Winamp Logo
Bureau Sport Podcast Cover
Bureau Sport Podcast Profile

Bureau Sport Podcast

Dutch, Political, 2 seasons, 176 episodes, 3 days 12 hours 5 minutes
About
Elke vrijdag geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat.
Episode Artwork

Q&A met Annemiek van Vleuten

Deze week in de Bureau Sport Podcast hadden we een hele grote sportvrouw te gast: Annemiek van Vleuten! Via Instagram - @bureausport - kwamen er zoveel vragen voor haar binnen, dat we een aparte bonusaflevering hebben gemaakt waarin alles wordt beantwoord. Annemiek vertelt over haar mooiste overwinning, de angst na valpartijen, de vete tussen haar en Demi Vollering en wat haar toekomstplannen zijn. Veel luisterplezier! 
25/10/202326 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Q&A met Erben Wennemars

Deze week in de Bureau Sport Podcast was oud-schaatser Erben Wennemars te gast. Via Instagram - @bureausport - kwamen er zoveel vragen voor hem binnen, dat we een aparte bonusaflevering nodig hadden om ze te beantwoorden. Erben vertelt over zijn zoon, momenten dat hij flink af heeft gezien en waar zijn bewijsdrang vandaan komt. Veel luisterplezier! 
04/10/202330 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Bureau Sport: Luister de podcast 'Druk: in het hoofd van kampioenen'

Wat is druk en waar komt druk bij topsporters vandaan? Daarvoor gaat de eerste aflevering van deze podcastserie. Erik spreekt in deze aflevering over verwachtingen en verkent de positieve én negartieve gevolgen van het fenomeen druk. Je hoort hoe hoge verwachtingen het hoofd van topsporters als Femke Heemskerk en Niek Kimman op hol brengen en hoe verliespartijen zorgden voor gebroken nachten bij Annemiek van Vleuten en Henk Grol. -- Bron sportfragmenten: NOS Vond je de podcast leuk? Luister het hele seizoen van 'Druk: in het hoofd van kampioenen' HIER (https://plinkhq.com/i/1673687601). 
31/07/202333 minutes 42 seconds
Episode Artwork

"In het wielrennen kan niemand de knoop doorhakken"

Frank is in Limburg, maar schuift digitaal aan om met Erik en Britt het sportnieuws door te nemen. Van een bizar slecht Nederlands Elftal, de fantastische overwinning van tennisser Tallon Griekspoor tot de droevige gebeurtenis in de Ronde van Zwitserland. Erik wil nog wat kwijt over Maarten van der Weijden en Frank heeft op afstand gewoon een mystery guest in huis. Je hoort het in de nieuwste aflevering van de Bureau Sport Podcast. 
19/06/202335 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Belangrijke dienstmededeling van Bureau Sport

Luister snel naar Franks belangrijke dienstmededeling over Bureau Sport. 
20/03/20239 seconds
Episode Artwork

NIEUW: Podcast 'DRUK In het hoofd van Kampioenen' van Erik Dijkstra

Een luistertip op je Bureau Sport-feed: Erik Dijkstra sprak in het afgelopen jaar negen van de allergrootste topsporters van Nederland over wat prestatiedruk met hen doet. In intieme gesprekken onthullen de sporters hoe zij soms bijna bezweken onder verwachtingen en aandacht. Over kotsen in kleedkamers, angst voor ieder interview en complete blackouts van de mooiste dagen van je leven: nu te vinden in je favoriete podcastplayer! 
01/03/20231 minute 41 seconds
Episode Artwork

Bureau Sport Podcast is terug!

Goed nieuws… De Bureau Sport Podcast is terug! Gewoon zoals vanouds: Erik Dijkstra en Frank Evenblij nemen het sportnieuws door. Van de transfer van Daley Blind, de verliezende Michael van Gerwen, tot aan het schaatsen. Genoeg te bespreken. Komende maandag, 9 januari, vind je de eerste aflevering in je favoriete podcast-app.
06/01/20232 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Komende maandag zijn we terug!!

Goed nieuws! Want we zijn terug. Niet meer op de radio, maar wel in een gloednieuwe podcast. We beginnen komende maandag (31 januari) met een vooruitblik op de Olympische Spelen! 
28/01/20221 minute 40 seconds
Episode Artwork

Het grote Bureau Sportgala

De allerlaatste Bureau Sport is een aaneenschakeling van prijsuitreikingen en terugblikken op het sportjaar 2021. En het mooiste: Bureau Sport keert terug als podcast bij NPO Radio 2, dus blijf deze pagina in de gaten houden!
24/12/202141 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Staat Sint Willebrord op z'n kop door vijfvoudig wereldkampioen Dick Jaspers?

