Winamp Logo
BNR Ondernemerspanel | BNR Cover
BNR Ondernemerspanel | BNR Profile

BNR Ondernemerspanel | BNR

Dutch, Finance, 1 season, 254 episodes, 3 days, 22 hours, 43 minutes
About
Elke vrijdag discussieert BNR Zakendoen met dé ondernemers over ondernemend Nederland.
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het afschaffen van de zondagtoeslag bij Apple-doorverkoper Amac

Directeur-grootaandeelhouders keren dit jaar meer dividend uit aan zichzelf dan in andere jaren, want volgend jaar moeten zij meer belasting betalen over vermogen afkomstig van hun bedrijf. En: medewerkers van Apple-doorverkoper Amac wilden staken vanwege het afschaffen van de zondagtoeslag van 50%, maar Amac ziet geen andere optie en dreigt met juridische stappen. De FNV spreekt van intimidatie. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen Panelleden Presentator Edwin Mooibroek gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Elske Doets, Eigenaar en directeur van Doets reizen     Karlijn L’Ortye, directeur van MO the Movement    Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 11:10 uur in BNR Zakendoen  See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/29/202333 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het verbod van de verkoop van sigaretten in supermarkten

Wie zijn sigaretten wil halen in de supermarkt, moet vanaf juni volgend jaar een paar meter verder lopen: de tabaksspeciaalzaak maakt weer een opmars. En: Het horecaconcern van Khalid Oubaha, één van de grootsten in het Oosten van het land, moet vechten om te overleven. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen Panelleden Presentator Edwin Mooibroek gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Monique Ansink, eigenaar van spanbandfabrikant Jumbo  - Marlies Mohr, ondernemer en communicatie-expert  Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 11:10 uur in BNR Zakendoen  See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/22/202324 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het faillissement van Pieter Pot

Pieter Pot is officieel failliet verklaard, waar ging het mis? En: En: En gaat het Code-V convenant het ondernemersklimaat voor vrouwen ook echt verbeteren. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen Panelleden Presentator Edwin Mooibroek gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  -Wendy van Ierschot, oprichter van VIE People en VIE Tech Capital -Erik Peekel, eigenaar van Aaaaha! Bureau voor live communicatie Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 11:10 uur in BNR Zakendoen.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/15/202324 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het puntensysteem van Douwe Egberts

Douwe Egberts en concurrent Moyee vechten om het puntensysteem. En: werkgevers roepen op tot een rem op de loonsverhoging, ook zij verkeren in zwaar weer. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met:   Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Mark Berendsen, directeur en partner bij Starred  - Karlijn L'Ortye, directeur van MO the Movement  Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 11:10 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/8/202323 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het aanpakken van no shows

Zorgt de overname van Nowi door de chipmaker Nexperia voor een nationaal dreiging door de Chinese eigenaar van het bedrijf? En: Bieden aanbetalingen bij kappers en schoonheidssalons de uitkomst voor no shows? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  -Leen Zevenbergen, oprichter van B-Corps Europe, Partner bij Been Management Consulting en walnotenboer  - Eduard Schaepman, eigenaar en oprichter van Tribes  Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 11:10 uur in BNR Zakendoen.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/1/202327 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over wat de PVV wil doen voor ondernemers

Wat is de impact van de verkiezingsuitslag op ondernemers? En: Waarom gaat na Vanmoof ook e-bikefabrikant Qwic failliet? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met:  Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  -Marleen Evertsz, mede-oprichter van Nxchange  -Quintin Schevernels, investeerder en commissaris bij techbedrijven.     Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 11:10 uur in BNR Zakendoen.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/24/202314 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over winkelketen Bristol die moet sluiten

Ondernemerspanel  General Atlantic heeft een bod gedaan op bijna 30 procent van aandelen van Funda. Lijkt er nu dan toch een einde te komen aan het geschil tussen de NVM en de andere aandeelhouders? En: Bristol sluit winkels vanwege personeelstekort en slechte verkoopcijfers. Dat en meer bespreken we om 11.10 in het ondernemerspanel. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Joyce Knappe, oprichter van Pro Parents- Daan Wedepohl, oprichter van Peerby. Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 11:10 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/17/202322 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de wens van de ACM om ook bij kleinere overnames te kunnen optreden

De Autoriteit Consument & Markt wil de bevoegdheden om ook bij overnames van kleinere bedrijven te kunnen optreden. En: Bijna alle politieke partijen willen bedrijven meer gaan belasten. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Hans Mulder, directeur van de Viagroep   - Eduard Schaepman, eigenaar en oprichter van Tribes  Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 11:10 uur in BNR Zakendoen.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/10/202322 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de verloren liefde voor de VVD

Waarom verliezen ondernemers het vertrouwen in de voorheen geliefde VVD? En: Hoe bouwden twee Amsterdamse broers vanuit een garage een miljoenenbedrijf dat speakers verkoopt? Dat en meer bespreken we in het Ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Ronnie Overgoor, dagvoorzitter en oprichter/eigenaar van 7DTV Johan van Mil, medeoprichter van Peak Capital Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 11:10 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/3/202326 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over Nederlandse wijn

De Nederlandsche Bank trekt de vergunningen in van geldwisselkantoor Suri-Change. En: Liggen de supermarkten straks vol met Chardonnay of Sauvignon Blanc van Nederlandse bodem? We gaan het allemaal bespreken in het ondernemerspanel. Panelleden Jacqueline Smit (RockportInk) en Dick van der Lecq (BoardSupporter).    Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 11:10 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/27/202331 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de toeslag op plastic

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) ziet problemen met toeslag op plastic en wil ervan af. En: Vakbonden krijgen een tegenslag in zaak tegen online werkplatform Temper. Komt daarmee de juridische strijd ten einde? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met:  Panelleden - Arko van Brakel, Directeur van strategisch board Regio Stedendriehoek. Ondernemer en auteur van het boek 'Ondernemen met impact'    - Elske Doets, Eigenaar en directeur van Doets reizen  Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 11:10 uur in BNR Zakendoen.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/20/202325 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over herstel op de overnamemarkt

Moeten werknemers een tegemoetkoming krijgen na een faillissement? En: is de overnamemarkt herstellende na anderhalf jaar stilstand? Dat en meer bespreken we om  in het ondernemerspanel met:  Panelleden - Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland; - Niels van Buuren, directeur van digitaal bureau Swink.   Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 11:10 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/13/202324 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over marktfalen

Het mkb betaalt meer rente dan het grootbedrijf. Maar is dat marktfalen, of marktwerking? En: de familie van der Valk maakt ruzie. Althans: twee ooms maken ruzie met Bob van der Valk. Terwijl een ander deel van de familie de steen des aanstoots helemaal niet als groot probleem ziet. Dat en meer bespreken we in het Ondernemerspanel.Panelleden - Eduard Schaepman, eigenaar en oprichter van Tribes- Geert-Jan van der Snoek, managing partner bij Merx Enterprises. Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 11:10 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/6/202319 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over betalingsachterstanden

Ondernemerspanel Moeten investeerders meer eisen stellen aan startups? En: ondernemers met een betalingsachterstand kunnen vanaf deze week meerdere aanslagen tegelijk ontvangen. Is dat een voorbode van een faillissementsgolf? Dat en meer bespreken in het Ondernemerspanel. Panelleden - Eduard Schaepman, eigenaar en oprichter van Tribes- Geert-Jan van der Snoek, managing partner bij Merx Enterprises. Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 11:10 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/29/202326 minutes, 1 second
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de mogelijke redding van koopjesketen Big Bazar

Is de Nederlandse media opgewassen tegen AI-programma's ChatGPT en Bard die de archieven raadplegen? En: Is Big Bazar gered na een kapitaalinjectie of steekt de oud-eigenaar daar toch een stokje voor? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel.  Panelleden - Monique Ansink, eigenaar van Jumbo spanbandfabrikant en All day Nuts  - Leen Zevenbergen, partner bij Been Management  Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/22/202322 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over BCC

Over de aflevering Is het verdienmodel van BCC nog wel van deze tijd? En: mag een ondernemer ziek personeel volgen als ze twijfelen?   Panelleden Dick van der Lecq, voormalig directeur van DDB Unlimited Daan Weddepohl, oprichter van Peerby  Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/15/202321 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel met G-Star en de Amerikaanse geldschieter

Over de aflevering Gaat Jeansmerk G-Star Raw weer floreren door de nieuwe Amerikaanse investeerder? En: is dit HET moment om van werkgever te switchen?  Panelleden Eva de Visser, eigenaar van Rouze Ronnie Overgoor, dagvoorzitter en eigenaar 7DTV  Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/8/202318 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over laatste coronaschulden

Staat de fiscus binnenkort op de stoep bij 51.000 ondernemers? Verwacht namelijk weinig coulance meer van de Belastingdienst als het gaat om het terugbetalen van coronaschulden. En: valt de jongensdroom van Holland Norway Lines in het water? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel.  Panelleden - Karlijn L’Ortye, directeur MO The Movement- Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland.  Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag  live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/1/202323 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over financiële chaos bij Big Bazar

Hoe staat het met Big Bazar in het licht van de aanhoudende financiële chaos en hoe beïnvloedt dit de relatie met hun leveranciers? En: hoe is het om te werken bij een start-up? Het lijkt allemaal flitsend, maar de praktijk kan soms behoorlijk tegenvallen.  Panelleden - Quintin Schevernels, investeerder en commissaris bij techbedrijven.  - Monique Ansink, eigenaar van spanbandfabrikant Jumbo  Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag  live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/25/202323 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over fietsabonnementen

Ook in 2022 lukte het Swapfiets niet om winst te draaien. Hoe houdbaar is het businessmodel achter de aanbieder van fietsabonnementen? En: De scheepsvaart staat te springen om extra personeel, maar jongeren zijn nog niet enthousiast over het ruime sop. Kan de sector het tij doen keren? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het ondernemerspanel met:   - Désirée van Boxtel, medeoprichter van Karmijn Kapitaal  -Erik Peekel eigenaar Aaaaha! Bureau voor live communicatie   See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/18/202324 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over kopen over de grens

Brussel wil het gemakkelijker maken voor supermarkten, elektronicaketens en andere winkelbedrijven om over de grens in te kopen. En: Perry, de winkel die monopoly naar Nederland bracht, krijgt een nieuwe naam.  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Remy Gieling, oprichter van AI.nl - Arko van Brakel, directeur van strategisch board Regio Stedendriehoek. Ondernemer en auteur van het boek 'Ondernemen met impact' Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag  live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.    See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/11/202324 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over werknemers die dreigen met vertrek

Werknemers dreigen steeds vaker met een vertrek om betere arbeidsvoorwaarden af te dwingen. En: metaalhandelaren worden door banken gedwongen om het gebruik van contant geld terug te dringen, maar komen daardoor in de knel. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met: Panelleden  Presentator Edwin Mooibroek gaat in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  -Marlies Mohr (ondernemer); -Floris Venneman (managing partner bij Bureauvijftig).  Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag  live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/4/202322 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de problemen bij online supermarkt Pieter Pot

Online supermarkt Pieter Pot zit krap bij kas en vraagt zijn klanten om hulp. En: steeds meer mkb-bedrijven lokken werknemers met aandelen. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen.  Panelleden -Marleen Evertsz (Nxchange)   -Jacqueline Smit (RockportInk) Abonneer je op de podcast   Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag  live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/28/202322 minutes, 32 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over toekomst koopjesketen Big Bazar

