Winamp Logo
Baarli og Benjamin går i terapi Cover
Baarli og Benjamin går i terapi Profile

Baarli og Benjamin går i terapi

English, Social, 3 seasons, 100 episodes, 2 days 15 hours 38 minutes
About
Niklas Baarli og Benjamin Silseth har vært sammen i 8 år og nå skal de endelig gifte seg. Før de gir hverandre sitt ja må de rydde opp i diverse slagg som finnes i forholdet. Hver uke får de besøk av en ny kjent person som tar rollen som parterapeut.
Episode Artwork

Vi er hos Podimo

Overgangen til Podimo har skjedd og hver uke kommer det nye episoder på denne platformen. Du kan lytte gratis i 60 dager hvis du registrer deg på podimo.noSee omnystudio.com/listener for privacy information.
14/05/202250 seconds
Episode Artwork

Lytterepisode: Hvordan vet man om forholdet er sunt for deg?

Det er påske, men gutta er på plass med en ny episode. Denne uken er det et lytterspørsmål.See omnystudio.com/listener for privacy information.
18/04/202226 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Terapeut Tonje Frigstad om Benjamins humørsvigninger

Farmen-Tonje eller GKN-Tonje om du vil er ukens terapeut når Baarli tar opp det litt sensetive temaet humørsvigninger. Benjamin har mange av de. Daglig. Og Baarli begynner å bli lei.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/04/202238 minutes 7 seconds
Episode Artwork

Terapeut Tomine Harket om ufokusert kjæreste

Denne uken er artist og ikon Tomine Harket terapeut når Benjamin tar opp at han mener Niklas er ufokusert og uengasjert i samtalene som betyr noe for Benjamin. Har interessen død ut?See omnystudio.com/listener for privacy information.
03/04/202249 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Terapeut Katrine Sørland om manglende oppvartning fra kjæresten

Baarli mener Benjamin ikke varter han opp nok når fantastiske Katrine Sørland er terapeut i ukens episode.See omnystudio.com/listener for privacy information.
27/03/202249 minutes 31 seconds
Episode Artwork

Terapeut Karsten Blomvik om å bli et mer spennende par

Benjamin føler at gutta er i ferd med å bli et kjedelig par som ikke lenger jobber for å gjøre artige ting. Komiker og stjerneskudd Karsten Blomvik er ukens terapeut. Her kan du får muligheten til å få et godt Podimo-tilbud: https://go.podimo.com/no/baarliogbenjaminSee omnystudio.com/listener for privacy information.
20/03/202242 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Terapeut Daniel Kvammen om kontakt med foreldre og familie

Daniel Kvammen er denne uken terapeut når Niklas tar opp at han ikke føler at han er flink nok til å ha kontakt med foreldre og familie. Ukens episode har ingen forprat, men den koselige starten på podcasten er tilbake neste uke.See omnystudio.com/listener for privacy information.
13/03/202237 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Terapeut Ingeborg Walther om å sette den andre før egne behov

Musiker og stjerne Ingeborg Walther kjent fra blant annet The Voice, Stjernekamp og som bamsen i Maskorama er gjest når Benjamin tar opp at han ikke føler Niklas klarer å sette ham foran egne behov.See omnystudio.com/listener for privacy information.
07/03/202247 minutes 42 seconds
Episode Artwork

Terapeut Nate Kahungu om Benjamins manglende interesse for nyheter og verden rundt

Love Island, Skal Vi Danse og nå radioprins Nate Kahungu er ukens terapeut når Niklas tar opp at han mener Benjamin leser for lite nyheter og generelt er for lite opptatt av verden rundt seg.See omnystudio.com/listener for privacy information.
28/02/202245 minutes 2 seconds
Episode Artwork

Terapeut Maja Kristiansen aka Hege fra Rådebank om Baarlis rotebil

Superstjerne Maja Kristiansen kjent fra rollen som Hege i NRK-serien Rådebank er terapeut når Benjamin lufter sin frustrasjon rundt deres svært rotete bil.See omnystudio.com/listener for privacy information.
21/02/202250 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Terapeut Marna Haugen om Farmen og to-do-lister

