Winamp Logo
Bakkie Bakkie Cover
Bakkie Bakkie Profile

Bakkie Bakkie

Dutch, Music, 6 seasons, 73 episodes, 5 days, 8 hours, 16 minutes
About
Steven van Lummel en Justin Verkijk nodigen iedere aflevering een dj/producer/nachtdier uit die ze bewonderen en hebben een langzaam gesprek over snelle muziek. Abonneer of volg ons in je favoriete podcast app. Help ons de wereld veroveren door een review achter te laten bij Apple Podcasts, of join the movement via patreon.com/bakkiebakkie. Alle tracks die voorbijkomen in de show staan in deze Spotify playlist: bit.ly/BAKBAKSPOTIFY. Hosted on Acast. See acast.com/privacy (https://acast.com/privacy) for more information.
Episode Artwork

PAUL ELSTAK

We volgden de rainbow high in the sky en vonden aan het eind geen pot goud maar prachtige luxe blokhut onder rook van Rotterdam, alwaar the one and only Paul Elstak op ons zat te wachten met een pot koffie. De laatste aflevering van onze samenwerking met Jägermeister, thanks voor alles <3We nemen even een kleine podcast pauze maar blijf in de buurt want we zijn ineens terug. Help ons de wereld veroveren en schrijf een review in Apple Podcast please. Of nog beter, join the movement en word patron: patreon.com/bakkiebakkie. En voor backstage content volg je Bakkie Bakkie op Instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/17/20241 hour, 15 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

DIMITRI

Dimitri zit 40 jaar in het vak en viert dat op zondag 31 maart in een uitverkocht Paradiso. Hij duwde (samen met Eddy de Clercq en Joost van Bellen) het publiek van de legendarisch club RoXY net zo lang housemuziek door de strot totdat ze het lekker begonnen vinden. Aan de wieg van de houserevolutie, de wereld rond en nog steeds ieder weekend in de club. Help ons de wereld veroveren en schrijf een review in Apple Podcast please. Of nog beter, join the movement en word patron: patreon.com/bakkiebakkie. Alle tracks die voorbij komen in de show staan in deze playlist op Spotify: bit.ly/bakkietracks. En voor backstage content volg je Bakkie Bakkie op Instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
1/14/20241 hour, 32 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

DAZION

De laatste van 2023 is voor Dazion. Hagenees met het beste haar van Nederland. Over zijn oude bands Topless en Tears & Marble maar ook over zijn nieuwste project Real Estate. Help ons de wereld veroveren en schrijf een review in Apple Podcast please. Of nog beter, join the movement en word patron: patreon.com/bakkiebakkie. Alle tracks die voorbij komen in de show staan in deze playlist op Spotify: bit.ly/bakkietracks. En voor backstage content volg je Bakkie Bakkie op Instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/18/20231 hour, 39 minutes, 28 seconds
Episode Artwork

JARREAU VANDAL

Hoeveel mensen ken je waarvan de ouders elkaar ontmoeten als dansers in de legendarische club iT en van wie de opa een producer was? Wij eentje en hij heet Jarreau Vandal. We spraken Ellroy tijdens ADE en hingen aan z'n lippen. Help ons de wereld veroveren en schrijf een review in Apple Podcast please. Of nog beter, join the movement en word patron: patreon.com/bakkiebakkie. Alle tracks die voorbij komen in de show staan in deze playlist op Spotify: bit.ly/bakkietracks. En voor backstage content volg je Bakkie Bakkie op Instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
11/5/20231 hour, 1 minute, 44 seconds
Episode Artwork

SJAMSOEDIN

Sjamsoedin zit bijna 25 jaar in het vak. Ging de wereld rond met zijn band Nobody Beats the Drum (come back soon?) en was onderdeel van de Utrechtse feestorganisatie en dj collectief Boemklatsch. Tegenwoordig is Sjam naast zijn soloprojecten ook druk met Intercity 106 met de Sluwe Vos en Lords of the Future met Coen Berrier.Help ons de wereld veroveren en schrijf een review in Apple Podcast please. Of nog beter, join the movement en word patron: patreon.com/bakkiebakkie. Alle tracks die voorbij komen in de show staan in deze playlist op Spotify: bit.ly/bakkietracks. En voor backstage content volg je Bakkie Bakkie op Instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
10/4/20232 hours, 8 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

INTERGALACTIC GARY

We zatten op een chique eiland in de Haagse Stationsbuurt met achter ons een platencollectie waar menig digger een moord voor zou doen, en voor ons een zeer goed georganiseerde studio situatie. En precies daar tussen in, een man die al een paar jaar hoog op ons lijstje staat: intergalactic gary! Help ons de wereld veroveren en schrijf een review in Apple Podcast please. Of nog beter, join the movement en word patron: patreon.com/bakkiebakkie. Alle tracks die voorbij komen in de show staan in deze playlist op Spotify: bit.ly/bakkietracks. En voor backstage content volg je Bakkie Bakkie op Instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
8/13/20231 hour, 41 minutes, 34 seconds
Episode Artwork

JEANS

Het was nooit de vraag of, maar meer de vraag wanneer we Jeans in Bakkie Bakkie zouden horen. Zijn nieuwe album is er bijna (we draaien twee snippets van tracks van die plaat), er schijnt een documentaire over hem in de maak te zijn en hij is de leverancier van onze prachtige introtune. Help ons de wereld veroveren en schrijf een review in Apple Podcast please. Of nog beter, join the movement en word patron: patreon.com/bakkiebakkie. Alle tracks die voorbij komen in de show staan in deze playlist op Spotify: bit.ly/bakkietracks. En voor backstage content volg je Bakkie Bakkie op Instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
7/16/20232 hours, 8 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

