Winamp Logo
BREZ BREMZ Cover
BREZ BREMZ Profile

BREZ BREMZ

Slovenian, News media, 3 seasons, 37 episodes, 2 days, 15 hours, 39 minutes
About
Oddaja, v kateri se skupaj z gosti debatira o motošportu, izhaja vsak drugi ponedeljek v večernem času. Spremljati se jo da v živo, in sicer preko našega Facebook profila ter You Tube kanala z imenom Brez Bremz. Prav tako pa si bo vse, že objavljene epizode, vedno mogoče ogledati na naši spletni strani ter na prej omenjenem You Tube kanalu.
Episode Artwork

#33 BREZ BREMZ-NOVICE

V triintridesetem podcastu sta Luka Kutnar in Aleš Hlad govorila o trenutnih vročih moto novicah. V njih lahko izveste nekaj o preteklem vikendu na Grobniku, kjer se je dirkalo za Slovenia Speed cup prvenstvo, o katerem nam je v telefonskem klicu več povedal tudi organizator Aleksander Sušnik. Na hitro se je preletela tudi Motocross scena doma in po svetu, poklicali pa smo tudi Tjašo Fifer, katera nam je zaupala svoje plane za sezono 2023.
3/10/20231 hour, 11 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

#32 BREZ BREMZ-ROMAN JELEN (1.DEL)

Tokrat bomo v našem studiu gostili enega izmed najboljših slovenskih motokrosistov v vsej zgodovini Romana Jelena.  Nekdanji moštveni kolega Antonia Cairolija se lahko pohvali z več naslovi državnega prvaka, s podiumom iz svetovnega prvenstva, naslovom brazilskega prvaka ter lastno motokros šolo, ki je izoblikovala že nemalo vrhunskih dirkačev, tako da zanimivih tem zagotovo ne bo manjkalo.
2/23/20232 hours, 53 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

#31 BREZ BREMZ-JAKA ZAVRSAN

Prišel je čas, da se vloge v studiu nekoliko obrnejo, kar pomeni, da bo na vroči stol v tokratni oddaji sedel kar naš Jaka Završan
2/23/20232 hours, 23 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#30 BREZ BREMZ-TONI MULEC

V tokratni oddaji, se nam je v studiu, tik pred odhodom na svoj krstni Dakar,  pridružil Toni Mulec!
2/23/20232 hours, 54 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

#29 BREZ BREMZ-NOVICE

V tokratni oddaji bosta Luka in Jaka predebatirala aktualne novice iz sveta moto športa.
2/23/20231 hour, 6 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

#28 BREZ BREMZ-AMZS

V studiu bomo tokrat gostili AMZS-jevega predstavnika Erika Logarja, s katerim se bomo pogovorili o letošnjem pokalu narodov, sixdaysu, delovanju AMZS-ja, možnim izboljšavam v prihodnosti in predvsem temam, ki zanimajo vas. Zato vas lepo prosimo, da nam v komentar, ali pa v sporočila napišete, kaj bi radi izvedeli neposredno iz strani AMZS-ja.
2/23/20232 hours, 1 minute, 37 seconds
Episode Artwork

#27 BREZ BREMZ-PETER IRT

Poletnega premora je konec!  V studiu se nam bo pridružil šestkratni državni prvak v motokrosu, večkratni udeleženec pokala narodov in strokovni komentator dirk svetovnega prvenstva Peter Irt. Najmlajši izmed bratov Irt je pred kratkim naznanil, da po letošnji sezoni zaključuje svojo kariero, tako da smo kot kaže ujeli zadnji vlak.
2/23/20231 hour, 46 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

#26 BREZ BREMZ-NOVICE

V zadnji oddaji pred poletnim oddihom bosta Luka in Jaka govorila o aktualnem dogajanju v svetovnem prvenstvu v motokrosu, superkrosu, AMA prvenstvu, enduru, extreme enduru ter Moto GP-ju, pri čemer bosta v debato vključila tudi glavne slovenske akterje iz prej omenjenih panog.
2/23/20231 hour, 20 minutes, 18 seconds