Winamp Logo
Budapesti Zsaruk Cover
Budapesti Zsaruk Profile

Budapesti Zsaruk

Hungarian, Investigative journalism, 1 season, 99 episodes, 2 days, 4 hours, 59 minutes
About
A Budapesti Rendőr-főkapitányság bemutatja új PODCAST sorozatát, a BUDAPESTI ZSARUKat! Az első epizódban ismerjék meg műsorvetőinket!
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Szily Nóra a műsorvezető

Kedves Hallgatóink! Technikai okok miatt ma ismétlést fognak hallani, mégpedig az egyik legnépszerűbb adást elevenítjük fel: Akasztják a hóhért, Gál Sándorral és Szabó Gergővel Szily Nóra beszélget. Érdemes követni bennünket továbbra is, a jövő héten egy sokakat foglalkoztató, jelentős érdeklődést generáló esetről, a Novozánszki, azaz VV Fanni – emberölési ügyet fogjuk körüljárni.
7/18/202457 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Zanati Balázs

Budapesti Zsaruk Podcast - Zanati Balázs
7/11/202454 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Takács Anna

A nyár. A legpozitívabb, legörömtelibb, legboldogabb évszak. Hogy ez így is maradhasson - Takács Anna r- százados, a BRFK bűnmegelőzési előadója beszél a rendőrök szezonális prevenciós munkájáról.
7/4/202428 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Szili István

Valaki, aki az épp zajló Eb alatt sem bánta meg, hogy nem lett focista. Nincs is rá oka: sikeres amatőr pályafutás után, kétszeres országos bajnokként, kontinensviadalok résztvevőjeként állt profinak. A svájci boxoló a kőszegi pincében terem, az agyonüthetetlen kitartás meg hegyi futások közben - erről is mesél a Budapesti zsaruk podcast adásában vendégünk, Szili István profi ökölvívó.
6/27/202419 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - dr. Lombosi Melinda r. alezredes

Vigyázat! Kivételesen súlyos anyag. Szó szerint, a maga, és mindenféle fogásnemében: beszélgetés a legerősebb magyar rendőrnővel. Lombosi Melinda r. alezredes, fekvenyomó-világbajnok, és számtalan egyéb mozgásforma jeles képviselője mesél sporthoz fűződő viszonyáról.
6/20/202418 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Ungvári László r. alezredes

Ha egy bűnügyi bevetési zsaru a fejébe vesz valamit… Az a szívébe költözik. Onnan meg egyenes úton a lábába. Ungvári László r. alezredes azt találta ki, hogy segítőket szerez egy súlyosan beteg kislány gyógyszeres kezelésének finanszírozásához. Osztott-szorzott, gondolkodott; mivel tudna figyelmet irányítani a daganatos betegséggel küzdő baba meggyógyítására? Például azzal, amihez nagyon ért: Ungvári alezredes ugyanis történetesen eltökélt hosszútávfutó is. Ultrahosszú váltófutás Zojáért, Ceglédtől Encsig, jó célért, jó emberekkel – a többit mesélje el ő.
6/13/202444 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Németh László r. alezredes

Levette a szakácskötényt, helyette bukósisakot húzott, előtte még hazatért Csehszlovákiából Magyarországra. Stílusosan: a Hungáriára, azaz a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályának Hungária körúti bázisára. Leharcolt MZ-vel kapaszkodott ki komor bombatölcsér rézsűjén, tizedesi váll-lapokkal, tényleg, mint Sinkovits Imre abban a kultikus filmben, aztán egyszercsak bepöfögött Esztergomba, szociálpedagógia szakra, utána meg a Rendőrtiszti Főiskolára. Beosztottjai rengeteget szerepelnek különféle médiafelületeken, nem is ok nélkül: talán a legnépszerűbb, legmisztikusabb szolgálati ág megjelenítői - a rendőrmotorosok. A BRFK KLFO motoros alosztályának vezetője, Németh László alezredes önnön személyében is megér egy podcastet, ő mesél pályájáról, no és persze a pesti motoroszsaruk munkájáról liftezéstől faderék-eltávolításig , azaz delegációkíséréstől bringaverseny-biztosításig.
6/6/202414 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Osztoicsné Czéder Andrea r. alezredes

Budapesti Zsaruk Podcast - Osztoicsné Czéder Andrea r. alezredes
5/30/20246 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Csobay Balázs r. alezredes

A napokban, Verőcénél bekövetkezett dunai tragédia kapcsán Csobay Balázs r. alezredes, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetőhelyettese, a Bűnügyi és Balesetvizsgálati Osztályának vezetője beszél a folyami víziközlekedésről, egysége munkájáról, kutató - és mentőakciókról.
5/23/202423 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Antalics Máté r. törzszászlós

