Winamp Logo
BrøndbyLyd Cover
BrøndbyLyd Profile

BrøndbyLyd

Danish, Sports, 1 season, 352 episodes, 2 days, 19 hours, 47 minutes
About
Kom med ind i alle afkroge af verdens smukkeste fodboldklub.
Episode Artwork

#827 Gruppeterapi og gruppekram med Tor og Juri

Du kender måske allerede Tor Scavenius (ja, ham med løbevideoerne) og Juri Rao (ja, Brøndbys huspoet). Måske gør du ikke, men så kommer du til det. Nu er Tor og Juri gået sammen i BrøndbyLyd-regi og giver dig Gruppeterapi. BrøndbyLyd udgiver mange podcasts, hvor vi nørder det taktiske, det analytiske og alt det seriøse og alvorlige. Men vi skal huske vores følelser.  Og det er det, du får i Gruppeterapi. Ikke ret meget taktik. Men masser af følelser, som du helt sikkert vil kunne identificere dig med som Brøndby-fan. I første omgang forsøger vi med nogle udsendelser sæsonen ud og ser, om det er noget, vi skal fortsætte.  Det kan lade sig gøre, fordi vi har medlemmer, som støtter vores arbejde gennem 3point.dks venner. Vi tror ikke på betalingsmure, men at vi giver til hinanden. Så hvis du har økonomisk overskud, kan du støtte 3point.dk med et årligt eller månedligt beløb og på den måde være med til at sikre at vi altid kan kaste os ud i nye projekter og holde hånden under programmer uden partnere. Lige nu sender vi en gratis loyal-tshirt til alle nye betalende medlemmer.  Meld dig ind i 3point.dks venner her Dette er andet afsnit af Gruppeterapi. Og her er der, som du kan læse, et gruppekram, der også har sneget sig ind. I denne episode handler det blandt andet om jinx og overtro. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
5/18/202450 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#826 Kickoff med Jon Pagh: Silkeborg IF - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve og Take Care ** Endnu en tur i slutspilskarrusellen! Fra førstepladsen til fjerdepladsen og nu til andenpladsen. Der er stadig en mulighed for Brøndby IF, men den forudsætter en sejr i Silkeborg mandag aften. Men hvad bliver det for en opgave i Søhøjlandet mod Kent Nielsens pokalvindere? Du får optakt her. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. Med på en telefon har vi journalist og tv-vært Jon Pagh, som også har en livslang kærlighed til Silkeborg IF. ** Kan du lide vores podcast, så giv os meget gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcastafspiller. ** Du kan også støtte vores arbejde ved at melde dig ind i 3point.dks venner. Vi tror nemlig ikke på betalingsmure - og vores medlemmer er med til at sikre at de aldrig kommer op. Lige nu sender vi en gratis loyal-tshirt til alle nye betalende medlemmer. Meld dig ind her.
5/17/202437 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#825 Trodsreaktion og samhørighed

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Boozt ** Brøndby IF kom onsdag aften tilbage på sporet med en flot og helstøbt 1-0-sejr over formstærke FC Nordsjælland, som blev stoppet på Brøndby Stadion. Hvad bringer Filip Bundgaard i offensiven, hvorfor elsker Brøndby Stadion højt pres, hvad var det truppen og Jesper Sørensen viste omgivelserne og skal Patrick Pentz ikke bare se at skrive under? Det er nogle af de ting, som vi taler om i denne omgang BrøndbyLyd. Panelet består af Aske Stentoft, Juri Rao og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :) ** Du kan støtte vores arbejde ved at melde dig ind i 3point.dks venner. Vi tror nemlig ikke på betalingsmure - og vores medlemmer er med til at sikre at de aldrig kommer op. Lige nu sender vi en gratis loyal-tshirt til alle nye betalende medlemmer. Meld dig ind her.
5/16/20241 hour, 31 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#824 Kickoff med Casper Mørk: Brøndby IF - FC Nordsjælland

Sponsoreret af Birgitte Greve og Take Care ** Derbynederlaget er tungt på Vestegnen, men allerede onsdag er der kamp igen, og det er en kærkommen mulighed for at rejse sig. Men Brøndby er også hårdt ramt i defensiven, så hvad skal Jesper Sørensen og co. egentlig gøre for at slå ligaens mest formstærke mandskab og stække Andreas Schjelderup? Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. Vores gæst i denne uge er Casper Mørk, som er mangeårig fan af Farum Boldklub og senere FC Nordsjælland samt en del af FCN-podcasten Nordsjælland Dreamin'. ** Hvis du kan lide vores podcast, så giv os gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify. ** Du kan også støtte vores arbejde ved at melde dig ind i 3point.dks venner og støtte med et årligt eller månedligt beløb. Lige nu sender vi en loyal-tshirt til alle nye betalende medlemmer. Meld dig ind her: https://3point.dk/bliv-medlem
5/14/202432 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#823 Bollespark - men den fede dame har endnu ikke sunget

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Pluto TV ** Det er aldrig sjovt at tabe et derby. Det er endnu mindre sjovt at tabe et derby, hvor man oven i købet også taber et stort skridt i guldkampen. Ikke desto mindre var det, hvad der skete for Brøndby IF søndag eftermiddag. Men pegede præstationen alligevel fremad og hvor efterlader det Jesper Sørensens mandskab med tre runder igen? Er der stadig muligheder? Lazarettet vokser og Tshiembe har karantæne. Så panelet diskuterer også den kommende kamp mod FC Nordsjælland. Venter der et formationsskifte? Panelet består i denne uge af Anders Norquist, Jonathan Lorenzen og Morten Svan. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores podcast, så giv os gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify. ** Du kan også støtte vores arbejde ved at melde dig ind i 3point.dks venner og støtte med et årligt eller månedligt beløb. Lige nu sender vi en loyal-tshirt til alle nye betalende medlemmer. Meld dig ind her: https://3point.dk/bliv-medlem
5/13/20241 hour, 31 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#822 BL Women: Smid hæmningerne

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Det var en tung weekend for kvindeholdet i Brøndby IF, som lørdag led et tungt nederlag i Køge efter en skidt første halvleg. Men der var alligevel ting, vi kunne tage med. Og det er der brug for, for på fredag venter en pokalsemifinale mod AGF, hvor aarhusianerne er foran 2-1 efter den første kamp. Du får nedtakt og optakt lige her. Panelet består af Tobias Nielsen, Jacqueline Berry og Ulrich Schmidt. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BL Women, så giv os gerne en god anmeldelse der hvor du lytter med :)
5/13/202427 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#821 Gruppeterapi med Tor og Juri

Sponsoreret af 3point.dks venner ** Du kender måske allerede Tor Scavenius (ja, ham med løbevideoerne) og Juri Rao (ja, Brøndbys huspoet). Måske gør du ikke, men så kommer du til det. Nu er Tor og Juri gået sammen i BrøndbyLyd-regi og giver dig Gruppeterapi. BrøndbyLyd udgiver mange podcasts, hvor vi nørder det taktiske, det analytiske og alt det seriøse og alvorlige. Men vi skal huske vores følelser.  Og det er det, du får i Gruppeterapi. Ikke ret meget taktik. Men masser af følelser, som du helt sikkert vil kunne identificere dig med som Brøndby-fan. I første omgang forsøger vi med nogle udsendelser sæsonen ud og ser, om det er noget, vi skal fortsætte.  Det kan lade sig gøre, fordi vi har medlemmer, som støtter vores arbejde gennem 3point.dks venner. Vi tror ikke på betalingsmure, men at vi giver til hinanden. Så hvis du har økonomisk overskud, kan du støtte 3point.dk med et årligt eller månedligt beløb og på den måde være med til at sikre at vi altid kan kaste os ud i nye projekter og holde hånden under programmer uden partnere. Lige nu sender vi en gratis loyal-tshirt til alle nye betalende medlemmer.  ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse der hvor du lytter med :)
5/10/202444 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#820 Kickoff med Simon Sears: Brøndby IF - FC København

Sponsoreret af Birgitte Greve og Take Care ** HOLD. NU. OP. Det er spændende. Der er nok dømt kollektiv kvalme hos fans inden søndagens derby, hvor der ud over håneretten er gulddrømme på spil. Vi varmer op til den store kamp her i Kickoff, hvor Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med i studiet.  Med på en telefon har vi skuespiller og FCK-fan Simon Sears. Og han er også nervøs. Gæsteoptræden fra 4-årige Valdemar. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse der hvor du lytter med :)
5/10/202433 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#819 Bag facaden: Christian Nørgaard: Loyal

Sponsoreret af Pluto TV ** Du kan finde videointerviewet på Pluto TV HER - husk at du også kan se 3point.dks livekanal på Pluto TV, hvor vores indhold kører 24 timer i døgnet. Helt gratis! ** I dette afsnit kan du høre interviewet fra de BrøndbyLyd mødte den tidligere Brøndby IF-profil Christian Nørgaard i London. Her blev det til en længere snak om tiden i Brøndby og tiden efter, samt gode refleksioner over midtbanespillerens forhold til Brøndby IF i dag. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse der hvor du lytter :)
5/9/202430 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#818 Halvrummet: Sørensens midtbanedilemma før derby

Sponsoreret af Energihuset Danmark, Pluto TV og FORMAT Biograf ** Brøndby IF har gennem en periode haft nogle spillemæssige udfordringer. Men det er småting, der kan og skal løses inden den voldsomme slutspurt om guldet. På søndag venter der en meget vigtig kamp. Et derby hjemme på Brøndby Stadion. Og her skal cheftræner Jesper Sørensen træffe en beslutning om midtbanen, som kan blive udslagsgivende for kampbilledet. Kasper Pedersbæk leverer analyserne og Nanna Møller Karlsen stiller spørgsmålene. ** Hvis du kan lide Halvrummet, så giv meget gerne BrøndbyLyd en god anmeldelse i din foretrukne podcastapp :)
5/8/202435 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#817 Vi skal ud og vise vi er mænd, forsvare vores stolthed igen

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Boozt ** Nå, det er sådan, det føles at tabe. Det var længe siden. Og det er ikke rart. Men hvad kan vi tage ud af Brøndbys 3-2-nederlag til FC Midtjylland, som åbnede guldkampen på vid gab? Vi analyserer kampen, guldkampen og Brøndbys position i den. Nu skal vi ud over stepperne og ud og jagte det ultimative. Vi skal ud og vise vi er mænd, som Sydsiden synger. Det vigtigste derby i mands minde venter. Nanna Møller Karlsen er vært og denne uges panel består af Peter Froulund, Patrick Jensen og Mads Lohse. ** Hvis du kan lide vores podcasts, så giv os gerne stjerner i din foretrukne podcast app :)
5/7/20241 hour, 31 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#816 BL Women: Den ene must win-kamp afløser den anden

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Brøndby IF vandt en sikker sejr på 3-0 over Kolding IF, og den var påkrævet i et tæt guldræs med FC Nordsjælland. På lørdag venter der endnu en kamp, hvor der skal tre point på bordet, når Brøndby møder HB Køge. Panelet taler i denne uge også om det faktum, at kvindeholdet nu rykker over i selskabet og hvad den beslutning kommer til at betyde på den lange bane. Nanna Møller Karlsen er vært og i studiet er Tobias Nielsen og Ulrich Schmidt. ** Hvis du kan lide BL Women, så giv os gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :)
5/7/202433 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#815 Halvrummet: Hullet ved siden af Wass

Sponsoreret af FORMAT Biograf, Energihuset Danmark og Pluto TV ** Vi nærmer os opløbsstrækningen i Superligaen. Brøndby IF har det bedste udgangspunkt, men har samtidig også nogle præstationer, som trender datamæssigt nedad. Men hvorfor kan det alligevel ende med guld på Vestegnen? Og hvad er der med hullet ved siden af Wass? Hvorfor er det så vigtigt, at trænerteamet får udfyldt det hul i den resterende del af Mesterskabsspillet? Kasper Pedersbæk leverer analyserne og Nanna Møller Karlsen stiller spørgsmålene. ** Hvis du kan lide Halvrummet, så giv meget gerne BrøndbyLyd en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
5/4/202424 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#814 Kickoff med Erik Sviatchenko: FC Midtjylland - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve og Take Care ** Nu er der kun fem kampe tilbage af sæsonen, og FC Midtjylland og Brøndby IF tørner på søndag sammen i Herning i en vigtig kamp i begge klubbers guldjagt. Vi varmer op til kampen med den tidligere FCM-profil Erik Sviatchenko, som stadig følger med i Superligaen og følger sit tidligere hold på Heden. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har også Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse der hvor du lytter :)
5/2/202430 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#813 Bag facaden: Martin Retov: Man kan ikke skrive sit eget manuskript

Sponsoreret af Pluto TV ** Du kan finde videointerviewet på Pluto TV HER - husk at du også kan se 3point.dks livekanal på Pluto TV, hvor vores indhold kører 24 timer i døgnet. Helt gratis! ** I dette afsnit kan du høre assistenttræner Martin Retov fortælle om sin mangeårige karriere i Brøndby IF både som spiller og træner. OBS: Interviewet er foretaget inden Retov blev præsenteret som kommende cheftræner i AC Horsens. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse der hvor du lytter :)
5/1/202438 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#812 Masterclass Magasinet: Det daglige arbejde med samarbejdsklubber, børn og trænere

Sponsoreret af N3O ** Det er igen blevet tid til en podcast om arbejdet i Brøndby Masterclass Samarbejdet. Vi har fået en del henvendelser efter den udsendelse, som vi lavede i februar, fordi folk gerne ville høre endnu mere om det daglige arbejde med samarbejdsklubberne. Så den får I her. Igen er Christian Sørensen, som er sportslig ansvarlig for samarbejdsklubber i BMS, med i panelet. Denne gang er han flankeret af kollegaerne Kenneth Carlsen, der er klubudvikler, og Noah Bach-Marklund, der er klubudvikler på pigesiden. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores programmer, så giv gerne BrøndbyLyd en god anmeldelse i din foretrukne podcastapp :)
5/1/20241 hour, 2 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#811 BL Women: Kvindeholdet indlemmes officielt i selskabet

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Brøndby IFs kvindehold indlemmes officielt i selskabet og flyttes altså fra amatørafdelingen.  I denne podcast uddyber administrerende direktør i Brøndby IF, Ole Palmå, beslutningen, årsagerne bag og udsigterne i fremtiden. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcastapp :)
4/30/202422 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#810 ALT er på spil og ALT er i spil

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Pluto TV ** Brøndby IF spillede en god halvleg og en dårlig halvleg i Farum og det rakte til et enkelt point, som kan vise sig rigtig brugbart. Men hvad var det der lykkedes for de blå/gule i første halvleg og hvad gik der galt efter pausen? Hvordan klarede Filip Bundgaard det i sin første start for Brøndby? Har Kevin Tshiembe snuppet pladsen i midten?  Og hvordan ser det hele ud inden de sidste fem kampe i sæsonen? ALT er på spil. ALT er i spil. ALT er muligt. Panelet består i denne uge af Ulrik 'von Liechtenstein', Mads Lohse og Jonathan Lorenzen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores podcasts, så giv os gerne nogle stjerner i iTunes eller Spotify :)))
4/29/20241 hour, 33 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#809 BL Women: Én kamp ad gangen!

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Brøndby IF tabte første skridt i kampen om at komme i pokalfinalen. Men der er en hjemmekamp til at vende bøtten og booke finalebilletten. Men hvorfor blev det igen til et nederlag i Aarhus? Og hvad skal der lykkes for Brøndby IF, hvis de skal slå Kolding på lørdag? Det hele spidser til nu, og det handler om at tage én kamp ad gangen... Nanna Møller Karlsen er vært og panelet består af Ulrich Schmidt og Tobias Nielsen. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcastapp :)
4/29/202428 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#808 Special: Fra 2.900 til udsolgt

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** På knap ti år er Brøndby IF gået fra 2.900 solgte sæsonkort til udsolgt og rekord på Brøndby Stadion. Tælleren er ikke et ret nødvendigt værktøj mere. Til gengæld er klubben blevet stærkere på analyse. I denne podcast taler Nanna Møller Karlsen med marketingchef Thomas Skov om ti års udvikling af det kommercielle område i Brøndby IF. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god stak stjerner i iTunes eller Spotify :)
4/27/202450 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#807 Kickoff med Rudi Dalsgaard: FC Nordsjælland - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve og Take Care ** Femte kamp venter i Mesterskabsspillet og for Brøndbys vedkommende gælder det en tur til Farum for at møde Superligaens mest formstærke hold. Hvad bliver det, der venter Brøndby IF på kunsten? Hvad skal lykkes for Brøndby IF? Hvem bliver nøglespillere for de to hold? Ugens gæst er journalist på Sjællandske Medier Rudi Dalsgaard, der gennem mange år har dækket FC Nordsjælland. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med i studiet. ** Partner Birgitte Greve er så glad for førstepladsen at hun giver 10% rabat - besøg hjemmesiden her Partner Take Care giver i resten af april 25% rabat på produkter - besøg hjemmesiden her og Instagram-profilen her
4/26/202428 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#806 Bag facaden: Hudløst ærlig Ohi: Jeg skulle lære at elske mig selv igen

Præsenteret i samarbejde med Pluto TV ** Du kan finde videointerviewet på Pluto TV HER - husk at du også kan se 3point.dks livekanal på Pluto TV, hvor vores indhold kører 24 timer i døgnet. Helt gratis! ** I dette afsnit kan du høre Brøndby-angriberen Ohi Omoijuanfo fortælle om et hårdt efterår, hvor han lærte meget om sig selv. Og hvordan han håndterer modgang. Og hvordan han er kommet stærkere ud på den anden side. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse der hvor du lytter :)
4/25/202440 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#805 Halvrummet: Spillede Tshiembe sig på?

Sponsoreret af FORMAT Biograf, Energihuset Danmark og Pluto TV ** Det blev en lidt længere omgang i Halvrummet i denne uge, men det håber vi I lever med, for vi synes der var nogle interessante ting at dykke ned i. Herunder: - Kevin Tshiembes præstation - (Manglende) alternativ til Omoijuanfo - FCM's høje pres - Brøndbys vævre japaner, som lige nu er nøglen Nanna Møller Karlsen er vært og stiller spørgsmålene til analytiker Kasper Pedersbæk.  ** Hvis du kan lide vores podcasts, så giv os gerne nogle stjerner i enten iTunes eller Spotify :)
4/24/202440 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#804 Magiske Yuito sendte Brøndby til tops

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Boozt ** Yuito Suzuki er magisk. Og har gang i et forrygende forår. Så ham taler vi naturligt nok en del om i denne uges BrøndbyLyd-paneldebat. Vi taler om den tætte topkamp mod FC Midtjylland, som Brøndby IF vandt med 2-1. Om Kevin Tshiembe, om Mathias Greve, om Marko Divkovic og om Patrick Pentz. Om Mathias Kvistgaardens skade og AaBs bejleri til Brøndbys U/19-træner. Og lidt om den der mesterskabskamp i toppen af Superligaen... Panelet består i denne uge af Peter Froulund, Adam Mossin og Lasse Kossek. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Kan du lide vores podcast, så giv meget gerne BrøndbyLyd en god anmeldelse i iTunes eller Spotify. Og fortæl din makker på stadion at vi findes! Tak. I er verdens bedste lyttere :)
4/22/20241 hour, 31 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#803 BL Women: Viljen til at vinde skal være større end frygten for at tabe

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Brøndby IF spillede lørdag eftermiddag 1-1 med HB Køge og det gav FC Nordsjælland muligheden for at snuppe førstepladsen - og den tog de.  I denne uges BrøndbyLyd Women ser vi nærmere på deleren med HB Køge, fint besøg på bane 2 og ser frem mod lørdagens pokalsemifinale mod AGF. Panelet består af Tobias Nielsen, Ulrich Schmidt og Jacqueline Berry. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores podcasts, så smid os gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
4/22/202426 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#802 Bag facaden: Dennis Cagara: Brøndby vil altid betyde allermest

Præsenteret i samarbejde med Pluto TV ** Du kan finde videointerviewet på Pluto TV HER - husk at du også kan se 3point.dks livekanal på Pluto TV, hvor vores indhold kører 24 timer i døgnet. Helt gratis! ** I dette afsnit kan du møde den tidligere Brøndby IF-spiller Dennis Cagara, som fortæller om ungdomsårene i klubben, vejen fra talent til seniorspiller på højeste niveau og gode røverhistorier fra fodboldverdenen :) ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse der hvor du lytter :)
4/19/202435 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#801 Bag facaden: Lukas Larsen: Det var kun første skridt

Præsenteret i samarbejde med Pluto TV ** Du kan finde videointerviewet på Pluto TV HER - husk at du også kan se 3point.dks livekanal på Pluto TV, hvor vores indhold kører 24 timer i døgnet. Helt gratis! ** I dette afsnit kan du møde Lukas Larsen fra Brøndbys U/19-hold. Han underskrev tidligere på året sin første professionelle kontrakt med Brøndby IF - hør hans tanker om dét og fremtiden. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse der hvor du lytter :)
4/19/202417 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#800 Kickoff med Thomas Skov Gaardsvig: Brøndby IF - FC Midtjylland

Sponsoreret af Birgitte Greve og Take Care ** Der er vigtige point på spil i den absolutte top af Superligaen, når Brøndby IF søndag aften tager imod FC Midtjylland på Brøndby Stadion. I denne podcast har vi tv-vært og FC Midtjylland-fan Thomas Skov Gaardsvig med på en telefon. Han kan blandt andet fortælle historien om hans søn, Otto, som er blevet Brøndby-fan. Vi taler naturligvis også om forventninger til kampen på søndag, hvad der er på spil og hvad der skal lykkes, hvis Brøndby skal snuppe sejren. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært. Nanna Møller Karlsen er også med i studiet og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse lige dér, hvor du lytter. God weekend :)
4/19/202429 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#799 Halvrummet: Is på!