Big Bazar kampt met grote betaalachterstanden: is er nog een toekomst voor de koopjesketen in de Nederlandse winkelstraat? En: Hoe blij moet het mkb eigenlijk zijn met nieuwkomers op de Nederlandse financieringsmarkt? Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Karlijn L’Ortye, directeur van MO The Movement    - Niels van Buren, directeur van digitaal bureau Swink  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/21/202323 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over chips en elektrische fietsen

Chipfabriek Smart Photonics ontvangt 100 miljoen euro groeigeld van ondermeer ASML én de Nederlandse overheid. En: e-bikefabrikant VanMoof heeft uitstel van betaling gekregen. Is een faillissement onvermijdelijk? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Joyce Knappe, directeur van Pro Parents Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/14/202323 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over een duurzaam garantiefonds voor microfinanciers

Hoe gaat een garantiefonds voor microfinanciers zorgen voor meer duurzame investeringen bij ondernemers? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Remy Gieling, oprichter van AI.nl - Floris Venneman, managing partner van Bureauvijftig Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/7/202323 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

BNR Ondernemerspanel - 30-6-2023

Zijn plastic frietbakjes dadelijk verleden tijd? En: moet er een verplichtige pensioenregeling worden ingevoerd? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Erik Peekel, eigenaar Aaaha! Bureau voor live communicatie Eduard Schaepman, Eigenaar en oprichter van Tribes  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/30/202324 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over ondernemers in de agrarische sector

LTO stapte uit het landbouwakkoord. Wat gaat dat betekenen voor de boeren? En: Hoe moet je als ondernemer omgaan met agressieve klanten? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Monique Ansink topvrouw Jumbo Spanbandfabrikant Ronnie Overgoor eigenaar van 7DTV Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/23/202321 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de miljoeneneis aan coronasteun van Van der Valk

Hotelketen Van der Valk eist tientallen miljoenen extra coronasteun en Luchtvaartmaatschappij Transavia zette stagiairs in als volwaardig cabinepersoneel. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Marleen Evertsz, mede-oprichter van Nxchange; Arko van Brakel, directeur van strategisch board Regio Stedendriehoek, ondernemer en auteur van het boek 'Ondernemen met impact'. Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/16/202323 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over satellieten

Een grote meerderheid van het MKB zegt de gestegen kosten niet te kunnen doorberekenen aan hun klanten. En: de Amsterdamse satellietstart-up Hiber wilde de hele wereld met elkaar verbinden, maar lijkt die belofte niet te kunnen gaan inlossen. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Jacqueline Smit (RockportInk & NOS Sport) Dick van der Lecq (oud-directeur DDB Unlimited). Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/9/202321 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de toenemende vraag naar schuldhulpverlening

Hoge energierekeningen, aanhoudende inflatie en de naweeën van corona zorgen voor steeds meer schuldregelingaanvragen bij ondernemers. En: LiteBit kondigt aan haar activiteiten af te bouwen en gaat stoppen met het crypto-beleggersplatform. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Désirée van Boxtel, medeoprichter van Karmijn Kapitaal Leen Zevenberg, oprichter B-Lab Europe en partner van Been Management Consulting. Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/2/202321 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de breuk tussen Jumbo en Gorillas

Na een klein anderhalf jaar zit de samenwerking tussen Jumbo en Gorillas (nu Getir) er alweer op. Is dit een volgende tegenslag voor de flitsbezorger? En: Hoe moet het nu verder met Techleap, nadat het budget is gehalveerd door het ministerie van EZK?Aankondiging van belangrijkste onderwerp (een a twee regels). Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Johan van Mil (Peak Capital) Geert-Jan van der Snoek (Merx Enterprises)    Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/26/202322 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de zoektocht van VanMoof naar een nieuwe algemeen directeur

De elektrische fietsenfabrikant VanMoof moet na één jaar alweer opzoek naar een nieuwe algemeen directeur. En: De parttime financieel directeur doet zijn intrede in de bestuurskamer. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Ronnie Overgoor (7DTV) - Elske Doets (Doets Reizen) Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/19/202322 minutes, 1 second
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de faillissementsgolf onder mkb-ers

Minister Adriaansens snijdt in het budget van Techleap, wat betekent dit voor het voortbestaan? En: komt er nu echt een faillissementsgolf aan onder mkb-ers nu zij hun coronaschulden moeten terugbetalen?  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Joyce Knappe, Directeur van ProParents  - Hans Mulder, Directeur van Viagroep  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/12/202321 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over uitkopen

Hoort het uitkopen van boeren simpelweg bij het normale ondernemersrisico? En: wat is er gebeurd met de grootse plannen van YB? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel.  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Marlies Mohr, ondernemer en communicatie-expert in de retail Remy Gieling, oprichter van ai.nl  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/5/202323 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

BNR Ondernemerspanel over wanbetalers

Het aantal openstaande vacatures is aan het teruglopen. Is hiermee de stabilisering van de arbeidsmarkt in zicht? En: ZZP’ers hebben steeds vaker te maken met wanbetalers. Wat kan je als zelfstandige doen om dit te voorkomen? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel.  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland    Niels van Buren van digitaal bureau Swink  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/28/202322 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

BNR Ondernemerspanel over Tante Agaath

D66 pleit voor de terugkeer van de Tante Agaath-regeling. Deze suikertante moet particulieren stimuleren om te investeren in het mkb. En: Douglas is verwikkeld een miljoenenstrijd met de overgenomen online apotheker Disapo. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel.  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Wendy van Ierschot (Oprichter van VIE people en VIE Tech Capital) Mark Berendsen (Directeur en partner bij Starred) Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/21/202321 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het recht op onbereikbaarheid

Het ‘recht op onbereikbaarheid’ komt steeds vaker terecht in CAO's. En: Oud-medewerkers toiletketen 2theloo timmeren met eigen merk hard aan de weg. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel.  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Désirée van Boxtel (Karmijn Kapitaal)  - Yoeri van Alteren  (Change Inc.) Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/14/202321 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over werknemers die meer verlof willen sparen

Zonneauto-startup Lightyear maakt een doorstart. Gaat het bedrijf uit Helmond de grote beloftes toch inlossen? En: Ruim de helft van de werknemers zou meer verlof willen sparen. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het Ondernemerspanel.  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Marleen Evertsz, mede-oprichter van Nxchange - Quintin Schevernels, investeerder en commissaris bij techbedrijven. Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/7/202321 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de faillissementsgolf (en nu echt)

Hoe ga je als werkgever om met een melding van grensoverschrijdend gedrag? En: Kredietverzekeraar Atradius verwacht dit jaar een heuse faillissementsgolf. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Hans Biesheuvel (Ondernemend Nederland) Evelien Kahn (MDV Europe).  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/31/202322 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de TEK-regeling

Ondernemers die worstelen met hun hoge energiekosten kunnen eindelijk een compensatie aanvragen, maar heeft de overheid de TEK-regeling wel goed aangepakt? En het Nederlandse BenBits werd door een multinational voor de rechter gesleept maar won de zaak. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Johan van Mil, van Peak Capital   - Eduard Schaepman van Tribes  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/24/202319 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over restpartijhandelaren

Is BBB naast boerenpartij ook een ondernemerspartij? En: zijn restpartijhandelaren een grote concurrent voor ondernemers die soortgelijke producten verkopen, die wel direct van de fabrikant komen? Dat en meer bespreken we om 13:00 in het ondernemerspanel met: -Wendy van Ierschot, oprichter van VIE people -Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland.   Luister l Ondernemerspanel  Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/17/202319 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het doorberekenen van inflatie aan klanten

Hoe kun je als kleine ondernemer de hoge inflatie het best doorberekenen aan je klanten? En: is een vertrouwenspersoon inhuren voor ieder bedrijf haalbaar? Dat en meer bespreken we in het Ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Erik Peekel, eigenaar van Aaaaha! - Arko van Brakel, directeur van het strategische board Regio Stedendriehoek Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/10/202322 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de belastingschuld na de coronacrisis

Ondernemers met een coronabelastingschuld kregen deze week een onaangename brief van de belastingdienst op de deurmat. En: Moet Nederland een belastingparadijs worden voor groene bedrijven? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Geert-Jan van der Snoek, topman van Breens Networks - Leen Zevenbergen, oprichter van B-Corps Europe, partner bij Been Management Consulting en walnotenboer Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/3/202322 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over podcasts maken

De jaren van buitenlandse expansie zijn voor Swapfiets voorlopig voorbij. En: van advocatenkantoren tot ziekenhuizen, steeds meer organisaties maken hun eigen podcast. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel. Panelleden Presentator Edwin Mooibroek gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Daan Weddepohl (Peerby) Jacqueline Smit (RockportInk). Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.     See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/24/202322 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over verpakkingsloze supermarkt Pieter Pot

Het aantal vrijwillige bedrijfsbeëindigingen is fors toegenomen. En: de toekomst van de verpakkingsloze supermarkt Pieter Pot hangt aan een zijde draadje. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Eduard Schaepman (Tribes) - Ronnie Overgoor (7DTV) Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/17/202320 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de nieuwe regels rondom het STAP-budget

Adviesbureau Boer en Croon staat te koop. En minister Karien van Gennip scherpt de regels voor het STAP-budget aan, maar is het genoeg? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel.  Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Marlies Mohr, ondernemer en communicatie-expert in de retail - Hans Mulder, Directeur van Viagroep Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/10/202321 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over risico's van duurzaam investeren

InvestNL investeert 20 miljoen euro in Fairphone, de producent van duurzame smartphones. Hoeveel risico neemt het de investeerder met dit soort duurzame projecten? En het aantal accountants neemt af, hoe kan de sector het vak weer op de kaart zetten bij studenten? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel.  Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Wendy van Ierschot, oprichter van VIE People en Gold Republic- Marleen Evertsz, mede-oprichter van Nxchange  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/3/202322 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de verliezen bij VanMoof

Fietsfabrikant VanMoof heeft te maken met grote verliezen en heeft bij zijn aandeelhouders moeten aankloppen voor extra geld EN: Crown Van Gelder is failliet verklaard. Waar lagen de problemen bij de 126 jaar oude papierfabrikant? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het Ondernemerspanel met: Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Elske Doets, eigenaar en directeur van Doets Reizen - Remy Gieling, oprichter van AI.nl Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/27/202323 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de nieuwe order van Lightyear

Nederlandse familiebedrijven zijn steeds minder concurerend. En: zonne-auto farbrikant Lightyear verkoopt nóg meer auto's. Maar is dit genoeg? Dat en meer bespreken we om 13.00 in het Ondernemerspanel met: Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Joyce Knappe (directeur Pro Parents) Mark Berendsen (directeur en partner Starred) Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/20/202321 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over cyberveiligheid in het mkb

Het aantal cyberaanvallen op bedrijven neemt exponentieel toe, maar toch nemen maar weinig van hen maatregelen om zich te beschermen. En: alweer een mislukte mondkapjesdeal van tientallen miljoenen tussen een leverancier en de staat. Wat ging er dit keer mis?  Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  Yoeri van Alteren, directeur van Change Inc.  Désirée van Boxtel, oprichter en partner van Karmijn Kapitaal  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.     See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/13/202323 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de cao-loonstijgingen

De cao-loonstijgingen lopen nog steeds achter op de torenhoge inflatie, maar werkgevers staan niet bepaald te springen om dat verschil te compenseren. En: verdwijnen de regionale supermarktketens straks uit het straatbeeld? Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Niels van Buren, directeur van Swink - Geert-Jan van der Snoek, topman van Breens Networks Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/6/202323 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het Nederlandse vestigingsklimaat