Voor de vijfde keer werd Dick Jaspers wereldkampioen driebanden. Hoe het met hem gaat en of Sint Willebrord daarom helemaal op z'n kop staat hoor je in ee kakelverse Bureau Sport. Verder: wordt onder andere handbal-aanvoerder Dannick Snelder getroost na het volledig mislukte WK, zit darter Ron Meulenkamp in de Verhoorwagen en schuift een Mystery Guest aan.
17/12/202125 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Veldrijden in de sneeuw: een nieuw onderdeel op de Winterspelen?

Dit weekend fietsen veldrijders tijdens een officiële wereldbekerwedstrijd in de sneeuw in het Italiaanse wintersportgebied Val di Sole: wat daar leuk aan is, vertelt Denise Betsema. Verder in deze hagelnieuwe Bureau Sport: een ode aan Cambuur-trainer Henk de Jong, Ferry Weertman in de Verhoorwagen, en de zoektocht naar een nieuwe baan voor Rob Kamphues en Robbert Doornbos.
10/12/202124 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Matthijs Büchli wil een Touretappe winnen

Baanwielrenner Matthijs Büchli verruilt de baan voor de weg en wil een Touretappe winnen. In een hagelnieuwe Bureau Sport wordt aan hem de hamvraag gesteld: waarom? Verder: Gerard Geesink, broer van judolegende Anton, over de eerste Wereldtitel van de Utrechter, een ode aan Olav Mol, een Mystery Guest, en meer!
03/12/202124 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Hoe gaat het nou écht met Joop Zoetemelk?

In een hagelnieuwe Bureau Sport spreken Frank en Erik met wielerlegende Joop Zoetemelk over de gevolgen van zijn fietsongeluk, bellen ze met journalist Theun de Winter over de verjaardag van Johnny Rep, vertelt Sinclair Bischop over hoe het is om bij Willem Alexander in het vliegtuig te zitten en nog veel meer: luisteren dus!
26/11/202124 minutes 1 second
Episode Artwork

Kelvin de Ruiter is de sterkste man ter wereld

Sinds afgelopen weekend hebben wij er in Nederland weer een heuze wereldkampioen bij: Kelvin de Ruiter is namelijk de sterkste man ter wereld. Erik Dijkstra en Wouter Bouwman belden hem op om eens te vragen hoe het zit met de spierpijn. Verder in deze fonkelnieuwe uitzending: wat is er nou gebeurd met Tennisster Peng Shuai? En: Hugo Haak wordt flink aan de tand gevoeld in de Verhoorwagen.
19/11/202124 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Zo vierden de fans van Jeffrey Herlings zijn geweldige overwinning

Café Tielemans in Boekel stond op zijn kop toen Herlings wereldkampioen in de MXGP. Maurice van de Broek vertelt of de alcohol al weer een beetje uit het bloed is. Verder in deze fonkelnieuwe Bureau Sport: Co Stompé vertelt waarom darters het zo moeilijk vinden om tegen een vrouw te moeten spelen, Abdi Nageeye over de marathon van New York, een Mystery Guest en natuurlijk nog veel meer!
12/11/202124 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Krijgt Conny van Bentum alsnog Olympische medaille uit 1988?

In een fonkelnieuwe Bureau Sport spreken Frank en Erik met Conny van Bentum, de Nederlandse zwemster, die misschien nog wel een Olympische medaille uit 1988 krijgt. Verder: baanwielrenner Harrie Lavreysen is nog niet klaar met zijn seizoen, een ode aan de Goffert en natuurlijk: de Mystery Guest.
05/11/202124 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Is de derby tussen Sparta en Feyenoord wel echt de meest gemoedelijke ter wereld?

Is de gemoedelijke derby tussen Sparta en Feyenoord wel echt zo gezapig? Daar zoeken Wouter Bouwman en Frank Evenblij een antwoord op. Verder: International Merel van Dongen over de eerste actieve voetballer op het hoogste niveau die uit de kast is gekomen, de moederwens van Marit Bouwmeester en nog veel meer: je hoort het allemaal in een fonkelnieuwe Radio Bureau Sport.
29/10/202124 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Lee Towers is de held van de Rotterdamse marathon

Zeg je marathon van Rotterdam, dan zeg je Lee Towers. Al 26 keer heeft hij de lopers vanuit een hoogwerker 'weggezongen'. Hij twijfelt alleen nog over welk liedje hij gaat zingen: 'You never walk alone' óf 'Jenever walk alone'. Verder: aflopende contracten in de wielerwereld en een terugblik op Ajax - Borussia Dortmund. Want wat was dát een fantastische wedstrijd. 
22/10/202124 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Jamal Ben Saddik is klaar voor zijn strijd met Rico Verhoeven