Egyébként meg: így könnyű. Antalics Máté r. törzszászlós félig-meddig hobbinak tekinti munkáját, a 136 lovas, majd’ hárommázsás szolgálati vas terelgetését, persze, hogy ezzel a felfogással felszabadultan és kiválóan motorozik. Na jó, de egy kis levegőváltozás adott idő után mégis kell, bármennyire kalandos és igéző a budapesti úthálózat, közlekedés, meg feladatszabás, stb. Antalics tzls. tehát kapta-fogta magát, és elgurult a 850 kilométernyire elhelyezkedő Kulmbachig, aholis egy bajor sörgyár udvarán…
5/16/202414 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Pataki Gábor

Budapesti Zsaruk Podcast - Pataki Gábor
5/9/202421 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Illés Gabriella

Egy producer, aki fantáziát lát a rendőrségben. Ha drogprevenciós programsorozat, ha egy drámafolyam mindinkább megizmosodó mellékszála - Illés Gabriella körül időről időre felbukkannak kollégáink. A rendőrökről, mint nemes törekvések letéteményeseiről, vagy jól ábrázolható figurákról mesél médiakészítői aspektusból a Budapesti Zsaruk mai vendége.
5/2/202421 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Rendőrnap, beszélgetés Jaklin Renáta r. századossal

Szombaton rendőrnap! De mi lesz rendőrnapon? Rendezvényünk házigazdája, Jaklin Renáta r. százados árul el részleteket programjainkról. Várunk benneteket, mert mi biztosan ott leszünk! És, Ti ott lesztek? 2024. április 27. Városliget
4/25/202410 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Szalai Isti

4/18/202426 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - dr. Rátkai Tímea

Harminchat éve nincs velünk. Nemcsak jogi, de etikai, vallási, morális, és bőven társadalmi kérdés is, a legvisszavonhatatlanabb igazságszolgáltatási eszköz, átjáró lét, és nemlét között. A halálbüntetésről beszél Dr. Rátkai Tímea jogász, egyetemi tanársegéd.
4/11/202448 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Dr. Kulja András

Kezdetben vala a tévé, és Öveges professzor, azaz Öveges József piarista szerzetes, fizikus, középiskolai és egyetemi tanár, aki adássorozatával az egyébként mérsékelten népszerű természettudományos tantárgy rejtelmeiről mesélt hallgatóságának – kirobbanó sikerrel. Napjainkban vala az internet, meg a kommunikáció forradalma, és Dr. Kulja András, sebész-rezidens, tartalomgyártó, aki hazánkban először vetette latba TikTok csatornáját orvosi témájú adások célbajuttatására, azt mondja: a lakosság egészségértésének csiszolása céljából.
4/4/202441 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Zoltán Kevin rallyversenyző

A múlt hét végén történt, több halálos áldozatot követelő sportbaleset a tragikus apropója a Budapesti Zsaruk Podcast mai beszélgetésének. Zoltán Kevin raliversenyző abszolúte avatottként, belülről látva az olykor tizedmásodpercek alatt lejátszódó folyamatokat a szervezők, a biztonsági személyzet, a verseny résztvevői, és a közönség felelősségéről is beszél.
3/28/202435 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Gajdos Milán honvéd főhadnagy

Bomba a stúdióban! Gajdos Milán honvéd főhadnagy a katonai tűzszerészek munkájáról beszél a Budapesti Zsaruk Podcast mai adásában.
3/21/202453 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk podcast - Talmácsi Gábor

Motorosok a négyzeten! Szezonkezdési tippek Talmácsi Gábor MotoGP világbajnokkal és motoros rendőrünkkel, Dobrocsi Gábor r. főhadnaggyal.
3/14/202427 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Legindi Tímea

Baj van. Ez a lakonikusan tömör kifejezés számunkra sem ismeretlen. A Budapesti Zsaruk mai adásában Suhajda Szilárd, a Mount Everest-en eltűnt hegymászó felesége, Legindi Tímea beszél feldolgozásra kerülő érzelmi kihívásokról, gyászról, veszteségről, és talpraállásról.
3/7/20241 hour, 1 minute, 44 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Királyné Kövesi Tímea r.őrnagy

Szigetfesztiválozó német színész, akit a zárónapon sújt agyon egy darazsak-rágta ártéri faderék. Építőmunkás, akinek nyakába szakad két munkatársa, és egy félkész emelet. Az emberélet törékenységéről, balesetekről, első kézből a bűnügyi technika rekonstrukcióin keresztül.
2/29/202445 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Dr. Szigetvári Oszkár r. őrnagy

Akiknél ott van a főváros kulcsa. Akik mindenhová eljutnak Budapesten. Ha kell leplezetten, az adrenalin leplezetlen. Legőszintébb kamaszálmaink pesti zsarui, akik keveset papíroznak, ám annál többet akcióznak, nyomozók pajzsban-sisakban, emelt fordulatszámon, rendőr-romantikával csurigtöltötten. Szigetvári Oszkár r.őrnagy mesél a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztályának mindennapjairól.
2/22/202416 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Bedő Beatrix r. hadnagy

Mai témánk a kibertérbe vezet, az online csalások egyik szegmensébe. A tegnapi napra tekintettel - nem, nem a Bálintok miatt - az úgynevezett romance scam-el foglalkozunk; az átverés módszerével, a pszichológiájával, és a megelőzéssel. A csalásokról Bedő Beatrix r. hadnaggyal, a BRFK Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztály Kiberbűnözés Elleni Osztály nyomozójával beszélgetünk.
2/15/202430 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Szécsi Tibor r. alezredes

