Winamp Logo
(arkivert) Cover
(arkivert) Profile

(arkivert)

Norwegian, Technology, 1 season, 6 episodes, 2 hours, 35 minutes
About
Dobbeltklikk er en podcast om IT og telekom, levert av digi.no og Inside Telecom.
Episode Artwork

Sikkerhetsdebatt: Huawei og norsk teleinfrastruktur

Sikkerhetsdebatten fra Inside Telecom-konferansen 21. november 2018. Medvirkende: Sikkerhetsdirektør Hanne Tangen Nilsen, Telenor. Fagdirektør Roar Thon, Nasjonal sikkerhetsmyndighet. Sikkerhetssjef Tore Larsen Orderløkken, Huawei Norge. Direktør Elisabeth Aarsæther, Nasjonal kommunikasjonsmyndighet. Professor Olav Lysne, Simula Research Laboratory. Kjell Grandhagen, tidl. leder av E-tjenesten. Ordstyrer: Varog Kervarec, redaktør i Inside Telecom.
12/20/201843 minutes, 47 seconds
Episode Artwork

Episode 5 - Barn og programmering

Kodebevegelsen i Norge har fått til veldig mye de siste årene, men fortsatt trenger politikerne et dytt i riktig retning. Hvorfor skal barn egentlig lære seg programmering? Og hvor unge kan de være for å ha utbytte av dette? Simen Sommerfeldt fra Lær Kidsa Koding er gjest.
6/2/201714 minutes, 52 seconds
Episode Artwork

Episode 4 - Startup-miljøet i Norge

Det norske tech-oppstartsmiljøet har slått ut i full blomst de siste årene. Det er mye aktivitet og mange muligheter for de som våger å satse. Gjest i studio er IKT-Norges Fredrik Syversen.
5/12/201722 minutes, 55 seconds
Episode Artwork

Episode 3 - Hvem har det beste mobilnettet?

Mobilnettene er hele tiden under utprøving og testing. Aviser, forskere og brukergenererte tester forsøker alle å tallfeste kvaliteten på nettene, og mobilselskapene bruker testresultatene for alt hva de er verdt i sine reklamer. Dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor og dekningssjef Tommy Johansen i Telia diskuterer om det i det hele tatt er mulig å kåre Norges beste mobilnett, og hvem sitt nett det i så fall er.
4/27/201722 minutes, 2 seconds
Episode Artwork

Episode 2 – Mobilabonnementer i Norge

Dagens abonnementer ville for få år siden fått deg til å måpe. Nå er nye endringer på gang, og i denne ukas podkast diskuterer vi hva mer du har i vente. Gjest i studio er Morten Evjen i Telehjelpen.
2/10/201719 minutes, 57 seconds
Episode Artwork

Episode 1 – Digitalt grenseforsvar

Hør professor Olav Lysne og direktør Bjørn Erik Thon diskutere personvern, rikets sikkerhet og det digitale grenseforsvaret i vår nye podkast «Dobbelklikk». I løpet av den 30 minutter lange diskusjonen debatterer de to frykten for at de innsamlede etterretningsdataene skal brukes til andre ting enn etterretning.
1/20/201732 minutes, 12 seconds