23 oktober is het zover dan gaat Rico Verhoeven zijn wereldtitel kickboksen verdedigen en dat doet hij tegen niemand minder dan Jamal Ben Saddik. Saddik vertelt erover in een fonkelnieuwe Bureau Sport. Verder bellen Wouter Bouwman en Erik Dijkstra met Lars Boom over de kasseienrit in de Tour, spreken ze Björn Koreman over de marathon van Amsterdam, en blikken ze vooruit op NEC - Vitesse.
15/10/202124 minutes 1 second
Episode Artwork

Femke Heemskerk hangt haar badslippers aan de wilgen en dat stemt treurig

In een fonkelnieuwe Bureau Sport nemen Frank en Erik gepast afscheid van één van de Grande Dames van het Nederlandse zwemmen, bellen ze met Bauke Mollema die dit weekend van start gaat in de Ronde van Lombardije, schuift er natuurlijk weer een Mystery Guest aan, en meer.
08/10/202125 minutes 28 seconds
Episode Artwork

De bekendste wielercommentator ter wereld neemt afscheid van het wielrennen op de weg

In een fonkelnieuwe Bureau Sport spreken Frank Evenblij en Wouter Bouwman met de Belgische allesweter Michel Wuyts, proberen ze de verloren oorbel van wielerheldin Annemiek van Vleuten terug te vinden, wordt een ode gebracht aan Frenkie de Jong, en meer.
01/10/202126 minutes 31 seconds
Episode Artwork

De grote Jannes van der Wal special

In een speciale uitzending van Bureau Sport staat Jannes van der Wal centraal. Vandaag, 24 september, is het 25 jaar geleden dat de Internationale Grootmeester dammen overleed. Daarom staan Erik Dijkstra en Frank Evenblij stil bij de cultheld die eigenlijk een standbeeld verdient, samen met dam-collega's en vrienden van Jannes.
24/09/202148 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Wil Hartog over één van de Grote 3 van de Nederlandse wegracesport: Boet van Dulmen

In een bommetje volle Bureau Sport bellen Frank Evenblij en Erik Dijkstra met Taco van der Hoorn die helaas niet voor het WK Wielrennen is geselecteerd. Verder vertelt Robert Doornbos over de nieuwe documentaire over Schumacher, staat Wil Hartog stil bij het overlijden van Boet van Dulmen en natuurlijk schuift er ook een Mystery Guest aan.
17/09/202124 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Limburgse keeper Mark Flekken kwam opeens volop in de belangstelling te staan

Hoe trots is Bocholtz op Flekken? In een fonkelnieuwe Bureau Sport zoeken Erik Dijkstra en Frank Evenblij het uit. Verder: Dirk van Duivenbode in de verhoorwagen, een ode aan Davy Klaassen, een Mystery Guest en antwoord op de vraag: hoe gaat het met de rug van Mathieu van der Poel?
10/09/202124 minutes 1 second
Episode Artwork

De stikstofheld die door Formule 1 fans wordt bedreigd met de dood

De beweging van Johan Vollenbroek spande een kort geding aan waardoor de vergunning van de Grand Prix op het spel stond. Toch gaat het race-spektakel door, maar alsnog werd Vollenbroek met de dood bedreigd. Frank Evenblij en Erik Dijkstra bellen met hem. Ook brengen ze een ode aan Lewis Hamilton, en blikken ze vooruit op zondag, de dag van de Formule 1 in Zandvoort.
03/09/202124 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Zo trots is Heukelum op Fabio Jakobsen

Bureau Sport is terug, en hoe! Fris en fruitig bellen Erik Dijkstra en Frank Evenblij met de inwoners van Heukelum, voelen ze volleybalster Myrthe Schoot aan de tand, en wie weet schuift er zelfs nog een Mystery Guest aan. Luisteren dus!
30/08/202124 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Volg de bitterballenmeditatie om die oranje-zenuwen in bedwang te houden

In een gloednieuwe Bureau Sport Oranje gaan Frank en Erik mediteren voor Oranje, voorspelt Memvis de Haai de wedstrijd van zondag, zingt Meindert Talma 'koning van de kluts' en schuift er natuurlijk weer een Mystery Guest aan. Alles wat je wil en meer dus: gaat dat luisteren!
25/06/202123 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Is Ron Vlaar verantwoordelijk voor de slechte prestaties op het EK 2012?