FESTIVAL SPECIAL: LENTE KABINET DAG 2

Heeeey. We waren samen met Jagermeister en Echobox op Lente Kabinet, ook op dag twee natuurlijk en spraken daar allemaal leuke mensen zoals bijvoorbeeld: Casper Tielrooij en David Cornelissen van de organisatie, Steven de Peven, Mick Johan, Lomaasbello, Hugo van Heijningen, Max Abysmal, Jasmín, en Tom Trago. Help ons de wereld veroveren en schrijf een review in Apple Podcast please. Of nog beter, join the movement en word patron: patreon.com/bakkiebakkie. Alle tracks die voorbij komen in de show staan in deze playlist op Spotify: bit.ly/bakkietracks. En voor backstage content volg je Bakkie Bakkie op Instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/15/20231 hour, 17 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

FESTIVAL SPECIAL: LENTE KABINET DAG 1

Heeeey. We waren samen met Jagermeister en Echobox op Lente Kabinet en spraken daar allemaal leuke mensen zoals bijvoorbeeld: Casper Tielrooij en David Cornelissen van de organisatie, Aukje Dekker van Sexyland, Freddy van de Jeugd en de paddo's en Akanbi. Help ons de wereld veroveren en schrijf een review in Apple Podcast please. Of nog beter, join the movement en word patron: patreon.com/bakkiebakkie. Alle tracks die voorbij komen in de show staan in deze playlist op Spotify: bit.ly/bakkietracks. En voor backstage content volg je Bakkie Bakkie op Instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
6/13/20231 hour, 21 minutes, 19 seconds
Episode Artwork

DE SLUWE VOS

De Sluwe Vos in Bakkie Bakkie! We hebben het met Robert onder andere over minimal luisteren en kranten bezorgen, zijn project met Kubus dat net is uitgekomen, Intercity 106 met Sjamsoedin en hoeveel tijd hij nou echt neemt om een goede bouillon te trekken. Help ons de wereld veroveren en schrijf een review in Apple Podcast please. Of nog beter, join the movement en word patron: patreon.com/bakkiebakkie. Alle tracks die voorbij komen in de show staan in deze playlist op Spotify: bit.ly/bakkietracks. En voor backstage content volg je Bakkie Bakkie op Instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
5/14/20231 hour, 43 minutes, 42 seconds
Episode Artwork

ORLANDO VOORN

Hoog bezoek in Den Haag, Orlando Voorn was in het land. De Amsterdamse techno pionier die 22 jaar geleden naar Detroit verhuisde om zich aan te sluiten bij Underground Resistance. Tegenwoordig woont hij in Georgia en maakt hij godzijdank nog altijd aan de lopende band muziek. Hij is naar ons toe gekomen om voor eens en altijd zijn echte verhaal te vertellen. Help ons de wereld veroveren en schrijf een review in Apple Podcast please. Of nog beter, join the movement en word patron: patreon.com/bakkiebakkie. Alle tracks die voorbij komen in de show staan in deze playlist op Spotify: bit.ly/bakkietracks. En voor backstage content volg je Bakkie Bakkie op Instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
4/9/20231 hour, 54 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

ALBERTA BALSAM

We waren in Rotterdam bij een dame die stopte met haar studie geneeskunde om zich op de muziek te storten, zo zien wij het graag. Aniek De Rooij, ook wel bekend als Alberta Balsam zet sinds haar debuut ep op Dekmantel clubs en festivals in vuur en vlam met dj-sets en liveshows. We hebben het onder andere over opgroeien in Roosendaal, muziek maken met Windows Movie Maker, producerpraatgroepen en ze laat ook nog tracks horen die binnenkort uitkomen op Clone. Help ons de wereld veroveren en schrijf een review in Apple Podcast please. Of nog beter, join the movement en word patron: patreon.com/bakkiebakkie. Alle tracks die voorbij komen in de show staan in deze playlist op Spotify: bit.ly/bakkietracks. En voor backstage content volg je Bakkie Bakkie op Instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
3/12/20231 hour, 34 minutes, 44 seconds
Episode Artwork

ARMIN VAN BUUREN

Hij staat al 20 jaar in de top 5 van de DJ Mag Top 100 en was de eerste is die vijf keer is gekozen tot ‘s werelds populairste dj. Een officier in de Orde van Oranje-Nassau en misschien wel een van de grootste exportproducten van ons land. Maar heeeey, je telt pas echt mee als je in Bakkie Bakkie te gast bent geweest ;-)Armin's 90's Techno playlist: https://open.spotify.com/playlist/4xO1Lrwp58BhEWWetLzdDz?si=f4155dad523f44e5Help ons de wereld veroveren en schrijf een review in Apple Podcast please. Of nog beter, join the movement en word patron: patreon.com/bakkiebakkie. Alle tracks die voorbij komen in de show staan in deze playlist op Spotify: bit.ly/bakkietracks. En voor backstage content volg je Bakkie Bakkie op Instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
2/13/20232 hours, 59 seconds
Episode Artwork

BRAKKIE BRAKKIE: MIRELLA KROES

De grootste kater van het jaar, nu al. Daarom speciaal voor jullie: Brakkie Brakkie. We waren bij Mirella Kroes voor snacks, katertips en een goed gesprek. Beste wensen hè! Help ons de wereld veroveren en schrijf een review in Apple Podcast please. Of nog beter, join the movement en word patron: patreon.com/bakkiebakkie. Alle tracks die voorbij komen in de show staan in deze playlist op Spotify: bit.ly/bakkietracks. En voor backstage content volg je Bakkie Bakkie op Instagram. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
12/31/20221 hour, 56 minutes, 56 seconds