2022 was een jaar van hoge pieken en diepe dalen, ook voor ondernemers. En: volgens Rutte is Nederland nog altijd een magneet voor bedrijven, maar denken ondernemers daar hetzelfde over? Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  -Monique Ansink, oprichter van Jumbo Spanbandfabrikant; -Wendy van Ierschot, oprichter van VIE people en VIE Tech Capital. Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/30/202222 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over loonsverhogingen

Spagaat voor ondernemers: personeel wil meer geld zien. Ondertussen begint het te piepen en te kraken bij bedrijven. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Quintin Schevernels, investeerder en voormalig ceo van Funda; - Floris Venneman, managing partner van Bureauvijftig.  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/23/202222 minutes
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de toenemende zorgen in het MKB

Door de inflatie en hoge energiekosten overwegen veel ondernemers te stoppen. En: De curator van NXT Fashion, het moederbedrijf van modeketens Miss Etam en Steps, heeft eigenaar Martijn Rozenboom voor de rechter gedaagd.  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Elske Doets, eigenaar van Doets Reizen - Joyce Knappe, oprichter van ProParents Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/16/202221 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over strengere controles op nepkortingen

De ACM gaat vanaf januari strenger controleren op nepkortingen in webshops. En: Werkgevers zijn ondanks de inflatie en de hoge energieprijzen dit jaar gul met de kerstpakketten.  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  -Yoeri van Alteren, directeur van Change Inc. -Jacqueline Smit, RockportInk  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/9/202220 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de energiebesparingen door winkeliers

Het grootste gedeelte van winkeliers houdt hun deuren open, ondanks de energiecrisis. Wordt er zo onnodig veel verbruikt? En: nieuwe Nederlandse bedrijven blijven gemiddeld langer bestaan. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het ondernemerspanel met:   Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  -Wendy van Ierschot, oprichter van VIE people en VIE Tech Capital  -Eduard Schaepman, eigenaar en oprichter van Tribes  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/2/202221 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het mogelijke einde van Black Friday

Over de aflevering Is het sluiten van winkels tijdens Black Friday een mooi statement of een slimme publiciteitsstunt? En: hoe zeker kun je zijn dat er geen katoen bewerkt door Oeigoeren in je kleding zit.  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  -Marlies Mohr, ondernemer en communicatie-expert in de retail -Hans Mulder, Directeur Viagroep  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/25/202219 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over massale ontslagen in de Amerikaanse techsector

Na de massale ontslagen in de Amerikaanse techsector, lijkt ook Nederlandse techsector aan beurt. Zijn de vette jaren voorbij? En: Vallen online supermarkten nou wel of niet onder de supermarkt-cao? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen  Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  -Erik Peekel (Eigenaar Aaaaha! Bureau voor live communicatie)   -Leen Zevenbergen (Oprichter van B-Corps Europe, Partner bij Been Management Consulting en walnotenboer)   Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/18/202221 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de energiesteun voor het MKB

Het kabinet heeft de drempel voor energiecompensatie voor het mkb aanzienlijk verlaagd. En: Instabox en Red Je Pakketje zijn overwacht failliet verklaard. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden: Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Remy Gieling, oprichter van AI.nl - Mark Berendsen, directeur van Starred Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/11/202219 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het STAP-budget

Dit jaar zijn er ruim 200.000 aanvragen geweest voor het zogenoemd STAP-budget. Bij wat voor bedrijven komt dit geld terecht? En: Supermarktketen Jumbo heeft veel kritiek gekregen op het WK reclamespotje met dansende bouwvakkers. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden: Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Ronnie Overgoor, dagvoorzitter en oprichter van YouTube- en podcastkanaal 7DTV - Arko van Brakel, directeur van de Cleantech Regio. Ondernemer en auteur van het boek 'Ondernemen met impact' Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/4/202220 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het nieuwe meldpunt van de Consumentenbond

De Consumentenbond opent een nieuw meldpunt voor klachten over onnodige prijsstijgingen in tijden van inflatie. En betaalbedrijf Adyen volgt concurrent Mollie en gaat nu ook krediet verstrekken aan het mkb. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met: Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Eva de Visser, oprichter van Rouze - Johan van Mil, mede-oprichter van Peak Capital Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/28/202219 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over geen plezier hebben in ondernemen

Een op de vijf ondernemers heeft minder plezier in het ondernemen. En: Deliveroo vertrekt eind november uit Nederland en geeft afscheidspremie aan bezorgers. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met: Panelleden  Presentator Edwin Mooibroek gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Mark Berendsen, directeur en partner bij Starred - Niels van Buren, directeur van Swink. Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/21/202219 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de dalende investeringen in startups en scaleups

In het derde kwartaal daalde de hoeveelheid geld die wereldwijd in startups en scaleups wordt gestoken met 34%. En: LinkedIn biedt medewerkers vergoedingen voor IVF-trajecten en adoptie. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met: Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Marleen Evertsz (mede-oprichter van Nxchange) en: - Leen Zevenbergen (oprichter van B-corps Europe en partner bij Been Management Consulting).]  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/14/202219 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de steunregeling voor energie-intensieve mkb'ers

Er komt een steunregeling voor energie-intensieve mkb’ers. Maar wie heeft recht op wat? En: Nederlandse tech-investeerders investeren nauwelijks in start-ups van vrouwen. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: -Joyce Knappe, oprichter van ProParents -Jacqueline Smit, oprichter RockportInk Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/7/202220 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de coronavoorbereidingen

De overheid is onvoldoende voorbereid op de zwaarste coronascenario's voor het einde van dit jaar, zegt Jolande Sap van het Maatschappelijk Impact Team. En: Het kabinet broedt op een ‘voltijdbonus’ om vrouwen uit de deeltijd te krijgen, maar het Sociaal Cultureel Planbureau stelt daar vraagtekens bij. Dat en meer bespreken we om in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Marleen Evertsz, mede-oprichter van Nxchange - Wendy van Ierschot, oprichter van VIE People Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/30/202219 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het steunpakket voor het MKB

Er is nog veel onduidelijk over het steunpakket voor het MKB. Ondertussen baren de plannen uit de Miljoenennota ondernemers grote zorgen. En: De belastingvoordelen bij bedrijfsopvolging staan politiek der discussie. Is het tijd om die fiscale voordelen te beperken? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR ZakendoenPanelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek het ondernemerspanel. Dat deze keer bestaat uit: - Désirée van Boxtel, oprichter en partner van Karmijn Kapitaal - Niels van Buren, directeur van Swink. Abonneer je op de podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.    See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/23/202219 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over Patagonia

De oprichter van kledingmerk Patagonia geeft het miljardenbedrijf weg om klimaatverandering te bestrijden. En: medewerkers van online-supermarkten en flitsbezorgers moeten vanaf heden onder de supermarkt-cao vallen. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR ZakendoenPanelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek het ondernemerspanel. Dat deze keer bestaat uit: - Remy Ludo Gieling, oprichter van AI.nl - Ronnie Overgoor, dagvoorzitter en oprichter van YouTube en podcast kanaal 7DTV Abonneer je op de podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.    See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/16/202218 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de hoge energiekosten

De helft van de ambachtelijke bakkers staat door de hoge energiekosten op omvallen. En: Het Nederlandse fietsenmerk Veloretti is overgenomen door Volkswagen-importeur en Gazelle-fabrikant Pon Holdings. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen Panelleden Presentator Edwin Mooibroek gaat in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Erik Peekel van live communicatiebureau Aaaaha - Eduard Schaepman, directeur en oprichter van Tribes. Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/9/202219 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het koopkrachtpakket van €16 miljard

De coalitiepartijen hebben een koopkrachtpakket van €16 miljard samengesteld, met als doel de inflatiepijn te verzachten. Maar gaat het helpen? En: ondanks de uitspraak van het College voor de Rechten van de Mens blijft Rituals make-up eis stellen aan medewerkers, blijkt uit onderzoek van NU.nl. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: -Arko van Brakel, directeur van Cleantech Regio; -Elske Doets, eigenaar en directeur van Doets Reizen. Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.       See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/2/202221 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het hoge ziekteverzuim

Het percentage ziekteverzuim steeg afgelopen maand flink. EN: Hoe trek je als ondernemer de consument naar je winkel? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: -Dick van der Lecq, directeur van DBB Unlimited -Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland  Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/26/202220 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over in kernenergie stappen

Om de koopkracht te herstellen wil het kabinet wil dat de werkgevers de lonen verhogen. En: welke ondernemer durft het nou aan om de kernenergie in te stappen? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Quintin Schevernels, start-upinvesteerder - Floris Venneman, Managing Partner van Bureauvijftig. Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.    See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/19/202220 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het vertrek van Domino's Pizza uit Italië

De horeca en de detailhandel vrezen een nog groter personeelstekort nu de GGD duizenden medewerkers werft voor het nieuwe vaccinatieprogramma. En: De gedroomde Italiaanse zegetocht van Domino's Pizza mondt uit in fiasco. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Mark Berendsen, directeur en partner bij Starred  - Hans Mulder, directeur van Viagroep  Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/12/202221 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het lokken van personeel met vaste contracten

PostNL grijpt in de strijd om gewild personeel naar vaste contracten. En: flitsbezorger Getir verzint een creatieve oplossing om sluiting te voorkomen. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Edwin Mooibroek gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Marleen Evertsz, mede-oprichter van NXChange - Daan Weddepohl, oprichter van Peerby Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/5/202219 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over terugvallende investeringen in techbedrijven

Nederlandse techbedrijven haalden het afgelopen kwartaal veel minder investeringen binnen. En: Instagram wordt steeds meer een kopie van TikTok en dus ligt moederbedrijf Meta flink onder vuur. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Edwin Mooibroek gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Remy Gieling, oprichter van AI.nl - Niels van Buren, directeur van Swink Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.    See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/29/202221 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het sneeuwbaleffect van de webwinkel-cao

Na Gorillas moet ook Getir zijn biezen pakken in Amsterdam. Is het daarmee over en sluiten voor de flitskoeriers in Nederland? En: brengt een goedkeuring voor de webwinkel-cao een sneeuwbaleffect in andere sectoren teweeg?  Panelleden - Elske Doets van Doets Reizen  - Dick van der Lecq, directeur van DDB Unlimited. Abonneer je op de podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13.00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/22/202220 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over een elektrische fiets als arbeidsvoorwaarde

Grote steden willen de leegstand in winkelstraten aanpakken. En steeds meer werknemers willen een elektrische fiets als secundaire arbeidsvoorwaarde. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel. Panelleden - Mark Berendsen, Directeur en partner bij Starred - Floris Venneman, Managing Partner van Bureauvijftig Abonneer je op de podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13.00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/15/202220 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over meer zeggenschap over hybride werken

De Tweede Kamer neemt een wetsvoorstel aan dat thuiswerken makkelijker maakt voor werknemers. En: De Nederlandse Vereniging van Banken wil ondernemers helpen hun bedrijf te verduurzamen. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden  - Jacqueline Smit, oprichter van RockportInk Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13.00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/8/202218 minutes
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de verkoop van het Israëlische deel van Ben & Jerry's

Unilever verkoopt het Israëlische deel van dochterbedrijf Ben & Jerry's. Komt hiermee een einde aan de bonje tussen de twee? En: kunnen zzp-ers binnenkort hun adres afschermen in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: -Wendy van Ierschot, oprichter van VIE people en VIE Tech Capital -Arko van Brakel, directeur van de Cleantech Regio en auteur van het boek 'Ondernemen met impact' Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/1/202219 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het vertrek van flitsberzorger Zapp