In de verhoorwagen krijgt Vlaar de spot op zijn gezicht. Geeft hij toe? Verder: een ode aan de veldbestormer met regenboogvlag, Siem de Jong over zijn geblesseerde broer, stroomstoring in België en nog belangrijker: wie van Oranje kan het beste bowlen? 
24/06/202124 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Paragnosten voorspellen: Nederland treft Portugal in achtste finale

Wat doet het Nederlands elftal op hun vrije dag? Dat vragen Frank en Erik aan Sjoerd Mossou. Verder: een ode aan Portugal, voorbeschouwen op Duitsland - Hongarije met Dennie Christian, en een antwoord op de grote vraag: wie treft Nederland in de achtste finale?
23/06/202124 minutes 1 second
Episode Artwork

Oma van Donyell Malen: 'Hij moet starten in de basis'

In een fonkelnieuwe Bureau Sport Oranje bellen Frank en Erik onder andere met de moeder én de oma van Donyell Malen, spreken zij filosoof Stine Jensen over Denemarken, schuift een Mystery Guest aan en brengen ze een ode aan Rafael van der Vaart, de man die het boegbeeld is geworden van mopperend Nederland.
22/06/202124 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Roy Makaay wordt eens flink aan de tand gevoeld over het EK van 2000

Het EK 2000 werd helaas, helaas, niet door Nederland gewonnen dus voelen Frank en Erik Roy Makaay eens goed aan de tand. Verder in Bureau Sport Oranje: Memvis de Haai voorspelt de kraker Noord Macedonië - Nederland, een hart onder de riem voor supporters van Turkije, en natuurlijk een Mystery Guest.
21/06/202124 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Iedereen is lovend over Oranje, behalve Nederland

De buitenlandse media zijn zeer lovend over Oranje, in tegenstelling tot onze nationale journalisten: waarom? Verder in deze fonkelnieuwe Bureau Sport Oranje, Wim Kieft in de Verhoorwagen, de Oranjestraat in Den Haag, Meindert Talma zingt live en een Mystery Guest schuift ook nog aan.
18/06/202123 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Bert en Ernie over Nederland - Oostenrijk

Bert Maalderink volgde de Oostenrijkse selectie een week en vertelt hoe dat was, Ernie Brandts vertelt over zijn doelpunt tégen Oostenrijk, Memvis de Haai doet een voorspelling en meer. Je hoort het allemaal in Bureau Sport Oranje.
17/06/202124 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Waar komt het bijtgedrag in het voetbal vandaan?

Hondentrainer Martin Gaus vertelt waar het dierlijke gedrag bij mensen vandaan komt. Verder in Bureau Sport Oranje: vertelt Hélène Hendriks over de  persconferentie van het Nederlands elftal en Beppe Costa blikt vooruit op de wedstrijd Italië – Zwitserland. 
16/06/202123 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Frans Duits voorspelt Frankijk - Duitsland

Een echte klassieker: wat denkt de zanger daarvan? Verder in Bureau Sport Oranje: Youri Mulder over de penalty's tegen Frankrijk, Memvis de Haai voorspelt erop los en een prachtige ode aan Patrick Schick.
15/06/202129 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Weten ze in Borne welke sterspeler in Oranje speelt?

Nederland won met 3-2 van Oekraïne. Wout Weghorst zorgde voor de 2-0. Weten ze in Borne dat hun dorpsgenoot de show steelde? Verder: de oom van Dumfries, Meindert Talma met een ode aan Oekie Hoekema en wie is die mystery guest nou? 
14/06/202124 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Memvis de Haai is dé voorspelvis van Bureau Sport Oranje

Voor nog wat laatste Ek pool advies raadt Bureau Sport maar één ding aan: volg Memvis de Haai op Instagram! Verder o.a. in deze fonkelnieuwe Bureau Sport Oranje: Frank Lammers over zijn Ek-ballade voor Frank de Boer, kruidenvrouwtje Trudy geeft advies voor kwalen en pijntjes en er schuift een Mystery Guest aan. Alles wat je wil en meer dus: luisteren!
11/06/202124 minutes 7 seconds
Episode Artwork

'Topsporters zijn mensen, net zoals jij en ik'

Dat zegt Erik in de ode, en zo is het maar net. Verder in deze fonkelnieuwe Bureau Sport: de sfeer van Oranje in Portugal, het tennisavontuur van Botic van de Zandschulp en de druk van topsport.
04/06/202125 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Rinus 'VeeKay' van Kalmthout wint misschien wel de Indy 500

In Bureau Sport bellen Frank en Erik met Rinus 'VeeKay' van Kalmthout, de Nederlandse troef bij de Indy 500. Verder spreken ze onder andere met Jan Mulder over de pijn van afvallen, is er een kleine ode aan Anwar El Ghazi en schuift natuurlijk een Mystery Guest aan. Een recept voor succes en genot voor het oor: luisteren dus!
28/05/202124 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Moet Arjen Robben mee naar het EK?

