Winamp Logo
BBSO Predici Cover
BBSO Predici Profile

BBSO Predici

Romanian, Religion, 3 seasons, 211 episodes, 6 days 12 hours 47 minutes
About
Viziunea BBSO este să proclame Evanghelia, local, global și virtual.
Episode Artwork

Pilde #3 - Fariseii vechi și noi - Cristi Sonea

A doua predică din seria de predici Pilde, din cadrul programului de duminică, 4 februarie 2024, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
26/02/202443 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Un motto pentru viață și lucrare - Sorin Bădrăgan

Predica din cadrul programului de duminică, 11 februarie 2024, a fratelui Sorin Bădrăgan, în încheierea conferinței Momentum. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
19/02/202441 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Pilde #2 - Cine are urechi de auzit - Cristi Sonea

A doua predică din seria de predici Pilde, din cadrul programului de duminică, 4 februarie 2024, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
15/02/202449 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Pilde #1 - Ochiul rău și stăpânul bun - Cristi Sonea

Prima predică din seria de predici Pilde, din cadrul programului de duminică, 28 ianuarie 2024, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
12/02/202444 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Fabrica de amintiri - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 21 ianuarie 2024, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
08/02/202445 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Cum poți trăi o viață mai frumoasă - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 14 ianuarie 2024, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
05/02/202449 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Alungă indiferența ca să nu fi alungat de ea - Beni Andone

Predica din cadrul programului de duminică, 7 ianuarie 2024, a fratelui Beni Andone. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
29/01/202439 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Iacov #9 - Dacă va vrea Domnul - Cristi Sonea

A noua predică din seria studiului pe cartea Iacov, din cadrul programului de duminică, 31 decembrie 2023, programul din seara de Revelion, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
21/01/202445 minutes 45 seconds
Episode Artwork

Iacov #8 - Rugăciunea făcută cu (ne)credință

A opta predică din seria studiului pe cartea Iacov, din cadrul programului de duminică, 31 decembrie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
19/01/202453 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Oamenii care au ratat Crăciunul - Cipri Gag

Predica din cadrul programului de duminică, 25 decembrie 2023, Ziua de Craciun, a fratelui pastor Cipri Gag. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
04/01/202445 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Cadouri dorite vs. Cadouri nedorite - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 24 decembrie 2023, parte a Evenimentului Anual BBSO, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
02/01/202439 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Crăciunul Domnului X - Amiel Drimbe

Predica din cadrul programului de duminică, 17 decembrie 2023, a fratelui pastor Amiel Drimbe. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
29/12/202345 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Iacov #7 - În zilele din urmă - Cristi Sonea

A șaptea predică din seria de predici bazată pe cartea Iacov, din cadrul programului de duminică, 10 decembrie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
13/12/202345 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Knockout - Daniel Fărcaș

Predica din cadrul programului de duminică, 3 decembrie 2023, a fratelui Daniel Fărcaș. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
07/12/202343 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Iacov #6 - Care este sursa conflictelor - Cristi Sonea

A șasea predică din seria de predici bazată pe cartea Iacov, din cadrul programului de duminică, 26 noiembrie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
04/12/202343 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Iacov #5 - Înfrânarea limbii - Răzvan Rește

A cincea predică din seria de predici bazată pe cartea Iacov, din cadrul programului de duminică, 19 noiembrie 2023, a lui Răzvan Rește. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
26/11/202343 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Voi putea ține mântuirea? - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 12 noiembrie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
22/11/202337 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Iacov #4 - Poți primi mântuirea doar prin credință? - Cristi Sonea

A patra predică din seria de predici bazată pe cartea Iacov, din cadrul programului de duminică, 29 octombrie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
15/11/202342 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Iacov #3 - Cancerul favoritismului - Cristi Sonea

A treia predică din seria de predici bazată pe cartea Iacov, din cadrul programului de duminică, 29 octombrie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
11/11/202342 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Iacov #2 - Ce religie ai? - Ciprian Gag

