Winamp Logo
By Sandra Cover
By Sandra Profile

By Sandra

Danish, Personal/Lifestyle/Family, 3 seasons, 92 episodes, 1 day, 14 hours
About
En podcast om personlig udvikling, karriere & velvære i 20'erne.
Episode Artwork

Feeling behind in life?

This episode is a YouTube video formatted for the podcast! If you prefer to watch along, you can find it here: https://youtu.be/U4CW7q7RH1g?si=QY1A7mfBmmaR41xeIn this episode I discuss aging, our fear of it and the perpetual feeling amongst people in their 20's that they are "behind". Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/17/202421 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

At turde skifte mening og ændre mål

I dagens afsnit af podcasten taler jeg om at skifte mening og dykker ned i det befriede i, at give slip på gamle versioner af dig selv for at give plads til noget nyt. Jeg kommer omkring teknikker til at mærke efter om dine drømme og mål er i alignment med det, du ønsker nu. Inviterer dig til at gå ind i eventuelle gamle overbevisninger og give slip på dem, der ikke længere tjener dig, og så kommer jeg ind på, hvordan du i relationer også giver andre muligheden for at skifte mening og give slip på noget, der ikke længere tjener dem, når du gør det.Min selvkærlige notesbog: https://sandrawiller.dk/The Power of Now - Eckhart Tolle: https://www.saxo.com/dk/the-power-of-now_eckhart-tolle_paperback_9781577314806Følg med på instagram: https://www.instagram.com/sandrawiller/Tilmeld dig mit nyhedsbrev for tanker direkte i indbakken: https://sandras-space.com/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/30/202319 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

PENGE OG MINDSET

Dagens afsnit udspringer fra et lytterønske, der kom, da jeg spurgte om, hvad I godt kunne tænke jer at hører ovre på min instagram.I dag handler afsnittet nemlig om penge, privatøkonomi og mindset.Jeg taler både om, hvordan du personligt kan arbejde med det, når verdensøkonomien er usikker, men også om, at du selvfølgelig ikke ved tankens kraft kan ændre hele verden. Jeg deler ideen om lack-energi og abundance-energi, fortæller om, hvordan jeg arbejder med at prioriterer mine penge efter det, der giver mig mest glæde.Jeg kommer med konkrete tips til at arbejde med dit mindset omkring penge, herunder hvordan du kan mærke din taknemmelighed og bruge de ressourcer du allerede har til rådighed til at mærke en abundance-energi, hvis de økonomiske ressourcer er små.Derudover deler jeg en lille model, som du kan bruge til at arbejde med dit eget mindset omkring økonomi.Nævnt i afsnittet:Gratis PDF: https://sandras-space.com/coaching/penge-energi-pdfForudbestilling af Min selvkærlige notesbog: https://sandras-space.com/coaching/selvkrlig-notesbogForudbestilling af opgavehæftet Skab dit drømmeliv: https://sandras-space.com/coaching/pre-order-skab-dit-drmmeliv-opgaver-noter-til-manifesteringSapiens - Yuval Noah Harari: https://www.saxo.com/dk/sapiens-a-brief-history-of-humankind-pb-b-format_yuval-noah-harari_paperback_9780099590088Min selvkærlige model: https://sandras-space.com/coaching/selvkrlig-model-lyserdSecrets of the Millionaire Mind - T Harv Eker: https://www.saxo.com/dk/secrets-of-the-millionaire-mind_t-harv-eker_hardback_9780060763282Rich Dad Poor Dad - Robert T. Kyosaki: https://www.saxo.com/dk/rich-dad-poor-dad_bog_9781612681139Kathrin Sinkina - Manifestation Babe: https://manifestationbabe.com/about Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/27/202337 minutes
Episode Artwork

"I CAN BUY MYSELF FLOWERS"

I dagens afsnit taler jeg om, hvordan du, med udgangspunkt i energien fra Miley Cyrus’ sang Flowers, kan komme til at vælge dig selv, hvile i dig selv og finde din styrke i at vide, at du er nok for dig.Afsnittet handler om selvkærlighed, at arbejde med sig selv og hvordan det alt sammen ligger et solidt fundament for at danne gode relationer, der fylder os op og som lærer os ikke at nøjes med relationer, hvor den du indgår relationen med, tager dig for givet.Men det handler også om introspektion, og overvejelser i forhold til hvorfor og hvornår vi ønsker relationer, hvorfor det kan være svært at være alene, og hvordan man arbejder med en eventuel frygt for at være alene.Endelig slutter jeg af med konkrete tips til, at mærke energien fra Flowers i dit eget liv. Så lyt med, hvis du gerne vil vide hvad blomster, dans i stuen og det at blive afvist har med hinanden at gøre. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/6/202319 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

38. BLIV LIGEGLAD MED "HVAD ANDRE TÆNKER"

I dagens afsnit tager jeg jer igennem forskellige tematikker og egne relfeksioner samt læringer omkring projektion, andres holdninger og at leve sit bedste liv..Følg med på instagram: https://www.instagram.com/sandrawiller/Vær med i Facebook gruppen med andre ligesindede kvinder: https://www.facebook.com/groups/515415059447976/Følg med på YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCSytw3hRkw-FBg-1buD_4zQ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/30/202229 minutes
Episode Artwork

BONUS AFSNIT: STØT BRYSTERNE

Link til min indsamling: https://www.cancer.dk/stoetbrysterne/din-personlige-indsamling/vis/stoet-brysterne-med-sandra-willer/Direkte mobilepay nummer: 494040Hvis i donerer 150,- med Dankort kan i få jeres navn på min side + det kan trækkes fra i skat (den nederste boks på siden, når man går ind for at betale med kort).Hold øje med min instagram @sandrawiller, hvor jeg denne uge kommer til at sælge/auktionere forskellige ting hvor pengene går til min indsamling.Læs mere om hvad pengene går til her: https://www.cancer.dk/stoetbrysterne/det-gar-pengene-til/ Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
9/21/202017 minutes, 29 seconds