Winamp Logo
Без филтър / No Filter Cover
Без филтър / No Filter Profile

Без филтър / No Filter

Bulgarian, Social, 5 seasons, 67 episodes, 1 day, 15 hours, 8 minutes
About
Cедмичен подкаст за нюансите на живота с интересни гости, полезни съвети от света на козметиката и топ експерти в грижата за красотата. Говорим откровено и без предразсъдъци. С вдъхновяващата подкрепа на AVON!
Episode Artwork

Сезон 5, Епизод 13: Радостина Христова и животът през розови очила

Повечето от вас я познават като Радостна Мама, но тя е много повече от вечно усмихнат родител на 2 момчета! Тя е жена, която вдъхновява, споделя и помага със своето разнообразно и полезно съдържание и винаги се опитва да види света през розови очила.  В този разговор ще се опитаме да я видим в началото на едно лято, което ще ни зареди с много позитивна енергия и ще ни докаже, че балансът между работните ангажименти и почивката е мисия възможна!
6/18/202437 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Сезон 5, Епизод 12: Ивана Динева - да надскочиш себе си!

Тя е от тези момичета в социалните мрежи, които ти е интересно и приятно да следиш, за да научаваш нови неща, да гледаш от забавната страна на нещата, но и да се стремиш към постижения и победи. С Ивана Динева си говорим за красотата, отговорностите в социалните мрежи и любовта, която понякога дава крила, но понякога разбива и сърцето ни.
5/27/202448 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Сезон 5, Епизод 11: Приятелства, които остават завинаги

Всеки има своя версия за приятелството, но в този епизод на подкаста, вдъхновени от новия аромат TTA Everlasting, търсим тези, които остават във времето. От Аристотел до личните истории днес, чуй и виж дали ще откриеш различна гледна точка по темата.
4/26/202420 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Сезон 5, Епизод 10: Елени Декидис - в главната роля пред и зад камера

Тя не се притеснява от светлините на прожекторите, но няма нищо против да "дърпа конците" и зад камера. Тя е Елени Декидис, актриса и продуцент и главно действащо лице в българското кино, театър и телевизия.  В "Без филтър" говорим за новите премиери, които й предстоят, за суетата и бъдещето.
4/16/202435 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Сезон 5, Епизод 9: Любомира Николова - за любовта и пътят на инфлуенсърите

В този епизод на подкаста ще отпразнуваме пролетта и новото начало с едно момиче, на което му предстоят много хубави неща. И на което вече са му се случили много такива. Любомира Николова ще повдигне завесата на личния си живот, ще разкрие повече за “професия инфлуенсър” и ще си признае, че още води битка с акнето. Един емоционален, усмихнат и пълен с нова надежда разговор за истинските неща в живота.
4/4/202430 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Сезон 5, Епизод 8: Кирил Гуцов - теория и практика на грима

В този епизод на “Без Филтър” цялото ни внимание е насочено към грима, а специалният ни гост е Кирил Гуцов. Говорим си за грима като философия, като практика и като начин да изразиш себе си. Съвети и трикове, които може да използвате в ежедневието си.
3/22/202451 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Сезон 5, епизод 7: Силата на Жените

Точно днес, на 8 март, новият епизод на “Без филтър” ще ви вдъхнови с историите на няколко жени, които са променили света си и света на всички останали. Жени, които са мечтаели за нещата, които не са имали. И са се борели да ги имат. Жени, за които трябва да се говори повече днес.
3/8/202436 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Сезон 5, Епизод 6: Елия Тодорова за музиката на живота

Когато следваш нишката на музиката тя може да те отведе на необикновено приключение. Когато си дете-звезда е лесно да се замаеш от славата. Но Елия е пример за това как възрастта е само цифра и когато си готов за голямата сцена нишо не може да те спре. Един откровен, личен и емоционален разговор за музиката, любовта и света с Елия Тодорова в този епизод на “Без Филтър”.
3/5/202454 minutes, 50 seconds
Episode Artwork