Sponsoreret af FORMAT Biograf, Energihuset Danmark og Pluto TV ** I denne uges Halvrummet ser en ferierende Kasper Pedersbæk nærmere på 2-2-kampen i Aarhus og Brøndbys udfordringer i at skabe chancer. Hvordan får de blå/gule vendt bøtten i offensiven igen? Han ser også frem mod den sidste del af Mesterskabsspillet, og så bliver en helt tredje spiller bragt i spil til positionen som venstre wingback, skulle Marko Divkovic ikke blive klar til søndagens topbrag mod FC Midtjylland. Nanna Møller Karlsen er vært. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcast app :)
4/17/202430 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#798 Mavepuster skal vendes til momentum

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Pluto TV ** Brøndby IF fik en mavepuster i tillægstiden i Aarhus og mistede to vigtige point i topstriden. Men hvor peger præstationerne egentlig hen for Brøndby? Og hvordan kan mavepusteren potentielt vendes til et genvundet momentum i topkampen? Panelet består i denne uge af bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen, Aske Stentoft, seriefodboldspiller og fast debattør, Patrick Jensen, og ungdomsudviklingstræner i HIK, Anders Norquist. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores podcasts, så giv gerne BrøndbyLyd en god anmeldelse i din foretrukne podcastapp :)))
4/15/20241 hour, 23 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#797 BL Women: Besøg af Borbye

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Det blev en skidt lørdag i Aarhus, da Brøndbys kvinder tabte med 2-1. Men pokalerne jagtes stadig og der venter en vigtig topkamp på hjemmebane mod HB Køge. Vi har i denne uge besøg af Brøndby-spiller Linnea Borbye, som giver sin version af nederlaget mod AGF. Vi lærer også offensivspilleren bedre at kende som fodboldspiller og menneske.  Panelet består i øvrigt af Tobias Nielsen og Ulrich Schmidt. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse der hvor du lytter :)
4/15/202440 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#796 Kickoff med Henrik Emanuel Hansen: AGF - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve og Take Care ** Det er blevet tid til at mesterskabsaspiranterne fra Brøndby IF skal møde pokalaspiranterne fra AGF. Slaget skal stå i Aarhus. Hjemmeholdet har spillet sig i pokalfinalen og er hårdt ramt af skader og karantæner. Brøndby skal tilbage på sejrssporet for at holde fast i toppen, men der er ikke noget, der hedder en let kamp i Aarhus. Simon og Nanna indgår en pagt med præsten. Optakt til kampen her med vært Simon Kratholm Ankjærgaard. Nanna Møller Karlsen er med i studiet og ugens gæst er præst og AGF-fan Jens Emanuel Hansen. ** Hvis du kan lide vores podcast, så giv os gerne en god anmeldelse der hvor du lytter :)
4/12/202437 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#795 Bag facaden: Martin Ørnskov: Det har været med til at definere mig - som menneske og som spiller

Præsenteret i samarbejde med Pluto TV ** Du kan finde videointerviewet på Pluto TV HER - husk at du også kan se 3point.dks livekanal på Pluto TV, hvor vores indhold kører 24 timer i døgnet. Helt gratis! ** I dette afsnit kan du møde den tidligere Brøndby IF-spiller Martin Ørnskov, som fortæller om sine op- og nedture i den gule trøje, om missede klubskifter og om den hovedskade, der endte med at sætte en stopper for karrieren. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse der hvor du lytter :)
4/11/202437 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#794 Bag facaden: Menno van Dam og store drømme i Brøndby

Præsenteret i samarbejde med Pluto TV ** Du kan finde videointerviewet på Pluto TV HER - husk at du også kan se 3point.dks livekanal på Pluto TV, hvor vores indhold kører 24 timer i døgnet. Helt gratis! ** I dette afsnit kan du møde Brøndbys hollandske U/19-træner Menno van Dam. I sin første sæson i klubben vandt han The Double med U/17-holdet. Men han har endnu større drømme. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse der hvor du lytter :)
4/11/202437 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#793 BL Business: Brøndby IF som brand

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Nu kan du lytte til andet afsnit af podcastserien BrøndbyLyd Business, hvor vi dykker ned i de temaer, der vedrører det uden for kridtstregerne. I denne episode er temaet 'Brøndby IF som brand'. Hvad betyder brandet for en fodboldklub, hvordan adskiller det sig fra andre typer virksomheder, hvad er Brøndbys brand og hvordan behandles det? Hvad betyder fans for klubbens brand? Det og meget mere... Panelet består af Peter Froulund, tidligere kommunikations- og marketingdirektør i Arbejdernes Landsbank gennem 25 år, Mikkel Davidsen, selvstændig og tidligere kommunikations- og pressechef i Brøndby IF, og Kenneth Cortsen, ekspert i økonomi, ledelse og branding inden for sport og fodbold. Vært er journalist Jimmy Langelund. Nanna Møller Karlsen har mixet. ** Hvis du kan lide podcasten, så giv gerne BrøndbyLyd en god anmeldelse i din foretrukne podcastapp :)
4/11/20241 hour, 22 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#792 Halvrummet: En lakmustest for Brøndby

Sponsoreret af Energihuset Danmark, FORMAT Biograf og Pluto TV ** I denne uges udgave af Halvrummet zoomer analytiker Kasper Pedersbæk ind på 1-1-kampen mod Silkeborg IF og Brøndbys offensive udfordringer. Ikke problemer. For det er ting, som kan løses. Men som kan udvikle sig til problemer, hvis de ikke addresseres. Kasper kigger også nærmere på spillerpræstationerne og giver en vurdering af om Marko Divkovic har brug for et hvil. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores programmer, så giv os gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcastapp :)
4/11/202433 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#791 Brøndby snublede, men troen er intakt

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Boozt ** Brøndby IF snublede hjemme mod Silkeborg IF, men når man selv på en dårlig dag får et point, og man stadig ligger nummer ét, så må troen være intakt. I denne paneldebat analyserer vi deleren mod Silkeborg, Divkovic og Vallys' formdyk, den rette konstellation på midtbanen, bekymring for Daniel Wass' skade og meget mere. ** Meld dig ind i Boozt Fællesskabet her ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse der hvor du lytter med :)
4/9/20241 hour, 14 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#790 BL Women: En integreret del af det at være Brøndby-fan

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** På lørdag venter der en vigtig kamp mod AGF for Brøndby IFs kvinder. Den kamp varmer vi op til i denne udsendelse. Og så har vi Brøndbys fanrepræsentant i bestyrelsen, Claus Bjørn Billehøj, med på en telefon. Han fortæller om one club mentality i Brøndby, hvordan man arbejder med fokus på kvindeholdet i bestyrelsen og meget mere. Nanna Møller Karlsen og Tobias Nielsen er værter. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :)
4/9/202443 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#789 Kickoff med Ulla Myrhøj: Brøndby IF - Silkeborg IF

Sponsoreret af Birgitte Greve og Take Care ** Brøndby IF startede Mesterskabsspillet med en derbysejr og Silkeborg IF kom på tavlen. Hvad skal vi forvente af holdenes andet indbyrdes møde på Brøndby Stadion inden for få uger? Silkeborg-fan siden 1967(!!!) og nuværende Silkeborg IF-fotograf Ulla Myrhøj er med på en telefon og giver status fra Søhøjlandet. Nanna Møller Karlsen udlægger ugens tekst fra et Brøndby-perspektiv. Vært Simon Kratholm Ankjærgaard styrer løjerne. ** Tjek vores partnere ud her. Og støt dem, der støtter os. Så kan vi også lave Kickoff i den kommende sæson. Birgitte Greve Take Care ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcast app :)
4/4/202436 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#788 Halvrummet: Sørensens super-subs

Sponsoreret af FORMAT Biograf, Energihuset Danmark og Pluto TV ** I denne uges Halvrummet analyserer vi på Brøndbys derbysejr i Parken. Hvad var godt, hvad var skidt og var det tyveri? Nej, på ingen måde. Analytiker Kasper Pedersbæk dykker også ned i stats omkring Brøndbys præstationer generelt. Hvor peger det hen for Jesper Sørensens tropper i Mesterskabsspillet? Slutteligt ser vi også frem mod mandagens kamp mod Silkeborg. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv gerne podcasten en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :)
4/3/202443 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#787 DERBYSEJR

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Pluto TV ** På dramatisk vis vandt Brøndby IF 2-1 i Parken og fik kickstartet Mesterskabsspillet på fremragende vis efter fantastiske scoringer af Mathias Kvistgaarden og Sean Klaiber.  Panelet gennemgår et jævnbyrdigt derby, hvor Brøndby IF investerede til sidst og trak det længste strå. Hvor efterlader det de blå/gule? Denne uges panel består af Peter Froulund, Mads Lohse og Morten Svan. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores podcast, så giv os gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcastapp :)
4/2/20241 hour, 24 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#786 BL Women: Hashemi to the rescue!

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Dajan Hashemi blev den store helt for Brøndby IF, som snuppede en dramatisk overtidssejr mod FC Nordsjælland i topstriden. De blå/gule fik dermed slået et lille hul i toppen, inden den nu står på landskampspause. Panelet taler kampen igennem og status på toppen af Gjensidige Kvindeliga. Panelet består af Tobias Nielsen, Jacqueline Berry og Ulrich Schmidt. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse der hvor du lytter :)
4/2/202426 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#785 Halvrummet: Hvordan står Brøndby rustet til Mesterskabsspillet?

Sponsoreret af FORMAT Biograf, Energihuset Danmark og Pluto TV ** Med et afsæt på de sidste fem kampe i grundspillet ser analytiker Kasper Pedersbæk nærmere på, hvordan Brøndby IF står rustet til det kommende Mesterskabsspil. Han gennemgår også truppen kæde for kæde og ser nærmere på præstationerne indtil videre i sæsonen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** BrøndbyLyd ønsker alle en rigtig god påske.
3/28/202427 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#784 Kickoff med Caspar Eric: FC København - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve og Take Care ** Mesterskabsspillet står for døren, og det bliver minsandten sparket i gang med et derby i Parken. Derfor får du her optakt til mandagens store kamp mellem de to evige rivaler. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med i studiet. Ugens gæst er digteren Caspar Eric, der også er stor fan af FC København. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så stik os gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcast app :))) God påske!
3/28/202443 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#783 Spillestil og udvikling med Birk: Et lille twist med stor effekt

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Som afrunding på grundspillet satte vi assistenttræner og chefanalytiker Frederik Birk stævne i Vilfort Lounge på Brøndby Stadion til endnu en snak om spillestil og udviklingen i Brøndby-holdet. Hør blandt andet om twisten i systemet, som har haft en stor effekt på flere måder, Suzukis opblomstring, Ohis rolle, fleksibilitet og flydende positioner og meget mere. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
3/27/20241 hour, 4 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#782 BL Women: Dilfer løb med overskrifterne efter blodfattig nullert

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Brøndby IF spillede i weekenden 0-0 hjemme mod Fortuna Hjørring. En skuffende indsats rent offensivt, hvor det var målvogter Ann-Kathrin Dilfer, der løb med overskrifterne. Panelet gennemgår nulløsningen mod nordjyderne og ser frem mod den kommende topkamp mod FC Nordsjælland. Jacqueline Berry, Tobias Nielsen og Ulrich Schmidt udgør panelet. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BL Women, så giv gerne BrøndbyLyd en god anmeldelse i din foretrukne podcast app :)
3/27/202427 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#781 Mesterskabsspillet venter: The winner takes it all

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Boozt ** Det hele skal ikke handle om landshold. Så her får du dit ugentlige Brøndby-fix. Panelet varmer op til det kommende Mesterskabsspil, hvor det ikke kommer til at batte meget at spille uafgjort. Men sejre kommer til at rykke. Er det godt eller skidt at Brøndby IF skal starte med et derby i Parken? Hvad skal klikke for de blå/gule, hvis de skal gå hele vejen? Det og meget mere i denne paneldebat. Panelet i denne uge består af Ulrik 'von Liechtenstein', Lasse Kossek og Adam Mossin. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
3/25/202453 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#780 BL Women: Mesterskabskapløbet er givet frit

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Så blev der endelig trykket 'play' på Gjensidige Kvindeliga og mesterskabskapløbet er givet frit. Hvis vi skal bruge en term fra cykelverdenen, så er Brøndby IF Tête de la Course, og ligger i spidsen af ligaen efter en 2-0-sejr i Kolding i weekenden. Vi taler om kampen og ser frem mod årets første hjemmekamp, når Fortuna Hjørring på søndag gæster Estadio Communale. Denne uges BL Women-panel består af Tobias Nielsen, Jaqueline Berry og Ulrich Schmidt. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide podcasten, så udbred kendskabet om BrøndbyLyd. Fortæl om os til en blå/gul ven :)
3/18/202426 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#779 The Suzuki Show

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Pluto TV ** Yuito Suzuki scorede hattrick med familien på lægterne og Brøndby IF sluttede grundspillet med en 4-1-sejr over Silkeborg IF. Vi analyserer kampen og præstationerne, ser med spænding (og lidt ondt i maven) frem mod et hæsblæsende Mesterskabsspil og taler om Martin Retovs nye udfordringer. Denne uges panel består af Ulrik Hansen (von Liechtenstein!), Jonathan Lorenzen og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Kan du lide podcasten, så giv os gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
3/18/20241 hour, 27 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#778 Kickoff med Jens Martin Gammelby: Brøndby IF - Silkeborg IF

Sponsoreret af Birgitte Greve - birgittegreve.dk ** Grundspillets sidste kamp venter på søndag. Brøndby IF tager imod Silkeborg IF, som bestemt ikke har tur i den for tiden. Det har de blå/gule til gengæld. Så hvad bliver det for en kamp? Vi har i denne uge den tidligere Brøndby-spiller og nuværende Silkeborg-spiller Jens Martin Gammelby med på en telefon. Hør hans syn på søndagens kamp og en glimrende anekdote fra Horsens i 2013. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet.  ** Hvis du kan lide vores optakter, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter :)
3/15/202435 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#777 Halvrummet: Kvistgaardens udvikling - fra talent til stort salgsobjekt

Sponsoreret af Energihuset Danmark, FORMAT Biograf & Pluto TV ** I denne uges udgave af Halvrummet dissekerer vi Viborg-kampen og præstationerne i den. Hvorfor spillede Vallys i stedet for Wass på midtbanen?  Vi ser også nærmere på Mathias Kvistgaardens imponerende udvikling, som har gjort ham til et potentielt rigtig stort salg for Brøndby IF. Og slutteligt varmer vi op til Silkeborg-kampen, hvor cheftræner Jesper Sørensen bliver nødt til at "kill your darlings". Kasper Pedersbæk står for analyserne og Nanna Møller Karlsen stiller spørgsmålene. ** Hvis du kan lide Halvrummet, så giv os gerne en god anmeldelse der hvor du lytter med :)
3/13/202428 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#776 BL Women: Semifinaleklar efter premieresejr

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Brøndbys kvinder spillede lørdag forårets første betydende kamp, da det gjaldt pokalkvartfinalen på udebane mod Kolding. De blå/gule vandt en sikker sejr på 2-0 og kan nu se frem mod forårspremiere i Gjensidige Kvindeliga mod... Kolding! Du får ned- og optakt til Kolding-kampene lige her. Panelet består i denne uge af Tobias Nielsen og Jaqueline Berry. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores podcast, så giv os gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
3/11/202430 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#775 Fra helvede til himmel på 3 minutter

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Boozt ** Det lignede et sent pointtab i Viborg, men Brøndby-holdet viste igen stærk mentalitet og ville det anderledes. På en spillemæssig svær dag på kontoret, kunne de blå/gule tage tre point med hjem fra domkirkebyen. Panelet tager os igennem kampen, præstationen og meget, meget mere. Denne uges panel består af Peter Froulund, tidligere branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank og fast fodbolddebattør, Mads Lohse, fast debattør i BrøndbyLyd og målmand på serieniveau, og Anders Norquist, ungdomsudviklingstræner i HIK og tidligere børneudviklingstræner i Brøndby IF, samt fast debattør i BrøndbyLyd. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
3/11/20241 hour, 33 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#774 Kickoff med Oliver Bundgaard: Viborg FF - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve - birgittegreve.dk ** Det er blevet tid til næstsidste runde i grundspillet, og for Brøndby IF gælder det en tur til domkirkebyen Viborg.  Der er mange spørgsmålstegn i forhold til Brøndbys startopstilling. Dem vender vi. Hør også om Filip Bundgaard har haft en Brøndby-trøje som barn, og hvordan det er at spille mod sin bror i Superligaen. Det er nemlig Brøndby-spilleren Filip Bundgaards bror, Oliver Bundgaard, der er ugens Kickoff-gæst. Ud over at være bror til Filip spiller Oliver på søndagens modstanderhold Viborg. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
3/8/202431 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#773 Halvrummet: Kan Vallys afløse Wass i Viborg?

Sponsoreret af Energihuset Danmark og FORMAT Biograf ** Her får du en ny omgang Halvrummet med fokus på 1-1-kampen mod Vejle, hvem der skal erstatte karantæneramte Daniel Wass i Viborg og hvordan Brøndby skruer den bagerste kæde sammen med udsigt til at mangle Frederik Alves i endnu længere tid. Nanna Møller Karlsen stiller spørgsmålene til analytiker Kasper Pedersbæk. ** Kan du lide Halvrummet, så giv meget gerne BrøndbyLyd en god anmeldelse der hvor du lytter med :)
3/6/202428 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#772 BL Women: Endelig sæsonstart!

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Det er endelig blevet tid til sæsonstart for Brøndby IFs kvinder, som lørdag tager hul på forårets gældende kampe med en pokalkamp ude mod Kolding. Hvem bliver forårets profil for Brøndby? Hvor bøvlet bliver Kolding? Og hvordan kan det være, at der fortsat rykkes rundt på kampe, som skal spilles lige om lidt? Det diskuterer denne uges panel, som består af Tobias Nielsen, Jaqueline Berry og Ulrich Schmidt. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Kan du lide podcasten, så giv gerne BrøndbyLyd en god anmeldelse i din foretrukne podcast app :))
3/4/202434 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#771 Mandag på en søndag

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Pluto TV ** Brøndby IF kom resultatmæssigt ned på jorden igen, da det søndag aften blev 1-1 mod bundholdet Vejle Boldklub på Brøndby Stadion. Det endte uforløst, men bestemt ikke uden perspektiver for Brøndby, der skabte mere end nok til at vinde kampen. Vi analyserer pointdeleren, præstationerne og ser frem mod den kommende kamp i Viborg, hvor de blå/gule skal undvære talismanden og playmakeren Daniel Wass. Panelet består i denne uge af Aske Stentoft, Jonas Elholm og Anders Norquist. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Find 3point.dks livekanal på Pluto TV her: https://pluto.tv/da/search/details/channels/65b915780cb1a1000889b837/  ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcast app.
3/4/20241 hour, 21 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#770 Kickoff med Lars Werge: Brøndby IF - Vejle B

Sponsoreret af Birgitte Greve I birgittegreve.dk ** Det er blevet tid til forårets tredje spillerunde og den byder på en klassisker i dansk fodbold i form af Brøndby IF mod Vejle B. I denne optaktsudsendelse varmer vi op til kampen med anekdoter, snak om udenlandske ejere i traditionsklubber, to hold i god form og meget mere. Vi har i denne uge besøg af journalist, forfatter og VB-fan Lars Werge. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcastapp.
3/1/202448 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#769 Halvrummet: Er Brøndby reelt udfordrer?

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** I denne uges Halvrummet sætter vi fokus på Brøndbys præstationer over tid. Er de blå/gule en reel udfordrer til titlen? Vi ser nærmere på FCM-kampen, OB-kampen og den kommende kamp mod Vejle. Kasper Pedersbæk leverer analyserne og Nanna Møller Karlsen stiller spørgsmålene. ** Hvis du kan lide Halvrummet, så giv meget gerne BrøndbyLyd en god anmeldelse i din foretrukne podcast app :)
2/29/202429 minutes
Episode Artwork

#768 BL Women: Besøg af Lars Olsen

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Sæsonstarten nærmer sig endelig for Brøndby IFs kvinder. Vi har i denne uge fået besøg af assistenttræner Lars Olsen, som sætter ord på opstarten, truppen og forventningerne til foråret. Nanna Møller Karlsen og Tobias Nielsen er værter. ** Husk, at det er Fodboldtrøjefredag den 1. marts. Det dyrker vi sammen med Glostrup Shoppingcenter. Du kan støtte deres indsamling på MobilePay med et valgfrit beløb på 891810. Download Glostrup Shoppingcenters app, spil fodboldspillet og deltag i konkurrencen om en fodboldrejse. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
2/29/202433 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#767 Holdet er stjernen - på et hold med stjerner

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Boozt ** Brøndby IF holder indtil videre fast i førstepladsen med en 3-0-sejr i Odense, hvor spillet særligt i første del af første halvleg var helt oppe på den høje klinge. Panelet taler om kampen, præstationerne, drømmene, mulighederne, Jesper Sørensens udvikling, stemningen på tribunerne og meget mere. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. Panelet består af Adam Mossin, Mads Lohse og Jonathan Lorenzen. ** Meld dig ind i Boozt Fællesskabet her og støt faninitiativer og Brøndby IF Women med målaktier. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcastapp.
2/26/20241 hour, 18 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#766 Kickoff med Danni Travn: OB - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve ** Både Brøndby IF og OB går ind til forårets anden spillerunde med masser af selvtillid. Der er totalt udsolgt i Odense, så der venter en vild kamp. Her får du optakt til opgøret. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har analytiker Kasper Pedersbæk med undervejs. Fra OB-lejren bliver vi klogere af journalist Danni Travn. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast :)
2/23/202436 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#765 BL Women: Hvordan får vi flere fans på stadion?

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Pre-season fortsætter på Brøndbys kvinder. Vi giver en opdatering på seneste nyt og tager debatten om fans på stadion til kvindernes kampe. Hvordan får vi endnu flere ud på bane 2 om lørdagen? Panelet består af Tobias Nielsen, Ulrich Schmidt og Jaqueline Berry. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd Women, så fortæl om podcasten til en ven!
2/19/202432 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#764 Mentalitet Vestegnen!

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Pluto TV ** Hold da helt kaje for en forårsåbner! Der var drama for alle pengene, da Brøndby IF besejrede FC Midtjylland med 1-0 på Brøndby Stadion på trods af at have spillet en mand i undertal nærmest i en hel kamp. Vi taler Patrick Pentz, Henrik Heggheim, vestegnsmentalitet, mandfolkepræstation, Jesper Sørensens læring fra Lyngby og meget mere. Panelet består i denne uge af Peter Froulund, Morten Svan og Anders Norquist. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. Lydbidder i podcasten er fra mixed zone efter kampen på Brøndby Stadion. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse :)
2/19/20241 hour, 24 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#763 Halvrummet: De største vindere i pre-season

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** I denne uges Halvrummet giver analytiker Kasper Pedersbæk en gennemgang af pre-season og hvad den har medført af forventninger til foråret. Vi vender naturligvis også søndagens kamp mod FC Midtjylland og hvordan Brøndby IF ideelt set stiller op og får de tre point. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Kan du lide vores podcasts, så fortæl om den til en ven, så endnu flere Brøndby-fans kan få BrøndbyLyd i ørerne!
2/16/202422 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#762 Kickoff med Ulrik Forsom: Brøndby IF - FC Midtjylland

Sponsoreret af Birgitte Greve - birgittegreve.dk ** Efter et par måneder i dvale er BrøndbyLyd Kickoff tilbage! Dit optaktsprogram til Brøndbys kampe, hvor vi ser opgøret fra begge sider og altid har en fra modstanderens lejr med. I denne uge har vi virtuelt besøg af Ulrik Forsom, som gør os klogere på FC Midtjylland. Nanna Møller Karlsen har set træning på Vestegnen og er svært imponeret af Yuito Suzuki. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcast app :)
2/16/202434 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#761 Strategi og status med CV og Palmå

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Hvor står Brøndby IF anno februar 2024? Hvilken strategi arbejder man efter? Hvordan fungerer samarbejdet med GFH? Det er nogle af de ting, som fodbolddirektør Carsten V. Jensen og administrerende direktør Ole Palmå fortæller om i denne særudgave af BrøndbyLyd. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcast app.
2/16/202455 minutes
Episode Artwork

#760 Masterclass Magasinet: Optakt til U/19-foråret

Sponsoreret af N3O ** I denne uge er det ikke kun Superliga-holdet, der tager hul på forårssæsonen. Det gør også klubbens U/19-hold, som torsdag møder AGF på hjemmebane. I denne podcast kan du høre forårsoptakt med cheftræner Menno van Dam. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** N3O er et high-end IT-udviklingshus. Med et omfattende netværk af IT-eksperter, sikrer vi fremdrift, løser problemer og skaber mærkbare resultater gennem skræddersyede IT-løsninger eller hele IT-teams af specialister, så jeres virksomhed nemt kan skalere op I forhold til igangværende projekter. Besøg deres hjemmeside nu og se hvad de kan gøre for din virksomhed ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter :)
2/14/202440 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#759 Masterclass Magasinet: Optakt til U/17-foråret

Sponsoreret af N3O ** I denne uge er det ikke kun Superliga-holdet, der tager hul på forårssæsonen. Det gør også klubbens U/17-hold, som lørdag møder Silkeborg IF på udebane. I denne podcast kan du høre forårsoptakt med cheftræner Viktor Kynde. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** N3O er et high-end IT-udviklingshus. Med et omfattende netværk af IT-eksperter, sikrer vi fremdrift, løser problemer og skaber mærkbare resultater gennem skræddersyede IT-løsninger eller hele IT-teams af specialister, så jeres virksomhed nemt kan skalere op I forhold til igangværende projekter. Besøg deres hjemmeside nu og se hvad de kan gøre for din virksomhed ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter :)
2/14/202442 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#758 BL Women: Spændende udvikling i holdet og i talentudviklingen

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** I denne udgave af BrøndbyLyd Women kan du få seneste nyt fra truppen og høre om det nye Brøndby-hold, der er ved at forme sig på den lidt længere bane. Det er alt sammen positive takter og investeringerne i kvindefodbolden på Vestegnen begynder så småt at vise sig. Til sidst i udsendelsen kan du også høre om Brøndby Masterclass Samarbejdet, som i fremtiden også kommer til at favne pigefodbolden. Endnu en spændende udvikling. Panelet består af Tobias Nielsen og Ulrich Schmidt. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. I det sidste indslag medvirker Christian Sørensen fra Brøndby Masterclass Samarbejdet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse der hvor du lytter med :)
2/13/202431 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#757 Nu gælder det! Hvem starter for Brøndby i forårspremieren?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Boozt ** Det er endelig tid til Superliga igen. På søndag går det løs og vi varmer op til braget på Brøndby Stadion mod FC Midtjylland ved at se nærmere på preseasons vindere og tabere. Hvem bør egentlig starte på søndag? Panelet består i denne uge af Anders Norquist, Aske Stentoft og Casper Valentin. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, vil vi blive sindssygt glade for en god anmeldelse i din foretrukne podcast-app :)
2/12/20241 hour, 19 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#756 Halvrummet: Ikke en taktisk revolution - men evolution