A doua predică din seria de predici bazată pe cartea Iacov, din cadrul programului de duminică, 15 octombrie 2023, a pastorului Ciprian Gag. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
26/10/202344 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Iacov #1 - Ajutor, trec prin încercări - Cristi Sonea

Prima predică din seria de predici bazată pe cartea Iacov, din cadrul programului de duminică, 8 octombrie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
23/10/202340 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Reînnoit #5 - O viziune reînnoită - Cristi Sonea

A cincea predică din seria Reînnoit in cadrul programului de duminică, 1 octombrie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
19/10/202347 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Reînnoit #4 - O închinare reînnoită - Cristi Sonea

A patra predică din seria Reînnoit in cadrul programului de duminică, 17 septembrie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
28/09/202343 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Reînnoit #3 - O părtășie reînnoită - Cristi Sonea

A treia predică din seria Reînnoit in cadrul programului de duminică, 17 septembrie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
26/09/202345 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Reînnoit #2 - Un angajament reînnoit - Cristi Sonea

A doua predică din seria Reînnoit in cadrul programului de duminică, 10 septembrie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
20/09/202349 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Reînnoit #1 - O dragoste reînnoită - Cristi Sonea

Prima predică din seria Reînnoit in cadrul programului de duminică, 3 septembrie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
17/09/202348 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Prin credință #9 - Ceva mai bun pentru noi - Cristi Sonea

A noua predică din seria Prin credință - bazată pe Evrei 11, din cadrul programului de duminică, 13 august 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
30/08/202345 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Prin credință #8 - Credința care te răsplătește - Cristi Sonea

A opta predică din seria Prin credință - bazată pe Evrei 11, din cadrul programului de duminică, 6 august 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
27/08/202341 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Prin credință #7 - Alegerile credinței - Cristi Sonea

A șaptea predică din seria Prin credință - bazată pe Evrei 11, din cadrul programului de duminică, 30 iulie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
19/08/202344 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Delăsarea spirituală - Lucian Bălănescu

Predica din cadrul programului de duminică, 23 iulie 2023, a fratelui pastor Lucian Bălănescu. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
01/08/202341 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Prin credință #6 - Credința care nu-ți dă pace - Cristi Sonea

A șasea predică din seria Prin credință - bazată pe Evrei 11, din cadrul programului de duminică, 16 iulie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
30/07/202339 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Prin credință #5 - Dar Noe - Cristi Sonea

A cincea predică din seria Prin credință - bazată pe Evrei 11, din cadrul programului de duminică, 9 iulie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
26/07/202345 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Prin credință #4 - Noe - Gelu Pop

A patra predică din seria Prin credință - bazată pe Evrei 11, din cadrul programului de duminică, 2 iulie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
05/07/202359 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Prin credință #3 - Umblarea cu Dumnezeu - Cristi Sonea

A treia predică din seria Prin credință - bazată pe Evrei 11, din cadrul programului de duminică, 25 iunie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
03/07/202342 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Prin credință #2 - Credința care te schimbă - Cristi Sonea

A doua predică din seria Prin credință - bazată pe Evrei 11, din cadrul programului de duminică, 18 iunie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
25/06/202342 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Prin credință #1 - Ajută necredinței mele - Cristi Sonea

Prima predică din seria Prin credință - bazată pe Evrei 11, din cadrul programului de duminică, 11 iunie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
19/06/202347 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Ce s-a întâmplat cu tine? - Cipri Gag

Predica din cadrul programului de duminică, 21 mai 2023, a pastorului Cipri Gag. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
18/06/202341 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Dacă sarea își pierde gustul - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 23 mai 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
12/06/202343 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Stăruind vei birui - Paul Luncan

Predica din cadrul programului de duminică, 21 mai 2023, a fratelui Paul Luncan. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
24/05/202340 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Metehnele Zonei Gri - Ghiță Mocan

Predica din cadrul programului de duminică, 14 mai 2023, parte din Conferința de tineret Zona Gri, a fratelui pastor Ghiță Mocan, pastor al Bisericii Filadelfia Oradea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
22/05/202347 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Camera de așteptare - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 7 mai 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
08/05/202348 minutes 28 seconds
Episode Artwork