Dat is natuurlijk de vraag die de gemoederen bezighoudt: Henk de Haan werpt een blik op de kwestie. Verder in deze fonkelnieuwe Bureau Sport, o.a. oud trainer Robert Maaskant over degraderen, wielrenner Jan Willem van Schip over hoe zijn beste vriend een Giro-etappe won en natuurlijk een Mystery Guest.
14/05/202124 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Heeft Groenewegen nou wel of niet sorry gezegd tegen Jakobsen?

In een hagelnieuwe Bureau Sport bellen Frank en Erik onder andere met Han Kok over de onenigheid tussen Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen, hangt Liemarvin Bonevacia aan de lijn over goud op het WK atletiek, en nemen ze de wedstrijd  Bornerbroek - Dolphia uit 1995 onder de loep. 
07/05/202125 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Hockeybondscoach Sjoerd Marijne zit middenin de Indiase brandhaard

In Bureau Sport bellen Frank Evenblij en Bas Nijhuis onder andere met hockeycoach Sjoerd Marijne over de heftige coronasituatie in India, voelen ze Lilian de Geus aan de tand en spreken ze Henk de Jong over Cambuur. Dat en meer hoor je in deze fonkelnieuwe aflevering.
30/04/202124 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Ondanks horrorblessure blijft hockeyer Jip Janssen positief

In weer een gloednieuwe Bureau Sport spreken Erik en Frank met Jip Janssen, de hockeyer van Kampong die voorlopig zittend moet slapen. Verder halen ze onder andere verhaal bij 'hockeywerkt' over een mislukte marketingstunt en maken ze zich klaar voor een zeer belangrijke en spannende degradatiestrijd. En als je dan heel goed luistert, hoor je misschien nog wel de zangkunsten van Lee Towers.
23/04/202123 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Is de carrière van Zlatan Ibrahimovic ten einde?

In weer een prachtige aflevering van Bureau Sport bellen Bas en Erik onder andere met Mart Smeets over de net overleden Heinze Bakker, verlenen ze nazorg bij Demi Vollering, voelen ze Paul Haarhuis aan de tand, hebben ze het over het lot van Zlatan Ibrahimovic en schuift er een Mystery Guest aan. 
16/04/202124 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Een primeur met Meindert Talma

In deze spiksplinternieuwe aflevering van Bureau Sport zit een geweldige primeur: Meindert Talma zing live zijn nieuwe nummer 'Hee Frenkie de Jong'. En als dat nog niet genoeg is, bellen Frank en Erik onder andere met de aanvoerder van de handbalvrouwen, vragen ze Sander Westerveld keepersadvies en schuift er natuurlijk een Mystery Guest aan.
09/04/202122 minutes 48 seconds
Episode Artwork

Twee gebroken ribben, maar hij wil zich alsnog kwalificeren voor de Olympische Spelen

In een gloednieuwe uitzending van Bureau Sport bellen Frank Evenblij en Erik Dijkstra onder andere met iemand die een bijzonder verschijnsel in zwart-gele kleding voorbij zag schieten in Limburg, spreken ze Bjorn Koreman, die zich met twee gebroken ribben alsnog voor de olympische marathon wil kwalificeren en wie weet schuift er nog een Mystery Guest aan.
02/04/202125 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Comeback van marathonloper Michel Butter hangt nog van één iemand af

In een hagelnieuwe Bureau Sport praten Frank en Erik met marathonloper Michel Butter die een comeback maakt, maar alleen als het mag van zijn vrouw. Verder neemt Jeroen Delmee plaats in de Verhoorwagen, voelen ze Bauke Mollema aan de tand over afval scheiden, blikken ze vooruit op WK-kwalificatie kraker, Nederland - Letland, en schuift er natuurlijk weer een immer zo aangename Mystery Guest aan.
26/03/202123 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Voetbalcoach Pieter de Jongh ging viral en dit is wat er gebeurde

In een hagelnieuwe Bureau Sport spreken Frank Evenblij en Erik Dijkstra onder andere met voetbalcoach Pieter de Jongh, bellen ze met wielerlegende Hennie Kuiper over Milaan-San Remo, voelen ze Sharon van Rouwendael stevig aan de tand en schuift er natuurlijk weer een Mystery Guest aan
19/03/202124 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Geen Nederlands gras in Qatar!