De eerste flitsbezorger staat op het punt het land te verlaten. En: De Nederlandse Student Hotel haalt een forse kapitaalinjectie op. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Erik Peekel van live communicatiebureau Aaaaha   En: - Quintin Schevernels van QSentie Ventures  Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/24/202219 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over een solidariteitsheffing voor bedrijven die profiteren van de hoge energieprijzen

De Tweede Kamer steunt een solidariteitsheffing voor bedrijven die profiteren van de hoge energieprijzen. Maar hoe moet die extra belastingaanslag eruitzien? En: Kleine bedrijven die via Amazon verkopen komen in het nauw door de stijgende kosten op het platform. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: -Ronnie Overgoor (dagvoorzitter en oprichter van 7DTV); En: -Marlies Mohr (ondernemer en communicatie-expert in de retail). Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/17/202219 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de winsten van het MKB

Het MKB boekte vorig jaar forse winsten dankzij de coronasteun. En: De EU heeft een voorlopig akkoord bereikt over hogere minimumlonen. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Joyce Knappe, oprichter van ProParents - Daan Weddepohl, oprichter van Peerby Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/10/202219 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over scholingssubsidie

Scholingssubsidie Stap-budget lijkt niet op de juiste plek te komen. Waar hebben ondernemers met een personeelstekort dan wel behoefte aan? En: Elon Musk wil dat zijn personeel voortaan op kantoor blijft werken. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Hans Mulder, Managing Director Viagroep - Eduard Schaepman, CEO en oprichter van Tribes Abonneer je op de Podcast Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/3/202220 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over vermoeidheid bij ondernemers

Ondernemers gooien de handdoek in de ring na twee jaar corona en de oorlog in Oekraïne, maar kunnen geen kopers vinden. En: Suitsupply verhoogt de aandraagbonussen voor personeel naar 4000 euro, maar werkt dat wel? Dat en meer bespreken we in het BNR Ondernemerspanel. Panelleden  Thomas van Zijl gaat in het gesprek met het ondernemerspanel dat deze keer bestaat uit: - Remy Gieling, oprichter van AI.nl - Monique Ansink van Jumbo Spanbandfabrikant Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/27/202220 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de verhoging van het minimumloon

Verhoging van het minimumloon komt eerder dan gepland. En: verplichte installatie van warmtepompen, wie heeft daar baat bij? Dat en meer bespreken we in het BNR Ondernemerspanel. Panelleden  Thomas van Zijl gaat in het gesprek met het ondernemerspanel dat deze keer bestaat uit: - Marleen Evertsz, mede-oprichter van Nxchange - Leen Zevenbergen, oprichter van B-corps Europe en partner bij Been Management Consulting Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/20/202219 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de nieuwe revolutie op de arbeidsmarkt

Werknemers met de laagste lonen zijn op de krappe arbeidsmarkt het meest in trek, waardoor ze eisen kunnen stellen die decennialang niet eens op tafel kwamen. Zónder vakbond. En: binnen de NVM woedt een stammenstrijd. Dat en meer bespreken we om 13.00 in het ondernemerspanel met. Dat en meer bespreken we in het BNR Ondernemerspanel. Panelleden  Thomas van Zijl gaat in het gesprek met het ondernemerspanel dat deze keer bestaat uit: - Marleen Evertsz, mede-oprichter van Nxchange - Leen Zevenbergen, oprichter van B-corps Europe en partner bij Been Management Consulting Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/13/202221 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de onvrede bij drogisten

Kan Gillian Tans de operationele problemen bij VanMoof oplossen? En: Drogisten zijn boos, want binnenkort mogen tankstations, bouwmarkten en supermarkten misschien ook sterke medicijnen verkopen. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen.  Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Niels van Buren, directeur van Swink - Dick van der Lecq, directeur van DDB Unlimited Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/6/202219 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de kinderopvang die in handen valt van private equity

Jongeren vinden werksfeer en salaris veel belangrijker dan dat hun werk bijdraagt aan een betere wereld, blijkt uit onderzoek van Randstad. En: hoe populair is het starten van een eigen onderneming nog? Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Marleen Evertsz, mede-oprichter van Nxchange - Boris Veldhuizen van Zanten, oprichter van The Next Web Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/29/202222 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over nieuwe financiering voor het MKB

Een MKB-bank naar Brits model moet financiering voor het MKB makkelijker maken, maar is dat eigenlijk wel nodig? En: een familieruzie in de bedrijfstop bij een groot bedrijf uit Genemuiden. Hoe voorkom je zakelijke ruzie bij een familiebedrijf?    Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Monique Ansink, eigenaar van Jumbo Spanbandenfabrikant   - Alinda Wit, oprichter en eigenaar van LovEvery Nederland Abonneer je op de podcast Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/22/202219 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over MKB-bedrijven in zwaar weer

Ondernemers hebben het zwaar. Het aantal faillissementen is in maart met 22% gestegen. En: presentator Winston Gerschtanowitz en de oprichter van Nu.nl willen de wereld redden maar niet zonder daar zelf flink aan te verdienen.  Panelleden  Presentator Edwin Mooibroek gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: -Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland;  -Mark Berendsen, directeur en partner bij Starred.  Abonneer je op de podcast Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/15/202218 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over schijnzelfstandigheid aanpakken

De coronacrisis lijkt voorbij, maar de Kamer van Koophandel waarschuwt juist nu voor een grote faillissementsgolf. En: politiek Den Haag slaagt er maar niet in om schijnzelfstandigheid aan te pakken. Is dat goed of slecht nieuws voor ondernemers? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden  Presentator Edwin Mooibroek gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: -Elske Doets van Doets Reizen. -Arko van Brakel  algemeen directeur van de Cleantech Regio.  Abonneer je op de podcast Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/8/202219 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over hoge inflatie en matige loonstijging

De verduurzaming van vrachtverkeer en goederenvervoer verloopt moeizaam, en dus vragen vervoerders om een stroomgarantie. En: cao-lonen stegen in maart gemiddeld met 3.3% en blijven daarmee ver achter bij de hoge inflatie.  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:   - Marleen Evertsz, mede-oprichter van Nxchange  - Floris Venneman, managing partner bij Bureau Vijftig  Abbneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/1/202224 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de overname van Hunkemöller

Hunkemöller is terug in Nederlandse handen, maar de overnamegeschiedenis van het lingeriebedrijf is niet per sé vlekkeloos. En: wat gaan al de coronatestbedrijven doen nu de coronacrisis voorbij is? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Dick van der Lecq, Directeur van DDB Unlimited. - Marlies Mohr, ondernemer en communicatie-expert in de retail. Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/25/202220 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het verlies van Rivian

Rivian heeft sinds de beursgang 120 miljard dollar van zijn beurswaarde verloren. EN: banken en de overheid leggen contante betalingen steeds meer aan banden. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Désirée van Boxtel, oprichter en partner van Karmijn Kapitaal - Johan van Mil mede-oprichter van Peak Capital Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/18/202219 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de mogelijke recessie

Werkgeversorganisatie VNO-NCW waarschuwt voor een op handen zijnde recessie. En: moet de kilometervergoeding omhoog nu brandstofprijzen razendsnel stijgen?  Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: -Niels van Buren (directeur internetbureau Swink) -Leen Zevenbergen (oprichter B-corps Europe en partner Been Management Consulting). Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.     See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/11/202222 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

BNR Ondernemerspanel over de sancties tegen Rusland

In welke mate treffen de sancties tegen Rusland ook de Nederlandse ondernemers? En: Nederlandse ondernemers verenigen zich om hulp te bieden aan Oekraïens vluchtelingen. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen.  Panelleden  Presentator Paul van Liempt gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  -Joyce Knappe, oprichter van ProParents -Daan Weddepohl, oprichter van Peerby Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/4/202217 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

BNR Ondernemerspanel over de invloed van de Russische invasie

Welke invloed heeft de oorlog in Oekraïne op Nederlandse ondernemers? En de van oorsprong Duitse flitsbezorger Gorillas is verhuisd en nu officieel onze landgenoot. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen.En verder: Hoe zorg je als startende zzp-er dat je goed kan rondkomen? Blijkt knap lastig, laten cijfers van het CBS ons zien.    Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  -Wendy Van Ierschot (oprichter van VIE People en VIE Tech Capital)   -Remy Ludo Gieling (oprichter van AI.nl)  Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/25/202217 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de stortvloed van gokreclames

Zijn de gokbedrijven te ver gegaan met hun stortvloed van reclames? En: moeten de kosten van long covid over alle werkgevers worden uitgespreid? Dat en meer bespreken we in het ondernermerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: -Jacqueline Smit, oprichter van RockportInk -Floris Venneman, managing partner van Bureauvijftig Abonneer je op de Podcast Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/18/202222 minutes
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het einde van de steunpakketten

Het einde van de steunpakketten is in zicht en corona hoort voortaan bij het ondernemersrisico. Een logische stap van het kabinet? En: de recordinflatie zet de marges van ondernemers onder druk. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Evelien de Vries, oprichter van MDV Europe - Arko van Brakel, algemeen directeur van de Cleantech Regio Contact & Abonneren Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/11/202212 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over carnaval en personeelstekort

Hoe gaan ondernemers om met de coronamaatregelen tijdens carnaval dit jaar? En: ondernemers verwachten dat de personeelstekorten nog lang aanhouden. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel Panelleden  Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  -Eduard Schaepman, eigenaar en oprichter van Tribes  -Alinda Wit, Managing directeur van Lovevery Europe Abonneer je op de Podcast  Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/4/202222 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over versoepelingen en WeTransfer

WeTransfer zou vandaag naar de beurs gaan maar ziet er op het laatste moment toch vanaf. En: wat betekenen de versoepelingen van de coronamaatregelen voor ondernemers? Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  -Hans Biesheuvel voorzitter Ondernemend Nederland -Marleen Evertsz Mede-oprichter van Nxchange.  Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/28/202221 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het screenen van werknemers

Werkgevers laten nieuwe werknemers steeds vaker screenen. En: Burgemeesters van dertig steden roepen op tot herziening van het coronabeleid. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Joyce Knappe, directeur van ProParents - Remy Ludo Gieling, oprichter van AI.nlAbonneer je op de Podcast  Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/21/202216 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de beursgang van WeTransfer

WeTransfer gaat naar de beurs, waardoor de laatste oprichter vertrekt. Wat is de rol van oprichters bij beursgenoteerde bedrijven. En: dit jaar is er een recordhoeveelheid geld opgehaald met crowdfunding. Wat is de toekomst van crowdfunding? Dat en meer bespreken we in het BNR Ondernemerspanel.Panelleden Thomas van Zijl spreekt deze keer met het ondernemerspanel bestaande uit: -Elske Doets, oprichter en directeur van Doets Reizen; -Ronnie Overgoor, dagvoorzitter en oprichter van 7DTV. Abonneer je op de Podcast  Ga naar Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/14/202222 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de detailhandel die weer open wil

Dreigt er een ramp voor de detailhandel als de winkels later deze maand niet open mogen? En: Victor Muller probeert het gewoon opnieuw met Spyker. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen  Panelleden  Presentator Edwin Mooibroek gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  - Yoeri van Alteren (directeur van Change Inc.)  - Leen Zevenbergen (oprichter van B-Corps Europe en partner bij Been Management Consulting)  Abonneer je op de Podcast  Ga naar Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/7/202222 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de strijd om goed personeel