Mai adásunkban a gyalogos közlekedésről és a rollerekről beszélgetünk Szécsi Tibor r. alezredessel, aki majd negyed évszázados közlekedésrendőszeti tapasztalattal a háta mögött segít nekünk kivesézni a témát.
2/8/202433 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Borbély Zoltán

"A gyilkosság is az őrület egyik formája, mon ami!" - jelenti ki Agatha Christie képzeletbeli belga mesterdetektívje, Hercule Poirot. És mit mond erről egy valódi hazai szakember? Borbély Zoltán ügyvéd beszél a bűnös cselekedet idején fenálló kóros elmeállapotról, annak megítéléséről, elbírálásáról, következményeiről.
2/1/202429 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Kovács Attila r. alezredes

Bár a talajszint alatt tizenkét méterrel szolgálnak, látják Budapestet - kamerákon keresztül. Meg hallják - bejelentések alapján. És érzik is a fővárost, minden rezdülésében. Budapest hatósági igényeire reagálva figyelnek 24 órában. Ők az Irányítók: Kovács Attila r. alezredes mutatja be a BRFK TIK munkáját.
1/25/202419 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Hadnagy Zsuzsanna

Mai podcast adásunk vendége szirénás társterületről érkezett. Hadnagy Zsuzsanna csecsemőmentős alaptevékenységére építette fel jelenlegi kiterjesztettebb "misszióját": újszülöttek, kismamák, és családok bébi-menedzsmentjével foglalkozik.
1/18/202428 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Dr. Hajba Zsolt r. alezredes

Bizonyos, hogy a napokban elhunyt Finta József legkülönlegesebb épülete. Hol máshol van imaszoba a lőtér fölött, hol zajlik egyszerre filmforgatás, látásvizsgálat és kihallgatás, hol jelenik meg ugyanaznap több száz óvodás, egy komplett ipari alpin-brigád, és pár tucat fegyveres vadász, hol kérik el az embertől Bach-koncert előtt az éles pisztolyt? A Teve, azaz a Rendészeti Igazgatási Központ. Hajba Zsolt r. alezredes, a BRFK Központi Objektumvédelmi Osztályának vezetője mesél a Rendőrpalotáról.
1/11/202427 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Budapesti Zsaruk Podcast - Kosztolánszkyné Alexa Hajnal a ZoNa Alapítvány elnöke

Segíteni akar, ott, ahol tud, és ott, ahol kell. Azt pontosan tudja, hogy hol van szükség támogatásra; többgenerációs rendőrdinasztia tagja, korábban ő maga is bajtársunk volt: Kosztolánszkyné Alexa Hajnal, a ZoNa Alapítvány elnöke, aki rendőrárvák sorsának jobbítását tűzte szervezetük zászlajára.
1/4/202427 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Janicsákné Wiedermann Ágnes r. alez.

Sisteregve, szikrázva, durrogva búcsúzik 2023. A Budapesti Zsaruk Podcast idei utolsó adásában Janicsákné Wiedermann Ágnes r. alezredes oszt meg tudnivalókat a szilveszteri pirotechnikai eszközökkel kapcsolatos szabályozásokról.
12/28/202327 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Pallagi Andrea lelkész

Soha nem látott módon megugrott a Budapesti Zsaruk podcaststúdiójában az egy négyzetméterre eső teológusvégzettségű rendőrök száma. Pallagi Andrea r. főhadnagy, református lelkész mesél két pillérről, két szolgálatról, igazi magáratalálásról, és Lindáról.
12/27/202338 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Beck Monika Magyarország Szív Futónagykövete

Beck Monika Magyarország Szív Futónagykövete, a szívbeteg gyerekeket segítő Szív Bajnokai Alapítvány kigondolója, a mostanság a rendőrség minden zegét-zugát bejáró kabalafigura, Bajnok Maci (ötlet)gazdája, tulajdonosa, gondozója. Indíttatásáról, küldetéséről, a segíteni akarás motívumairól mesél.
12/14/202336 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Dulai Péter kriminalista, bűnügyi újságíró

Bűnök a félmúltból. Dulai Péter író, bűnügyi újságíró egy kötetbe szedte össze a közelmúlt legsúlyosabb bűneseteit.
12/7/202329 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Kovács Violetta a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány vezetője

Kutyabarátoknak kötelező! Bemutatjuk Kovács Violettát, a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány vezetőjét, aki több, mint teljes odaadással fordul a segítségre szoruló ebek felé. Nem mellesleg: neki, és kollégáinak köszönhető, hogy az ukrán harctérről hazánkba került, és rehabilitációs kezelésbe kezdhetett Rambo, a BRFK slágerkutyája!
11/23/202335 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Demjén István r. őrmester (A KICSI)