O generație uitată, dar nu abandonată - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 30 aprilie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Mai multe informații despre conferința Zona Gri și înscrieri aici: https://www.bbso.ro/zona-gri/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
05/05/202349 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Coloseni #Bonus - Un prieten adevărat - Cristi Sonea

Predică bonus din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 23 aprilie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
29/04/202344 minutes 30 seconds
Episode Artwork

O lume fără înviere - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 16 aprilie 2023, duminica învierii, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
24/04/202339 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Ziua cercetării - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 9 aprilie 2023, a pastorului Cristi Sonea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
13/04/202331 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Familia și atacurile asupra ei - Titus Corlățean

Predica din cadrul programului de duminică, 2 aprilie 2023, a fratelui Titus Corlățean. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
06/04/202347 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Coloseni #10 - Răscumpărați vremea - Cristi Sonea

A zecea predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 19 martie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
27/03/202339 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Coloseni #9 - Inteligența relațională - Cristi Sonea

A noua predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 19 martie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
23/03/202348 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Coloseni #8 - Iertarea - Cristi Sonea

A opta predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 12 martie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
19/03/202350 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Coloseni #7 - Pot să trăiesc cum vreau? - Cristi Sonea

A șaptea predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 5 martie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
12/03/202344 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Cele două căi - Amiel Drimbe

Predica din cadrul programului de duminică, 26 februarie 2023, a fratelui Amiel Drimbe. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
07/03/202342 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Coloseni #6 - Creștinismul răsturnat - Cristi Sonea

A șasea predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 19 februarie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
26/02/202349 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Coloseni #5 - Rădăcini - Cristi Sonea

A cincea predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 12 februarie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
20/02/202341 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Coloseni #4 - Nimeni nu e perfect...încă - Cristi Sonea

A patra predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 5 februarie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
15/02/202341 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Coloseni #3 - Doar Isus - Cristi Sonea

A treia predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 29 ianuarie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
04/02/202349 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Coloseni #2 - Eliberat de întuneric - Cristi Sonea

A doua predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 22 ianuarie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
23/01/202341 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Coloseni #1 - Plăcut lui Dumnezeu - Cristi Sonea

Prima predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 15 ianuarie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
16/01/202346 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Martorul credicios - Cornel Bucur

Predica din cadrul programului de duminică, 8 ianuarie 2023, a fratelui Cornel Bucur. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
10/01/202342 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Predică Anul Nou - Să alergăm cu răbdare - Cristi Sonea

Mesajul din cadrul programului de Anul Nou, 1 ianuarie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
06/01/202341 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Mesaj Crăciun - Păstori nonconformiști - Cristi Sonea

Mesajul din cadrul programului de Crăciun, 25 decembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
02/01/202342 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Fără semnificație - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 18 decembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
19/12/202232 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Răscumpărat #8 - Ce-i mai bun, acum urmează - Cristi Sonea

Predică bonus din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 11 decembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
12/12/202245 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Cerul - Mesaj Eveniment Anual BBSO - Cristi Sonea

Mesajul din cadrul programului Evenimentului Anual BBSO, 4 decembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
06/12/202244 minutes
Episode Artwork

Răscumpărat #7 - Răscumpărat - Cristi Sonea

A șaptea predică din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 20 noiembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
21/11/202245 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Răscumpărat #6 - Dacă vrei să-ți meargă bine - Cristi Sonea

A șasea predică din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 13 noiembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
17/11/202246 minutes 9 seconds
Episode Artwork

Răscumpărat #5 - Cum să clădești o relație frumoasă - Cristi Sonea

A cincea predică din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 6 noiembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
10/11/202246 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Răscumpărat #4 - Curajul de-a o lua de la capăt - Cristi Sonea

A patra predică din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 30 octombrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
05/11/202243 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Răscumpărat #3 - Puterea angajamentului - Cristi Sonea

A treia predică din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 23 octombrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
24/10/202246 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Răscumpărat #2 - Cu sufletul gol - Cristi Sonea