Sponsoreret af FORMAT Biograf & Energihuset Danmark ** Pre-season er næsten overstået. Og hvad har vi så lært? Jo, at der måske ikke er en taktisk revolution i gang, men en ganske interessant evolution, som gør at Brøndby IF kigger ind i et spændende forår. Kasper Pedersbæk har analysebrillerne på og Nanna Møller Karlsen stiller spørgsmålene. ** Hvis du kan lide, hvad du hører, så vil vi sætte stor pris på en god anmeldelse i din foretrukne podcast-app :)
2/9/202425 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#755 Masterclass Magasinet: Fælles om bedre børnefodbold

Sponsoreret af N3O ** I denne udgave af Masterclass Magasinet kan du høre om et emne, som ikke omhandler hverken U/17 eller U/19. I hvert fald ikke på den korte bane. Men om grundlaget for at udvikle dygtige spillere til de hold både i Brøndby IF og i samarbejdsklubberne. Christian Sørensen er sportslig ansvarlig for Brøndby Masterclass Samarbejdet, som har udviklet sig meget de seneste år. Det kan du høre om i denne podcast. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** N3O er et high-end IT-udviklingshus. Med et omfattende netværk af IT-eksperter, sikrer vi fremdrift, løser problemer og skaber mærkbare resultater gennem skræddersyede IT-løsninger eller hele IT-teams af specialister, så jeres virksomhed nemt kan skalere op I forhold til igangværende projekter. Besøg N3Os hjemmeside og læs mere om hvad de kan tilbyde. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcast-app :)
2/9/202438 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#754 BL Business: Et år med GFH

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Byd velkommen til et nyt BrøndbyLyd-format. BrøndbyLyd Business er født. Her vil vi fremover give plads til de debatter, som handler om alt det uden for kridtstregerne. Det skal handle om strategi, regnskaber, langsigtet udvikling og øvrige aktuelle temaer. I dette første afsnit er temaet: Et år med GFH. Det er nu lidt mere end et år siden at Global Football Holdings trådte ind som ejere i Brøndby IF. Hvad ved vi? Hvad ved vi ikke? Hvad har de gjort godt? Hvad har de gjort skidt? Og hvad forventer vi af dem i fremtiden? Panelet består af centerchef i Glostrup Shoppingcenter, Morten Nyholm, redaktør på Sjællandske Medier, Henrik Madsen, og journalist, Martin Flink. Vært på BL Business er journalist Jimmy Langelund. Fælles for alle fire er, at de er store Brøndby-fans. Du vil fremover kunne høre BrøndbyLyd Business en gang i kvartalet med mindre aktuelle debatter rejser sig - så kan der komme mere. Det er håbet at vi med dette format kan give debatterne om strategi, ejerskab og økonomi mere dybde og plads frem for at være et 15 minutters element i mandagens paneldebatter. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til os :)
2/8/20241 hour, 11 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#753 Fodbold Forening Brøndby: Ny forening vil købe sig ind i Brøndby IF

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** En ny forening med et ambitiøst mål har set dagens lys. I denne podcast kan du høre om Fodbold Forening Brøndby. Brøndby-fans er gået sammen i foreningen og målet er at købe klubben tilbage, når de nuværende ejere engang vil sælge. Men hvem står bag? Hvorfor opstod idéen? Hvordan skal den føres ud i livet? Og er FFB fodboldpolitisk neutrale? Dét og meget mere kan du få svar på i denne BrøndbyLyd special, hvor vi har besøg af Jesper Friberg, der er formand for FFB, og Anja Janning, der er bestyrelsesmedlem. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Du kan melde dig ind og læse meget mere om Fodbold Forening Brøndby på deres hjemmeside HER. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse i din foretrukne podcast-app. Det giver os bedre forudsætninger for at nå ud til endnu flere Brøndby-fans!
2/6/202437 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#752 Ungdommen imponerer og Brøndby præsterer i pre-season

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Pluto TV ** Brøndby IF har vundet de første to træningskampe i Portugal og der er generelt mange positive vinde, som blæser over Vestegnen. Ungdommen imponerer stort og presser sig på til start-11'eren. Vi vender stort og småt i status fra Vestegnen. Nanna Møller Karlsen er vært og panelet består i denne uge af Ulrik Hansen, Patrick Jensen og Lasse Kossek. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med. Det hjælper os til at nå ud til endnu flere Brøndby-fans!
2/5/20241 hour, 15 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#751 Transfervinduet med CV: Om videomøde med Bundgaard, ny stopper - og dem der stadig er her

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Fodbolddirektør i Brøndby IF, Carsten V. Jensen, fortæller om det netop lukkede transfervindue. Han fortæller om signingen af Filip Bundgaard på deadline day, perspektiverne i købet af Jordi Vanlerberghe, de fremtidige opgaver i trupsammensætningen - og om vigtigheden i at holde sammen på truppen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter :)
2/2/202447 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#750 VinduesHviskeren: Den røde tråd

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** Januars sidste VinduesHviskeren er ude nu. Kasper Pedersbæk og Nanna Møller Karlsen taler blandt andet om Jordi Vanlerberghe og betydningen af indkøbet for de øvrige midtstoppere, om Tochi Chukwuani-rygtet, der ikke vil dø, om den røde tråd i transfers og scouting og meget mere. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
1/31/202421 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#749 BL Women: Nye spillere med lovende takter

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Brøndbys kvinder har fuld gang i pre-season - og vinterens transfers. Flere nye spillere er kommet til og de har allerede gjort sig positivt bemærket. Det er noget af det, vi vender i denne udgave af BrøndbyLyd Women, hvor Nanna Møller Karlsen sidder ved roret og har Ulrich Schmidt og Tobias Nielsen med sig i studiet. OBS: Udsendelsen er optaget mandag - altså inden Brøndby tirsdag præsenterede en ny keeper! ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
1/30/202429 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#748 Status fra Vestegnen: Ny stopper, nye taktiske impulser og tegningen til noget spændende

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Boozt ** Status fra Vestegnen er tilbage. Vi taler om Jordi Vanlerberghe, de nye taktiske impulser i Brøndby-holdet, de unge der presser sig på og summen af det hele: At noget spændende tegner sig på Vestegnen. Denne uges panel består af debutant Anders Norquist, Peter Froulund, der er afgående Branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, samt Jonathan Lorenzen - en af de faste stemmer i BrøndbyLyd. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** I programmet kan du blandt andet høre om at vi deler penge ud sammen med Boozt til faninitiativer. Pengene kommer fra Boozt Fællesskabets fanpulje. Du kan bidrage ved at melde dig ind i Boozt Fællesskabet. Gør det her. ** Arbejdernes Landsbank er blevet kåret som danskernes foretrukne bank for nu 15. år i træk. Går du med overvejelser om at skifte bank, så tænk på dem. Læs mere her. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med. Det betyder meget!  
1/29/20241 hour, 19 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#747 VinduesHviskeren: Vi zoomer ind på Jordi Vanlerberghe

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** Jep, så blev det tid til endnu en special af VinduesHviskeren. For der landede endnu et rygte, vi skulle forholde os til. Den belgiske midtstopper Jordi Vanlerberghe er blevet sat i forbindelse med et skifte til Brøndby IF. Vi ser nærmere på ham og de eventuelle omstændigheder for et køb. Kasper Pedersbæk analyserer og Nanna Møller Karlsen er vært. ** Kan du lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
1/27/202423 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#746 Sigurd Rosted: En Hollywood-instruktør kunne ikke have skrevet det bedre!

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Sigurd Rosted havde en tid med op- og nedture i Brøndby IF. Den største optur var mesterskabet i 2021. Og det glemmer han aldrig.  Nu spiller han i Toronto i MLS og vi har taget en snak med den norske midtstopper, som stadig nærer varme følelser for de blå/gule. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter :)
1/27/202426 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#745 VinduesHviskeren: Hvem er Riechedly Bazoer?

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** Der landede onsdag et rygte om at Brøndby IF lurer på hollandske Riechedly Bazoer, som aktuelt spiller i AZ Alkmaar. I VinduesHviskeren har vi set nærmere på midtstopperen, der også kan spille på den defensive midtbane. Lørdag optager vi en special med fokus på Jordi Vanlerberghe, som meldes tæt på Brøndby IF. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
1/26/202421 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#744 VinduesHviskeren: Den trendy boksmidtbane og de unges mulighed

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** Det er blevet tid til en ny udgave af VinduesHviskeren. Vi har luppen på det mulige salg af Evjen og hvem der skal afløse ham. Vi ser også nærmere på Brøndbys taktiske dispositioner i pre-season, blandt andet med boksmidtbanen. (Rygtet om Riechedly Bazoer kom ud 10 minutter efter optagelse. Vi optager derfor en special torsdag om netop Bazoer) Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk leverer analyserne. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter :)
1/25/202420 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#743 BL Women: Gang i transfervinduet

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Endelig er BrøndbyLyd Women tilbage! Det samme er truppen, og de har fuld gang i en hård og lang pre-season. I denne episode zoomer vi ind på Louise Winters forlængelse med Brøndby, Nanna Christiansens fremtid, et måske kommende derby og transfervinduet, som er i fuld gang på Vestegnen. Tobias Nielsen er ugens gæst i udsendelsen og Nanna Møller Karlsen er vært.  ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd Women, så spred meget gerne ordet om at podcasten findes :) tak!
1/22/202429 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#742 Status fra Vestegnen: Hvor tæt på er Noah Nartey?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Pluto TV ** Det er blevet tid til endnu en omgang Status fra Vestegnen. Denne gang med særligt fokus på træningskampene mod Brentford og Hvidovre og hvad vi indtil videre kan udlede af dem. Hvor tæt er Noah Nartey egentlig på førsteholdet og minutter? Skal Sean Klaiber spille højre wingback eller højre stopper? Og er intet nyt godt nyt for Brøndby? Denne uges panel består af Peter Froulund, Aske Stentoft og Lasse Kossek. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast.
1/22/202453 minutes
Episode Artwork

#741 VinduesHviskeren: Hvor ligger Evjens fremtid?

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** Det er et stille transfervindue, men vi taler om det, der er at tale om her i VinduesHviskeren. I denne uge blandt andet om Håkon Evjen. Skal hans klub hedde Brøndby eller Bodø? Kasper Pedersbæk ser også nærmere på Brøndbys præstation i træningskampen mod Brentford og udtrykket i 3-4-3-formationen. Nanna Møller Karlsen er vært. ** Du kan sikre dig GRATIS billetter til vores deadline day show i FORMAT Biograf torsdag den 1. februar fra 20 til 00 - skriv en mail til [email protected]. Først til mølle!
1/17/202423 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#740 Status fra Vestegnen: Bliver det Yuitos forår?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Boozt ** Brøndby IF vandt en hemmelig træningskamp med 3-1 over Brentford og Yuito Suzuki strålede. Bliver det hans forår? Hvad med Schwartau og de øvrige unge Masterclass-talenter? Vi tager temperaturen på Vestegnen i denne paneldebat. Panelet består i denne uge af Ulrik Hansen og Henrik Madsen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Du kan købe målaktier og være med i Boozt Fællesskabet her. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
1/15/202454 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#739 VinduesHviskeren: Kontraktkabalen - og hvornår skal Hjulsager egentlig hjem?

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** VinduesHviskeren er tilbage! Yoooo! Januars transfervindue er åbent. Hvad kommer der til at ske i Brøndby IF? Vil Kasper Pedersbæk foretrække Tochi eller Lonwijk? Hvad skal der ske med alle kontraktudløbene i 2025? Og hvornår skal Andrew Hjulsager egentlig hjem? ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
1/10/202431 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#738 Status fra Vestegnen: To transfervinduer i ét og det buttede timeglas

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Pluto TV ** BrøndbyLyds paneldebatter er tilbage. I januar i form af status fra Vestegnen, hvor vi tager temperaturen på klubben nu og her - eller dykker ned i forskellige temaer. I denne episode ser panelet på vinterens vindue kombineret med det kommende sommervindue og truppens sammensætning. Panelet består af Adam Mossin og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :) Så bliver vi sgu så glade!
1/8/20241 hour, 7 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#737 Halvrummet: Preview på transfervinduet

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** Så er der lidt podcast til tømmermændene... Kasper Pedersbæk giver et preview med januars transfervindue og analyserer blandt andet på, om Mathias Kvistgaarden skal videre. Lyt med lige her. Billetter til deadline day show i FORMAT Biograf den 1. februar kan købes via linket her: https://www.formatbio.dk/movie_details/7278_date=2024-02-01 ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
1/1/202419 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#736 Når det er et kald at gøre noget for andre - 24. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 24. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Laura Juul Hansen, som er professionel fodboldspiller - og hun har tidligere spillet i Brøndby IF. Men det er også et kald for hende at gøre en forskel. Det har hun gjort ved at skabe fodboldskoler i Danmark, men nu gør hun også en forskel i Ghana og Kenya. Derfor render der børn rundt i de lande og spiller fodbold - mange af dem i Brøndby-tøj. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/24/202311 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#735 Det skal komme det rigtige sted fra - 23. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 23. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Kasper Fisker, som er tidligere spiller i Brøndby IF. Han har netop vundet Vild Med Dans. Kasper er også ambassadør for Red Barnet. Og det har altid ligget ham på sinde at forsøge at gøre en forskel. Det er vigtigt, at blandt andre fodboldspillere gør det. Men det skal komme det rigtige sted fra. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/23/202310 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#734 Masterclass Magasinet: Seks år i Masterclass

Sponsoreret af N3O ** Christian Larsen stopper som talentchef i Brøndby Masterclass. Han har været en del af Masterclass i mere end seks år, men skifter nu tilværelsen på Vestegnen ud med en tilværelse som sportschef i 1. divisionsklubben Vendsyssel FF. Vi har taget en snak med Christian Larsen om tiden i Masterclass, udviklingen, spillerne og meget mere. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Vi har fået en partner på Masterclass Magasinet, og det er vi glade for. Byd velkommen til it-udviklingshuset N3O. Læs mere om dem og hvad de kan tilbyde din virksomhed på deres hjemmeside: https://www.n3o.it/dk/home  Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med.
12/22/202349 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#733 BL Women: Efterårsnedtakt med Per Nielsen

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter og Take Care ** Nu står den også på juleferie for Brøndby IFs kvinder, som overvintrer på førstepladsen. Men vi fik alligevel muligheden for at lave en efterårsnedtakt med cheftræner Per Nielsen, som reflekterer over et efterår med op- og nedture, skader og nye stjerner på spring. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Vores hovedpartner Glostrup Shoppingcenter har gjort det muligt for os at skabe BrøndbyLyd Women. Støt dem, der støtter os. Handl i Glostrup Shoppingcenter: https://glostrupshoppingcenter.dk/  På denne udsendelse har vi også Take Care som partner. Take Care er en skønhedssalon i Hellerup. Besøg dem her via deres hjemmeside, hvor du kan bestille gavekort og læse mere om behandlinger og produkter: http://www.takecarels.dk/ 
12/22/202329 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#732 Plads til alle - 22. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 22. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Kathe Ringsted, som er teamleder i indsatsen Plads Til Alle i Brøndby. Plads Til Alle-indsatsen handler om at hjælpe børn ind i foreningslivet. Hør hvad man kan gøre som frivillig - og hør også om, hvad det giver. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/22/20236 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#731 Masterclass Magasinet: Efteråret der gik for U/17 og U/19

Sponsoreret af N3O ** Masterclass Magasinet er tilbage - og vi er kommet for at blive, for vi har nemlig fået en partner på formatet i form af N3O. Læs mere om vores nye partner her: https://www.n3o.it/dk/home  I denne udgave af Masterclass Magasinet taler Nanna Møller Karlsen med Martin Vestergaard om efteråret der gik for U/17 og U/19. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med.
12/21/202343 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#730 Støtte i modgang - 21. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 21. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde 17-årige Andrea Friis, der spiller på Brøndby IFs bedste kvindehold. Hun havde netop kæmpet sig tilbage fra en korsbåndsskade, da han blev ramt af en ny. Brøndby-fællesskabet steppede op og der blev startet en indsamling til den unge Brøndby-spiller, som modtog sin gave ved årets sidste kamp. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/21/20236 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#729 Vi giver lidt mere end vi tager - 20. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 20. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Claus Bjørn Billehøj, som er Brøndbys fanrepræsentant i bestyrelsen. Han har dermed en indsigt i hvordan der bliver arbejdet med CSR i Brøndby både i Fanafdelingen og fra klubbens side, og har et bud på, hvad det betyder i Brøndby IF. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/20/20239 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#728 Vinterstatus med Carsten V. Jensen

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Det er blevet tid til status på år 2023 med fodbolddirektør Carsten V. Jensen. Vi taler om året der gik, udviklingen i efteråret, sommerens transfers, det kommende transfervindue og Masterclass. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
12/20/202359 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#727 Den store familie i Hytten og glæden ved at give - 19. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 19. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Mikkel Keller-Schiewitz, som er en del af den store familie i Hytten og det store fællesskab i Hytten. Han er også frivillig og står for grillen. Men ud over sit frivillige virke i Hytten og som fodboldtræner i Greve, har Mikkel også fundet tid til at gøre en forskel for børn op til jul. Hør hvordan i afsnittet. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/19/20238 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#726 BL Women: Brøndby på førstepladsen og tema om talentudvikling

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Brøndby IF afsluttede året med et ærgerligt nederlag, men overvintrer alligevel på førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga. Dét taler vi om i denne uges BL Women, ligesom vi har et tema om talentudvikling i ugens program. Vi har besøg af DBU's talentchef på pigesiden; Anders Gerber. Tobias Nielsen og Nanna Møller Karlsen er værter. ** Hvis du kan lide programmerne, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify. Og køb dine julegaver i Glostrup Shoppingcenter ;-)
12/18/202344 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#725 Hvilken karakter skal efterårssæsonen have?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Boozt ** Det er blevet tid til den store efterårsevaluering og kåringer. Panelet uddeler overordnede karakterer til efteråret, og så taler vi os vej godt gennem truppen ved at uddele diverse kåringer.  Panelet består i denne uge af Peter Froulund, der er branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Aske Stentoft og Ulrik 'von Liechtenstein' Hansen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores podcasts, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify. Det luner!
12/18/20231 hour, 36 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#724 365 julegaver - 18. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 18. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Michael Haddar, som sidder i Fanafdelingens bestyrelse. Michael har særligt fokus på Fanafdelingens sociale ansvar, herunder de julegaver, som Fanafdelingen hvert år pakker og donerer. Det fortæller han om i dette afsnit. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/18/20239 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#723 Beskyt børnene - 17. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 17. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Pernille Spitz, som er psykolog og Chef for Beskyttelse mod Overgreb i Red Barnet. Hun fortæller af vigtigheden i Red Barnets arbejde, men også at vi alle kan gøre en forskel og hjælpe til med at beskytte børn mod overgreb såvel i virkeligheden som online. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/17/20235 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#722 Virksomhed i sync med Vestegnen - 16. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 16. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Nadia Correll, som er kommunikationsansvarlig i den Brøndby-baserede virksomhed Andersen & Heegaard. Virksomheden gør en ære i at tage et socialt og lokalt ansvar. Hør hvordan i podcasten. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/16/20238 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#721 Hjælpende hænder - 15. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 15. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Christina Strandgaard, som er stor Brøndby-fan. Men Christina bruger også ekstremt meget frivillig tid på at være noget for andre. At være en hjælpende hånd. Det gør hun sammen med sin veninde i C&C Hjælpende Hånd, som i år blandt andet skal dele julegaver ud, som de har fået af Fanafdelingen. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/15/20235 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#720 Halvrummet: Et år med JS ved roret

Sponsoreret af Energihuset Danmark og FORMAT Biograf ** Årets næstsidste udgave af Halvrummet kan du høre lige her. Kasper Pedersbæk zoomer i denne uge ind på det første år med Jesper Sørensen som cheftræner. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. Køb billetter til deadline day showet i FORMAT Biograf her: https://www.formatbio.dk/movie_details/7278_date=2024-02-01 ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter :)
12/15/202330 minutes, 1 second
Episode Artwork

#719 Alt det klubben har givet - 14. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 14. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Thomas Jacob Jensen. Thomas er ud af en rigtig Brøndby-familie. Han har været frivillig i boderne. Og nu skriver han blandt andet musik. Om Brøndby IF. Det er der kommet flere sange ud af. Men han føler, uanset hvad han gør, at klubben har givet ham meget mere end han nogensinde kan give igen. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/14/20238 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#718 Efterårsnedtakt med Jesper Sørensen

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Efterårssæsonen er gået på hæld. Brøndby IF overvintrer på en andenplads i Superligaen, men er ude af pokalturneringen. Cheftræner Jesper Sørensen evaluerer i denne podcast efteråret. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med.
12/14/202351 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#717 Breddefodbolden er limen, der binder det hele sammen - 13. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 13. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Benny Pedersen, som har været frivillig i Brøndby IF i 12-13 år. Han er en form for schweizerkniv i foreningen og har gennem årene løst et hav af forskellige opgaver, særligt i pigetalent-afdelingen. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/13/202310 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#716 Forældre BIF og 45 år som frivillig - 12. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 12. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Hanne Pedersen, der har været frivillig i Brøndbyernes IF siden 1978. I dag er hun formand for foreningen Forældre BIF, som blandt andet samler penge ind via bankospil. Pengene går til ungdomsafdelingen i klubben og til støtte til børn, der for eksempel ikke har råd til at betale kontingent eller købe fodboldstøvler. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/12/20236 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#715 Operationen lykkedes, men patienten døde

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Pluto TV ** Brøndby IF vandt 2-1 over AGF, men det var ikke nok til samlet avancement. Panelet tager i denne uge returkampen og det samlede nederlag under kærlig behandling, men ser også på perspektiverne for foråret og for Masterclass-spillerne. Panelet består af Morten Svan og Jonathan Lorenzen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
12/11/20231 hour, 12 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#714 Brøndbyånd på landevejene - 11. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 11. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Karina Henriksen. Hun har i mange år været frivillig i Brøndby Support, hvor hun har været busansvarlig på et hav af udebaneture. Og det har givet hende et fællesskab og en anden familie. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/11/202311 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#713 Det er som at komme hjem - 10. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 10. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Mikael Uhre. Han behøver nok ikke nærmere introduktion. Uhre spiller nu i Philadelphia i MLS, men nyder at komme hjem og besøge Brøndby IF - nu introducerer han også sin datter for det store fællesskab. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/10/20233 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#712 Løb for børnene - 9. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 9. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Kasper Pedersbæk, som du måske i forvejen kender fra BrøndbyLyd og 3point.dk. Men i dag skal han fortælle om at gøre en forskel for børn. Ved at løbe! ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/9/20238 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#711 Et fast holdepunkt - 8. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 8. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Mads Lohse. Du kender måske allerede hans stemme fra BrøndbyLyd, som han bruger mange frivillige timer på. Men Mads har også noget på hjerte.  ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/8/20238 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#710 Pokalkickoff vol. 2 med Jøden: Brøndby IF - AGF

Sponsoreret af Birgitte Greve og Jensens Bøfhus, Greve ** Kæmpe nedtur for Brøndby IF i Aarhus. AGF står nu med det ene ben i semifinalerne. Kan Jesper Sørensens mandskab vende det på Brøndby Stadion? Simon Kratholm Ankjærgaard taler igen med Jøden, som naturligvis er i lidt højere humør end studieværten... ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
12/8/202340 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#709 Passion, hjerte og futsal - 7. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 7. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Steven De Oliveira Schumann, som er hovedkraften bag Brøndby IF Futsal. Hør om passsion, hjerte, frivillighed og hårdt arbejde. Og store drømme. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/7/202313 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#708 Tilbage til fællesskabet på stadion - 6. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 6. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Anders Ravn, der er mangeårig Brøndby-fan. Og så har han været i behandling hos Alfa Rehab, som vi tidligere har hørt om her i julekalenderen. Alfa Rehab er nogle af dem, som modtager fællesskabsbilletter fra Fanafdelingen. Anders er en af dem, som gennem fællesskabsbilletterne har fundet vejen tilbage i fællesskabet på stadion. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/6/20237 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#707 BL Women: Mød assistenttræner Jessica Rodriguez

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Take Care ** Her kan du høre denne uges udgave af BrøndbyLyd Women, hvor vi i dag har besøg af den spanske assistenttræner Jessica Rodriguez. Lær hende bedre at hende, og så taler vi også lidt optakt til udekampen mod Kolding. Nanna Møller Karlsen og Tobias Nielsen er værter. ** Du kan købe produkter hos skønhedsklinikken Take Care med 20% rabat frem til den 14. december 2023. Nævn 3point.dk, når du bestiller, så får du rabatten. Bestil her: http://www.takecarels.dk/  ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
12/6/202326 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#706 Pokalkickoff med Jøden: AGF - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve og Jensens Bøfhus, Greve ** Torsdag aften mødes AGF og Brøndby IF i den første af to pokalkvartfinaler. Vi varmer op til kampen med rapper og AGF-fan Michael Mühlebach Christiansen aka Jøden.  Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter :)
12/6/202336 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#705 U/17-anfører giver tilbage til Vestegnen - 5. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 5. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Danial Riaz, der er anfører på Brøndby IF's U/17-hold. Og så har Danial valgt at indgå et samarbejde med Red Barnet Vestegnen, fordi han gerne vil give noget tilbage til de børn på det sted, hvor han selv har haft hele sin opvækst. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/5/20236 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#704 Flot punktum på et flot Superliga-efterår

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Boozt ** Brøndby IF sætte søndag aften punktum på Superliga-efteråret med en 4-0-sejr over Hvidovre IF. Det var ikke altid suverænt, men det var flot og solidt - og markerede samtidig punktummet på et godt halvår i Superligaen. Panelet analyserer Hvidovre-kampen, manglende minutter til unge spillere, ser lidt frem mod januars transfervindue og de to AGF-kampe. Denne uges panel består af Aske Stentoft, Casper Valentin og Patrick Jensen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
12/4/20231 hour, 34 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#703 Brøndby-trøjer for regnskovene og for børnene - 4. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 4. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Per Bang Jensen, som er mangeårig Brøndby-fan. I sin fritid bruger han tid på at sælge gamle Brøndby-trøjer med fortjeneste - og så bliver der sendt masser af penge til bevaring af regnskov og andre velgørende projekter, bl.a. Red Barnet Vestegnen. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/4/20239 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#702 Jeg er stolt af at komme fra Vestegnen - 3. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 3. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Caroline Boysen, der er frivillig kommunikationsansvarlig i Red Barnet Vestegnen. Og så kommer hun fra Vestegnen. Fra Brøndby. Og det er hun stolt af. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/2/202310 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#701 Man kan se livet i deres øjne - 2. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 2. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Kasper Kjær Sørensen, der er tilknyttet behandlingsstedet Alfa Rehab. Kasper står for aktiviteter for behandlingsstedets klienter. Her får han blandt andet mulighed for at tage dem med på Brøndby Stadion, da Alfa har en aftale med Fanafdelingen, hvorigennem de får doneret fællesskabsbilletter. Og det gør en forskel. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/2/20238 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#700 Kickoff med Tonny Vorm: Brøndby IF - Hvidovre IF

Sponsoreret af Birgitte Greve og Jensens Bøfhus Greve ** Det er blevet tid til årets sidste Superliga-kamp for Brøndby IF. På klubbens fødselsdag møder de blå/gule naboerne fra Hvidovre IF. Vi varmer op til kampen med journalist og forfatter samt Hvidovre- (og Brøndby-)fan Tonny Vorm. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
12/1/202337 minutes
Episode Artwork

#699 Det er det hele værd - 1. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 1. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Henrik Schmidt, der har været frivillig i Brøndbyernes IF i 10 år. Han fortæller om sin vej ind i frivilligheden, hvad det giver ham og hvad Brøndbyånd er for ham. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Vi fortæller videre på den historie, som vi satte i søen sidste år. For der er mange flere små og gode historier om sammenholdet i Brøndby IF, på Vestegnen og i hele Danmark - med omdrejningspunkt i BIF. Podcasten er bragt i samarbejde med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/1/202312 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#698 Halvrummet: Går Brøndby efter det næste mål?