Сезон 5, Епизод 5: Тайните на ароматерапията с Каля Иванова

Да запалиш ароматна свещ вкъщи не е точно ароматерапия! Това разкрива Каля Иванова, ароматерапевт и гост в новия видео епизод на “Без Филтър”. И още: как ароматите влияят на емоциите и решенията ни, можем ли да прекалим с тях и как да ги използваме в ежедневието си, за да се чувстваме по-добре! 
2/22/202441 minutes, 46 seconds
Episode Artwork

Сезон 5, Епизод 4: Любов и Социални мрежи

В месеца на любовта насочваме прожекторите в “Без Филтър” към темата за социалните мрежи и как те помагат или пречат на отношенията ни с половинката. Правим преглед на 15 интересни термина свързани с online dating и поставяме някои дигитални граници във връзките, които е хубаво всеки да преговори с любимия си човек. 
2/13/202440 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Сезон 5, Епизод 3: Пам Велидис за красотата във всичките й форми

В първия видео епизод на “Без Филтър” насочваме прожектора към Пам Велидис - жената, която не плаща такса обществено мнение и не се страхува да има мнение, което може да не се хареса на всички. За хейта в социалните мрежи, за токсичната обстановка във фитнеса, за мотивацията да се харесваш в собственото си тяло, за любовта и мъжете - един откровен разговор, в който емоциите са без филтър!
1/31/202455 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Сезон 5, Епизод 2: Тароскоп за 2024, част 2

Продължаваме с таро прогнозата за 2024 година за втората половина от зодиака. Какви карти се паднаха на Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби, и как се очертават следващите 12 месеца за тях. 
1/25/202426 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Сезон 4, Епизод 3: Идеи за срещи, с които да върнете страстта във връзката

Вдъхновени от новия аромат LovU на Avon, в този епизод се концентрираме върху идеи за специални срещи, които да върнат усещането от началото на връзката ни. Защото малките усилия правят голямата любов още по-силна!
7/15/202324 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Сезон 4, Епизод 2: Как да приготвим багаж за лятната ваканция без нерви

Всички обичаме лятото, но кой ли обича стреса около приготвянето на багажа? Нещата са далеч по-лесни, когато не само знаеш какво правиш, но и имаш добра система, за да може да успяваш всеки път. Чуй съвети и идеи за безгрижна лятна почивка и няколко проверени трика! 
6/23/202320 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

Сезон 4, Епизод 1: Летни грим тенденции

Какво ще бъде актуално този сезон в света на грима? Цветове, техники, продукти - събираме 5 интересни тенденции и разказваме повече за тях + препоръчваме трикове как лесно да ги постигнете с бюджетни продукти у дома!
6/11/202319 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Сезон 3, Епизод 7: Книги за самопомощ - три заглавия, на които да обърнеш внимание

Пътешествието по пътя на личностното развитие продължава и в този епизод с темата за книгите за самопомощ. Избрах три заглавия, които може да са ви полезни и да ви замислят за промените в нагласата, които може да направите, за да преоткриете силните си страни.
2/21/202330 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

Сезон 3, Епизод 6: Любов към себе си в 13 здравословни навика

В седмицата на любовта обръщаме гръб на клишетата от сърца, плюшени мечета и бонбони, и скачаме в дълбокото с темата за любовта към себе си! Дали е най-важна или не, всеки може да реши за себе си, а в “Без филтър” даваме 13 идеи за това как да я направите част от ежедневието си в търсене на своята по-добра версия!
2/13/202341 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Сезон 3, Епизод 5: Истини и митове за хиалуроновата киселина

Може би сте си обещали, че ще се грижите по-добре за кожата си през тази година? Ако е така, направете първата крачка като научите повече за една от съставките в козметичните продукти, виновна за това да изглеждаме по-млади - хиалуроновата киселина! 
2/3/202318 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Сезон 3, Епизод 4: 10 тенденции в грима за 2023 година

Ще се разделим ли с твърде покривния фон дьо тен? Какво е бъдещето на очната линия? Кои ще да топ нюансите на тази година? Отговорите търсим в обратното броене на грим тенденциите за 2023 в този епизод на “Без филтър”! 
1/25/202323 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Сезон 3, Епизод 3: Как да релаксираме на старта на новата година?