A doua predică din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 9 octombrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
14/10/202250 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Răscumpărat #1 - Cu mâinile goale - Cristi Sonea

Prima predică din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 2 octombrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
08/10/202250 minutes 15 seconds
Episode Artwork

Virtuți cardinale #8 - Înfrânarea poftelor - Cristi Sonea

A șaptea și ultima predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 25 septembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
27/09/202246 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Duminica viziunii - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 18 septembrie 2022 - Duminica viziunii. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
22/09/202242 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Virtuți cardinale #7 - Blândețea - Cristi Sonea

A șaptea predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 11 septembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
15/09/202237 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Virtuți cardinale #6 - Credincioșia - Cristi Sonea

A șasea predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 28 august 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
29/08/202243 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Virtuți cardinale #5 - Bunătatea și Facerea de bine - Cipri Gag

A cincea predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 21 august 2022, susținută de Cipri Gag. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
26/08/202245 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Virtuți cardinale #4 - Îndelunga răbdare - Cristi Sonea

A patra predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 7 august 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
22/08/202250 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Virtuți cardinale #3 - Pacea - Cristi Sonea

A treia predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 7 august 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
08/08/202244 minutes 55 seconds
Episode Artwork

Virtuți cardinale #2 - Bucuria - Cristi Sonea

A doua predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 31 iulie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
06/08/202243 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Virtuți cardinale #1 - Dragostea - Cristi Sonea

Prima predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 24 iulie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
25/07/202246 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Roagă-te des - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 10 aprilie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
13/07/202247 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Păcate invizibile #6 - Nemulțumirea - Cristi Sonea

Ultima predică din seria Păcate invizibile, din cadrul programului de duminică, 26 iunie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
27/06/202249 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Păcate invizibile #5 - Bârfa - Cristi Sonea

A cincia predică din seria Păcate invizibile, din cadrul programului de duminică, 19 iunie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
20/06/202247 minutes 7 seconds
Episode Artwork

De ce avem nevoie de Duhul Sfânt - George Pordea

Predica din cadrul programului de duminică, 12 iunie 2022, a fratelui George Pordea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
13/06/202240 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Păcate invizibile #4 - Lăcomia - Cristi Sonea

A patra predică din seria Păcate invizibile, din cadrul programului de duminică, 5 iunie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
07/06/202250 minutes
Episode Artwork

Păcate invizibile #3 - Lenea - Cristi Sonea

A treia predică din seria Păcate invizibile, din cadrul programului de duminică, 29 mai 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
04/06/202254 minutes 16 seconds
Episode Artwork

Păcate invizibile #2 - Mândria - Cristi Sonea

A doua predică din seria Păcate invizibile, din cadrul programului de duminică, 22 mai 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
27/05/202248 minutes 8 seconds
Episode Artwork

Păcate invizibile #1 - Invidia - Cristi Sonea

Prima predică din seria Păcate invizibile, din cadrul programului de duminică, 15 mai 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
18/05/202248 minutes 24 seconds
Episode Artwork

Tari în Cristos - Beni Andone

Predica din cadrul programului de duminică, 8 mai 2022, a fratelui Beni Andone. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
09/05/202228 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Îmi place să mănânc !? - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 1 mai 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
06/05/202248 minutes 34 seconds
Episode Artwork

A fost Isus - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 24 aprilie 2022, sărbătoarea Paștelui. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
02/05/202240 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Verbalizarea mântuirii - Emil Bartoș

Predica din cadrul programului de duminică, 17 aprilie 2022, Duminica Floriilor, a fratelui Emil Bartoș, pastor al bisericii Golgota din Timișoara. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
18/04/202245 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Ce mai faci străine? - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 3 aprilie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
04/04/202243 minutes 5 seconds
Episode Artwork

Nu te teme, crede numai - Gigi Dobrin

Predica din cadrul programului de duminică, 27 martie 2022, a fratelui Gigi Dobrin, pastor al bisericii Betel din Mediaș. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
28/03/202251 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Risipitorii - Paul Luncan