Most már nehéz elhinni, de ő is volt gyerek, egészen kisgyerek, korának megfelelő tiszta, őszinte érdeklődéssel, és lényeglátással. A jó karakter mindig a rendőr - állapította meg a hajdúsági faluban cseperedő fiúcska, és amint tehette, ő is mundért öltött. Kezdő tiszthelyettesként a kibocsátó ünnepségről egyből ment a déli határszakaszra, azután a Készenléti Rendőrségtől - nem egyből - a BRFK-ra, majd kerületi kapitányságról Közrendvédelmi Főosztályra. Közben mindenhol tanult, és persze edzett, rengeteget, rendületlenül, monumentális izomtömeget pakolva magára, idővel azt is megszokta, hogy nem csak ő figyel rendőrként az emberekre, de bizony őt is megnézik. Pályafutásáról, sportéletútjáról, Arnold Schwarzeneggerhez fűződő bámulatáról mesél, beavatva abba is, hogy hol számít kevésnek a kerek negyedtonnás fekvenyomás és guggolás. A mai podcast-adás vendége Demjén István r. őrmester - A KICSI.
11/16/202335 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Dr. Akpinar Szelim r. hdgy nyomozó

Budapesti Zsaruk Podcast - Profilozás, személyiségelemzés. A két szakterületet leginkább sorozatgyilkosokkal párhuzamosan szokták emlegetni, de mit is jelent valójában a profilozás? Erről beszélgetünk mai adásunkban Dr. Akpinar Szelim r. hadnaggyal, a BRFK Életvédelmi Osztály nyomozójával.
11/9/202331 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Mártonhegyi Milán r. főtörzsőrmesterrel beszéljetünk - Budapesti Zsaruk Podcast

Budapesti Zsaruk Podcast - Mai adásunkban Mártonhegyi Milán r. főtörzsőrmesterrel beszéljetünkValamiféle különleges kovácsműhelyt rejtegethetnek a fiúk a nyolcban. Tapasztalatszerzésnek szánták, végül nyerő csapatként tért haza Mártonhegyi Milán r. főtörzsőrmester és csapata, Karai Viktor r. hadnagy, Csizmazia Benedek r. hadnagy, és Őri Péter r. hadnagy, akik többszörös diadalt arattak a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen ötödik alkalommal megrendezett Somorjai Gábor Emlékversenyen. A szakmai tudást és erőnlétet követelő kilencfordulós feladatsor összesítése után nem csupán a hivatásosok 21 indulót jegyző kategóriájában, de a 35 alakulatot felvonultató teljes mezőnyben is elsőséget szereztek, így elhódították a legeredményesebb csapatnak kijáró vándordíjat, emellett a KR NNI által alapított, a legjobb csapatmunkát elismerő kupát is.
10/26/202325 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - Szabó Viktória kutyacoach

Beszélgetés Szabó Viktória, kutyacoach-al
10/12/202341 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Dr. Christián László r. dandártábornok - beszélgetés - BUDAPESTI ZSARUK PODCAST

Dr. Christián László r. dandártábornok - beszélgetés - BUDAPESTI ZSARUK PODCAST
9/27/20231 hour, 2 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - Zsinór József r.ftörm motorosjárőr

Hogyan érdemes? Hogyan biztonságos? Hogyan élvezetes? Zsinór József r.főtörzsőrmester, a BRFK motoros járőre beszél 34 évnyi tapasztalattal, a Földet többször körbeérő vezetési rutinnal a háta mögött az átgondolt kétkerekű-használatról, és a motoros szolgálati ág sajátosságairól.
8/31/202331 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - Beszélgetés Varga Béla r.alezredessel

Fejbelőtt ékszerész. Elrabolt albérlő. Szerény képességű sírásó. Befolyásolható naiva, alkalmi pszichológusok - mind-mind a “brassói Terminátor” ügyében. Dzsentri kivagyiság, metsző brutalitás jelenik meg, míg a nyomozók a klasszikus eszközökön túl halmazelméleteket vetnek be - eredményesen - a kőkemény bűnözőkkel szemben Varga Béla r. alezredes történetében.  
8/24/202319 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST -Koleszár István a REX kutyaotthon vezetője

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST -Koleszár István a REX kutyaotthon vezetője
8/17/202325 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Jáger István r. ezredes Baumann Péterről - Budapesti Zsaruk Podcast

Budapesti Zsaruk Podcast – Fél év elteltével is nagyon nehéz arról a januári napról beszélni, amikor Baumann Péter posztumusz rendőr főhadnagyot intézkedés közben késsel sebezte halálra egy őrjöngő férfi Újbudán, de ma beszélünk róla. A BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányság vezetője percekkel azután, hogy megtámadták a rendőreit, már a helyszínre tartott, ahol még próbáltak a mentők küzdeni Peti életéért, és ahol a szörnyű hírek mellett Jáger István r. ezredesnek vezetőként is helyt kellett állnia.
7/14/202323 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Czene Attila magyar olimpiai bajnok - Budapesti Zsaruk PODCAST