Завръщането към пълен работен режим след Коледните и Новогодишни празници може да се окаже доста стресиращо занимание. Затова припомняме няколко лесни и приятни за изпълнение стъпки, с които да си върнете енергията и да откриете нов начин за по-щастливо и продуктивно аз.
1/16/202322 minutes, 41 seconds
Episode Artwork

Сезон 3, Епизод 2: Как да се справим с коледния стрес

Остават броени дни до Коледа, но освен цялата еуфория от предстоящите празници, в много от нас се засилва и чувството за тревожност. Това е един от сезоните, в които нивата на стрес скачат до тавана по ред причини - несигурност в избора на най-правилните подаръци, изтичащото време до края на годината, опасността от финансова криза след голямото пазаруване… И още много, много неща, с които обаче има как да се справим, ако овладеем ситуацията. Идеи как да се случи по най-безболезния начин търсим в този епизод на “Без филтър”, а в коментарите ще се радваме да добавяте и свои стратегии, които сме пропуснали.
12/21/202216 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Сезон 2, Епизод 12: От лято към есен - как да се погрижим за себе си

В този епизод на “Без филтър” се концентрираме върху полезните съвети на прехода между лятото и есента, и стъпките в грижата за себе си. Какво да променим в грима, кои навици да изключим от режима си, какво да добавим в грижата за кожата… и още свежи идеи за добър вид и тонус. 
9/20/202223 minutes, 1 second
Episode Artwork

Сезон 2, Епозод 10: Фестивалите на лятото и свежи идеи за грим визии

Лятото и музикалните фестивали - една любовна история с вкус на музика, стил и дързост. В този епизод повдигамe завесата на някои от най-известните и интересни фестивали в света и у нас и давамe бързи, но ефективни идеи за блестяща парти визия. 
8/15/202219 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Сезон 2, Епизод 8: Размисли и страсти за абитуриентския бал

И тази година ще чуваме шумното отброяване до 12 на ентусиазираните абитуриенти, но и ще се разходим назад във времето, за да направим паралел с това какво е било преди. Ще споделим и идеи за подаръци и визии, ако сте поканени за гости на бал, с които да направите най-доброто впечатление!
5/25/202229 minutes, 12 seconds
Episode Artwork

Епизод 32: От кухнята на здравословните рецепти и начин на живот с Маги Пашова

Питали ли сте се как изглежда перфектно балансираната здравословна чиния? Или защо е полезно цялото семейство да сяда и да хапва заедно на масата? Искате ли да чуете бърза и вкусна рецепта за здравословна вечеря? Отговорите на тези въпроси и още интересни теми в този епизод на “Без филтър” с гост Маги Пашова!
11/12/202150 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Епизод 31: Лицето и сърцето от корицата с Нора Шопова

Нов месец, нов гост. Този път, една истинска модна икона в лицето на модела и ТВ-водещ Нора Шопова, която е единствената българка била цели 2 пъти на корицата на списание Vogue! За пътя си до там, за нелекия професионален живот на моделите и новото й поприще в медиите - Нора Шопова се разкрива в “Без филтър”.
11/3/202142 minutes, 53 seconds
Episode Artwork

Епизод 30: Невероятните приключения на Живко Константинов - до Антарктида обратно!

От Южния полюс до небето над Кападокия, от телевизионния екран до силата на независимия блог. Едно вълнуващо пътешествие с журналиста Живко Константинов, от когото ще разберем лесно ли е да си репортер в национален ефир и какви правят елени на брега на океана. И още истории, които няма да чуеш от приятелите си. 
10/27/202152 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Епизод 29: Да начертаеш успеха си с Дара Екимова

Тя е само на 19, а вече е истинска поп звезда, която прецизно избира проектите си и уверено върви към световни успехи. За социалните мрежи, за това да работиш с майка си и за любимите й грим ритуали си говорим с Дара Екимова в “Без филтър”.
10/20/202139 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Епизод 28: Фрагменти от една рекламна реалност с Ангел Искрев