Predica din cadrul programului de duminică, 20 martie 2022, a fratelui Paul Luncan. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
21/03/202244 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Nu asta mi-am dorit - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 13 martie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
15/03/202245 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Când lupta se apropie - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 06 martie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
07/03/202244 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Fă ce face Tata - Adrian Tămaș

Predica din cadrul programului de duminică, 27 februarie 2022, a fratelui Adrian Tămaș, pastor la Biserica Betel Centru din Cluj. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
28/02/20221 hour 5 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Discipline #4 - Puterea obiceiurilor - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 20 februarie 2022, a patra din noua serie Discipline. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
27/02/202242 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Când Dumnezeu te scoate la ”tablă” - Cipri Gag

Predica din cadrul programului de duminică, 13 februarie 2022, a fratelui Cipri Gag. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
13/02/202249 minutes 32 seconds
Episode Artwork

Discipline #3 - Atacat de anxietate - Cristi Sonea + mărturie Otilia Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 23 ianuarie 2022, a treia din noua serie Discipline. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
08/02/202245 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Discipline #2 - Disciplinează-ți gândurile - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 23 ianuarie 2022, a doua din noua serie Discipline. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
01/02/202250 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Discipline #1 - O, nenorocitul de mine! - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 23 ianuarie 2022, prima din noua serie Discipline. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
24/01/202239 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Să crești mare - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 16 ianuarie 2022, cu ocazia aniversării a 13 ani de la înființarea bisericii. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
17/01/202244 minutes 54 seconds
Episode Artwork

V-am spus aceste lucruri - Cornel Bucur

Predica din cadrul programului de duminică, 9 ianuarie 2022, a fratelui Cornel Bucur. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
11/01/202240 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Nu-ți petici viața - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 02 ianuarie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
04/01/202236 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Mesajul din seara de Anul Nou - Cristi Sonea

Mesajul din cadrul programului de vineri, 31 decembrie 2021 - Seara de Anul Nou. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
02/01/202243 minutes 33 seconds
Episode Artwork

Cuvântul s-a făcut trup - Paul Luncan

Predica din cadrul programului de duminică, 26 decembrie 2021 - A doua zi de Crăciun, a fratelui Paul Luncan. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
01/01/202248 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Nimeni nu e prea înțelept - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de sâmbătă, 25 decembrie 2021 - Ziua de Crăciun. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
29/12/202134 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Meditația din Ajunul Crăciunului - Cristi Sonea

Meditația din cadrul programului de vineri, 24 decembrie 2021 - Ajunul Crăciunului. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
28/12/202122 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Nu te-ai rugat degeaba - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 19 decembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
22/12/202139 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Un singur lucru - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 12 decembrie 2021, la întoarcearea în Campusul BBSO. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
13/12/202129 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Tari în Domnul #8 - Inteligența eclesială - Cristi Sonea

A șaptea și ultima predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 5 decembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
07/12/202141 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Tari în Domnul #7 - Ca un hoț - Cristi Sonea

A șaptea predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 28 noiembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
29/11/202147 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Tari în Domnul #6 - Moartea nu are ultimul cuvânt - Cristi Sonea

A șasea predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 21 noiembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
22/11/202156 minutes 27 seconds
Episode Artwork

Voi sunteți sarea pământului - Paul Luncan

Predica din cadrul programului de duminică, 14 noiembrie 2021, susținută de fratele Paul Luncan. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
15/11/202147 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Tari în Domnul #5 - Vezi-ți de treabă - Cristi Sonea

A cincea predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 7 noiembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
09/11/202143 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Tari în Domnul #4 - Stăpânul dorințelor - Cristi Sonea

A patra predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 31 octombrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
01/11/202152 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Tari în Domnul #3 - Nimeni să nu se clatine - Cristi Sonea

A treia predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 24 octombrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
25/10/202142 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Credința care răscolește - Bogdan Micula

Predica din cadrul programului de duminică, 17 octombrie 2021, susținută de fratele Bogdan Micula. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
18/10/202142 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Tari în Domnul #2 - Aprobat de Dumnezeu - Cristi Sonea