In weer een fonkelnieuwe Bureau Sport bellen Frank en Erik onder andere met de mensen achter de graszoden op prestigieuze voetbalvelden, vragen ze Irene Schouten hoe het nou met haar huldiging zit, duiken ze in de wereld van de Cees Bol fanclub uit België en schuift er natuurlijk een Mystery Guest aan.
12/03/202123 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Is Zlatan Ibrahimovic stiekem een groot zangtalent?

John de Bever geeft het verlossende antwoord over de zingende Zweed, er wordt een bijzonder jubileum met een even bijzondere gast gevierd in de Ajaxstraat in Rotterdam, Dirk van Duijvenbode wordt het hemd van zijn aubergenius-lijf gevraagd en er gebeurt natuurlijk nog veel meer in weer een fonkelnieuwe Bureau Sport.
05/03/202124 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Niki Terpstra over zijn voorbereiding voor de Vlaamse voorjaarsklassiekers

De keiharde Belgische knallers zitten eraan te komen, dus bellen Frank en Erik met Niki Terpstra: is hij goed voorbereid en wat maakt die Vlaamse klassiekers zo mooi? Daarnaast zit niemand minder dan volleybalster Lonneke Sloetjes in de verhoorwagen, bellen ze onder andere met Jackie Groenen en is er ook weer een Mystery Guest die aanschuift, in deze bomvolle, gloednieuwe aflevering van Bureau Sport.
26/02/202124 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Wat vindt Katwijk van het nieuwe uiterlijk van Dirk Kuyt?

In Bureau Sport bellen Frank en Erik rond in Katwijk met de vraag: wat vinden de bewoners van het nieuwe uiterlijk van hun Dirk Kuyt? Verder bellen ze onder andere met waterpoloër Jorn Muller, spreken ze bokser Nouchka Fontijn en schuift weer een Mystery Guest aan. Kortom: een genot voor het oor.
19/02/202124 minutes 9 seconds
Episode Artwork

De man die Barney weer aan het darten kreeg

Terwijl ijs-liefhebbend Nederland in de ban is van Elfstedenkoorts, is Bas Nijhuis in de ban van een heel bijzondere koorts: de Overijsselse merentochtkoorts. Koorts van een prachtige tocht die nooit gereden werd. Dat verhaal, het verhaal van de man die Barney weer aan het darten kreeg, een Mystery Guest en nog veel meer, hoor je in een hagelnieuwe Bureau Sport.
12/02/202124 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Hoe is het om als voetballer te stotteren?

Stotteren als voetballer, zo erg is dat toch niet? Toch doet om die reden Lutsjarel Geertruida geen interviews. Hoog tijd dus voor Frank en Erik om te bellen met hun favoriete Vitessenaar Martin Laamers. Dat en meer - zoals een fonkelnieuwe Mystery Guest, en een duik in de wereld van de Haagse mat - hoor je in Bureau Sport.
05/02/202124 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Is Rico Verhoeven klaar voor het gevecht tegen Hesdy Gerges?

In Bureau Sport bellen Frank en Erik onder andere met Rico Verhoeven, want is hij klaar voor het gevecht komend weekend? Ook spreken ze Denise Betsema over het WK veldrijden en Jorn Winkelhorst, want waarom sluit hij zich weer aan hij het Nederlandse waterpolo team?
29/01/202123 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Het fenomeen 'Ard en Keessie' ontstond precies 55 jaar geleden

In Bureau Sport bellen Frank en Erik onder andere met oud-keeper Ed de Goeij, ondervragen ze de man die Rafael Nadal binnenhaalde voor z'n tennistoernooi zónder toeschouwers, en vieren ze met oud-schaatscoach Leen Pfrommer een bijzonder jubileum van het illustere schaats-duo Ard en Keessie. En of Frank en Erik nou de moeder van Klaas-Jan Huntelaar aan de telefoon krijgen... Dat hoor je in deze aflevering.
22/01/202124 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Feyenoordfan Lee Towers zingt alvast warm voor de Klassieker

Hoe gaat het eraan toe achter de schermen bij Bureau Sport Radio? Daar kom je een beetje achter in deze fonkelnieuwe uitzending. Omdat het kabinet is gevallen, hebben we namelijk een hele bijzondere aflevering voor je opgenomen, exclusief als podcast. Frank en Erik proberen onder andere geld bij elkaar te sprokkelen voor FC Emmen, bellen met de beste speler van de Keuken Kampioen Divisie en zingen met Lee Towers alvast warm voor de Klassieker.
15/01/202129 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Geen Australian Open voor Kiki Bertens, dan maar puzzelen thuis

Kiki Bertens zit in februari puzzelend thuis in plaats van dat ze staat te tennissen op de Australian Open, schaatser Kai Verbij geniet van zijn laatste weekend vrij, Royston Drenthe heeft een nieuwe club en Valentijn Driessen wordt streng toegesproken in de Verhoorwagen. Dat en meer hoor je allemaal in weer een fonkelnieuwe Bureau Sport.
08/01/202126 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Gaat Klaas-Jan Huntelaar terug naar De Graafschap?