Светът на рекламата през очите на един creative директор. Как се попада в бизнеса и какво ти трябва, за да оцелееш в него? Има ли лоша реклама и как се печелят награди от рекламни фестивали? И стига ли ти само едно работно място, когато си Ангел Искрев? Отговорите са в новият епизод на “Без филтър”
10/6/202137 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Епизод 27: План Б за спасяване на света с Рада Бонева

Рада е момиче, което е приело за своя лична дигитална мисия да говори за екосъобразния начин на живот и да дава личен пример как малките действия водят до голямата промяна. За бъдещето на подкастите и на планетата + практични съвети и забавни истории с овце, всичко това те чака в този епизод на “Без филтър”.
9/27/202150 minutes, 4 seconds
Episode Artwork

Епизод 26: Да сбъдваш мечти напук на всички с Пламена Владимирова

Тя е от тези момичета, които първо те поразяват с красотата си, а след това завинаги те омагьосва с необятната вселена на креативността си. Динайнер на бижута от индустриални материали и жена, която знае, че е безценна, тя говори откровено, пламенно и увлекателно. За модата, за следването на мечтите, за one man show бизнеса и мястото на жената в света - за всичко това си говорим с Пламена Владимирова в “Без филтър”.
9/12/202147 minutes, 5 seconds
Episode Artwork

Епизод 25: Обратно към четенето с Пирина Воденичарова

Всички знаем колко е важно децата да четат и да се научат да обичат книгите, но едно момиче ежедневно се бори това да е така. В този епизод си говорим с Пирина Воденичарова, за която #нитоденбезкнижки се превърна от личен пример в истинско онлайн общество. Говорим си и за това какво е да си майка в ранните си двайсет и как това променя живота ти.
9/1/202142 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

Епизод 24: Минимализмът - следващата спирка към щастието с Ралица Георгиева

Повечето от вас може би я познават като Charly Wilde, а момичето, което стои зад това име в социалните мрежи днес е на гости на “Без филтър”. Говорим си за приключението само издаване на книга и отваряме нова страница по-пътя към щастието. Дали минимализмът е shortcut до там и готови ли сме за него, чуйте в подкаста тази седмица.
8/19/202145 minutes, 54 seconds
Episode Artwork

Епизод 23: Майчинство на пълни обороти с Даниела Динева

В новия епизод на “Без филтър” водим разговор за сбъдването на мечтите и онзи момент, в който започваш да ги изживяваш на пълни обороти. Даниела Динева е щастлива майка на 3 момчета, но и вдъхновяваща жена, която следва личната си легенда! 
8/10/202148 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Епизод 22: Пътешествия за напреднали с Радостина Ганева

Тя е жената, която винаги ни взима със себе си на невероятните места, които посещава. Виртуално, но толкова изчерпателно и увлекателно в снимки и текст, че имаш усещането, че и ти си бил там. Освен това си говорим за позицията й на тема родителство, пътуванията с деца и смислената инвестиция в предметите, с които се обграждаме. И малко за голямата любов, която винаги ни прави по-добра версия на нас самите. 
7/30/202137 minutes, 59 seconds
Episode Artwork

Епизод 21: Домът е там, където е вдъхновението с Истислава

Новият епизод ще ни отведе в един любим Инстаграм дом, за да си поговорим с прекрасната Истислава за вдъхновението сам да създаваш уют с търпение и много усет за детайла. И още - съвети, идеи и предложения как да превърнете и своя дом в по-приятно място за живот! Запознахте се с Истислава и онлайн като я последвате в Инстаграм @istislava.
7/19/202140 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Епизод 20: Шампион с красива душа - Сани Жекова

В епизод 20 изкачваме върхове с шампионката по сноуборд Сани Жекова, една изключително вдъхновяваща жена, която знае как да улови вятъра на промяната и да го използва, за да направи полета над света още по-успешен! И една страхотна новина, която Сани сподели специално за “Без филтър”.
7/12/202140 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Епизод 19: Смелостта да бъдеш себе си с грим със Свилен Георгиев