Een huis, een vakantie, een rijbewijs... Ondernemers halen tegenwoordig alles uit de kast om personeel te krijgen op de krappe arbeidsmarkt. En: wie is de ondernemer van het jaar in de ogen van onze panelleden? Dat en meer bespreken we in het BNR ondernemerspanel. PanelledenPrestentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel dat vandaag bestaat uit:-Mark Berendsen, directeur en partner bij Starred-Monique Ansink, eigenaar van Jumbo Spanbandfabrikant.Abonneer je op de PodcastGa naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/31/202124 minutes
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de gevolgen van de Kerstlockdown

Hoe gaan ondernemers om met nog een lockdown tijdens Kerst? En wat voor voorbereidingen moeten er getroffen worden om het nieuwe jaar goed in te gaan? Dat en meer bespreken we in het BNR Ondernemerspanel.Panelleden Thomas van Zijl gaat in gesprek met het panel dat vandaag bestaat uit:-Floris Venneman, Managing Partner van Bureauvijftig-Joyce Knappe, directeur van Pro Parents.Abonneer je op de PodcastGa naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/24/202124 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het nieuwe regeerakkoord

Het kabinet trekt de beurs voor ambitieuze nieuwe plannen, maar zijn er voldoende mensen beschikbaar om al die plannen ook uit te voeren? En: kinderen kunnen niet naar school, maar we kunnen wel een bankstel kopen bij Ikea. Zijn de coronamaatregelen nog wel te verkopen? We gaan het allemaal bespreken in het BNR ondernemerspanel. Panelleden:Presentator Thomas van Zijl gaat deze in gesprek met de panelleden van deze week:  -Arko van Brakel, directeur van de Cleantech Regio, ondernemer en auteur van het boek 'Ondernemen met impact' - Niels van Buren, algemeen directeur van data-analysebureau Swink  Abonneer je op de PodcastGa naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/17/202121 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het Olympisch Kwalificatietoernooi Curling

De hoge inflatie zet kleinere ondernemers voor een dilemma: prijzen verhogen of niet. En ophef over een sponsordeal in het Olympisch Kwalificatietoernooi Curling! Dat en meer bespreken we in het Ondernemerspanel met: Alinda Wit (Lovevery Europe) en Jacqueline Smit (Rockportink). PanelledenPresentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit:  -Alinda Wit, managing directeur van Lovevery Europe  -Jacqueline Smit, oprichter van Rockportink  Abonneer je op de PodcastGa naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/10/202119 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de vechtscheiding tussen Yarden en zijn franchisenemers

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: -Désirée van Boxtel van Karmijn Kapitaal en -Dick van der Lecq, Directeur van DDB Unlimited Abonneer je op de Podcast Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/3/202122 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over extra steunmaatregelen

En: is de Hema-tompouce binnenkort nog wel een Hema-tompouce nu het bedrijf de bakkerij verkoopt? Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Erik Peekel, eigenaar van Aaaaha! Bureau voor live communicatie - Monique Ansink, directeur van Jumbo Spanbandfabrikant Abonneer je op de Podcast Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/26/202121 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de nieuwe coronasteunpakketten

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Wendy van Ierschot oprichter van VIEpeople - Marlies Mohr, ondernemer en communicatie-expert in de retail Abonneer je op de Podcast Ga naar Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/19/202121 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over klimaattop in Glasgow en de nieuwe coronamaatregelen

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Hans Biesheuvel, voorzitter Ondernemend Nederland - Quintin Schevernels, vertrekkend CEO van Funda Abonneer je op de Podcast Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/12/202120 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over overvallen op telefoonzaken

En: Als er korting gegeven wordt, zijn Nederlanders er als de kippen bij. De FNV wil nu dat ondernemers Black Friday opgeven. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Eduard Schaepman, topman van Tribes - Remy Ludo Gieling, oprichter van AI.nl Abonneer je op de Podcast Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/5/202121 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over duurdere witwascontroles

En: Mirage Retail Group van Michiel Witteveen verkoopt de winkelformule Big Bazar. Panelleden Arko van Brakel (Cleantech Regio) en auteur van het boek 'Ondernemen met impact'. - Mark Berendsen (Starred) Abonneer je op de Podcast Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/29/202117 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de beursgang van WeWork

En: Nederlandse bedrijven hebben hun groene investeringen flink opgeschroefd. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Marlies Mohr, ondernemer en communicatie-expert in de retail - Hans Mulder, Directeur Viagroep Abonneer je op de Podcast Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/22/202121 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de nieuwe VanMoof V 'fiets'

De families achter supermarkten Dekamarkt en Dirk van de Broek bemoeien zich weer met het bestuur. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: -Boris Veldhuijzen van Zanten, oprichter van The Next Web En: -Floris Venneman, managing partner bij Bureauvijftig Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/15/202121 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het uitfaseren van tabaksverkoop

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: -Désirée van Boxtel, medeoprichter van Karmijn Kapitaal -Joyce Knappe, oprichter van Pro Parents Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/8/202122 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over stopzetten coronasteunpakket

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland - Leen Zevenbergen, oprichter van B-Corps Europe Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/1/202121 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de Algemene Politieke Beschouwingen

Panelleden - Elske Doets van Doets Reizen - Mark Berendsen van Starred. Abonneer je op de Podcast Ga naar https://www.bnr.nl/podcast/zakendoen-ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/24/202121 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de coronapas

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Eduard Schaepman van Tribes - Daan Weddepohl van Peerby Abonneer je op de Podcast Ga naar pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/17/202121 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het eind van het thuiswerkadvies

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Hans Biesheuvel (voorzitter ONL) - Johan van Mil (mede-oprichter Peak Capital) Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/10/202122 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over verplicht laten vaccineren

Verder: het ondernemerssprookje rondom The Dutch Grand Prix in Zandvoort, die vandaag begint, en de opwindende business in seksspeeltjes. Kortom, luister naar het ondernemerspanel! Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Monique Ansink (Jumbo Spanbandfabrikant, RvC Rabobank) - Wendy van Ierschot (VIE People).] Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/3/202123 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over psychische problemen door thuiswerken

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: Quintin Schevernels (Funda) Jacqueline Smit (Rockportink) Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/27/202122 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de marktstrategie van de flitsbezorgers

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: Yoeri van Alteren, directeur van Change Inc. Arko van Brakel, directeur van de Cleantech Regio en auteur van het boek Ondernemen met impact. Abonneer je op de Podcast Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/20/202124 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over lager salaris bij thuiswerken

Panelleden Presentator Paul van Liempt gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Floris Venneman, Managing Partner van Bureauvijftig - Mark Berendsen, Directeur en partner bij Starred Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke maandag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/13/202123 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over dure pensioenen voor ondernemers

Panelleden Presentator Paul van Liempt gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Désirée van Boxtel van Karmijn Kapitaal - Daan Weddepohl van Peerby Abonneer je op de Podcast Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/6/202123 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de vaccinatieplicht voor medewerkers van techbedrijven

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Monique Ansink, directeur van Jumbo Spanbandfabrikant, en - Boris Veldhuijzen van Zanten, oprichter en CEO van tech-platform the Next Web. Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/30/202123 minutes, 45 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over personeelstekort horeca

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Niels van Buren, directeur van internetbureau Swink - Dick van der Lecq, directeur van DDB Unlimited Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/23/202122 minutes, 1 second
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het terugdraaien van de versoepelingen

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het X-panel, dat deze keer bestaat uit: Mark Berendsen, directeur en partner bij Starred; Jacqueline Smit, oprichter van en coach bij Rockportink. Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/16/20219 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de onbetaalde inhaaluren van Wibra

Wibra wil personeel onbetaald corona-uren laten inhalen. Moet je dat willen als werkgever? En: het Bel-me-niet-register verdwijnt vanaf 1 juli. Is dat een zegen voor zzpers of vloek voor bedrijven en telemarketeers die op deze manier klanten binnen hengelen? Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Marlies Mohr, ondernemer en communicatie-expert in de retail - Leen Zevenbergen, oprichter van B-Corps Europe, partner bij Been Management Consulting en Walnotenboer. Abonneer je op de Podcast Ga naar Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/25/202120 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over terugkeer naar kantoor

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland - Hans Mulder, directeur van Via Groep Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/18/202121 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het onverwachte winstjaar van Blokker

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: -Erik Peekel, eigenaar Aaaaha! Bureau voor live communicatie -Arko van Brakel, directeur van de Cleantech Regio. Ondernemer en auteur van het boek 'Ondernemen met impact'. Abonneer je op de Podcast Ga naar Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/11/202123 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het start-upklimaat

En verder: In navolging van de vakbonden pleiten nu ook werkgevers voor de inperking van flexwerk. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Wendy van Ierschot, oprichter van VIE people en VIE Tech Capital - Dick van der Lecq, Directeur van DDB Unlimited Abonneer je op de Podcast Ga naar pagina van het Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/4/20211 hour, 37 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Het ondernemerspanel over terugkeer naar kantoor

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Eduard Schaepman, eigenaar en oprichter van Tribes, - Floris Venneman, managing Partner van Bureauvijftig - een bureau voor het ontwikkelen en vermarkten van producten en diensten gericht op de 50+ doelgroep. Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/28/202121 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het uitstellen van de uitbetaling van de TVL

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Joyce Knappe, directeur van Pro Parents - Yoeri van Alteren, directeur van Change Inc. het platform van toekomstmakers. Abonneer je op de Podcast Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/21/202123 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over investeringen en DeGiro

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het X-panel, dat deze keer bestaat uit: - Elske Doets, oprichter van Doets Reizen - Ronnie Overgoor, dagvoorzitter en oprichter/eigenaar 7DTV Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/14/202122 minutes, 3 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over deepfakes

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: Désirée van Boxtel van Karmijn Kapitaal Boris Veldhuizen van Zanten van The Next Web. Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/7/202123 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over overname Vivera

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Monique Ansink (directeur van Jumbo spanbandenfabrikant) - Dick van der Lecq (directeur van DDB Unlimited) Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/23/202118 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de testsamenleving

Panelleden Presentator Paul Laseur gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Hans Biesheuvel (Voorzitter Ondernemend Nederland) - Arko Van Brakel (directeur van de Cleantech Regio, ondernemer en auteur van het boek Ondernemen met impact Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke -dag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/16/202121 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over failliet D-Reizen

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Niels van Buren van Swink - Leen Zevenbergen, Oprichter van B-Corps Europe, Partner bij Been Management Consulting en walnotenboer. Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke -dag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/9/202122 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de uitbreiding van fieldlabs

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Joyce Knappe, directeur Pro Parents - Remy Ludo Gieling, voormalig hoofdredacteur van Sprout en Management Team en nu dagvoorzitter, spreker en oprichter van Ai.nl Abonneer je op de Podcast Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/2/202119 minutes, 31 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over NOW-terugbetalingen

En verder: 1 op de 5 horecawerknemers denkt na de coronacrisis niet terug te keren. En fout hout heeft nogal wat consequenties. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Wendy van Ierschot, oprichter van VIE people en VIE tech Capital - Hans Mulder, directeur van Via Groep. Abonneer je op de podcast Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/26/202123 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de formatie en het duurste winkelcentrum van Nederland

En verder: Sinds deze week worden chauffeurs van Uber in het Verenigd Koninkrijk als 'workers' gezien. Niet meer als zpp'ers dus. Ze hebben recht op minimumloon en vakantiegeld. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Désirée van Boxtel van Karmijn Kapitaal - Floris Venneman, Managing Partner van Bureauvijftig - een bureau voor het ontwikkelen en vermarkten van producten en diensten gericht op de 50+ doelgroep. Abonneer je op de Podcast Ga naar de panelpagina en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/19/202120 minutes, 11 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over criminele steun