Denne uken byr vi på en ekstra lang podd siden vi har vært borte med corona og stått i mediestorm i det siste. Det blir alt om Niklas sin oppførsel på Farmen også tar vi opp at Benjamin må begynne å dele sin mentale to-do-liste.See omnystudio.com/listener for privacy information.
14/02/20221 hour 1 minute 55 seconds
Episode Artwork

Terapeut Ingrid Simensen om å få noe ut av dagen som par

P13 programleder og Farmen-deltaker Ingrid Simensen er ukens terapeut og bryner seg på hvordan man kan få med seg partneren i jakten på å fylle dagen med noe konstruktivt. Vi er også innom hvordan man kan få partner ut av dårlig humør uten å surne selv.See omnystudio.com/listener for privacy information.
18/01/202252 minutes 55 seconds
Episode Artwork

Baarli og Benjamin er hjemme igjen

Tilbake i gamlelandet, men fortsatt med en litt spesiell utgave takket være covid.See omnystudio.com/listener for privacy information.
11/01/202224 minutes 26 seconds
Episode Artwork

Terapeut Jan Mabbro Andersen er på plass ved bassengkanten i Thailand EP 6

Vi har besøk i villaen vår og snakker litt om et problem Jan Mabbro har observert i løpet av det siste døgnet.See omnystudio.com/listener for privacy information.
27/12/202126 minutes 43 seconds
Episode Artwork

Baarli og Benjamin fra bassenkanten i Thailand EP 5

Gutta er tilbake ved bassengkanten etter to røde deilige dager i solen. Denne episoden handler om en kveld ute med et nytt norsk par, naboklager i villaen og vi hjelper jente 25 med sine sjalusiproblemer.See omnystudio.com/listener for privacy information.
26/12/202123 minutes 40 seconds
Episode Artwork

Baarli og Benjamin fra bassengkanten i Thailand: EP4

Et innholdsrikt døgn er over, gutta har vært på fylla, møtt nordmenn og kosa seg! I tillegg hjelper vi lytter som føler kjæresten ikke vier henne nok oppmerksomhet når han har mye på gang.See omnystudio.com/listener for privacy information.
23/12/202125 minutes 20 seconds
Episode Artwork

Baarli og Benjamin fra bassengkanten i Thailand: EP 3

En døsig dag går mot slutten! Vi tar runden på dagen, går gjennom julehilsner fra lyttere og hjelper en som sliter med å finne noen som både er fine folk og som holder lenge i senga.See omnystudio.com/listener for privacy information.
22/12/202122 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Baarli og Benjamin fra bassengkanten i Thailand: EP2

Det er en dag med grått vær i Thailand og guttene gyver løs på problemet til Nils og Johan: Hvordan forene to ulike familier på julaften? Send dine julehilsner og problemer til [email protected] omnystudio.com/listener for privacy information.
21/12/202129 minutes 59 seconds
Episode Artwork

Baarli og Benjamin fra bassengkanten i Thailand: EP1

Hver dag gjennom julen skal gutta lage en episode fra bassengkanten i Thailand, dette er første runde med en slags potpurri av innhold. Har du en julehilsen eller problem? Send til [email protected] omnystudio.com/listener for privacy information.
20/12/202129 minutes 13 seconds
Episode Artwork

Baarli og Benjamin Thailand, Omikron og julenyheter

Denne uka er gutta alene mens de forbereder seg til Thailand. De deler også GODE NYHETER om masse ferske episoder fra bassengkanten gjennom julen.   Vil DU få hjelp med et problem? [email protected] omnystudio.com/listener for privacy information.
14/12/202127 minutes 18 seconds
Episode Artwork

Terapeut Tete Lidbom om Baarlis ønske om livsstilsendring

Atter en gang ønsker Baarli å gjøre noe med livet sitt, men han føler ikke at Benjamin støtter eller tror på han i valget. See omnystudio.com/listener for privacy information.
06/12/202146 minutes 54 seconds
Episode Artwork

