Winamp Logo
Bolletje en Pluisje Cover
Bolletje en Pluisje Profile

Bolletje en Pluisje

Dutch, Children-Kids, 1 season, 9 episodes, 37 minutes
About
Bolletje en Pluisje is een spannende podcastserie voor kinderen vanaf 3 jaar. In dit verhaal reizen we met Pluisje mee die zich laat meevoeren door de wind. Hij komt in een donker bos terecht waar hij nog nooit geweest is. Terwijl Bolletje zich thuis afvraagt waar zijn vriendje blijft, gaat Pluisje op avontuur. Een heel spannend avontuur… Deze podcast werd ingesproken door een grootvader met zijn kleindochter. Elke aflevering van Bolletje en Pluis heeft een dromerig of spannend liedje, gespeeld door echte muzikanten op allerlei instrumenten. Aan deze podcast hebben meegewerkt:
 Hugo Koolschijn-verteller, Julia-Pluisje, Eric de Koning-tekst, Dimitri Versteegen-tekeningen, Hermine Deurloo-mondharmonica, Gert Wantenaar-accordeon, Fee Reynaert-zang, Menno Wolthers-toetsen, Emma Breedveld-viool, Mariël van den Bos-dwarsfluit, Thomas Welvaadt-trompet, Arno Bakker-sousafoon, Gerlieke Aartsen-hobo, Sarah Koolschijn-begeleiding, Muziekschool Amsterdam, Wim Bult-mastering liedjes, Frans de Rond-mastering podcast, Bas Fortgens-idee en muziek.
Episode Artwork

#8 - Echte vrienden

Met twee broodpakketjes op zak gaat Bolletje het tuinpad af. De zoektocht naar Pluisje kan beginnen. Opeens hoort hij een bekende stem.
6/22/20204 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

#7 - De boom in

Hoog in de boom ziet Pluisje eindelijk welke kant hij op moet. Hij kan alleen niet naar beneden, want daar zit Bruno. Gelukkig kunnen beren niet klimmen. Of wel?
6/22/20204 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

#6 - Op de berg

Boven op de berg voelt Pluisje hoe moe hij eigenlijk is. Hij gaat tegen de stam van een boom zitten en valt in slaap. Thuis besluit Bolletje om Pluisje te gaan zoeken.
6/22/20204 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

#5 - Geen muis

Bruno is boos op zichzelf. Dan ontmoet hij Gniffel, die op zoek is naar Pluisje. Als Gniffel uitgesproken is, wordt Bruno nog veel bozer en rent weg.
6/22/20204 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

#4 - Verdwaald

Pluisje weet niet meer welke kant hij op moet. Gelukkig komt hij een uil tegen, die vast wel de weg weet. Maar is ie wel te vertrouwen?
6/22/20204 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#3 - Bruno

Pluisje is geland in een groot bos. Uit een donker hol klinkt geronk. Ondertussen heeft Pluisje een struik met bessen ontdekt. Zou hij er eentje proberen?
6/22/20205 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#2 - Gniffel

Pluisje laat zich meevoeren door de wind. Hij vliegt steeds hoger en kan heel ver kijken. De wind suist en loeit. Dan hoort hij vlakbij opeens iemand giechelen.
6/22/20204 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

#1 - De wind

In het Glooiland, onder de grote kastanje, wonen Bolletje en Pluisje. Als er een harde wind opsteekt, moet Pluisje zich vasthouden om niet weg te waaien. En dan laat hij los.
6/22/20204 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Trailer

Bolletje en Pluisje is een spannende podcastserie voor kinderen vanaf 3 jaar. In dit verhaal reizen we met Pluisje mee die zich laat meevoeren door de wind. Hij komt in een donker bos terecht waar hij nog nooit geweest is. Terwijl Bolletje zich thuis afvraagt waar zijn vriendje blijft, gaat Pluisje op avontuur. Een heel spannend avontuur… Deze podcast werd ingesproken door een grootvader met zijn kleindochter. Elke aflevering van Bolletje en Pluis heeft een dromerig of spannend liedje, gespeeld door echte muzikanten op allerlei instrumenten.
6/15/20201 minute, 4 seconds