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** I denne uges Halvrummet har vi særligt fokus på: - Brøndbys undertalsspil mod Lyngby - Wingbackernes vigtighed - Formkurven og fokuspunkter - Ohi tilbage på holdet? - Brøndbys præstationsdata når man er foran kontra når man ikke er foran Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk analyserer og knuser data. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast.
11/30/202329 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#697 BL Women: Nanna Christiansen er back in business

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter **  Nanna Christiansen sikrede med to mål Brøndby IF en vigtig 2-1-sejr over FC Nordsjælland. Der var sejren, der var revanchen og der var førstepladsen, som Brøndby nu indtager igen. Vi analyserer Brøndby-sejren og zoomer ind på talentarbejdet i Brøndby og de danske klubber. Panelet består af Tobias Nielsen og Ulrich Schmidt. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. **  Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til os :)
11/27/202333 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#696 Himmel og helvede i Lyngby

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Pluto TV ** Der var himmel og helvede i Lyngby. Og så var der himmel og helvede igen. Brøndby IF havde det hele i hænderne, men var også en mand i undertal i store dele af kampen i Lyngby. Det hele endte 3-3 og med en sen udligning af hjemmeholdet. Vi analyserer kampen, forsvarskonstellationen og meget mere. Panelet består i denne uge af Peter Froulund, der er Branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, og Aske Stentoft, som er bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :)
11/27/20231 hour, 17 minutes
Episode Artwork

#695 Halvrummet: Tochi, hjørnespark og søndagens Lyngby-kamp

Sponsoreret af Energihuset Danmark og FORMAT Biograf ** I denne uges udgave af Halvrummet, vores taktiske format, dykker vi ned i: - Rygtet om Tochi Chukwuani og Brøndby IF: Er det en transfer, som vil give mening? - Kasper har analyseret Brøndbys hjørnespark - Søndagens kamp mod Lyngby BK  Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk analyserer. ** Du kan købe Unlimited Gul & Blå-kort med 50% rabat og Unlimited Guld med 50% rabat hos FORMAT Biograf lige her (gælder fredag til søndag):  GULD: https://www.formatbio.dk/movie_details/7943_date=all_dage GUL OG BLÅ: https://www.formatbio.dk/movie_details/7942_date=all_dage 
11/24/202332 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#694 Kickoff med Pelle Håland Lindegaard: Lyngby BK - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve I Lederudvikling I Coaching I Rådgivning I Uddannelse ** Efter en laaang landskampspause er Superligaen endelig tilbage. Brøndby IF skal efter et par uafgjorte forsøge at komme tilbage på sejrssporet, når de stiller til start på udebane mod Lyngby Boldklub. Men Lyngby Stadion kan være et svært sted at spille og så sent som i marts tabte de blå/gule netop dér. Men Brøndby er favoritter. Så hvad skal lykkes på søndag? Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. Ugens gæst er vært og redaktør på Lyngby-podcasten Altid Blå og Hvid, Pelle Håland Lindegaard. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så vil vi sætte stor pris på en god anmeldelse der hvor du lytter med :)
11/24/202333 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#693 BL Women: Revanche til gode

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Efter fire sejre i træk kom Brøndby IF ned på jorden igen i Hjørring. Her blev det til et 2-1-nederlag til Fortuna. Defensiven vaklede, og det skal der styr på. Lørdag venter der nemlig en svær kamp mod FC Nordsjælland, hvor Brøndby har revanche til gode. Vært er Nanna Møller Karlsen og ekspert er Tobias Nielsen. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter :)
11/20/202326 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#692 Mattias Jonson: Brøndby var mit hjem

Sponsoreret af hovedpartner Arbejdernes Landsbank ** Mattias Jonson! Åh, det er et navn, der bare klinger af Brøndby... Det er snart 20 år siden den populære svensker forlod Vestegnen og Brøndby IF, men klubben har aldrig forladt hans hjerte. Interviewet kan også ses som video her: https://www.youtube.com/watch?v=9R7ioI2lIyA ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
11/20/202343 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#691 BL Women: Brøndby på førstepladsen!

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Med to vigtige sejre spillede Brøndby IF sig tilbage på førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga. Er det et Brøndby-hold, der er ved at ramme topformen? Vi ser også nærmere på den kommende udekamp mod Fortuna Hjørring. Hvis du vil støtte indsamlingen til uheldige Andrea Friis, kan du gøre det ved at donere et valgfrit beløb til MobilePay-box: 9997SA ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
11/17/202324 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#690 Halvrummet: Den offensive formel?

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** I denne uges udgave af Halvrummet ser vi nærmere på: - derbyet - Brøndbys offensive formel - Suzuki og Ohi - Jens Stryger Larsen Kasper Pedersbæk leverer analyserne og Nanna Møller Karlsen stiller spørgsmålene. ** Kan du lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
11/16/202325 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#689 Patrick Pentz: Elsker livet i Danmark

Sponsoreret af hovedpartner Arbejdernes Landsbank ** OBS: Dette interview findes også som video. Så hvis du hellere vil se det, kan du finde det her: https://www.youtube.com/watch?v=2smYJUUUCNc ** I dette interview kan du komme tættere på Brøndbys østrigske keeper Patrick Pentz. Nanna Møller Karlsen stiller spørgsmålene. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med.  
11/15/202329 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#688 Er Brøndby kommet tættere på rivalerne?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Boozt ** Brøndby IF og FC København spillede søndag 0-0 i et intenst derby, som ikke kommer til at gå over i historiebøgerne. Men hvad lærte vi af kampen? Panelet debatterer også bannere på tribunen og håndteringen af kampen generelt, samt det faktum at Jacob Rasmussen nu skal afsone karantæne. Hvem skal spille i stedet i Lyngby? Og hvad er succeskriteriet for resten af efteråret? Denne uges panel består af Ulrik 'von Lichtenstein' Hansen, Patrick Jensen og Morten Svan. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
11/13/20231 hour, 16 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#687 Halvrummet: Wingbackernes vigtige rolle under Jesper Sørensen

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** Halvrummet er tilbage - i denne uge med fokus på blandt andet: - Nicolai Vallys og hans vilde målsnit - Wingbackernes vigtige rolle under Jesper Sørensen - Bekymring omkring Ohi - Afhængigheden af Daniel Wass - Fordelingen af spilletiden  Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk leverer analyserne. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til os :)
11/10/202330 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#686 Kickoff med Pelle Peter Jencel: FC København - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve I Lederudvikling I Coaching I Rådgivning I Uddannelse ** Det er blevet tid til sæsonens andet derby. Det spilles søndag ved middagstid i Parken. Her får du optakt til kampen. Ugens gæst er radio- og podcastvært Pelle Peter Jencel. Han er også FCK-fan. Vært er Simon Kratholm Ankjærgaard og han har vanen tro Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse der hvor du lytter med :)
11/10/20231 hour, 5 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#685 BL Women: Skorpion Hornemann og en vigtig sejr

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Sofie Hornemann skorpionsparkede sig ud i fodboldverdenen med et fantastisk mål, og samtidig hjalp det Brøndby IF på vej mod en vigtig sejr på 2-0 mod HB Køge. Vi zoomer ind på opgøret og ser frem mod to lige så spændende og vigtige opgør i Brøndbys jagt på de øvrige tophold i Gjensidige Kvindeliga. Panelet består af Tobias Nielsen og Ulrich Schmidt. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
11/7/202330 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#684 Den gode halvleg, den dårlige halvleg og alt ind i mellem

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & PlutoTV ** Vi går i dybden med Brøndbys 1-1-kamp mod AGF. Den gode halvleg. Den dårlige halvleg. Og alt det ind i mellem. Herunder blandt andet Patrick Pentz, Wass dependencia, stopperne og meget mere. Panelet består i denne uge af Branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen, Aske Stentoft og sæsonkortholder i Svinget, Jonathan Lorenzen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** De blå/gule 3point-kugler (romkuglerne vi taler om) kan købes i FORMAT Biograf (Ballerup), House of Inspiration (Hvidovre), i Hytten (Brøndby Support) og på hansensromkugler.dk 
11/7/20231 hour, 37 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#683 Kickoff med Mathias Buch Jensen: Brøndby IF - AGF

Sponsoreret af Birgitte Greve I Lederudvikling I Coaching I Rådgivning I Uddannelse ** Mandag aften er der storkamp på Brøndby Stadion, når Brøndby IF tager imod AGF. Optakten fik lige endnu en dimension, da de to mandskaber nu også har trukket hinanden i pokalen. Og her får du netop optakt til Superliga-kampen. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med i studiet. Ugens gæst er musikchef på P3, Mathias Buch Jensen, som også holder med AGF. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast! :)
11/4/202337 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#682 Kickoff med Randers-Rejsningen: Randers FC - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve I Lederudvikling I Coaching I Rådgivning I Uddannelse ** Det er ikke længe siden Brøndby var i Randers. Nu skal de til det kronjyske igen - ikke Danmarks svar på Stoke :) Hør hvorfor i podcasten, undskyld Randers! Vi bringer dig optakt til pokalkampen, som spilles torsdag aften. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og han har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. Med på en telefon er manden, myten, legenden: Randers-Rejsningen. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
10/31/202332 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#681 Topsejr over FCN baseret på kvalitet og karakter

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Boozt ** I denne uges BrøndbyLyd paneldebat tager vi Brøndbys 2-1-sejr over FC Nordsjælland under kærlig behandling. Panelet debatterer også de få minutter til Masterclass-spillere, som ikke hedder Kvistgaarden til efternavn. Er det et problem lige nu, eller først på længere sigt, hvis det fortsætter? Denne uges panel består af Jonathan Lorenzen, Mads Lohse og Henrik Madsen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Husk, at du lige nu kan få 15% ekstra på din ordre, når du handler hos vores partner Boozt.com! Brug koden 3POINT15 ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du hører podcast :)
10/30/20231 hour, 24 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#680 Kickoff med Kasper Lorentzen: Brøndby IF - FC Nordsjælland

Sponsoreret af Birgitte Greve I Lederudvikling I Coaching I Rådgivning I Uddannelse ** Det er blevet tid til kamp igen, og der venter et topopgør på Brøndby Stadion, når de blå/gule tager imod FC Nordsjælland. Her får du optakt til kampen med den tidligere Brøndby- og FCN-spiller Kasper Lorentzen. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter podcast :)
10/28/202341 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#679 BL Women: Hvem har ansvaret for at løfte kvindefodbolden i Danmark?

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Brøndby IFs bedste kvindehold kom fredag aften tilbage på sejrssporet med en 2-0-sejr på udebane over AaB. Vi zoomer ind på kampen og perspektiverne for sejren. I anden halvdel af udsendelsen tager vi udgangspunkt i DBU og pressechef Jakob Høyers debatindlæg. Hvis ansvar er det egentlig at løfte kvindefodbolden i Danmark? Nanna Møller Karlsen er vært og panelet består af Tobias Nielsen og Ulrich Schmidt. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
10/24/202338 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#678 Kryds i Randers - men Brøndby bygger på

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Pluto TV ** Brøndby IF måtte nøjes med et enkelt point i regnvåde Randers søndag aften, men der er alligevel mange ting, som peger i den rigtige retning for Jesper Sørensens mandskab. Hør alt om kampen, hvem der skal spille ved siden af Daniel Wass, kampen om den højre midtstopperposition og meget mere. For slet ikke at tale om et indslag med en professionel håndboldspiller, som tørner ud i nummer 64. Vært er Nanna Møller Karlsen. Panelet består i denne uge af Aske Stentoft, Ulrik von Lichtenstein (nogle ville sige Hansen) og Peter Froulund, som er Branding- og Kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
10/23/20231 hour, 37 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#677 Kickoff med Hestetifo: Randers FC - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve I Lederudvikling I Coaching I Rådgivning I Uddannelse ** Ikke flere landskampe - nu gælder det igen Brøndby IF. Her får du optakt til søndagens kamp mod Randers FC - vi har Mathias aka. Hestetifo med i studiet. Der er verdenspremiere på en ny sang. Verdenspremiere på en 3-årig fodboldekspert.  Og meget mere. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har vanen tro Nanna Møller Karlsen ved sin side i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så stik os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter :)
10/20/202341 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#676 Halvrummet: SWOT-analyse af Brøndby og vigtige, vigtige Wass

Sponsoreret af FORMAT Biograf & Energihuset Danmark ** Halvrummet er tilbage. Lyt mens du er fanget hjemme i varmen, mens det stormer i Danmark. Eventuelt. Uanset hvor du lytter, kan du høre om transfers, SWOT-analyse af Brøndbys spil, afhængigheden af Daniel Wass og til sidst en optakt til søndagens udekamp mod Randers FC. Nanna Møller Karlsen er vært og stiller spørgsmålene til analytiker Kasper Pedersbæk. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
10/19/202336 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#675 BL Women: En tæt og uforudsigelig liga

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Brøndby IF måtte nøjes med et enkelt point i Nordjylland. Men var det alligevel et skridt i den rigtige retning? Vi analyserer kampen og ser på Gjensidige Kvindeliga, som i denne sæson har vist sig både tæt og uforudsigelig. Nanna Møller Karlsen er vært og har Tobias Nielsen og Ulrich Schmidt i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
10/17/202332 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#674 Midtvejsevaluering i grundspillet

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Boozt ** Der er pause i Superligaen, men vi bruger tiden på at dykke ned i Brøndby IF. Hvordan har de blå/gule spillere og trænerteamet klaret sig hidtil i sæsonen? Panelet består i denne uge af Casper Valentin, Aske Stentoft og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet, ** Kan du lide vores udsendelser, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med ;)
10/16/20231 hour, 18 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#673 Frederik Birk: I dybden med spillestil, retning og udvikling

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** På Deadline Day havde vi besøg af assistenttræner Frederik Birk, som fortalte om spillestil og udvikling. Det besluttede vi at lave en part two ud af. Derfor kan du nu igen høre Birk gå i dybden med Brøndby IFs spillestil, udtryk og retning. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
10/12/202349 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#672 BL Women: En hård søndag

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Det skulle have været én lang søndagsfest i Brøndby, men endte med en fest, der startede skidt, men sluttede godt. Brøndby IFs kvinder tabte 2-1 til Kolding på et sent, sent matchvindermål, og det gav naturligvis en hård søndag. Vi analyserer kampen og Brøndbys muligheder for at nå med i guldkampen, ligesom vi ser frem mod den kommende kamp mod bundholdet Thy Thisted. Nanna Møller Karlsen er vært og har Tobias Nielsen med sig i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til os :)
10/10/202329 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#671 Brøndby nummer 1! Og taler vi overhovedet nok om Kvistgaarden?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Pluto TV ** Brøndby IF ligger nummer ét halvvejs gennem grundspillet. Vi analyserer 1-0-sejren over Viborg FF og sæsonen, som vi har set den indtil nu. Og perspektiverne for resten af sæsonen, naturligvis... Panelet består i denne uge af Morten Svan, Jonathan Lorenzen og Mads Lohse. Med en guest appereance af Mortens datter Lily. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til os :)
10/9/20231 hour, 6 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#670 Kickoff med Steffen Højer: Brøndby IF - Viborg FF

Sponsoreret af Birgitte Greve I Lederudvikling I Coaching I Rådgivning I Uddannelse ** Så er det blevet tid til sidste runde i den første del af grundspillet. Formstærke Brøndby IF møder Viborg FF på Brøndby Stadion - et matchup der i sidste sæson endte samlet 0-7 til Viborg! Der er revanche til gode for Jesper Sørensens mandskab... Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og Nanna Møller Karlsen er med i studiet. Med på en telefon er nuværende U/21-landstræner og tidligere Viborg-spiller ad flere omgange: Steffen Højer. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
10/7/202330 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#669 Claus Bjørn Billehøj: Fanrepræsentantens hverdag

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Værdiaftalen faldt på plads i sommer og nu er det hverdag i Brøndby IF. Men hvordan ser hverdagen så egentlig ud for fanrepræsentanten Claus Bjørn Billehøj? Hvad fylder? Hvordan arbejder man helt konkret med værdiaftalen? Hør om det og meget mere i dette interview. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)))
10/4/202337 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#668 Halvrummet: Kroaternes comeback

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** Det er blevet tid til en ny udgave af vores taktiske format Halvrummet. I denne uge sætter vi særligt fokus på Josip Radosevic og Marko Divkovic, ligesom vi analyserer 3-0-sejren over Hvidovre. Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk er analytiker. ** Du kan også se Halvrummet på YouTube her: https://www.youtube.com/watch?v=Q6EiU7tYRdQ 
10/4/202334 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#667 BL Women: Et hak i tuden i Farum

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Brøndby IF fik et hak i tuden og måtte rejse hjem med et 3-0-nederlag efter kamp mod FC Nordsjælland. Hvor stiller det Brøndby IF i guldkampen? Koster det nu at rotere på målmandsposten? Nanna Møller Karlsen er vært og har som altid Tobias Nielsen med sig i studiet, men i denne udsendelse også Ulrich Schmidt, som debuterer i BrøndbyLyd.
10/3/202339 minutes
Episode Artwork

#666 Kroatisk krudt i slaget om Vestegnen

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Boozt ** Brøndby IF kom tilbage på sejrssporet, da de sejrede sikkert i slaget om Vestegnen mod Hvidovre IF. Kroaterne var igen på toppen og har virkelig genfødt sig selv.  Vi analyserer kampen og Brøndbys muligheder i toppen af tabellen. Panelet består i denne uge af Casper Valentin, Ulrik von Lichtenstein (Hansen) og Patrick Jensen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Vi vil blive enormt glade, hvis du vil give os en god anmeldelse i Spotify eller iTunes, hvis du kan lide, hvad du hører :)
10/2/20231 hour, 8 minutes
Episode Artwork

#665 Kickoff med Peter Lassen: Hvidovre IF - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve I Lederudvikling I Coaching I Rådgivning I Uddannelse ** På søndag er der vestegnsderby! Vi varmer op på vaskeægte vestegns-manér med et besøg hos sportschef og altmuligmand Peter Lassen i Hvidovre. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse i den tjeneste, hvor du lytter :)
9/28/202329 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#664 Halvrummet: Nedtakt fra en transportetape i pokalen

Sponsoreret af FORMAT Biograf & Energihuset Danmark ** Halvrummet i denne uge er en særudgave fra Brøndby Stadion, hvor du får nedtakt fra onsdagens pokalkamp mellem HIK og Brøndby IF. Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk er analytiker. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så stik os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter :)
9/27/202320 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#663 Kickoff med Kim Drejs: HIK - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve - Lederudvikling I Coaching I Rådgivning I Uddannelse ** Onsdag aften er der pokalkamp på Brøndby Stadion med 2. divisionsklubben HIK som hjemmehold. Brøndby IF har noget at revanchere efter sidste sæsons fadæse mod Aarhus Fremad. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. Med på en telefon har vi tidligere Brøndby-keeper Kim Drejs, som nu er målmandstræner i HIK. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til os :)
9/26/202329 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#662 BL Women: Perspektiverne for Kvindeligaen

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Brøndby IF vandt i sikker stil pokalkampen mod Ølstykke og nu venter en svær test på udebane i Farum. Vi har i denne uge også besøg af Nicolai Kaas, som er chef for Gjensidige Kvindeliga. Han fortæller om perspektiverne for udviklingen af ligaen og 1. division.  Nanna Møller Karlsen er vært og Tobias Nielsen er ekspert. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med.
9/25/202333 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#661 Frustrerende - men løfterigt! - derby-nederlag

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Pluto TV ** Brøndby IF tabte sæsonens første derby med 3-2 til FC København. Alligevel var det en løfterig og opløftende præstation på mange parametre. Panelet i denne uge består af Mads Lohse, Henrik Madsen og Ulrik Hansen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Byd velkommen til vores nye partner Pluto TV og husk at du på lørdag kan se Brøndby IF Futsal i aktion - hos netop Pluto TV! ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :) 
9/25/20231 hour, 24 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#660 Kickoff med Kim Bildsøe Lassen: Brøndby IF - FC København

Sponsoreret af Birgitte Greve - Lederudvikling I Coaching I Rådgivning I Uddannelse ** Det er derby-tid! To formstærke mandskaber på henholdsvis første- og andenpladsen tørner sammen på Vestegnen på søndag. Du får optakt til kampen her med FCK-fan, journalist og studievært Kim Bildsøe Lassen. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. ** Kan du lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
9/22/202327 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#659 Halvrummet: Hvordan har Brøndby fået vendt bøtten?