En verder: een initiatiefwet moet bedrijven aanzetten tot verantwoord ondernemen. Waarom gebeurt dat nu nog onvoldoende? Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het X-panel, dat deze keer bestaat uit: - Elske Doets van Doets Reizen; - Boris Veldhuizen van Zanten van The Next Web. Abonneer je op de Podcast Ga naar de panelpagina en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/12/202119 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over winkelen op afspraak

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Daan Weddepohl eigenaar en oprichter Peerby - Eduard Schaepman, eigenaar en oprichter van Tribes Abonneer je op de Podcast Ga naar de pagina van het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/5/202122 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over click & collect

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Johan van Mil van Peak Capital - Hans Biesheuvel, voorzitter van ONL Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke -dag live om 13:00 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/5/202120 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het recht op thuiswerken

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Yoeri van Alteren, algemeen directeur van Change Inc - Eduard Schaepman, eigenaar en oprichter van Tribes Abonneer je op de Podcast Ga naar ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdagdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/29/202118 minutes, 1 second
Episode Artwork

Ondernemerspanel over nieuwe steunmaatregelen

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Mark Berendsen, directeur en partner bij Starred - Remy Gieling, hoofdredacteur van Sprout en Management Team Abonneer je op de Podcast Ga naar Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke -dag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/22/202121 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de noodlijdende reisbranche

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Elske Doets van Doets Reizen - Niels van Buren van Swink Abonneer je op de Podcast Ga naar Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdagdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/15/202124 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over sneller vaccineren

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Désirée van Boxtel van Karmijn Kapitaal - Erik Peekel van Aaaaha! Bureau voor live communicatie Abonneer je op de Podcast Ga naar de panelpagina en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/8/202125 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over onbenutte kansen bij de steunpakketten

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: Hans Biesheuvel, voorzitter Ondernemend Nederland Johan van Mil, oprichter van Peak Capital Abonneer je op de podcast Ga naar https://www.bnr.nl/podcast/zakendoen-ondernemerspanel/ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke -dag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/18/202023 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over miljard leningen ING

Panelleden Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel met deze week: Eduard Schaepman (eigenaar en oprichter van Tribes) en Boris Veldhuizen van Zanten (The Next Web). Abonneer je op de Podcast Ga naar https://www.bnr.nl/podcast/zakendoen-ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke -dag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/11/202024 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het Wopke-Wiebesfonds

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: -Elske Doets (Doets Reizen) - Leen Zevenbergen (oprichter van B-Corps Europe, Partner bij Been Management Consulting en walnotenboer) -Hans Mulder (Via Groep). Abonneer je op de Podcast Ga naar Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke -dag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/4/202024 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de zelfredzaamheid van startups en klokkenluiders

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Floris Venneman (Managing Partner van Bureauvijftig - een bureau voor het ontwikkelen en vermarkten van producten en diensten gericht op de 50+ doelgroep) - Arko van Brakel (directeur van de Cleantech Regio, ondernemer en auteur van het boek ondernemen met impact) Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke -dag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/27/202024 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over aandelen in Blokker

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Gemma Broekhuis, eigenaar van Milestone - Mark Berendsen, directeur en partner bij Starred. Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke -dag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/20/202023 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over bedrijf verkopen in coronatijd

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Yoeri van Alteren, eigenaar van DuurzaamBedrijfsleven - Erik Peekel, eigenaar Aaaaha! Bureau voor live communicatie Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke -dag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/13/202024 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over stoppende ondernemingen

De weerstand van ondernemers tegen de coronamaatregelen neemt toe. Niet alle reisondernemers staan te springen om gevolg te geven aan het advies om niet te reizen. En: de Kamer van Koophandel meldt dat het aantal stoppende ondernemingen al zes maanden op rij veel hoger is dan vorig jaar. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het beleggerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Johan van Mil (Peak Capital) - Eduard Schaepman (oprichter en eigenaar van Tribes) Abonneer je op de Podcast Ga naar www.bnr.nl/podcast/zakendoen-ondernemerspanel/ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/6/202023 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over lockdown en Vinted

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Arko van Brakel (directeur van de Cleantech Regio, ondernemer en auteur van het boek Ondernemen met impact) - Remy Ludo Gieling (hoofdredacteur van Sprout en Management Team) Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/30/202023 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over overname Hema

Panelleden Presentator Edwin Mooibroek gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Quintin Schevernels, topman van Funda en investeerder in tech - Gemma Broekhuis, eigenaar van Milestone Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/23/202024 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de nieuwe lockdown

En ook: Bedrijven die in de problemen komen omdat ze wéér dicht moeten, krijgen van hun bank niet meer automatisch uitstel van het aflossen van bedrijfsleningen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Hans Biesheuvel voorzitter van Ondernemend Nederland - Daan Weddepohl van Peerby Abonneer je op de Podcast Ga naar het ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/16/202022 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over stimuleren techsector

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Eduard Schaepman, oprichter van Tribes - Leen Zevenbergen, oprichter van B-Corps Europe enPartner bij Been Management Consulting Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/9/202023 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over sluiting bij coronabrandhaard

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het X-panel, dat deze keer bestaat uit: - Hans Mulder (directeur van IT-adviseurs Viagroep) - Floris Venneman (managing partner van Bureauvijftig). Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/podcast/zakendoen-ondernemerspanel/ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/2/202023 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over verzamelde data door slimme horloges

Fabrikanten van slimme horloges zijn vaak niet duidelijk wat er met de verzamelde data gebeurt, dat blijkt uit onderzoek van het FD. En: er dreigen nieuwe problemen voor de economie nu een tweede coronagolf zich aandient. Dat en meer bespreken we in het Ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: Arko van Brakel, directeur van de Cleantech Regio, ondernemer en auteur van het boek Ondernemen met impact' Yoeri van Alteren, eigenaar van DuurzaamBedrijfsleven En de zakenpartner (co-host): Lizzy Doorewaard, Toezichthouder bij Staatsbosbeheer en de NPO Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/economenpanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/25/202021 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over Miljoenennota

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: Remy Ludo Gieling, hoofdredacteur van Sprout en Management Team Gemma Broekhuis, eigenaar van Milestone En de zakenpartner: Elske Doets, directeur van Doets Reizen Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/podcast/zakendoen-ondernemerspanel/ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/18/202022 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over tante Agaath

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het X-panel, dat deze keer bestaat uit: Quintin Schevernels (Funda) Mark Berendsen (Starred) En de zakenpartner (co-host): [Z], [functie] bij/van [bedrijf/organisatie]. Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/podcast/zakendoen-ondernemerspanel/ en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/11/202022 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over thuiswerken en regionale corona-aanpak

Ook na 1 september blijf thuiswerken de norm en er komt een escalatieladder om het coronavirus regionaal de kop in te drukken. Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel van BNR Zakendoen. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Dick van der Lecq, Directeur van DDB Unlimited - Erik Peekel, van Aaaaha! Bureau voor live communicatie En de zakenpartner (co-host): Lieve Declerq, directeur Spie Nederland Abonneer je op de Podcast Ga naar BNR Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/4/202025 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over verlaging winstbelasting kleine bedrijven

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat in gesprek met het X-panel, dat deze keer bestaat uit: -Daan Weddepohl van Peerby -Johan van Mil van Peak Capital -Zakenpartner Talitha Muusse, toezichthouder bij MVO Nederland en directeur van De Energieboot en Blikverruimers Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/economenpanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/28/202022 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de sluiting van de Bijenkorf

Panelleden Presentator Paul Laseur, die Thomas van Zijl vervangt, gaat over dit en meer in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Remy Ludo Gieling, hoofdredacteur van Sprout en Management Team; - Eduard Schaepman, oprichter van Tribes; - Zakenpartner is Elske Doets, directeur van Doets Reizen. Abonneer je op de Podcast Ga naar Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/21/202025 minutes
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de mogelijke overnamegolf in het mkb

En: ondernemers zijn positiever in hun vooruitzichten over de economie dan drie maanden geleden. Maar hoe komt dat tot uitdrukking in de praktijk? Panelleden Presentator Paul Laseur, die Thomas van Zijl vervangt, gaat over dit en meer in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Arko van Brakel, directeur van de Cleantech Regio, ondernemer en auteur van het boek ondernemen met impact - Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland - Monique Ansink, directeur van Jumbo spanbandenfabrikant Abonneer je op de Podcast Ga naar Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/14/202023 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over nieuwe coronamaatregelen

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat over dit en meer in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Floris Venneman, managing partner van Bureauvijftig - Leen Zevenbergen, voorzitter van B Corps Europe en schrijver van Once Upon a Future - Jacqueline Zuidweg, directeur van MKBdoorgaan.nl en Zuidweg & Partners Abonneer je op de Podcast Ga naar Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/7/202024 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de toenemende drukte in winkelstraten

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat over dit en meer in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Yoeri van Alteren (DuurzaamBedrijfsleven) - Johan van Mil, mede-oprichter van investeringsmaatschappij Peak Capital - Marja Ruigrok, wethouder Economie en Innovatie in de Haarlemmermeer Abonneer je op de Podcast Ga naar Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/31/202022 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over mondkapjesplicht

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat over dit en meer in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Remy Ludo Gieling (hoofdredacteur van Sprout en Management Team); - Daan Weddepohl (oprichter van Peerby). - Jacqueline Smit, oprichter van RockportInk. Abonneer je op de Podcast Ga naar Ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/24/202024 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over gehackte Twitter

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat over dit en meer in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: - Boris Veldhuizen van Zanten (The Next Web); - Arko van Brakel (directeur van de Cleantech Regio). - En zakenpartner Lizzy Doorewaard, toezichthouder bij Staatsbosbeheer en de NPO. Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/17/202022 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over vliegen in coronatijd en de weerbare zzp'er

Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat over dit en meer in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit: Dick van der Lecq, directeur van DDB Unlimited Leen Zevenbergen, voorzitter van B Corps Europe en schrijver van Once Upon a Future; Monique Ansink, directeur en eigenaar van Jumbo Spanbandfabrikant. Abonneer je op de Podcast Ga naar https://www.bnr.nl/podcast/zakendoen-ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/10/202023 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over derde steunpakket

En: meer diversiteit op de werkvloer is broodnodig, maar in crisistijd heeft het niet de hoogste prioriteit. Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat over dit en meer in gesprek met het ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit; Arko van Brakel, directeur van de Cleantech Regio Hans Mulder, directeur van Viagroep En de zakenpartner (co-host): Jacqueline Smit, oprichter van Rockportink, eerder directeur bij TMG en in de directie bij Microsoft. Abonneer je op de Podcast Ga naar https://www.bnr.nl/podcast/zakendoen-ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/3/202023 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over het rasicmedebat

De anderhalve meter afstand blijft, maar verder mogen we vanaf 1 juli een stuk meer. Een opluchting voor ondernemers? Of blijft de toekomst somber? Panelleden Presentator Thomas van Zijl gaat over dit en meer in gesprek met het Ondernemerspanel, dat deze keer bestaat uit; Mark Berendsen (directeur en partner bij Starred) en Erik Peekel van Aaaaha! Bureau voor live communicatie En de zakenpartner (co-host): Monique Ansink, directeur van JUMBO spanbandfabrikant Abonneer je op de Podcast Ga naar bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke donderdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen. See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/26/202023 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: app-problemen Bunq en de faillissementsvoorspellingen

