi muistelevat kokemustaan saatanallisesta Saimaasta.
10/26/202258 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

8. Tilitiedot julki: "Tämän verran käyttötilillä lepää rahaa!"

Tällä viikolla Sini ja Sergey puhuvat rahasta: suurimmista tuloista, valtavista menetyksistä, veroista ja taloudenhoidosta. Kuka pitää huolta Sinin varoista ja keiden tosi-tv-tähtien mukaan Sergeyn pankkitilit on nimetty?
10/19/202248 minutes, 1 second
Episode Artwork

7. A Trip from Hell, Ibiza!

Sini ja Sergey ovat päässeet tutustumaan bilekaupunkina tunnettuun Ibizaan. Kaksikko paljastaa rehellisen mielipiteensä yökerhoista, ruoasta, palvelusta sekä hintatasosta. Jos ajattelet matkustavasi Ibizalle, kuuntele tämä!
10/12/202251 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

6. Tiskari, mansikanpoimija ja tiskijukka, eli suuri urajakso!

Sini ja Sergey kertaavat omat urapolkunsa perusteellisesti. Siniltä löytyy hommia musamaailmasta laidasta laitaan, Sergey on puolestaan tiskannut tiskejä, somettanut ja poiminut mansikoita. Kuuntele, millainen on ollut kaksikon matka Suomen toiseksi suosituimman podcastin juontajiksi! Jaksossa käydään myös perusteellisesti läpi Sergeyn kallon halkaisseet juhlat (Balenciagan paitoja ei vahingoitettu tilanteessa) ja studioon saadaan yllätysvieras.
10/5/20221 hour, 9 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

5. Monen tempun Sergey, flow-tilassa toimiva Sini sekä legendaarinen Martina Aitolehti

Sini ja Sergey saavat ensimmäisen vieraan, kun realitytähdestä fitnesslegendaksi kasvanut Martina Aitolehti saapuu studioon. Martina kertoo omasta urakehityksestään ja urheilusta. Hän jakaa myös vinkkejä sohvaperunoille: kuinka saada itsensä liikeelle?
9/28/202242 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

4. Realityjakso

Sini ja Sergey ovat marinoituneet realitymaailmassa, ja haluavatkin jakaa kuulijoille ikimuistoisimpia oivalluksia tosi-tv:n tekemisestä. Mitä tulee ottaa huomioon, jos halajaa osallistua realityohjelmaan?
9/21/202251 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

3. Hot summer

Sinin ja Sergeyn kesä on mennyt sekä kuumissa että ei-niin-kuumissa tunnelmissa. Sergey kertoo riitaisasta erostaan. Mistä parhaat peruukit, entä mitä Sinin raiderista löytyy?
9/14/202244 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

2. Onnistuneet ja epäonnistuneet kauneusoperaatiot

Sini ja Sergey kertaavat läpikäymiään kauneusleikkauksia ja esteettisiä hoitoja. Kaksikko paljastaa rehellisesti, mitkä onnistuivat ja missä meni vikaan.
9/7/202251 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

1. Rakkauselämä, Pete Davidson ja deittisovellukset

Sini Sabotage ja Sergey Hilman avaavat deittielämäänsä. Kaksikko on kokenut niin ilot, surut kuin epätoivoakin.
9/1/202256 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Cheers to Ugly Me traileri

Sini Sabotage ja Sergey Hilman - Cheers to Ugly Me!
8/30/20222 minutes, 23 seconds