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** Halvrummet er tilbaaaage! I denne første udsendelse efter transfervinduet ser vi nærmere på efterdønningerne af transfervinduet, Brøndbys spillemæssige udvikling i sæsonen og søndagens derby. Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk er analytiker. ** Udsendelsen kan også ses på YouTube her: https://www.youtube.com/watch?v=n_-_g6pFnv0 
9/20/202333 minutes
Episode Artwork

#658 BL Women: Sejr over rivalerne og en særlig blå/gul pokalkamp

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Brøndby IF vandt lørdag 1-0 over Fortuna Hjørring. Vi analyserer kampen, og det faktum at Per Nielsens tropper indtil nu har maksimumpoint i Gjensidige Kvindeliga. Så ser vi også nærmere på tirsdagens pokalkamp mod Ølstykke, som har et særligt blå/gult islæt over sig. Michelle Denbak, Brøndby-fan og Ølstykke-spiller sætter ord på opgøret. Nanna Møller Karlsen er vært og Tobias Nielsen er ekspert. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse der hvor du lytter med :)))
9/19/202328 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#657 Er brikkerne faldet på plads for formstærke Brøndby IF?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Boozt ** Brøndby IF var en mand i overtal, men stordominerede i Aarhus og vandt fortjent 3-0. Det var holdets femte sejr i træk. Er brikkerne faldet på plads på Brøndby-holdet, som udvikler sig fra kamp til kamp? Hvordan står de blå/gule rustet før søndagens derby? Denne uges BrøndbyLyd-panel består af Aske Stentoft og Patrick Jensen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Kan du lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :) Det vil betyde meget for os!
9/18/20231 hour, 12 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#656 Sean Klaiber: Vil give mit liv på banen

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** I denne podcast kan du lære den nye Brøndby-back Sean Klaiber bedre at kende. Vi kommer vidt omkring og vi tror, at I vil elske ham! Lyt og vurder selv. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så stik os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
9/16/202338 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#655 Kickoff med Søren Anker Madsen: AGF - Brøndby IF

Sponsoreret af Birgitte Greve - Lederudvikling I Coaching I Rådgivning I Uddannelse ** Så er der optakt til søndagens opgør mellem AGF og Brøndby IF! Det har potentiale til at blive en BANGER!  Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har vanen tro Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. Med på en telefon er AGF-fan og pressechef for forlaget Lindhardt & Ringhof Søren Anker Madsen. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
9/15/202329 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#654 BL Women: Bittert CL-exit og female firm

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Det blev til et bittert exit fra Champions League for Brøndby IF's kvinder efter en tæt kamp mod Celtic. Til gengæld lidt oprejsning mod Minsk. Og det var der brug for, for allerede lørdag gælder det arvefjendeopgøret mod Fortuna Hjørring i Gjensidige Kvindeliga. Nanna Møller Karlsen er vært og Tobias Nielsen er ekspert. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)))
9/11/202329 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#653 Vallys på væggen og den store styrkeprøve

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Nicolai Vallys skal på landsholdsvæggen! Dét var en god ting ved landskampspausen, kan panelet blive enige om. Panelet diskuterer også Sean Klaiber, de kommende styrkeprøver, opbakningen til Jesper Sørensen og meget mere i denne uges BrøndbyLyd-paneldebat. Panelet består i denne uge af Peter Froulund, Ulrik 'von Liechtenstein' Hansen og Jonathan 'von Luxembourg' Lorentzen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
9/11/202358 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#652 BL Women: Stærk sæsonstart og nu Champions League

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter **  Brøndby IF er kommet stærkt fra start i Gjensidige Kvindeliga senest med en 2-0-sejr ude mod AGF. Vi dykker ned i kampen og har senere i udsendelsen cheftræner Per Nielsen med på en telefon som optakt til onsdagens Champions League-brag mod Celtic. Nanna Møller Karlsen er vært og Tobias Nielsen er ekspert. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
9/4/202329 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#651 Sæsonens bedste halvleg og et fundament at bygge på

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Boozt ** Brøndby IF sprudlede i de første 45 minutter mod Randers FC, men efter pausen blev det mere med håndbremsen trukket. Vi analyserer på 3-1-sejren, de første syv kampe og truppen nu hvor transfervinduet er smækket i.  Panelet består af Mads Lohse og Patrick Jensen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
9/4/20231 hour, 17 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#650 Stort interview: CV om sommerens transfervindue

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og Boozt.com ** Her kan du høre fodbolddirektør Carsten V. Jensens tanker om det netop overståede transfervindue i Brøndby IF. Hvad var godt, hvad var skidt og hvad er facit? Hør også om GFH-netværket, lejeaftaler, at scoute bredere, et disrupted transfermarked og den 6'er, der aldrig kom. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
9/2/20231 hour, 9 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#649 Interview med Frederik Birk: Spillestil og udvikling i Brøndby IF

Følgende indhold er et uddrag fra 3point.dks Deadline Day liveshow. Det er sendt live på stream, så lyden er derefter.  Vi fik besøg af assistenttræner Frederik Birk, som tog os med ind i maskinrummet i Brøndby IFs taktiske værksted.  
9/2/202333 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#648 Kickoff med Søren Pedersen: Brøndby IF - Randers FC

Sponsoreret af Birgitte Greve - Lederudvikling I Coaching I Rådgivning I Uddannelse ** Det er blevet tid til optakt til søndagens kamp mellem Brøndby IF og Randers FC. Sidste kamp inden sæsonens første landskampspause. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. Med på en telefon fra Randers er klubbens sportsdirektør Søren Pedersen, som giver indsigt i den kronjyske klub og forventningerne til søndagens opgør på Brøndby Stadion. ** Hvis du kan lide Kickoff, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
9/1/202327 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#647 BL Women: Stærk premiere og fast track-ordning

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Brøndbys bedste kvindehold fik en god start på sæsonen med en 4-2-sejr over AaB. Vi analyserer kampen og præstationen og ser blandt andet nærmere på debutanten Sofie Hornemann, der nettede to gange. I anden halvdel af programmet ser vi nærmere på den såkaldte fast track-ordning og hvad den eventuelt vil betyde for dansk kvindefodbold. Nanna Møller Karlsen er vært og Tobias Nielsen er ekspert.
8/29/202329 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#646 Tre Poentz til Brøndby og tredje sejr på stribe

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Brøndby IF vandt for tredje gang i træk. Denne gang med en debutant i målet i en helterolle og med Ohi Omoijuanfo tilbage på måltavlen. Panelet analyserer 1-0-sejren over Vejle, ser nærmere på de sidste dage af transfervinduet, Brøndbys strategi og et muligt salg af Mathias Kvistgaarden. Panelet består i denne uge af Peter Froulund, Henrik Madsen og Ulrich Hansen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast :)
8/29/20231 hour, 24 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#645 VinduesHviskeren: Fokus på Yeboah - og forventninger til sidste del af transfervinduet

Sponsoreret af FORMAT Biograf & Energihuset Danmark ** I denne udgave af VinduesHviskeren ser vi nærmere på Emmanuel Yeboah og hans kompetencer. Vi taler også om håb og forventninger til den sidste del af transfervinduet. Vært er Nanna Møller Karlsen og ekspert og analytiker er Kasper Pedersbæk. ** Køb billet til Deadline Day LIVE i FORMAT Biograf her: https://www.formatbio.dk/order_movie_ticket/19113 Standard billet 249,- (inkl. mad og to stk. drikkevarer og fire timers liveshow) Fest billet 349,- (inkl. mad, to stk. drikkevarer, fire timers liveshow, bustransport til Den Glade Gris, en øl på den Glade Gris)
8/27/202319 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#644 Kickoff med Ole Ryborg: Vejle B - Brøndby IF

Sponsoreret af BIRGITTE GREVE I Lederudvikling I Coaching I Rådgivning I Uddannelse ** Det er atter blevet tid til optakt til den kommende Superliga-kamp for Brøndby IF - denne gang går turen til Vejle. Journalist, forfatter og mangeårig Bruxelles-korrespondent - og naturligvis Vejle-fan - Ole Ryborg er med på en telefon. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med. Så bliver vi sgu så glade :)
8/27/202339 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#643 BL Women: One club mentality?

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Byd velkommen til en ny, ugentlig podcast om Brøndby IF's kvindehold. Her vil du hver uge kunne høre en analyse af den senest spillede kamp, samt debat om et aktuelt tema. Nanna Møller Karlsen er vært og Tobias Nielsen er fast ekspert og analytiker i programmet. I denne jomfruudsendelse er Morten Nyholm, Center Manager i Glostrup Shoppingcenter, også med i panelet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du hører podcast.
8/24/202333 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#642 Flashback med Ferhan Hasani: To år der udviklede sig til livslang kærlighed

Sponsoreret af Malerfirmaet SJ ** En makedoner vi ka' li', Hasani! I denne udgave af Flashback kan du høre fra publikumsfavorit Ferhan Hasani, som nåede to år i Brøndby IF - men forlod klubben med en livslang kærlighed. Han spiller nu i FC Helsingør og gør sig drømme om fremtiden. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til dine podcast :)
8/21/202334 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#641 Sendte Brøndby og Vallys et signal i Herning?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Boozt ** Brøndby IF sejrede på Heden med 1-0 på et mål af Nicolai Vallys (hvem ellers?). Hvor stiller sejren Brøndby? Er de blå/gule begyndt at finde et stærkere fundament at spille ud fra? Vi analyserer FCM-BIF og debatterer Brøndbys ageren i det igangværende transfervindue. Panelet består i denne uge af Aske Stentoft, Jonathan Lorenzen og Jonas Elholm. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast :)
8/21/20231 hour, 25 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#640 VinduesHviskeren: Fokus på Patrick Pentz

Sponsoreret af FORMAT Biograf & Energihuset Danmark ** I denne udgave af VinduesHviskeren ser Kasper Pedersbæk og Nanna Møller Karlsen nærmere på den nye Brøndby-keeper Patrick Pentz, som er kommet til klubben på en lejeaftale fra Bayer Leverkusen. Vi optager snart en special om Emmanuel Yeboah. ** Se FC Midtjylland mod Brøndby IF i FORMAT Biograf sammen med dine medfans. Køb billet her: https://www.formatbio.dk/order_movie_ticket/20145 
8/19/202328 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#639 Kickoff med Morten Duncan Rasmussen: FC Midtjylland - Brøndby IF

KICKOFF ER REDDET! Derfor får du her optakt til søndagens kamp mellem FC Midtjylland og Brøndby IF. Med på en telefon er den tidligere Brøndby- og FCM-spiller Morten Duncan Rasmussen, som nu er tilknyttet FCM som bl.a. angrebstræner og træner på akademiet. Nanna Møller Karlsen er vært i Simon Kratholm Ankjærgaards fravær. Casper Valentin agerer blå/gult sidekick. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du foretrækker at høre podcast!
8/18/202322 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#638 Masterclass Magasinet: Den store optakt til U/17-sæsonen

Sponsoreret af 3point.dks venner (meld dig ind her, hvis du vil være med til at sikre endnu mere indhold om Masterclass) *** Nu har vi i studiet fået besøg af U/17-cheftræner Viktor Kynde og assistenttræner Christian Piltoft. De fortæller om pre-season, årgangene og forventningerne til sæsonen, som starter med en hjemmekamp mod Silkeborg lørdag. Nanna Møller Karlsen og Jakob Kjærgaard er værter. *** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
8/18/202342 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#637 Masterclass Magasinet: Den store optakt til U/19-sæsonen

Sponsoreret af 3point.dks venner (meld dig ind her og sørg for mere indhold om Masterclass) *** I denne podcast har vi U/19-cheftræner Menno van Dam og assistenttræner Jesper Christiansen i studiet. De fortæller om forberedelserne til den nye sæson, som de tager hul på lørdag eftermiddag mod Silkeborg. Nanna Møller Karlsen og Jakob Kjærgaard er værter. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcasts :)
8/18/20231 hour, 4 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#636 Disse svar fik vi i Brøndbys sejr over Lyngby - og disse spørgsmål har vi stadig

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Brøndby IF vandt søndag med 3-0 over Lyngby BK. Men hvad kan vi tage med fra kampen? Hvilke svar fik vi? Og hvilke spørgsmål står vi stadig tilbage med? Vi tager kampen under kærlig behandling og diskuterer også de manglende minutter til Oscar Schwartau. Panelet består i denne uge af Mads Lohse og Patrick Jensen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores podcasts, så giv os gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med.
8/14/20231 hour, 30 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#635 Kickoff med Peter Lautrup-Larsen: Brøndby IF - Lyngby BK

Det er atter blevet tid til Kickoff og opvarmning til Brøndby IF's kommende kamp. Denne gang en hjemmekamp mod Lyngby BK. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og Nanna Møller Karlsen er med i studiet. Med på en telefon fra Lyngby-lejren er politisk kommentator og journalist Peter Lautrup-Larsen, som også er stor Lyngby-fan. ** Måske den sidste Kickoff! Vi søger en partner til programmerne. Skriv til [email protected], hvis du vil høre mere.
8/12/202328 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#634 VinduesHviskeren: Let’s go, Suzuki!

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** Vi ser nærmere på den formentlig kommende Brøndby IF-spiller Yuito Suzuki og hvad handlen kommer til at betyde for den stadigt voksende trup på Vestegnen. Kasper Pedersbæk analyserer og Nanna Møller Karlsen er vært. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
8/11/202322 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#633 Mads Hermansen: Inkarneret Brøndby’er - af fynsk afstamning

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Mads Hermansen er en succeshistorie i Brøndby IF. Og nu er han solgt til engelske Leicester, hvor han sidste weekend debuterede med en sejr i Championship. Her får du et længere interview med den nu tidligere Brøndby-favorit. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide, hvad vi laver, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
8/10/202328 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#632 Ny forsvarskaptajn - men skibet sejler stadig uden gps

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Boozt ** En flot debut af den nye kaptajn i forsvaret, Jacob Rasmussen, overskygges af en dårlig anden halvleg, hvor Brøndby IF faldt sammen og tabte i Farum. Brøndby-skibet sejler fortsat uden retning, nogen bør måske tænde gps'en. Men hvor skal den tændes? Trænerbænken? Direktionsgangen? Bestyrelseslokalet?  Det og meget mere debatterer panelet i denne uges BrøndbyLyd-paneldebat. Panelet består i denne uge af Henrik Madsen, Adam Mossin og Casper Valentin. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Shop dit Brøndby-gear på Boozt.com
8/7/20231 hour, 26 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#631 VinduesHviskeren: Keeper-koks og høje hylder

Sponsoreret af FORMAT Biograf & Energihuset ** Brøndbys keeperjagt led et knæk og ellers er der ret stille på transferfronten på Vestegnen. Er det stilhed før storm og de famøse høje hylder? Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk er analytiker. ** Se Brøndbys udebanekampe i FORMAT Biograf i Ballerup. Køb din billet her: https://www.formatbio.dk/movie_details/7840_date=all_dage
8/5/202325 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#630 Kickoff med Casper De Linde: FC Nordsjælland - Brøndby IF

Det er blevet tid til endnu en optakt. Brøndby IF står over for en svær udekamp i Farum. Hvad skal vi forvente os?  Skal Brøndby vende trekanten om på midten? Hvor gode er FCN? Casper De Linde er vores gæst fra modstanderens lejr. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med i studiet. ** Vi har ingen partner på vores Kickoff-programmer. Det vil være en stor hjælp, hvis du støtter os med et årligt eller månedligt beløb ved at melde dig ind i 3point.dks venner: https://3point.dk/bliv-medlem
8/4/202342 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#629 Rasmus Lauritsen: Jeg har mere at bidrage med

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Her kan du høre et interview med Brøndby-midtstopperen Rasmus Lauritsen, som blandt andet sætter ord på sit første halve år i klubben, sin rolle, form og indflydelse på holdet. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb. Meld dig ind i 3point.dks venner her: https://3point.dk/bliv-medlem
8/4/202324 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#628 KLUBBEN: Nu kommer filmen om Brøndby IF

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Den har været længe undervejs, men nu kommer den: Filmen om Brøndby IF - KLUBBEN. Den får premiere med to visninger på Brøndby Stadion i starten af september.  Her kan du høre folkene bag filmen, Søren Rebbe og Jesper Jarl Becker, fortælle om baggrunden for filmen og hvad man skal forvente sig. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide, hvad vi laver, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde: https://3point.dk/bliv-medlem
8/2/202333 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#627 Få nu sat det her i gear!

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Puha, det var en tung sæsonpremiere på Brøndby Stadion med et sent sejrsmål til OB. Vi ser nærmere på kampen - men også udviklingen under Jesper Sørensen som helhed. Peter Froulund siger blandt andet: "Få nu sat det her i gear!" Panelet i denne uge består af Peter Froulund, Aske Stentoft og Morten Svan. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Vil du også støtte vores arbejde, så meld dig ind i 3point.dks venner: https://3point.dk/bliv-medlem
7/31/20231 hour, 4 minutes, 1 second
Episode Artwork

#626 VinduesHviskeren: Hvad kan Mateusz Kowalczyk?

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Energihuset Danmark ** Vi ser nærmere på den 19-årige polske midtbanespiller Mateusz Kowalczyk, som sandsynligvis snart er Brøndby-spiller. Hvad bringer han til truppen og hvad betyder det for Masterclass? Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk står for analyserne. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så stik os meget gerne en god anmeldelse der hvor du lytter med ;)
7/28/202326 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#625 Kickoff med Jacob Taarnhøj: Brøndby IF - OB

Det er blevet tid til optakt til søndagens kamp mellem Brøndby IF og OB! Det er Brøndbys første kamp på hjemmebane i denne sæson - og vi glææææder os. Her varmer vi op til kampen, og det gør vi med komiker og OB-fan Jacob Taarnhøj, som gør os klogere på søndagens modstander. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify - eller hvor du nu lytter til podcast :)
7/27/202335 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#624 Tribunen bar holdet frem i premieresejr

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Boozt ** Så ruller Superliga-bolden igen! Brøndby IF startede lidt hakkende i Silkeborg, men fik alligevel tre point med hjem fra en svær udebane. Tre point i premieren. Bum. Men der var en del skønhedsfejl og rum til forbedring. Til gengæld var den vilde stemning tilbage på tribunen og ifølge kampens spiller, Thomas Mikkelsen, var det med til at bære holdet frem. Ugens panel består af Casper Valentin, Mads Lohse og debutant i BrøndbyLyd, Ulrik Hansen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
7/24/20231 hour, 22 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#623 Kickoff med Brian Lykke: Silkeborg IF - Brøndby IF

Sæsonens første Kickoff er landet! Vi har desværre ingen partner, som det ser ud lige nu, men vi kan ikke lade være. Lad os håbe, vi kan fortsætte. Skuespiller Brian Lykke, Silkeborg-fan, er med på en telefon og gør os klogere på Kent Nielsens drenge fra Søhøjlandet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast!
7/21/202329 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#622 VinduesHviskeren: Hvem skal afløse Mads Hermansen?

Sponsoreret af FORMAT Biograf & Energihuset Danmark ** I denne udgave af VinduesHviskeren ser vi nærmere på keeperne Lucas Lund og Leopold Waldstedt, som begge er blevet kædet sammen med et skifte til Brøndby IF. For hvem skal afløse Mads Hermansen? ** Hvis du vil se Brøndby mod Silkeborg i FORMAT Biograf i Ballerup kan du læse mere og købe billet her: https://www.formatbio.dk/order_movie_ticket/19275
7/21/202324 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#621 Jacob Rasmussen: Jeg sætter en ære i at forsvare

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Lær Jacob Rasmussen bedre at kende i dette interview. Du kan også vælge at se interviewet som video på 3point.dks YouTube-kanal. Støt vores arbejde ved at melde dig ind i 3point.dks venner: https://3point.dk/bliv-medlem **
7/19/202316 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#620 Nu gælder det! Er Brøndby klar til sæsonstart?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Nu er det endelig tid til en ny sæson. Tavlen er visket ren og Jesper Sørensen og hans mandskab skal sørge for at få en god start med en sejr i Silkeborg. Men er truppen klar? Hvad har vi lært af pre-season? Hvem skal tage over efter Hermansen? Hvem skal spille de tre stoppere? Hvad bliver Wass' position og rolle? Det og meget mere diskuterer vi i denne uges paneldebat. Panelet består i denne uge af Henrik Madsen, Aske Stentoft og Casper Valentin. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
7/17/20231 hour, 21 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#619 VinduesHviskeren: Jacob Rasmussen, Justin Che og Mads Hermansen

Sponsoreret af FORMAT Biograf, Energihuset Danmark & LiveHouse ** SÅ sker der noget i Brøndby IF... en hel del faktisk. I denne breaking-udgave af VinduesHviskeren kigger vi nærmere på nyindkøbene Jacob Rasmussen og Justin Che. Vi ser også på det mulige salg af Mads Hermansen og hvem Brøndby IF eventuelt bør hente for at erstatte ham. Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk analyserer. ** Kan du lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
7/14/202326 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#618 Interview med Scott Krase: Status i Brøndby IF

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Hvad er egentlig op og ned på alt, hvad der foregår i Brøndby IF lige nu? Hvad er der sat i gang i forhold til faciliteterne og hvordan skal klubben håndtere det igangværende transfervindue? Vi har fået mulighed for at tale med Scott Krase og han fortæller også om værdiaftale, Masterclass og GFH's engagement i Brøndby. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores podcasts, så støt vores arbejde ved at melde dig ind i 3point.dks venner. Det kan du gøre her: https://3point.dk/bliv-medlem
7/11/202346 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#617 VinduesHviskeren: Anis Slimane til lægetjek i Sheffield

Sponsoreret af FORMAT Biograf, Energihuset Danmark & Livehouse ** VinduesHviskeren er tilbage! Her med sommerens første udsendelse. Farzam Abolhosseini fra B.T. er med og breaker at Anis Slimane er til lægetjek i Sheffield United. Herudover kommer vi også ind på flere potentielle afgange og Brøndbys ønsker til nye spillere samt mulige transferrekorder. Vi taler også lidt om Mads Hermansens fremtid. Ud over Abolhosseini er Kasper Pedersbæk også med. Nanna Møller Karlsen er vært. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify!
7/11/202322 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#616 Første test, millioner i 2. division og stemning på tribunen

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Superliga-starten nærmer sig med hastige skridt. Vi tager temperaturen på Brøndby IF 13 dage før sæsonstart. - Hvad lærte vi af træningskampen mod Hillerød? - Hvad bliver Wikström og Salechs roller? - Skal Wass spille midtstopper? - Er Anis Slimane-casen god? - Stemning tilbage på tribunen i Silkeborg Panelet består i denne uge af Casper Valentin og Jonathan Lorenzen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Støt vores arbejde ved at melde dig ind i 3point.dks venner her: https://3point.dk/bliv-medlem
7/10/20231 hour, 2 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#615 De første tre point tæller lige så meget som de sidste tre

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank  ** Her får du ugens paneldebat fra BrøndbyLyd. Vi tager temperaturen på Brøndbys indtil videre mildt sagt kolde transfervindue. Hvorfor sker der ikke noget? Kommer vi til at være klar til Superliga-start den 23. juli? Panelet består af Mads Lohse og Morten Svan. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Vi er flyttet i nyt kontor hos Energihuset Danmark. Tak til dem. Og tak til livestreaming partner Livehouse.
7/4/202344 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#614 Frederik Alves med blod på tanden

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og 3point.dks venner ** Frederik Alves spillede mere og mere i sidste sæson. Nu er han mødt ind til pre-season i endnu bedre form og med blod på tanden. Nu skal det store gennembrud i Brøndby IF komme. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide disse udsendelser og gerne vil have flere i næste sæson, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb: https://3point.dk/bliv-medlem
6/30/202319 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#613 Yousef Salech og drømmen om Brøndby-gennembruddet

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** I dette interview kan du møde den unge angriber Yousef Salech, som er vendt tilbage til Vestegnen efter et succesfuldt lejeophold i HB Køge. Nu skal han tage kampen op, og den store drøm er stadig at få gennembruddet i Brøndby IF. ** Hvis du vil have flere podcasts som denne, så meld dig ind i 3point.dks venner, så vi kan fortsætte den massive dækning af Danmarks smukkeste fodboldklub: https://3point.dk/bliv-medlem
6/29/202324 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#612 Masterclass Magasinet: The Double-vinderne Menno van Dam og Viktor Kynde

Sponsoreret af 3point.dks venner ** Denne udgave af Masterclass Magasinet er et interview med succestrænerne fra U/17-holdet Menno van Dam og Viktor Kynde. Vi kan kun lave Masterclass Magasinet, fordi I er mange, der er med i 3point.dks venner. Men vi har brug for endnu flere for at kunne fortsætte i næste sæson. Meld dig ind her: https://3point.dk/bliv-medlem 
6/26/20231 hour, 9 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#611 Den store trupgennemgang

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** En ny sæson står for døren. Det er derfor blevet tid til den store trupgennemgang, hvor vi kæmmer Superliga-truppen og ser nærmere på, hvor der kan og bør ske justeringer. Panelet består i denne uge af Casper Valentin, Mads Lohse og Adam Mossin. Vært er Nanna Møller Karlsen. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb. Det gør en forskel. Meld dig ind her: https://3point.dk/bliv-medlem
6/19/20231 hour, 35 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#610 Værdiaftale vedtaget - hvad så nu?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** BrøndbyLyd Folkemøde edition! Bær lidt over med, at lyden ikke er helt så god, som når vi sidder i studiet. Vi debatterer i denne særudgave hvad der skal ske i Brøndby nu hvor værdiaftalen er blevet vedtaget og underskrevet. I panelet: Claus Bjørn Billehøj, Lars B. Petersen, Simon Kratholm Ankjærgaard og Martin Flink. Vært: Nanna Møller Karlsen. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så meld dig ind i 3point.dks venner og vær med til at sikre, at vi kan fortsætte den massive dækning: https://3point.dk/bliv-medlem
6/19/202338 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#609 Halvrummet: Rutsjebaneturen sluttede i Aarhus

Sponsoreret af FORMAT Biograf og 3point.dks venner ** Det har været en mærkelig sæson - og ikke en ret god én af slagsen for Brøndby IF. Rutsjebaneturen sluttede symptomatisk nok tæt på Tivoli Friheden i Aarhus med en cirkuskamp mod AGF. Halvrummet ser nærmere på sæsonen som helhed og hvad der skal ske i på målmandsposten, i midterforsvaret og på backs. Kasper Pedersbæk er analytiker og Nanna Møller Karlsen er vært. ** Hvis du fortsat vil have Halvrummet i dit feed hver uge, så meld dig ind i 3point.dks venner. Meld dig ind her.
6/7/202330 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#608 Forårsevaluering med Jesper Sørensen: Er tre-back-kæden kommet for at blive?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Glostrup Shoppingcenter ** Sæsonen er gået på hæld og spillerne er gået på ferie. Men ikke Jesper Sørensen. Tirsdag mødte han i BrøndbyLyd-studiet til en evaluering af foråret og et fremkig mod næste sæson. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast.
6/6/20231 hour, 11 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#607 Symptomatisk afslutning på en mærkelig sæson

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Fra himmel til helvede i Aarhus. Brøndby IF spillede godt og var foran 3-0 og en mand i overtal, men så ramlede korthuset og det endte 3-3 og med stor fest i Aarhus. Ingen fest i Brøndby for en femteplads. Men hvor peger det hele hen? Det diskuterer vi i denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd. Panelet består i denne uge af Peter Froulund og Morten Svan. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt os med et årligt eller månedligt beløb. Det gør en kæmpe forskel for os - for I er en partner i jer selv! Meld dig ind her.
6/5/20231 hour, 4 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#606 Halvrummet: Skal Wass på wingbacken?