Zo op de valreep in de laatste Bureau Sport van 2020 hebben Erik en Frank nieuws uit de Achterhoek: er is contact tussen De Graafschap en Huntelaar. Zal Klaas-Jan het blauw-wit weer aantrekken? Dat en meer hoor je in deze fonkelnieuwe aflevering van Bureau Sport.
18/12/202026 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Een bejaarde in de Champions League?

Tante Dicky, de aller-vrolijkste Telstar-fan, ging deze week viral, Trinko Keen is terug, in de verhoorwagen onderwerpen Frank en Erik shorttrackster Suzanne Schulting aan een spervuur van ijskoude vragen en bellen ze met André Hateboer: de vader van de man die overwintert in het miljardenbal.
11/12/202025 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Hoe zit het met de carrière van Arjen Robben?

Is George Russel echt een goede coureur en hoe volgt de familie van Sergiño Dest het nieuws? Verder zit Estavana Polman in de verhoorwagen, en hoe zit het met de carrière van Arjen Robben? Dat en meer hoor je in deze aflevering van Bureau Sport.
04/12/202024 minutes 52 seconds
Episode Artwork

De kapper die net niet Maradona knipte

Erben Wennemars over het NK sprint in Thialf, voetbaltrainer Gertjan Verbeek zit in de verhoorwagen en een heleboel verhalen over Maradona. Dat en meer hoor je in deze aflevering van Bureau Sport.
27/11/202023 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Het geheim van Cambuur: pizza!

Wist je dat er een ploeg is in de Keuken Kampioen Divisie die na 12 wedstrijden al 44 keer gescoord heeft? Bij Cambuur scoren dus gemiddeld per wedstrijd meer dan 3.5 goals en als ze zo doorgaan, dan eindigen ze dit seizoen ruim boven de 140 doelpunten. Wat is hun geheim? Frank en Erik zoeken het uit.
20/11/202024 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Is dan niks meer heilig: rookt Milko Djurovski nog wel!?

Jetro Willems zat 5 dagen in de bak voor een nieuwe documentaire, Michel Adam maakt zich boos over het vuurwerkverbod en als klap op de vuurpijl bellen Frank en Erik met hun favoriete Macedoniër, Milko Djurovski. Mocht jij je nou ook bijna wekelijks afvragen of de rookmagiër zijn bijnaam nog eer aan doet: dat, en meer, hoor je in deze aflevering van Bureau Sport.
13/11/202024 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Door tante Dikkie loopt niemand bij Telstar naast z'n schoenen

Telstar-spits Sebastian Soto werd deze week opgeroepen voor de selectie van de Verenigde Staten. Kortom: de hoogste tijd om de leukste kantine-vrouw van Nederland te bellen. De vrouw die ervoor zorgt dat er bij Telstarrrr niemand naast z'n schoenen gaat lopen: Tante Dikkie.
06/11/202024 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 6 november 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
06/11/202015 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 30 oktober 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
30/10/202028 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 23 oktober 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
23/10/202028 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 16 oktober 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
16/10/202028 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 9 oktober 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
09/10/202028 minutes 21 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 2 oktober 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
02/10/202028 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 25 september 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
25/09/202029 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 18 september 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
18/09/202028 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 11 september 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
11/09/202027 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 4 september 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
04/09/202028 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 28 augustus 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
28/08/202028 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 21 augustus 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
21/08/202027 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 14 augustus 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
14/08/202028 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 17 juli 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
17/07/202030 minutes
Episode Artwork

Uitzending van 10 juli 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
10/07/202028 minutes 4 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 3 juli 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
03/07/202027 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 26 juni 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
26/06/202030 minutes
Episode Artwork

Uitzending van 19 juni 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
19/06/202028 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 12 juni 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
12/06/202027 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 5 juni 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
05/06/202030 minutes
Episode Artwork

Uitzending van 29 mei 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de 'Verhoorwagen', en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
29/05/202030 minutes
Episode Artwork