Момчета и грим! Ако това ви учудва или скандализира, може би сте останали да живеете в друга ера. Макар че историята познава много примери в това отношение от преди векове. Този епизод на “Без филтър” ви среща със Сисо без грим и предразсъдъци, но с куп интересна и полезна информация - особено за младите хора, които искат да живеят с грима като своя професия, да учат и да се развиват в тази сфера. И разбира се за десерт 3 бързи грим трика от Сисо! 
7/6/202132 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Епизод 18: Лятото е горещо и проблеми за кожата дебнат отвсякъде с д-р Димитрина Гулева

В този епизод си говорим с детматолога д-р Димитрина Гулева за предизвикателствата пред кожата ни в горещите летни месеци. За слънцезащитната, популярния в момента Vitamin D и приложението му в козметиката, както и за новия Anew Hydra Pro Vita D. И още за приключенския дух и почивката за кожата. 
6/28/202138 minutes, 20 seconds
Episode Artwork

Епизод 17: Висшето изкуство на грима с Алина Манова

В този епизод ви срещаме с жената, за която може да се напише поема с очна линия или червило. Тя е мастърът на грима, който далеч надхвърля простата употреба на продуктите, а по-скоро прилича на неконвенционално пътешествие в свят на фантазия и безгранични възможности. Говорим си с Алина Манова за призванието на гримьора и работата като форма на почивка. 
6/20/202139 minutes, 1 second
Episode Artwork

Епизод 16: 100% майчинство онлайн с Радостина Христова - Радостна Мама

Може ли една майка да е винаги усмихната и щастлива? Лесно ли се създава съдържание за майки онлайн? Трябва ли да показваме децата си в социалните мрежи? Има ли mom-friendly компании в България?  Отговорите на тези и още въпроси в един много откровен, емоционален и полезен разговор с Радостна Мама! 
6/13/202135 minutes, 33 seconds
Episode Artwork

Епизод 15: Модерно е да си с Антония Йорданова

В този епизод ще се качим на модния подиум, където ще ви срещнем с една жена, която има завидна кариера на дизайнер и моден стилист с години опит зад гърба си. Тя ще сподели ценни съвети за пътя към успеха в този бизнес, за това лесно ли е да създадеш свой моден бранд в България и откровено ще сподели мнение за еко-вълната, която е много тренди в момента в света на модата. И още любопитни теми за размисъл в разговора с Антония Йорданова.
5/31/202140 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

Епизод 14: Главен редактор на живота си - Силвия Канин за бъдещето на печатните медии

Дали дяволът носи Прада? Отговорът на този въпрос в новият епизод получаваме от главният редактор на списание Grazia- Силвия Канин. И още - говорим си за социалните мрежи, за настоящето и бъдещето на печатните медии, и мечтаем за това в каква категория искаме да получим награда “Жена на годината”!
5/21/202137 minutes, 43 seconds
Episode Artwork

Епизод 13: Ива Екимова - изкуството да играеш по собствени правила

Във фаталния Епизод 13 на “Без филтър” ви срещаме с една жена, която съдбата е предизвиквала много пъти, но й е дала и бонус - да живее интересен и цветен живот, за който има много какво да разказва! За професионалните и лични успехи днес си говорим с Ива Екимова - едно усмихнато момиче, за което най-хубавото предстои!
5/13/202143 minutes, 1 second
Episode Artwork

Епизод 12: Beauty трансформации със Слав Анастасов

В новия епизод на “Без филтър” заставаме срещу един от най-успешните гримьори на България, който през последните година с вълнение и ентусиазъм открива силата на фотографията в новата си роля като арт директор! Откровен разговор за индустрията, опита и уроците, които всеки от нас трябва да знае за живота на креативния човек! 
5/4/202139 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Епизод 11: През портала на времето с Деси Моралес