Budapesti Zsaruk PODCAST - Mai adásunkban Czene Attila magyar olimpiai bajnok úszóval beszélgettünk az úszósportról, a kezdetekről, és arról, hogy milyen út vezet az első karcsapástól az ötkarikás játékokig. Czene Attilával, aki a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke is, pár hete már találkoztunk, és büszkén vehettük át tőle a Kihívás Napja sportkihívás oklevelét, hiszen a budapesti rendőrök a legnagyobb számban vettek részt a sport fontosságát hirdető kezdeményezésen. YOUTUBE:https://youtu.be/H6itIaiWPb0
7/6/202352 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - A Duna szép és veszélyes

Budapesti Zsaruk Podcast - A Duna szép és veszélyes, mondjuk számtalanszor. Na jó, de mégis mi abban olyan veszélyes, ha nekiindulunk átúszni a Dunát? Egyáltalán hol fürödhetünk a folyóba? És hogyan közlekedjünk, ha például SUP-ra szállunk? Többek közt ezekről beszélgetünk Dr. Fekete Tamás r. alezredes, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság őrsparancsnokával.
7/4/202328 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJA

Tavaly, tavalyelőtt százméteres sor kígyózott, tömegek akartak bejutni. A Rendőrségre. Nem tévedés: évek óta népszerű programrész a Múzeumok Éjszakáján a kapuit megnyitó Teve utcai Rendőrpalota bejárása. Osztoicsné Czéder Andrea alezredes, a Bűnmegelőzési Osztály vezetője a június 24-i éjszaka eseményeiről beszél.
6/23/20237 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - Beszélgetés Ács Zoltánnal

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - Beszélgetés Ács Zoltánnal
6/15/20231 hour, 23 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

DJ YAMINA - BUDAPESTI ZSARUK PODCAST

Egy szertelen partyarc. A Budapesti Zsaruk mai podcastjában DJ Yamina osztja meg gondolatait buliról, tiltásról, generációjáról és droghasználatról.Youtube:https://youtu.be/SyGYNbbB2Wg
5/31/202343 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Greskó Diana r. alezredes - BUDAPESTI ZSARUK PODCAST

A Közlekedési Kultúra Napján vendégünk a Közlekedésrendészeti Főosztályról Greskó Diana r. alezredes.Legyen minden nap a kulturált és biztonságos közlekedés napja!
5/11/202325 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK EXTRA PODCAST - SZILY NÓRÁVAL

Hatvan kilométer hosszú szolgálati terület. Évi 30-40 életmentés. Armadakontroll kajaktól és gabonauszályon át hotelhajókig. A Budapesti Zsaruk Podcast X. Országos Rendőr és Tűzoltónapi különkiadásában Szily Nóra beszélgetett Lázár Balázs r. törzszászlóssal munkahelyéről - a Dunáról.
5/4/202337 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Zanati Balázs ma Torontóból jelentkezett be hozzánk! - Budapesti Zsaruk PODCAST

Budapesti Zsaruk PODCAST – Mai vendégünket már sokan ismerhetitek, Zanati Balázs ma Torontóból jelentkezett be hozzánk. Beszélgettünk a torontói rendőrök életéről, Balázsék munkájáról, és azokról a társadalmi problémákról, amellyel a kanadai rendőröknek nap mint nap fel kell vennie a harcot.
4/27/202341 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Veszprém. Győr. Mór. Ez az az ÜGY! BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - Csizner Zoltán r. ezredes

Veszprém. Győr. Mór. Ez az az ÜGY! Csizner Zoltán r. ezredes eleveníti fel maga, és kollektívája részvételét a számára szakmai mérföldkövet jelentő, több gyilkosságot felderítő nyomozássorozatban.
4/6/202341 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK - dr. Mező Boglárka

Beszélgetés dr. Mező Boglárkával
3/30/202321 minutes
Episode Artwork

Köbli Mihály r. alezredes, a BRFK Rendkívüli Haláleseti Osztályának vezetője - BUDAPESTI ZSARUK PODCAST

Köbli Mihály r. alezredes, a BRFK Rendkívüli Haláleseti Osztályának vezetője - BUDAPESTI ZSARUK PODCAST Kertvárosi misztikum. Egy ránézésre rendes ház, tele holttestekkel, három generáció rejtélyes halála.
3/23/202328 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Papp Zoltán főhadnagy, a HUNOR mentőcsoport tagja - BUDAPESTI ZSARUK PODCAST

Mai adásunk vendége Papp Zoltán főhadnagy, a HUNOR mentőcsoport tagja. A mentőcsapat elsőként az elsők között érkezett Törökországba, a 7,8-as erősségű földrengés helyszínére. Adásunkban első kézből hallhatjátok, hogy a magyar hősök hogyan mentettek, és milyen küzdelem zajlott a földrengés helyszínén, hogy túlélőket találjanak a romok alatt.
3/2/202348 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Szily Nóra szuperpodcast - Egy éves a BUDAPESTI ZSARUK podcast

Szily Nóra szuperpodcast - Egy éves a BUDAPESTI ZSARUK podcast Erő. Hit. Élet. Védelem. Halál. Félelem. Józsaru. Rosszgyerek. Hivatás. Tudat. Sokk. Nem olyan sokk. Szamárinduló. Olajkályha. Adrenalin. Telefoncsörgés. Indul a pörgés. Család. Csokik. Dobozolt lelkek. Hívószavak egy, vagy tetszés szerint: két beszélgetésből. A közös nevező Szily Nóra, aki a Budapesti Zsaruk podcastfolyam első születésnapjának apropóján vendégriporterként kérdezősködött. Válaszadói: a két műsorvezető, Gál Sándor r. alezredes, és Szabó Gergely r. főtörzsőrmester, akik ezúttal önmagukról, pályafutásukról, emlékezetesebb momentumaikról meséltek.
2/24/202356 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk PODCAST - Lövészet - Salamon Róbert r. zászlós, szakoktató, a BRFK egyik lőkiképzője.