Uitzending van 22 mei 2020

Erik Dijkstra en Frank Evenblij duiken de sportgeschiedenis in. Samen met luisteraars halen ze herinneringen op aan de mooiste en pijnlijkste sportmomenten. En, ze bellen onder andere met niemand minder dan Tinus van Teunenbroek: na vandaag een naam om nooit meer te vergeten.
22/05/202030 minutes
Episode Artwork

Uitzending van 15 mei 2020

In Bureau Sport blikken Frank Evenblij en Erik Dijkstra samen met luisteraars terug op de mooiste of meest spraakmakende sportmomenten (want laten we die WK finale van 2010 ook maar gauw weer vergeten). Daarnaast belt het illustere duo met Henk de Jong over de uitspraak van de rechter over Cambuur, en spreken ze Johan van der Velde over zijn favoriete sportmoment.
15/05/202027 minutes 47 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 8 mei 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
08/05/202026 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 1 mei 2020

De Eredivisie afsluiten aan de hand van penaltyseries: Frank Evenblij en Erik Dijkstra strijden er nu al weken voor. Zijn er meerdere mensen die zo'n Penaltybokaal zien zitten? Dat en meer hoor je vandaag in Bureau Sport.
01/05/202026 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 24 april 2020

Frank Evenblij en Erik Dijkstra staan met luisteraars stil bij bijzondere sportfragmenten in deze Quarantaine editie van Bureau Sport. Maar, toch missen ze live sport heel erg. Dus hebben ze een fantastisch plan bedacht om de Eredivisie mee af te sluiten. En als de topscorer van de Eredivisie Cyriel Dessers het een goed idee vindt, dan weet je zeker dat het briljant is.
24/04/202026 minutes 35 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 17 april 2020

Iedereen vraagt zich natuurlijk wel eens af: hoe is het met Leo Beenhakker? Dus, Frank Evenblij en Erik Dijkstra besloten hem op te bellen. En ze bellen niet alleen met hem, ook met luisteraars. Samen halen ze de mooiste sportmomenten even terug naar deze tijd, want als er geen sport is, is het mooiste natuurlijk om even te praten over sport.
17/04/202027 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 10 april 2020

In deze bijzondere Quarantaine editie luisteren Frank Evenblij en Erik Dijkstra oude sportfragmenten terug met luisteraars, spreken zij met Dylan van Baarle over wat een mooi wielerweekend het had moeten zijn en bellen ze ook even met Foppe de Haan, die het voetbal ook zo ontzettend mist.
10/04/202026 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 13 maart 2020

Presentator zijn van een sportprogramma in tijden van corona is zwaar, moeilijk en vraagt om creativiteit. Gelukkig bij Bureau Sport is van dat laatste genoeg, dus in deze uitzending onder andere: Frank en Erik bellen met Daniëlle van de Donk, vragen raad aan Mart Smeets en spreken met Danny Makkelie.
13/03/202025 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 6 maart 2020

Erik Dijkstra en Frank Evenblij bellen onder andere met de kersverse international van Nigeria, Kjeld Nuis zit in de verhoorwagen, Bauke Mollema vertelt wat er zo bijzonder was aan de befaamde Mollema-bult. Kortom, louter hoogtepunten! Én een Mystery Guest
06/03/202026 minutes 1 second
Episode Artwork

Uitzending van 28 februari 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
28/02/202025 minutes 37 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 21 februari 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
21/02/202027 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 14 februari 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
14/02/202029 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 7 februari 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
07/02/202029 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 31 januari 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
31/01/202029 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 24 januari 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
24/01/202029 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 17 januari 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
17/01/202029 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 10 januari 2020

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
10/01/202029 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 20 december 2019

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
20/12/201929 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 13 december 2019

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
13/12/201929 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 6 december 2019

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
06/12/201929 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 29 november 2019

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
29/11/201929 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 22 november 2019

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
22/11/201929 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 15 november 2019

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
15/11/201929 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 8 november 2019

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
08/11/201929 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 1 november 2019

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
01/11/201929 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 25 oktober 2019

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
25/10/201929 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 18 oktober 2019

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
18/10/201929 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 11 oktober 2019

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
11/10/201929 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Uitzending van 4 oktober 2019

Elke vrijdagmiddag tussen 13.30 en 14.00 geven Frank Evenblij en Erik Dijkstra op geheel eigen wijze hun kijk op de afgelopen sportweek. En blikken ze vooruit op het weekend dat komen gaat. Met iedere aflevering een stevig interview in de “Verhoorwagen”, en ook de mystery-guest zal niet ontbreken.
04/10/201929 minutes 59 seconds