A doua predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 10 octombrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
14/10/202148 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Tari în Domnul #1 - Dincolo de vitrină - Cristi Sonea

Prima predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 3 octombrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
04/10/202148 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Arde plugul - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 26 septembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
27/09/202137 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Prin pustiul vieții - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 19 septembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
20/09/202149 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Creștinul nesimțit - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 5 septembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
06/09/202145 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Lacrimi și Credință - Ghiță Mocan

Predica din cadrul programului de duminică, 29 august 2021, susținută de fratele Ghiță Mocan. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
02/09/202143 minutes 53 seconds
Episode Artwork

Prelucrat în adâncuri #5 - Bine faci tu că te mânii? - Cristi Sonea

A cincea predică din noua serie - Prelucrat în adâncuri - bazată pe cartea Iona. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
22/08/202149 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Prelucrat în adâncuri #4 - Răzgândirea lui Dumnezeu - Cristi Sonea

A patra predică din noua serie - Prelucrat în adâncuri - bazată pe cartea Iona. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
16/08/202148 minutes 26 seconds
Episode Artwork

O dimineață în Efes - Radu Gheorghiță

Predica din cadrul programului de duminică, 8 august 2021, susținută de fratele Radu Gheorghiță. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
09/08/202142 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Prelucrat în adâncuri #3 - Adâncurile vieții - Cristi Sonea

A treiapredică din noua serie - Prelucrat în adâncuri - bazată pe cartea Iona. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
02/08/202144 minutes 58 seconds
Episode Artwork

Iată-mă, trimite-mă! - Cornel Bucur

Predica din cadrul programului de duminică, 25 iulie 2021, susținută de fratele Cornel Bucur. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
26/07/202147 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Prelucrat în adâncuri #2 - Furtuna perfectă - Cristi Sonea

A doua predică din noua serie - Prelucrat în adâncuri - bazată pe cartea Iona. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
19/07/202137 minutes 55 seconds
Episode Artwork

Prelucrat în adâncuri #1 - Arta de a-l fenta pe Dumnezeu

Prima predică din noua serie - Prelucrat în adâncuri - bazată pe cartea Iona. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
17/07/202145 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Prietenul invizibil - Nicu Lăcătuș

Predica din cadrul programului de duminică, 4 iulie 2021, susținută de Nicu Lăcătuș, pastorul bisericii BBSO Baia Mare. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
07/07/202136 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Lasă găleata - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 27 iunie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
02/07/202141 minutes 14 seconds
Episode Artwork

Recapătă-ți strălucirea - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 20 iunie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
21/06/202134 minutes 10 seconds
Episode Artwork

Dincolo de iluzii #13 - Curajul de a fi fericit - Cristi Sonea

A treisprezecea predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
19/06/202144 minutes 6 seconds
Episode Artwork

Dincolo de iluzii #12 - Dincolo de scuze - Cristi Sonea

A douăsprezecea predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
07/06/202143 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Dincolo de iluzii #11 - Ca musca-n lapte - Cristi Sonea

A unsprezecea predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
31/05/202142 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Dincolo de iluzii #10 - Gusta Viata - Cristi Sonea

A zecea predică din seria - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
27/05/202146 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Revenirea la normalitate - Viorel Iuga

Predica fratelui Viorel Iuga, pastor al Bisericii Baptiste Speranța Arad, de duminica, 16 mai 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
17/05/202142 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Duminica Tomii - Predica Paul Luncan

Predica din Duminica Tomii, mai, 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
11/05/202151 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Nu-l mai confunda pe Isus - Cristi Sonea

Predica din Duminica Învierii, mai, 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
03/05/202138 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Selfie cu Isus - Cristi Sonea

Predica din Duminica Floriilor, aprilie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
26/04/202135 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Dincolo de iluzii #9 - Dilemele vieții - Cristi Sonea

A noua predică din seria - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
19/04/202148 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Dincolo de iluzii #8 - Puțină înțelepciune nu strică - Cristi Sonea

