Winamp Logo
Beste Zangers De Podcast Cover
Beste Zangers De Podcast Profile

Beste Zangers De Podcast

Dutch, TV & Video, 2 seasons, 16 episodes, 6 hours, 22 minutes
About
In het succesvolle tv-programma Beste Zangers wordt slechts een kleine greep genomen uit de favoriete nummers van de deelnemers. Maar er is nog zoveel moois dat onbesproken blijft! Een uitgelezen kans voor Jaap Reesema als ervaren podcastmaker én zanger om 'Beste Zangers De Podcast' in het leven te roepen. Elke week gaat hij met één van zijn collega-artiesten in gesprek over nummers die voor hen een bijzondere betekenis hebben of die hebben bijgedragen aan een bepaald moment in hun leven. In een ongedwongen setting vanuit het zonnige Spanje neemt Jaap de tijd om bijzondere verhalen te achterhalen die de uitzending niet hebben gehaald. 'Beste Zangers De Podcast’ is te beluisteren vanaf donderdag 11 augustus 2022.
Episode Artwork

NIEUW! De Laatste Dagen Van... George Michael

Het vierde seizoen van De Laatste Dagen Van… staat in het teken van één van de grootste popsterren van de jaren 80 en 90: George Michael. De wereld lag aan zijn voeten, maar George stierf op Eerste Kerstdag 2016 eenzaam in zijn buitenhuis in het Engelse Goring-On-Thames. Hoe kon dat gebeuren? Wat weten we écht van de mens George Michael en wat is het geheim achter al die prachtige nummers? Het vierde seizoen van De Laatste Dagen Van… draait om het turbulente leven en de laatste tragische dagen van één van de meest geliefde en gevierde zangers die de popmuziek gekend heeft.
11/14/202330 seconds
Episode Artwork

#8 - Jan Smit

In deze aflevering is Jan Smit te gast. Hij presenteert al jaren Beste Zangers en samen met Jaap Reesema gaat hij op zoek naar de hoogtepunten uit 15 seizoenen. 
9/29/202222 minutes, 13 seconds
Episode Artwork

#7 - Ferdi Bolland

Ferdi Bolland vertelt in Beste Zangers de Podcast over een nieuwe musical waar hij creative director van is. Daarnaast worden twee van zijn grootste hits gebruikt in grote buitenlandse series, namelijk Stranger Things en The Crown. Ook bespreekt Jaap de veelzijdigheid van Ferdi zijn carrière.  
9/22/202229 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

#6 - Sarita Lorena

In deze aflevering van Beste Zangers de Podcast is Sarita Lorena te gast. Ze vertelt dat ze van jongs af aan al groot fan is van Shakira. Ook hebben ze het over nummers die Sarita schrijft voor anderen en dat haar grote droom een band met vrouwen en people of color is. 
9/15/202224 minutes, 26 seconds
Episode Artwork

#5 - Jaap Reesema

Dit keer is Jaap zelf te gast in Beste Zangers de Podcast, dus neemt Jan Smit het presentatie stokje over. Ze hebben het over Claudia de Breij die een enorme indruk op Jaap heeft gemaakt. Jan vertelt dat hij het nummer 'Hoe hard je ook rent' van Jaap een van de mooiste Nederlandstalige nummers vindt. Daarnaast gaat het ook over Jaap zijn alter ego Jake Reese. 
9/8/202227 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

#4 - Nielson

Deze week is Nielson te gast in Beste Zangers de Podcast. Hij vertelt over zijn grote idool Guus Meeuwis. Daarnaast vraagt Jaap naar zijn tijd als rapper en bespreken ze nummers die Nielson als inspiratie ziet.  
9/1/202227 minutes, 10 seconds
Episode Artwork

#3 - Claudia de Breij

In deze aflevering van Beste Zangers de Podcast is Claudia de Breij te gast. Ze vertelt onder andere over haar voorliefde voor Barbra Streisand en haar droom om ooit nog eens een musical te schrijven. 
8/25/202225 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

#2 - Blanks

Blanks is te gast in de tweede aflevering van Beste Zangers de Podcast. De avond van Blanks zit erop en daar moet natuurlijk over worden nagepraat. Ook heeft Jaap nog een aantal nummers voor Blanks waar bijzondere verhalen aan vast zitten. 
8/18/202225 minutes, 51 seconds
Episode Artwork

#1 - Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is de eerste gast in Beste Zangers de Podcast. Jaap Reesema ontvangt elke week de hoofdgast om de hoogtepunten van de uitzending nog eens door te nemen. Daarnaast bespreken ze welke nummers niet in de uitzending zijn behandeld maar wel een bijzonder verhaal bevatten. 
8/11/202226 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

'Beste Zangers De Podcast’ is te beluisteren vanaf donderdag 11 augustus 2022.

In het succesvolle tv-programma Beste Zangers wordt maar een kleine greep genomen uit de favoriete nummers van de deelnemers. Maar er is nog zoveel moois dat onbesproken blijft! Een uitgelezen kans voor Jaap Reesema als ervaren podcastmaker én zanger om 'Beste Zangers De Podcast' in het leven te roepen. Elke week gaat hij met één van zijn collega-artiesten in gesprek over nummers die voor hen een bijzondere betekenis hebben of die hebben bijgedragen aan een bepaald moment in hun leven. In een ongedwongen setting vanuit het zonnige Spanje neemt Jaap de tijd om bijzondere verhalen te achterhalen die de uitzending niet hebben gehaald. 'Beste Zangers De Podcast’ is te beluisteren vanaf donderdag 11 augustus 2022.
7/25/202234 seconds