Budapesti Zsaruk PODCAST - Lövészet Budapesti Zsaruk Podcast- Fegyverek, lőkiképzés – Vendégünk Salamon Róbert r. zászlós, szakoktató, a BRFK egyik lőkiképzője. Youtube: https://youtu.be/0XCUayXR74Y
2/14/202335 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

VÁLTSÁGDÍJ - Csizner Zoltán r. ezredes - BUDAPESTI ZSARUK PODCAST

Bőröndbezárt ázsiai kisfiú a csomagtartóban. Túszdráma egy sajátos felfogású és kultúrájú, zártan működő kisebbségben, tragédiába torkolló emberrablás az ezredforduló küszöbének Budapestjén. Csizner Zoltán r. ezredes eleveníti fel egyik legemlékezetesebb nyomozását a Budapesti Zsaruk PODCAST mai adásában. YOUTUBE: https://youtu.be/S5fdiUL19qU
2/10/202324 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Köbli Mihály r. alezredes, a BRFK Rendkívüli Haláleseti Osztály vezetője - BUDAPESTI ZSARUK PODCAST

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - Köbli Mihály r. alezredes, a BRFK Rendkívüli Haláleseti Osztály vezetője Civil fülnek talán borzalmasan sötét, talán kicsit misztikus, talán nagyon ijesztő terület. Ők azok a rendőrök, akik az elmúlás ezer arcával néznek farkasszemet, akik különbséget tesznek bűn, baleset és önkezűség között. A Budapesti Zsaruk podcastsorozat mai adásában Köbli Mihály r. alezredes, a BRFK Rendkívüli Haláleseti Osztály vezetője beszél kollektívájának munkájáról.
2/8/202341 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk PODCAST - Schóbert Norbert beszélgetés

A fordulatok embere, aki térben és időben önkéntesen kiterjesztve esküjét, most is a hazát szolgálja - másképpen. Pluszkilókkal küzdő kamaszfiúból lett professzionális testnevelőtiszt, aztán rendőrből országosan elismert fitnesszguru. Üzletember, életmód-bestsellerek írója, családapa. Brand, márka, jelenség. "A" Sobertnorbi, azaz Schóbert Norbert - külön büszkeségünkre - : egykori kollégánk mesél életéről, pályaszakaszairól, motivációiról, törekvéseiről. YOUTUBE: https://youtu.be/cfT6NytSqqs
2/2/202327 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - Horváth Orsolya r. százados

Budapesti Zsaruk Podcast - Évindító egészségtudat Vendégünk Horváth Orsolya r. százados, a Közlekedés-Vizsgálati Alosztály kiemelt fővizsgálója. Orsi a rendőrség mellett jelentős sportolói múltat és jelent tudhat magáénak, és emellett első életmódprogramunk egyik edzője is. YOUTUBE: https://youtu.be/jZX2iejiSQw
2/1/202326 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Antalóczy Péter podcast - BUDAPESTI ZSARUK PODCAST

Egy ember, akit minden érdekel. Dr. Antalóczy Péter docens, a római nagykövetség korábbi gazdasági atasséja, az NKE oktatója beszél bűnről, morálról, honi elkövetésekről és globális gengszterizmusról. Olasz maffiatörténet pisztáciahéjban: a Bourbon-befolyás és a skorbut elleni citrustermesztés hatása a talján alvilágra, a magyar emberkereskedelem drámai valósága tanári katedráról, ügyvédi pulpitusról és a nyomozások testközeléből.
1/31/202359 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Négylábú nyomozóink kiképzőjét, Stein Mária r. alezredest hallhatjátok mai adásunkban.

Budapesti Zsaruk Podcast - Négylábú nyomozóink kiképzőjét, Stein Mária r. alezredest hallhatjátok mai adásunkban. Természetesen a stúdióba rendőrkutyánk, Jolly is meghívást kapott; igaz neki nem jutott mikrofon, így kiképzője tolmácsolásából tudhatjátok meg milyen is a szolgálati kutyaélet.
12/15/202233 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - Vendégünk Onder Béla r. főtörzsőrmester

Rendőr, négyszeres magyar bajnok erőemelő, személyi edző, intézkedéstaktikai instruktor. Onder Béla r. főtörzsőrmester nemcsak kiváló kollégánk, hanem első életmódprogramunk vezető edzője is. Bécinek a sport az évek során ugyanolyan hivatássá nőtte ki magát, mint rendőri szakma, melyre gyermekkora óta tudatosan készült. Most ezt a tudást próbálja egy csapat budapesti rendőrnek átadni a BRFK életmódprogramjában.
12/1/202227 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI Zsaruk PODCAST - Nyerges Béla alezredes, a BRFK Rablási Osztályának vezetője.

