Winamp Logo
Arta Fericirii Cover
Arta Fericirii Profile

Arta Fericirii

Romanian, Education, 1 season, 15 episodes, 6 hours
About
Arta Fericirii - emisiune de dezvoltare personala cu Mirela Vasadi Blasius
Episode Artwork

Jocuri de dominare în cuplu - Carmen Andrei, psiholog

Rolul pe care îl joci în relație este un fel de luptă pentru putere.  Și folosești această luptă pentru a obține recunoaștere.  Tu în ce ipostază te regăsești: victimă, salvator sau persecutor?   Despre jocurile de dominare în cuplu vorbește psihologul Carmen Andrei în emisiunea “Arta Fericirii”
12/7/202126 minutes, 36 seconds
Episode Artwork

Cum te ajută inteligența emoțională în viața profesională - Raluca Anton, psiholog

Despre modalitățile de-a avea echilibru și siguranță emoțională în relații și la locul de muncă
11/17/202128 minutes, 6 seconds
Episode Artwork

Și ție ți-e teamă să-ți exprimi emoțiile? - Raluca Anton, psiholog

Te ferești să-ți exprimi emoțiile. Căci așa ai învățat în trecutul tău: să eviți. Dar reacțiile emoționale neexprimate eficient rămân în organism și produc modificări la nivelul structurilor tale. Psihoterapeutul Raluca Anton îți spune ce riscuri există de-a dezvolta diverse tulburări somatice din cauza acestor conțineri emoționale.
11/1/20217 minutes, 39 seconds
Episode Artwork

Erori mentale. 10 moduri daunatoare de a gandi - Raluca Anton, psihoterapeut

Ai de cele mai multe ori tendința de a gândi în extreme: totul sau nimic, faci doar predicții negative despre viitor, elimini aspectele bune din viață, ai reacții emoționale în orice situatie, etichetezi oamenii si situatiile, iei totul în manieră personală și sari imediat la concluzii? Înseamnă că ai un stil dăunător de-a gândi. Iar acesta îți poate provoca dezechilibre majore in timp.   Raluca Anton este doctor în psihologie cu numeroase formări profesionale.  În emisiunea “Arta Fericirii”, Raluca îți va spune cum poți corecta aceste erori mentale și cum să ai un control mai bun al emoțiilor.   Așază-te câteva minute în liniște, ia un caiet și notează. Azi vei învăța multe despre tine.
10/23/202138 minutes, 40 seconds
Episode Artwork

Cum scapam de traumele mostenite din familie - Cristina Schmidt, psihoterapeut

Efortul de a ascunde un secret de familie se va transmite urmașilor.  S-ar putea să te regăsești în exemplele și explicațiile oferite de psihoterapeutul Cristina Schmidt.  Pentru că o informație conservată într-un anumit moment în timp, se va manifesta ulterior în toate formele ei. În boli ale copiilor, în neputințe și depresii, în incapacitatea de-a controla emoțiile.  Căci secretele traumatice se transmit transgenerațional.
10/9/202133 minutes, 27 seconds
Episode Artwork

Certati-va tinandu-va de mana - Gáspár György, psihoterapeut

Tu știi cine e omul de lângă tine?  Studiile arată că doar 2 ani se eliberează în creier hormonul îndrăgostirii.  Iar după încheierea etapei de îndrăgostire romantică începe lupta pentru putere sau pentru iubire.  Psihoterapeutul Gáspár György ne spune în emisiunea “Arta Fericirii” care sunt comportamentele nocive în relație și cum să nu-ți pierzi controlul în situații de criză.
9/28/202121 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Gáspár György - Cum te descurci in relatia de cuplu cu atasamente, control si dependenta

Persoanele crescute în mediu nesigur pot proiecta neîncrederea lor asupra partenerilor. Iar nevoia de control crește. Psihoterapeutul Gáspár György ne spune în emisiunea “Arta Fericirii” de unde apare teama de respingere, de abandon și cum pot fi evitate relațiile distructive.
9/24/202116 minutes, 58 seconds
Episode Artwork

Gáspár György - Cum apare infidelitatea in cuplu si cum se vindeca

Infidelitatea poate fi iertată?  În ce context apare trădarea în cuplu și cum poate fi vindecată această rană ne spune psihoterapeutul Gáspár György. 
9/16/202118 minutes, 30 seconds
Episode Artwork

Sofia Dumitriu - Sociopati si psihopati in relatiile de cuplu

Cum te descurci cu tulburările de personalitate? Putem avea lângă noi oameni cu comportamente și reacții care ne afectează puternic.  Psihologul Sofia Dumitriu ne explică cine sunt sociopații, psihopații sau narcisiștii din jur și cum trăim alături de ei.
8/29/202118 minutes, 9 seconds
Episode Artwork

Durerea este inevitabila, suferinta este optionala - Sofia Dumitriu, psiholog

Trauma te face mai puternic. Accepți suferința mai ușor deoarece crezi că e o “datorie karmică” pe care trebuie s-o plătești pentru că ai făcut ceva greșit.  Iar prin această filozofie, suferința ta de acum te purifică.  Și dacă nu-i chiar așa?  Cum îți antrenezi gândirea și nu mai ajungi la limita disperării, afli de la psihologul Sofia Dumitriu în emisiunea “Arta Fericirii”.
8/22/202126 minutes, 23 seconds
Episode Artwork

Dr. Wargha Enayati - Cum ne setam pentru o viata implinita

Suntem cu toții conectați. Și fiecare în parte, cu măsura lui, contribuie la progresul civilizației.  Implică-ți mintea și sufletul pe calea desăvârșirii. Dr. Wargha Enayati ne dezvăluie în emisiunea “Arta Fericirii” principiile care l-au călăuzit pe această cale.
8/14/202117 minutes, 37 seconds
Episode Artwork

Sandra O'Connor - Cum gestionezi furia

Îți este tot mai greu să te înțelegi cu copilul tău și răspunzi cu agresivitate în momentele lui de furie?  Psihoterapeutul Sandra O'Connor îți spune în emisiunea “Arta Fericirii” cum să preiei tu controlul și să vă manifestați într-un spațiu de siguranță:
7/20/202115 minutes, 49 seconds
Episode Artwork

Sandra O'Connor - Furia este benefica daca stii sa o controlezi

Ești furios și te simți atât de neputincios încât vrei să-ți descarci totul prin gesturi agresive. Crezi că te ajută?  Și totuși, furia poate fi benefică dacă știi cum s-o controlezi. Psihoterapeutul Sandra O”Conner îți explică tehnicile prin care să nu-ți pierzi stăpânirea de sine.
7/12/202140 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Petronela Rotar - Vindecarea ranilor emotionale

Dacă nu renunți la sentimentele de vinovăție pentru alegerile tale și ești traumatizat de povara greșelilor din trecut... îți va fi dificil să trăiești bine. Petronela Rotar vorbește despre vindecarea rănilor și conectarea cu corpul și emoțiile în partea a doua a emisiunii
7/12/202122 minutes, 17 seconds
Episode Artwork

Petronela Rotar - Metode de recuperare emotionala si relationala

Traiesti un atasament bun, sanatos in relatii sau un atasament nesigur? Cat de mult te-a afectat legatura cu parintii in alegerile tale ulterioare? Despre recuperarea emotionala si relationala vorbesc cu Petronela Rotar la Arta Fericirii.
7/4/202127 minutes, 2 seconds