Sponsoreret af FORMAT Biograf og 3point.dks venner ** Sæsonens sidste kamp venter og Brøndby IF skal en tur til Aarhus, hvor de skal forsøge at vriste bronzemedaljerne ud af Aarhus-klubbens hænder. I denne uges Halvrummet har vi fokus på 5-1-sejren over FCN, Kvistgaardens vilde form, Alves der er ved at gøre sig relevant, Wass' tilbagevenden til holdet og søndagens duel mod AGF. Kasper Pedersbæk er analytiker og Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide Halvrummet og analyserne på 3point.dk, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde. Så er du med til at sikre, at vi fortsat kan levere det stykke arbejde. Meld dig ind her.
6/3/202318 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#605 Danske Spil er ny hovedpartner i BIF - uden logo på trøjen

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Brøndby IF har fredag præsenteret sin nye hovedsponsor. Det er Danske Spil, som har skrevet under på en tre-årig aftale. De har samtidig valgt at afgive pladsen på brystet, så næste sæsons Brøndby-trøje bliver med en helt gul forside uden Oddset-logo. Hør mere om tankerne bag det og bag samarbejdet i denne podcast, hvor vi har fået besøg af administrerende direktør i Brøndby IF, Ole Palmå, og direktør i Danske Licens Spil, Karsten Fogh Holanng. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores podcasts, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb: https://3point.dk/bliv-medlem
6/2/202318 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#604 Kickoff med Jøden: AGF - Brøndby IF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter ** Det er blevet tid til sæsonens allersidste Kickoff. Og vi slutter hvor vi startede med en kamp mod AGF og med en decideret flyvende Jøden med på en telefon. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast :)))
6/2/202327 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#603 Hvor langt kan flyvende Kvistgaarden drive det?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Brøndby IF vandt søndag aften hele 5-1 over FC Nordsjælland. Hvor pegede præstationen hen? Er trebackkæden kommet for at blive? Hvor langt kan Kvistgaarden drive det og bliver han Brøndbys næste store salg? Det og meget mere debatterer vi i denne uges paneldebat. Panelet består i denne uge af Aske Stentoft, bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen, og Bjørn Elimar, som er U/17-træner i Farum Boldklub. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Du kan støtte vores arbejde ved at melde dig ind i 3point.dks venner og støtte os med et månedligt eller årligt beløb. Meld dig ind her: https://3point.dk/bliv-medlem
5/30/20231 hour, 15 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#602 Kickoff med Bjørn Elimar: Brøndby IF - FC Nordsjælland

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Det er blevet tid til sæsonens næstsidste Kickoff! Brøndby IF møder på mandag FC Nordsjælland og der er en verden til forskel på, hvad der er på spil for holdene. U/17-træner i Farum Boldklub og FCN-fan, Bjørn Elimar, gør os klogere på guldaspiranterne.  Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :)
5/26/202332 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#601 Boozt Fællesskabet: Brøndby spiller i særlig trøje mandag

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** På mandag spiller Brøndby IF i en trøje med Boozt Fællesskabet på maven. Hør mere om initiativet i denne podcast, hvor Daniel Meisling Nielsen, Sponsorship & Partnership Manager hos Boozt og Mathias Eslund, kommerciel leder for Brøndby IF Women, fortæller fra hvert deres perspektiv. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så støt vores arbejde ved at melde dig ind i 3point.dks venner og bidrag med et årligt eller månedligt beløb: https://3point.dk/bliv-medlem
5/26/202324 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

#600 Halvrummet: Her er spørgsmålstegnene for Brøndby

Sponsoreret af FORMAT Biograf & 3point.dks venner ** Brøndby IF har ikke meget andet end æren og momentum at spille for i sæsonens sidste to kampe. Det giver en række spørgsmålstegn forud for mandagens kamp mod FC Nordsjælland. Vi stiller dem her og zoomer ind på Nicolai Vallys, der ikke fungerer pt., og Mathias Kvistgaarden, som blomstrer. Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk er analytiker. ** Vil du være med til at sikre at vi kan sende meget mere Halvrummet i den kommende sæson, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb: https://3point.dk/bliv-medlem
5/26/202325 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#599 Ole Palmå: Et positivt afsæt til igen at samles

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Torsdag formiddag meldte Brøndby IF og Fanafdelingen ud, at man er blevet enige om en værdiaftale, som nu sendes til afstemning hos Fanafdelingens medlemmer. BrøndbyLyd tog en snak med administrerende direktør i Brøndby IF, Ole Palmå, om hans syn på aftalen og hvad der ellers rører sig i klubben netop nu. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide aktuelle BrøndbyLyd-udsendelser som denne, så vær med til at sikre at vi kan fortsætte. Meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb her: https://3point.dk/bliv-medlem
5/25/202324 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#598 En samlet værdiaftale sendes nu til afstemning

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Pludselig skete der noget. Torsdag den 25. maj klokken 10.30 meldte Brøndby IF og Fanafdelingen ud, at de er enige om en samlet værdiaftale, som nu sendes til afstemning hos Fanafdelingens medlemmer. Vi handlede hurtigt og fik formanden for Fanafdelingen, Lars B. Petersen, i studiet og fanrepræsentant i Brøndby IFs bestyrelse, Claus Bjørn Billehøj, med på en telefon. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet udsendelsen. ** Hjælp os til fortsat at kunne have fingeren på pulsen og udgive hurtigt, når tingene sker. Meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb: https://3point.dk/bliv-medlem 
5/25/202326 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#597 Farvel til Europa - hvad skal Brøndby bruge de sidste to kampe på?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Nu er det endegyldigt. Brøndby IF skal ikke spille europæisk i den kommende sæson. Det står klart efter søndagens 1-1-kamp i Viborg. - Hvor pegede præstationen hen? - Hvad skal vi bruge de sidste to kampe på? - Skal vi være optimistiske forud for næste sæson? - Hvem har Brøndby egentlig et ansvar over for? Det og meget mere debatterer panelet i denne uges BrøndbyLyd-paneldebat. Panelet består i denne uge af Casper Valentin og Jonathan Lorenzen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Jer i 3point.dks venner gør en forskel. Men vi har plads til flere! Støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb - meld dig ind her.
5/22/20231 hour, 1 minute, 33 seconds
Episode Artwork

#596 Kickoff med Henrik Dam Nygaard: Viborg FF - Brøndby IF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Sæsonens tredjesidste kamp venter og Brøndby IF skal en tur til Viborg, hvor de i dén grad har mere at spille for end de blå/gule. Podcastvært på Viborg-podcasten Grøn Magi, Henrik Dam Nygaard, er ugens gæst i Kickoff, som har Simon Kratholm Ankjærgaard som vært og Nanna Møller Karlsen i panelet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
5/20/202329 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#595 Halvrummet: Kurven knækkede ved Mesterskabsspillet

Sponsoreret af FORMAT Biograf & 3point.dks venner ** Her får du denne uges udgave af Halvrummet. Det bliver måske lidt en tung omgang, men sådan er det. Kasper Pedersbæk ser ikke meget udvikling i spillet og kurverne knækkede særligt, da Brøndby IF gik ind i Mesterskabsspillet. Nanna Møller Karlsen er vært og stiller spørgsmålene til analytiker Kasper Pedersbæk. ** Hvis du vil bidrage til at vi fortsat kan lave Halvrummet hver uge, så støt vores arbejde og meld dig ind i 3point.dks venner og støt med et årligt eller månedligt beløb her: https://3point.dk/bliv-medlem 
5/17/202325 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#594 Hvor skal vi hen, du?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Brøndby IF tabte derby. Nu resterer der tre kampe i sæsonen. Hvad skal de bruges til? Panelet analyserer nederlaget til FCK og ser fremad både på den kortere, men også lidt længere bane. Hvor skal Brøndby egentlig hen nu? Panelet består af branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, redaktionschef på B.T., Henrik Madsen, og bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen, Aske Stentoft. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify.
5/15/20231 hour, 15 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#593 Masterclass Magasinet: Hvad er status i talentafdelingen?

Sponsoreret af 3point.dks venner ** Det er blevet tid til denne måneds udgave af Masterclass Magasinet - Jakob Kjærgaard og Nanna Møller Karlsen gennemgår måneden der gik på U/17 og U/19 og ser frem mod den kommende måned. Vi kårer månedens spiller på begge hold. Denne måneds tema er en status på talentafdelingen med talentchef Christian Larsen som gæst. **  Det er takket være jer, at vi kan udgive Masterclass Magasinet. Hvis du vil bidrage til at sikre dækningen fremadrettet, så meld dig ind i 3point.dks venner her: https://3point.dk/bliv-medlem
5/15/202356 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#592 Halvrummet: Same procedure...?

Sponsoreret af FORMAT Biograf & 3point.dks venner ** Det er blevet tid til endnu en omgang Halvrummet! I denne uge kan du bl.a. høre om hvor Ohi Omoijuanfo bliver mere aktiv i den nye spillestil, Kvistgaardens rolle og søndagens derby. Nanna Møller Karlsen er vært og har analytiker Kasper Pedersbæk med sig. ** Hvis du kan lide Halvrummet, så meld dig ind i 3point.dks venner og hjælp os til at kunne lave endnu mere: https://3point.dk/bliv-medlem
5/12/202325 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#591 Kickoff med Amalie Bremer: Brøndby IF - FC København

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Så er det igen tid til derby. Men er rollerne fra for 14 dage siden byttet om? Hør om de to hold, som kommer med forskellige udgangspunkter. Få også en status på kvindefodbolden og hvad et derby vil betyde for Kvindeligaen.  Ugens gæst er radiovært og FCK-fan Amalie Bremer. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så vil vi blive sindssygt glade for en god anmeldelse i iTunes eller Spotify. Vamoooos!
5/11/202332 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#590 Kvistgaarden-show, haj i farvandet og revanche i Randers

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Jamen dog. For anden søndag i træk vandt Brøndby IF en fodboldkamp! I denne paneldebat kan du høre om: - Kvistgaarden-show - Josip 'Hajen' Radosevic - Revanchen i Randers - Prisen for at gå på kompromis? Panelet består i denne uge af Mads Lohse og Adam Mossin. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Støt vores arbejde og vær med til at sikre endnu stærkere dækning af Brøndby IF. Meld dig ind i 3point.dks venner her: https://3point.dk/bliv-medlem 
5/8/20231 hour, 6 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

#589 Halvrummet: Jespers U-vending

Sponsoreret af FORMAT Biograf & 3point.dks venner ** I denne uges Halvrummet sætter vi fokus på Jesper Sørensen og Brøndbys taktiske U-vending, hvor trebackkæden nu er tilbage. Vi sætter også fokus på Mathias Kvistgaarden og hans udvikling. Kasper Pedersbæk er analytiker og Nanna Møller Karlsen er vært. ** Støt vores arbejde og sørg for at Kasper Pedersbæk kan blive ved med at lave analyser. Meld dig ind i 3point.dks venner her: https://3point.dk/bliv-medlem
5/5/202323 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#588 Kickoff med Christian Degn: Randers FC - Brøndby IF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Brøndby IF skal søndag forsøge at følge op på den flotte derby-sejr, når de gæster Randers FC. Her er der revanche til gode for Jesper Sørensen og co. efter det smertelige 0-4-nederlag på Brøndby Stadion et par uger tidligere. TV-vært og Randers-fan Christian Degn er med på en telefon og gør hos klogere på tingenes tilstand i Kronjylland. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
5/4/202336 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#587 DERBYSEJR, hævneren Radosevic og Super-Mads

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** JAAAAAAAAA DERBYSEJR!!! Dén lunede oven på en hård uge. I denne uges BrøndbyLyd analyserer vi 1-0-sejren over FC København, ser nærmere på hævneren Radosevic og Brøndbys helt egen Supermand Hermansen.  Vi taler også om de sammenbrudte forhandlinger mellem Fanafdelingen og klubben/GFH om en værdiaftale. Panelet består i denne uge af Michael Lumb, tidligere professionel fodboldspiller og dansk mester i Brøndby IF, Aske Stentoft, bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen, og Henrik Madsen, redaktionschef på B.T. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Vi vil blive absurd glade, hvis du melder dig ind i 3point.dks venner og på den måde støtter vores arbejde. Det kan du gøre her.
5/1/20231 hour, 30 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#586 Jan Bech og Scott Krase om sammenbrud i forhandlinger om værdiaftale

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Torsdag udgav vi i BrøndbyLyd en podcast med formanden for Fanafdelingen, Lars B. Petersen, som gav sin version af sammenbruddet i forhandlingerne med klubben og GFH om en mulig værdiaftale. Nu bringer vi et interview med bestyrelsesformand Jan Bech Andersen og bestyrelsesmedlem fra GFH Scott Krase om deres syn på sammenbruddet i forhandlingerne. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du gerne vil have flere podcasts som denne, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb. Meld dig ind her.
4/29/202335 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#585 Kickoff med Kasper Larsen: FC København - Brøndby IF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Det er blevet tid til endnu en omgang optakt. Denne gang gælder det søndagens derby i Parken. Brøndby IF er i knæ og FC København jagter guld. Er der lagt op til en overraskelse? Chefredaktør fra Kvart i Bold, Kasper Larsen, er med på en telefon. Nanna Møller Karlsen er vært og Jonathan Lorenzen er med i studiet. ** Hvis du kan lide Kickoff, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
4/29/202329 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#584 Breaking: Forhandlinger om værdiaftale er brudt sammen

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Forhandlingerne mellem Fanafdelingen og GFH / Brøndby IF om en fælles værdiaftale er brudt sammen. Det har Fanafdelingen meldt ud torsdag middag og i denne breaking-udsendelse uddyber formand for Fanafdelingen, Lars B. Petersen, forløbet set fra Fanafdelingens side. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med. Hvis du vil gøre en endnu større forskel, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb. Så sikrer du, at vi fortsat kan lave indhold som dette. Meld dig ind her: https://3point.dk/bliv-medlem
4/27/202317 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

#583 Brøndby IF i knæ - hvordan rejser vi os?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner **  HOLD DA OP for en nedtur søndag aften. Brøndby IF tabte intet mindre end 4-0 på hjemmebane mod Randers FC på en dag, hvor alt der kunne gå galt, gik galt. Hvor bekymrede skal vi være? Hvor peger pilen hen? Hvad kan spillerne gøre for at hanke op i sig selv og hvad kan vi gøre på tribunerne? Det er blandt de ting, vi taler om i denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd. Panelet består i denne uge af Søren Struve, Mads Lohse og Martin Valencia Vestergaard. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Sportify :) Så sender vi en virtuel træstamme.
4/24/20231 hour, 16 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#582 Halvrummet: Vallys skal være afgørende igen

Sponsoreret af FORMAT Biograf og 3point.dks venner ** Brøndby kom tilbage på sejrssporet, men det bliver ikke en kamp, der går over i historiebøgerne. I denne uge analyserer Kasper Pedersbæk på 1-0-sejren over AGF, lederne Mensah og Lauritsen, at få Vallys til at blive afgørende igen og den kommende kamp mod Randers. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Meld dig ind i 3point.dks venner og støt vores arbejde. På den måde sikrer du meget mere Halvrummet og meget mere analyse fra Pedersbæks hånd. Støt med et månedligt eller årligt beløb her: https://3point.dk/bliv-medlem
4/22/202321 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#581 Kickoff med Björn Kopplin: Brøndby IF - Randers FC

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Det er blevet tid til endnu en kamp i Mesterskabsspillet - denne gang mellem nummer 5 og 6. Brøndby IF tager imod Randers FC og BrøndbyLyd Kickoff tager imod den tidligere Brøndby-spiller og nuværende Randers-spiller Björn Kopplin. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet.  ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
4/20/202327 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#580 Masterclass Magasinet: Hvor blev teenagerne af?

Sponsoreret af 3point.dks venner ** Masterclass Magasinet er tilbage! Med en ny partner: Jer! Tak for jeres støtte gennem 3point.dks venner. Vil du også støtte vores arbejde og sikre meget mere Masterclass, så meld dig ind og støt med et månedligt eller årligt beløb her: https://3point.dk/bliv-medlem ** I denne måneds magasin ser vi nærmere på foråret, som det er forløbet for både U/17 og U/19. Vi dykker ned i månedens tema, som er Brøndbys (manglende) brug af teenagere og de konsekvenser, det potentielt kan få på sigt. ** Nanna Møller Karlsen er vært og Jakob Kjærgaard, som dækker Masterclass for 3point.dk, er i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med.
4/19/20231 hour, 17 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

#579 Chef Lauritsen, Mensahs betydning og en bøvlet sejr

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Brøndby IF spillede ikke godt, men vandt søndag aften 1-0 over AGF på Brøndby Stadion. Der var både skidt og kanel. Spillet som helhed var mest skidt. Men Rasmus Lauritsen fik startdebut og ligner en chef. Kevin Mensah var tilbage i startopstillingen og er vigtig for holdet. Vi debatterer det hele i denne uges BrøndbyLyd. Panelet består i denne uge af Mads Lohse, Jonathan Lorenzen og Jannik Grønbech. Sidstnævnte er debutant, Brøndby-fan og fodboldtræner i Serie 2-klubben Havdrup.  Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
4/17/20231 hour, 26 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#578 Halvrummet: Derfor bør Schwartau starte mod AGF

Sponsoreret af FORMAT Biograf & 3point.dks venner ** I denne uges Halvrummet kigger vi nærmere på Brøndbys resultatmæssigt dårlige form, spillernes præstationer og positioner, systemet og den kommende kamp mod AGF. Kasper Pedersbæk leverer data og analyse og Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** FORMAT Biograf giver lige nu 20% på alle visninger af Underverden 2. Skriv halvrummet (med små bogstaver) i rabatkoden, når du køber dine billetter på https://www.formatbio.dk/ ** Hvis du kan lide Halvrummet og BrøndbyLyd generelt, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
4/14/202327 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#577 Kickoff med Sture Sandø: Brøndby IF - AGF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** AGF er godt kørende, Brøndby IF det modsatte. Kan Brøndby blive det første hold i 2023 til at besejre Uwe Röslers stabile mandskab? Hvad skal der til? Og hvorfor taler Sture Sandø om en kamp i 2013, hvor både Arthur Sorin og Martin Albrechtsen scorede to gange? Og så kommer vi også ind på noget med en ny ejer i Aarhus Fremad...  Simon Kratholm Ankjærgaard er vært, Nanna Møller Karlsen er i panelet og har mixet og Sture Sandø, AGF-fan, journalist og podcaster, er med på en telefon. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
4/13/202344 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#576 Sæsonen er slut - sæsonen lever

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Ak ja, endnu et nederlag. Men var der alligevel mere der pegede fremad i Farum end i sidste uge på Brøndby Stadion? Vi analyserer 2-1-nederlaget og Brøndbys aktuelle form og situation. Er sæsonen slut eller lever den? Panelet består i denne uge af redaktionschef på B.T., Henrik Madsen, samt Adam Mossin og Casper Valentin. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og Nanna Møller Karlsen har mixet. ** Meld dig ind i 3point.dks venner her og støt vores arbejde med et årligt eller månedligt beløb: https://3point.dk/bliv-medlem ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :)
4/11/20230
Episode Artwork

#575 Henrik Heggheim: Vil tilbage og slå igennem i Brøndby

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Henrik Heggheim er draget på leje i Vålerenga, hvor han jagter så mange kampminutter som muligt. Målet for ham er at komme tilbage og for alvor slå igennem i Brøndby IF. Du kan også se dette interview som video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pnHOh_WnqYA ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify. Det betyder meget for os!
4/9/202312 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#574 Halvrummet: Hvem tager ejerskab og styring?

Sponsoreret af FORMAT Biograf & 3point.dks venner  ** Brøndby IF har i de seneste uger mødt nogle spillemæssige udfordringer. Hvordan løser Jesper Sørensen og trænerteamet dem? Og hvem på banen er det, der skal tage styring og ejerskab? Hvordan får Brøndby et godt resultat i Farum, hvor de blå/gule havde det særdeles svært sidst? Det og meget mere taler vi om i denne uges udgave af Halvrummet, som er 3point.dks ugentlige taktiske og analytiske format med Kasper Pedersbæk. ** Du kan også støtte vores arbejde med et månedligt eller årligt beløb og få meget mere Masterclass og analyse. Meld dig ind her. ** Hvis du har idéer til temaer, vi skal tage op i Halvrummet, så send en mail til [email protected]
4/9/202322 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

#573 Kickoff med Casper de Linde: FC Nordsjælland - Brøndby IF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Det er atter blevet tid til en tur til Farum og Brøndby IF har revanche til gode. Både for seneste kamp deroppe, men også for 3-0-nederlaget til Viborg i søndags. Vi ser nærmere på Brøndby og FCN samt mandagens kamp og det gør vi sammen med Casper de Linde, som er FCN-fan og følger Superligaen tæt. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har også Nanna Møller Karlsen med i studiet. ** Hvis du kan lide Kickoff og BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
4/5/202339 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#572 Special: Hvordan arbejder Brøndby med data?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Spillet på banen udvikler sig hele tiden, men slet ikke i samme tempo som brugen af data i fodbold har gjort det over de seneste 8-10 år. Hvordan arbejder Brøndby IF med data? Hvor gode er de til det i en national og en international kontekst?  Hør om det i denne podcast, hvor BrøndbyLyd har besøg af Mikkel Keldmann, chef for kvantitativ analyse, og Nicolai F. Pedersen, som er Football Data Scientist. ** Er du interesseret i at bidrage til data- og analyseafdelingen i Brøndby IF, så skriv en mail til [email protected]. Netop nu er der tre studerende ansat i afdelingen i form af: Cecilie Marie Orry, master studerende, Big Data - ITU. Casper Brun Pedersen, bachelor studerende, AI and Data Science - DTU. Oscar Friis Holløse, bachelor studerende, fysik - KU. ** Hvis du vil støtte 3point.dk og BrøndbyLyd, så vi kan lave endnu mere unikt indhold om Brøndby IF, så meld dig ind i 3point.dks venner og støt med et månedligt eller årligt beløb: https://3point.dk/bliv-medlem **
4/5/202345 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#571 Terapi efter tungt nederlag

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Hold da op, det var en tung søndag på Brøndby Stadion. Et klart nederlag til Viborg FF, en skuffende omgang, og et stemningsforladt stadion. Men det hjælper at tale om tingene, har vi hørt, så kom inden for til halvanden times Brøndby-terapi. Måske hjælper det lidt. Panelet består i denne uge af Peter Froulund, Aske Stentoft og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Du kan støtte vores arbejde og bl.a. få mere Masterclass og mere analyse ved at melde dig ind i 3point.dks venner. Du kan støtte os med et månedligt eller årligt beløb, som passer dig: https://3point.dk/bliv-medlem ** Hvis du kan lide vores podcasts, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
4/3/20231 hour, 28 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

#570 Halvrummet: Kan Brøndby få mere ud af Riveros?