Terapeut Tinashe Williamson om å lufte skittentøyet i middagsselskap

Benjamin opplever at Niklas kaster ham under bussen når han tar opp private krangler i middagsselskap.See omnystudio.com/listener for privacy information.
28/11/202136 minutes 22 seconds
Episode Artwork

Terapeut Jesper Jenset om at Benjamin liker best å feste uten Niklas

Popstjerne og hunk Jesper Jenset er ukens terapeut når Benjamin må forsvare seg etter en klønete kommentar i vennemiddag. Han har nemlig sagt at han trives bedre på byen uten sin ektemann.See omnystudio.com/listener for privacy information.
21/11/202136 minutes 25 seconds
Episode Artwork

Terapeuter Christoffer Gunnestad og Sølve Sundrehagen om hvordan man best løser problemer

Terapeuter Christoffer Gunnestad og Sølve Sundrehagen kommer snart med en ny podcast hvor de prøver å løse innringerproblemer, det må bety at de er gode på problemløsing. Vi henter inn bestevennene til en helskeiv podd om problemløsning. Annonse:Få 500,- i rabatt på dine to første matkasser fra godtlevert.no med rabattkoden "Niklas" See omnystudio.com/listener for privacy information.
14/11/202139 minutes 52 seconds
Episode Artwork

Lytterproblem: Sophie blir sjalu av partners runking og pornotitting.

Vi hjelper en lytter med sitt problem! Har du et problem du vil ha hjelp med? Send inn til [email protected] omnystudio.com/listener for privacy information.
08/11/202123 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Terapeut Matilda Gressberg om konkurranse krangling

Denne uken får vi Matilda tilbake 1.5 år etter at hun var her for å fikse problemet med at Benjamin bruker sin hukommelse mot Niklas i krangler. Hvordan har det egentlig gått?See omnystudio.com/listener for privacy information.
01/11/202134 minutes 34 seconds
Episode Artwork

Terapeut Agnete "Agnetesh" Huseby om fast food epedemien

Det bestilles for mye ferdig mat hjem på døra og Benjamin er lei. Reklame:Rabattkode på Godt levert "Baarli40" gir nye kunder 40% rabatt på de to første matkassene.See omnystudio.com/listener for privacy information.
24/10/202142 minutes 49 seconds
Episode Artwork

Terapeut Kristine Grændsen om parliv post pandemi

Skuespiller Kristine Grændsen kjent fra Basic Bitch om parliv post pandemiSee omnystudio.com/listener for privacy information.
17/10/202138 minutes 30 seconds
Episode Artwork

Terapeut Joakim Kleven om Baarlis overdrevne spandering

Benjamin tar opp Baarlis regningskrekk. Niklas tar også opp med Joakim at de er buksvogre.See omnystudio.com/listener for privacy information.
10/10/202137 minutes 36 seconds
Episode Artwork

Terapeut Emma Schneider om å løse problemer som et lag

TikTok Superstjerne og artist Emma Schneider er på besøk og Niklas tar opp følelsen av å møte kritikk fra Benjamin og ikke den ønskede omsorgen og/eller hjelpen han ønsker når de støter på problemer i hverdagen.See omnystudio.com/listener for privacy information.
03/10/202137 minutes 1 second
Episode Artwork

Terapeut Jorunn Stiansen om hvilken familie som får jula

Det er snart dags for julefering og en problemstilling mange par må ta stilling til er hvilken familie skal vi feire med?See omnystudio.com/listener for privacy information.
26/09/202138 minutes 41 seconds
Episode Artwork

Rette ektefolk

Bryllupet har vært og gutta oppsummerer festen, livet og tar sikte på fremtiden av både ekteskapet og denne podcasten. See omnystudio.com/listener for privacy information.
20/09/202125 minutes
Episode Artwork

Terapeut Alexandra Rotan om siste bryllupsnerver

Det blir mye bryllup om dagen og Niklas sliter med nerver og morgengave. Vokalist fra Keiino Alexandra er innom for å hjelpe til.See omnystudio.com/listener for privacy information.
05/09/202140 minutes 58 seconds