A opta predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
12/04/202141 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Dincolo de iluzii #7 - Ziua nașterii vs. Ziua morții - Cristi Sonea

A șaptea predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
05/04/202145 minutes 55 seconds
Episode Artwork

Să împletim funia - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 28 martie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
29/03/202145 minutes 39 seconds
Episode Artwork

Du-te și spune! - Marius Sabou

Predica fratelui Marius Sabou, pastor al Bisericii Baptiste Betel din Cluj, de duminica, 21 martie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
25/03/202144 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Dincolo de iluzii #6 - Jertfa nebunilor - Cristi Sonea

A șasea predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
15/03/202144 minutes 1 second
Episode Artwork

Dincolo de iluzii #5 - Mai bine doi decât unul - Cristi Sonea

A cincia predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
08/03/202142 minutes 28 seconds
Episode Artwork

Dincolo de iluzii #4 - Iluzia timpului - Răzvan Rește

A patra predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
01/03/202150 minutes 50 seconds
Episode Artwork

Dincolo de iluzii #3 - M-am săturat să lucrez - Cristi Sonea

A treia predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
22/02/202141 minutes 12 seconds
Episode Artwork

Dincolo de iluzii #2 - Fabrica de plăceri - Cristi Sonea

A doua predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
15/02/202149 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Dincolo de iluzii #1 - Dincolo de iluzii - Cristi Sonea

Prima predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
08/02/202144 minutes 44 seconds
Episode Artwork

Iarna sufletului - Adrian Tămaș

Mesajul din cadrul programului de duminică, 31 ianuarie 2021, predicat de Adrian Tămaș, pastor al Bisericii Betel Centru Cluj. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
01/02/202150 minutes 38 seconds
Episode Artwork

Nu-ti innegri viata - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 24 ianuarie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
25/01/202145 minutes 1 second
Episode Artwork

Faceți loc pentru ceva nou - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 17 ianuarie 2021, cu ocazia aniversării a doisprezece ani de la pornirea bisericii. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
18/01/202142 minutes 29 seconds
Episode Artwork

Vreau o inimă înțeleaptă - Nicu Lăcătuș

Predica din cadrul programului de duminică, 10 ianuarie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
11/01/202147 minutes 19 seconds
Episode Artwork

Nu știi ce te-așteaptă - Cristi Sonea

Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
04/01/202143 minutes 57 seconds
Episode Artwork

Ce va fi e taina mare (program Anul Nou) - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului din seara Anului Nou. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
03/01/202130 minutes 51 seconds
Episode Artwork

Nașterea care schimbă totul - Cipri Gag

Predica din cadrul programului de duminică, 27.12.2020. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
02/01/202143 minutes 3 seconds
Episode Artwork

Un moș care merită admirat - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de Crăciun.
28/12/202043 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Vestea bună (mesajul din Ajunul Crăciunului) - Răzvan Rește

Mesajul din Ajunul Crăciunului
27/12/202019 minutes 1 second
Episode Artwork

Ma bucur ca s-a intamplat - Cristi Sonea

Ultimul mesaj din seria de predici bazate pe cartea Estera intitulată "Pentru o vreme ca aceasta!".
21/12/202048 minutes 56 seconds
Episode Artwork

Bucuria de a trai fara masca - Cristi Sonea

Al optulea mesaj din seria de predici bazate pe cartea Estera intitulată "Pentru o vreme ca aceasta!".
14/12/202043 minutes 23 seconds
Episode Artwork

Cine sapa groapa altuia - Cristi Sonea

Al saptealea mesaj din seria de predici bazate pe cartea Estera intitulată "Pentru o vreme ca aceasta!".
07/12/202041 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Nicio sansa - Cristi Sonea

Al saselea mesaj din seria de predici din cartea Estera intitulată "Pentru o vreme ca aceasta!".
30/11/202044 minutes 11 seconds
Episode Artwork

Când nu îți ies socotelile - Cristian Sonea

Un mesaj din data de 25 august Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
02/09/201948 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Poarta Cerului - Cristian Sonea

Un mesaj din data de 11 august Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
02/09/201950 minutes 8 seconds