Sponsoreret af FORMAT Biograf & 3point.dks venner ** Det er blevet tid til din ugentlige dosis taktik og analyse med Kasper Pedersbæk i Halvrummet.  I denne uge har vi bl.a. fokus på hvordan Brøndby kan få mere ud af Blas Riveros, om Viborg-kampen og de taktiske tendenser i foråret. Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk er analytiker. ** Du kan også se Halvrummet på Youtube, hvis du foretrækker at se det som video: https://www.youtube.com/watch?v=HeaNY05sq-o
4/1/202326 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

#569 Interview med Jesper Sørensen: Det korte og det lange sigte

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Glostrup Shoppingcenter **  Her får du et dugfriskt interview med cheftræner Jesper Sørensen, som reflekterer over sine første fem kampe i spidsen for Brøndby IF, ser frem mod Mesterskabsspillet både med det korte og lange sigte, taler Masterclass og de trends i fodbolden, der optager ham lige nu. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
3/30/202354 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#568 Kickoff med Andreas Søndergaard: Brøndby IF - Viborg FF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Vil skal til det! Mesterskabsspillet står for døren og Brøndby IF åbner med en hjemmekamp mod Viborg FF, hvor de blå/gule har revanche til gode for Niels Frederiksens svanesang. Men Brøndby har det svært mod Viborg på hjemmebane... Så hvad ender det med? Lyt til Kickoff - måske får én i panelet ret. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. Med på en telefon er journalist og Viborg-fan Andreas Søndergaard. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
3/30/202329 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

#567 Hvordan skal Brøndby angribe Mesterskabsspillet?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & 3point.dks venner ** Nu er det snart tid til Superliga igen og Brøndby IF tager hul på Mesterskabsspillet på søndag. Men hvad skal vi egentlig have ud af de kommende ti kampe? Hvor langt frem skal Jesper Sørensen og trænerteamet tænke? Hvorfor er det så vigtigt med flere Masterclass-minutter? Og hvem er truppens største salgsemner? Det og meget mere diskuterer panelet i denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd. Panelet består i denne uge af redaktionschef på B.T., Henrik Madsen, fast debattør og young gun, Adam Mossin, og fast debattør og flot skæg Jonathan Lorenzen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Vil du også støtte vores arbejde? Så meld dig ind i 3point.dks venner her og støt med et månedligt eller årligt beløb: https://3point.dk/bliv-medlem ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :) Så sender vi en virtuel træstamme!
3/27/20231 hour, 9 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#566 Halvrummet: Hvor står BIF efter de første fem kampe med JS?

Sponsoreret af FORMAT Biograf & 3point.dks venner ** Denne uges udgave af Halvrummet zoomer ind på Brøndbys fem første kampe under Jesper Sørensen, på Daniel Wass' bidrag til holdet og fremtidens Brøndby-mandskab. Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk er analytiker.  ** Denne udsendelse er blevet til i samarbejde med vores partnere, som blandt andre er jer, der er med i 3point.dks venner. Vil du også støtte vores arbejde og bidrage til endnu mere Masterclass og analyse, så meld dig ind her og støt med et månedligt eller årligt beløb: https://3point.dk/bliv-medlem
3/26/202326 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#565 Brøndby snublede sig i top 6 - og kan nu se opad og fremad

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank **  Brøndby IF tabte 2-1 til FC Nordsjælland, men andre resultater og en VAR-kendelse i Silkeborg flaskede sig, så de blå/gule alligevel snublede sig ind i top 6. Vi analyserer kampen mod FCN og ser nærmere på hvordan top 6 skal gribes an. Panelet består i denne uge af branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, samt bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen, Aske Stentoft. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores podcasts, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
3/20/20231 hour, 27 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#564 Halvrummet: Denne detalje kan afgøre FCN-kamp

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Magdahl Glas & Byg ** Det er atter blevet tid til vores ugentlige taktiske og analytiske format Halvrummet. I denne udsendelse har vi fokus på: - Hvad lærte vi af SIF-kampen? - Hvad bliver afgørende mod FCN? - Hvilke spillere har det svært? - Ros til Bell, Alves og Omoijuanfo Kasper Pedersbæk er 3point.dk og BrøndbyLyds faste analytiker. Han flankeres af vært Nanna Møller Karlsen. ** Hvis du hellere vil se programmet som video, kan du finde 3point.dk på Youtube og finde episoden der. ** Hvis du kan lide vores udsendelser, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify.
3/17/202323 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#563 Kickoff med Søren Christensen: FC Nordsjælland - Brøndby IF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** DET ER CRUNCH TIME... Ja, nu skal det altså afgøres, om Brøndby IF kommer med i top 6 eller ej. En sejr i Farum vil gøre det nemt, for så er den hjemme, men der venter en svær kamp mod rækkens nummer ét. Ugens gæst fra modstanderens lejr er Søren Christensen, der har vundet DM med FC Nordsjælland og nu er talentchef i Nykøbing FC. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har også Nanna Møller Karlsen med sig i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast :)
3/17/202333 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#562 Flashback med Mads Juel Andersen: Stadig en drøm at spille for BIF

Sponsoreret af Malerfirmaet SJ ** Mads Juel Andersen nåede aldrig sit seniorgennembrud i Brøndby IF. Men han drømmer stadig om det. Det er noget af det, du kan høre om i denne udgave af Flashback. Hør også om at spille for Horsens på dén dag i 2018 og om en karriere i Barnsley, der både har bragt ham tæt på Premier League og givet ham anførerbindet om armen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. Hvis du hellere vil se interviewet som video, kan det findes her: https://www.youtube.com/watch?v=6X2al9jk2fk ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd og det vi laver, så vil vi blive sindssygt taknemmelige for en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :)
3/15/202334 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#561 Brøndby med skæbnen i egne hænder

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Brøndby IF var skarpere i offensiven mod Silkeborg IF - og det var så forskellen på de to hold søndag aften. Brøndby vandt 2-1 - en vital sejr for håbet om top 6. De blå/gule kan nu selv afgøre sin skæbne på søndag i Farum. Vi analyserer kampen mod Silkeborg og ser nærmere på Daniel Wass, midtbanekonstellationen, Slimanes gode indhop, den kommende landsholdsudtagelse og kampen om top 6. Panelet består i denne uge af Adam Mossin, Morten Svan og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
3/13/20231 hour, 16 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#560 Halvrummet: Det bliver en kamp om bolden mod SIF

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Magdahl Glas & Byg ** På denne uges taktiktavle står der: - Lyngby-kampen - hvad gik galt? - Hvad bliver afgørende mod SIF? - Brøndbys muligheder for top 6? - Nicolai Vallys' rolle og betydning Kasper Pedersbæk analyserer sig igennem og svarer på spørgsmål fra Nanna Møller Karlsen. Udsendelsen kan også ses som video på Youtube her: https://www.youtube.com/watch?v=TTAGj0bRnzE ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify. Så sender vi virtuelle træstammer :)
3/11/202321 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#559 Kickoff med Jeppe Lindegaard: Brøndby IF - Silkeborg IF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Puha, det er altså en skæbnekamp, der venter Brøndby IF på søndag, når Kent Nielsen og Silkeborg kommer på besøg. Vinder Brøndby ikke, svinder håbet om top 6 til det minimale, så en sejr er påkrævet for Jesper Sørensen og hans mandskab. Vi leverer her optakt til kampen sammen med lydtroldmand Jeppe Lindegaard, som står bag Beetroot Studio. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet også. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, hvor du lytter til podcast :)
3/10/202338 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#558 Flashback med Mikkel Thygesen

Sponsoreret af Malerfirmaet SJ ** Flashback er tilbage! Og det er vi med et interview med Mikkel Thygesen, som fik sit drømmeskifte til hjerteklubben Brøndby IF og endte med at spille en nøglerolle - men nok på en anden måde, end han nogensinde havde forestillet sig. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast :)
3/9/202331 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#557 Brøndby gled i bananskrællen

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Så gik stimen af lutter opture under Jesper Sørensen ikke længere. Ikke længere end til kartoffelmarken i Lyngby, hvor de blå/gule gled i bananskrællen. Vi analyserer kampen, konsekvenserne for top 6-mulighederne og ser frem mod el grande finale på søndag mod Silkeborg IF. Panelet består i denne uge af tidligere Brøndby-spiller Mikkel Thygesen, også indehaver af UEFA A-licens, samt redaktionschef på B.T., Henrik Madsen, og fast inventar i Svinget, Søren Struve. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
3/6/20231 hour, 8 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#556 Halvrummet: Det giver mening at forlænge med Hedlund

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Magdahl Glas & Byg ** Det er blevet tid til endnu en omgang af vores analyseprogram Halvrummet. I denne episode, som er optaget før Simon Hedlunds forlængelse, handler det især om Hedlund og hans rolle, Håkon Evjen, Ohi Omoijuanfo og søndagens kamp mod Lyngby Boldklub. Analytiker Kasper Pedersbæk er med og Nanna Møller Karlsen er vært. ** Programmet kan også ses som video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=HFdj7R4SgZ4 ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast - f.eks. i iTunes eller Spotify :)
3/3/202322 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#555 Kickoff med Chris Bjerknæs: Lyngby BK - Brøndby IF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Brøndby IF er kommet flyvende fra land i foråret, men venter der en bananskræl søndag i Lyngby? Vi giver dig optakt til opgøret mellem Brøndby IF og ligaens bundprop. Ugens gæst er Chris Bjerknæs, der er partisekretær for Dansk Folkeparti - og kæmpe Lyngby-fan.  Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har vanen tro Nanna Møller Karlsen med i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd (og Kickoff!), så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :)
3/3/202327 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

#554 Special: Orange fans, Fanafdelingen, stemningsboykot og fremtiden

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Da vi tirsdag den 28. februar afholdt netværksmøde for 3pointholdet hos Arbejdernes Landsbank i Glostrup, var det med livepodcast for de fremmødte. Podcasten handlede om den aktuelle situation på fanscenen i Brøndby. Der er orange protester, Fanafdelingen og forhandlinger med ejerne, stemningsboykot og så er der fremtiden... Hvad kommer den til at byde på? Denne podcast er et forsøg på at give et klart og tydeligt billede af, hvad der sker nu. Hvad er Fanafdelingens rolle? Hvorfor stemningsboykot? Hvad sker der, hvis der landes en aftale? Panelet består af Lars B. Petersen, som er formand for Fanafdelingen, Rasmus Augustesen, der er talsmand for stemningsgrupperingen Sammen om vor klub, og Ike Topp-Danielsen, aktiv fan i Svinget. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :)
3/2/202346 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#553 Derfor vandt Brøndby nøglekamp på Heden

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Brøndby IF vandt mandagens nøglekamp i Herning med 1-0 over FC Midtjylland. Men hvorfor gik det, som det gik? Brøndby fik lukket Isaksen ned, gik ikke på kompromis med egen spillestil og så gik midterforsvaret i beast mode, da der var allermest brug for det. Ugens panel består af analytiker Kasper Pedersbæk og Jonathan Lorenzen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :)
2/28/20231 hour, 7 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#552 Kickoff med Jimmy Bøjgaard: FC Midtjylland - Brøndby IF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Nu er det næsten mandag. Der venter Brøndby IF en svær udekamp mod FCM på MCH Arena. Hvor vitalt vil det være med en sejr - for begge hold? Skal Brøndby ændre på noget i forhold til Horsens-kampen? Og hvordan stopper man Gustav Isaksen? Simon Kratholm Ankjærgaard er vært. Ugens gæst er journalist og kommentator Jimmy Bøjgaard. Med i studiet er også Nanna Møller Karlsen. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast :)
2/26/202342 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#551 Halvrummet: Hvad lærte vi af flot forårspremiere?

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Magdahl Glas & Byg ** Halvrummet er tilbage - i en ny udgave. Fremover vil du kunne se programmet på Youtube hver uge, samt høre det som podcast. I Halvrummet går analytiker Kasper Pedersbæk i dybden med de taktiske tendenser i Brøndbys spil og zoomer hver uge ind på noget nyt, som er interessant at holde øje med. ** Vi skal beklage at lyden ikke er på vanlig standard i dette afsnit. Vi er tilbage på niveau i næste uge. ** Vil du hellere se Halvrummet, kan du finde videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=Epyx4cdi7ng
2/25/202328 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#550 Andreas Maxsø: Har altid givet mig fuldt ud for Brøndby IF

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Andreas Maxsø kom hjem til Brøndby IF, blev dansk mester og har nu fået et nyt udlandseventyr i Colorado Rapids. Her får du et ærligt interview med den nu tidligere Brøndby-kaptajn. Interviewet kan også ses som video på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=mHy6W5e9PPg Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
2/21/202339 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#549 Sørensens aftryk, Vallys risikerer lokkerne og Greve over det hele

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank **  Så er vi sgu da i gang! Brøndby bankede Horsens i forårspremieren, Jesper Sørensens aftryk var tydelige, Nicolai Vallys strålede med hattrick og Mathias Greve dækkede hvert et græsstrå. Vi tager dig gennem 5-2-sejren lige her. Panelet består i denne uge af Henrik Madsen og Martin Valencia Vestergaard. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
2/20/20231 hour, 15 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#548 Kickoff med Nikolaj Birk: Brøndby IF - AC Horsens

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Kickoff er tilbage! ENDELIG :) Her får du optakt til forårspremieren på Brøndby Stadion mellem Brøndby IF og AC Horsens. Med til at gøre os klogere på søndagens modstander er AC Horsens-fan Nikolaj Birk. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify.
2/18/202324 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#547 Status med fanrepræsentanten: Værdiaftale, generalforsamling og fremtiden

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Det er blevet tid til en status med Brøndbys fanrepræsentant i bestyrelsen Claus Bjørn Billehøj. Han fortæller blandt andet om værdiaftalen mellem fans og klub og den proces, om Fanafdelingens kommende generalforsamling og hans tanker om fremtidens Brøndby IF. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify, så kan du tro at vi bliver glade. De betyder nemlig meget for os :)
2/14/202327 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

#546 Positive vinde inden forårsstart!

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Nuuuuu er der snart Superliga igen! På SØNDAG skal Brøndby IF endelig i kamp igen, når AC Horsens gæster Brøndby Stadion. Vi leverer den store forårsoptakt - og lad det være sagt med det samme: Der blæser positive vinde over Vestegnens baner... men kan det overføres til når det gælder? Panelet består i denne uge af branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, og Brøndby-fan og lærervikar Adam Mossin. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify. Så sender vi en virtuel Brøndbyånd :)
2/13/20231 hour, 2 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#545 Postkort fra Portugal: Træningskampe, god stemning og spørgsmålstegn

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Glostrup Shoppingcenter ** Denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd er optaget i Portugal, hvor de blå/gule i øjeblikket er på træningslejr og pudser formen af frem mod forårsstart, som nærmer sig med hastige skridt. I denne uge taler panelet blandt andet om træningskampene, god og afslappet stemning i truppen, valget af anfører og hvem der skal spille den højreback... Panelet består af B.T.-journalist Farzam Abolhosseini og Brøndby-fan og groundhopper Benjamin Skjold. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så vil vi blive lykkelige for en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :D
2/6/202352 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#544 Mathias Greve og den nye position

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Glostrup Shoppingcenter ** Mathias Greve har været godt spillende i pre-season - endda på en ny position som 6'er. I dette interview fra træningslejren i Portugal sætter han ord på sin nye rolle og hvad den indebærer. Interviewet kan også ses som video her: https://www.youtube.com/watch?v=IpdL8SP6M38 ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :) Det kunne være iTunes eller Spotify.
2/6/20237 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#543 Jesper Sørensen: Det kigger jeg efter i en anfører

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Glostrup Shoppingcenter ** Her får du en minipodcast med Brøndby IFs cheftræner Jesper Sørensen, som blandt andet sætter ord på, hvad han kigger efter, når han skal finde holdets nye anfører. Interviewet er optaget på spillernes hotel under træningslejren i Portugal og kan også ses som video her: https://www.youtube.com/watch?v=9CGpMhsvCsc ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast :)
2/5/202318 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#542 Rasmus Lauritsen: Vil kæmpe mig til stor rolle i Brøndby IF

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & Glostrup Shoppingcenter ** 3point.dk // BrøndbyLyd er i øjeblikket i Portugal, hvor Brøndby IF er på træningslejr. Her blev det lørdag blandt andet til en god snak med den nye stopper Rasmus Lauritsen. Du kan høre interviewet som podcast her eller se det som video på Youtube her: https://www.youtube.com/watch?v=57WuDEBHCjk Nanna Møller Karlsen er vært. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd og det vi laver, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify, så bliver vi mega glade. Tak!
2/4/202311 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#541 Gennemgang af Brøndbys transfervindue med CV

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Transfervinduet for januar 2023 er smækket i. Hvad er status i Brøndby IF? Kan der stadig være spillere på vej ud? Hvad er der med den Frederik Winther-handel? Det og meget mere spørger vi fodbolddirektør Carsten V. Jensen om i denne særudgave af BrøndbyLyd, hvor vi gennemgår transfervinduet. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i Spotify eller iTunes. 
2/1/202341 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#540 Ny nummer 5, positive testtegn og stort fanmøde

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Her får du denne uges BrøndbyLyd-paneldebat. Den stikker lidt i flere retninger. Panelet taler både om transfervinduet, som er gået ind i sin afgørende fase, om træningskampen mod Elfsborg, afgangene af Maxsø og Bjur, tilgangen af Lauritsen og om søndagens store fanmøde i Brøndby Hallen. ** Panelet består i denne uge af Aske Stentoft, Jonathan Lorenzen og Niklas Buchardt. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så vil vi blive dybt taknemmelige for en positiv anmeldelse, der hvor du lytter med :)
1/30/20231 hour, 6 minutes
Episode Artwork

#539 VinduesHviskeren: Med Farzam Abolhosseini

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Magdahl Glas & Byg ** Her får du de seneste transferrygter fra Vestegnen med transferguru Farzam Abolhosseini fra B.T. Hør blandt andre om Andreas Maxsø, Peter Bjur og Brøndbys jagt på en angriber. ** Nanna Møller Karlsen er vært og Kasper Pedersbæk er også i studiet.
1/26/202332 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

#538 Jesper Sørensens første aftryk

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Brøndby IF vandt årets første testkamp med 4-1 over Hvidovre IF. Flere spillere viste sig flot frem og der er mange, der kæmper om få pladser. Men hvor kunne vi se Jesper Sørensens første aftryk på Brøndby-holdet? Panelet går i denne uge i dybden med søndagens træningskamp og taler den nødvendige trimning af truppen igennem. Ugens panel består af Adam Mossin og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide vores podcasts, så giv meget gerne BrøndbyLyd en god anmeldelse i iTunes eller Spotify! Det betyder meget for os og gør at vi kan ramme toppen af listerne og få endnu flere lyttere. Pft!
1/23/20231 hour, 13 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#537 Special: På søndag er der stormøde

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** På søndag er der et vigtigt stormøde for Brøndby-fans i Brøndby Hallen. Det handler om fremtidens fanscene, en mulig værdiaftale med klubben og GFH og alt det, der optager os alle meget. Fanafdelingen faciliterer stormødet og her kan du høre formand Lars B. Petersen fortælle om baggrunden og hvad man håber at få ud af det. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Kan du lide BrøndbyLyd? Så stik os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :)
1/23/202319 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

#536 VinduesHviskeren: Fokus på Håkon Evjen

Sponsoreret af FORMAT Biograf og Magdahl Glas & Byg ** Brøndby IF har hentet norske Håkon Evjen i AZ Alkmaar og i denne udgave af VinduesHviskeren sætter vi fokus på Brøndbys nye nummer 11. Hvem er han? Hvad kan han? Hvordan passer han ind? Hør den norske journalist Mats Arntzen fra VG og Kasper Pedersbæk, analytiker på 3point.dk, se nærmere på den nye Brøndby-spiller. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, hvor du lytter til podcast :)
1/17/202313 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#535 Status: Temperaturen på top 6 og Mensah dependencia

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Du får her en status på tingenes tilstand i Brøndby IF sammen med BrøndbyLyd. Vi taler top 6, transfervindue, Kevin Mensah der er tilbage. Udsendelsen er i denne uge optaget online, da vært Nanna Møller Karlsen er på ferie. Vi er tilbage på vanlig vis i næste uge. Panelet består i denne uge af Nicholas Albek og Mads Lohse. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter til podcast :)
1/17/202334 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#534 Nicolai Vallys: Vejen til topfodbolden

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Her får du en special med Brøndby IF-profilen Nicolai Vallys. Hør om hans lidt anderledes vej til topfodbolden, om håret og livet uden for fodbold. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter :)
1/14/202325 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

#533 Masterclass Magasinet: Hvor står U/19-holdet inden forårssæsonen?

I denne episode af Masterclass Magasinet kan du møde cheftræner for Brøndby IF U/19, Christian Sørensen, og assistenttræner for Brøndby IF U/19, Kasper Lorentzen. De fortæller blandt andet om deres samarbejde, udviklingen hos dem selv og holdet og forventningerne til forårssæsonen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify, så bliver vi så glade :)
1/13/202345 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

#532 VinduesHviskeren: Mere SIF? Og hvad med Hermansen?