Te gast - Remy Ludo Gieling (Hoofdredacteur van Sprout en Management Team) - Yoeri van Alteren (eigenaar van DuurzaamBedrijfsleven) Abonneer je op de Podcast Ga naar www.bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen. <iframe style="width: 0; height: 0; min-width: 100%; border: none; min-height: 200px;" src="https://widgets.bnr.nl/audio-widget-v2/index.html?podcast=https://www.bnr.nl/podcast/zakendoen-ondernemerspanel/json&showSponsor=true&colors=#FFD200,#ffffff,#000000,#FFD200,#FFD200,#000000,#000000" frameBorder="0" scrolling="no"/>See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/19/202023 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: waarom KLM wel staatssteun krijgt en de lokale damesboutique niet

Te gast Monique Ansink, directeur-eigenaar van Excellent Products Group Quintin Schevernels, bestuursvoorzitter van Funda Boris Veldhuijzen van Zanten, oprichter van The Next Web. Abonneer je op de Podcast Ga naar www.bnr.nl/ondernemerspanel en abonneer je op de podcast, ook te beluisteren via Apple Podcast, Spotify en elke vrijdag live om 13:30 uur in BNR Zakendoen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/12/202023 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Anderhalve meter afstand op het terras, maar niet op de Dam

Lees ook | 'Seponeer boetes voor anderhalve-meter' Te gast zijn: Hans Biesheuvel van ONL, Johan van Mil van Peak Capital en zakenpartner Adine Tjeenk Willink, techondernemer en oprichter van Nimbles.See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/5/202024 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over Coronasteun

Ondernemers die gebruik maken van het tweede steunpakket mogen toch niet zomaar mensen ontslaan. En: Zelfstandigen en Directeur-Grootaandeelhouders vinden dat ze te weinig steun krijgen. Deze week meet: Arko van Brakel, ondernemer en auteur van het boek 'Ondernemen met impact' en Leen Zevenbergen, oprichter en Chairman van B Corps Europe en auteur van het boek 'Once upon a Future'.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/29/202024 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over zakendoen in het buitenland

Te gast: - Erik Peekel, oprichter van Aaaaha! Bureau voor live communicatie - Dick van der Lecq, directeur van DDB Unlimited - Annemieke Roobeek, hoogleraar strategie en transformatiemanagement bij Nyenrode, voorzitter Social Finance NL. See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/15/202023 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over lichaamstemperatuur meten

Te gast zijn: - Elske Doets (Doets Reizen); - Quintin Schevernels (Funda); - Eduard Schaepman (Tribes).See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/8/202021 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over geen steun bij overname

Kopers die voor corona een failliet bedrijf overnamen krijgen geen steun van de overheid en het kabinet maakt 100 miljoen euro vrij om startups te helpen met leningen. Dat en meer is besproken in het Ondernemerspanel met: - Hans Mulder (Viagroep) - Daan Weddepohl (Peerby) - EN: Jacqueline Smit (Rockportink).See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/1/202025 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: is het in deze tijd nog leuk om ondernemer te zijn?

Wat heb je als ondernemer aan een kabinet dat op dinsdag zegt dat de kappers voorlopig niet open kunnen en twee dagen later alweer denkt aan versoepeling van de regels... Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel, vandaag met Arko van Brakel (ondernemer), Ronnie Overgoor (dagvoorzitter en oprichter/eigenaar 7DTV) en Marlies Dekkers (ondernemer en lingerie-ontwerper). See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/24/202023 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over schade in de horeca

Te gast zijn: - Remy Ludo Gieling (hoofdredacteur Sprout en Management Team); - Johan van Mil (co-founder & managing partner Peak Capital); - Deniece von Harras (marketing- & corporate communication-professional, tevens ondernemer). See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/17/202023 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: komt er overheidssteun voor start-ups?

Onder ondernemers en academici groeit de onrust. Is het offer dat de samenleving betaalt om mensenlevens te redden niet te groot? Kan de Nederlandse economie niet langzaam weer van het slot af? Dat en meer bespreken we in het Ondernemerspanel. Vandaag met Hans Biesheuvel (voorzitter van ONL), Eduard Schaepman (Tribes) en Monique Ansink (directeur van JUMBO spanbandfabrikant). See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/3/202024 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: hoe bereid je je voor op ondernemen na corona?

Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel, vandaag met Remy Ludo Gieling (Sprout, MT), Leen Zevenbergen (B corps Europe) en Marlies Dekkers (ondernemer en lingerie-ontwerper). See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/27/202024 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over Den Haag en de zzp'er

Te gast zijn: - Erik Peekel (Ahaa Bureau voor Livecommunicatie); - Mark Berendsen (Starred); - Annemieke Roobeek (hoogleraar organisatiestrategie).See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/20/202023 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over Amazon

Te gast zijn: - Yoeri van Alteren (eigenaar van DuurzaamBedrijfsleven); - Boris Veldhuizen van Zanten (ondernemer The Next Web); - Wendy van Ierschot (oprichter VIE people en VIE Tech Capital).See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/13/202022 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: zzp AOV en telefoonbeveiliging

Vandaag te gast: Arko van Brakel (ondernemer), Floris Venneman (Bureauvijftig) en Elske Doets (Doets Reizen)See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/6/202024 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over woedende franchisers

Te gast zijn: - Hans Biesheuvel (voorzitter Ondernemend Nederland); - Remy Ludo Gieling (hoofdredacteur Sprout en Management Team); - Deniece von Harras (marketing & corporate communication professional en ondernemer).See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/21/202022 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over gevoelige handel met buitenland

En handel met het buitenland lijkt steeds gevoeliger te liggen. Dat en meer bespreken we in het Ondernemerspanel. Te gast zijn: - Yoeri van Alteren (DuurzaamBedrijfsleven); - Dick van der Lecq (DDB Unlimited); - Liesbeth Gouwens (Bites We Love). See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/14/202024 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: ZZP'ers en Workation

- Erik Peekel (Aaaaha! Bureau voor live communicatie) - Ronnie Overgoor (Dagvoorzitter en 7DTV) - EN: Elske Doets (Doets Reizen)See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/7/202024 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Amazon en uiteraard de Brexit

Arko van Brakel (ceo Semco Style Institute), Johan van Mil (Peak Capital) en Daniëlle Kleyheeg (oprichter i4talent, tevens Zakenpartner) buigen zich over deze onderwerpen en meer. See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/31/202023 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: C&A en Borstlap-advies

- Leen Zevenbergen (B Corps Europe) - Boris Veldhuizen van Zanten (The Next Web) - Marlies Dekkers (mode-ontwerpste).See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/24/202023 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over horeca

We bespreken het allemaal in het Ondernemerspanel, met Quintin Schevernels (CEO van Funda), Floris Venneman (Bureauvijftig) en Katja Berkhout (oprichter van de Empowering Innovators).See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/17/202023 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over bombrieven

Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met Erik Peekel (Aaaaha! Bureau voor live communicatie), Joke van de Ven (briefopbestelling.nl) en Hans Biesheuvel (ONL).See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/10/202022 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: groene subsidies en lonen

Het Ondernemerspanel - Yoeri van Alteren, eigenaar van DuurzaamBedrijfsleven - Hans Mulder Directeur Viagroep - Joyce Knappe, oprichter en CEO van Pro Parents See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/3/202024 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: oneerlijke Chinese concurrentie

Familiebedrijven moeten volgens de Vereniging van Nederlandse familiebedrijven meer open worden. Dat zou goed zijn voor het aantal opdrachten en het vertrouwen.We bespreken het in het Ondernemerspanel met voorzitter van Ondernemend Nederland, Hans Biesheuvel, Peerby-oprichter Daan Weddepohl en de operational director van TheNextWomen, Rixt Herklots.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/27/201923 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over drukke kerstdagen

We gaan het bespreken in het Ondernemerspanel, met Hans Biesheuvel (voorzitter Ondernemend Nederland), Daan Weddepohl (oprichter van Peerby) en Rixt Herklots (operational director van TheNextWomen), die ook Zakenpartner is.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/20/201923 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Supermarkten en boeren

- Erik Peekel (Aaaaha! Bureau voor live communicatie) - Joke van de Ven (briefopbestelling.nl) - EN: Maarten Keswiel (Sprout).See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/13/201920 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over worstelen met Sinterklaas

- Eduard Schaepman, eigenaar van Tribes, verhuurder van flexibele werkplekken - Arko van Brakel, CEO van het Semco Style Institute - Jacqueline Smit, oprichter van Rockportink.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/6/201923 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: zzp'ers en Belastingdienst

- Leen Zevenbergen (B Corps Europe) - Floris Venneman (Bureauvijftig). - EN: Lieve Declerq, Directeur van Spie NederlandSee omnystudio.com/listener for privacy information.
11/29/201922 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Het ondernemerspanel over groene MKB-plannen

Met Marlies Dekkers (mode-ontwerpster en eigenaar van haar eigen lingeriemerk), Hans Mulder (directeur Viagroep) en Yoeri van Alteren (eigenaar van DuurzaamBedrijfsleven) See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/22/201920 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de Dag van de Ondernemer

See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/15/201921 minutes
Episode Artwork

Ondernemerspanel over afname snelgroeiende bedrijven

Met Erik Peekel (Aaaaha! Bureau voor live communicatie), Sven van der Biezen (Floryn) en Sara Liesker (Liesker Procesfinanciering en Ceres Legal).See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/8/201924 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over aankomende recessie

En dat bestaat vandaag uit Yoeri van Alteren (eigenaar van DuurzaamBedrijfsleven), Johan van Mil (Peak Capital) en Marlies Dekkers (ondernemer en lingerie-ontwerper).See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/25/201921 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over stikstofdrempel

Dat en meer bespreken we in het Ondernemerspanel, met vandaag Hans Biesheuvel (voorzitter Ondernemend Nederland) Remy Ludo Gieling (hoofdredacteur Sprout en Management Team) en Elske Doets (directeur van Doets Reizen).See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/18/201920 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over boeren die boven het Malieveld uitsteken

Verder komt er een boete op arbeidsdiscriminatie en hebben ondernemende Intertoys-retailers nog enige kans van slagen? Het Ondernemerspanel laat zijn licht hierover schijnen met in gelederen: - Daan Weddepohl van Peerby; - Mark Berendsen, Directeur en partner bij Starred; - Joke van der Ven, oprichter van onder meer Brief op Bestelling. See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/11/201920 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over de ZZP'er

Dat en meer bespreken we in het ondernemerspanel met Daan Weddepohl (Peerby), Yoeri van Alteren (DuurzaamBedrijfsleven) en Deniece von Harras (eigenaar van NXT business, NL Zakenvrouwen en SmartUp Network).See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/13/201919 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over Hudson's Bay

Dat en meer bespreekt het Ondernemerspanel met Dick van der Lecq (directeur van DDB Unlimited), Eduard Schaepman (CEO en oprichter van Tribes) en Joke van der Ven (oprichter van briefopbestelling.nl).See omnystudio.com/listener for privacy information.
9/6/201922 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over Fairphone en Adyen

Met vandaag Arko van Brakel (CEO van het Semco Style Institute), Johan van Mil (Peak Capital) en Caroline van der Lande (mede-eigenaar Buurtboer).See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/30/201922 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over Picnic

Dat en meer bespreken we in het Ondernemerspanel met Hans Biesheuvel (voorzitter Ondernemend Nederland), Remy Gieling (hoofdredacteur Sprout) en Conny Dorrestijn (fintech ondernemer en founding partner van BankiFi).See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/23/201922 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over concurrentiebeding

We gaan erover praten in het Ondernemerspanel, dat vandaag bestaat uit Mark Berendsen (directeur en partner bij Starred), Floris Venneman (managing partner van Bureauvijftig) en Marlies Dekkers (onderneemster).See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/16/201923 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Geknipt en geschoren