Egy rendőrfőtiszt, aki ült a Viszkissel – még kezdő nyomozóként, abban a rendőrautóban, amivel elfogása után vitték kihallgatásra a bankrablót. Nagy öregektől, testközelből figyelhette el a szakmai fortélyokat pályája indulásakor, azóta kéttucatnyi bűnügyesből álló kollektíva munkáját irányítja. A közelmúlt és a jelen nyomozási sajátosságairól, felszámolt fővárosi bűncselekmény-típusokról, egy erdőben élő, a zsákmányolt pénzét motorra költő skizofrén csöndes rablásáról, és az utána folytatott hajszáról is mesél Nyerges Béla alezredes, a BRFK Rablási Osztályának vezetője.
11/11/202230 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - BRFK és az Állatvédelem

Partnereinkkel, az Állatmentő Ligával idén írásban is megerősítettük együttműködésünket, azóta pedig számtalan közös akción vagyunk túl. Mai podcastünkban Pataki Gábor, az Állatmentő Liga elnöke mesél nekünk a kezdetekről,és egyáltalán arról, hogy hogyan válik valaki állatmentővé és egy állatvédelmi szervezet vezetőjévé.
11/3/202227 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - Kripnerné Tolmács Edina r. főtörzsőrmester

Türelem, improvizálás, megfigyelés, logisztika. Türelem. Ezek az ismérvei annak, amikor egy nem túl józan, vagyis semennyire sem józan elkövetőt sikerül telefonon keresztül „geolokálni”, majd a közterületi egységekkel elfogatni.  Kripnerné Tolmács Edina r. főtörzsőrmester, a Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese mesél el egy nem mindennapi esetet és természetesen munkáját. Sokszor hallhattátok már videóinkban, hogy a TIK-ről beszélünk, most elsőkézből tudhatjátok meg Edinától, hogy milyen is az élet a Tevékenység-irányítási Központban.
10/20/202219 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast- Verdes Edina r. zászlós

Mai adásunkban Verdes Edina r. zászlóssal beszélgettünk, aki szabadidejében férjével, Libor Ferenc r. zászlóssal és egy rátermett kamasz segítségével mentett életet. Hétvégi pihenésük egy hangos kiáltást követően drámai fordulatot vett; a szomszéd férfi elkeseredésében felakasztotta magát, azonban a rendőrök még időben levágták a kötélről. YOUTUBE: https://youtu.be/Gw0IrK74uFU
10/6/202214 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Borbély Zoltán - Újra a Budapesti Zsaruk Podcastban.

Mai adásunkban olyan bűncselekményeket vesézünk ki Borbély Zoltán ügyvéddel, mint a cserbenhagyás és a segítségnyújtás elmulasztása.
9/29/202226 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Királyné Kövesi Tímea r. őrnagy - BUDAPESTI ZSARUK PODCAST

Királyné Kövesi Tímea r. őrnagy - BUDAPESTI ZSARUK PODCAST
9/22/202240 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk Podcast - Beszélgetés Zsikla Árpád r. századossal

Régen adtunk hírt kollégánkról, Zsikla Árpád r. századosról, akit helyszínelés közben gázolt el egy autós még 2012 februárjában. Csoda volt, hogy akkor Árpi életben maradt, de ahhoz kétség sem férhetett, hogy visszatér közénk; másfél év küzdelem, operációk és rehabilitáció után állt újra szolgálatba, ez alatt a másfél év alatt pedig a budapesti rendőrök egy percre sem engedték el a kezét. Most Árpi meséli el, hogy mi történt vele, és persze, hogy mi történt  vele azóta?!
9/15/202224 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Zanati Balázs egyenesen Torontóból - Budapesti Zsaruk PODCAST

Zanati Balázs egyenesen TORONTO-ból - Budapesti Zsaruk PODCAST  Beszélgetés a magyar származású kanadai rendőrrel.
9/8/202227 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Dr. Szeles Géza Igazságügyi Orvosszakértő - Budapesti Zsaruk Podcast

Alfától omegáig: életöröm dübörögtette zajos fesztiválok veszélyeitől az elmúlással szembesülés torokszorító némaságáig. Az érzelmi hangerőgombot,  vitalitás-potmétert tekergeti értő kézzel Dr. Szeles Géza, aki 25 éven keresztül látta el a Sziget Fesztivál, utóbb a Volt, Balaton Sound, Strand fesztiválok egészségügyi ellátásának vezetői szerepkörét, emellett igazságügyi orvosszakértőként a halálnak is gyakorta a szemébe néz. Beszélgetés Dr. Szeles Géza Igazságügyi Orvosszakértővel.
9/1/202243 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk PODCAST - Mácsár Gábor r. alezredes