В новият епизод на “Без филтър” се усмихваме на актрисата Деси Моралес, една от звездите в новия български сериал “Порталът”. Дни преди премиерата му, връщамe Деси назад във времето, за да ни разкаже повече за цветния си живот на сцената и извън нея!
4/24/202131 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

Eпизод 10: Професия “Гримьор” - Грета Великова за грима в киното и ежедневието

Повдигаме завесата на тайните на професионалния грим и този, който прави чудеса на големия и малките екран. Говори си с Грета Великова - безкомпромисен професионалист и разкошна жена с финес и безупречно усещане за детайл и красота.
4/16/202145 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Епизод 9: Нарисувай ми инфлуенсър с Константина Живова

Повдигаме завесата на инфлуенсърите с разказ в първо лице - този на Константина Живова, която не се уморява да опитва нови неща. ТВ водещ, автор на книги, мама-инфлуенсър и художник – тя определено живее интересно и динамично и има с какво да ви вдъхнови.
4/6/202142 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Епизод 8: Истории от гримьорната с Боряна Стефанова

Дни преди старта на Сезон 2 на първото уеб риалити за грим в България – Grim Masters – говорим с Боряна Стефанова. Тя е сред новите попълнения в журито тази година и освен, че ще издаде някои любопитни истории от снимките на епизодите, ще ни разкаже за това лесно ли се става влиятелен бюти инфлуенсър и тежки ли са четките от палитрата на професионалните гримьори.
3/30/202142 minutes, 8 seconds
Episode Artwork

Епизод 7: Извън шаблона на скуката с Божана Кацарова

В този епизод ще пътешестваме – от историята на Джулия Чайлд до тази на Божана Кацарова, от София до Хавайте и Мексико, както и в търсене на личния почерк – трудно ли е да се живее извън очакванията и да си винаги ураган от идеи. Отговорите са в новия епизод на “Без филтър”.
3/22/202138 minutes, 35 seconds
Episode Artwork

Епизод 6: Жените могат всичко с Гери Турийска

Няма по-мотивиращи думи за една жена от “Не можеш да направиш това”! Доказва го историята на катерачките Чолита, както и разговорът ни с Гери Турийска - едно момиче, което вдъхновява с безграничната си творческа енергия и отношение към живота!
3/16/202133 minutes, 24 seconds
Episode Artwork

Епизод 5: На токчета в кухнята. Сандра Алексиева

В този епизод на “Без филтър” ще открием как да укротим амбицията по пътя към успеха и как да се борим срещу стериотипите и клишетата към жените. Плюс 3 бързи съвета за успешен бизнес от Сандра Алексиева, която от 20-годишна предпочита да работи над мечтите си, а не да си губи времето по барове.
3/8/202140 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Епизод 4: Истории без пудра. Ивана Александрова

Този месец в “Без филтър” ще разказваме истории на жените, които променят света - своя или този на другите. Днес срещата е с Ивана Александрова, усмихнатото момиче от социалните мрежи, което не се стряхува да сподели за своите трудности по пътя преди успехите, както и за дългата битка за естественото си право да бъде майка!
3/1/202139 minutes, 48 seconds
Episode Artwork

Епизод 3: Restart на страстта във връзката

В този епизод на „Без филтър“ фокусът е охладняващата страст в двойките и как да я разпалим отново. Ева Кулева – професионален matchmaker ни дава жокери как може да се случи това. Плюс още тайни за restart на любовните отношения.
2/22/202134 minutes, 22 seconds
Episode Artwork

Епизод 2: Косата - ритуали и факти

Знаете ли къде се намира селото, в което жените се подстригват само веднъж в живота си? Или какво може да накара цялата ви коса да посивее експресно за 2 седмици? Тези и още отговори за ритуалите, които трябва да следваме, за да имаме блестяща коса, слушаме в новия епизод на “Без филтър” с участието на Мартина Върбанова - инфлуенсър с коса за пример.
2/14/202126 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Eпизод 1: Диалози за косата

Говорим си за грижата за косата през зимния сезон и разкриваме най-забавните истории на оперната певица Мила Михова и нейните прически през годините.
2/3/202124 minutes, 35 seconds