Dat en meer bespreken we in het Ondernemerspanel met vandaag: - Boris Veldhuizen van Zanten van The Next Web; - Daan Weddepohl van Peerby; - Katja Berkhout, international director bij StartupDelta en international director bij TechLeap.NL See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/9/201923 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Takeaway en Just Eat

- Ronnie Overgoor (7DitchesTV) - Erik Peekel (Aaaaha! Bureau voor live communicatie) - EN: Deniece von Harras (NL Zakenvrouwen & SmartUp Network).See omnystudio.com/listener for privacy information.
8/2/201924 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Trump, Thuisbezorgd & Feest

- Yoeri van Alteren (DuurzaamBedrijfsleven). - Remy Ludo Gieling (Sprout en Management Team). - EN: Elske Doets (Doets Reizen).See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/19/201923 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Rutte, CEO en Vakantie

- Arko van Brakel (Semco Style Institute) - Floris Venneman (Bureauvijftig) - EN: Dorit Roest (The Influencers Movement).See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/12/201921 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Haags reces, Hema en Mollie

Met vandaag: - Dick van der Lecq, directeur van DDB Unlimited - Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland En - Zakenpartner Thalita van Ogtrop, oprichter van TheNextCloset See omnystudio.com/listener for privacy information.
7/5/201921 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over Fastned

We praten erover met Mark Berendsen (Starred), Erik Peekel (Aaaaha!) en Eva de Mol (onderzoeker en investeerder).See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/21/201922 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Unicorns en Crowdfunding

- Remy Ludo Gieling (Sprout en Management Team) - Eduard Schaepman (Tribes) - EN: Zakenpartner Elske Doets (Doets Reizen).See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/14/201921 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: de toekomst van HR

Het panel over de toekomst van HR bestaat uit: - Bas van de Haterd, adviseur op het gebied van wervingsvraagstukken en auteur van diverse boeken over de invloed van technologie op werk; - Irma Doze, eigenaar van HR-analytics bureau Analitiqs; - Wendy van Ierschot, oprichter van VIE people en VIE Tech Capital.See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/13/201920 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: 4-daagse werkweek

- Johan van Mil (Peak Capital) - Arko van Brakel (Semco Style Institute) - EN: Joke van der Ven (briefopbestelling.nl)See omnystudio.com/listener for privacy information.
6/7/201922 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over betalingen in aandelenopties

Remy Ludo Gieling, Leen Zevenbergen en Monique Ansink vormen vandaag het Ondernemerspanel.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/31/201922 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel en de Wet Arbeidsmarkt

Met vandaag Hans Biesheuvel (Ondernemend Nederland), Dick van der Lecq (DDB Unlimited) en Marlies Dekkers.See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/24/201921 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: het succes van Action

- Mark Berendsen, directeur en partner bij Starred - Floris Venneman, managing Partner van Bureauvijftig - Jacqueline Zuidweg, directeur van MKBDoorgaan.nl en Schulden.nl See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/17/201922 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Almachtig Facebook

- Youri van Alteren (DuurzaamBedrijfsleven) - Eduard Schaepman (Tribes) - EN: Deniece von Harras (NXT business, NL Zakenvrouwen en SmartUp Network). See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/10/201921 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: de worsteling van webshops

Met vandaag: - Zakenpartner Eline Leijten, CEO van Plugify - Hans Mulder, directeur van Viagroep En - Quintin Schevernels, CEO van Funda See omnystudio.com/listener for privacy information.
5/3/201921 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel en de maximale betalingstermijn

Dat en meer bespreken we in het Ondernemerspanel met Leen Zevenbergen (B Corps Europe), Joke van de Ven (briefopbestelling.nl) en Jerry Helmers (ZZP Netwerk Nederland Crown Media).See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/26/201922 minutes, 38 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over deeltijdondernemers

Dat en meer in het Ondernemerspanel met Arko van Brakel, Jip Samhout en Monique Ansink.See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/19/201922 minutes, 18 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel en de overload aan informatie

Dat en meer bespreken we in het Ondernemerspanel met Mark Berendsen (directeur en partner bij Starred), Boris Veldhuijzen van Zanten (van The Next Web) en Jacqueline Smit (oprichter van Rockportink).See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/12/201922 minutes, 15 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over pr-missers

Dat en meer in het Ondernemerspanel, met Jacqueline Zuidweg (van MKBdoorgaan.nl), Hans Biesheuvel (voorzitter van Ondernemend Nederland) en Johan van Mill (van Peak Capital).See omnystudio.com/listener for privacy information.
4/5/201921 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel over start-ups

Daarover praten we met Jacqueline Smit (oprichter Rockportink), Youri van Alteren (eigenaar Duurzaam Bedrijfsleven) en Hans Mulder (directeur Viagroep).See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/29/201922 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: CoolCat, Picnic en blockchain

Dat bestaat vandaag uit Floris Venneman (managing partner van BureauVijftig), Remy Ludo Gieling (hoofdredacteur van Sprout en Management Team) en Valentine van der Lande (oprichter van ontbijtgranenmerk Oot).See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/22/201923 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: CO2-belasting

Met vandaag: - Ebel Slijp, Eigenaar Refresh Works - Daan Weddepohl van Peerby En natuurlijk Zakenpartner Marlies Dekkers.See omnystudio.com/listener for privacy information.
3/8/201922 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Een nieuwe naam, helpt dat?

Met deze keer:- Remy Ludo Gieling, Hoofdredacteur van Sprout en Management Team - Mark Berendsen, Directeur en partner bij Starred - Elske Doets, eigenaar en directeur van Jan Doets America ToursSee omnystudio.com/listener for privacy information.
3/1/201923 minutes, 1 second
Episode Artwork

Ondernemerspanel: liegende managers

Met vandaag: - Boris Veldhuijzen van Zanten, The Next Web - Ronny Overgoor, dagvoorzitter en oprichter/eigenaar 7DitchesTV En natuurlijk Zakenpartner Marlies Dekkers.See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/22/201921 minutes, 29 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: blauwe Brexit-monsters

Met deze week Jerry Helmers, voorzitter ZZP Netwerk Nederland én directeur van communicatiebureau Crown Media en Dick van der Lecq, directeur van DDB Unlimited. See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/15/201921 minutes, 56 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel | Werkgevers en hun sociale kant

Met vandaag Ton van 't Noordende (CEO van 01 Ventures), mediaondernemer Jip Samhoud en Elske Doets (eigenaar en directeur van Jan Doets America Tours).See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/8/201920 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: MKB krijgt 48 miljoen

Met vandaag Désirée van Boxtel (Karmijn Kapitaal), Hans Biesheuvel (voorzitter Ondernemend Nederland) en Yoeri van Alteren (Duurzaam Bedrijfsleven).See omnystudio.com/listener for privacy information.
2/1/201921 minutes, 16 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Worden onlinespelers nóg groter?

Met vandaag: Quintin Schevernels, CEO van Funda, Leen Zevenbergen, serie-ondernemer en voorzitter B Corps Europe en onderneemster Marlies Dekkers.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/25/201921 minutes
Episode Artwork

Ondernemerspanel: John de Mol kaapt talenten weg

Met vandaag Arko van Brakel, CEO van het Semco Style Institute, Johan van Mil van Peak Capital, en Elske Doets, eigenaar en directeur Jan Doets America Tours.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/18/201920 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Ophef in Duitsland door Alibaba

Met vandaag Hans Mulder van VIA groep), managing partner Floris Venneman van Bureau Vijftig en Josje Damsma van Crossover.See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/11/201921 minutes, 1 second
Episode Artwork

Ondernemerspanel: hoe kleine merken stiekem groot zijn

Deze week bestaat het ondernemerspanel uit: - Erik Peekel van Aaaaha! Bureau voor live communicatie; - Ebel Slijp, eigenaar Refresh Works; - En Jacqueline Smit, oprichter van Rockportink, eerder directeur bij TMG en in de directie bij Microsoft. See omnystudio.com/listener for privacy information.
1/4/201924 minutes, 14 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: oudere telt weer mee op arbeidsmarkt

Met vandaag: Josje Damsma van Crossover, Mark Berendsen, directeur en partner bij Starred, En Joke van der Ven van onderandere briefopbestelling.nl.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/28/201822 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Vegetarische Slager en MKB

- Arko van Brakel (Semco Style Institute) - Marian Spier (TedX AmsterdamWoman) - EN: Quintin Schevernels (Funda)See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/21/201821 minutes, 25 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: zelfstandigen zonder poen

Vandaag zijn aangeschoven: Leen Zevenbergen, voorzitter van B Corps Europe Remy Ludo Gieling, hoofdredacteur van Sprout en Constance Scholten, directeur van Slingshot Ventures.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/14/201820 minutes, 21 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Proeftijd naar vijf maanden?

Je hoort het vandaag met Desirée van Boxtel van Karmijn Kapitaal, Ebel Slijp, managing partner bij Refresh Works en Alexander Wijninga, CEO en oprichter van Watermelon. Ook zakenpartner Claudia Zuiderwijk, bestuursvoorzitter van de Kamer van Koophandel is aanwezig in de studio.See omnystudio.com/listener for privacy information.
12/7/201820 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Is de kritiek op Koolmees terecht?

Met Ronnie Overgoor, oprichter/eigenaar 7DTV, Media-ondernemer Jip Samhoud en Hans Biesheuvel, voorzitter Ondernemend NederlandSee omnystudio.com/listener for privacy information.
11/30/201821 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Dag van de ondernemer

Met vandaag: - Boris Veldhuizen van Zanten van The Next Web - Dick van der Lecq, directeur van reclamebureau Etcetera - Kristel Groenenboom, eigenaar van Container Service CSee omnystudio.com/listener for privacy information.
11/16/201821 minutes
Episode Artwork

Ondernemerspanel: De arbeidswet van Koolmees

Met vandaag: - Floris Venneman, Managing Partner van Bureauvijftig - Erik Peekel, van Aaaaha! - Josje Damsma, van Crossover en tevens Zakenpartner in deze uitzending van BNR ZakendoenSee omnystudio.com/listener for privacy information.
11/9/201821 minutes, 7 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Travelbird in de problemen

Met vandaag: - Mark Berendsen Directeur en partner bij Starred - Yoeri van Alteren, eigenaar van DuurzaamBedrijfsleven - Ton van 't Noordende, CEO 01 Ventures En zakenpartner Marlies Dekkers.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/2/201821 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: oprichter van Booking.com pompt een megabedrag in China

Booking.com-oprichter Kees Koolen pompt 1,6 miljard euro in een Chinese batterijfabriek. Met onze gasten bespreken we o.a. of het zonde is dat hij dit niet in Nederland doet. Dat en meer bespreken we met onze gasten in het ondernemerspanel van deze week. Te gast zijn: - Remy Ludo Gieling, hoofdredacteur van Sprout - Remco Janssen, oprichter van Proudly Represents en uitgever van Silicon Canals - Elske Doets, eigenaar en directeur van Jan Doets America ToursSee omnystudio.com/listener for privacy information.
10/19/201821 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Ondernemerspanel: Europa geeft tweede kans bij faillissement

Een nieuwe Europese wet geeft ondernemers een tweede kans bij een faillissement. En Leaseplan blaast opnieuw een beursgang af. Het wordt besproken in het ondernemerspanel met: - Media-ondernemer Jip Samhoud - Boris Veldhuizen van Zanten, oprichter van The Next Web - En Ebel Slijp, eigenaar van digital agency Refresh Works.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/12/201822 minutes, 53 seconds