Budapesti Zsaruk PODCAST - Beszélgetés Mácsár Gábor r. alezredessel.
8/25/202245 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Gerendai Károly - a Sziget Fesztivál alapítója - BUDAPESTI ZSARUK PODCAST

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - Beszélgető partnerünk Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója, Magyarország első Michelin-csillagos éttermének tulajdonosa. Nevéhez kapcsolódik a közvetlen Budapest mellett található Lupa-tó és környéke fejlesztési projektje. YOUTUBE: https://youtu.be/z62_-a3u3R0
8/18/20221 hour, 1 minute, 9 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - Liu Shaoang

Budapesti Zsaruk - Podcast Stúdiónkban egy igazi „gyorshajtóval” beszélgettünk, vendégünk Liu Shaoang kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar rövidpályás gyorskorcsolyázó. https://youtu.be/-4sjxY2vneQ
8/11/202236 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - Sütő Krisztián

Beszélgetés Sütő Krisztián r. zászlóssal mai adásunkban. Kollégánk társával, Tóth Tamás r. törzszászlóssal 2020. november 23-án egy lángokban álló ház tetejéről mentett meg egy akkor 12 éves kisfiút, a tragédia egyetlen túlélőjét.
8/4/202215 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK PODCAST - Beszélgetés Réti László íróval

Beszélgetés Réti László íróval
7/28/202234 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk PODCAST – Bander Anita

Budapesti Zsaruk PODCAST – Bander Anita írót hallhatjátok mai adásunkban.
7/21/202219 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Dr. Gárdonyi Gergely r. ezredes rendőrségi főtanácsos tanszékvezető, adjunktus

Dr. Gárdonyi Gergely r. ezredes rendőrségi főtanácsos tanszékvezető, adjunktus BUDAPESTI ZSARUK PODCAST
7/14/202225 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Zanati Balázs PODCAST - kanadai rendőr

Zanati Balázs - BUDAPESTI ZSARUK PODCAST A magyar származású kanadai rendőrrel beszélget Gál Sándor r. alezredest, a BRFK Életvédelmi Osztály vezetőjét és egyben Podcastunk műsorvezetője. YOUTUBE: https://youtu.be/N8QjQJCi2uw
6/30/202217 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője - PODCAST

Dr. Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője - PODCAST YOUTUBE: https://youtu.be/hH5kUZXMaZQ
6/20/202221 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

MÁTYÁS ZSOLT - Budapesti Zsaruk PODCAST

MEGRÁZÓ BESZÉLGETÉS - mert az élet az ilyen. Amikor mi, rendőrök esküt teszünk, vállaljuk, hogy az életünk árán is… BUDAPESTI ZSARUK - PODCAST Mai adásunkban fiatalon elhunyt kollégánk, Mátyás Balázs édesapjával, Mátyás Zsolttal beszélgettünk, aki Balázs emlékére A Szolgálat-teljesítés közben Alapítványt is létrehozta. YOUTUBE: https://youtu.be/YDWA9AK3JvA
6/10/202227 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk PODCAST – Pásztor Erzsi

Budapesti Zsaruk PODCAST – Pásztor Erzsi színművésznőt hallhatjátok mai adásunkban. A tej kötelező kellék a stúdiópulton, csak mert Janka nénit nem fogadhattuk a rendőrségen egy kupicával
6/2/202224 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk PODCAST - SUTÁK VANDA a Nemzeti Vágta első nyertese

Budapesti Zsaruk PODCAST - SUTÁK VANDA a Nemzeti Vágta első nyertese
5/26/202221 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk - Lingvai Péter r.őrmester PODCAST

Budapesti Zsaruk - Lingvai Péter beszélgetés
5/19/202249 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Budapesti Zsaruk - Szarvas Erika r. őrmester

"Tizenegy lövésből igazából tizenegy talált." Budapesti Zsaruk - Szarvas Erika r. őrmester
5/12/202233 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK - dr. Kecskés Tamás r.ezredes

"A futásban ha nem megfelelő a cipő, ahogy a büntetőjogban is szoktuk mondani: Nagyobb kárt okozunk, mint aminek az elhárítására törekszünk." Beszélgetés Dr. Kecskés Tamás r. ezredessel az NN ULTRABALATON kapcsán.
5/5/202223 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK - Nerpel Richárd r. hadnagy PODCAST

Aranyéremmel zárta az BM Országos Judo Bajnokságot Nerpel Richárd r. hadnagy, a BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozója.
4/28/202225 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

SZABÓ GYŐZŐ PODCAST- Budapesti Zsaruk

"Megtalált az ópiát, a heroin és az egyéb cuccok és jó tíz évig fogva is tartottak." SZABÓ GYŐZŐ PODCAST- Budapesti Zsaruk
4/21/202232 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK 6. RÉSZ

Beszélgetés Borbély Zoltánnal 
3/24/202242 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

BUDAPESTI ZSARUK 5. RÉSZ

Rendőrbőrbe bújt youtuber - Vendégünk: Szecso
3/17/202225 minutes, 55 seconds