Sponsoreret af FORMAT Biograf & Magdahl Glas & Byg ** Det er blevet tid til endnu en omgang af VinduesHviskeren, og det er lidt agurketid, så vi måtte grave dybt i denne uge. Men lyt med for at høre om en spændende spiller i Silkeborg IF, samt om fremtidsudsigterne, hvis Hermansen og en midtstopper eller to forsvinder. ** Nanna Møller Karlsen er vært og har Kasper Pedersbæk med som sit ugentlige sidekick i VinduesHviskeren. ** Hvis du hellere vil se afsnittet som en video, så find 3point.dk på Youtube :)
1/13/202319 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#531 Luppen på truppen

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Det er januar og tid til den store gennemgang af truppen. Hvad kan der komme af bevægelser i januar? Hvem skal bruge foråret på at spille sig ind på eller tættere på holdet? Panelet går truppen grundigt igennem med lup. Ugens panel består af Henrik Madsen, der er redaktionschef på B.T., Peter Froulund, der er branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, og Aske Stentoft, der sidder i bestyrelsen i Fanafdelingen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du godt kan lide BrøndbyLyd, så vil vi blive afsindigt glade for en god anmeldelse i iTunes eller Spotify. PFT :D  
1/9/20231 hour, 45 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#530 VinduesHviskeren: Mattsson, Hebo og den store oprydning

Sponsoreret af FORMAT Biograf & Magdahl Glas & Byg ** Så er vi klar med januar-transfervinduets første udgave af VinduesHviskeren. I denne uge har vi fokus på Magnus Mattsson, Mathias Hebo Rasmussen og den store oprydning i truppen. ** Afsnittet kan også se på 3point.dk's Youtube-kanal.
1/6/202329 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

#529 Paneldebat: Er Jesper Sørensen den rette mand for Brøndby IF?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** Jesper Sørensen er blevet ansat som ny cheftræner i Brøndby IF. Men er han det rigtige valg? Panelet tager ansættelsen, ledelsen og fremtiden under lup. Panelet består af Peter Froulund, der er kommunikations- og brandingdirektør i Arbejdernes Landsbank, Aske Stentoft, der sidder i bestyrelsen i Fanafdelingen, og Kasper Pedersbæk, som er analytiker i BrøndbyLyd og på 3point.dk. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Kan du godt lide BrøndbyLyd? Så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :) Det vil vi blive sååå glade for!
1/3/20231 hour, 17 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#528 Mød Brøndby IFs nye cheftræner Jesper Sørensen

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank ** 49-årige Jesper Sørensen blev mandag ved middagstid præsenteret som ny cheftræner i Brøndby IF. Efter pressemødet var han forbi BrøndbyLyd-studiet til en snak om de kommende udfordringer og hvad han bringer med sig tilbage til Brøndby IF - i en ny rolle. ** Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, vil vi sætte enormt stor pris på en god anmeldelse i iTunes eller Spotify. Tak fordi du lytter med!
1/2/202350 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#527 Special: Jeg er fra Vestegnen

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og StoreDrenge.dk ** Camilia Soltani Østergaard er fra Vestegnen. Det har hun skrevet en bog om. En bog, hvor hun, for at finde ind til kernen af Vestegnen, har interviewet en række store personligheder fra netop Vestegnen. En af dem er Daniel Wass fra Brøndby IF.  Du får her en special - som ikke handler ret meget om fodbold. Så er du advaret. Men til gengæld en hel del om Vestegnen, identitet og værdier. ** Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.
12/28/202250 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

#526 Fællesskabet er vigtigt - og fællesskabet er for alle - 24. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 24. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Johanne Schmidt-Nielsen, der er generalsekretær i Red Barnet. Hun fortæller i sidste afsnit af vores julekalender om samarbejdet med Brøndby IF, at have giftet sig ind i en vestegnsfamilie og om at fællesskabet er for ALLE. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/24/20228 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#525 De fedeste historier for Brøndby-fans - 23. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 23. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Kasper Lauth, der har været med til at starte Svinget. Svinget står bag en helt masse gode initiativer og hjælp til medfans og udsatte. Hør om nogle af historierne her. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/23/202210 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

#524 Brøndbystats og en tur nord for polarcirklen - 22. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 22. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Mads Bernhart, der står bag Brøndbystats (brondbystats.dk) og som gennem mange år nærmest ikke missede en mulighed for at se Brøndby IF spille på stadion. også selvom det betød en tur nord for polarcirklen i Royal League! ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/22/202212 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

#523 Fra far til søn - 21. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 21. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Johan Bülow (Lakrids by Bülow), som har været Brøndby-fan gennem mange år og kommer fra Bornholm oprindeligt. Nu har hans søn også kastet sin kærlighed på Brøndby IF, og det er noget helt særligt for Johan at han nu kan dele det med ham. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/21/20227 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#522 Det handler om hele klubben - 20. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 20. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Theresa Eslund, som nåede at spille i Brøndby IF i mere end 10 år. Hun fortæller blandt andet om en stor kærlighed til hele klubben på tværs af foreningen og A/S'et. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/20/202210 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

#521 Meget mere end et sponsorat - 19. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 19. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Annette Friis fra Friis Rengøring. Friis Rengøring har været sponsor i Brøndby IF i 35 år. Men det er meget mere end et sponsorat. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/19/20228 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#520 Facaden krakelerede hos embedsmændene - 18. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 18. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Kent Magelund, som er borgmester i Brøndby Kommune - og naturligvis kæmpe Brøndby-fan. Hør ham fortælle om sammenhængskraft mellem kommune og klub og embedsmænd, hvor facaden pludselig krakelerer. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/18/20226 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#519 Brøndbydamer - 17. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 17. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Sara Schou Holm, som er journalist, Brøndby-fan og medlem af bestyrelsen i foreningen Brøndbydamer. Hør hvem Brøndbydamer er og hvad de brænder for i podcasten her. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/17/202210 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#518 Fans fælles om at gøre en forskel - 16. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 16. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Michael Haddar, som sidder i Fanafdelingens bestyrelse. Her har han særligt at gøre med Fanafdelingens ben om socialt ansvar. Hør ham fortælle om baggrunden og de forskellige initiativer. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/16/20228 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#517 43 års tro tjeneste - 15. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 15. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Jan 'Jansen' Johansen, som har været i Brøndby IF i en menneskealder og udført et hav af forskellige frivillige opgaver. Nu laver han rundvisninger på stadion og er i loungerne på kampdage. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/15/202211 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#516 Plads til alle på Vestegnen - 14. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 14. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Lisbeth Posborg. Lisbeth er koordinator på indsatsen Plads til Alle på Vestegnen, som hun fortæller om i afsnittet. Det er også Lisbeth, du får fat i, når du skriver til nedenstående mail. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/14/202210 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

#515 Masterclass Magasinet 9: Hvorfor har U/17-holdet klaret sig godt i efteråret?

I denne episode af Masterclass Magasinet kan du møde U/17-cheftræner Menno van Dam og U/17-assistenttræner Viktor Kynde. De gør os klogere på holdets efterårssæson, spillestil, træningsmetoder, udviklingspunkter og meget mere. Jakob Kjærgaard, skribent på 3point.dk, er også i studiet. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet.
12/13/20221 hour, 53 seconds
Episode Artwork

#514 I Brøndby er du aldrig alene - 13. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 13. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Emil Schjøtt. Emil er far til Anton Nør, som fik en alt andet end let start på livet. Men det store Brøndby-fællesskab greb Emil, Anton Nør og resten af familien. Aldrig Alene. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/13/202211 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#513 Billetter til fællesskabet - 12. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 12. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Aske Stentoft. En stemme som du sikkert allerede kender her fra BrøndbyLyd, men Aske er også en del af Fanafdelingen, hvor han er med til at gøre en forskel og sende folk på stadion. Faktisk startede det med en enkelt fribillet til et derby, men siden tog det om sig... ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/12/202210 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

#512 Superstjerne født i Brøndbys foreningsliv - 11. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til 11. afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Karina Grænge, som er mor til Jesper Lindstrøm. Nu en stjerne på den internationale fodboldscene. Men også frivillig i Brøndby IF - og det har hun gjort en dyd ud af at give videre til sine børn. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/11/20226 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#511 Et mini-univers i det store Brøndby-fællesskab - 10. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til tiende afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Martin Ingolf, som er ét af 64 medlemmer i Oles Venner, som spejler det store fællesskab i en mindre skala. - og de vil give noget tilbage, så det gør de. om det så er håndklæder til kvindeholdet, fan-legater, øl til Aarhus Fremads fans eller hvad de nu finder på. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/10/20228 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

#510 Man behøver ikke altid få noget for at give noget - 9. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til niende afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Maria Schultz, som er en ildsjæl uden lige. Hør om et liv i Brøndby, familien og fællesskabet. "Man behøver ikke altid få noget for at give noget". ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/9/20229 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#509 Kasper og Tor løber for en sag - 8. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til ottende afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Kasper Pedersbæk og Tor Scavenius, som hver december spænder løbeskoene og løber for en god sag og med det store fællesskab i ryggen. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/8/202211 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#508 Kjeld Rasmussen lærte mig hvad Vestegnen og Brøndby er - 7. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til syvende afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Morten Bødskov, som er fungerende forsvarsminister i Danmark - og kæmpe Brøndby-fan, hvor han også forsøger at gøre en forskel. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/7/20227 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

#507 Nyt ejerskab - og hvad så nu?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank  og StoreDrenge.dk ** Brøndby IF har fået nye ejere. Det kan ikke være gået manges næse forbi. Men hvad så nu? Hvad sker der nu? Hvad kan fans gøre? Hvad gør fanrepræsentanten Claus Bjørn Billehøj? Vi tager en status i BrøndbyLyd. ** Panelet består af Claus Bjørn Billehøj, der er Brøndbys fanrepræsentant i bestyrelsen, og Henrik Madsen, som er redaktionschef på B.T. og fast stemme i BrøndbyLyd. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
12/6/202256 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#506 Det der sug i maven... 6. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til andet sjette af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Rasmus Udby, som faldt pladask for stemningen på Sydsiden og blev aktiv på tribunen. Nu dyrker han fællesskabet med base i Aarhus. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/6/202211 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

#505 Alle er lige, når de har den gule trøje på - 5. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til andet femte af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Erol Alcevski. Erol står for aktiveringen af Arbejdernes Landsbanks sponsorat i Brøndby IF og de er også blevet en del af fællesskabet. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/5/20226 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

#504 Det vigtigste jeg har lært i mit liv, har jeg lært i en fodboldklub - 4. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til andet fjerde af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Signe Abildå. Har man haft sin gang i foreningen i Brøndby i bare 5 minutter, så ved man formentlig hvem Signe er. Hun er en af de ildsjæle, som får Brøndby IF til at hænge sammen - og så brænder hun for at få andre ind i foreningslivet og fællesskabet. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/4/202213 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

#503 Den 24. maj 2021 - 3. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til andet tredje af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Jonas Villumsen. Jonas er Brøndby-fan og forfatter. Måske kender du Noter fra tribunen? Vi udgiver ind i mellem nogle skriv fra Jonas' oplevelser på Brøndby Stadion. I denne julekalenderlåge har vi fået Jonas til at læse en omgang helt særlige noter fra tribunen op. ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/3/20229 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

#502 ”Så Hans, nu kommer jeg til Brøndby!” - 2. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til andet afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Hans Rathgen Fagervold, som er en af de fans, som har designet den populære udebanetrøje, som i denne sæson blev den hurtigst sælgende Brøndby-trøje nogensinde. Til daglig er han tatovør og han har mange Brøndby-tatoveringer på cv'et - han har også tusset et par Brøndby-spillere.  ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/2/20229 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#501 Uden Brøndby havde jeg ikke været, hvor jeg er i dag - 1. december

Sponsoreret af Red Barnet Vestegnen ** Her kan du lytte til første afsnit af BrøndbyLyds julekalender. I dag kan du møde Maria Wincentz Christiansen, som mange sikkert kender, hvis man har sin gang på Sydsiden. Maria er vagt og en del af den store Brøndby-familie. I dag skal vi høre hendes historie.  ** Fans, fællesskab og frivillighed. Det er overskriften for vores julekalender i år, hvor vi vil fortælle 24 forskellige små historier med afsæt i den blå/gule familie. Det gør vi sammen med Red Barnet Vestegnen. Vil du gøre en forskel for børn på Vestegnen, så kan du melde dig som frivillig på [email protected]  ** Sammen om Vestegnen, sammen om Brøndby!
12/1/20229 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

#500 Nyt ejerskab i Brøndby #6: Værdiaftale, store følelser og klubbens fremtid

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og StoreDrenge.dk ** Jep, vi kommer til at beskæftige os endnu mere med det nye ejerskab i Brøndby IF. Sidst vi havde Barrett, Holtegaard, Bauer og Madsen i panelet aftalte vi, at vi skulle sætte os i studiet igen, når det nye ejerskab var en realitet. Det er det nu, og derfor samlede vi panelet til en snak og debat igen. Der er store følelser på spil for alle. ** Panelet består af Christian Barrett fra foreningen, som også sidder i selskabets bestyrelsen, redaktionschef på B.T. Henrik Madsen, tidligere Slo og formand for Fanafdelingen Lasse Bauer, og koefficientkonge og bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen Jonathan Holtegaard. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Har du idéer til vinkler, vi skal anlægge på det nye ejerskab? Send en mail til [email protected] med din idé - eller bare hvis du har noget på hjerte
11/25/20221 hour, 9 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#499 Niels Frederiksen: Et ordentligt menneske, der gav alt i Brøndby IF

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank, StoreDrenge.dk & Glostrup Shoppingcenter ** Niels Frederiksen er fortid som cheftræner i Brøndby IF. Her giver han et længere interview om tiden i klubben, hvad han har lært og hvordan han ønsker at hans eftermæle i klubben er. ** Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, hvor du lytter med :)
11/23/20221 hour, 7 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

#498 Et efterår til glemmebogen - eller første skridt i en ny retning?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og StoreDrenge.dk ** Her får du den store efterårsevaluering. Var Brøndbys efterår direkte til glemmebogen eller i virkeligheden første skridt i en ny retning? Vi kårer: Efterårets bedste spiller, største skuffelse, gennembrud og største overraskelse.  ** Panelet består i udsendelsen af tidligere cheftræner i bl.a. Vejle og Lyngby, Carit Falch, branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, og flotteste skæg og smørstemme, Jonathan Lorenzen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, hvor du lytter til os :)
11/21/20221 hour, 46 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#497 Farvel til en mestertræner

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & StoreDrenge.dk ** Vi troede bare at vi skulle analysere Brøndby IF-Viborg FF, men mandag morgen tikkede nyheden om Niels Frederiksens stop i Brøndby IF ind. Det taler vi naturligvis en hel del om i denne uges paneldebat fra BrøndbyLyd. ** Panelet består i denne uge af Kasper Pedersbæk, Jonas Elholm og tidligere U/19-træner i Brøndby, Joakim Mattsson. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så anbefal os meget gerne til dine Brøndby-venner :) 
11/14/20221 hour, 21 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#496 Nyt ejerskab i Brøndby IF #5: GFH, splittelse, frygt og håb

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og StoreDrenge.dk ** Her får du endnu en paneldebat om det nye ejerskab i Brøndby IF. Det fylder meget hos os fans, og det kommer det også fortsat til at gøre i BrøndbyLyd i de kommende måneder. ** Panelet består i denne episode af Jimmy Langelund, Søren Tordenskjold Andersen og Jimmi Nielsen. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, hvor du lytter med :)
11/12/20221 hour, 11 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

#495 Mathias Greve: At finde formen, sin rolle og fortsat jagte mere

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og StoreDrenge.dk ** Mathias Greve har været en af de positive historier i Brøndby IF i dette efterår. Efter et langt tilløb har han endelig fundet formen og sin rolle på Brøndby-holdet og er blevet fast starter. Hør hans egen udlægning af forvandlingen - og hvor han fortsat arbejder på at forbedre sig. ** Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, hvor du lytter med og anbefal os til dine Brøndby-venner :)
11/12/202239 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#494 Kickoff med Magnus Søndergaard: Brøndby IF - Viborg FF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Det er blevet tid til årets sidste officielle Brøndby-kamp. Herfra kommer naturligvis optakt til en vigtig kamp, hvor Brøndby sandsynligvis skal bruge en sejr mod et af rækkens bedste hold. Viborg-fan Magnus Søndergaard er med på en telefon til at gøre os klogere på søndagens modstander. **  Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og Nanna Møller Karlsen har mixet, ligesom hun også er med i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så husk at anbefale os til dine medfans :)
11/11/202233 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

#493 Flashback med Babis Stefanidis: En ære at spille under Laudrup

Sponsoreret af Malerfirmaet SJ ** Kan du huske Babis Stefanidis? Babis Crew? Måske. Måske ikke. Men her får du historien fra en spiller, der skiftede til Brøndby IF med høje forventninger, som aldrig rigtig blev indfriet på Vestegnen.  På trods af det nåede han at spille under Michael Laudrups ledelse og vandt The Double. ** Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så stik os meget gerne en god anmeldelse, hvor du lytter med :)
11/10/202228 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#492 Keep attacking, keep controlling eller keep defending?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & StoreDrenge.dk ** Brøndby IF var igen foran, men måtte igen nøjes med et enkelt point. Denne gang på udebane mod OB. Men var det alligevel en af sæsonens bedre præstationer for de blå/gule? Hvad er der sket med Mathias Greve? Fungerer Hedlund bedre med en makker som Ohi? Hvad skete der med den indskiftning? Det og meget mere kommer vi omkring i denne uges paneldebat. ** Panelet består i denne uge af Aske Stentoft og Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du godt kan lide vores udsendelser, så anbefal os meget gerne til dine Brøndby-venner :)
11/7/20221 hour, 19 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#491 Masterclass Magasinet 8: Med Bjørn Holm og Christian Larsen

Her kan du lytte til en udgave af Masterclass Magasinet, hvor det handler om ungdomsfodbolden i Brøndby IF og udviklingen af de kommende Brøndby-stjerner. I denne udgave har vi den nye Head of Coaching, Bjørn Holm, i studiet, sammen med Christian Larsen, som er talentansvarlig og daglig leder. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Vil du eller din virksomhed være partner på Masterclass Magasinet, så søger vi netop nu en partner på disse programmer, så vi fortsat kan dække U/17 og U/19 tæt i podcastformat.  Send en mail til [email protected], hvis du vil høre mere om mulighederne.
11/7/202257 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#490 Kickoff med Frank Hjortebjerg: OB - Brøndby IF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter og Cupra Amager ** Det er blevet tid til årets næstsidste Brøndby-kamp og den står denne gang på en svær udebane tur til odense.  Vi har i denne uge assistenttræner i OB, Frank Hjortebjerg, med til at gøre os klogere på modstanderen. Hjortebjerg har også en fortid i Brøndby Masterclass. ** Simon Kratholm Ankjærgaard er vært, i denne uge med på en telefon fra Vendsyssel, og Nanna Møller Karlsen er med i studiet. ** Kan du lide BrøndbyLyd, så vil vi være meget taknemmelige for en god anmeldelse, der hvor du lytter til os :)
11/3/202230 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

#489 Brøndbys 16-årige guldfugl bankede tre vigtige point hjem

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og StoreDrenge.dk ** Brøndby IF var flyvende og kom så helt ned i kælderen igen. Da det trak allermest op til endnu en pointdeling, dukkede Brøndbys 16-årige guldfugl Schwartau op og hamrede tre point hjem til Vestegnen. - Kan han blive Brøndbys dyreste salg nogensinde? - Fra himmel til helvede med Jens Martin Gammelby - Brøndbys forbedrede dødbolde - Jagten på en helstøbt kamp Det og meget mere får du i denne uges paneldebat. Panelet består i denne uge af Peter Froulund, der er branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Jonathan Lorenzen, der er fast debattør i BrøndbyLyd og sæsonkortholder på Brøndby Stadion, og Steffen Dam, velkendt stemme fra Mediano og professionel better. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Kan du lide BrøndbyLyd, så fortæl dine Brøndby-venner om os :)
10/31/20221 hour, 26 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

#488 Nyt ejerskab i Brøndby IF #4: Paneldebat

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og StoreDrenge.dk ** Brøndby IF har fået nyt ejerskab. Vi dækker det massivt på BrøndbyLyd og her får du den første paneldebat i en længere række, hvor vi håber at komme hele vejen rundt om de tanker og følelser, som fylder hos os fans lige nu. I panelet er branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, redaktør på B.T., Henrik Madsen, bestyrelsesmedlem i Fanafdelingen, Michael Haddar, og sæsonkortholder på Sydsiden, Patrick Weiss. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse i iTunes eller Spotify :)
10/29/20221 hour, 32 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#487 Nyt ejerskab i Brøndby IF #3: Jan Bech Andersen og Scott McLachlan

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank, Glostrup Shoppingcenter og StoreDrenge.dk ** Brøndby IF har fået et nyt ejerskab og det sætter vi massiv fokus på i BrøndbyLyd. I denne episode kan du høre fra Jan Bech Andersen, tidligere majoritetsejer i klubben og bestyrelsesformand, og Scott McLachlan, som er repræsentant for Global Football Holdings, som har købt sig ind i klubben. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så spred meget gerne ordet om at vi findes til dine blå/gule venner.
10/28/202244 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#486 Nyt ejerskab i Brøndby IF #2: Carsten V. Jensen og Ole Palmå

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank, Glostrup Shoppingcenter og StoreDrenge.dk ** Brøndby IF har fået nyt ejerskab. Det sætter vi fokus på her i BrøndbyLyd med en række podcast.  I denne podcast kan du høre perspektiver fra fodbolddirektør Carsten V. Jensen og administrerende direktør Ole Palmå. ** Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet denne podcast. ** Hvis du kan lide vores podcast, må du meget gerne give os en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
10/28/202235 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

#485 Nyt ejerskab i Brøndby IF #1: Claus Bjørn Billehøj og Lars B. Petersen

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og StoreDrenge.dk ** Brøndby IF har fået et nyt ejerskab. Det sætter vi fokus på i den kommende tid i BrøndbyLyd med en række podcast.  Den første får du her med fanrepræsentanten i bestyrelsen, Claus Bjørn Billehøj, og formanden for Fanafdelingen, Lars B. Petersen. ** Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så spred gerne ordet om os til dine blå/gule venner.
10/28/202228 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

#484 Kickoff med Rune Hedeman: Brøndby IF - AaB

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Der venter en bundgyser på søndag i Brøndby, når AaB kommer på besøg. Vi har i denne uge vært på P4, Rune Hedeman, der er AaB-fan med i Kickoff til at gøre os lidt klogere på situationen i det nordjyske og kampen søndag. ** Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med sig i studiet.  ** Kan du lide BrøndbyLyd, så vil vi sætte enormt stor pris på at du giver os en god anmeldelse, der hvor du lytter med :)
10/27/202237 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

#483 Afskaf uafgjort i fodbold, alt på vippen og Supermand uden kræfter

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & StoreDrenge.dk ** Uafgjort IGEN... Vi skal snart til at vinde nogle fodboldkampe. Men er der - på trods af de manglende sejre - ting der peger i den rigtige retning? Der var uenighed i panelet. Hør i denne uges paneldebat om AGF-kampen, trænerteamet, retningen og udviklingen, Mads Hermansens låste arm, Supermand uden kræfter og meget mere.  ** Panelet består i denne uge af tidligere professionel fodboldspiller Anders Jochumsen, redaktionschef på B.T. Henrik Madsen og målmand Mads Lohse. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så vil vi blive absurd glade for en god anmeldelse, der hvor du nu lytter med :)
10/24/20221 hour, 34 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

#482 Special: Om at være Brøndby-fan langt fra stadion

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & StoreDrenge.dk ** Det er ikke alle Brøndby-fans, som har Brøndby Stadion lige i baghaven. Vi har besøgt nogle af dem, som ikke har, men som bruger ufattelige mængder tid på Brøndby IF alligevel. ** Udsendelsen er optaget på Uno Más i Aarhus. Panelet består af Mathias Camilo, Rasmus Udby og Thor Korntved. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet. ** Kan du lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, hvor du lytter med :)
10/22/202241 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#481 Nedtakt og kickoff med Sture Sandø: Aarhus Fremad og AGF - Brøndby IF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager. ** Hold nu op for en nedtur på Riisvangen. Alligevel fik vi tændt mikrofonerne i et omklædningsrum efter det historiske 4-0-nederlag til Aarhus Fremad og optaget en nedtakt samt kickoff til søndagens udekamp mod AGF. ** Det gjorde vi sammen med journalist Sture Sandø, som også holder med Aarhus Fremad - og AGF. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse, hvor du lytter podcast :)
10/20/202237 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#480 Kickoff med Jon Thomsen: Aarhus Fremad - Brøndby IF

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** Så skal Brøndby IF til Riisvangen! Desværre uden fans, men det betyder ikke, at der ikke kommer til at være et Brøndby-aftryk i pokalkampen. Her får du optakt til opgøret. (Bemærk at udsendelsen er optaget inden derby) ** Jon Thomsen, repræsentant for Aarhus Fremad-fans, er med på en telefon i optakten. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen med i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så giv os meget gerne en god anmeldelse der hvor du lytter med :)))
10/17/202222 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

#479 Fra høj derby-klasse til sent bollespark

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & StoreDrenge.dk ** Brøndby IF leverede i store dele af kampen godt i derbyet mod FCK, men måtte nøjes med et enkelt point efter et sent bollespark. Vi taler kampen og oplevelsen igennem. ** Panelet består i denne uge af Joel Kabongo, Seth Fagervold og Adam Mossin. Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. ** Kan du lide vores udsendelser, så giv os gerne en god anmeldelse der hvor du lytter til podcast!
10/17/20221 hour, 13 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

#478 Kickoff med Anders Breinholt: Brøndby IF - FC København

Sponsoreret af Glostrup Shoppingcenter & Cupra Amager ** SÅ er det derbytid igen! Brøndby har revanche til gode efter sæsonens første derby, hvor de hvidblusede løb med sejren. Brøndby Stadion er udsolgt og der kommer kun Brøndby-fans. Vi varmer op til kampen! ** Ugens gæst er FCK-fan og TV-vært Anders Breinholt. Simon Kratholm Ankjærgaard er vært og har Nanna Møller Karlsen ved sin side i studiet. ** Hvis du kan lide BrøndbyLyd, så stik os meget gerne en god anmeldelse, hvor du lytter med :)
10/15/202241 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

#477 Jay Cappis: Fra Texas til Vestegnen - og klar til derby

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank & StoreDrenge.dk ** Jay Cappis er far til Christian Cappis. Jay har tidligere gæstet BrøndbyLyd, hvor han blandt andet fortalte om ønsket om at komme til Danmark og opleve Brøndby Stadion. Det er nu en realitet og Jay Cappis er i Danmark og vil søndag være både i Hytten og på Brøndby Stadion til derby. Vi mødtes og tog en snak med ham. ** Nanna Møller Karlsen er vært og har mixet. Bemærk at podcasten er optaget udendørs og at der derfor er mere baggrundsstøj end sædvanligt. Vi håber, I kan bære over med det.
10/14/202214 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

#476 Hvad blev der af Yellow Blue Army Invest?

Sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og StoreDrenge.dk ** Hvad blev der egentlig af fanprojektet Yellow Blue Army Invest? Der er gået omkring et år siden vi senest lavede en podcast om det. Nu er det tid til en opdatering. ** Nanna Møller Karlsen er vært og har initiativtager Christoffer Bangild med til at give en status.
10/14/202221 minutes, 6 seconds